Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6941-6944 - A rohadt körte átka

2014. május 28. 19:00 - julie0812

Ádám és Nóra megbeszélik, hogy akkor sztornó a szakítás, továbbra is járnak, öröm és boldogság. A többség számára nem volt ennyire sikeres az este, másnap rémálmok válnak valóra és természetesen folytatódik a szarkavarás is.

1.jpg

Alíz nagyon maga alatt van a számára katasztrofális kimenetelű rapid randi miatt. KicsiSzabinak kesereg zárás után, amikor megjelenik Balta egy üveg pezsgővel. Másnap Alíz kissé gyűrött és feltűnően nem engedi Lucát a szobája közelébe, pedig a kislány össze akarja szedni a szennyest, de Alíz azt mondja, már kivitte. A mintaanya. És lám, lám, amikor senki se látja, Balta oson ki a szobából, na ez a menet gyorsabb volt, mint hittem. Szabika viszont szemfüles, és észreveszi Baltát, amikor a lépcsőházból próbál kislisszolni. Bözsike megtalálja a szennyest Alízka ágya mellett és talál egy férfi övet is, úgyhogy Szabinak összeállt a kép. Szemforgatás.

2.jpg

Hanna ellátogat Juliékhoz és van szerencséje megismerkedni szimpatikus Zitával. Zita jól kiosztja Hannát, hogy tehette ezt Petivel, hiszen ő haldoklott, amikor Hanna kitalálta ezt az egész esküvő szarságot. Hanna megsértődik és hazamegy, Juli meg utána és biztosítja róla, hogy nincs egyedül, rá mindig számíthat. Peti pedig jól lehordja Zitát az eset miatt, ezek után már végképp semmi esélye Hannánál. Zita fekete báránynak érzi magát, megnyugodhat, az is.

3.jpg

Bözsi mama a sarkára áll és nem viseli el, hogy tovább ugráltassák: felmond a kisboltban és a Vilibától átvállalt takarítást is szüneteltetni akarja, neki most Vilmost kell ápolnia. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor Laci rásózott két láda rohadt körtét, hogy válogassa ki közüle a még eladhatókat. Laci és Gizi el vannak kenődve, nem tudják, mi lesz a sok melóval Bözsi nélkül. Vilibá pedig remek sztresszoldó gyakorlatot talál ki, elhozza a rohadt körtéket a boltból és készít egy céltáblát, rajta Laci, Gizi és a saját fényképével, tessék, lehet célbadobni.

4.jpg5.jpg

Amikor Miklós hazaér a messzi Milánóból, már keresné is az ő kis elázott, alvó vadmacskája kegyeit, de Zsófi nem vevő most a szexre, túlságosan duzzog és kipaterolja Mikit a kanapéra. Zsófi még reggel is mérges, de egy kávé mellett kibékülnek, főleg, hogy a Cár kilátásba helyez egy olasz utat, kárpótlásul. Zsófi indulna a birtokra a kocsijáért, amit ugye kénytelen volt otthagyni a borkóstolás apropóján, de még előtte hazaugrik, pont akkor jön Zalán is és együtt lépnek be a lakásba, közben a szerelmes levelekről ábrándoznak. Miklós nem nézi jó szemmel ezt a romantikázást és amíg Zalán telefonál, lenyúlja a leveleket a táskájából. Amint Zsófi és Zalán lelépnek, Miklós ördögi vigyorral elégeti a leveleket egy fém tálcán.

6.jpg

Zalán a birtokra érve felfedezi, hogy eltűntek a levelek. Zsófi Miklóst kérdezi, aki nem tud semmit. Kár, mert Zalán ötlete alapján fel akarták használni az eredeti kézírást a versenyre nevezett bor címkéjéhez. Zsófinak eszébe jut, hogy Miki beszkennelte a leveleket Timikének, tőle már könnyű lesz megszerezni őket Miklós tudta nélkül. Egy drága lovaglópálcáért cserébe a kis Troll készségesen átküldi a leveleket Zsófinak. Nórának nem tetszik a dolog, de Ádám lenyugtatja, ez nem tartozik ránk, nem igaz? Bár Nóra úgysem tudja megállni kavarás nélkül és most Barthának ejt el néhány megjegyzést Zsófiról és a borászfiúról.

7.jpg

Laci és Gizi vissza akarják édesgetni Bözsikét melózni, de pont akkor érkeznek, amikor Bözsi már ellőtt egy ládányi muníciót a fényképeikre. Laci felkapja a vizet és elhúznak. Ezután Vilibá kér bocsánatot Lacitól, aki nem érti a viccet, Gizi viszont érti és kitalálják, hogy készítenek egy saját céltáblát, körte még úgyis van elég. A céltáblára a merkádós Sebaj Tóbiás képe kerül, Gizi és Laci örömében ugrál, hogy rohadt körtével bombázhatják kedvenc ex-főnöküket.

8.jpg

KicsiSzabi előveszi a nővérét, miért kellett a Baltával is ágyba bújni. Hát most eggyel több vagy kevesebb, nem mindegy? Alíz mindent tagad és kikéri magának, hogy Szabi cafkának nézze, van neki amúgy is elég baja. Szabi lecseszi Ádámot, nem kellett volna Alíz szeme láttára csókolózni Nórával, mert Alíznak ettől a maradék két agysejtje is elborult. Alíz pedig Balát cseszi le, hogy merészelte őt megdugni abban az állapotában. Balta közli Szöszivel, hogy nem is volt semmi, csak alvás, úgyhogy Alíz most ezen akad ki, mi az, hogy nem volt semmi?! Még smaci sem? Hát akkor ő most nem is jó nő? Balta szerint Alíz csakis Ádámról áradozott, akit az előző esti szerelése alapján találóan Trendinacinak nevez el.

9.jpg

Atikám gőzerővel keresi az új asszisztensét, Zita felajánlja a segítségét a kiválasztásban, de csak némileg túlkoros jelöltek anyagát kapja kézhez, persze, mert Juli a fiatalokat már iktatta, de csakis szakmai szempontok alapján. Atikám mosolyog és Juli végül átadja a többi önéletrajzot is. Attila biztosítja Julit arról, hogy számára ő az igazi, jöhet bármilyen szexi tikárnő. Azért a biztonság kedvért egy hímnemű asszisztenst vesz fel, aki nem más, mint Tóbiás, már annyira hiányzott. Mégis csak pálinkát kellett volna főzni abból a körtéből. Tóbi meglátogatja kedvenc kisboltját és ad pár kéretlen jótanácsot a kikerekedő szemű Gizinek és Lacinak, majd hogy fokozza a WTF érzést, közli velük, hogy mostantól Atikámnál fog dolgozni. Laciék kiderítik, hogy Tóbiást kirúgták a Merkádótól és rájönnek, hogy valószínűleg ők is tehetnek róla. Akkor tehát jöhet a bosszú.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása