Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x29 - …és akkor Melanie és Snezi körbehugyozta az udvart

2015. április 03. 09:11 - sixx

screen_shot_2015-04-03_at_8_58_27.png

Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira kellett neki a selymes, fényes anyagú nadrág, a jobb combján azzal a furcsa madárral. Az aljnövényzet alattomos csapdákat rejtett, rohanás közben kis híján kitörte a nyakát, amikor rálépett egy teknősbékára, és megcsúszott, amikor pedig visszanyerte az egyensúlyát, egy tövises ág csapódott az arcába, de nem érdekelte, hiszen a kék óra most már az övé volt. És amint hazaér, megszerezheti végre a távcsövet, és elolvashatja, mi van annak a furcsa mellű lánynak a seggére írva. Tovább rohant a bokrok között.

Snezi tánccal, Adri kőműveldekoltázzsal nyitja a napot, utóbbi nem teljes, de oda tudjuk gondolni, a seggvágatot egy fekete, a gatya korcából pont jó helyen kilógó címke takarja. Előbbit mutatjuk, tessék:

boobz.gif

Adri és Ivar a nappaliban, egy kávé és sok krákogás közben beszélgetnek a világ dolgairól, oszt mit gondolsz az ukrán helyzetről, Ivar, hát azt, hogy Becks szerelmes Melbe, és Loki látta hogy összebújva alszanak. HÖRR, mondja Adri agya, és megindul a reggelizőhelyiség felé, Loki, hogy vót az, hogy ezek ketten? Én nem mondtam ilyet senkinek, hazudja Loki, mire Adri sóhajtozik, és elindul, Snezi és Pjotr meg utána megy, mert 1) szeretik a pletykát és a balhét, 2) ketten talán meg tudják akadályozni, hogy Adri elővegyen egy korcsolyacipőt és elvágja Becks torkát és 3) azt semmi pénzért nem hagynák ki, amikor Melt úgy rúgják pinán, hogy a Holdig repül. De még nem erről van szó, Adri elmondja amit hallott Ivartól és amit Loki letagadott. Snezi szerint ez faszság.

Adri egy vegetatív élőlény, aki nem sokat gondolkodik. (Pjotr)

screen_shot_2015-04-03_at_5_55_18.png

Loki a Sons of Anarchy-pólóban kamuzik Adrinak tovább, én nem mondtam semmi ilyesmit Ivarnak, akurvaannyát Ivarnak, mondja Adri, és bemegy a szobájába, ahol Snezi és Beus felváltva hüledezik, á, nem igaz, Becks az nem olyan. Adri berág, faszom, majd akkor odaállok Beck mögé, és tovább heverészik, Snezi meg igyekszik lebeszélni arról, hogy marhaságot csináljon, mert Snezi Melt bent akarja tartani valamiért. Loki és Pjotr csavar egyet ezen a szaron, és Loki azt javasolja, Mel álljon majd be Pjotr mögé, és így ki lehet ejteni. Pjotr hümmög, ehhez aláfestésnek Adri tovább rikácsol, Snezi meg nyugtatja. És megjön Becks, MandulaÁdám, azaz Madám és Mel.

screen_shot_2015-04-03_at_6_05_47.png

Adri elmondja a sérelmeit, de előtte tisztázza, hogy sem itt, sem Pesten nem geciskedik, ezek szerint a világ többi részén igen, isten ments hogy összefussak vele Győrben, lehet preventatíve fel is kéne rúgni, még mielőtt kígyóskodna. Szóval ide hallgass, Mel, nekem ez így nem jó, én Becks mögé akarok állni, és kész, nem akarom, hogy te oda állj. Mel aszongya, hogy ő azt AKARJA, hogy Becks párja legyen, és ez nem kérés, hanem AKARÁS. Madám igyekezne tompítani a helyzetet, Mel elküldi a gecisfaszba, és azt AKAROM, hogy most Becks mögé álljak. Adri erre szarik. Vastagon. Mert Becks nélkül félkarú kígyó csak. Mel rámutat (és ez volt az első értelmes megnyilvánulása három nap alatt), hogy akkor semmi keresnivalója a játékban. Madám berág, jó, akkor hagyjuk a faszba az egészet, majd én keresek neked pasit, Mel, menjünk, hagyjuk ezeket a francba. Mel szerint Beusnak vagy Ivarnak kell kiesnie. És Snezi egy kígyó. És legyünk barátnők. Lezárjuk ezt a beszélgetést, Becks a terasz hányásmentes részén aszongya Adrinak, hogy elege van Melből, és kész.

A nép egy része a reggelizőasztal mellett ül, amikor Mel agyában odafent elpattan valami, és miközben a haját baszlatja, és kenegeti, és fésüli, és balzsamozza, üvöltésbe kezd. A sivítás elviselhetetlen, mint egy sziréna bazdmeg, én ezt a nőt 12 másodpercnél több ideig nem tudnám elviselni, az kurvaisten, nem tudom, Madám hogy csinálja. Adri engem akar kiejteni! Odalent hallgatják az üvöltözést fentről, mert Mel hangjával falakat lehetne dönteni, Jerikóhoz is az ő fejét vitték több másolatban. A hangzavarra Beus odajön, hogy akkor most merről támadnak a gerillák, és hova kell menekülni, de elzavarják, hogy Mel tovább visíthasson, s lő, leütöm a csajodat, Becks. És Becks, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy ütöd te a kurva anyádat, csak ül, és néz maga elé, és hallhatja a sivákolást, amibe új elem jön, Adri cuccai, amik ott vannak Becks és Mel átmenetileg közös szobájában, és ezt Adri takarítsa el, mert kihajigálja.

Mel egy pszichopata őrült, az egyértelmű, de hogy miért asszisztál hozzá Becka, akit pedig le sem szop, mint mondjuk Madámot, azt nem értem. Ez az arénázás folytatódik még egy kicsit, majd Mel kirohan a teraszra, és onnan üvölti le Adrinak, hogy takarítsa el a cuccait, például a törülközőt, amibe a redvás fejit kente bele, stb. Az ebédlőben mindenki kővé dermedve hallgatja a kerengő dervist, ez hülye bazddmeg, olvasható le a fejektől, illetve az, hogy remélem, a kést megszámoltátok, és nem maradt nála egy sem. Nem is értem, hogy miért nem tapossák ki a belét ennek az idegbeteg ribancnak, aki nem áll le, és Becksnek azt mondja, Adri egy nyomorult csicska, akit ki fog ejtetni, ahogy tud. És Becks csak ül, és egy pattanást nyomogat a hasán hótthalálos nyugalommal. Mert Beck egy csicska, aki teljesen érthetetlenül kitart a Mandula-klán mellett, tán tudnak róla valamit? Mel Adri mellett Snezit is kutyázza egy kicsit, az meg Brad Pittet is kiejtené egy forintért.

Az este azzal indul, hogy Beus majdnem elrontja a plafonról lógó szíjat, amivel edzeni lehet, de ezt nem tudom elmagyarázni, komolyan, látni kell, tessék:

Pandora jön, párok kérdeznek közösen pároktól, ötöt. Ivar attól kérdez, akitől akar. Na, lássuk. Beus, Loki fejét is behúzod a csöcsöd közé? Beus: Nem. Loki: Igen. Miért nem? Mert játék volt, nem fogom elsütni a poén még egyszer. Loki elvicceli a dolgot. Beus, egy párkapcsolat mehet Lokival? Nem, mert az ilyen rockerek nem tetszenek, meg fingik is. Az udvarom öklömnyi kavicsok között egyensúlyozva mennek a Pandora-dobozhoz a platformcipős bulák, előbb-utóbb valaki kitöri a nyakát, az kurvaisten. Madám, mire van nagy arcod, a szánalmas bandádra? Nem szánalmas! KÉT SLÁGERÜNK VAN! Loki megkérdezi, hogy milyen zenekarról van szó. Rapzenekarról. Loki, jobb Beussal, mint Ivarral? Más. Kevesebb helyem van az ágyban, és Beus ordít velem álmában. És szerelmes vagyok Nóziba. Beus a riportban aszongya, ez taktika.

Mel, melyik lány áll hozzád a legközelebb? Egyik sem. Pjotr ezen felbassza magát, ez egy társas játék, tudod. Adri erre a következőket mondja:

Kicsit hülyének nézte Peti Melanie-t, és megpróbálta letörni az agarait. (Adri)

Könyörgöm valaki gifesítse, ahogy Peti Mel agarait töri, ill. igyekszik. Pjotr aszongya, állítson fel egy sorrendet a csajok között. Jó, Adri az utolsó, Beus és Ivar a lista alján, akikkel nem lehet szövetkezni. Ivar felhorgad, akkor mi hülyék vagyunk? Snezi maradt a csajok közül, ugye, ő az egyetlen aki Melnek szimpatikus. Madám szerint Ivar egy gyökér, aki saját magával sem áll szóba. Na, ugorgyunk. Snezi, szerelmes vagy Bencébe? Nem. Becks, Mel téged is csicskáztat, vagy csak Madámot? Engem nem. Csak sipákol folyamatosan. Mel aszongya, hogy ő Madámot is csak nevelni próbálja. Mel, nem gondolod, hogy gyógyszert kellene szedned? Nem. Túl hirtelen vagyok, mondja Mel. De szedsz valamit, kérdezi Becks. Görcsoldót. Bence, mit szóltál ahhoz, amikor megtudtad, hogy Madám dugná Snezit mint a lopott bringát, ha nem lenne Mel?

AZTAKURVA. MINDENKI MENEKÜLJÖN AMERRE LÁT.

Bence menti, amit lehet, szerintem ezt részegen mondta Madám, és már meg is beszélték Mellel, erre Mel megjegyzi, hogy ez új motívum a kapcsolatukban, nem tudott arról, hogy Madám ugrana a gumicsöcsre. Oops, akkor most már tudod, mondja Bence. Mel feje egy tanulmány. Bence folytatja, be volt baszva, rámászott, Snezi elzavarta, legalábbis úgy tudom, de engem nem zavar. Madám magyarázza a magyarázhatatlant, én azt mondtam, ha nem lennék szerelmes a csajomba, akkor megbasznám. Ki vagy te valójában? - teszi fel a húszforintos kérdést Mel Madámnak, Loki pedig megkérdi, hogy Mel nem akar-e reagálni a dologra.

Majd bent. (Mel)

screen_shot_2015-04-03_at_7_14_37.png

ISTEN IRGALMAZZON MADÁMNAK.

A Pandora után beindul az az eseménysorozat, ami Madámné Melt a magyar valóságshow-történelem leggusztustalanabb versenyzőjévé teszi. Az első lépés egy Mel-szinten lightos veszekedés a szobában, hogy volt az, Madám, hogy te baszád Snezit? Részeg voltam, beszóltam, nem gondoltam komolyan, nem akarok veszekedni. Miről nem tudok még, kérdezi Mel, és egyébként meg tényleg megbasznád? Ha már itt tartunk, Madám, tényleg??? Hát úgy néz ki, mint egy vékony öregasszony, két gumilabdával a csöcse helyin, fiam. Nézzed akkor a proli picsákat, bazdmeg, mondja Mel, oszt basszad meg őket a műcsöcsükkel együtt. Madám azt riportozza, hogy felszabadulna, ha nem lenne itt Mel, de jó hatással van rá, mármint a zacsijára, gondolom, de ezt nem teszi hozzá, csak én mondom.

screen_shot_2015-04-03_at_8_02_53.png

Odalent az utolsó kérdés feltevőjét nyomozzák, de sikertelenül, odafent Madám meg bocsánatot kér, nem basznám meg a gumimellet, te vagy a leggyönyörűbb, el akarlak venni feleségül, gyereket akarok tőled. Melre ez nem nagyon hat. Odalent Snezi-show van, rázza a a picsát megint,

ass.gif

és mivel Madám ezt nézi, Melben elpattan valami. Üvöltés, veszekedés, lökdösés, majd Mel letépi a pólót Madámról, és kilátásba helyez egy felpofozást, AZT MONDTAD, NEM AKAROD MEGBASZNI, OSZT ITT NÉZED? Madám a sarkára áll tudd meg, hogy CIGIZNI FOGOK! Melt nem lehet leállítani, rángatja, tépi, ugat folyamatosan, Madám önuralma csodálatra méltó, én a helyében úgy basztam volna bele a mödansziéba a hisztis picsát, mint a szart. Jó, szakítsunk, mondja Mel, add vissza a cuccaimat. Menj fel, oszt szedd össze. Nem. De. nem megyek. Jól van, faszkalap, mondja Mel, akkor majd holnap kiejtem magam, oszt kész. Na, ezzel jól kibaszik mindenkivel. Mel a cigit törné szét, amikor Loki szól neki, hogy ácsi, baszki, ez nem úgy van, az másnak is kell, állítsd le magad, de hirtelen.

Csicska vagy, bazdmeg. (Mel)

Madám felrúg egy vázát és felrongyol, Becks és Bence kiröhögi Melt, aki meg odaveti Snezinek, hogy ne beszélgessen vele, és eleve, itt egy kés, VÁGJAD MÁR LEFELÉ A KIBASZOTT CSÖCST.

Meg akar baszni, te idióta nő. (Mel)

Loki és Madám később a pult mellett beszélnek Melről, majd ha beáll mögém, mondja Loki, akkor lehiggasztom. A lépcsőházban Snezi és Mel beszélget, utóbbi sírós hangon nyíg, jaj, meg akar téged baszni a palim, jaj. Oszt? - kérdez vissza Snezi, részeg vót. Kit érdekel. Mel leül a kanapéra, de menten fel is pattan, bepisilek, mondja, erre Snezi rákontráz, én is, menjünk fel. Mel nem akar felmenni, hanem a terasz sarkában megáll, letolja a bugyit, és hiába tiltakozik a lakosság üvöltve, a magát részegnek tettető(?) Snezi társaságában odahugyozik a teraszra. Mindenki kiborul, ez mi, bazdmeg, Snezi a hugyozást félbehagyva felmegy, de mezítláb belelép Mel hugyába, és széthordozza a hotelben, bravó.

Poénos volt. Nem oda kakiltam. (Mel)

screen_shot_2015-04-03_at_8_26_56.png

Pjotr nagyon ideges, és lebassza Melt, megengedhetetlen, amit csinálsz. Madám, akivel Mel a vágás szerint és szigorúan csal elméletileg öt perce veszett össze halálosan, megvédi a nőjét, az én szobám van legközelebb a húgyfóthoz, leszarom. Mel sem érti, hát le lett öntve vízzel.

Ez hülye? (Pjotr)

Mel rikácsol, miért baj ez, nem értem, Pjotr, Loki és Becks magyarázza neki, mert ez egy közösség, te egybites liba, te, és az együttélésnek vannak szabályai, például az, hogy nem hugyozol a terasz közepére. Az előadást az erkélyről hallgatják a csajok, kivéve Snezit, aki Bencével veszekszik, de őszintén szólva ez már engem nem érdekel.

screen_shot_2015-04-03_at_8_35_56.png

Mel kiveri Madám farkát mindenki előtt megvolt?

És még egy adalék ehhez az egészhez: Mel elmagyarázza, hogy miért nem gáz a hugyozás, és ha jól értem, kilátásba helyezi, hogy kézenállásba fog a saját szájába szarni, de lehet félreértettem valamit. Itt a videó:

Címkék: 18+ éden hotel
691 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gólyamajom 2015.04.03. 22:40:20

Egyszerű ember ez a Győzike, és én nem értek vele egyet, hogy szerepel ezzel a témával: de most meglepően értelmesen beszél...

lentilky 2015.04.03. 22:40:41

@mokamini: jaja, Becks leszűrte az előző évadok nyerteseiből a taktikát:
ÉH1) valami focisság
ÉH2) paplangyűrés egy folyton rinyáló nőszeméllyel
:D

aruhamiatt 2015.04.03. 22:40:57

És Berkiék sem merik felhúzni, mert félnek, h amilyen hülye élő adásban elmond valamit.

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:41:15

@mokamini: jo hát elég átlátszó volt, nem találtuk fel a spanyolviaszt. :)

@aruhamiatt: biztos volt merités onnan is de inkább olyan 65% a szerep 35% a saját énje. De a hangja iszonyat idegesitö normális állapotban is, igazi nyafogós visitós fütyilohasztó hangja van, pedig amugy nem rossz csaj.

Zsoofka 2015.04.03. 22:41:37

Én tartom magam a "van az a pénz"-elmélethez, azzal együtt, hogy ezúttal megtalálták a szerkik a legjobbat a tahó-tyúk szerepre, mert színésznő és szerep meglepően közel áll egymáshoz :)

2015.04.03. 22:41:41

Amikor annyi idős voltam, mint Adri (tegnapelőtt), én is sokat féltékenykedtem. És ugyanúgy csináltam -mai szemmel nézve- gázos dolgokat. Nem ítélem el.

Ne küldj levelet 2015.04.03. 22:41:42

@lenibo: nem bánt hogy kiesett, mert nem taktikázott semmit. Vagy csak annyit, hogy azt hitte áll a megegyezés loki-ádám között. Hát most őt baszták át.
De ilyen alapon páran kieshetnének még, akik még balhézni is hülyék.

Az ösznépi utálkozást nem érdemli.

csak mert 2015.04.03. 22:42:04

@gólyamajom: végülis az édesanyja....

gólyamajom 2015.04.03. 22:44:21

@Szent Borzadály: Ezzel is egyetértek. Becks kicsit könnyen áll a témához, Adri meg magában nem bízik, emiatt féltékeny ennyire, nincs önbizalma, és emiatt harap ennyire

Zsoofka 2015.04.03. 22:44:29

@Szent Borzadály: Én sem ítélem el, csakhogy ez egy játék és ha kiesik a szerepéből, elveszti az, mintahogy az előző évadban "szerelmespár" végig-nyomta és meg is nyerte. Valamit-valamiért :)

furmintszaraz 2015.04.03. 22:45:02

@Infomaniac: De mutatták, volt egy jelenet, amikor Nóri is odament velük Beát győzködni.

Zsoofka 2015.04.03. 22:45:17

@aruhamiatt: Szerintem 10 másodperces késéssel élő.... Nem merik megkockáztatni :)

aruhamiatt 2015.04.03. 22:45:26

@mokamini: gondolod, h melani ezzel a szerepléssel megalapozott egy színészi karriert?

kontratenor 2015.04.03. 22:47:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Lenyúltad a Melanzsom? :D
Pedig itt már jöttek jobbak,
De azért büszke vagyok. :D

Zsoofka 2015.04.03. 22:47:42

Kíváncsi vagyok Nóri-Loki meddig húzza együtt, illetve hányszor sodorja még egymáshoz őket a hotel szele....

Tuti adtak valami nyugi-bogyót a tyúknak....

aruhamiatt 2015.04.03. 22:48:42

@gólyamajom: igen, ott viszonylag ritkán kell megszólalni

kontratenor 2015.04.03. 22:48:57

Nóri nyerje meg az egészet Lokival vagy Petivel és kész.

Zsoofka 2015.04.03. 22:48:58

@aruhamiatt: háááát esetleg Kovinál :)
Mint írtam, azért ment neki olyan jól eljátszani az útszélit, mert nagyon közel áll hozzá... :)

gólyamajom 2015.04.03. 22:49:10

@mokamini: vagy felszívta, amit fel kell, nincsenek elvonási tünetei tán...

Zsoofka 2015.04.03. 22:49:46

@kontratenor: Nóri helyében egy ilyen felállásban úgy eldobnám azt a gömböt, hogy hazáig repülne :)

Zsoofka 2015.04.03. 22:50:43

Azt hittem bilit fog elővenni :)))))

Zsoofka 2015.04.03. 22:52:20

Persze. Spontán sex. Főleg mikor még a kamerára is felnézett, hogy jól lát e mindent... :)

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:55:07

érdekes fotók vannak erröl a melaniról neten, kis kereséssel.

Zsoofka 2015.04.03. 22:55:55

Ebbe egy kicsit belekavarták magukat... Már a tánc miatt tombolt, de a szakszi jöhet.... Hülye ez.

2015.04.03. 22:56:25

@gólyamajom: ez annyira és olyan női dolog: neki nagyobb/kisebb/hegyesebb/alma/körte a cicije, keskenyebb/nagyobb/kerekebb a csípője, rövidebb/hosszabb az orra, 42es a lába mikor az 'enyém' csak 41es, mindig de mindig van különbség, ami miatt lehet idegeskedni. Holott az egész a hétköznapokról szól, ki kivel érzi jól magát, és kivel tud jót beszélgetni és röhögni. (Meg a szekszről) :D

Infomaniac 2015.04.03. 23:05:13

@lentilky: :)))))))))))))))))))))) ezen hangosan nevettem

Infomaniac 2015.04.03. 23:08:34

@furmintszaraz: köszi, azt benéztem akkor, azt hittem Barbi volt az..

kontratenor 2015.04.03. 23:12:27

@mokamini: Ezzel az a bajom, hogy értelmes embernek nincs az a pénz, amiért ezt így bevállalja.
Ha menedzser, úgy valami értelem szorult belé. Azaz a pénztől független a bevállalt dolog, akkor meg már mehetett ingyen. :D

gólyamajom 2015.04.03. 23:16:07

sajnos nem tudom nézni az esti Édent, így a tv2-n maradtam, azért az vad, ahogy az anyja halála után síró Győzike után Aleska Diamond magyarázza a bizonyítványát...

Chuck Νorris 2015.04.03. 23:18:21

@gólyamajom: body building bemutatóznak a fiuk, a csajok lelkesek. de nem tul izgi :)

Bujumburi 2015.04.03. 23:18:30

@windsor: hallelujah! és ki ejtette ki?

introverted22 2015.04.03. 23:25:13

@Bujumburi: Lokkancs úgy, hogy Nórit választotta :)

Zsoofka 2015.04.03. 23:25:31

@Bujumburi: Loki. Vezér csellel.

Es megvan a gyantázás oka... :)

Hbbm 2015.04.03. 23:30:20

Zoe instagramjan van egy kep par jatekossal great ending cimmel!!! LOL

SzilajSzilard 2015.04.03. 23:30:29

Nincsenek szavak. Nem nézem, csak olvasom. Ezt a két videót megnéztem. Tudom nem egyszer mondtam már, de most TÉNYLEG elértük a legalját.

furmintszaraz 2015.04.03. 23:31:36

@Infomaniac: Na, hacsak nem én néztem be...

Gia 2015.04.03. 23:43:13

Loki azért csúnyán elszólta magát Melani előtt.Megmondta,hogy Nóri is mögé áll. :-)

Gia 2015.04.03. 23:45:41

És vicces volt,hogy Barbit mennyire nem érdekelte,hogy Melani mit gagyarászik neki a szobában.Kb:Szövegelj a zsebembe,majd otthon kiválogatom. :-D

Gia 2015.04.03. 23:50:24

Hát..akik közülünk annyira várták a fejlécből a középső hölgyet,azok remélem már sűrűn megbánták és most nagyon örülnek a leányzó rövidke pályafutásának. :-)

Infomaniac 2015.04.03. 23:55:02

Beus tudott ma nőni a szememben ismét. Megpróbálom a kinti nem szimpi dolgait félretenni.
A legjobb az volt, mikor örült magának, hogy milyen szöveget adott elő Berkinek.

Morfologista 2015.04.04. 00:26:36

Most hogy kiesett ez a riherongy, úgy látom Adri visszatért régi énjéhez. Ez hogy van a nőknél? Ha kiesik egy idegesítő, rinyáló picsa, akkor rögtön be kell tölteni az űrt? Nem veszi észre magát? Vagy ez egy olyan hotel, hogy muszáj bent lennie egy hülye picsának? Ha kiesik az aktuális hp, akkor helyére lép a másik? Hogy van ez? Vagy a mai fiataloknál ez az előjáték része? Másképp nem megy az esti dugás, csak ha előtte üvöltöznek egymással egy kicsit? Magyarázza már meg nekem valaki.

tvbuzi 2015.04.04. 00:30:43

Zoé facebookját vagy instagramját belinkelné valaki? Léccilécci, köszi....!

tvbuzi 2015.04.04. 00:32:58

Gyula küldetése furulyázás lesz...

DerBroCode 2015.04.04. 00:40:07

@Hbbm: Zoë instanevét megkaphatnám ?

DerBroCode 2015.04.04. 00:41:22

@tvbuzi: ha megnézed hogy a Gólem kiket követ instán akkor láthatsz 1-2 új karaktert is ;)

vastyúk is .. 2015.04.04. 00:43:42

jupppíííí, Melanit kibaszták, mint a gecis zsepit.
Ami igazán meglepett, hogy Adri átment Madámnébe, már vártam, hogy letépje Pacalról a pólót. De komolyan, előtte volt az élő példa, hogy mi a jutalom az ilyen viselkedésért, és mégis tolja. Há' normááális?

beacska 2015.04.04. 00:50:19

@Morfologista: azt teszik be, aki a hülyébb...ezen a héten Mel tultett Adrin

gólyamajom 2015.04.04. 02:06:21

@Chuck Νorris: ennél az Aleska mélyinterjúnál bmi jobb lenne....
Super tv stream vhol?

malevil2050 2015.04.04. 02:07:44

@vastyúk is ..: Jó hoty nem má hajnalba gyüssz.hehe

vastyúk is .. 2015.04.04. 06:05:11

@malevil2050: ohhhh, lekéstelek, mert azt feltételeztem, hogy már mindenki alszik. :( brühühüüüü No majd legközelebb, én is megyek aludni és színes tintákról álmodni. pá :D

2015.04.04. 07:20:49

csakhogy kiesett ez a hugyos p

Ditti82 2015.04.04. 08:28:04

@fosch9: Hála az avatarodnak. :D Bár Ádámka kilátásba helyezett egy bosszút, Lokkancsot hagyva a végére, de Beusnak igaza van, hogy nincs elég esze hozzá. :)

Ditti82 2015.04.04. 08:30:01

@Gia: De az a picsa annyira ostoba, hogy nem tűnt fel neki. :D Mondjuk ott én megijedtem kissé, hogy nehogy lőjenek a tervnek.

2015.04.04. 08:30:42

@Ditti82: áh sztem sincs neki esze hozzá

visszanézve az éjjelit most már tudja mindenki miért gyantázták Lokit? a testépítő verseny miatt amit a fiúk tartottak a lányoknak

Ditti82 2015.04.04. 08:37:46

@fosch9: Az brutális verseny volt. :D

2015.04.04. 08:40:06

@Ditti82: a reggeli kv mellett röhögtem végig :DDD

Ditti82 2015.04.04. 08:52:44

@fosch9: Petin kinek a csipkés tangája volt? :D

2015.04.04. 08:54:56

@Ditti82: nem tudom de az ocelot győzike óta nem divat :D

Ditti82 2015.04.04. 08:56:51

Amúgy az Éden Éjjelben a kiesett játékosok sokkal jobban néznek ki, mint odakint. Maris, Apol és most Melasz is sokkal szebb volt. :O

2015.04.04. 08:58:12

@Ditti82: itthon van erre stáb aki renoválja őket

2015.04.04. 09:34:41

@Ditti82: volt azon minden mint a búcsúban

2015.04.04. 09:35:46

@ÉH3sZ: más szót használnék de nem merek :D

ÉH3sZ 2015.04.04. 09:45:07

@Ditti82: Győzike max lábatlan gyík:) Melasz?:)
@fosch9: Mert úrinő vagy, azért:)

Ditti82 2015.04.04. 09:47:12

@ÉH3sZ: Ez jutott eszembe, na. :D

beacska 2015.04.04. 09:49:23

jó reggelt, jó szurkolást! mi volt az ÉÉ-ben? Mel szégyenkezett legalább, vagy fel sem fogta, h közönséges volt? (probálok mentséget kereresni neki)

Ditti82 2015.04.04. 09:52:23

@beacska: Semmi szégyent nem láttam az arcán.

beacska 2015.04.04. 09:53:12

@Ditti82: szupcsi....akkor mégsincs mentsége

beacska 2015.04.04. 09:57:11

@ÉH3sZ: mit dicsért rajta? hogy nem sikerült megusznia az első párválasztot sem, holott Norit akarják kirakni már miota?

Amugy ki vette rá és hogy, h Loki mögé álljon? (ugy néz ki, már nincs időm megvárni a posztot

Ditti82 2015.04.04. 10:01:11

@beacska: Sőt... Még büszke is volt magára. Pont mint kint.

Zsoofka 2015.04.04. 10:01:17

Azért azt jegyezzük meg, hogy Loki nem Nórit tartotta benn, hanem Madámnét rakta ki. Bár szerintem a Nórit ekéző riportszobás kommentje nem biztos, hogy a ceremóniával egyidőben zajlott.... Bár elég fagyos volt a hangulat az ágyikóban, amikor Loki befeküdt a meredt Nóri mellé....

Viszont Lokinak maximális respect, ahogy elmondta mindenki előtt, helyett a ceremónián a frankót Madámról és Madámnéról. A többi meg csak hallgatott, mint hal a szatyorban.

Beusra nehéz hét vár Madám mellett. Nem szeretem, de drukkolok neki, hogy jól viselje azt a majmot. Gondolom nem fogja.

Adri gáz, túltolja.

Ditti82 2015.04.04. 10:02:40

@mokamini: Most lesz a pofozkodás szerintem... :(

Zsoofka 2015.04.04. 10:02:46

@beacska: LOKI oszkárdíjas előadással beadta Madámnak az ő nagy szövettségüket. Az meg bevette. És Madámnét is behülyítette. Volt nagy rívás. De csak Madám részéről...

Zsoofka 2015.04.04. 10:05:13

@Ditti82: Szerintem is, sajnos. Ez az új csóka, meg aki bejön, vajon mivel lesz különcebb, mint a többi? Madámné után már bele sem merek gondolni. Az első, ami eszembe jutott, hogy transzi lesz, bár ezt már írtam :)

beacska 2015.04.04. 10:05:34

@mokamini: :D majd, ha tudom, megnézem :D

Zsoofka 2015.04.04. 10:08:30

@beacska: :) Loki maga mondta, hogy kell neki az az Oscar: elvégre általános iskolába (NÉMET NYELVŰ!) színjátszó szakkörbe járt és most végre kamatozhatta a tudását... :)

2015.04.04. 10:10:11

@ÉH3sZ: :DDD

ez a madámozás egyébként nagyon gáz

Zsoofka 2015.04.04. 10:12:56

@fosch9: De a Madámné vicces :)

kékalmamag 2015.04.04. 10:41:43

Imádtam Loki kegyelemdöfését a papírzsepivel. Nyilván nem a könnyek ellen adta Melcsinek, legalábbis szerintem, merthogy nyilván többet látta nyilvánosan vizelni, mint sírni...

,, 2015.04.04. 11:12:24

@Gia: ne röhögjetek, de már egy ideje észrevettem h van egy kis problémám az arcfelismeréssel néha, a középső csaj akkor Mel? tudom h ez égő, de tényleg nem ismertem fel

Infomaniac 2015.04.04. 11:17:18

@foxglove (F6): Ne aggódj, annyira más a haja, a sminkje, a megvilágítás, hogy én is csak 3 nap után lettem biztos benne.
süti beállítások módosítása