Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7107-7110 - R.I.P. Vazul

2014. október 02. 19:30 - julie0812

Miklós és Atikám elveszve valahol Szerbia mélyén Vazul után kajtatnak. Telefonok kikapcsolva, nehogy a rendőrség lekövesse a mobilt, ha majd Vazulnak netán valami baja esik vagy eltűnik. Így sajna GPS-t se tudnak használni (megjegyzem, nem csak a telefonon van olyan), úgyhogy marad a térkép. Az már mellékes, hogy az alibijük már ott megbukott, hogy Ági nincs is kórházban és senki sem tudná igazolni, hogy Németországban jártak.

1.jpg

Zsófi beugrik a kisboltba és megtudja Lacitól, hogy Nóra épp most kérte el az iroda kulcsát mert ottmarad a telefonja. Nosza, Zsófi rohan és a gangon pont elcsípi az örömmámorban úszó Nórát a fagyasztott lóvéval a kezében. Add ide-nem adom! – és már gurulnak is a borsók, de szerencsére jön Tóbiás és megakadályozza a nyilvános hajtépést. A Miklós-feleségek az irodában folytatják a lökdösődést, de ekkor már Juli is csatlakozik, úgyhogy sajnos most pofozkodásra nem kerül sor. Nóra magyarázkodik Juli előtt, ő csak Timike miatt csinálja az egészet, mert az a pénz őt illeti. Juli nem hisz neki, végül Nóra töredelmesen bevallja, hogy csupán passzióból akarja kicsinálni Zsófit.

2.jpg

Giziéket most teszteli a gyámhivatal, alkalmasak-e örökbe fogadónak. Hát most megmondom, hogy nem. Gizi Bözsikétől kér kölcsön ruhát, hátha azzal, hogy nyanyának öltözik, máris jó nevelőszülőnek látszik. Épp nagyban zajlik a ruhapróba a kisboltban (hol máshol), amikor betoppan a gyámhivatalos nő, egy nappal korábban a vártnál, hupsz. Mennek át a lakásba, hát Laci épp a nagytakarítás közepén meccset néz, káromkodik és sört vedel. A példás szülő. A nő rögtön az alkoholról kérdezősködik, mire Laci benyögi, hogy nem iszik ő, csak néhanapján, Gizi meg már három éve tiszta. Ja, és az erkölcsi bizonyítványát sem érdemes megnézni, a biztosítási csalás miatt. A gyámügyis megunja a magyarázkodást és hiába az őszinteség, gyerekre nem számítsanak.

3.jpg4.jpg

Atikámék Vazul nőjét cserkészik be, táncosnő volt a színházban Pesten, akkor biztos Szabadkán is az. Atikám leszólítja a csajt az utcán és autogramot kér, plusz hogy segítsen már megtalálni a barátját. Erre a csaj futásnak ered, de előtte még tökön rúgja Mikit. De Attila gyorsabb és utoléri a táncoslányt és kiszedi belőle, hol bujkál Vazul. Egy erdei kis házikóhoz mennek, Atikám, előránt két stukkert, Miki legnagyobb csodálatára. Vazul épp rőzsét gyűjt (haha), amikor meglátja Mikiéket. Beszalad a házba, szervál ő is egy fegyvert, majd vaktában lövöldözés és Berényi kommandózás következik. Nem találják az emberünket és Miki kicsit arrébb sétál, Vazul célba veszi, erre Atikám ráveti magát Mikire és testével védi meg a testvérét. Ohh, milyen hősies.

5.jpg6.jpg

Nyugalom, Atikámnak semmi baja, csak a karját találta el a golyó. Miki nekiáll aggódni, közben Vazul elszalad, úgyhogy Atikám ráparancsol Mikire, hogy menjen már utána, de a lelkére köti, hogy vigyázzon magára. Hát tényleg feléledt a testvéri szeretet az akció hevében. Miki pisztollyal a kezében kiabál Vazulnak, nem akarja bántani, csak segíteni akar neki eltűnni a zsaruk elől. Amíg Miki a fák között bóklászik, Vazul visszamegy a házhoz, de ott meg Atikám akar neki minden áron segíteni. Vazul ismét elrohan, Atikám utána, de nem éri utol, Vazul kiér az útra és egy száguldó piros dömper kivasalja. Hát, beszélni már nem fog, az tuti. Atikámék gyorsan lelépnek.

7.jpg

Nóra közli Julival, hogy jó hülye, ha azt hiszi, hogy Atikámék a kishúgukat látogatják meg a kórházban. Julinak eszébe jut, hogy Zoli mondta Attilának, hogy Szerbiában látták Vazult. Na, akkor biztos ott vannak a Berényiek. Juli idegesen hívogatja Atikámat, de csak a rögzítővel tud beszélni. Nóra is hívogatja Mikit, az ő telója is ki van kapcsolva. Estére hazaérnek a jómadarak, Miki megköszöni Attilának, hogy megmentette – de mégis miért? Attila nem tudja. Juli a barna zsákruhájában várja haza a férjét, majd Ágiról kérdezgeti, Atikám tőmondatokban válaszol. Aztán nekiesik, hogy mondja meg, hol volt valójában, de Atikám nem mondja. Jó, akkor mától a kanapén alszol. JÓ.

8.jpg9.jpg

New Bartha, aki már old Barthánál lakik, full idegesen főz – zacskós levest, de még azt is nagykéssel bontja ki. Zsolt röhög az öcsikéje kínján, gondolván, hogy Enikő miatt kétszáz a vérnyomása. A finom illatokra Áron is kioson, közben az anyja folyamatosan hívogatja, de ő nem veszi fel a telefont, nem fog egy bűnözővel társalogni, bezzeg Zsolt, az ő múltja legalább tiszta. Na ja. Nikol végül átmegy a Bartha lakba és Zsolttal közösen megpróbálnak beszélni Áron fejével és alsógatyás Áron választás elé állítja az anyját: a mocskos biznisz vagy ő. Zsolt azt javasolja Nikolnak, adja át az üzletet valakinek, akiben megbízik – vagyis neki, és felajánlja a gengszter ladynek, hogy költözzön ő is hozzá és éljenek együtt boldogan. Ők lesznek a Hihetetlen család. De a boldog életre és a Bartha klán felemelkedésére Zsolt már Krisztiánnal koccint.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.10.08. 10:43:46

Nyehehe.... ezt a röhejes vackot! Vazul rőzsét szed..... én kérek elnézést.
süti beállítások módosítása