Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x29 - …és akkor Melanie és Snezi körbehugyozta az udvart

2015. április 03. 09:11 - sixx

screen_shot_2015-04-03_at_8_58_27.png

Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira kellett neki a selymes, fényes anyagú nadrág, a jobb combján azzal a furcsa madárral. Az aljnövényzet alattomos csapdákat rejtett, rohanás közben kis híján kitörte a nyakát, amikor rálépett egy teknősbékára, és megcsúszott, amikor pedig visszanyerte az egyensúlyát, egy tövises ág csapódott az arcába, de nem érdekelte, hiszen a kék óra most már az övé volt. És amint hazaér, megszerezheti végre a távcsövet, és elolvashatja, mi van annak a furcsa mellű lánynak a seggére írva. Tovább rohant a bokrok között.

Snezi tánccal, Adri kőműveldekoltázzsal nyitja a napot, utóbbi nem teljes, de oda tudjuk gondolni, a seggvágatot egy fekete, a gatya korcából pont jó helyen kilógó címke takarja. Előbbit mutatjuk, tessék:

boobz.gif

Adri és Ivar a nappaliban, egy kávé és sok krákogás közben beszélgetnek a világ dolgairól, oszt mit gondolsz az ukrán helyzetről, Ivar, hát azt, hogy Becks szerelmes Melbe, és Loki látta hogy összebújva alszanak. HÖRR, mondja Adri agya, és megindul a reggelizőhelyiség felé, Loki, hogy vót az, hogy ezek ketten? Én nem mondtam ilyet senkinek, hazudja Loki, mire Adri sóhajtozik, és elindul, Snezi és Pjotr meg utána megy, mert 1) szeretik a pletykát és a balhét, 2) ketten talán meg tudják akadályozni, hogy Adri elővegyen egy korcsolyacipőt és elvágja Becks torkát és 3) azt semmi pénzért nem hagynák ki, amikor Melt úgy rúgják pinán, hogy a Holdig repül. De még nem erről van szó, Adri elmondja amit hallott Ivartól és amit Loki letagadott. Snezi szerint ez faszság.

Adri egy vegetatív élőlény, aki nem sokat gondolkodik. (Pjotr)

screen_shot_2015-04-03_at_5_55_18.png

Loki a Sons of Anarchy-pólóban kamuzik Adrinak tovább, én nem mondtam semmi ilyesmit Ivarnak, akurvaannyát Ivarnak, mondja Adri, és bemegy a szobájába, ahol Snezi és Beus felváltva hüledezik, á, nem igaz, Becks az nem olyan. Adri berág, faszom, majd akkor odaállok Beck mögé, és tovább heverészik, Snezi meg igyekszik lebeszélni arról, hogy marhaságot csináljon, mert Snezi Melt bent akarja tartani valamiért. Loki és Pjotr csavar egyet ezen a szaron, és Loki azt javasolja, Mel álljon majd be Pjotr mögé, és így ki lehet ejteni. Pjotr hümmög, ehhez aláfestésnek Adri tovább rikácsol, Snezi meg nyugtatja. És megjön Becks, MandulaÁdám, azaz Madám és Mel.

screen_shot_2015-04-03_at_6_05_47.png

Adri elmondja a sérelmeit, de előtte tisztázza, hogy sem itt, sem Pesten nem geciskedik, ezek szerint a világ többi részén igen, isten ments hogy összefussak vele Győrben, lehet preventatíve fel is kéne rúgni, még mielőtt kígyóskodna. Szóval ide hallgass, Mel, nekem ez így nem jó, én Becks mögé akarok állni, és kész, nem akarom, hogy te oda állj. Mel aszongya, hogy ő azt AKARJA, hogy Becks párja legyen, és ez nem kérés, hanem AKARÁS. Madám igyekezne tompítani a helyzetet, Mel elküldi a gecisfaszba, és azt AKAROM, hogy most Becks mögé álljak. Adri erre szarik. Vastagon. Mert Becks nélkül félkarú kígyó csak. Mel rámutat (és ez volt az első értelmes megnyilvánulása három nap alatt), hogy akkor semmi keresnivalója a játékban. Madám berág, jó, akkor hagyjuk a faszba az egészet, majd én keresek neked pasit, Mel, menjünk, hagyjuk ezeket a francba. Mel szerint Beusnak vagy Ivarnak kell kiesnie. És Snezi egy kígyó. És legyünk barátnők. Lezárjuk ezt a beszélgetést, Becks a terasz hányásmentes részén aszongya Adrinak, hogy elege van Melből, és kész.

A nép egy része a reggelizőasztal mellett ül, amikor Mel agyában odafent elpattan valami, és miközben a haját baszlatja, és kenegeti, és fésüli, és balzsamozza, üvöltésbe kezd. A sivítás elviselhetetlen, mint egy sziréna bazdmeg, én ezt a nőt 12 másodpercnél több ideig nem tudnám elviselni, az kurvaisten, nem tudom, Madám hogy csinálja. Adri engem akar kiejteni! Odalent hallgatják az üvöltözést fentről, mert Mel hangjával falakat lehetne dönteni, Jerikóhoz is az ő fejét vitték több másolatban. A hangzavarra Beus odajön, hogy akkor most merről támadnak a gerillák, és hova kell menekülni, de elzavarják, hogy Mel tovább visíthasson, s lő, leütöm a csajodat, Becks. És Becks, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy ütöd te a kurva anyádat, csak ül, és néz maga elé, és hallhatja a sivákolást, amibe új elem jön, Adri cuccai, amik ott vannak Becks és Mel átmenetileg közös szobájában, és ezt Adri takarítsa el, mert kihajigálja.

Mel egy pszichopata őrült, az egyértelmű, de hogy miért asszisztál hozzá Becka, akit pedig le sem szop, mint mondjuk Madámot, azt nem értem. Ez az arénázás folytatódik még egy kicsit, majd Mel kirohan a teraszra, és onnan üvölti le Adrinak, hogy takarítsa el a cuccait, például a törülközőt, amibe a redvás fejit kente bele, stb. Az ebédlőben mindenki kővé dermedve hallgatja a kerengő dervist, ez hülye bazddmeg, olvasható le a fejektől, illetve az, hogy remélem, a kést megszámoltátok, és nem maradt nála egy sem. Nem is értem, hogy miért nem tapossák ki a belét ennek az idegbeteg ribancnak, aki nem áll le, és Becksnek azt mondja, Adri egy nyomorult csicska, akit ki fog ejtetni, ahogy tud. És Becks csak ül, és egy pattanást nyomogat a hasán hótthalálos nyugalommal. Mert Beck egy csicska, aki teljesen érthetetlenül kitart a Mandula-klán mellett, tán tudnak róla valamit? Mel Adri mellett Snezit is kutyázza egy kicsit, az meg Brad Pittet is kiejtené egy forintért.

Az este azzal indul, hogy Beus majdnem elrontja a plafonról lógó szíjat, amivel edzeni lehet, de ezt nem tudom elmagyarázni, komolyan, látni kell, tessék:

Pandora jön, párok kérdeznek közösen pároktól, ötöt. Ivar attól kérdez, akitől akar. Na, lássuk. Beus, Loki fejét is behúzod a csöcsöd közé? Beus: Nem. Loki: Igen. Miért nem? Mert játék volt, nem fogom elsütni a poén még egyszer. Loki elvicceli a dolgot. Beus, egy párkapcsolat mehet Lokival? Nem, mert az ilyen rockerek nem tetszenek, meg fingik is. Az udvarom öklömnyi kavicsok között egyensúlyozva mennek a Pandora-dobozhoz a platformcipős bulák, előbb-utóbb valaki kitöri a nyakát, az kurvaisten. Madám, mire van nagy arcod, a szánalmas bandádra? Nem szánalmas! KÉT SLÁGERÜNK VAN! Loki megkérdezi, hogy milyen zenekarról van szó. Rapzenekarról. Loki, jobb Beussal, mint Ivarral? Más. Kevesebb helyem van az ágyban, és Beus ordít velem álmában. És szerelmes vagyok Nóziba. Beus a riportban aszongya, ez taktika.

Mel, melyik lány áll hozzád a legközelebb? Egyik sem. Pjotr ezen felbassza magát, ez egy társas játék, tudod. Adri erre a következőket mondja:

Kicsit hülyének nézte Peti Melanie-t, és megpróbálta letörni az agarait. (Adri)

Könyörgöm valaki gifesítse, ahogy Peti Mel agarait töri, ill. igyekszik. Pjotr aszongya, állítson fel egy sorrendet a csajok között. Jó, Adri az utolsó, Beus és Ivar a lista alján, akikkel nem lehet szövetkezni. Ivar felhorgad, akkor mi hülyék vagyunk? Snezi maradt a csajok közül, ugye, ő az egyetlen aki Melnek szimpatikus. Madám szerint Ivar egy gyökér, aki saját magával sem áll szóba. Na, ugorgyunk. Snezi, szerelmes vagy Bencébe? Nem. Becks, Mel téged is csicskáztat, vagy csak Madámot? Engem nem. Csak sipákol folyamatosan. Mel aszongya, hogy ő Madámot is csak nevelni próbálja. Mel, nem gondolod, hogy gyógyszert kellene szedned? Nem. Túl hirtelen vagyok, mondja Mel. De szedsz valamit, kérdezi Becks. Görcsoldót. Bence, mit szóltál ahhoz, amikor megtudtad, hogy Madám dugná Snezit mint a lopott bringát, ha nem lenne Mel?

AZTAKURVA. MINDENKI MENEKÜLJÖN AMERRE LÁT.

Bence menti, amit lehet, szerintem ezt részegen mondta Madám, és már meg is beszélték Mellel, erre Mel megjegyzi, hogy ez új motívum a kapcsolatukban, nem tudott arról, hogy Madám ugrana a gumicsöcsre. Oops, akkor most már tudod, mondja Bence. Mel feje egy tanulmány. Bence folytatja, be volt baszva, rámászott, Snezi elzavarta, legalábbis úgy tudom, de engem nem zavar. Madám magyarázza a magyarázhatatlant, én azt mondtam, ha nem lennék szerelmes a csajomba, akkor megbasznám. Ki vagy te valójában? - teszi fel a húszforintos kérdést Mel Madámnak, Loki pedig megkérdi, hogy Mel nem akar-e reagálni a dologra.

Majd bent. (Mel)

screen_shot_2015-04-03_at_7_14_37.png

ISTEN IRGALMAZZON MADÁMNAK.

A Pandora után beindul az az eseménysorozat, ami Madámné Melt a magyar valóságshow-történelem leggusztustalanabb versenyzőjévé teszi. Az első lépés egy Mel-szinten lightos veszekedés a szobában, hogy volt az, Madám, hogy te baszád Snezit? Részeg voltam, beszóltam, nem gondoltam komolyan, nem akarok veszekedni. Miről nem tudok még, kérdezi Mel, és egyébként meg tényleg megbasznád? Ha már itt tartunk, Madám, tényleg??? Hát úgy néz ki, mint egy vékony öregasszony, két gumilabdával a csöcse helyin, fiam. Nézzed akkor a proli picsákat, bazdmeg, mondja Mel, oszt basszad meg őket a műcsöcsükkel együtt. Madám azt riportozza, hogy felszabadulna, ha nem lenne itt Mel, de jó hatással van rá, mármint a zacsijára, gondolom, de ezt nem teszi hozzá, csak én mondom.

screen_shot_2015-04-03_at_8_02_53.png

Odalent az utolsó kérdés feltevőjét nyomozzák, de sikertelenül, odafent Madám meg bocsánatot kér, nem basznám meg a gumimellet, te vagy a leggyönyörűbb, el akarlak venni feleségül, gyereket akarok tőled. Melre ez nem nagyon hat. Odalent Snezi-show van, rázza a a picsát megint,

ass.gif

és mivel Madám ezt nézi, Melben elpattan valami. Üvöltés, veszekedés, lökdösés, majd Mel letépi a pólót Madámról, és kilátásba helyez egy felpofozást, AZT MONDTAD, NEM AKAROD MEGBASZNI, OSZT ITT NÉZED? Madám a sarkára áll tudd meg, hogy CIGIZNI FOGOK! Melt nem lehet leállítani, rángatja, tépi, ugat folyamatosan, Madám önuralma csodálatra méltó, én a helyében úgy basztam volna bele a mödansziéba a hisztis picsát, mint a szart. Jó, szakítsunk, mondja Mel, add vissza a cuccaimat. Menj fel, oszt szedd össze. Nem. De. nem megyek. Jól van, faszkalap, mondja Mel, akkor majd holnap kiejtem magam, oszt kész. Na, ezzel jól kibaszik mindenkivel. Mel a cigit törné szét, amikor Loki szól neki, hogy ácsi, baszki, ez nem úgy van, az másnak is kell, állítsd le magad, de hirtelen.

Csicska vagy, bazdmeg. (Mel)

Madám felrúg egy vázát és felrongyol, Becks és Bence kiröhögi Melt, aki meg odaveti Snezinek, hogy ne beszélgessen vele, és eleve, itt egy kés, VÁGJAD MÁR LEFELÉ A KIBASZOTT CSÖCST.

Meg akar baszni, te idióta nő. (Mel)

Loki és Madám később a pult mellett beszélnek Melről, majd ha beáll mögém, mondja Loki, akkor lehiggasztom. A lépcsőházban Snezi és Mel beszélget, utóbbi sírós hangon nyíg, jaj, meg akar téged baszni a palim, jaj. Oszt? - kérdez vissza Snezi, részeg vót. Kit érdekel. Mel leül a kanapéra, de menten fel is pattan, bepisilek, mondja, erre Snezi rákontráz, én is, menjünk fel. Mel nem akar felmenni, hanem a terasz sarkában megáll, letolja a bugyit, és hiába tiltakozik a lakosság üvöltve, a magát részegnek tettető(?) Snezi társaságában odahugyozik a teraszra. Mindenki kiborul, ez mi, bazdmeg, Snezi a hugyozást félbehagyva felmegy, de mezítláb belelép Mel hugyába, és széthordozza a hotelben, bravó.

Poénos volt. Nem oda kakiltam. (Mel)

screen_shot_2015-04-03_at_8_26_56.png

Pjotr nagyon ideges, és lebassza Melt, megengedhetetlen, amit csinálsz. Madám, akivel Mel a vágás szerint és szigorúan csal elméletileg öt perce veszett össze halálosan, megvédi a nőjét, az én szobám van legközelebb a húgyfóthoz, leszarom. Mel sem érti, hát le lett öntve vízzel.

Ez hülye? (Pjotr)

Mel rikácsol, miért baj ez, nem értem, Pjotr, Loki és Becks magyarázza neki, mert ez egy közösség, te egybites liba, te, és az együttélésnek vannak szabályai, például az, hogy nem hugyozol a terasz közepére. Az előadást az erkélyről hallgatják a csajok, kivéve Snezit, aki Bencével veszekszik, de őszintén szólva ez már engem nem érdekel.

screen_shot_2015-04-03_at_8_35_56.png

Mel kiveri Madám farkát mindenki előtt megvolt?

És még egy adalék ehhez az egészhez: Mel elmagyarázza, hogy miért nem gáz a hugyozás, és ha jól értem, kilátásba helyezi, hogy kézenállásba fog a saját szájába szarni, de lehet félreértettem valamit. Itt a videó:

Címkék: 18+ éden hotel
691 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bujumburi 2015.04.03. 09:16:18

Az a durva, hogy Carlito a legjobb arc a környéken jelenleg :D

mimoza1014 2015.04.03. 09:23:23

Bennem az merült fel, ha ez a tendencia folytatódik, és Nóri után Beus is konszolidált úrinővé értékelődik fel, jövő héten VAJON HONNAN HOZNAK ÚJ JÁTÉKOSOKAT??? A zárt osztályról?? Mert az állatkertből ettől értelmesebb egyedeket is hozhatnak, akik még esetleg szobatiszták is :)

bisonte 2015.04.03. 09:27:31

@sixx: Kellett emlegetni korábban, hogy nem hánytak a teraszra... :)
Ezen a teraszon nem hányásos és hányásmentes rész van, hanem hugyos és hugyozásmentes :)

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.04.03. 09:27:59

Sixx, javasolnék egy új címet a posztnak, úgymint:
"Szegény ember vizel; főz."

A tegnapi adás után feltuningoltam egy régi viccet.
-Tisztelt CheTamás, ön melyik pártba lépett be?
-A Melanzs-pártba.
-Aztán oszt' mé'?
-Szeretem a magányt.

Hát így.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.03. 09:29:23

Melnek esetleg a Psycho, az Undorka vagy a Szuka becenév? Már persze arra a rövid, remélhetőleg egynapos időtartamra, amíg még bent tartózkodik a "VILLÁBAN"!

Amúgy tényleg Loki volt az aki közszemlén pisált a susnyásba? Csak mert az nála is egy fekete pont akkor.

bisonte 2015.04.03. 09:32:23

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): De legalább a susnyásba, nem a járólapra. :D

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.04.03. 09:34:50

Ezt meg csak most nézem? "Mert Becks nélkül félkarú kígyó csak."
Chííííjj! :D

hányok (törölt) 2015.04.03. 09:35:46

SIXX:A plafonról logó szíj amivel az ostobenkó kitöri a nyakát azt TRX-nek hívják és annyit ér ahogy látszik.

jófej házisárkány 2015.04.03. 09:36:00

Nézem a képeket, és most Mel rúzsán akadtam fenn, könyörgöm valaki hajítsa már be a tengerbe (mármint a rúzst, de tulajdonképpen a csajért sem lenne kár), már Apolkán sem tudtam elviselni ezeket a ronda rúzsokat. Snezi meg megint túlzásba vitte a színeket sminkeléskor, egy bohóc ipari tanuló hozzá képest.

Amúgy az biztos, hogy beus fog verekedni? Ebből a pszichopata melből inkább kinézem.

bisonte 2015.04.03. 09:36:44

@CheTamás: Félkarú kígyó, Mel pedig letört "agarakkal". :D
Valaki igazán készíthetne ezekről egy remek képet.

AkkorlegyenPtr 2015.04.03. 09:41:33

Ha ez így megy tovább SIXX következő bejegyzése annyi lesz, hogy nézze aki akarja ezt szrt... és meg fogom érteni.

AkkorlegyenPtr 2015.04.03. 09:43:08

Ha ezek után, PetiLoki páros Nórit küldi/küldte haza, háát fiúk, lehúzhatjátok magatokat a WC-n!

DerBroCode 2015.04.03. 09:43:14

@ÉH Majom (jófej házisárkány): nekem személyszerint bejön az ilyen rúzs csak nem ezen az idegbeteg állaton

2015.04.03. 09:44:14

Az utolsó belinkelt videó egyértelműen rámutat arra, hogy Mel pszichiátriai eset. A pandorán is feltették neki a kérdést, miszerint szed-e gyógyszert. A gyors válasz (fejfájásra, persze) és Manduláék testbeszéde is elég sejtelmes volt.
Ha tehát a látottakat teljesen spontán, a szerkik nyomása nélkül produkálja ez a szerencsétlen nő, akkor a tv2-től enyhén szólva etikátlan, hogy egy kezelt/kezeletlen beteggel szeretne magának nézettséget.
Ha viszont ezek a szuperprodukciók mind utasításra történnek, akkor a tv2 szerkesztői a betegek.

Nórit már nagyon sajnálom ezek között. Loki egyre nagyobb csalódás.
Bea nem tud aranyossá válni a szememben, ő egy ostoba prosti marad, akármennyire is játssza a butus cukit. Mondjuk rajta ez annyira nem látszik, mint a seggrázó bosnyák spinén, akiből napról napra egyre jobban jobban jön elő a "hobbimodell" múltja. Amikor reggelenként rázza magát zenére, kifejezetten undorító.

Barbi mi a francért van bent, és még mi a francért nem basztatják azért, mert nem csinál SEMMIT? De annyira, hogy még egy mondatot sem tudnak róla összevágni?

Banyus83 2015.04.03. 09:45:34

Édes Jó Istenem!!!!!!!!!

Tanya Jóska 2015.04.03. 09:46:21

@ÉH Majom (jófej házisárkány): Mel már túl lőtt a célon jónéhányszor amikor Ádámot rancigalta vagy a haját tépte, mást már kizártak vilna emiatt, szerintem.. Vagy a családon belüli erőszak nem kizáró tényező?

blady 2015.04.03. 09:47:10

aztakurvaéletbe. komolyan nem értem, hogy tudtam ezt VÉGIGNÉZNI :D nem értem azt se, Sixx hogy bírta.. ott lettem volna, magam bsztam volna be Melt a mödansziéba ..és talán még le is nyomom a fejét.. Ezért hogy nem jár semmiféle szankció? Azért kapnak büntit, ha előkapják a kést és leszúrják egymást vagymi? Bicskanyitogató. Ha ez az idegbeteg ostoba picsa még egy hétig bent marad, feladom.. eddig találtam benne szórakoztató színfoltokat, de ez a nonstop rikácsolás már nem pálya. Agarletörős duma a hónap dumája volt egyébként :D

jófej házisárkány 2015.04.03. 09:47:11

@DerBroCode: Szerintem egy ilyen színű rúzs nagyon kevés nőnek áll jól, és akkor sem a hétköznapi smink kategóriában, szóval nem épp a baseball-sapka, tornacipő stílushoz való. De én nem igazán értek a sminkeléshez, nagyon béna vagyok, meg amúgy is ízlés dolga.

introverted22 2015.04.03. 09:48:09

Szerintem ez a két agyhalott nem tud elszakadni az aranypartos múlttól. Azt hiszik, hogy itt is az a nyerő, aki minél alpáribb, gusztustalanabb és vállalhatatlanabb. Picit eltévesztették az irányítószámot.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.03. 09:48:32

Patrik nagyon jól tette, h nem állította le a Melánit (bár irigylem a hidegvéréért), aki így még nagyobb hülyét csinálhatott magából.

bérgyilkos balerina 2015.04.03. 09:48:33

Azt hittem a gügyögős Beus lesz a mélypont - akit mellesleg már néha lehet kedvelni is -, de aztán megkapta a jónép ezt a vijjogó agyhalott némbert, aki még csak nem is szobatiszta. A fickója meg belül olyan setét, mint a sár. Meglátom a bamba képét és gyilkolnék.

Tanya Jóska 2015.04.03. 09:48:38

Egy ideje gondolkoztam kire emlékeztet engem ez a melání es most ugrott be hogy a vv izára.

jófej házisárkány 2015.04.03. 09:50:48

@monroe a kb hetedik Robin bubi: Mint az tudjuk, a családon belüli erőszak más tészta...
Egyébként ha belegondolok, hogy a valóvilágban annó naranccsal történő dobálás miatt zártak ki valakit, akkor Melnek rég meg kellett volna már kapnia a repjegyét.

Banyus83 2015.04.03. 09:51:25

Megfogadtam, hogy nem fogom fikázni a műsort, mert akkor jogos kérdés, hogy minek nézem, de ez már az alja mindennek. Pókmajom ehhez a pszichopata Melhez képest úrinő volt komolyan.
Tudom, hogy nem kell összehasonlítgatni meg minden, de én nem tudok elvonatkoztatni, mivel alapvetően az első szériával szerettem meg az Éh-t, és amit a tv2 csinál, az ahhoz képest egy sz.r. Sajna ez a véleményem, eddig azt hittem, majdcsak jobb lesz, de már nem hiszem :-) És szerintem sokan vagyunk, akik a viasatos szériák és Sixx hogyvoltjai miatt kezdtük nézni ezt is, és nézzük még mindig, de nekem egyre inkább egy rossz vicc ez az egész.

introverted22 2015.04.03. 09:52:41

@CheTamás: Azért reméljük, hogy az életpálya modellt nem veszi át John Wayne Gacy-től...

horee6 2015.04.03. 09:53:06

Szevasztok! Eddig read only-ban nyomtam ezt az évadot, mert lapos volt és szar, de ez a tegnapi műsor nálam is kiverte a biztosítékot. Ezt a Melanit szépen le kéne darálni, aztán szétszórni szerves trágyaként valami erdőszélen. Hogy került ide? Mit akarnak vele a szerkesztők? Mennyit fizettek, kiről mit tudnak Manduláék, hogy itt megjelenhettek? Snezi egyértelműen fosik tőlük, Becks sem nagyon vitatkozott, amikor kutyapicsázták. Köcsög tv2 az idióta kasztinggal elbaszott egy jó formátumot.

Tanya Jóska 2015.04.03. 09:53:09

@ÉH Majom (jófej házisárkány): Simon meg póló szaggatasert repült anno. A tv2-nél úgy látszik magasabb az ingerküszöb..

Princessbora 2015.04.03. 09:55:22

@Bujumburi: Carlitonak kellene megnyernie a 20 millát.

Natura Qua 2015.04.03. 09:56:05

Azt felejti el a mandula family, hogy mindent rögzít a nagy testvér, csodálatos "munkásságuk" immár kitörölhetetlen a világhálóról :)

jófej házisárkány 2015.04.03. 09:56:21

@blady: Az agarason én is jót nevettem. Eddig csak a "hátrább az agyarakkal" című átköltést ismertem, de most itt a párja, a "letörni az agarakat".
Én egyébként nem tudtam végignézni. Már eleve lemaradtam az elejéről (HoC-t néztem inkább), onnan láttam, hogy a pszichopata csaj Adri ruhái miatt kapott dühkitörést, és amikor elhangozott tőle az ominózus "majd bent" fenyegetés a pandora végén, akkor úgy döntöttem, hogy az én idegrendszeremnek ez már túl nagy terhelés lesz, és inkább az aludtam.

bérgyilkos balerina 2015.04.03. 09:56:36

Az édenéjjelben Berkedli azt mondta, hogy sokat "gondolkozott" a tv2, hogy be tegyék-e egyáltalán ezt a műsorba, de állítólag elég sok feszkó fog ezen alapulni, berakták. Hát ne is tudom...

introverted22 2015.04.03. 09:58:53

Bennem azért a tegnapi műsor egy másik kérdést is felvetett: Pjotr miért a pulton súlyzózik? Melanie-ról meg azt gondolom, hogy valóban nem evilági, mert még az állatok sem ennyire igénytelenek. Szégyent hoz a családjára is. A szüleit nagyon sajnálom, amiért ilyen lett. Bár ha az ő szülei is olyanok, mint Mádám apja, akkor igazándiból érthető, hogy hogy lett ilyen, lehet, hogy otthon még meg is fogják dícsérni. Örök életemre hálás lehetek a szüleimért, amiért úgy neveltek, hogy ilyeneket még emelkedett alkohol szint mellett sem tennék soha, és még viccesnek sem gondolnám.

2015.04.03. 09:59:32

@bérgyilkos balerina: :D Ja, persze...biztos nagyon sokat gondolkodtak rajta. Pont a tv2... HAHAHA. Berki meg mitől gondolja azt, hogy a nézők segghülyék?

bérgyilkos balerina 2015.04.03. 10:00:11

@bérgyilkos balerina: mármint a járólap hugyos meggyalázását

Mosoly az élet értelme 2015.04.03. 10:00:35

@AkkorlegyenPtr: igaz igaz!!!
@henrik_: Becks egy fasz! Nem a leállításról van szó, de ha egy idióta picsa elkezi szapulni és fenyegetni elvileg a "barátnőjét" de ha csak egy barátját szövetségesét a minimum, hogy szól hogy kuss a neved. Vagy ha nem akar ENNYIRE konfrontálódni minimum ott hagyja a szobában.
Adri, ahogy ment a többiekhez folyamatosan, pl utálott Nóriához dumcsizni, edzeni stb sztem undorítóan kétszínű. De a helyében tuti szájba baszom a csaj, hogy mikor a kis takony óbégat arról, hogy szétbassza a fejét, meg kiejti a gecibe. A törölközős mondókánál is ökölbe szorult a fejem naa.
Azt senki ne felejtse el, hogy SNECI is hugyozott és Melbebasz azt obégatta, hogy a saját hugyát hordja szét.
Csak halkan jegyezném meg a Nóri és a Melszörnyike ugyan annyi idős.
És Nóri mindig meglehetősen választékosan fogalmaz. A helyében én is felsőbb rendűnek tekinteném magam és lenézném a többi tsitska gecit.
Loki csalódás, Peti stagnál, Bence jön fel (habár Snecizgetése undorít)

BobbyEwing 2015.04.03. 10:01:20

szerintem a szerkesztők is érzik, hogy nagyon eltolták a potmétert az alpári vonal felé, mert a tegnapi részben feltűnően sok taktikai megbeszélést is bevágtak. Nóri az a játékos, akivel végig lehet vinni a műsort. vannak hülye szokásai, biztos idegesítő, de komolyan nem értem, tulajdonképpen mi baja a lakosságnak vele. A medencébe való behajítást én is értékeltem volna. Ha lehet pólót tépni meg ráncigálni büntetés nélkül, akkor be lehetne úgy vágni ezt a picsát, ahogy az meg van írva. Egyetértek abban, hogy valóban pszichiátriai eset. Btw, a kedvencem , mikor az ilyen erőszakos, agressziv emberre azt mondják, hogy erős személyiség. Provokálni kellene, odaállni az arcába, hergelni picit, tuti elpattanna az agya és már mehetne is csomagolni tettlegesség miatt.

bérgyilkos balerina 2015.04.03. 10:02:45

@natalja: azért írtam idézőjelben a gondolkozott-tat :D Nyilván ebből lesz címlap, nem a Barbiból (az ki is és mit csinál?????)

Natura Qua 2015.04.03. 10:02:49

A mandula csonthéjas... csonthülye :D

Hermesz Konrad 2015.04.03. 10:04:32

Az írás jó volt. Javasolom Melanie-nak a "Mad Mel" nevet. Ez a nő vagy tényleg ilyen primitív, alpári ribanc, vagy gyógykezelésre szoruló elmebeteg. Bármelyik is igaz, haza kéne sürgősen küldeni.
Sneziből is lassan előjön teljes valós jelleme. Egy magamutogató, seggrázó, primitív kis nőcske, aki nem bírja mértékkel fogyasztani az alkoholt. Aki hű de okosnak képzeli magát, de mégse az. Nem csoda, hogy eddig "csak" revütáncosnő karrierig vitte. Szerintem az Éden Hotelbe is azért ment, hogy felfedeztesse magát, mint utolsó esély. Valószínű egy a revüműsorának teljes gardróbját, jelmezeit elvitte, hogy megmutassa mennyire sokoldalúan tud kinézni. Volt már tavasztündér/menyasszony, hippilány, rapper, szexi titkárnő, indiánlány, stb. Ma diszkóribanc lesz a párválasztón. Ha a műsor színvonal így esik folyamatosan, asszem lemondok róla. Mondják meg ki nyerte, és mennyit, aztán csá.

2015.04.03. 10:06:25

@bérgyilkos balerina: Bezzeg Barbit nem ekézik a tétlenség miatt. Vajon miért nem?

horee6 2015.04.03. 10:07:52

@windsor: Ha bent lennék, tuti nem mernék Melani közelébe menni. Biztos, hogy valami másik dimenzióból jött. A végén még beszippant valami fekete lyukba, aztán nekem gatter.

A medencébe belökés, vagy egy vödör vízzel nyakon öntés fizikai agressziónak számít vajon? Kivágnának érte?

capa05 2015.04.03. 10:09:27

@windsor: Nem akar a hugyos talajon lenni..(lehet már volt előtte is hasonló "teljesitmény") Ha meg a szerkesztők "gondolkodtak" hogy ezt betegyék-e? Kíváncsi lennék mi maradt ki, bár lehet ha meglátnám, már megbánnám..

introverted22 2015.04.03. 10:10:38

@horee6: Szerintem egyáltalán nem számít fizikai agressziónak. Beus is öntötte már le Lokit a cigis hiszti idején, legalábbis úgy rémlik. Dobálták már egymást medencébe a korábbi ÉH-kban is. Mondjuk nem idegből, de a cselekmény szempontjából pont ugyanaz játékból is, meg idegből is - az egyik a medencében köt ki.

Mosoly az élet értelme 2015.04.03. 10:11:02

@natalja: Milyen tettlegesség? Lemaradtam??

AkkorlegyenPtr 2015.04.03. 10:11:48

Persze lehet, hogy ez is a vágás miatt van, értem ezalatt: nem mindent látunk... de:

Loki: hátapám... remélem most is kamuzol, nekünk is, mint bent mindenkinek és a farkad helyett a gerinced lesz merevebb

Peti: ha azok után, hogy kiosztotta ezt a söpredéket a wc használatról... nem őket zavarja haza.. elvágta magát. (btw. önreklám ment a pandóra alatt. póló)

Bence: taktikailag és emberileg is lépett, amikor snecit akarta fékezni, hogy ne égesse szénné magát. Pirospont.

Snec: hogy is volt? ha nekem mondana ilyet, mint Adrinak fúú ez lenne az lenne. A csicska, te idióta, kurva, kígyó stb után mit lép Sneci? Közösen vihog is hugyozik. Gratula. Nulla ember.

introverted22 2015.04.03. 10:12:13

@capa05: Elég elkeserítő, hogy még ennél is alább tudtak kerülni.

2015.04.03. 10:14:51

Az utolsó videóban Mel azt mondja, hogy az Éden Hotel lényege pont az, hogy hugyozzanak bárhová, akár fejen állva is, vagy egymást...mert ez az ÉDEN HOTEL lényege!
A nagyobb probléma az, hogy úgy tűnik, a tv2 szerkesztői szerint is ezt jelenti az ÉH. Az "Itt bármi megtörténhet" szlogen újraértelmezése zajlik. Sajnos már nem a tematikázásra vonatkozik a jelmondat, hanem a teraszra hugyozásra, egymásra okádásra stb.

AkkorlegyenPtr 2015.04.03. 10:15:56

ja és Patrik.
Ha a párom így savazná egy ilyen söpredék, a minimum, hogy kilátásba helyeznék egy fejletépést... nem üldögélnék ott, mint egy csiga.

Amit eddig írtam, hogy Pat kezd szimpi lenni, hát, összezuhant. Lehet lazának lenni, meg leszaromnak, de van az a pont, amikor bele kell állni a dolgokba. Ez most csúnya lesz: de sajnos az előítélet beigazolódott számomra: focista.. mit tudja ő milyen az...

2015.04.03. 10:16:46

@Mosoly az élet értelme: Nem tettlegesség. Tétlenség. (Pjotr legutóbb Nórit ezzel vádolta, amikor ki akarta "golyózni" .) Barbi a legtétlenebb játékos, eddig legalábbis. De ez senkit nem zavar, és ez nem is bűn. (ahogy Pjotr mondta Nórira...)

jófej házisárkány 2015.04.03. 10:21:07

@CheTamás: Őszintén bevallom, hogy eddig nem ismertem e bohóc munkásságát, de most elolvastam, és jujj, nem fogok tudni aludni.

bisonte 2015.04.03. 10:22:05

@AkkorlegyenPtr: "focista.. mit tudja ő milyen az..."
Mekkora igazság!

horee6 2015.04.03. 10:22:11

Ha én ilyen teraszra pisálós jelenetet tapasztalnék, onnantól tuti kicsinálnám az illetőt. Elnevezném Morzsinak, csinálnék neki valami ládába almot, reggelinél a tányérját leraknám a földre, ha elkezd hisztizni, szólnék a faszijának vigye ki sétáltatni, meg hasonlók. Egy ilyen ostobenkó véglényt nagyon hamar ki lehetne készíteni valami hasonló bánásmóddal. Csak kreatívnak, meg kellően gecinek kell lenni és kitartóan szívni a vérét.

jófej házisárkány 2015.04.03. 10:24:21

VV Fanni legalább a saját fürdővizébe pisilt bele, akkor nem is gondoltam volna, hogy pár hónap múlva ezt ilyen szinten lehet alulmúlni.

capa05 2015.04.03. 10:25:22

Lehet, hogy félre értelmezem vagy rosszul látom..(kimaradt azt hiszem 2 évad reality számomra), de Loki viselkedése ,stílusa nálam a jelenlegi "műsor" producerére VV Petire hajaz. Beus meg a "busifás" lányra.. (a nevére nem emlékszem de az is kötődött a kubai gyerekhez)

Mosoly az élet értelme 2015.04.03. 10:28:30

@natalja: jajjj félre olvastam bocsi, azért is lepődtem meg annyira- eskű attól az a csaj lehet szimpibb lett volna. Pl mikor Adrit ekézte Med Mel , fölment volna azt szíjjelcsap :D

AkkorlegyenPtr 2015.04.03. 10:31:12

Azért nem tegnap óta vannak bent, és a fiúknak még mindig nem jött át, hogy nekik nem a lányok közül kell valakit hazazavarni állandó jelleggel. Nekik a fiúkat kéne fúrni... azt pedig akkor lehet, ha jóban vagy minden lánnyal.
Ok, Bencét ki akarta tenni Loki. De kb 60szor több alkalommal nyomja a hülyeségeit: Sneci így, Nóri úgy... minek?
Peti is Nórit savazta. Visszakérdeznék én is? Ez hülye? .. ismerős lehet Petinek ez a mondat.

Taktikailag fiúkat kell kidobálni, nem lányokat.
Ha meg mindenáron meg akartak szabadulni Snecitől, mert emberileg nem bírják, ott volt az a vázaceremónia. Ott mindenki lapított és Nóri volt a célpontban. Por qué?

Persze innen könnyű okosnak lenni, de azért tökegyértelmű, hogy ezt söpredéket pillanatok alatt fel tudná pl Loki húzni úgy hogy nagyon gyorsan felpofoztathatná magát.
Loki csinált már ilyet Snezivel. Ha azt a kis szerepet bedobná most Lok... mi lenne itt?
fuuusssatoookk bolondoooook! :)

Mosoly az élet értelme 2015.04.03. 10:37:11

@AkkorlegyenPtr:
én Adri helyében mentem volna fel és kéjes vigyorral kérdeztem volna na mi a helyzet?
Aztán bele álltam volna az arcába mikor kiabált, hogy kiejtem a kurvádat meg vidd innen a cuccaidat - hogy és ha nem mi leeeeesz? Kis higgadt vigyor és a csaj 100%, hogy ütött volna.
Na Nóriban simán meg van ez a képesség- pl Béjvacsnál amit nyomott :D

jo.e 2015.04.03. 10:42:11

Továbbra is tartom a véleményemet, h. kint valamiféle alá-fölé rendeltség van Snezi és Ádám/Mel között + asszem valahogy Patrik is S. mellé tartozik. Nemtom honnan valósi ez a Mel, de elég tipikusnak tűnik. Megteszem mert mé' ne! Akármit. Erkölcsi korlát ugye nincs, meg másmilyen sem. Vagy a B. verzió, h. a TV2 fizetett amatőr színészei mind és ez van nekik leírva. Kíváncsi vagyok mi jöhet még.

+ 1 kicsit szégyellem magam, h. későn esett le, de most már tudom, h. sixx találja ki a Carlito storyt. Hát nem vagyok 1 Kalambó :(

horee6 2015.04.03. 10:44:03

@AkkorlegyenPtr: egyértelműen semmilyen stratégiát nem követnek még az intelligensebbnek gondolt játékosok sem, nem hogy a söpredék. A váza ceremóniánál a srácoknak simán Béjvaccsra, a csajoknak Nórira kellett volna tenni, ehelyett össze-vissza dobálta mindenki a golyókat, mint a vidámparkban. Meg hiába vannak itt triumvirátusok, meg szövetkezik Peti Lokival, nem igazán hangolják össze a taktikát, és nem ártana néhány lányt is belevonni a szövetségbe, mert ők ketten fiúkat kurva nehezen tudnak kiejteni. De eddig nem jutnak el.

Most sem lenne nehéz dolguk Mel kibaszarintásával. Loki, Peti, Bence és Patrik megbeszélik, hogy bármelyikük mögé áll Pszicho, a másik csajt választják. Deal? Deal. Pszicho repülhet haza. Jövő héten ugyanez Ádámmal, aztán Manduláéknak lőttek is. Bár itt Snezi még bekavarhatna, de az más kérdés.

Szóval egy-két keverés ide-oda, de attól még nem egy agysebész banda a Peti-Loki körüli társaság sem.

AkkorlegyenPtr 2015.04.03. 10:44:25

A reggelinél, amikor fentről kiabált ez a nemtommi... azt láttam az arcukon, hogy nem hiszik el, hogy ilyen van. Hogy .. ez tényleg megtörténik? Most? Velük? és ez ribanc még él?
Kb így nézhettem ki én is, amikor megnéztem a videoklipet.. bocs a kétslágert. Sláger?4.. az B+...

Szóval, hogy ott Adri nem ment fel, megértem, el tudom fogadni. Civilizált emberekre ez fagyasztóan hat.

Este viszont már tudták, hogy igen, ez tényleg élő... ott azonnal fel kellett volna tépni a "régi" sebeket... hogyisvoltez a pakoljál te kurva.. reggel? Gyereide2pofonért!

jo.e 2015.04.03. 10:46:21

@horee6: ez jó! Igazad van, tuti beválna.

horee6 2015.04.03. 10:46:34

@jo.e: Szerintem is egyértelmű. Snezi láthatóan tart Manduláéktól, talán Becks is, de lehet, hogy ő csak egy puhapöcs és nem tudott/mert mit kezdeni egy ilyen ordítozó hisztérikával. De Sneziben biztos vagyok.

Armador85 2015.04.03. 10:47:40

1. Nem értem, hogy a két csajt miért nem pattintották ki, de azon nyomban. Kritikán aluli.
2. Remélem Peti mérge kitart és kitematikázza őket a f.szba.
3. Jó volt látni, hogy tegnap Nóri is a társaság része volt. Remélem Mádám és a k.rva elleni gyűlölet kicsit összehozza a társagot.
4. Nem aktuális már, de jó volt látni, hogy Bejvacsot bár kitették, de megmondták neki többen, hogy emberileg nincs vele bajuk, csak erős játékosnak tartják. És az ő agyáig ez el is jutott.
5. Talál vagy sem? www.urbandictionary.com/define.php?term=Melanie&defid=4621972

AkkorlegyenPtr 2015.04.03. 10:49:19

@horee6: Igazad van, egyetértek. Sőt. Ha már váza. Nem is Nóriékat kellett volna. Hiszen ha őt mindenki ki akarja tenni, akkor majd egy "sima" párválasztón úgy is kiesik. No question.
Egy erős párt kellett volna kihajítani! Ott nem volt kérdés, hogy védettség, nem védettség, ki hova áll stb.. lótúrót. Te vagy az erős ellenfél, kapod a lasztit, go home.

Kb ugyanez lehetne a logika a söpredék ellen is. Minek párválasztózni, tematikazni, elhasználni egy ilyet? Odamész, anyád! Leköp, rámosolyogsz, felopoz, pakolhat, kész. Kb 5 perc az esetleges vér/egyéb foltok feltakarításával együtt.

Basszus.. a személyzet mit gondolhatott rólunk? Kik vagyunk mi magyarok?

mézescsók 2015.04.03. 10:50:23

@bérgyilkos balerina: Ehhez képest Fanni kocsinyitogató orgánuma kismiska!

@henrik_@Mosoly az élet értelme: : Bennem - nyilván önvédelemből - működik egy roló: ha valami tuti idegesítő személy, esemény, stb. fordul elő a környezetemben és velem, amiből nem tudok szabadulni, akkor bezáródok. Ilyenkor dőlök hátra azzal, hogy "folytasd csak", ezzel snitt. A zavaró faktor addig ordít, ontja a f....ságait, amíg bele nem fárad. Az esetek többségében nem azzal a tudattalfejezi be,, hogy "na, most aztán jól megmondtam a magamét" - ehhez ugyanis partner kell -, hanem inkább úgy, hogy "nem csináltam hülyét magamból?"
Patriknak mondjuk lett volna menekülési útvonala (simán kimegy), esetleg meg is védhette volna Adrit. Viszont tegnap nem egyszer elmondta a szirénahangúnak, hogy ha mögé állnak ketten, mindenképpen Adrit választja, úgyhogy talán feleslegesnek tartotta, hogy ismét felhozza, neki hiába kutyázza Adrit, mert ez eldöntött ügy.

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Lehetne Sziréna is, bár erre a rövid időre nem mindegy? (Legalább is remélem rövidre.)

@blady: @monroe a kb hetedik Robin bubi: azért ne felejtsük el, hogy Melanie szólt előre, hogy el fogja tépni a polóját, Simon meg csak úgy hirtelen kezdte el vetkőztetni Vikit. És előtte Zsuzsa se jelezte Olivérnek, hogy küldi a narancsot!!!
Ingerküszöb meg már nincs.

Némber Ván 2015.04.03. 10:51:51

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
VÁLASZ ERRE
"Amúgy tényleg Loki volt az aki közszemlén pisált a susnyásba? Csak mert az nála is egy fekete pont akkor."
Aánlanám még a Melanoma nevet,

AkkorlegyenPtr 2015.04.03. 10:52:00

@Armador85: " If Satan took a wife, her name would be Melanie. "
Megnézném, ahogy a sátán menedékért fohászkodik

horee6 2015.04.03. 10:53:12

@jo.e: ha másra nem is, de megalázni, megtörni talán jó lenne, de jobb esetben jönne valami tettlegesség is, meg repülőjegy.

20 éve kézilabdázok, öltözőben, csapatbuszon, öreg-fiatal meccseken állandóan megy a vérszívás. Nem is tudom megmondani mennyi intelligens cinkes dumát lehet felszedni ilyen közegben. Persze mi csak ugratjuk egymást, nem vérre megy a dolog, szóval egy ilyen kutyás szituban azért szintet kéne lépni geciségben, de meg lehetne oldani. A cél szentesíti az eszközt.

bElannaTorres 2015.04.03. 10:56:03

Szerintem is tartanak bent meliéktől azok akik ismerik , nem is értem hogy mi értelme volt olyanokat beküldeni akik ismerik egymást de titkolják. Most minden taktikázás legalább egyikük előtt folyik, az meg úgy kavarja hogy az ő négyesüknek jó legyen.
Mondjuk a többieknek már kicsit furcsa, hogy miért is kell annyira bent tartani a meliéket. Nekem tetszik Nóri karaktere a játékban, Péter a kedvencem szeretem a gondolkozó típusú embereket. Most már adrival sincs semmi bajom, ez a mű szerelem kicsit idegesítő volt, főleg hogy az előző évadot egy ilyen műszerelmes nyerte. Beus is színfolt.

Snejzi egy csendes, sunyi nem bírom az ilyen stílust, annyira manipulatív, hogy már átlátszó ezt a legtöbben megérzik. De bent fog maradni mert már van bent kintről négy ismerőse, bence meg mit sem sejtve viszi maga mellett.

Natura Qua 2015.04.03. 10:57:55

Lehet, hogy téma volt már, de valamelyik fórumon olvastam, hogy egy profi pornós bigét is beküldenek a játékba. Kíváncsi lennék, hogy kicsi Mel(l) produkciója után mi újat tudna mutatni?

bElannaTorres 2015.04.03. 10:58:52

Az egészet jelenleg sixx hogyvoltjai miatt érdemes nézni, és csak fél szemmel.

Odapisilés egyebek nekem már sok. Éden hotel helyett lehetne a majmok bolygója a címe

mézescsók 2015.04.03. 11:02:11

@natalja: Mert Peti párja, aki viszont érinthetetlen.
@ÉH Majom (jófej házisárkány): Amúgy a fürdővizébe szinte mindenki belepisil. Én zuhanyozom.
@capa05: Veronika.
@AkkorlegyenPtr: @Mosoly az élet értelme: DDDDD

bElannaTorres 2015.04.03. 11:02:46

@Natura Qua: de most komolyan, annyire erőltetik ezt a pornós vonalat, miért nem csinálnak végre egy pornós villát?

de tényleg. És mellette lehetne pornómentes taktikai valóságshow-k a többieknek. Akik berki szerint baszatlanok azért akarnak olyat.

de magyarázza el aki tudja ezt egy sima agyatlan hedonistának mint berki

lentilky 2015.04.03. 11:05:00

Itt nyafogtak a lakók Nórira, hogy hülye/szürke/sótlan, mert nem csinál semmit, alszik blablabla... NA tessék, basszátok meg, itt van akkor nektek ez a veszett némber, aki egy percig nem bírja ki szirénázás nélkül - ez talán jobb?

lentilky 2015.04.03. 11:06:32

...mármint ott nyafogtak, ugye :)

bElannaTorres 2015.04.03. 11:07:14

@lentilky: legjobb hogy ő azt hiszi magáról, hogy ő teszi a dolgát ahogy kell. Közbe az egész műsor Nóriról szól :D

capa05 2015.04.03. 11:10:02

Lehet felállítani különböző verziókat, mit kellene vagy kellett volna csinálni.. A tettek nagy része (szerintem) sajnos szerkesztői utasítás... Ezt a vázaceremóniára is értem, hogy ki hová dobja a golyót. Azt nem gondolom, hogy közösben hirdetik ki a "kívánalmakat" de egyéni beszélgetéseken biztosan..(kis egyéni bejátszások) Meggyőződésem, hogy amikor megállapodnak aztán mást csinálnak, azt nem saját maguktól... (azért reménykedem, hogy nem utasitásra jelölték ki a területet)

Armador85 2015.04.03. 11:10:32

@bElannaTorres: így is nézzük. Bár vonakodva. Az ország suttyó többsége meg szájtátva. A "többiek" sajnos mi vagyunk,de valóban kéne egy taktikai valóságshow. BigBrother 1-et tudom mindig emlegetni (bár az nem volt taktikai). Értelmes szakmával rendelkező, egymást nem ismerő, szerethető emberek kaptak értelmes feladatokat. Azt nézte a fél ország, pedig nem is volt benne annyi kufirc. Ja és vmi olyasmi rémlik, hogy luxuscikkek korlátozott mennyiségben álltak rendelkezésre, úgyhogy be kellett osztaniuk. Szerintem itt is érdekesebbé tenné a játékot, ha ezek a pontozós marhaságok (twerk, szépségverseny, stb.) tétre mennének és a győztes határozhatná meg, hogy milyen jutalmat kapjanak (cigi, csoki, pia stb.). Amikhez alapból korlátozottan férnének hozzá.

blady 2015.04.03. 11:11:27

amúgy komolyan én is Nórinak szurkolok lassan. Ő az egyetlen, akiben nincs rosszindulat, igénytelenség (az, h trehány, még nem főbenjáró bűn..) és tökegyenes. A többiek ide-oda csapongnak, egyszer a-t mondanak, egyszer b-t. Tegnapi adás alatt is az a félelmetes felismerés fakadt ki belőlem, h Beusnál is lehet rosszabb és benne is meg lehet látni vmi jót. Durva h ezt leírtam, bizti bánni fogom:D jóindulatúan butácska..
Nem vágom énse, hogy ilyen vázaceremónián hh nem a legnagyobb ellenségüket vágták ki? Nórinak ebben is tökigaza volt, h ha adódik egy remek lehetőség és nyuszi az összes, h megragadja ..Sznezsit simán ki tudták volna dobni akkor. vagy bármelyik másik kretént..

szepi79 2015.04.03. 11:12:07

@natalja: mert peti a párja. apolt se basztatták.

AkkorlegyenPtr 2015.04.03. 11:12:57

Még mindig nehezen dolgozom fel azt a tényt, hogy tulajdonképpen nem lehetne bent meláni.... mert ugye nem talált szövetségest "a" rapper.

Natura Qua 2015.04.03. 11:13:02

@bElannaTorres: szerintem azért nem csinálnak, mert még mindig úgy akarják eladni ezeket a műsorokat, mintha teljesen átlagos, hétköznapi emberek lennének... ha tényleg ez az átlag, akkor szégyen

Tapsy Hapsy 2015.04.03. 11:13:48

Csak számomra olyan, mintha ez a "drága" Melanie olyan szókészlettel és hangsúllyal ordibál mint egy igazi oláh cigány ?

Bujumburi 2015.04.03. 11:13:48

@Mosoly az élet értelme: jJa, egy ilyet megnéztem volna, de egy Adrihoz hasonló karakter nem tudja ezt végigvinni, nincs akkora önuralma, benne is felmegy a pumpa.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.03. 11:14:24

@mézescsók: @Némber Ván:
javasoltam volna elsőre a HugyosRibanc nevet is, de hát mégiscsak úriember volnék vagy mi a szar :P .

@bElannaTorres:
Én is félnék Meltől, hogy tíz év múlva megkeres, és a kutyám kibelezett tetemét az ajtófélfámra szögezi.

@Armador85:
Peti tényleg Papácska, nekiállt nevelni ezt a szukát, beledögrölni az orrát a hugyába, erre mi a válasz? "Végülis nem szartam oda!". Óóó...

AkkorlegyenPtr 2015.04.03. 11:16:23

Ha egy picit is belegondoltak volna a népek az Apolka szituba, a vázán Petit kellett volna hazaküldeni. Basszus az az ember mindenki háta mögött befűzött X lányt. Végigtolta a tematikát úgy, hogy senki más nem tudott tenni ellene. Hahó. Fiúklányok.. Ezt felfogta ott bárki is?
Nem úgy tűnik :(
Mármint felfogták, mert azóta Barbi feneke is védve van. Barbi a firstlady kb.. de hogy a váza lehetőséget nem vették, az tuti.

Mosoly az élet értelme 2015.04.03. 11:17:15

@Bujumburi: amikor Loki a tapsolással cikizte, mondogatta Becksnek, hogy fogjá le, mert megütőm és az se érdekel, ha kieset (na jóóó nem így mondta szó szerint) az is csak duma volt sztem simán bírta volna Adri.

Armador85 2015.04.03. 11:22:16

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): az hagyján, de mikor Madám azzal védte, hogy csak megjelölte a területét?? Miiiiiiiiiiiiii. Ilyen emberek itt élnek köztünk ez a szomorú.

@blady: ugyanez. Elhamarkodottan ítéltem meg, örülök, h kicsit láttuk a személyiségét végre. Imádom. Go Nóri.

anyadahalor (törölt) 2015.04.03. 11:23:09

@AkkorlegyenPtr: Szerintem Patriknál pont az volt az epikus higy olyan masszívan szart a hisztériázó Mel fejére hogy gyakorlatliag ezzel kúrta fel legibkább. A "silent treatment" nem feltétlenül becsicskulás szerintem. Sőt az ilyen hisztérikákkalt ezzel lehet legjobban hatástalanítani (vagy agaraikat letörni) , mert a tehetetlenség, hogy bárhogy ordít, nem ér el hatást azt váltja ki h saját magát akázza széjjel. Bár ezt megtette a húgyozással ami miatt Snezit is le kellett volna ugyanúgy baszni, aki -szerintem- ha nem remélne bevételi forrást a takargatásból ugyanúgy széjjelpornózná a villát mint ez a véglény. Az a baj hogy minden nap egyre jobban fokozzák az ordenáréságot (feketefehérpornó-szinespornó-nyilvánosfaszverés-csempérehugyozás) komolyan aggódok mi lesz ha még egy hetet marad a csaj.

fáncsi28 2015.04.03. 11:24:02

Na, asszem kezdünk eljutni a legaljára. Ennél lejjebb már csak akkor, ha még oda is sz..k ez a luvnya a teraszra. És mi még Beust savaztuk... Elnézve ezt a Melani nevezetű véglényt, sajnos azt kell mondjam, megérti az ember, ha egy-egy pofon elcsattan. Én a pasija helyében már többször megküldtem volna egy péklapáttal. Bár épeszű ember össze se áll/fekszik egy ilyennel. De hát Ádám és az ép ész két külön kategória. Ha csak kinyitja a száját, már feláll a szőr az ember hátán. Egyébként ha a TV2-nek lenne egy kis vér a pucájában, akkor ahogy két napja Ádám apját, tegnap Mel anyját hívtam volna be az Éden éjjelbe. Vajon mit szólt volna a neveléséhez? Mert azért az, hogy valaki a társai előtt a teraszra piszkít, erősen nevelés kérdése. És igaza volt Hevesi Krisztának, hogy pl. az ilyen megnyilvánulások különböztetik meg az embert az állattól, hogy ilyet nem csinál. Hát kíváncsian várom, hogy meddig tud még ez a r...c süllyedni. Más. A Barbi nevű biodíszlet tud beszélni? Mert az adásokban kb. 3 mondatot mondott eddig összesen.

2015.04.03. 11:26:57

@Tapsy Hapsy: Az ÉH -ben Mel szájából elhangzott "dikk" veri a VV összes "csicskageci"-jét. Hipp-hipp, hurrá!

napalm 2015.04.03. 11:28:23

lemaradtam, a gólem miért van kikockázva?
utolsó videón valami ordenáré közönséges az a nőstény aki a betonra ürít.....

tenyered_érted? 2015.04.03. 11:28:48

Megértük ezt is. Nóri talán megússza Most!. A képlet egyszerű. 2 helyre állhat. Vagy Ádám mellé vagy Mell mellé másodiknak. Azt hiszem mindenki számára tiszta a sor. Ezzel a kultúrával a TV2 nem azonosulhat, 12-es karika mellett adták le, nem vagyok biztos benne, hogy nem kap büntetést. Ezért ki kéne zárni a játékost. De akkor nem lenne dráma,így csak annyit kell mondani az összes benntlakónak, legyen fiú avagy lány, hogy egy ilyen kultúráltságú emberrel nem akar 1 percet sem tovább bennt tölteni. A macskánk is elmegy a neki kijelölt helyre, egy kutyáról meg ne is beszéljünk, mert ők 1-2 hónap alatt szobatiszták lesznek!!

sixx azt mondta több játékosra is, hogy csak annyi esze van, hogy nem szarja össze az udvart.

Hát elértünk oda, hogy már ez se igaz a benntlévő egyes személyekre. Ha figyelmesen jártok keltek, akkor az utcán lévő alkesz hajléktalan se egy tér közepén könnyít magán, hanem elbújik egy bokor mögé legalább.

Természetesen van olyan betegség ahol, ez nem mindig sikerül, de azt meg szokták előzni felnőttpelenkával. De az betegség. Ez pedig.... Inkább nem minősítem.
Az is egyértelmű, hogyha Mell marad, akkor a Néző megy. Én biztosan !

2015.04.03. 11:29:31

@Mosoly az élet értelme: Hát, igen. Mégis jól csinálja a tv2, ha a kedves nézők a tettlegességet várják. :D Ahogy olvasom, ki mit csinálna ezzel a hugyos spinével. :D

Schwabica 2015.04.03. 11:29:32

Borzasztó ez a Mel, én szabályosan rosszul érzem magam, miközben nézem. Milyen szülei lehetnek? Kőgazdag szülők elkényeztetett egyke lánya lehet, aki mindig mindent megkapott, és azt gondolja, hogy neki ez jár is, és neki mindent lehet. Ha valami nem a szája íze szerint alakul, akkor kiborul... Hihetetlen, én még ilyet nem is láttam. Lehet így viselkedni a való életben? Van aki ezt elviseli? A szülei helyében én nagyon szégyellném most magam.

bElannaTorres 2015.04.03. 11:29:49

@Armador85: Igen azt én is néztem, talán a vv első két részét is, utána már nem tudott érdekelni. Nem a megfelelő emberek készítik ezeket a műsorokat. :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.03. 11:30:24

rapperapu mit szól ahhoz, hogy a kisfiú megalázza magát? ez így jó bárkinek is?

fáncsi28 2015.04.03. 11:30:51

@bElannaTorres: Tiltakozom a majmok szakszervezete nevében! :-)

bElannaTorres 2015.04.03. 11:30:53

@Natura Qua: lehet hogy a tv2ben ez az átlag.

jo.e 2015.04.03. 11:32:53

@Bujumburi: Az a baj, h. az első definíciót eléggé lepontozták, szóval nem feltétlenül ez a jelentése. Ami a TOP def. az meg már annyira nem stimmel. Ennek ellenére érdekes...

bérgyilkos balerina 2015.04.03. 11:34:02

@blady: Az mondjuk túlzás, hogy nincs benne rosszindulat, de csupa olyan kritikát fogalmaz meg, amivel egyetértek/értesz/értünk (megfelelő, aláhúzandó) plássz, mindezt ugye kulturált formában, választékosan. Imádom, ahogy néha forgatja a szemét :D :D :D

És igazán megsajnáltam, hogy a Loki, most már módszeresen megpróbálja kicsinálni (hazudik neki Szörnyella és Paca együtalvásáról, az ő vázájába tette a gombócot, stb), pedig szegény Nóri bízik is benne.

Hajrá Nóri! (csak egy fodrászt küldjenek be neki légyszi)

bElannaTorres 2015.04.03. 11:36:19

@natalja: nem csinálja jól, nem a verekedést várunk .
tök más érzéssel nézem ezt a szériát mint az elsőt

rossz szájízzel olyan nem jó az egész nem élvezet. Persze ki vagyunk akadva melanira meg a többi hülyére, de ez egyáltalán nem azt jelenti hogy ez kell. Én szívesebben néznék örömmel egy ilyen műsort mindig csak az amerikai survivorre tudok utalni, ami egy élmény volt számomra

Armador85 2015.04.03. 11:36:48

@Schwabica: az a baj, hogy szerintem ahhoz, hogy valaki ilyen legyen, már több defektes generáció kell. De látatlanul nem akarom bántani a kedves szülőket, lehet csak elkallódott. Vagy farkasok nevelték fel.

@bElannaTorres: ja ott még volt színvonal. És nézték. Pedig hány kigyúrt felsőtestet vagy szilikoncsöccst láttál?

2015.04.03. 11:37:46

Valószínűleg nem lesz több Éden Hotel. Nem lesz olyan luxusvilla-tulajdonos, aki ezek után a magyar stábra bízná az ingatlant. Vázát törnek, teraszra rondítanak. :D

2015.04.03. 11:38:29

@bElannaTorres: Csak vicceltem, természetesen. :D

bElannaTorres 2015.04.03. 11:40:59

@natalja: te igen, de volt benne igazság :D

tv2 úgy gondolja hogy ez az eladható, ez kell:)

capa05 2015.04.03. 11:46:01

@tenyered_érted?: Ha jól emlékszem egy magas beosztású rendőri vezető "menedzser betegségnek" nevezte.

Rayen 2015.04.03. 11:47:15

@Schwabica: nem hiszem hogy a szülei gazdagok lennének, inkább lecsúszott alkoholisták.

capa05 2015.04.03. 11:47:56

@natalja: van az az összeg, hogy "elnézik"..

bElannaTorres 2015.04.03. 11:50:00

@Armador85: magyarországon van pár defektes generáció én csak várom hogy menjenek már nyugdíjba de közbe én is beleöregszem (gondolok itt a tipikus magyar munkahelyekre és főnökökre :)

Schwabica 2015.04.03. 11:55:26

@Rayen: Lecsúszott alkoholista szülők gyerekének nincs ekkora arca. Ott azért elcsattant egy-két pofon beszólás és hisztizés esetén. Vagy csak úgy, a miheztartás végett. Ezt a nőt otthon még akkor is megjutalmazták, ha összetörte a méregdrága családi ereklyét.

Pietrosz Abroszbatosz 2015.04.03. 11:59:03

Mi van, még nem hallottatok pisi-szexről? Ma lesz, az első harmadban, tehát még a párválasztás előtt. A tegnapi csak hangulatcsináló felvezetés volt.
Melanie csinálja Patrikkal, Sneci pedig Ádámmal.

tomfree 2015.04.03. 12:06:39

Azt azért vágjátok, hogy pár napja Beus volt a legalja a Nózi-féle hisztivel meg a cigidrámájával, azt hittük, hogy nincs mélyebben a szint, de mégis van lejjebb Mel nevű figura megjelenésével.

Az irigység minden jele nélkül érdekelne, hogy miből lehet manapság így élni ebben az országban:
www.borsonline.hu/20150401_eden_beus_6_millios_csincsillabundaval_bukott_le

"S hogy miből telik minderre? Aki elegendő mennyiségű készpénzt ad nekem, annak elárulom a titkom".
Van egy tippem. Se esze, se képzettsége, se szakmája, se munkája nincs, mégis annyit költ egy fölösleges ruhára mint egy fél lakás ára.
Mit írt a tv2 az elején? Az ÉH3 nem "kamionosok és kurvák" műsor lesz. Igazat mondtak, kamionos még nem volt benn.

Armador85 2015.04.03. 12:06:50

@bElannaTorres: de ezeket hogy castingolhatják.. rejtély. Osztán mit válllalsz? Bármit. Na de a lodddzsára odahugggyoznál-e ha mondom? Oda. Oda is sz.rnál-e? .. na remélem erre már nem derül ki a válasz.

A Galaxis útikalauz jutott eszembe egyébként, mikor egy kolonizáló hajón kötnek ki és beszélgetnek a parancsnokkal. El fog pusztulni a bolygónk, a lakosságot 3 részletben evakuálják, mi vagyunk az elsők, az a nemes feladatunk, hogy új lakható világot találjunk... Aztán kiderül, hogy csak túlnépesedtek és a hasznavehetetleneket kilőtték a f.szba az űrbe és ezt a sztorit adták be nekik. Na hát nem kérdés, h Mádámék rajta lettek volna a hajón vagy sem.

2015.04.03. 12:11:32

ezt a madám elnevezést nem fogom erőlteni, nekem marad Mandula

hugyos mell vajon ma hazatakarodik?

2015.04.03. 12:12:07

a kis Carlito az egész óra távcső mizériát a műcsöcsös seggretetovált bulért csinálta? nahát ez :(

bElannaTorres 2015.04.03. 12:12:21

különben snejzit azért se bírom mert az még a riportszobában is hazudik. Jó értem én hogy ez is taktika, mert kívülről is belenyúlnak a műsorba, és az előző széria győztese se mondhatta el hogy hányik a párjától, és csak a pénzért fekszik le vele. mert akkor kint megdobálták volna a kedves nézők kutyaszarral.

Első évad volt a jó, mikor bementek a riportba és belemondták a kamerába a véleményüket, jennike az első számú kedvenc, jók voltak a vágások: jeni bízol leviben, igen száz százalékig, riportszoba: egyáltalán nem bízok meg benne:D

2015.04.03. 12:13:04

lesz majd sztori a kis Carlitáról is aki a tetovált farkú fiúért fogja mindezt megtenni? :) (legyen máááááán) :D

Algopirin 2015.04.03. 12:14:13

Lemaradtam. Miért van kitakarva az ogre?

bElannaTorres 2015.04.03. 12:17:03

@fosch9: ugyan dehogy. Az irodalomért ami a seggére van írva :D

tomfree 2015.04.03. 12:17:40

@Algopirin: mert a héten nem szerepelt felkonfban az elején. Biztos most jött ki a sérve.

blady 2015.04.03. 12:18:35

@bérgyilkos balerina: a fodrászt támogatom :D néztem is az előzetesben, h nnnnnnaaaaavégre félresöpörte a szeméből azt a borzalmat :D

tenyered_érted? 2015.04.03. 12:21:33

Armador: Korábban valaki belinkelte Beus honlapját! Ő,illetve most már itt mindenki ingyen megtudta, hogy Beus miből él! És milyen jól, úgy tűnik!

Erről az a régi vicc jut az eszembe, amikor a trabantos Józsi bácsi és egy 25 éves szőke bombázó egy cabrio Ferrariban ül és állnak egymás mellett a piros lámpánál.

J: Kedves kisasszony! árulja már el, hogy Önnek miből telik ilyen szép és drága autóra.
- Én 25 éven keresztűl napi 10 órát dolgoztam az esztergapad mellet, és csak azután tudtam ezt az öreg Trabit megvenni. Önnek hogy sikerült ilyen fiatalon ezt a drága kocsit megvennie:
SZB: Józsi Bácsi, tudja mi az az orális Sex?
J: Azt úgy hívják Szopás, nem?
SZB: 25 évig az eszterga mellett állni, az a Szopás!:D:D:D

Chuck Νorris 2015.04.03. 12:23:01

most olvastam a klozetten, (ami nálunk nem a teraszon van) vmi régi kiskegyedben hogy szegény Lokinak 5 éve meghalt a faterja és azóta ő segit eltartani a családját, segiti anyját, meg a két kisebb testvérét. nem tudom ez mennyire 100%-os sztori, de számomra uj volt, és szép történet. volt még pár pikáns elötörténet de akikröl szólt már kiestek.

2015.04.03. 12:27:01

@tomfree: Jajjj, már...a "hobbimodellkedés" jól fizet. :D :D :D

egy igazi barom vagy mária 2015.04.03. 12:29:35

@windsor: " Pjotr miért a pulton súlyzózik? "
Tárogatni nem lehet széles ágyon. Valami pad kell hozzá, az meg biztos foglalt volt..

tomfree 2015.04.03. 12:46:18

@natalja: ez akkor hobbimodell, amikor Becks NB1-es focista. Csak nem értem, hogy miért ment az ÉH3-ba, ha a pénzre nincs szüksége, nyaralni meg el tud menni bármikor. Nem értem a motivációját.

bElannaTorres 2015.04.03. 12:48:19

@tomfree: szerintem csak megkérte rá az egyik tv2-ös ismerőse.

én nem hiszem, hogy most magától jutott volna ez eszébe

natalja (törölt) 2015.04.03. 12:49:11

@tomfree: Igen, igen. :D Ő mondta magáról, hogy hobbimodell, ezért neveztük el a benti prostikat "hobbimodellnek". Azt én sem értem, miért ment el az ÉH3-ba. Egyelőre rejtély. Lehet, hogy így reklámozza magát. :D

mandruc 2015.04.03. 12:50:39

Te jó ég, nem láttam a tegnapi adást, és a címből azt hittem, a "körbehugyozza az udvart" csak egy metafóra. Nos, én eddig néztem az Éden Hotelt, mostantól én is váltok read only módba, majd ha az agyhalott pornós véglény párocska kiesett, visszanézek. Illetve lehet elég, ha a liba kiesik, az Ádám bamba feje nem hiszem, h egyedül sok vizet zavarna. De így már nem is tudom eldönteni, hogy a műsorba benyomott fél órányi reklámot nagyobb szenvedés-e nézni, vagy magát a műsort. Pedig az első két évad és a koncepció tök jók :-(

tomfree 2015.04.03. 12:57:53

@natalja: ki a benti prosti még?

szepi79 2015.04.03. 13:00:30

@fáncsi28: "Elnézve ezt a Melani nevezetű véglényt, sajnos azt kell mondjam, megérti az ember, ha egy-egy pofon elcsattan. "

ezzel nem értek egyet. ütni kizárólag nevelési célzattal szabad, idegből sose. de ennél a csajnál már nem érnél ezzel célt, simán visszaütne és verekedés lenne belőle.

AkkorlegyenPtr 2015.04.03. 13:02:48

@szepi79, első ezen a néven: Regős Bendegúz elintézné. Ütök ám, de hirtelen. :)

Morfologista 2015.04.03. 13:03:30

@szepi79, első ezen a néven: tényleg nem éri meg ütni. Ezt a csajt felakasztani, kerékbe törni, majd felnégyelni volna jó.

Ronni 2015.04.03. 13:06:34

ÚRISTEN KI SZABADÍTOTTA A VILÁGRA MELÁNIÁT????????Hol nevelkedett kőbölcsőben ringatták, vagy kutyák közt hogy körbe huggyozza az udvart és nem érti mi ezzel a bajj.Osmány és ordenáré ,...TV 2 NA ENNÉL NINCS LEJJEBB.Madam meg legyen a nő wc papírja.

2015.04.03. 13:13:38

@bElannaTorres: áháhá :)
küldök neki könyvet ha ez kell :D

punciuspilatus 2015.04.03. 13:15:18

@Morfologista: ejnye no! mindig van előzmény.
szülők háza táján néznék körül először, csaj pedig mehetne évekre terápiára.

kszanaksz 2015.04.03. 13:15:53

Berki azért nincs most adás elején, mert véges időt tölthetett a stáb Costa Ricán és az alatt az idő alatt csak az első pár hét felkonfjait tudták vele felvenni.
A tegnapi adást a szerdai előzetese alapján kihagytam.

Mosoly az élet értelme 2015.04.03. 13:25:16

Tényleg senki se felejtse el, hogy az idősebb és elvileg rafináltabb Sneci is odahugyozott.
Csak mikor látta, hogy ez nem poén kategória akkor egyből fel iszkolt.
Amúgy az tényleg marha nagy nézettséget hozott volna a tv2nek ha tegnapi ÉÉbe beteszik MedMel szüleit.

Gia 2015.04.03. 13:30:58

Azt hiszem Marianna most adott hálát az égnek,hogy mostanra ő már kiesett a játékból. :-)

Gia 2015.04.03. 13:32:03

@Mosoly az élet értelme: Snezi nem tette meg.Azt mondta,hogy neki így nem megy.

Mosoly az élet értelme 2015.04.03. 13:34:28

@Gia: mel hangosan kiabálta, hogy snezi elcsúszott a saját hugyában

géza73 2015.04.03. 13:40:30

Meláni a legjobb nő (kinézetre) az ÉH-ban. Mellesleg, teljesen azonos karakter Adrival, csak kicsit vehemensebb, délibb a stílusa, de ugyanúgy kikényszeríti, hogy a párja csak vele foglalkozzon, és ő legyen az uralkodó.

Nóri is jó nő, és a legjobb pár lehetne, ha valaki kicsit is taktikázna.

Pjotr, és Snezi csak a nemükben különbözőek, mindkettő baromira okosnak, és taktikusnak gondolja magát...bár pjotr ezt el is tudja adni, de mindkettő simán kicsinálja a többit. ha egy pár lennének, ők nyernének.

a többi szóra sem érdemes. Loki már túltaktikázta...

kékalmamag 2015.04.03. 13:41:53

Húgyos Melcsi a Costa ricai luxushotelbe zárt lélek. És itt kérek elnézést a Markos-Nádas-Bonc szerzőtriótól a plágiumért.

Doline 2015.04.03. 14:11:19

Mondjuk ÉH2-ben is Broki odapisált a terasz melletti bokorba, aztán még bele is esett és csak egy vicces sztori lett az ügyből.

Na nem mintha mentegetni akarnám ezzel ezt a futóbolondot, mert ez egy "nőtől" és a terasz járólapjára abszolválva az más kategória.

Infomaniac 2015.04.03. 14:15:27

@Mosoly az élet értelme: igen, ezt hallottam én is. Nem azt írta Sixx, hogy abbahagyta közben és inkább felment?
De ez sem mentesíti, pont ugyanolyan szintre süllyedt, mint a másik...
Loki átveréseiből elég már, ez nekem már nem taktika, hanem rosszindulat. Kivéve, ha ma véletlenül jó irányba fejlődnének a dolgok. De nem reménykedem.

Veder1 2015.04.03. 14:19:12

@Gia: hiányzik Maris a játékból, az egy normális csaj volt csak a beszédét nem lehetett mindig érteni.

natalja (törölt) 2015.04.03. 14:27:51

@tomfree: Butus, Sezlony, hugyos Melání.

natalja (törölt) 2015.04.03. 14:29:02

@mézescsók: Pjotr miért érinthetetlen? Félnek tőle, mert tud összetett mondatokban beszélni? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.03. 14:34:46

Azért az durvus, h mélyebb szintre ment le az éden, mint a vv.

Erre nem gondoltam volna.

exilis 2015.04.03. 14:43:27

Többen írjátok, hogy hülyék, hogy nem az erőseket szavazzák ki. Ha néztétek az előző szériákat, kitűnt, hogy nem a legerősebbnek gondolt játékost kell kidobni. Ha összetart 4-5 ember, akkor együtt ki tudnak mindenkit golyózni. Hiába erős az egyik ilyen pár, nem érdekem kiejteni, mert egymást segítjük a végéig. Ott már győzzön a jobb, de ha jól emlékszem, a végső etapban is az az előny, ha mindenkivel jóban vagy, mindenkinek szimpatikus vagy, még a kiesetteknek is, mert könnyen lehet hogy az ő szavazatuk juttat majd a döntőbe. A focista gyerek is, aki eldobta a labdát és megszívatta a kiscsajt így tudott nyerni. Csoport mellett kitartani, mindenkivel normális lenni, konfrontációt elkerülni.

Levtolsztoj 2015.04.03. 14:50:06

Berki azt mondta az Éden Éjjelben, hogy sokat gondolkoztak, hogy leadják-e a teraszra ürítést, de végül azért döntöttek így, mert még sok konfliktus lesz belőle, na most remélem ezek a balhék csak 1 napig fognak még tartani, és kiesik ez a szörnyella de frász. Amúgy igazából az ütne, ha a ceremónián, aki mögé beállna hozná fel ezt ellene, hogy ilyen primitív emberrel nem hajlandó együtt élni stb. stb. kíváncsi lennék a reakciójára...

kamilla123 2015.04.03. 14:55:23

Sixx, lehetne Melanie új neve Hugyos.

kismalacka 2015.04.03. 14:56:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Igen, Izáék köpködése és anyázása után azt hittem lejjebb már nem lehet. Tévedtem. Ez az ordenáré tapló nő a női nem szégyene!! Ja, Snecivel együtt!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.03. 15:01:17

@kismalacka: vmiért csak berakták, nem tudom, de azt hiszem, h ennek oka volt. Nekem nem tetsző ok.

@fosch9: nézzem ma?

Eruka 2015.04.03. 15:04:45

@horee6: zseniális taktika! :) Nekem tetszik :D Mondjuk nyilván az alkalmazója számíthatna pár pofonra / karmolásra / harapásra, mire a "columb gerillák" leszedik Melanie-t róla, de mivel az azonnali kizárás, ezért megéri :D
Egyébként az tényleg beszédes volt, hogy a Pandorán hogy reagált a Mandula család a gyógyszeres kérdésre.... valszeg gyógyszeres kezelés alatt áll(t) a kiscsaj - és ha ez így van, akkor atomgyökér dolog a tv2 részéről a szerepeltetése (lejáratása), mert akkor orvosi eset...
De erre a pisilős jelenetre nincs mentség... Csak amit Madám mondott: hát az állatok is így jelölik a területet.. igen, Ádám... az állatok így.... :-/

lentilky 2015.04.03. 15:09:54

@bérgyilkos balerina: Ezt én sem értettem, hogy miért kellett a Nórit ilyen helyzetbe hoznia Lokinak ezzel a kamázással... Vagy akkor nem kell sóhajtozni, hogy nehéz döntés volt megpirosgolyózni, mert ezek szerint nem volt az. Pedig azzal is, hogy Nóri elpityeredte magát a vázás eseményen, csak azt bizonyította, hogy Loki rohadtul megbízhatott/bízhat (?) benne.

horee6 2015.04.03. 15:11:46

@Levtolsztoj: én simán beolvasnék neki. "Melani színes egyéniség, leginkább a SÁRGA jut vele kapcsolatban az ember eszébe. Az övéhez hasonló viselkedést utoljára a Fővárosi Állatkertben, a Majomházban láttam. Egy ostoba alpári nő, akivel rém kellemetlen egy levegőt szívni. Csá!"

horee6 2015.04.03. 15:14:53

@Eruka: Minden kutyás poént el lehetne sütni. Jutalomfalatok, nyakörv, kiképzés, gazdád, oltás, veszettség, bolhák Pavlov, K9... akármeddig mehet a sor... Lehet, hogy még élvezném is. :)

2015.04.03. 15:15:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: félek úgysem hugyos esik ki úh sztem... nem is tudom
én a mel gibson féle passiót fogom nézni...

AkkorlegyenPtr 2015.04.03. 15:17:08

továbbra is tartom, hogy ma bent tartják melánit Nórival szemben, Loki Peti lehúzhatja magát a wc-n..többiekkel együtt.

2015.04.03. 15:22:30

barbi is hazamehetne semmi haszna

Chuck Νorris 2015.04.03. 15:31:54

Melani neve lehetne Hugyi :D
vagy esetleg lehetne Tuggyukki, azaz az Ő akit nem nevezünk nevén. (nehogy felidézzük emlékeinkben)

Chuck Νorris 2015.04.03. 15:33:52

am Barbit majd lessétek meg a ceremónián, érdekesen lesz kisminkelve.. :D

kszanaksz 2015.04.03. 15:56:33

@fosch9: Felesleges, az is lefutott dolog már, nem akarok szpojlerezni, de miután ugye Barabás kapta a védettséget, gyakorlatilag előre kitalálható, hogy mi történik majd.

Eruka 2015.04.03. 15:58:43

@horee6: ez az alá-fölérendelés egyre egyértelműbb. Azt ugya a Golden Coast óta tudjuk, hogy MandulaPapa igencsak pénzes ember... gondolom, bevásárolta ezt a 2 félkegyelműt a műsorba, és küldetett be nekik előre csicskákat (Sneci, Becks(?))... de remélem, 2 hűbéres kevés lesz, hogy bent maradjon ez a 2 állat....

Levtolsztoj 2015.04.03. 16:07:46

amúgy a tegnapi történésekről egy klasszikus jut eszembe: www.keptelenseg.hu/mp3/peka-es-csupi-754?full

De itt legalább Peka megbánta...

Zsoofka 2015.04.03. 16:24:07

@kszanaksz: :) Elég lassan de leesett :) Esik a hó, le vagyok lassulva...

katmanocs 2015.04.03. 16:29:02

sztem Beus, Mel, Mandula fizetett emberek akiket a tv2 tudatosan küldött be - nem nyerni mentek hanem botrányt csinálni és pénzt keresni...hát mit ne mondjak jól csinálják.
Én Apol kiesése után képtelen vagyok végignézni, annyi jobb dolgom akad esténként. Nem történik semmi... a hogyvoltot olvasom, az adás alatti kommenteket, kb ennyi elég is.

A fenti videoba belepörgettem, hááát, Kovi filmjeinél sokkal jobbak :-)

bElannaTorres 2015.04.03. 16:52:57

igen sztem is fizetett emberek, de nem velünk van a baj. TV2 vel van a baj. Agyatlanok cisnálják a műsort azt hiszik majd nekünk jól esik nevetni a pisi kaki vicceken csak azért mert nekik TÉNYLEG vicces.

Ők vannak ezen a színvonalon nem a néző. de mi a fenét tudunk csinálni, ha nekünk még egy rendes tévéadó se jutott , és itt nem arra gondolok hogy a kultúra hiányzik, hanem a valódi szórakoztatás hiányzik.

bElannaTorres 2015.04.03. 16:53:46

agyatlan megjegyzésemhez még annyit írnék, hogy sajnos nem iq dolog ez.

Lehet magasabb, vagy átlagos iq-ja egy sima hedonistának, attól még nem fogja használni.

Armador85 2015.04.03. 16:57:15

@kismalacka: ezek nem is nők, ezek picsák. Tisztelet a kivételnek (Nóri, Barbi). Számomra egy ilyen viselkedés után semmi vonzó nem maradt bennük.

horee6 2015.04.03. 17:01:26

@Eruka: Snezi Mandula bácsi kurva-kenneljében fut, Paca meg kokót terít neki és belenyúlt a legutóbbi szállítmányba, vagy nem tud elszámolni a bevétellel. True Story! :)))

horee6 2015.04.03. 17:06:09

@bElannaTorres: Olyan a színvonal, hogy a végén megnézhetjük Cukibubut Dagidudu ellen...
indavideo.hu/video/South_Park_16evad_9resz_-_Dagidudu_HD

Armador85 2015.04.03. 17:07:48

@horee6: Pics or it didn't happen :D

horee6 2015.04.03. 17:12:30

@horee6: Elméletem szerint Snezi Mandula bácsi kurva-kenneljében fut, Paca meg kokót terít neki és belenyúlt a legutóbbi szállítmányba, vagy nem tud elszámolni a bevétellel. True Story! :)))

Így helyes a komment.

My bad!

kismalacka 2015.04.03. 17:51:09

@Armador85: Hát igen... hogy az elmebeteg Kovi fapados filmjét ne is említsem...tényleg mint az állatok :( Nem hiszem el hogy nincsenek a szeren...

Schild 2015.04.03. 18:04:44

Minden anya rémálma,hogy egyszer egy ilyen nő karmai közé kerül a fia mint ez a Hugyosmeli. Az ilyennel még szakítani sem lehet, mert visszamegy. Mindig.Nem értem,hogy az ilyen agresszív viselkedés miatt miért nem zárják ki, hiszen tépte a szerelme haját, elszakította a pólóját és folyamatosan lelki terrorban tartja. Látni lehet ahogy retteg tőle ez a Mandula. Nagyon beteg ez a kapcsolat kettejük között, az ilyeneket kezelni kell és nem mutogatni. A hugyozást meg a két legalja nő követte el, mert a bosnyákcsupor sem különb, sőt egy kétszínű, megalkuvó, igénytelen nő. Még a hugyozást sem vállalta be, félig odapisilt aztán hugyos lábbal felrohant az emeletre. Bravó Tv2, ezzel elérkeztek a legmélyebbre ha játékban maradhatnak ilyen véglények mint Hugyosmeli és Bosnyákcsupor.

Gilberto 2015.04.03. 18:37:02

@sixx: Nem lehetne elnevezni Adrit mondjuk Töknek? Minden egyes megszólalásában elmondja, hogy tök ez, meg tök az...

Natura Qua 2015.04.03. 18:54:56

Félek Nóri esik ma ki :(

2015.04.03. 18:58:13

@fosch9: Kiforratlan egyéniség vagyok, azért variálok annyit :)

haruka 2015.04.03. 18:59:47

Most értem ide két nap kihagyás után, de csak annyit tudok mondani, hogy ez gyász. El lett tévékettőzve az ÉH. :(

2015.04.03. 19:00:49

@Natura Qua: Én is, be is vagyok tojszlizva rendesen :) Nem örülnék.

Beus mikor karatézza már ki magát? (Már ha tényleg igazak voltak a hírek)

Zsoofka 2015.04.03. 19:04:01

@Szent Borzadály: Szerintem nem Nóri esik ki, hanem Barbi. Peti bevonzza maga mögé vagy Loki mögé Nórit.

2015.04.03. 19:05:58

@Szent Borzadály: jól van majd szólj ha van végleges :D

2015.04.03. 19:06:10

@mokamini: Ebben bízom én is. Nem mintha bármi problémám lenne Barbbal...

2015.04.03. 19:08:21

@fosch9: Jut eszembe, mióta mondtad az üvegszemet, azóta egyfolytában azt sasolom, de nekem nem tűnik annak :) Vagy valld be, h csak szívattál :))))

Zsoofka 2015.04.03. 19:11:04

@Szent Borzadály: Semmi baj Barbival, csak őt tényleg nem lehetett megismerni. ha lett is volna affinitása kicsit megmutatni magát, Peti teljesen elnyomta... Szerintem... Hallottátok mit mondott a riportban, lecserélné, mert mert önállóan golyót dobni. Mit kellett volna tennie? Odaadni petinek a saját golyóját?... Most tattikailag meg is teszi most a cserét Peti.. Persze én titokban drukkolok, hogy Madám vagy Madámné menjen, de ők még boldogítani fognak minket egy darabig... Sajnos. Azt azért megnézteem volna, hogy egy Marcsa vagy egy toppon lévő Apolka mit tett volna Madámnéval.... De ezt sose fogjuk megtudni.... :)

2015.04.03. 19:12:41

@Szent Borzadály: sosem tennék ilyet :)
csak egy sugallat volt :)

2015.04.03. 19:17:36

@mokamini: vagy Naomi :)) (Madámné, ezen röhögök)

Zsoofka 2015.04.03. 19:21:06

@Szent Borzadály: Ja, tényleg! Naomit már el is felejtettem. Padig annak idején azt a csajt is skizonak tartottam. Na most Madámné mellett unatkozó angolkisasszonynak tűnik.... Tényleg minden relatív. Még Butus is kezd szimpivá válni mellette, de ezt már tényleg csak halványan merem leírni...

2015.04.03. 19:25:44

@mokamini: Naomit bírtam nagyon :) Beus most a semleges szürkezónámban van, kedvelni nem tudom, főleg a tegnap olvasott bundavásárlós cikk után meg de pláne nem.

Zsoofka 2015.04.03. 19:30:45

@Szent Borzadály: Félreértesz :) A "kedvelem" és a "Butus" szó nálam sem szerepelhet egy mondatban.... Csak mos találtam nála szörnyűbbet, ami őszintén meglep :)

2015.04.03. 19:38:47

@mokamini: Így már világos :) Az jutott még eszembe, h a heti viselkedése alapján a többiek simán kitehetnék/kitennék Melt, de csak ha valóban ők dönthetnének a sorsáról.
Jujj de izgulok!!! (tényleg) :)

garrett27 2015.04.03. 20:40:52

Hölgyeim és uraim, lekoppantunk a gödör aljára. Nem tudom mi következhet ezután, esetleg egy ventillátorba fosó verseny? Melánia egy csodalény, komolyan mondom. Ennyi bazdmeget a rákosborzasztói NB8-as focicsapat félproletár játékosai sem tudnak ilyen rövid idő alatt összehordani. Nőt elvből nem üt meg a normális férfiember, de ha ezzel a sziréna hangú luvnyával kellene töltenem 5 percet már papért kiáltanék és gyónnék ezerrel, mert nála minden férfiúi tartás és fogadalom villámgyorsan ködbe vész. A fickójáról meg csak annyit, hogy megérdemli! Remélem az összes szúró és vágó fegyvert kivitték a hotelből.

aruhamiatt 2015.04.03. 20:47:39

Szerintem is Peti mögé áll Nóri. Mikor Nóri egyedül maradt a vázaceremónián Peti mondta, hogy nem lesz nehéz párt találnia és azt is, h Barbiban megingott a bizalma. Egyébként Barbi hatalmas egyéniség lehet. Megnéztem az instáját tele van Szabózsófi hasonmás fotókkal. Csücsörítéssel, ahogy kell

aruhamiatt 2015.04.03. 20:51:04

@garrett27: Mel megnyilvánulásai, káromkodása teljesen olyan mint a legalja romaveszekedés egy putriból

dancegirl26 2015.04.03. 20:54:26

Ha ezek után nem bszàk ki ezt az egysejtűt....mehet utánna a buta, öntelt, csicska farka is...

Mók_Ica 2015.04.03. 20:56:51

jó estét, jó kommentelést :))) azért leszünk ma este néhányan vagy mindenki passiót fog nézni??? :o

dancegirl26 2015.04.03. 20:58:19

@tomfree: gáz, h ezt észre sem vettem?

Fu Szekh Li 2015.04.03. 20:59:38

@Mók_Ica: Én még nem láttam a Passiót, de nem is akarom megnézni. De ezen is gondolkozom :-D

Zsoofka 2015.04.03. 21:01:10

@Mók_Ica: Én tuti nem. Szegény Melt max. a Halálos fegyverekben bírtam elviselni. Igen, csak a Spektrumot nézem, sakkozom és x diplomám van. :)
Szóval maradok és nézem az agygalottakat... :)

tomfree 2015.04.03. 21:01:17

@dancegirl26: nekem sem tűnt fel amíg nem szóltak. :-)
Egyébként szerintem valamelyik agyhalott fizetett szereplő védettséget fog kapni, Mandula papa megvette azt is a kölöknek. Amilyen szarra sikerült degradálni a műsort, ezek a szerkesztők a lelküket is eladták.

Mók_Ica 2015.04.03. 21:05:11

@Fu Szekh Li: én sem láttam, de nincs is ingerenciám megnézni..... :)))

@mokamini: én még a natgeo-t is szoktam nézni a spektrumon kívül... ja és x+2 diplomám van :)))) szóval agyhalottakat fogok nézni veled :))))

2015.04.03. 21:07:50

@Mók_Ica: kszanaksz kolléga elszpoilerezte a végét, így már nincs kedvem megnézni :D
(láttam, tetszett is, de másodjára nem nézném újra)

Mók_Ica 2015.04.03. 21:09:23

@Fu Szekh Li: jajjj te :))) egyébként ha nem lenne nagyobb, az milyen ha -2 diplomája van vkinek?? :)))

Mók_Ica 2015.04.03. 21:10:30

@Szent Borzadály: na pláne..... ez még egy ok, hogy maradjak az éh párválasztó ceremóniájánál :)))

Zsoofka 2015.04.03. 21:10:48

@Mók_Ica: Oké, nyertél! Ha Nóri ma kiesik, a jövő héten beindítjuk itt a sakkbajnokságot :) ÉH helyett :)

Zsoofka 2015.04.03. 21:12:27

@Szent Borzadály:
Én felterjesztem kszanaksz spoileres kommentjét a hét kommentje díjra!
Még a zuram is röhögött rajta, pedig már menekül, ha Hotelezek és mit mondjak, a tegnapi óta kusban nézem, mert kezd égő lenni a műsor :)

Mók_Ica 2015.04.03. 21:12:57

@mokamini: én most nem szeretném, ha nóri esne ki ....... egyébként sakkban viszont te fogsz nyerni :)))

Mók_Ica 2015.04.03. 21:13:39

@gólyamajom: helyes :))) mingyááá kezdünk :)))

Chuck Νorris 2015.04.03. 21:14:01

én nem nézek passiot jobban érdekel a müsor hátha ma oda is szarnak a verandára.

dancegirl26 2015.04.03. 21:15:36

@mokamini: én beu cigis sipítozás óta kellemetlenül érzem magam, és csak utólag nézem meg "online"

2015.04.03. 21:18:05

@mokamini: az mekkora duma volt már! :DDD
velünk meg kibeszélheted, sztem nagy többségünk azért van itt, mert IRL nincs kivel megrágni a történéseket & karaktereket :/

Mók_Ica 2015.04.03. 21:19:57

@Szent Borzadály: teCCik az avid :))) különösen a kis piros paprikácska :))))

Zsoofka 2015.04.03. 21:19:58

@Szent Borzadály: Most az avatarodon rötyögök :)

gólyamajom 2015.04.03. 21:21:14

@Chuck Νorris: SZerintem oda fog, azt mondta, h gyertyaállásban fogja csinálni :D

Ditti82 2015.04.03. 21:21:20

Teraszrahugyozásmentes szép estét mindenkinek! :)

2015.04.03. 21:22:23

@mokamini: kaptam ajándékba, csípős-cicis, ma estére :) @Mók_Ica: :*

kezdünk!

2015.04.03. 21:23:17

De Barbi se essen már ki :(

Mók_Ica 2015.04.03. 21:23:20

ma sincs breki felkonf......

Schlomo Goldberg 2015.04.03. 21:23:36

Nórinak normális frizurája van

dancegirl26 2015.04.03. 21:24:05

Mi volt az indítózene? ☺️☺️☺️

2015.04.03. 21:25:23

@dancegirl26: na ez engem is érdekel, ismerem, és tetszik, de mi az??!!!

Mók_Ica 2015.04.03. 21:25:25

@Ditti82: reméljük nem lesz más testnedv sem azon a teraszon..... :)))

@Szent Borzadály: brünhildára sminkelte magát a párválasztóra.....

jajjj... bence megrángatta sezlonyt......

Ditti82 2015.04.03. 21:25:59

És még mindig poénnak tartja. Baromállat.

gólyamajom 2015.04.03. 21:26:10

@Ditti82: nem hagyhatták ki.... amikor a fiúk odafeküdtek lesni, na, nekem megállt az eszem...
Poén, Melani bazdmeg te ostobenkóóóóóóóóó

daneee 2015.04.03. 21:26:25

Fontos volt bevágni, hogy szarniuk kell...

Mók_Ica 2015.04.03. 21:26:26

@dancegirl26: te hogy tuTTál valódi szmájlikat idevarázsolni??????????? :o

2015.04.03. 21:26:32

@Mók_Ica: "kakilnom kell" "nekem is, de nem ment"
hát. a hajam eldobom.

raspberrypie 2015.04.03. 21:26:32

azt hittem mikor Mel mondta, hogy kakilnia kell, veszi az irányt és gatya le... :D :D

gólyamajom 2015.04.03. 21:27:00

@Ditti82: AMikor azt mondta,h kakilni kell, na itt még ittas se volt h arra fogja

DerBroCode 2015.04.03. 21:27:24

Melcsitől azért megkérdezném hogy akkor hogy lehetett kibírni 2 Éden évadot teraszrahugyozás nélkül ?

Schlomo Goldberg 2015.04.03. 21:27:51

Loki úgy beszél mint ha ő nem ott hugyozott volna a virágokra a csajok mellett

Mók_Ica 2015.04.03. 21:28:14

wazzze..... peti gyantázza loki fanszőrét..... a teraszon??? ááááááááááááááááááááááááááááááááááá

gólyamajom 2015.04.03. 21:28:28

Intim gyanta a teraszon?

fran7 2015.04.03. 21:28:42

Melani ok okozat és ellenhatás, mert provokálni akar. Na ezt a posztmodern kor elmúlta után illene elfelejteni.

Schlomo Goldberg 2015.04.03. 21:28:48

Baszki
Pjotr gyantázza Lokit farok felett

Mók_Ica 2015.04.03. 21:29:33

@Szent Borzadály: hát az irány sajnos továbbra is lefelé megy..... pisi, kaki, gyanta.....

gólyamajom 2015.04.03. 21:30:11

"Folyamatosan gondolkodom" Melani..... hogy a plafon nem szakad rád, kicsim

Ditti82 2015.04.03. 21:30:15

Lokiiiiiii. :D "Melinda." "Az ki?" "Ez az izé" :D

Mók_Ica 2015.04.03. 21:30:48

@gólyamajom: nem hittem a szememnek..... ma sem..... :o egyébként ma nagypéntek van :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.03. 21:30:51

@mokamini: de nem a fürdőben, v bhol. Nem, inkább nyilvánosan :D

gólyamajom 2015.04.03. 21:31:21

@Mók_Ica: mélyen vallásos a mai adás :D

Zsoofka 2015.04.03. 21:31:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Pont mint Madámné a pisit... Mondom én, hogy a hülyeség fertőz....

gólyamajom 2015.04.03. 21:31:52

Szexbomba??? Két gumicsöcs meg kacsaszáj elég? óbameg

Ditti82 2015.04.03. 21:32:02

Már késő változtatni aranyom.

Zsoofka 2015.04.03. 21:32:21

@gólyamajom: Ja. Épp Madámné téríti Barbit.

Mók_Ica 2015.04.03. 21:32:25

@gólyamajom: én is így látom.... :)))) nem kell ide passió..... :)))

gólyamajom 2015.04.03. 21:32:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nm értem, h merült fel az ötlet? Petike, legyantázod a fanszőrzte? Persze Loki, gyere.. mondjuk reggeli közben? Vagy Loki megdicsérte Peti fazonját? Vagy hogyan?

raspberrypie 2015.04.03. 21:33:02

a vicc, hogy Melanie elhiszi, hogy ezek után ő még bentmaradHAT.... és még válogat is, hogy na, hova álljon, meg majd mit csinál majd a párválasztó után... megmondom, mész haza.

Zsoofka 2015.04.03. 21:33:35

Loki! Ha most is hazudsz, hazaküldelek!

Ditti82 2015.04.03. 21:34:00

@gólyamajom: Melanzs nem csípi. Ez épp elég. :D

gólyamajom 2015.04.03. 21:34:12

@raspberrypie: Melani mindig biztos magában... ő mondja bki másra, h buta?

Mók_Ica 2015.04.03. 21:35:45

@gólyamajom: nem hogy nem láttam még ilyet... de még hallani sem hallottam, hogy egy fiú legyantázza egy másik fan- vagy egyéb szőrét...... asszem maradi vagyok ....:))))))))))))))

gólyamajom 2015.04.03. 21:35:57

Melyik srácon van az a fekete pizsama?

gólyamajom 2015.04.03. 21:36:35

@Mók_Ica: és ha már erre igény van,miért nem a kozmetikus nórit kéri meg a fürdőszoba magányában???

raspberrypie 2015.04.03. 21:36:36

@gólyamajom: de én nem is értem, mire számít? mindenkit elküld a halál ****ra, és akkor még a társaság köszönje meg, hogy bent tarthatja??? idióta. nem normális, a legidegesítőbb az összes Éden Hotel, Való Világ frászkarikából.... hihetetlen, hogy vannak ilyen emberek, és még be is kerülnek egy adásba

Chuck Νorris 2015.04.03. 21:37:03

sztem ha lekapnák olloval a nagyját nem fájna annyira a gyanta. bár én csak a fülemröl szedem azzal

ÉH3sZ 2015.04.03. 21:37:18

Én féltem Plüsst Ádámtól, a vakondképűtől (by Loki)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.03. 21:37:34

@gólyamajom: nem tudom, pedig ez érdekes lett volna :DDDDDDDDDdd

@mokamini: ebbe lehet, h nem léptek bele :D

raspberrypie 2015.04.03. 21:37:43

@gólyamajom: én úgy láttam, hogy ádika volt az

gólyamajom 2015.04.03. 21:38:29

@raspberrypie: Ugye? Meg van lepve, h van aki nem szereti... jajjj :D

Chuck Νorris 2015.04.03. 21:38:29

Lokitól ez elég béna huzás volt, leégette kapitányt rendesen. ki látott már kopasz kapitányt?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.03. 21:38:31

@gólyamajom: Azután a vázaceremónia után te mernéd engedni hogy Nóri a legnemesebb testrészed körül játsszon tépősdit? Naugye :D

gólyamajom 2015.04.03. 21:39:25

@raspberrypie: én csak a ruhát láttam- sokkot kaptam, a fejére már nem maradt idő megnézni.
Meg a Snezsi okosvagyok szemüvege...
És a Bea fülében mi az a bucsus giccs???
Viszont Nóri haja aranyos. :D

gólyamajom 2015.04.03. 21:39:54

@Hooshee: Ott a pont :D de miért a medence partján kellett?

csak mert 2015.04.03. 21:39:55

most loki csak szivatja melit? remélem peti ötlete lesz a befutó
ki gyantázott?

lenibo 2015.04.03. 21:40:20

Egyszer lemérem. hogy reklám időböl vagy az ÉH netto ideje több.

Zsoofka 2015.04.03. 21:40:46

@gólyamajom: Barbi meg mint valami orosz parasztlány lopott rúzzsal... :)

tomfree 2015.04.03. 21:40:56

Petinek tutira van valami meleg hajlama. Soha nem tudna senki rávenni, hogy gyantázzam egy férfi testét, pláne nem az altestét.
Remélem, hogy a csajt kiejtik, de szerintem védettséget kap majd. Pedig poén lenne amint lelép a helyről, hogy Beus az új párja Mandulának.

raspberrypie 2015.04.03. 21:41:04

azért az mekkora égés lenne már melikének, hogy ha ő és Nóri állnak Loki mögött, és Loki Nórit választaná :D azt a Nórit, akit Melcsike folyamatosan oltogatott a Pandorán, és teljesen hülyének nézte.

ÉH3sZ 2015.04.03. 21:41:50

@gólyamajom: Az inkább pornóstitkárnő vagyok szemüveg:)

Zsoofka 2015.04.03. 21:42:04

@csak mert: Háááát remeélem! Ez Loki utsó esélye nálam, hogy bennmaradjon a pikszisben...

@lenibo: Nem kell, a reklám a hosszabb :(

Chuck Νorris 2015.04.03. 21:42:26

fu nem tudok dönteni Frizbi és Győzike kendőzetlen gyásza vagy Éden Éjjel... :)

raspberrypie 2015.04.03. 21:42:33

@tomfree: én is nagyon félek, nehogy védettséget kapjon.... rosszabb lenni, mint Pókmajom 2. védettsége :D

csak mert 2015.04.03. 21:43:56

kik gyantázták egymást?

gólyamajom 2015.04.03. 21:44:32

@Chuck Νorris: Nekem ott megállt az eszem, a reklámnál. Meghal az édesanyja, ő meg elmegy pénzért sírni a tévébe. Ennél nem hiszem h van lejjebb.

Chuck Νorris 2015.04.03. 21:44:32

@csak mert: peti Lokinak a kapitány körül

raspberrypie 2015.04.03. 21:44:33

@csak mert: persze, csak gondolom győzködik, hogy biztosan Loki mögé álljon, hogy 100% legyen a kiesése :)

gólyamajom 2015.04.03. 21:44:56

@csak mert: Peti gyantázta Loki fanszőrzetét, a medence partján

Zsoofka 2015.04.03. 21:45:07

Peti. Lokit. A mödanszié parton. Mindenki szeme láttára. Fényes nappal. Nem, nem pisiltek. Még nem.

ÉH3sZ 2015.04.03. 21:45:11

@csak mert: Egymást nem, de Peti Loki cerkájáról a bundát

tomfree 2015.04.03. 21:45:31

@raspberrypie: biztos lehetsz benne. Mandula papa megvette ezt is műsoron kívűl. Különben meg hivatkoznak arra, hogy Mandulának szövetségest kellett keresnie, hogy neje benn tudjon maradni. Na ez mit jelent? Védettséget tutira.

gólyamajom 2015.04.03. 21:45:45

@mokamini: mint aki nyert a bucsuban a céllövöldében rúzst meg fülbevalót és felteszi. :D

Zsoofka 2015.04.03. 21:46:00

@gólyamajom: Ilyet nem mondunk, mert mindig kiderül, hogy IGEN, van.

gólyamajom 2015.04.03. 21:47:49

@Yooha: Fanszőrzet gyantázás :D Melani nem lett okosabb :D AM semmi.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.03. 21:48:20

Ádám ki szerint jó oasi? Most komolyan kérdezem.

tomfree 2015.04.03. 21:48:22

Peti szerint Beus igen labilis szeméyiség = agyhalott.

Ditti82 2015.04.03. 21:48:38

Ádámnak tényleg mire van ekkora arca?

csak mert 2015.04.03. 21:48:43

@Chuck Νorris: @ÉH3sZ: @mokamini: azta qrva, köszi a választ

és meli szerint ki a két buta? beus és ki?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.03. 21:48:57

Bakker, Patrik csinálja egy nő haját :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fu Szekh Li 2015.04.03. 21:49:02

@Chuck Νorris: és ehhez nekem mi közöm van??? :-D

raspberrypie 2015.04.03. 21:49:09

Patrik Meli haját vasalja, de romi

Mók_Ica 2015.04.03. 21:49:17

most meg paca vasalja a haját mandulánénak.....
mi ez a műsor????????????????

gólyamajom 2015.04.03. 21:49:26

Bence vasalja Melani haját óójeeeeeee

Chuck Νorris 2015.04.03. 21:49:35

gyerekek: Barbi smink! :)

introverted22 2015.04.03. 21:49:48

@Ditti82: Hát van 2 slágere, teeeee. Hát nem tudtad?? Az elég hozzá :D

2015.04.03. 21:50:05

Na, jön végre az érdemi rész. Nóri! Hajrá!

gólyamajom 2015.04.03. 21:50:17

Kiárusítás volt a rusnya csótánytaposó magassarkukból ?
Mi ez a béna pizsi ÁDin?

Mók_Ica 2015.04.03. 21:50:31

a csajok nem tudnak ezekben cipőkben menni......
mandula vmi sci-fi filmhősnek öltözött.....

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.03. 21:50:31

@raspberrypie: Végülis jobb mint mikor a sajátját vasalta...

csak mert 2015.04.03. 21:50:51

@Ditti82: pont ezt akartam kérdezni...és hogy ki az apja?

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ádám okádék

@tomfree: remélem beus nem cseszi el a ceremóniát

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.03. 21:51:16

Milyen ország ez? :D Hol van vmi igazi férfi? :DDDDDDD

Az egyik randipartneremnek azért nem kellek, mert túl okos, intelligens és lrett vok hozzá, hát mi ez? :D És az édenben is biszex idióták vannka :DDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2015.04.03. 21:51:28

@Chuck Νorris: + frizura + ruha .... brünhilda orosz lánynak öltözve....

Chuck Νorris 2015.04.03. 21:51:41

barbi orosz tehénfejölány de adri sminkje sem semmi.... mint vmi 40 éves... :D

Ditti82 2015.04.03. 21:52:07

Igen, Melcsi, ezt a játékot párban lehet játszani. Nyilván támogatja a párját.

raspberrypie 2015.04.03. 21:52:24

amúgy szerintem ha minden szakad, Nóri úgy maradhat bent, hogy oda áll, ahova Meli is :D

lenibo 2015.04.03. 21:53:11

Remélem Petiék mindent bevetettek Beus meggyőzésére. Zsarolás Minivel? :)

csak mert 2015.04.03. 21:53:22

Loki miért cseszteti nórit???

Zsoofka 2015.04.03. 21:53:47

Most akkor Loki miért ilyen Nórival? Tényleg nem érti, hogy milyen jó lenne neki? Merthogy élőben cikizi, az oké, de a riportban is....

2015.04.03. 21:54:18

@dancegirl26: ha vége lesz a mainak, ez lesz első, amit meghallgatok :D

Mók_Ica 2015.04.03. 21:54:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ez nem biszex, hanem metro szexuális :))) a gyerekem szerint páva fiúk :)))

@gólyamajom: annak is gáz.....

gólyamajom 2015.04.03. 21:54:30

Ádám, te gyökér :D Normális beszélgetés? MAndula, ez???

csak mert 2015.04.03. 21:54:57

@mokamini: ezt én sem értem... mi van Lokival??

Ditti82 2015.04.03. 21:55:18

@raspberrypie: Kérdés, milyen sorrendben választanak.

furmintszaraz 2015.04.03. 21:55:23

@mokamini: @csak mert: Szerintem azért, mert Nóri mindig a taktika elkottyintásának határán lavírozik.

Zsoofka 2015.04.03. 21:55:30

Nincs védettség! Hurrá! Ha elcseszik Madamné kiejtését örihari!

gólyamajom 2015.04.03. 21:55:31

@lenibo: Sztem Minnie-t el kéne rabolni, és ez lenne a követelés a kis életéért cserébe :D

Mók_Ica 2015.04.03. 21:55:50

bence ahogy itt ül és néz, hasonlít az irigyhónaljmirigyes győzőre.....

gólyamajom 2015.04.03. 21:56:25

Mi ez a kuglóf Adri hajában?

2015.04.03. 21:57:04

'stenit, meg kell állítanom, mert ki kell szednem a pogikat a sütttőből. csúszni fogok hozzátok képest, 'stenit!

Zsoofka 2015.04.03. 21:57:26

És Petinek mi a baja Barbival?
a:) Gondolkodik és játszik...
b.) Nem gondolkodik és nem játszik.

csak mert 2015.04.03. 21:57:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát képzeld, volt olyan pasi, aki sokkosan kérdezte meg tőlem: hogy te olvasol??? (Marquez könyve volt túl nagy falat neki..)
itt a művelt nő nem divat, lásd loki is teper beus után

gólyamajom 2015.04.03. 21:57:33

Snezinek oldalról látszott a mellbimbója is kb :D

haruka 2015.04.03. 21:57:39

Snezi ezzel a szemüveggel mégis mit akar? :D Borzasztó.

