Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7737-7738. rész:

2016. január 19. 11:00 - Gillotte

Olívia kézben viszi ki a Rózsából a Dunából kihalászott sporttáskát. Rögvest belenéz, s nini, a keresett gyertyatartó van benne! Olívia megjósolja, hogy ha Peti dobta a táskát a folyóba, akkor jó nagy bajban van. Juli azonban kiáll fia mellett, azt mondja, a táska nem is Petié, hanem az övé, Peti rég használta, nem is érti, hogy maradhatott benne a bérlete. (De könyörgöm, tényleg ennyi ész van, hogy megszabadulok a gyilkos fegyvertől, de annyi eszem nincs, hogy ne legyen hozzácsatolva személyes adatom?!) Miután Olívia elmegy a táskával Juli picit összeomlik. Fiával összefutván elmondja, mi történt: Olívia most úgy tudja, hogy a sporttáska Julié, és ő járt vele edzeni. Juli azt tanácsolja fiának, ne csináljon semmi feltűnőt, ne tudjon semmit a sporttáskáról, egyszóval: kussoljon.

bk_januar14_1.png

A lakásban Ádámot megcsapja Hanna új parfümjének illata, ami mint kiderül, régi, csak Hanna újra megtalálta. Keresné a fésűjét is, amit nem talál, csak épp nem szúrja ki Ádám szemét sem a konyhapulton. (Miért a konyhapulton kell tartani a fésűt, ott én se keresném!) Ádám nézegeti a régebbi képeit, vajon melyik a legjobb. Hanna közel hajol, hogy lássa, s Ádám a parfüm illatának mámorában megcsókolná Hannát, aki inkább elhajol.

bk_januar14_2.png

Alíz érdeklődik, hogy néz-e Krisztián filmet vele meg Rudival aki pont rágcsáért ment. Krisztián nem ér rá, dolga van, de nem köti Alíz orrára, mi dolga, s ezt Alíz rossznéven veszi. Rudi visszatérvén nem szimpatizál azzal, hogy Alíz aggódik Krisztiánért, nehogymár tönkretegye a gyerek a közös délutánjukat. Alíz azonban megkéri Rudit, hogy beszéljen Krisztiánnal, s Rudi így is tesz. Konkrétan nem akarja elengedni Krisztiánt a találkozóra, mert Nikolékkal életveszély üzletelni, de mivel Krisztián szerint nincs más választása, Rudi intő szavai (,,cseszd meg, Krisz!”) ellenére elmegy. Alíz nagyon kiakad, hogy Rudi nem volt képes megakadályozni Krisztiánt, Rudi meg ezen akad ki, hogy Alíznak fontosabb Krisztián, mint Rudi, aki igazából Alíz miatt nem keveredik bele semmibe.

bk_januar14_3.png

Visszatér Zsófi, Tóbiás által már mindenbe beavatva. A várttal ellentétben pont ugyanakkora hassal érkezik vissza, ahogy elment. Ádámmal futnak össze, és Zsófi nekiáll ötletelni, hogy mivel vidíthatná fel Nórát. Mivel  tud rajzolni arra gondol, hogy ha Ádámnak van közös képe Nóráról meg Robiról (márpedig van) lerajzolná őket. Ha sütni tudna sütne, de mindenki azzal főz amije van. Tóbiásnak nem tetszik az ötlet, szerinte nem kéne zaklatni Nórát. Nem sokkal később azért Ádám átviszi az említett képet Zsófinak lerajzolásra, és az alkalmat megragadva átvisz egy képet magáról Ádámról és Hannáról, hogy mi lenne, ha Zsófi ezt is lerajzolná. Tóbiás továbbra sem támogatja az ötletet, azt pláne nem, hogy Ádám és Hanna is le legyen rajzolva, hiszen az ő kapcsolatuknak már tök mindegy, mert Hanna sosem fogja úgy szeretni Ádámot ahogy Ádám szereti Hannát, és Hanna sosem fogja megérteni Ádám művész lelkét. Hú, de jól ismered Ádámot, Tóbiás, remélem, nem az a cél, hogy összehozzanak kettőtöket!

bk_januar14_4.png

Miki meghallja ahogy a gangon Ági és a Herr épp arról beszélgetnek, hogy Nórával hogy kéne kezelni a temetés dolgot, de Miki hamar lelombozza a Herréket, hisz Nóra egyedül tervez búcsút venni Robitól. A Herr állatira kiakad, ilyet nem tehet Nóra, hogy nem hívja meg az apát az egyetlen fia temetésére! ,,Te normális vagy?!” így indít Nóránál, de Nóra higgadtan válaszolja, hogy mivel Robit az esküvőn ölték meg, csak a vendégek egyike lehet a gyilkos, márpedig Nóra nem akarja, hogy Robi gyilkosa a temetésen is ott legyen. Hazatérve a Herr iszik egy whiskeyt, és azt mondja, igaza van Nórának: Robi gyilkosa köztük van. A Herr ezután leül sakkozni, s mesél Áginak. Visszaemlékszik, hogy Robit gyerekkorában csak akkor engedte ki focizni, ha sakkoztak, hisz a sakk stratégia és logika. Sosem hagyta nyerni Robit, csak azt mondta neki, hogy győzni kell, de hogy hogyan, azt nem tanította meg neki. Sosem hagyta, hogy Robi azzá váljon, aki. Bűntudatában csak annyit tud tenni, hogy megfogadja: ha megtalálja fia gyilkosát, megöli.

bk_januar14_6.png

Zsófi hamar elkészül a Nórának szánt rajzzal, a gangon adja oda neki. Nóra beinvitálja a lakásba, s pakolás közben Zsófi rajztömbjéből kiesik egy kép, amit Hanna pont meglát, s azt is, hogy a kép egyenesen az udvarra esik Hanna és Ádám arcával felfelé. Hanna lemegy a képért, s mire visszatér a lakásba Ádám már mosolygós kaját csinál neki, s pezsgővel várja. Megbeszélik ezt a csók dolgot, hogy Hanna nem akarta, s tisztázzák, hogy Hanna most inkább a barát opciót választaná, mert többre nem áll készen, hiába a múltkori csók.

bk_januar14_5.png

Krisztián Hallerrel, a góréval lövöldözik, ezalatt megkapja az első munkát. Egy bizonyos cuccot kell átadni valakinek, aki ezért pénzt ad. Krisztiánnak át is kell néznie majd az árut, de mivel volt katona, ez nem fog gondot okozni neki. Nem sokkal később Krisztián az utcán megy hazafelé a pénzzel a hóna alatt, s Nikol fut utána érdeklődni a részletekről. Kiderül, hogy többet fizettek egy millióval, mint kellett volna, s Nikol a hír hallatán már tenné is zsebre a pénzt, vagy eloszthatnák azt a plusz milliót egymást közt.

bk_januar16_7.png

Mikinél csöngetnek vadbarom módjára, aki a mosásból rohan ajtót nyitni. A Herr merészel zavarni, s beszámol arról, hogy Nóra azért nem akar senkit látni a temetésen, hogy nehogy Robi gyilkosa is ott legyen. A Herrnek van egy tippje a gyilkos személyét illetően, de Miki biztosítja, hogy rossz helyen keresgél, nem ő az. A Herr ettől még kilátásba helyezi Miki csúfos végét, amennyiben mégis ő ölte meg Robit.

bk_januar14_8.png

Ági Nórához megy, hogy elmondja az igazat a csókról. Ági állítja, Robi csak Nórát szereti, csak hatalmasat veszekedett a csók napján a Herrel, és a csók csak egy gyerekes reakció volt a részéről, hogy az elnyomó apján bosszút álljon. Nóra tudni szeretné, min vesztek össze aznap. Erre Ági már nem emlékszik, de Nóra ezt nehezen hiszi el. Csöngetnek, Juliék jönnek érdeklődni Nóra hogyléte felől. A válasz alig hangzik el, máris újra szól a csengő. Olívia keresi hivatalos formában Berényi Júliát, s a kapitányságra kíséri Julit, hisz a laboreredmények szerint a gyertyatartón található nyomok mind Julitól származnak. Hát ez igencsak meglepő…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása