Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7239-7242 - Karakter rombolás avagy könnyes búcsú Claudiától

2015. január 17. 11:00 - julie0812

Ezúton is szeretném kifejezni határozott nemtetszésemet a BK íróinak, mert ennél nagyobb idiótaságot, mint ami a mai összefoglalóban lesz, kitalálni nem lehet.

1.jpg

Miklós után Claudia kerül sorra a lúzerek listáján, akit ez a feltörekvő perszóna nevetséges módon tönkretesz és kisemmiz. Ági megszerzi az irodából a Vályogosnak fizetett kenőpénz apropóján készült jegyzőkönyvet, amin ugye Claudia aláírása is szerepel. Ági a hallgatásáért cserébe azt kéri, hogy Nagysasszony írassa rá a villát és adja neki az üzletrészét a Berényi Kft-ben.

2.jpg

Atikám azt a sztorit adja be a féltékenykedő feleségének, hogy a nő, akivel találkozót beszélt meg, Melinda, egy volt kolléganője és most éppen segít neki munkát keresni. Juli ettől nem túl boldog, erre Atikám kitalálja, hogy meghívja Melindát magukhoz egy családi vacsira, akkor majd biztos mindenki lenyugszik. Melinda ódákat zeng Attiláról a vacsora alatt, úgyhogy ez Juli számára egyáltalán nem megnyugtató.

3.jpg

Bözsike elkéri a hónapok óta a kisboltban porosodó sörösüvegeket, mert vissza akarja váltani őket, hogy abból fizesse Luca osztálykirándulását. Gizi szeme erre felcsillan, lóvé az neki is kéne, hogy megvehesse álmai menyasszonyi ruháját. így aztán inkább ő akarja visszaváltani az üvegeket, amiből kb. zoknira futja majd, de mindegy. Ezen aztán jól összevesznek, az udvaron kajabálnak, utána meg jól összeszégyellik magukat és kibékülnek.

4.jpg5.jpg

Ági beszámol legújabb sikeréről Robinak, de Robit nem érdekli sem a villa, sem az üzletrész, neki kápé kell. Claudia szó nélkül hajlandó eleget tenni Ági kérésének, azért bánkódik leginkább, mert Hannának így ki kell költöznie. A papírokat még aznap este gyászos körülmények között aláírják. Az ügyvéd természetesen Petrik, aki kijelenti, hogy a Berényi családot felveszi a kedvenc ügyfelei közé. Az esemény után Claudia Miklósnak is beszámol a fejleményekről és arra figyelmezteti, hogy Ági holnap lehet, hogy már Miki lakására és üzletrészére is igényt fog tartani. Nagysasszony úgy érzi, megérdemelte amit kapott, de egyúttal meg is könnyebbült és így nehéz szívvel, de búcsút vesz a villától. Elmorzsoltam egy könnycseppet.

7.jpg

Hanna szomorúan pakolászik, leginkább a rózsabokrot sajnálja itt hagyni, ami alá az apját temették a kertben (?). Ági diadalmasan bevonul új otthonába és nagylelkűen felajánlja Hannának, hogy maradjon ameddig akar, de Hanna nem kér a könyöradományból. Ági kedvesen megjegyzi, hogy a könyv megírására szerződésük van és ha kihátrál, akkor annak komoly anyagi következményei lesznek. Peti kiássa a rózsát (ami megjegyzem, még karácsonykor is virágzik) és elviszi Hannának. Szép is a szerelem.

6.jpg

Atikám a szuperképességeivel kinyomozza, hol lehet Melinda fia: hát itt a másik utcában. Elkapja a srácot, aki először menekülne, de Atikám nem hagyja és elmagyarázza neki – mindezt már otthon – hogy az anyja, vagyis Melinda igazából hős, mert egy csomó ember életét megmentette annak idején. Az apjának pedig ez nem tetszett, ezért aztán Atikám segített nekik Magyarországra szökni, bár az nem derül ki, hogy honnan (vagy átsiklottam e felett az információ felett). De nyomatékosítja, hogy erről Julinak nem kell tudni semmit. Közben Juliék is hazaérnek, Atikám bemutatja a srácot, akit amúgy Lukácsnak hívnak. Lukács tudni akarja, hogy mire ez a titkolózás, Atikám azt mondja, hogy jobb ez így, nem akar kínos kérdésekre válaszolni. Persze Juli mindezt kagylózza, úgyhogy kínos kérdésekre fel.

8.jpg

Az élet megy tovább, Giziék most éppen táncversenyre készülnek, a fődíj százezer forint, pont jó lesz menyasszonyi ruhára. Gizi rábeszéli Bözsit és Vilibát, hogy induljanak ők is, mert remek buli lesz. Alíz pedig megint bebizonyítja, hogy vérbeli szőke nő, ugyanis Lucát viszi a kirándulásra Vilibá autójával, de meg kell állniuk tankolni, pénz persze nincs nála. Zálogba otthagyja Lucát a benzinkúton, hazamegy pénzért, majd Ádámmal együtt visszamennek a kocsiért. És a kislányért, persze. A kutas folytatja a tankolást, Alíznak pedig ez nem tűnik fel és arrébb áll a kocsival, így kiszakítva töltőpisztolyt. Ügyes.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nicu71 2015.01.18. 02:15:47

A kisrác-Lukács adja a hangját a Boxie féle reklámokban is/Boxie Boldogvölgyben ott vett házat stb/ Nagyon büszke vagyok magamra
süti beállítások módosítása