Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7151-7154 - A bocsánatnak ára van

2014. november 06. 11:57 - julie0812

1.jpg

Ágnes kifinomult ízlésével indítunk, Juli épp az ágyneműt rendezi, amíg Ágika a kanapén kávét kortyolgat, ami ugyebár biztosan organikus kávé, össze sem lehet hasonlítani a kommersszel. Juli ráhagyja, organikus, hát persze. Zita jelenik meg túlságosan is élénk rúzzsal, Juli finoman céloz rá, hogy kissé erős a smink, Ági szerint viszont egyenesen kurvás és gyorsan ad pár divattippet a leányzónak, mire az elájul a gyönyörűségtől.

2.jpg

Zsófi a pénzhiányon aggódik, nincs miből felújítani a megvásárolt épületet, nem lesz így ebből egyhamar szálloda. Tóbiás szerint a bank tuti nem adna neki hitelt. Zsófi inkább átrongyol Mikihez és felajánlja neki az ingatlant plusz tíz százalékért. Jó, akkor ötért. Na jó, akkor annyiért, amennyibe neki van, csak vegye meg. Mikit rendkívül boldoggá teszi Zsófi szánalmas próbálkozása, persze esze ágában sincs megvenni a kócerájt.

Juli kedvet kap egy kis ruhatár felújításhoz, ha már a sógornője ilyen nagy divatguru. Elmennek együtt plázázni, Ági jól leégeti Julit, mert az egyik boltban lealázta az eladót, aki rá akart tukmálni Julira egy szörnyű göncöt. Juli otthagyja Ágit és szalad Atikámhoz méltatlankodni és követeli, hogy dobja ki a húgát a lakásból. Vagy ő költözik el. Aztán meg Mikinek könyörög, hogy fogadja be Ágit.

3.jpg

Kikapcsolódásképpen Zsófi elkíséri Tóbiást edzésre, amúgy is jó lenne kideríteni, hogy Tóbi személyi edzője langyi-e vagy sem. Elsőre annak tűnik, női magazint olvas meg receptekről dumál. Mellesleg rendkívül idegesítően nagyképű és szét akar esni, annyira laza csávó. Zsófi addig kelleti magát, amíg az edző rányomul, utána meg természetesen visszavonulót fúj, a srác meg nem érti. Tóbi csalódott. De Zsófi feldobja a hangulatot azzal, hogy ismét remek ötlet pattan ki az okos kis fejecskéjéből: nyissanak konditermet, mert az nagyon megéri!

4.jpg

Hanna az összeomlás szélén leledzik, mialatt Henrik összepakol, készülődik a nagy útra, saját maga megismerésére, lol. Kötelező búcsúszex azért megvan és megbeszélik, hogy pontosan egy év múlva találkoznak. Ex-Benzsink tehát útnak indul, de nem jut messzire, mert találkozik egy nővel, aki elejti az operajegyeit. Henrik felveszi és élénk társalgásba kezdenek az operáról, Milánról, New Yorkról, majd Henrik bemutatkozik Koós Bendzsiként. Hát így nehéz lesz megtalálni Henriket.

5.jpg

Ágnes végre találkozik a rejtélyes telefonpartnerével, kiderül, hogy a jelenlegi férjének a fia, Robi. A srác nem nagyon ér rá és amúgy se túl kedves, az apjáról hallani se akar. Ági nem hagyja magát lerázni, benyögi, hogy igazából azért utazott haza, mert Ludwig Pesten rejtette el a vagyona nagy részét, azt akarja megszerezni. Ez már Robit és érdekelné.

6.jpg

Troll Tímea megkapja első személyi igazolványát, de nem nagyon izgatja a dolog, Nóra viszont elmeséli, hogy ez neki anno mekkora élmény volt. Mondjuk manapság ez már tényleg nem nagy szám, az én kisfiamnak már félévesen is volt személyije, de mindegy. Nóra szerint meg kéne mutatni Mikinek, biztos örülne. Timike nem is érti, ő soha az életben nem fog megbocsátani az apjának. Ja és a lovaglás meg a franciaórák sem kellenek már, ha azokat Miklós fizeti, mert nem akarja, hogy egy idegen szívességet tegyen neki.

7.jpg

Nóra siet Mikihez, baj van, Timike le akarja mondani a magánóráit, mert nem akarja elfogadni az apja pénzét. Miklós nem látja ezt akkora problémának, de aztán együtt átmennek, hogy beszéljenek a Troll fejével. Timike előadja a szenvedést, majd csak meglesz valahogy lovak meg francia nélkül, de aztán kitalál valamit: készít egy listát, ha ezeket megkapja, megbocsájt. Pár apróságot kér csak: bécsi koncertjegy, egy ló, divathét Milánóban, stb. Egy jó nagy saller, az kéne neki végre.

8.jpg

Robi azon tűnődik, vajon mekkora összegről van szó és hogy az a pénz mennyire tiszta. Ági szerint semennyire, de ez mindegy, az nekik jár. Igen, Robinak is, mert hát ő is családtag és nem akarja kisemmizni. Megbeszélik, hogy majd hívják egymást és kitalálják, hogy mi legyen.

9.jpg

Atikám és Juli együttesen kérlelik Miklóst, hogy fogadja be Ágnest, mert így lesz mindenkinek a legjobb. Mikinek gyanús, ahogy Ágit passzolgatják és minden mocskos dolgot tudni akar a féltestvéréről, de Juli azt mondja, hogy maga miatt kéri, mert már teljesen kikészült. Miki bevállalja, Ági becuccol és whiskyvel koccintanak, Miki panaszkodik Timike miatt. Ági azt mondja, majd ő újra összehozza őt Nórával, akkor minden rendbe jön. Ezalatt Julit és Atikám borral ünnepelnek, jó hogy megszabadultak Ágnestől, Attila szerint az a nő bármire képes.

10.jpg

Zsófi és Tóbiás elhívják Adriánt, a rendkívül szimpatikus edzőt a Rózsába, hogy kérjenek tőle pár szakmai tanácsot a konditeremhez. Adrián szívesen dolgozna is Zsófiéknak és az ügyfélkörét is vinné. Szuper, akkor továbbra is szerepelni fog a sorozatban. A felújításra nincs sok pénz, Zsófi megkéri Krisztiánt, hogy segítsen, persze azért fizetnének is neki, csak nem sokat. És ingyen járhat majd gyúrni élete végéig. Zsolt óva inti Kriszt, hogy Zsófival kavarjon, Nikol pedig élénk érdeklődést mutat az épület iránt. Az udvaron el is kapja Zsófit és megkérdezi tőle, hogy nem adna-e neki bérbe egy raktárhelyiséget pár kozmetikai cuccnak.

11.jpg

Miklós és Nóra úgy döntenek, hogy nem engednek a zsarolásnak. Miki azt szeretné, ha azért békülnének ki, mert szeretik egymást és Timi elhiszi, hogy nem ő a hibás András haláláért. A Troll kijelenti, hogy soha nem fog megbocsátani az apjának, sőt, a nevét sem akarja viselni, ő is Balogh lesz, mint Nóra. Balogh Troll.

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mkrumpli 2014.11.06. 13:09:19

Balogh Troll :D ez kellett így ebédidőre :) Henji (vagy Benrik?) meg mit akar attól a nőtől? Kitartottként akar utazgatni Indiába?

hannamontanna 2014.11.06. 16:38:33

Valaki vágja már pofán ezt a Timikét, mert ezt nem hiszem el, hogy ilyen van. Amúgy sem értem, hogy egy "ügyvédnő" és egy Miki kaliberű ármánykodó-mérgező-csaló-bármireképes pasit dróton tudna rángatni egy ilyen kis liba. Azért ennyire nem kéne elrugaszkodni a valóságtól. Sok minden belefér, attól kezdve, hogy mindenki mindenkivel összefekszik, bűnöket követnek el, amiért nincs büntetés, elképesztő agyament baromságok vannak, Hanna szenved, pedig vagány csaj, mindenki másképp viselkedik, mint ahogy normális lenne, de könyörgöm: ezt a libát neveljék már meg forgatókönyvileg, kééérem! :-DDDDDDD

töpörtő 2014.11.06. 18:25:20

@hannamontanna: ezért baràtok közt met ijenek szituàciok vannak bene.Timikét ha felpofoznàk a sorozatban lemerném fogadni különbözö jogvédö szervezetek feljelentenék az rtl-t,hogy mernek ijet megcsinàlni gyermekkel,lehet tüntetések lennének.Kormàny beletudna kötni rtl-be lehet elérnék,hogy megszünjön.Zsolt is érdekes figura mindenki tudja róla a hàzba pénzbehajtó összeverete nemrég a péket,de mint tegnap zsófi is mondta hivom a rendöröket akor mint kisgyerek nagyon megijed valosàgban gondolom forditva lenne zsófika belenne fenyitve őrülj cica nem kel védelmi pénzt fizetned,vagy elnem adlak külföldre.Linda lànya is ugybefenyitette szolok Andinak és nem làthatod Oszi fiadat.Anno Mikivel is azt csinàlta Nóra elmondom Timikének mien gonosz apukàja van az meg ott könyörgöt Nörànak csak azt ne kérlek.

töpörtő 2014.11.07. 04:53:26

@hannamontanna: Hanna is szerepe szerint agymosott.Szinte csak azt lehet làtni mindenki csak hàzon belül keres partnert Budapesten mintha Mucsafalvàn lennének,hogy nem talàlnak tàrsat.Hanna most megint Petivel nyuzza egymàst.Krisztiànka megint összeverekedet vol katonatàrsàval mert Enci mért smàrolt ember szakitottatok mi közöd hozzà. Egyik leggàzab az volt félhàz Noràt csesztete kiaz új pasid?meikönk pasija csal meg?Poén az lett volna akàr csak pàrhónapra bejön a sorozatba utcàrol valaki nézétek ö Ferenc ügyvéd kollégàm összejötünk ennyi.Nórànak màr ojan pasik is megvoltak a hàzbol akit évekkel ezelött kiirtak.Aliz rol ne is beszéljünk.Ez anyira szànalmas csak hàzon belül keresnek partnert mintha falun,tanyàn lennének.Internetes tàrskeriröl ne is beszéljünk csak Aliz szànalmas pasizàsàt làtni benne.Nonstop megint szakit hàzba valakire rànyomul.

hannamontanna 2014.11.07. 08:24:50

@töpörtő: Hát ja, nemegyszer ű a helyzet. Most egésszen elis fárattam, már így kora reggel :-))) De nézzük tovább, mert a negatív példa is példa. :-D
süti beállítások módosítása