Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7115-7118 - Egy csók és más semmi

2014. október 08. 18:51 - julie0812

1.jpg

A nosztalgikus csókcsatát Alíz és Tóbiás szakítja félbe, NonStop elég ideges, mert már kezdtek jól alakulni a dolgok, ezek ketten meg csak úgy betoppannak. Alíz annyira meglepődik (és megsértődik), hogy sarkon fordul, Kinga gyorsan utána küldi Ádámot, mielőtt még kihirdetné a házban, hogy mit látott.

2.jpg

Juli és Atikám éppen borozgatnak a Berényi irodában, amikor beviharzik Miklós és befenyíti Atikámat, hogy mindenképp megszerzi az üzletrészét. Juli aggódik, de Attila szerint Miklós semmit nem tud a nyakába varrni. Nóra átmegy Juliékhoz és ő is figyelmezteti őket, hogy Miki előbb-utóbb úgyis eléri amit akar. Juli még jobban aggódik, erre Atikámnak támad egy ötlete: eladja a tanácsadó céget, gyorsan át is hívja Tóbiást és kirúgja.

3.jpg

Kinga elmondja Zsófinak, hogy mi volt Ádámmal, de a smárparti ellenére ő Gézát szereti. Zsófi azt tanácsolja, hogy költözzenek el Gézával minél előbb. Géza közben azon rágja magát, hogy hogyan értesse meg Kingával, miért muszáj elköltözniük: fél, hogy újra belekeveredne valami tuti bizniszbe. Ádám átmegy beszélni Kingával, mert szerinte csak azért akar elutazni, mert Géza kényszeríti. Kinga csak hümmög, mire Ádi kiböki, hogy akkor az ami ma történt, nem jelentett semmit? Kinga bevallja, hogy csókolóztak, de Ádám kezdte. És nem jelentett semmit.

4.jpg

Judit totál ki van akadva, amiért Henrik Bendzsi néven fut és magyarázatot követel. De hosszas dumálásra nincs idő, mert megjön Hanna és Peti is. Petinek rögtön feltűnik, hogy mit sutyorognak ezek olyan bizalmasan és követi Juditot, aki pár méterrel arrébb újra találkozik Bendzsivel. Az olasz pénzt ad Juditnak, hogy ne buktassa le és tűnjön el és elmondja neki, hogy ő csak a halott barátjuk gazdag és sikeres életét szeretné élni, semmi több. Végül megölelik egymást, Peti pedig kifigyeli őket a bokorból.

5.jpg

Judit ezek után kidobja Petit, nem akar távkapcsolatot. Peti megkérdezi tőle, hogy mióta ismeri Bendzsit, mert elég közeli ismerősöknek tűntek. Judit játssza a sértődöttet és lelép. Gyorsan átmegy Bendzsihez figyelmeztetni, hogy Peti gyanakszik. Persze az cseppet sem rizikós, hogy a villában flangál, de közel a lebukás, érzem. Peti elmondja Hannának a feltételezését és erre Hanna is kiakad. Mindenkit odarendel a villába szembesítésre. Bendzsi azzal a sztorival áll elő, hogy Judit alkoholista – és ezt a szöszi is bevallja, ezért kellett ölelgetni, alig állt a lábán. Peti nem veszi be a bullshitet, de Hanna igen. Judit a villa előtt még jól lecseszi Bendzsit, de ő szarja le. Erre a csaj megcímez egy borítékot Hannának, benne a gyerekkori kép: Henrik, Judit és Bendzsi.

6.jpg

Ádám rossz híreket kap: az egyik megrendelője nem tud fizetni, illetve kápéban nem, egy jakuzzit viszont szíves-örömest felajánlanak, de az nem kell Ádinak. Azért csak elküldik postán (felfújható jakuzzi, mint kiderül) és mivel Tóbiáson kívül senki más nincs otthon, kénytelen egy szál törülközőben átvenni a csomagot, így szerencsénkre ismét láthatjuk izmos felsőtestét.

7.jpg8.jpg

Géza választás elé állítja Kingát: ő vagy Ádám? Kinga Gézát választja, erre NonStop is módosítja a sztorit, az ő hibája a csók. De már Géza sem tudja, mit akar. Vilibának panaszkodik és arra jut, hogy jobb, ha egyedül lép le, Kinga meg a kislány pedig itt maradnak. A döntést tudatja Kingával is, Kinga nyávog, de hiába. Zsófi megpróbálja meggyőzni Gézát arról, hogy gondolja meg magát. Kinga rögtön számon kéri Gézát, hogy máris a volt barátnőjével vigasztalódik. Gézának elege van és lépne, de Zsófi rájuk zárta az ajtót. Most már lassan érik egy pofon nyávergós Kingának.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.10.09. 11:56:34

Na ... ha minden részben lesz egy pár kocka erejéig Tóbi hasa, akkor nézni fogom újra... :-))))) Köszi julie!!!!
süti beállítások módosítása