Ditti82 2015.04.03. 21:58:14

Ádám feje ütött. :D

tomfree 2015.04.03. 21:58:41

hahaha Lokinak szar lesz este benn, Mandula nem fogja kedvelni nagyon hahaha

Zsoofka 2015.04.03. 21:58:42

Loki! Rajtad a világ szeme.

gólyamajom 2015.04.03. 21:59:03

Friss, meleg pogácsa? Érzem az illatát szinte...hmmmmmmmmmmmm

raspberrypie 2015.04.03. 21:59:29

úúúú melinek remélem lesz még egy utolsó dühkitörése, egy hatalmas nagy :D :D

2015.04.03. 21:59:32

@csak mert: azon pl kurvára meg is lepődtem! lepődtem=csalódtam.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.03. 21:59:45

Közvetítsetek má hogy ki van ki mögött, mert épp nem látom az adást :)

gólyamajom 2015.04.03. 22:00:00

HA beállt volna Loki mögé a Bea, akkor az a kis furi csaj hazamehetne.. Melani neeeeeeeeee

DerBroCode 2015.04.03. 22:00:10

Finish her! Fatalty !

haruka 2015.04.03. 22:00:21

@mokamini: oké, de ő valószínűleg nem erre törekszik vele, de mégis mire? :D

Nóri, álljál befele Loki mögé, azt hadd menjen!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.03. 22:00:37

@csak mert: megtudják, h jogász vagyok, az már hátrány egyébként. Elmondja, h jaj, de jó, okos vagy, majd utána közli, h kevésnek érzi magát mellettem :DDDDDDD

furmintszaraz 2015.04.03. 22:00:53

Rossz előérzetem van...

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:01:01

jajj ne csak nehogy Ádám mögé álljon

introverted22 2015.04.03. 22:01:09

Kell ez a reklám, mint eszkimónak a jégkocka automata...

2015.04.03. 22:01:12

reklámá! na most jól is jön nekem.

Zsoofka 2015.04.03. 22:01:23

Tippeket! Hölgyek, urak! Loki még mindig szövettségről beszél és Nórit kutyázza!

haruka 2015.04.03. 22:01:26

@Hooshee: Patrik-Adri, Bence-Snezi, Ádám-Beus, Loki-Melani, Peti-Barbi eddig.

tomfree 2015.04.03. 22:01:32

@Hooshee: minden a szokásos, csak Mandula mögött áll Beus, Mel Loki mögött áll és elindult Nóri amikor jött a reklám.

Tanya Jóska 2015.04.03. 22:01:52

Sose izgultam még Ennyire.

Mók_Ica 2015.04.03. 22:02:01

@Hooshee: adri - paca, sezlony - bence, barbi - peti, beus - mandula, manduláné - loki....
most fog választani nóri.... el is indult..... erre reklám .....

ÉH3sZ 2015.04.03. 22:02:02

Loki annyiszor elmondja, hogy szövetségese Ádám, hogy kezdem azt hinni h Melt választja Ivar helyett, ha odaáll

csak mert 2015.04.03. 22:02:18

@mokamini: van egy rossz érzésem, hogy nórit kidobja ....

Ditti82 2015.04.03. 22:02:22

@Hooshee: Adri-Paca, Barbi-Pjotr, Sneci-Bencus, Beus-Ádám, Melanzs-Loki.
@furmintszaraz: Az a baj, hogy nekem is.

lenibo 2015.04.03. 22:02:23

Na nehogy már a Reppelő vagy kicsoda mögé álljon Nori, mert tökönszúrom magam.

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:02:26

@Hooshee: összeálltak a szokásos párok, melani beállt loki mögé, beus ádámhoz. nori az utolso

haruka 2015.04.03. 22:02:35

Ha Loki benntartja ezt a jánykát, én agyvérzést kapok.

tomfree 2015.04.03. 22:02:59

Mel mosolyog gúnyosan. Majd nem fog hamarosan.

Mók_Ica 2015.04.03. 22:03:06

nóri loki mögé állt!!! lokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jól dönts!!!

Zsoofka 2015.04.03. 22:03:15

HÁÁÁT most az egyszer elérték a céljukat a szerkik! Komolyan izgulok Nóriért. Hajrá Nóri!

Fu Szekh Li 2015.04.03. 22:03:26

Sztem kifogja ejteni Nórit. Sajnos. Bár remélem, hogy nem.

lenibo 2015.04.03. 22:03:32

Na eddig minden OK. Loki kezében Nori sorsa.

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:03:33

na Loki.... ha nem norit választod utálni foglak :)

gólyamajom 2015.04.03. 22:03:38

Loki bazdmeg dobd ki Melanit.....könyörgöm

Ditti82 2015.04.03. 22:03:41

@csak mert: Akkor a világ legnagyobb hülyéje.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.03. 22:03:46

@tomfree: @haruka: Köszi... Akkor lássuk a medvét, mondjuk Loki nagyon nagyon remélem hogy nem lesz idióta (már ha oda áll Nóri, bár nemigen lenne sehol máshol logikus)

ÉH3sZ 2015.04.03. 22:04:26

Melt annyira magabiztosnak játszák be a riportokban, hogy ő esik ki

introverted22 2015.04.03. 22:04:27

Ha Melanie bent marad, akkor Loki xar ember.

csak mert 2015.04.03. 22:04:41

meláni cuki??????????? úh

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.03. 22:04:57

Melanzs cuki, aranyos, kedves kisasszony? :DDDDDDDDD

Zsoofka 2015.04.03. 22:05:04

Nagyon egyformán látjuk.... hihihi

csak mert 2015.04.03. 22:05:52

huh... nóri....... jippiiiiiiii :)))

Mók_Ica 2015.04.03. 22:05:53

loki for president :))))

tomfree 2015.04.03. 22:05:55

hahahahahahahahahaaha Mel repül haza!

Ditti82 2015.04.03. 22:05:58

Háháhááááá! :D

haruka 2015.04.03. 22:06:03

Loki hozott zsepit Melaninak, hogy hazafelé sírja tele. :D Jeee!

2015.04.03. 22:06:07

háháháhháááá - így röhögök! :DDDDD

gólyamajom 2015.04.03. 22:06:13

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zsoofka 2015.04.03. 22:06:14

Jáááááj istenem, dráma!!!!

gólyamajom 2015.04.03. 22:06:28

és most tépi meg Lokit ?

lenibo 2015.04.03. 22:06:32

Yessssssssssssssssssssss.

tomfree 2015.04.03. 22:06:35

Loki +10 pont! Még meg is alázta. Kijárt nekik.

DerBroCode 2015.04.03. 22:06:48

AaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

dancegirl26 2015.04.03. 22:06:54

Lokiiiiii Jeeeeeeee ótvar haza. Mehet köv héten a hólyagfejû is

Zsoofka 2015.04.03. 22:07:00

Szegény Beus! Madám szétszedi a mackóit!

haruka 2015.04.03. 22:07:08

És persze Ádám baszta el, nem ő, aha. :D

gólyamajom 2015.04.03. 22:07:28

ebből ennyi elég volt, az agyalágyult családból ennyi elég- Ádámka ezek után tán nem lesz ilyen hülye

raspberrypie 2015.04.03. 22:07:31

de hülye ez a snezi is....

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.03. 22:07:35

Na, úgy látom helyes a döntés... mondjuk ha nem néznénk Nóri határozott előnyeit Melanieval szemben, még akkor is taktikailag is ez a helyes döntés (ha nem is lehetnek egy pár Ádámmal soha, akkor is kiellnak egymás mellett -> megnehezítik a taktikázást).

csak mert 2015.04.03. 22:07:42

@gólyamajom: inkább egy cápa, mint meli

Zsoofka 2015.04.03. 22:07:45

Snezi a gerinces.... Boa.

gólyamajom 2015.04.03. 22:08:03

Snezi miért sajnálja ezt a csajt???

Mók_Ica 2015.04.03. 22:08:07

manduláné szerint mandula baszta el..... ő semmiben nem hibás..... el van tévedve ez a p....csa

2015.04.03. 22:08:23

Barbinak tetszik a ruhája, mégha ennek a viseléséhez minusz pár kiló kell.

Rayen 2015.04.03. 22:08:24

Köszönjük Loki. Csúszotál lefelé mostanában, de most helyrehoztad.

gólyamajom 2015.04.03. 22:08:39

Ádám sír- örömében :D

Ditti82 2015.04.03. 22:08:43

Tényleg Oscart Lokinak! :D

tomfree 2015.04.03. 22:08:56

@gólyamajom: mert alárendelt odakinn Mandula papa cégének, menti a menthetőt.

DerBroCode 2015.04.03. 22:08:57

Lokinak Oscart taps-taps !

Zsoofka 2015.04.03. 22:09:00

Ki fog tőle elbúcsúzni? :)

Mók_Ica 2015.04.03. 22:09:35

loki színjátszó szakkörbe járt..... német nyelvűbe :)))) oszkárt neki :))))
sztem mandula azért sír, mert tudja mit fog otthon kapni mandulánétól :))))

gólyamajom 2015.04.03. 22:09:36

@mokamini: még utoljára rúg egyet a bandába. illem nulla

tomfree 2015.04.03. 22:09:38

@Rayen: mindent helyrehozott Loki amit elcseszett eddig. Respect.

csak mert 2015.04.03. 22:09:54

azt mondja a szerelmére: hogy "szerencsétlen"....... :DDDDDDDDDD

gólyamajom 2015.04.03. 22:10:08

@tomfree: én erről a vonalról lemaradtam. Dubai?

Zsoofka 2015.04.03. 22:10:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Megszavazzuk?

Loki tökös volt. A többi meg hallgatott, mint hal a szatyorban :)

DilisApu 2015.04.03. 22:10:40

Ezaz :) kiesett a riherongy :)

Ditti82 2015.04.03. 22:11:23

Egymaga akar mindenkit kicsinálni? Azt úgy mégis hogy?

csak mert 2015.04.03. 22:11:24

Loki szerint nóri nulla, miért beus mit csinál?
vagy adri? áh

áádám kemény lesz :DD

DerBroCode 2015.04.03. 22:11:40

1 v. 9 hát persze Ádikám hát persze
Ezért jár a keksz

ÉH3sZ 2015.04.03. 22:11:42

Csak Plüsst sajnálom, hogy Ádámmal lettek párok.

gólyamajom 2015.04.03. 22:11:51

@csak mert: amiket eddig az a csávó kapott, ez bók kb :D

Mók_Ica 2015.04.03. 22:11:59

manduláné mit gondol(t) magáról????

haruka 2015.04.03. 22:12:17

Na, akkor jövő héten mégiscsak nézem az ÉH-t.

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:12:44

ha azok után amit müveltek, tényleg elhiszik hogy valaki számolt velük, totálisan ostobák. jövö héten a tevr szerint ádámot is hazazavarják, az uj pasi meg Nóri párja lesz.

gólyamajom 2015.04.03. 22:13:03

Becks mit köszönt meg Petinek?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.03. 22:13:21

Na, melanzs teljesítette a feladatát, ezért ment be.

Mók_Ica 2015.04.03. 22:13:25

mandula remélem ki fog esni jövő héten..... kecseg

2015.04.03. 22:13:31

nem, kisbogár, onnantól változott meg mindenkinek a viselkedése, ahogy TE beszéltél a többiekkel. Picsa.

ez jó ceremónia volt, izgultam, végig.

gólyamajom 2015.04.03. 22:13:35

Plüssök a bőröndben :D

Zsoofka 2015.04.03. 22:13:37

@mokamini: És Nóri megint jól látja.

dancegirl26 2015.04.03. 22:13:41

Ez miért hiszi istennek magát? Nem vesz ennyire észre, h 9-1az arány??? Mandula nyugi pár nap ès dughatsz tovàbb

introverted22 2015.04.03. 22:13:58

Éljen, újra nézhető lesz az Éden :) és hallgatható is :)

csak mert 2015.04.03. 22:14:27

ha ádámka figyelt volna, láthatta, hogy loki hátbaszúrta nórit...miért bízott benne?

Ditti82 2015.04.03. 22:14:30

Nóri jól érzi a bosszúállást, de Beus is azt, hogy nincs elég esze hozzá.

Zsoofka 2015.04.03. 22:14:41

"Ne bízzál meg benne" - igaza van Nórinak.

Szerintem Beus Ádámot tépi meg....

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:15:02

ádám vasárnap éjjel melanira gondol, kanos lesz, és elveszi nózi szüzességét. Beus megtalálja reggel a lukas nózit, berág, pofán vágja Ádámot és kizárják.
ezt várom.

2015.04.03. 22:15:29

@haruka: egyébként pont az ilyen fordulatok miatt nem szabad abbahagyni a nézését.

raspberrypie 2015.04.03. 22:15:55

Melanie szelleme Adriba költözött :D

,, 2015.04.03. 22:15:55

Yess! Úgy örülök Lokinak h megmentette Nórit.
És Nóris nagyon szép volt.

Zsoofka 2015.04.03. 22:16:05

Jajj de uncsi már Adri is... Boa...

capa05 2015.04.03. 22:16:12

Tegnap Berki mondta, ha a hugyos lány megy a studióba "valamit csináljanak.." vagy vegyen fel pelenkát... Kíváncsi leszek.. :)

Mók_Ica 2015.04.03. 22:16:39

adri a mai féltékenységi rohamos picsa..... mingyá megüti pacát....

csak mert 2015.04.03. 22:16:42

adri miért vette át meli szerepét? nem láttam

Schlomo Goldberg 2015.04.03. 22:16:43

Megütötte Pacát Adri??

tomfree 2015.04.03. 22:16:44

@raspberrypie: Adri elküldte Beckset a k. anyjába az meg hozzádobta a banánt.

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:16:50

adri elkapta a melani kórt :D

Mók_Ica 2015.04.03. 22:17:22

@capa05: ő már tuTTa, hogy ma este lesz az az este :))))

haruka 2015.04.03. 22:17:28

Adrinak most mi baja van?

@Szent Borzadály: Melani annyira idegesített, hogy addig nem néztem volna, amíg bent van.

introverted22 2015.04.03. 22:18:17

Ugye ez csak a Melanie emlék est???

Zsoofka 2015.04.03. 22:18:23

@Schlomo Goldberg: csak azért nem , mert az elkapta a fejét... Madamné kisésével minden visszatért a régi kerékvágásba.... Boa. Valami új, esetleg?

furmintszaraz 2015.04.03. 22:18:24

@Chuck Νorris: Jaja, ördögűzés kellene a Hotelben :)

csak mert 2015.04.03. 22:19:43

miért ordít ez a ribanc??

Mók_Ica 2015.04.03. 22:19:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: adrika féltékeny.... mindenkire kb. meg hát paca valószínű unja őt....

Zsoofka 2015.04.03. 22:20:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Adri megörökölte Madámné szerepét. Ordít Becks-sel, mert az megfogta Beus derekát....

gólyamajom 2015.04.03. 22:21:29

Bence mit les a takaró alatt? Játszottak?

DilisApu 2015.04.03. 22:21:38

Bencéék meg matekoznak :D

Schlomo Goldberg 2015.04.03. 22:21:39

Snezi kiverte Bence farkát ha jól értem

Mók_Ica 2015.04.03. 22:21:49

sezlony simogatta bencét vagy fordítva a takaró alatt????

adri kiborult, sír..... pacával összeborulnak és kibékülnek a szobában.....

raspberrypie 2015.04.03. 22:22:16

jövőhéten pasinak kellene bejönnie, kivi leszek :)

Zsoofka 2015.04.03. 22:22:19

Jövő héten fiú vagy lány várható?

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:22:35

Adri dráma, kibékülés Patrik felrakja Adrit a sminkespultra a fürdöben és keményen beakaszt neki. az utolsó rész kimaradt.

Schlomo Goldberg 2015.04.03. 22:22:52

@mokamini: mintha az első csattant volna, de nem vagyok benne biztos

Zsoofka 2015.04.03. 22:23:19

Mert micsoda Gyula? Transzi?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.03. 22:23:27

Vki mondja már meg, h a pasik miért egymással játszanak?

Ditti82 2015.04.03. 22:23:32

Ezek mi a jó eget csinálnak? És Paca fején miért volt alsógatya?

csak mert 2015.04.03. 22:23:35

@Fu Szekh Li: tessék?

@Mók_Ica: valószínű mindkettő játszott a pléd alatt

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:23:50

na nézzük melanit az éjjelbe...

gólyamajom 2015.04.03. 22:24:14

@Mók_Ica: sztem mki mkiét. Bence kéjes feje de gáááááááááááz

xukxuk 2015.04.03. 22:24:21

Melankólia drága rossz fára húgyozztál,csákó :))

raspberrypie 2015.04.03. 22:24:26

nna.... ennyire lesz érdekes és izgi a hétfői adás...

gólyamajom 2015.04.03. 22:25:11

@Schlomo Goldberg: ki hát, ha ettől jobbat alszanak

aruhamiatt 2015.04.03. 22:26:37

Éjjelt nézi vki? Ki a műsorvezető?

tomfree 2015.04.03. 22:27:27

@mokamini: majd Gyula szőrteleníteni fog. Ez lesz a küldetése.

Zsoofka 2015.04.03. 22:27:38

@aruhamiatt: Hódi és Berki. Ott feszít Madámné is.

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:27:46

beus hogy röhögött Loki monologja alatt, láttátok ? :)

lentilky 2015.04.03. 22:28:27

Én őszintén remélem, hogy nem Adrinyáék állnak majd ott az arany bengagömbkkel a végén... Már a Máté+Edinka pároson is bosszankodtam az előző évadban, hogy jóformàn a kufirc-taktikával nyerték meg a játékot.

capa05 2015.04.03. 22:28:47

Berki és Pamela a vendég a pisis

gólyamajom 2015.04.03. 22:28:52

@Ditti82: Paca a kedvencem, nem egy bonyolult lélek, na :D

Zsoofka 2015.04.03. 22:30:30

@lentilky: Becks abszolút erre játszik pedig, de ő legalább jól is hozz a figurát.... Adri meg még ehhez is buta...

Fu Szekh Li 2015.04.03. 22:31:29

@csak mert: De, itt:

CSAK MERT 2015.04.03. 22:12:28

@gólyamajom: :DD fu de gáz

Ne küldj levelet 2015.04.03. 22:31:50

mennyivel élvezetesebb adri nyavalygását hallgatni, mint melaniét
beus balhézgatásai is örömmel töltik el a szívemet
és snezi pisilése teljesen úriasszonyos volt
barbi játékát élvezettel nézem

Zsoofka 2015.04.03. 22:32:29

Ádám annyira nagyképű, hogy simán elhitte, hogy az első medencés Loki-Madám beszélgetés alatt a sármjával megfogta Lokit és rögtön jóbarátok lettek :)

csak mert 2015.04.03. 22:33:20

@Fu Szekh Li: jaj, ezt ádámra írtam, :DD
csak lemaradt a fujj-ról a jj

aruhamiatt 2015.04.03. 22:33:34

@mokamini: köszi. Picit falhoz állítják remélem ezt a putriban nevelkedettet!

