Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7051-7054 - Szabi is back

2014. augusztus 22. 16:28 - julie0812

New Bartha nem volt elég gyors, Enikő megérkezik az ebéddel és azonnal ráparancsol, hogy hagyja abba a hülyeséget, nevezetesen a gipsz kaparászását. Krisztián némiképp lenyugszik, a pásztoróra jó hatással van rá. Szex után Enci is megenyhül, mert Krisz simán rá tudja beszélni, hogy menjenek el levetetni a gipszet. Hurrá.

1.jpg

Bartha jókedvűen almát falatozik és még mindig ezt a nagyon gáz pólót viseli, így érkezik a Rózsába, ahol azt látja, hogy feketébe öltözött keményfiúk várják a feketébe öltözött gengszter ladyvel az élen. Nikol meg akarja mutatni, ki az úr a háznál, őt nem lehet csak úgy fenyegetni. Zsolt viszont egy lépéssel előrébb jár és meghívja Nikolt vacsorára a lakására.

2.jpg

A Fekete család kétségbe esik KicsiSzabi miatt, mert Luca talál egy hírt a neten, miszerint Munkács belvárosában összevertek egy fiatal szőke férfit. Legutóbb mintha arról lett volna szó, hogy Moszkvába utazik. Szóval Alíz bepánikol, mert Szabit nem lehet elérni telefonon. Egyszer csak betoppan Anna, a volt osztálytárs, Szabit keresi. A csaj megnyugtatja Lucát, nem valószínű, hogy pont Szabit verték meg, mert arrafelé sok a szőke. Lol.

3.jpg

Balta konyhatündérkedik, vacsorát főz Barthának és Nikolnak. Bartha elküldi Kingát és a kislányát otthonról és Baltának sem engedi meg, hogy tartsa a gyertyát. Zsolt már nagyon várja a nőt, de előbb még Krisztián érkezik, megmutatni, hogy már nincs gipsz, úgyhogy szeretne mielőbb munkába állni. Végül kirityentett Nikol és bevonul és hagyja magát lenyűgözni, gondolom kajára nem számított. Zsolt megpróbál a Nikolban rejlő anya lelkére hatni, a deal: szálljon ki Nikol is a drog bizniszből és társuljon be inkább a biztonsági cégbe vagy valami más közös vállalkozásba. A nőnek teszik az ötlet és valószínűleg Zsolt is bejön neki. Már csak valami könnyed és jól jövedelmező melót kell neki találni hamar gyorsan, úgyhogy Bartha meg is bízza Baltát, keressen valamit.

4.jpg5.jpg

Vilibá felhívja Bambit, de az őzike nem tud semmit Szabi hollétéről. Mellesleg az is kiderül, hogy közben Bambi hozzáment a testvér-pasijához, Andrejhez. Alíz rábeszéli Vilibát, hogy pattanjanak kocsiba és menjenek el Szabiért, akárhol is van. Persze Luca és Bözsi mama is rögtön menni akar. Mindenki összepakol és az udvaron tobzódnak, amikor betoppan elveszettnek hitt KicsiSzabi. Nagy a boldogság, pláne az ajándékok kiosztása után, Szabi mindenkire gondolt. Hirtelen örömében Alíz feltölti Szabi fotóját egy társkeresőre, ha már Bambi nem jött össze, majd ő segít neki megtalálni élete párját. Hű de hálás lesz az öcsi. Szabi persze kiakad, amikor tudomást szerez Alíz ügyködéséről, követeli, hogy azonnal törölje a profilját és a randit is mondja le, amit lebeszélt. A nagy igyekezetben a teló beleesik a limonádéba, úgyhogy nem sikerül sztornózni a randit. A csaj megérkezik a Rózsába és Szabinak el kell ismernie, hogy a nővére nem is választott olyan rosszul.

6.jpg

Bartha fél füllel kihallgatja a Berényi Kft. reggeli meetingjét, amit az udvaron tartanak kávézás közben. Atikám lelkesítő beszédet tart beosztottainak, vagyis Tóbiásnak és Julinak és az előttük álló rengeteg melót ecseteli. Bartha felajánlja Atikámnak, hogy az őrző-védő cége szívesen biztosítja az irodaház építését, de a Kft-nek már van állandó partnere. Ezután Zsolt Tóbiásnál próbálkozik, infókat kér tőle a másik biztonsági cégről. Végül is miért ne, ha tudnak jobb árat adni, ám legyen – mondja Tóbi. Barthának már meg is van az ajánlata Nikol számára: meg kell mutatni Atikáméknak, milyen fontos is a biztonság.

7.jpg8.jpg

Hanna és Peti azon törik az okos kis fejüket, hogy lehetne fellendíteni a joghurt bizniszt. Peti a reklámokban hisz és a házhoz szállításban, Hanna szerint viszont spórolni kéne a kiadásokkal. A fiatalok tartanak egy közvélemény kutatást a még fiatalabbak körében (Timike, Luca, stb), majd Bözsi mama konyhájában nekiállnak új ízeket kotyvasztani. A kóstolgatás nagyon meghittre sikeredik, Hanna és Peti már majdnem összecsókolóznak, amikor megjön az első kóstoló-segítség, vagyis Máté. A többiek is letesztelik az új joghurtokat, Hannáék épp az extra változatok megnevezésein gondolkodnak, amikor megérkezik Bendzsi és előadja a májert, eladott egy yachtot, stb. Közben Peti meglát egy monogrammal ellátott bicskát: G.H. – és bevillan neki, hogy nemrég egy csaj Henriknek szólította Bendzsit. Hoppá. Bicska eltesz.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.08.27. 12:45:05

Fordulatos, pergő sztorik......
süti beállítások módosítása