Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7717-7718. rész:

2016. január 01. 10:36 - Gillotte

Ági elhúzódik Robi csókjától, Robi vázolja, számított arra, hogy Ági viszonozza, de a nő győzködi, hogy most lesz Robi esküvője, Nóra a fontos. Robi állítja, hogy szereti Ágit, persze Nórát is, de Ági más, de Ági szerint Robi csak az apját akarja legyőzni, ezért a süket duma. A Herr ezt végig kihallgatja, de képtelen feldolgozni a hallottakat.

bk_december22_1.png

Alíz olyan ruházatban jelenik meg, hogy Lakatos Márk nyilvános harakirit követne el, ha látná, s a lány magabiztosan tervezi, ebben megy az esküvőre. Sürgetné a fiúkat, hogy öltözzenek és menjenek, mert mindenkinek meg akarja mutatni a ruhát. Krisz azonban elhúz Zsolthoz, Rudi meg hülye lesz a pókeres ellenség esküvőjére menni. Alíz kimegy búslakodni a gangra, Nóra kapja el, s Alíz már majdnem bevallja a fájó tényt, nem tud menni az esküvőre, de végül mégse. Megintcsak egy hasznos jelenet. Nóra továbbállván Vilibáékkal és Gizivel találkozik, ugyanis együtt indulnak a villába. Gizi mindent bekészít, a kistükröt, a kis sminket, a kis zsepit, a kis halott német katonát, s végre elindul a menet. Miki siránkozik egy sort Bözsi néninek, mivel jobb Robi, hogy Nóra őt választotta, de Bözsi néni szerint semmivel, csak Miki túl sokat tökölt Nóra visszaszerzésével.

bk_december22_2.png

Érkezik a vendégsereg a villába Ottóval az élen, a Herr le is inti, hogy beszéde van vele. Borítékolhatnánk, hogy bosszúként elmondja neki, hogy Robi miatt halt meg a fiú apja, de végül nem lesz belőle semmi, visszavonulót fúj a Herr, miszerint: ráér később is. Liza elbeszélget Robival Ottóról, a kezéről, Svájcról, hogy vissza kell mennie. Robi sajnálja Lizát, azt is, ha elmegy, de szerinte érdemes lenne menni egy kört az ügyben Áginál, hisz mióta Liza itt van, nagyon jó anya lett belőle, nem olyan kemény, mint volt. Eközben Ági a Herrt győzködi a Herr irodájában, kezében egy gyertyatartót fogdosva, hogy próbáljon meg normális lenni erre az egy napra, ne bántsa, mint a múltkor. A Herr persze tagad, hisz ő nem bántotta Ágit, arról is Ági tehet ami történt. Ennyiben maradnak.

bk_december22_3.png

Egyből pezsgőspohár várja a vendégeket, már-már borzadályos ez az erőltetett jókedv amit ünnepi alkalmakkor eljátszanak, mintha mindenki imádná a másikat. Robi elkapja Mikit, s megbizonyosodik róla, hogy nem tervez semmit, hogy bojkottálja az esküvőt. Attila is lecsekkolja, de látszólag Mikinek nincsenek tervei. Robi németajkú vendégeit is üdvözli, már tiszta ideg, s a menyasszony még sehol. A kertben már minden készen áll az esküvőre, a vendégek, és a vőlegény is, s be is toppan a ballonkabátos menyasszony a lakba, a Herr mond pár negédes szót Nórának, majd csatlakoznak a kedves nézőkhöz a kertben. Miki és Nóra egyedül maradnak, Miki ,,ó, Nóri” felszólítással indítja csapatait. Még egyszer, utoljára állítja Nórának, hogy mindig egymáshoz fognak tartozni, s Nóra csak szépen megkéri Mikit, álljon félre, most az egyszer. Miki meg is teszi, arcon csókolja Nórát, s lemegy a vendégekhez.

bk_december22_4.png

A Herr húzza a száját, hogy Ági mennyi pénzt költött az esküvőre. Ági próbálja nyugtatni a Herrt, hisz csak azért költött ennyi pénzt, mert ez Robi, Herr Junior esküvője. A Herr felhánytorgatja, miért ilyen fontos ez Áginak, csak nem azért, mert amúgy csókolóztak Robival? Ági nagy szemeket mereszt, az nem csók volt, hanem Robi szomorú volt a Herr miatt, és csak vigaszt keresett. ,,A szádban?” – így a Herr. A másik sorban Juli már aggódik, hol van már Nóra ó jaj, csak nem elszakadt a ruha? De nem, Nóra megjelenik Vilibácsi oldalán, felcsendül a nászinduló, bevonul Nóra. Egy emberként tekint reá a násznép, kivéve Petit és Hannát akik bánatosan összenéznek, hisz igen, ha nem cseszik el, már házasok lennének.

bk_december22_5.png

Miss Anyakönyvezető Hungary felteszi a nagy kérdéseket, elhangzanak az igenek, majd a családjogi rendelkezések értelmében házastársakká lesznek nyilvánítva. Gyűrűvel pecsételik meg a házasságot, s Robi tesz egy amúgy esküt, miszerint minden napja olyan boldog lesz Nórának, mint a mai. Juli gratulál Áginak, az örömanyának a tökéletes esküvőért, ám Ági csak azt teszi hozzá, hogy kívülről nem tudni, mi a tökéletes, majd faképnél hagyja Julit. A Herr már húz is fel a szobájába elmélkedni, s Mikit találja ott iszogatva. Elbeszélgetnek, Miki érdeklődik, kit gyűlöl Ludwig, a fiát, vagy Nórát, s a Herr nem teketóriázik elmondani, hogy Robi megcsókolta Ágit és szerelmet is vallott, s tanácsot kér Mikitől, ilyen helyzetben mi a teendő?

bk_december22_6.png

Alíz hazatér, még egy kört próbálkozik, hogy elcsalja a fiúkat az esküvőre, hisz olyan csinos, ezt az egész világnak látnia kell. A fiúk tojnak az egészbe, nem érdekli őket az esküvő. Krisztián jön Zsolt üzenetével, miszerint Rudi csak akkor tudja jóvá tenni a baromságait, ha megdumál egy találkát Fasírttal, hogy nyomja fel Nikolt. Rudi el is húz, Alíz jobb híján lemegy a Rózsába, Krisz követi, próbálja vigasztalni. Hisz miből marad ki Alíz, táncból, koccintásból, csipegetésből. Krisztián erre lazacos pezsgőt ajánl, ami Alíznak nem tetszik, majd különböző ,,vicces” dolgokkal próbálja megnevettetni Alízt – sikerrel. Ezután mogyorót pöckölnek a pulton, Alíz kérleli Krisztiánt, hogy hamár nem megy el vele a lagziba legalább táncoljanak egyet. Érkezik egy vendég, így nagyjából három másodpercig tartott a tánc, Krisztián legnagyobb örömére.

bk_december22_8.png

Rudi eközben egy Pajesz nevű ürgével beszél, nem tudjuk, ki az, de Fasírtot keresi rajta, hisz Fasírt nem ment el a találkára, hol a fenében van?! Megkapja a fülest, parkba ment edzeni, Rudi ezen koordináták alapján meg is találja emberét egy padon ücsörögve. Tökösnek vélt testtartásban vitatják meg a dolgokat, Rudi megkéri Fasírtot, beszéljen Nikollal, hogy vonja vissza a vallomását Zsolt ellen, de Fasírt szerint ez nem fog menni.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.01.04. 10:05:18

...tökösnek vélt testtartásban... :-DDDD ez jó!
És boldog új évet! Behozom a lemaradást, elolvasom, miről nem maradtam le :-)

Gillotte 2016.01.07. 22:02:25

@hannamontanna: Köszi! Neked is boldog új évet! :)
Hozd be, és majd olvasd az újakat is, izgalmasan kezdődött BK-éknál az év! (De tényleg, nem csak a reklám helye :D)
süti beállítások módosítása