Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 1x03 - Young & Lesbian

2015. október 29. 09:00 - Lilac Scorpion

A Kaminsky-konyhában Gabi enyhén szólva lestrapált arccal, stesszelve keverget valami zöld izét a serpenyőben, míg Elliot dob a parára egy lapáttal: estére Logan, a San Francisco Monthly szerkesztője a vacsoravendég. Elliot teljesen be van zsongva, valami Harminc alatti harminc listáról beszél folyamatosan, amire Josh-nak muszáj felkerülnie, de szerencsére Yolanda pár jól irányzott beszólással leszereli. Helyette befut Josh, tovább hergelve az amúgy is láthatóan idegösszeomlással küzdő Gabit, akinek az idegesség ködén keresztül is feltűnik, hogy a két pasi mintha egymás miatt akarna mindenképp megfelelni ennek a Logan-nek (máris nem bírom a csajt).

01.jpg

Yolanda közben beengedi az említettet (Ashley Tisdale a szerepben, by the way, úgy tűnik, nem bírta ki, hogy ne szerepelhessen legalább egy kicsit a saját show-jában). A nőnek egyébként megvan a stílusa, csuklóból lepattintja a – minő meglepetés – feltűnően dörgölőző Elliotot, gond nélkül szarrá kritizálja a lakást, Gabi koktélja viszont ízlik neki. Josh is bemutatkozik végre, és egyelőre úgy tűnik, Logan elégedett, de kemény csajnak tűnik, én nem fogadnék semmire. Bele is vágnak az interjúba, csak a kényszeres röhögő görccsel küzdő Elliotot nehéz lerázni. Főcím.

02.jpg

Logan hazaindul, Elliot mániákus tapadásával addig megy, hogy nemhogy hívja neki a liftet, de bármit hajlandó lenne megtenni, hogy Josh-t a szerkesztő világhíres listáján lássa – mert azon, minthogy Logan arról felvilágosította, Josh marhára nem lesz rajta. Egy megoldás talán mégis van: Logan-nek csaj kéne, és Gabit nézte ki magának. Elliot persze szemérmetlenül bekamuzza, hogy Gabi leszbikus, és megígéri, leszervezi a randit. Logan elégedetten lelép, Elliot pedig gond nélkül elküldi Gabit Logan-nel, „mindezt Joshért teszed” jelszóval. Nem, Gabi nem tudja, hogy Logan nem csak beszélgetni szeretne vele. Igen, respect Elliotnak. Az már egy másik téma, vajon Gabi miért vállal be akármit, ha úgy tudja, az Josh érdekében történik… ötletem sincs, tényleg.

03.jpg

Ugrunk egyenest a randira, Logan azonnal és feltűnően nyomul. Gabi egy darabig egész jól viszi a beszélgetést, még Josht is szóba hozza, de amikor Logan rátér az este intimebb részre, Gabinek is leesik a húszas. Amíg Logan italért megy, Gabi pipásan feltárcsázza Elliotot, aki vázolja a szitut: tedd szét szépen a lábad, különben Josh szív, a listán szó sem lesz semmilyen Kaminsky-ről. Persze az adu ász újra hat, Gabi belemegy a játékba, legalábbis egy bizonyos határig. Ez a határ láthatóan a csók, Gabi sűrű bocsánatkérések közepette lepattintja Logant, aki viszont a vártnál jobban fogadja, hogy a kedvenc bárjában egy hetero csaj teszi lapátra – vagy rosszabbul, ha a sírást vesszük. Mint kiderül, Logan az exén próbált volna épp túl lenni Gabivel, aki persze fűt-fát (de minimum egy másik leszbi-randit) beígér, hogy felvidítsa Logant.

04.jpg

Sofia nyilván nincs odáig az ötletért – kezdem azt hinni, ő számít a sorozat antagonistájának, de hát Gabi döntéseiről van szó, én is hasból ellenezném az összeset. Gabi vázolja, miszerint a randi arra jó, hogy Logan exe a féltékenységtől zöldülve rohanjon vissza hozzá, cserébe Josh végre megkapja a helyét azon a francos listán, a nem létező tököm tele van már ezzel. Sofia újra bemutatja, mennyi öniróniával képes saját szánalmas életére tekinteni – na ezért bírom a csajt – és szerintem ő az egyetlen a romkom-világban, aki képes sikeresen túlelemezni azt az egyszerű kérdést, hogy legjobb barátnője jól néz-e ki egy ruhában. Best Character Eva.

05.jpg

Judy Green éttermébe érkezik Logan és Gabi, ahol a szöszi gyors felvilágosítást kap pár alapvető tudnivalóról… például, hogy maga Judy Green Az Ex. Gabi veszi a lapot, de azért kikunyerálja, hogy Logan állja a vacsit, majd sorra lövi el a rosszabbnál rosszabb ötleteket a nagy féltékenységi jelenethez: cuki nevetgélés, tweet egy túlságosan is egyértelmű hashtaggel (#LegjobbRandi helyett melegen ajánlanám a #LegrosszabbTippekExVisszahódításához-t), majd végül további kreativitás híján elordítja magát, hogy Judy végre odafigyeljen. Én Logan helyébe itt menekültem volna ki az étteremből örökre, de a csajnak, úgy tűnik, több bőr van a képén.

06.jpg

Josh őrült magabiztosságában előrendel ötszáz példányt a San Francisco Monthly következő számából. Elliot szerint nem eszik olyan forrón azt a Harminc alatti harminc listát, végül is Gabi még mindent elszúrhat (jó emberismerő a hapsi) – de Josh már rég a Twittert böngészi, ahol hasít Logan és Gabi #BestDateEver selfie-je. Mi a franc, pattog Josh, Elliotnak már ötlete sincs, mit kamuzzon, de végül csak elköpi az igazságot: drága Josh, rohadtul nem vagy rajta a listán. Rövid prioritás-tisztázás után, hogy ki és mit akart jobban (óvodás mode on), Yolanda végre a fejükre koppint: esetleg Gabit kéne végre kihúzni a szarból.

07.jpg

Logan és Gabi megkapják a fogásokat, Gabi egyik ötlete pedig kivételesen bejön (egymás etetése, most komolyan?). Judy felcseszett aggyal éppen Logant vonja kérdőre, amikor befut Josh is, és lebuktat mindenkit. Gabi lesmárolja Logant, ezzel nagyrészt megmentve a bulit (Josh arca tízpontos!), Judy végre ordítva kikel magából, és… szarrá alázza Logant.

08.jpg

Gabi keményen próbálkozik, hogy beleolvadjon a díszletbe, Josh állja a vacsit, Logan viszont fulladozni kezd egy cukorkától. Judy persze eldobja a fakanalat és egy jól irányzott Heimlich-hel hősiesen megmenti barátnőjét a – mint utóbb kiderül, Josh által előre kitervelt – haláltól (Gabi tombol, én a fejemet verem a laptopba… de tényleg, ki írta ezt a történetszálat, Inés Rodena?). Azért Judy halálos fenyegetéssel szignózott szakácskönyve kiengeszteli kicsit, amiért kihagyták a buliból. Azért még tudni akarja, hogy csókol, de Logan nem volt elragadtatva a mutatványtól (pedig az ő feje is érdekes volt a smaci után), Josh pedig tisztázza: nem kell neki a lista, Logan dönt. És persze…

09.jpg

Persze, rajta lesz a listán. Emelem poharam a világ legnagyobb klisé-epizódjára.

Címkék: Young&Hungry
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása