Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6951-6954 - Fagyiban a biznisz

2014. június 06. 17:07 - julie0812

Romantika minden mennyiségben, kolosszális üzleti terv és a nap híre: nemsokára mindenki jeges joghurtot fog nyalni. Mindez a mai dupla epizódban.

1.jpg

Peti és Zita totálisan befészkelte magát Hannához a villába, és ahelyett, hogy szép csendesen elbóbiskolnának a sarokban, autóversenyzőset játszanak a nappaliban. Az első számú riporter így nem tud rendesen újságot írni, úgyhogy rászól a kényszertestvérekre, hogy fogják már vissza magukat egy cseppet. Erre jön a zseniális, kapásból szájbaverést érő kérdés Zitától: miért pont itt rontod a levegőt? Hát mer a szobámba nincs wifi, mondja Hanna. Neki dolgoznia kell, de az ingyenélők leszarják. Nem mintha Hanna rá lenne szorulva, de azért dicséretes. Peti sopánkodik, neki se munkája, se semmije, erre aztán a lányok kitalálják, hogy összegyűjtik Peti erényeit és agyon-vissza ajnározzák, legfőképp Hanna.

2.jpg

KicsiSzabi boldogan mutogatja Barthának, hogy micsoda hasznot hozott ez a rapid randi, meg lehetne ismételni, hátha legközelebb nekik is szerencséjük lesz a csajokkal. Zsolt nem bánná, ha Szabi elhúzna a vérbe, de ő csak tovább erőlteti a barátkozást: menjünk már el sörözni, csajozni, ilyenek. Zsolt gyorsan leoltja, Szabika nincs tisztában a főnök-beosztotti viszonnyal, csak semmi haverkodás. Enci zavarja meg a beszélgetést, tudni akarja, hogy miért verte meg Zsolt Marcellt. Hát mert csak. De amúgy jobb így, mintha New Bartha tette volna. Igen, csakhogy az ikrek azt hiszik, Krisz volt, picsog tovább Enikő. Bartha elmondja a fiúknak, hogy ő ütötte szét a fatert, lehet utálni érte nyugodtan.

3.jpg

Szabi eléggé maga alatt van, hogy a főnök nem értékelte az ő erőfeszítéseit. Még NonStop-ba is beleköt, bezzeg neki összejött a randi. Ádám érzékeli, hogy Szabi még mindig Alíz szívének összetörése miatt pikkel rá és támadó állást vesz fel, jó lenne, ha mindenki hagyná már őt a búsba. Szabi azon kesereg, hogy neki sose jut nő, mindig csak mások szerelmi életét rendezgeti. Ádám biztatni próbálja, de hát jól nézel ki, akkor mi a baj? Azzal nincs is baj, csak Szabi nem ér rá sose. Hát akkor miért nem próbálod ki az internetes társkeresést? – jön a remek ötlet Áditól.

Alíz a Rózsában siránkozik Enikőnek amiért Luca megharagudott rá. Nem sokkal később újabb csapás éri a szöszit, az ő szavaival élve Luca lebarátkozott róla a Konnektoron. Haha. A kislány nem szól hozzá, többé nem barátok és kész. Alíz azt mondja, eddig még sose árulta el egy titkát sem és ez igenis komoly dolog, az Enikőnek tudnia kellett róla, hogy az ikrek miért utálják. De Lucának csak az fáj, hogy Kende dobta. Végül Bözsike rávezeti a kiscsajt, hogy a felnőttek élete néha kicsit bonyolult.

4.jpg5.jpg

KicsiSzabi nekilát, hogy csináljon magának egy faszányos profilt, de nem sok jót tud elmondani saját magáról és a sokadik próbálkozásra sem sikerül összehozni egy épkézláb bemutatkozó videót, ráadásul még Vilibá is besétál a képbe egy fazék káposztás tésztával. Szabiban kissé túlteng a feszkó, főleg miután az öreg azt tanácsolja neki, hogy inkább ne hazudja azt, hogy 185 centi. Mármint a magassága. Szabi netezik egy darabig, de egyre jobban bedepizik, és akkor hirtelen beállít a bábozós leány, Bambi. Őzike ajándékot is hozott: egy saját készítésű KicsiSzabi-bábot. Lol. Szabi elolvad, jó lenne még egy Bambi-báb is. De amíg nincs, addig az igazi Bambit csókolgatja.

6.jpg

Peti úgy gondolja, hogy megtalálta az új életcélját: jótékonykodni fog, beteg gyerekeket fog szórakoztatni. Ahhoz pénz is kéne, mondja Zita, de Peti megoldja valahogy és máris ingyen fagyit osztogat a kórház udvarán. Zita odacsődíti Hannát, végre itt egy jó sztori. Hanna szerelmesen pislog Petire, aztán megkérdezi tőle, hogy mi ez az egész. Peti elmondja, hogy kölcsön kapta a fagyis autót és még nem tudja, hogyan tovább, de folytatni akarja a jótékonykodást. Hanna szeme felcsillan, neki van pénze dögivel és szívesen ad belőle ilyen nemes célra. Peti hirtelen örömében megvásárolja a kocsit, Hanna meg csak kamillázik, azért nem egészen erről volt szó.

7.jpg

Gizi tovább küzd a közös képviselőség terheivel, sok számológépezés után kihozza, hogy spórolni kellene a kiadásokon, különben baj lesz. Kiadja Vilibának a feladatot, állítsa át a lépcsőházban a lámpát, hogy előbb lekapcsoljon. Na ehhez Miklósnak is lesz egy-két szava, ez így balesetveszélyes, szegény Magdi anyus is így gurult le a lépcsőn aztán jól meghalt. Gizi meghatódik, de nem tud semmit kitalálni, inkább lemondana a képviselőségről, amúgy se akarta ő ezt az egészet.

8.jpg

Peti nem érti, Hannának mi baja és Atikámhoz rongyol, szerinted is hülyeség fagyit árulni? Aha, mondja Attila. De a kocsi már megvan. Hát, akkor kell egy üzleti terv, ajánlkozik Tóbiás. Össze is dobnak egy prezit és áthívják Hannát, mint fő befektetőt. A terv: jeges joghurtot fognak árulni, mert külföldön hihetetlen igény van rá, úgyhogy nálunk is tuti siker lesz. De Hannát ennyivel nem sikerül meggyőzni és különben is, hol van ebben a jótékonyság? Végül azért csak betársul, egy kis kóstolóval sikerül levenni a lábáról.

9.jpg

KicsiSzabi el akarja vinni vacsorázni az őzikéjét, de Bambi erősködik, hogy ő egy szendviccsel is beéri. Bözsike vacsorát főz a szerelmeseknek, Alíz duzzog, Szabi viszont úszik a boldogságban. Bözsi és Vilibá meggyújtják a gyertyát és tapintatosan lelépnek, Szabi pedig táncra perdül Bambival a konyhában. Bambi odáig van Szabiért, de Szabi mégis a kanapén alszik, míg a lány a szobájában. Az idillnek egy reggeli telefonhívás vet véget, Bambit valószínűleg ki fogják rúgni a bábozós iskolából és így nem hosszabbítják a vízumát, ezért el kell mennie Magyarországról. Hát majd biztos megértjük.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

catori 2014.06.06. 19:47:26

ja, hogy nálunk már vízum is kell? ennyire világ közepe lennénk?

hannamontanna 2014.06.06. 23:07:12

Istenem... Hogy bírod ezt nézni....?
süti beállítások módosítása