Zsoofka 2015.04.03. 22:33:40

@Ne küldj levelet: És akkor még nem beszéltünk a pasi-pasit gyantáz matiné-műsorról és Nóri hajdivat-diktátorságáról :)

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:33:54

elég nyilvánvaló hogy a hugyós fizetett szereplö volt, müsort csinálni, sajnos elragadta kicsit a hév.

Fu Szekh Li 2015.04.03. 22:34:42

@csak mert: Sejtettem, csak kötözködtem egy kicsit :-)

Ne küldj levelet 2015.04.03. 22:35:07

Ja igen, sokkal szórakoztatóbb loki farkának a gyantázása a teraszon, mint egy ádám-mel dugás

csak mert 2015.04.03. 22:35:33

@Fu Szekh Li: ejmá :DD ki akarsz ejteni az édenből?

Zsoofka 2015.04.03. 22:35:39

@aruhamiatt: Meglepően visszafogott a tyúk. Nyilvánvaló, hogy fizetett műsor volt, amit a hotelben láttunk tőle. De mivel nem áll túl messze a szerepétől, életszerűnek bizonyult. A pisi-ügynél meg egy kicsit túltolta szekeret ezért engedték kirakni a többinek. Csapó. Ennyike.

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:36:01

hehe Berki levédeti hugyós rapliját csengőhangnak..

tomfree 2015.04.03. 22:36:18

ó de kis decens Melanie az Éjjelben. "És most ordítsak?" meg van illetődve

Zsoofka 2015.04.03. 22:36:19

@Chuck Νorris: Húúúú de egyet gondoltunk :)

aruhamiatt 2015.04.03. 22:37:01

@Chuck Νorris:eleinte én is ezt hittem. Szerintem viszont ez így nőtt fel. Figyeltétek hogyan beszél? Biztos putriból jött...

gólyamajom 2015.04.03. 22:37:02

@mokamini: lehet, h látta magát és most kicsit szégyenli?

lenibo 2015.04.03. 22:37:28

@Ne küldj levelet: OK nem oldódott meg minden mert ahhoz legalább 4 vagy még több beköltő kellene. Egy picivel jobb lett a helyzet, és annak is örülök.

gólyamajom 2015.04.03. 22:37:38

@aruhamiatt: sztem is, náluk ilyen lehet egy hétköznapi beszélgetés

aruhamiatt 2015.04.03. 22:39:11

@mokamini: szerintem meg most szóltak neki, h tisztességesen viselkedjen.

Infomaniac 2015.04.03. 22:39:50

Jó volt ez az adás szerintem, ez most sikerült. A lányok sorrendjét én előre tudtam, és úgy látszik a szerkik is pont úgy látták, ahogy kell és így lett jó. Ez most sikerült.
Nagyon féltem, mert nem mutatták, (gondolom a feszültség fenntartása érdekében), hogy Nórival megbeszélték-e ezt a fiúk.

gólyamajom 2015.04.03. 22:40:20

Egyszerű ember ez a Győzike, és én nem értek vele egyet, hogy szerepel ezzel a témával: de most meglepően értelmesen beszél...

lentilky 2015.04.03. 22:40:41

@mokamini: jaja, Becks leszűrte az előző évadok nyerteseiből a taktikát:
ÉH1) valami focisság
ÉH2) paplangyűrés egy folyton rinyáló nőszeméllyel
:D

aruhamiatt 2015.04.03. 22:40:57

És Berkiék sem merik felhúzni, mert félnek, h amilyen hülye élő adásban elmond valamit.

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:41:15

@mokamini: jo hát elég átlátszó volt, nem találtuk fel a spanyolviaszt. :)

@aruhamiatt: biztos volt merités onnan is de inkább olyan 65% a szerep 35% a saját énje. De a hangja iszonyat idegesitö normális állapotban is, igazi nyafogós visitós fütyilohasztó hangja van, pedig amugy nem rossz csaj.

Zsoofka 2015.04.03. 22:41:37

Én tartom magam a "van az a pénz"-elmélethez, azzal együtt, hogy ezúttal megtalálták a szerkik a legjobbat a tahó-tyúk szerepre, mert színésznő és szerep meglepően közel áll egymáshoz :)

2015.04.03. 22:41:41

Amikor annyi idős voltam, mint Adri (tegnapelőtt), én is sokat féltékenykedtem. És ugyanúgy csináltam -mai szemmel nézve- gázos dolgokat. Nem ítélem el.

Ne küldj levelet 2015.04.03. 22:41:42

@lenibo: nem bánt hogy kiesett, mert nem taktikázott semmit. Vagy csak annyit, hogy azt hitte áll a megegyezés loki-ádám között. Hát most őt baszták át.
De ilyen alapon páran kieshetnének még, akik még balhézni is hülyék.

Az ösznépi utálkozást nem érdemli.

csak mert 2015.04.03. 22:42:04

@gólyamajom: végülis az édesanyja....

gólyamajom 2015.04.03. 22:44:21

@Szent Borzadály: Ezzel is egyetértek. Becks kicsit könnyen áll a témához, Adri meg magában nem bízik, emiatt féltékeny ennyire, nincs önbizalma, és emiatt harap ennyire

Zsoofka 2015.04.03. 22:44:29

@Szent Borzadály: Én sem ítélem el, csakhogy ez egy játék és ha kiesik a szerepéből, elveszti az, mintahogy az előző évadban "szerelmespár" végig-nyomta és meg is nyerte. Valamit-valamiért :)

furmintszaraz 2015.04.03. 22:45:02

@Infomaniac: De mutatták, volt egy jelenet, amikor Nóri is odament velük Beát győzködni.

Zsoofka 2015.04.03. 22:45:17

@aruhamiatt: Szerintem 10 másodperces késéssel élő.... Nem merik megkockáztatni :)

aruhamiatt 2015.04.03. 22:45:26

@mokamini: gondolod, h melani ezzel a szerepléssel megalapozott egy színészi karriert?

kontratenor 2015.04.03. 22:47:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Lenyúltad a Melanzsom? :D
Pedig itt már jöttek jobbak,
De azért büszke vagyok. :D

Zsoofka 2015.04.03. 22:47:42

Kíváncsi vagyok Nóri-Loki meddig húzza együtt, illetve hányszor sodorja még egymáshoz őket a hotel szele....

Tuti adtak valami nyugi-bogyót a tyúknak....

aruhamiatt 2015.04.03. 22:48:42

@gólyamajom: igen, ott viszonylag ritkán kell megszólalni

kontratenor 2015.04.03. 22:48:57

Nóri nyerje meg az egészet Lokival vagy Petivel és kész.

Zsoofka 2015.04.03. 22:48:58

@aruhamiatt: háááát esetleg Kovinál :)
Mint írtam, azért ment neki olyan jól eljátszani az útszélit, mert nagyon közel áll hozzá... :)

gólyamajom 2015.04.03. 22:49:10

@mokamini: vagy felszívta, amit fel kell, nincsenek elvonási tünetei tán...

Zsoofka 2015.04.03. 22:49:46

@kontratenor: Nóri helyében egy ilyen felállásban úgy eldobnám azt a gömböt, hogy hazáig repülne :)

Zsoofka 2015.04.03. 22:50:43

Azt hittem bilit fog elővenni :)))))

Zsoofka 2015.04.03. 22:52:20

Persze. Spontán sex. Főleg mikor még a kamerára is felnézett, hogy jól lát e mindent... :)

Chuck Νorris 2015.04.03. 22:55:07

érdekes fotók vannak erröl a melaniról neten, kis kereséssel.

Zsoofka 2015.04.03. 22:55:55

Ebbe egy kicsit belekavarták magukat... Már a tánc miatt tombolt, de a szakszi jöhet.... Hülye ez.

2015.04.03. 22:56:25

@gólyamajom: ez annyira és olyan női dolog: neki nagyobb/kisebb/hegyesebb/alma/körte a cicije, keskenyebb/nagyobb/kerekebb a csípője, rövidebb/hosszabb az orra, 42es a lába mikor az 'enyém' csak 41es, mindig de mindig van különbség, ami miatt lehet idegeskedni. Holott az egész a hétköznapokról szól, ki kivel érzi jól magát, és kivel tud jót beszélgetni és röhögni. (Meg a szekszről) :D

Infomaniac 2015.04.03. 23:05:13

@lentilky: :)))))))))))))))))))))) ezen hangosan nevettem

Infomaniac 2015.04.03. 23:08:34

@furmintszaraz: köszi, azt benéztem akkor, azt hittem Barbi volt az..

kontratenor 2015.04.03. 23:12:27

@mokamini: Ezzel az a bajom, hogy értelmes embernek nincs az a pénz, amiért ezt így bevállalja.
Ha menedzser, úgy valami értelem szorult belé. Azaz a pénztől független a bevállalt dolog, akkor meg már mehetett ingyen. :D

gólyamajom 2015.04.03. 23:16:07

sajnos nem tudom nézni az esti Édent, így a tv2-n maradtam, azért az vad, ahogy az anyja halála után síró Győzike után Aleska Diamond magyarázza a bizonyítványát...

Chuck Νorris 2015.04.03. 23:18:21

@gólyamajom: body building bemutatóznak a fiuk, a csajok lelkesek. de nem tul izgi :)

Bujumburi 2015.04.03. 23:18:30

@windsor: hallelujah! és ki ejtette ki?

introverted22 2015.04.03. 23:25:13

@Bujumburi: Lokkancs úgy, hogy Nórit választotta :)

Zsoofka 2015.04.03. 23:25:31

@Bujumburi: Loki. Vezér csellel.

Es megvan a gyantázás oka... :)

Hbbm 2015.04.03. 23:30:20

Zoe instagramjan van egy kep par jatekossal great ending cimmel!!! LOL

SzilajSzilard 2015.04.03. 23:30:29

Nincsenek szavak. Nem nézem, csak olvasom. Ezt a két videót megnéztem. Tudom nem egyszer mondtam már, de most TÉNYLEG elértük a legalját.

furmintszaraz 2015.04.03. 23:31:36

@Infomaniac: Na, hacsak nem én néztem be...

Gia 2015.04.03. 23:43:13

Loki azért csúnyán elszólta magát Melani előtt.Megmondta,hogy Nóri is mögé áll. :-)

Gia 2015.04.03. 23:45:41

És vicces volt,hogy Barbit mennyire nem érdekelte,hogy Melani mit gagyarászik neki a szobában.Kb:Szövegelj a zsebembe,majd otthon kiválogatom. :-D

Gia 2015.04.03. 23:50:24

Hát..akik közülünk annyira várták a fejlécből a középső hölgyet,azok remélem már sűrűn megbánták és most nagyon örülnek a leányzó rövidke pályafutásának. :-)

Infomaniac 2015.04.03. 23:55:02

Beus tudott ma nőni a szememben ismét. Megpróbálom a kinti nem szimpi dolgait félretenni.
A legjobb az volt, mikor örült magának, hogy milyen szöveget adott elő Berkinek.

Morfologista 2015.04.04. 00:26:36

Most hogy kiesett ez a riherongy, úgy látom Adri visszatért régi énjéhez. Ez hogy van a nőknél? Ha kiesik egy idegesítő, rinyáló picsa, akkor rögtön be kell tölteni az űrt? Nem veszi észre magát? Vagy ez egy olyan hotel, hogy muszáj bent lennie egy hülye picsának? Ha kiesik az aktuális hp, akkor helyére lép a másik? Hogy van ez? Vagy a mai fiataloknál ez az előjáték része? Másképp nem megy az esti dugás, csak ha előtte üvöltöznek egymással egy kicsit? Magyarázza már meg nekem valaki.

tvbuzi 2015.04.04. 00:30:43

Zoé facebookját vagy instagramját belinkelné valaki? Léccilécci, köszi....!

tvbuzi 2015.04.04. 00:32:58

Gyula küldetése furulyázás lesz...

DerBroCode 2015.04.04. 00:40:07

@Hbbm: Zoë instanevét megkaphatnám ?

DerBroCode 2015.04.04. 00:41:22

@tvbuzi: ha megnézed hogy a Gólem kiket követ instán akkor láthatsz 1-2 új karaktert is ;)

vastyúk is .. 2015.04.04. 00:43:42

jupppíííí, Melanit kibaszták, mint a gecis zsepit.
Ami igazán meglepett, hogy Adri átment Madámnébe, már vártam, hogy letépje Pacalról a pólót. De komolyan, előtte volt az élő példa, hogy mi a jutalom az ilyen viselkedésért, és mégis tolja. Há' normááális?

beacska 2015.04.04. 00:50:19

@Morfologista: azt teszik be, aki a hülyébb...ezen a héten Mel tultett Adrin

gólyamajom 2015.04.04. 02:06:21

@Chuck Νorris: ennél az Aleska mélyinterjúnál bmi jobb lenne....
Super tv stream vhol?

malevil2050 2015.04.04. 02:07:44

@vastyúk is ..: Jó hoty nem má hajnalba gyüssz.hehe

vastyúk is .. 2015.04.04. 06:05:11

@malevil2050: ohhhh, lekéstelek, mert azt feltételeztem, hogy már mindenki alszik. :( brühühüüüü No majd legközelebb, én is megyek aludni és színes tintákról álmodni. pá :D

2015.04.04. 07:20:49

csakhogy kiesett ez a hugyos p

Ditti82 2015.04.04. 08:28:04

@fosch9: Hála az avatarodnak. :D Bár Ádámka kilátásba helyezett egy bosszút, Lokkancsot hagyva a végére, de Beusnak igaza van, hogy nincs elég esze hozzá. :)

Ditti82 2015.04.04. 08:30:01

@Gia: De az a picsa annyira ostoba, hogy nem tűnt fel neki. :D Mondjuk ott én megijedtem kissé, hogy nehogy lőjenek a tervnek.

2015.04.04. 08:30:42

@Ditti82: áh sztem sincs neki esze hozzá

visszanézve az éjjelit most már tudja mindenki miért gyantázták Lokit? a testépítő verseny miatt amit a fiúk tartottak a lányoknak

Ditti82 2015.04.04. 08:37:46

@fosch9: Az brutális verseny volt. :D

2015.04.04. 08:40:06

@Ditti82: a reggeli kv mellett röhögtem végig :DDD

Ditti82 2015.04.04. 08:52:44

@fosch9: Petin kinek a csipkés tangája volt? :D

2015.04.04. 08:54:56

@Ditti82: nem tudom de az ocelot győzike óta nem divat :D

Ditti82 2015.04.04. 08:56:51

Amúgy az Éden Éjjelben a kiesett játékosok sokkal jobban néznek ki, mint odakint. Maris, Apol és most Melasz is sokkal szebb volt. :O

2015.04.04. 08:58:12

@Ditti82: itthon van erre stáb aki renoválja őket

2015.04.04. 09:34:41

@Ditti82: volt azon minden mint a búcsúban

2015.04.04. 09:35:46

@ÉH3sZ: más szót használnék de nem merek :D

ÉH3sZ 2015.04.04. 09:45:07

@Ditti82: Győzike max lábatlan gyík:) Melasz?:)
@fosch9: Mert úrinő vagy, azért:)

Ditti82 2015.04.04. 09:47:12

@ÉH3sZ: Ez jutott eszembe, na. :D

beacska 2015.04.04. 09:49:23

jó reggelt, jó szurkolást! mi volt az ÉÉ-ben? Mel szégyenkezett legalább, vagy fel sem fogta, h közönséges volt? (probálok mentséget kereresni neki)

Ditti82 2015.04.04. 09:52:23

@beacska: Semmi szégyent nem láttam az arcán.

beacska 2015.04.04. 09:53:12

@Ditti82: szupcsi....akkor mégsincs mentsége

beacska 2015.04.04. 09:57:11

@ÉH3sZ: mit dicsért rajta? hogy nem sikerült megusznia az első párválasztot sem, holott Norit akarják kirakni már miota?

Amugy ki vette rá és hogy, h Loki mögé álljon? (ugy néz ki, már nincs időm megvárni a posztot

Ditti82 2015.04.04. 10:01:11

@beacska: Sőt... Még büszke is volt magára. Pont mint kint.

Zsoofka 2015.04.04. 10:01:17

Azért azt jegyezzük meg, hogy Loki nem Nórit tartotta benn, hanem Madámnét rakta ki. Bár szerintem a Nórit ekéző riportszobás kommentje nem biztos, hogy a ceremóniával egyidőben zajlott.... Bár elég fagyos volt a hangulat az ágyikóban, amikor Loki befeküdt a meredt Nóri mellé....

Viszont Lokinak maximális respect, ahogy elmondta mindenki előtt, helyett a ceremónián a frankót Madámról és Madámnéról. A többi meg csak hallgatott, mint hal a szatyorban.

Beusra nehéz hét vár Madám mellett. Nem szeretem, de drukkolok neki, hogy jól viselje azt a majmot. Gondolom nem fogja.

Adri gáz, túltolja.

Ditti82 2015.04.04. 10:02:40

@mokamini: Most lesz a pofozkodás szerintem... :(

Zsoofka 2015.04.04. 10:02:46

@beacska: LOKI oszkárdíjas előadással beadta Madámnak az ő nagy szövettségüket. Az meg bevette. És Madámnét is behülyítette. Volt nagy rívás. De csak Madám részéről...

Zsoofka 2015.04.04. 10:05:13

@Ditti82: Szerintem is, sajnos. Ez az új csóka, meg aki bejön, vajon mivel lesz különcebb, mint a többi? Madámné után már bele sem merek gondolni. Az első, ami eszembe jutott, hogy transzi lesz, bár ezt már írtam :)

beacska 2015.04.04. 10:05:34

@mokamini: :D majd, ha tudom, megnézem :D

Zsoofka 2015.04.04. 10:08:30

@beacska: :) Loki maga mondta, hogy kell neki az az Oscar: elvégre általános iskolába (NÉMET NYELVŰ!) színjátszó szakkörbe járt és most végre kamatozhatta a tudását... :)

2015.04.04. 10:10:11

@ÉH3sZ: :DDD

ez a madámozás egyébként nagyon gáz

Zsoofka 2015.04.04. 10:12:56

@fosch9: De a Madámné vicces :)

kékalmamag 2015.04.04. 10:41:43

Imádtam Loki kegyelemdöfését a papírzsepivel. Nyilván nem a könnyek ellen adta Melcsinek, legalábbis szerintem, merthogy nyilván többet látta nyilvánosan vizelni, mint sírni...

,, 2015.04.04. 11:12:24

@Gia: ne röhögjetek, de már egy ideje észrevettem h van egy kis problémám az arcfelismeréssel néha, a középső csaj akkor Mel? tudom h ez égő, de tényleg nem ismertem fel

Infomaniac 2015.04.04. 11:17:18

@foxglove (F6): Ne aggódj, annyira más a haja, a sminkje, a megvilágítás, hogy én is csak 3 nap után lettem biztos benne.
süti beállítások módosítása