Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Castle 6x21 – Law and Boarder

2014. május 14. 13:00 - Zenóbia

Gördeszkás vs motoros, a motoros nyer, mondjuk nála van pisztoly is, ami nem egy hátrány a meccs eldöntésében. Castle egész éjjel fent maradt, mert nem bírja elviselni, hogy életében először megverték Scrabble-ben, ráadásul a leendő neje, legalább játszhatják a visszavágókat eztán minden áldott este. Az én agyam jelenleg maximum a Jengára lenne képes, de kézügyességem sincs, viszont én is fent vagyok hajnali három óta, de legalább nem nézegetek ma hullákat. Mármint remélhetőleg, mert még csak reggel van. A deszkás srác Logan Moore, a részeg csöves szemtanú szerint hajnali 3-4 között támadt kedve meghalni. Nem idevalósi, úgyhogy a nyakában hordja a kulcsot, meg a zsebében a címét, ez igazán rendes tőle. Általános iskolás koromban én is a nyakamban hordtam a kulcsot. Akkora kapukulcsunk volt, mint a fejem.

6x21_castle1.jpg

Na szóval, Lanie lesz a koszorúslány, és bejön neki a ruha, amit Kate választott, ezzel nem fog szerepelni a Mondj igent a ruhára! – örökbecsűben, pedig. Hohó, a fiúk már kezdik, hogy és akkor vajon Castle-nak ki lesz a tanúja?! Egyszer már volt valami ilyen rész, csak tudnám akkor mit akartak, de nem tudom, mert nincs memóriám se, az agyon és a kézügyességen kívül. Remek csaj vagyok, amúgy. A cetlis címen egy nagyon szép Holly várja a fiúkat, de a kulcs nem az ő lakásához van, az valami mást nyit. A srác küldött neki egy csomagot, állítása szerint gördeszkás cuccokkal, de amikor eljött érte, eléggé összefosta magát, hogy a lány vajon belenézett-e, úgyhogy vélhetően mégsem az volt benne. Logan profi deszkás volt, és egy verseny miatt jött a városba, és elég jó esélye volt arra, hogy meg is nyeri. A gettóból, nevelőszülőktől jött srác feltört.

6x21_castle2.jpg

A motor meg terepmotor, és mit ad isten motocross verseny is lesz, nem csak deszka. Espo már hoz is egy tippet, Manny nagy riválisa volt Logan, persze utálta mint a szart, és meg is fenyegette úgy hatszázszor, hogy kinyírja, de persze úgysem ő volt. Tegnap viszont pont nem azért akarta megverni, mert a srác jobb volt, mint ő, hanem mert rajtakapta, hogy turkál a fesztivál irodájában. Logan kért tőle egy napot, mielőtt beköpi, mondván élet-halál kérdése. S lőn. Tommy Fultontól, a főnöktől megtudjuk, hogy Logant valaki üldözte telefonon a múltjából, aminek a srác nem örült, meg azt is, hogy a betörés során eltűnt a pisztolya a fiókból. A hívások egy bronxi klubból származnak, ami az albán maffia törzshelye. Óh. A gettóból kiszabadult srác mégsem szabadult ki a gettóból.

6x21_castle3.jpg

A fiúk megkezdik a harcot, Espo egy pucér nős tollal indít, Ryan vajon mivel fog előjönni? Addig is megvan, hol lógott Logan, míg meg nem halt. Scottnál, az aranyifjúnál, akinek minden nap buli. Kalapban. Logan anyja hat éve egy albán fickóval randizott, de Enver nem ingatlanügynök volt, hanem drogdíler, és szépen bevette a nőt is az üzletbe, Logan meg berágott, és mindkettőt lecsukatta. Anyu később szabadul, mert a szerelme nyilván ráverte a balhét, de Enver már egy hónapja kint van. Ó, és megtért a börtönben. nyilván. Úgyhogy ő csak azért üldözte Logant, hogy elnyerje a bűnbocsánaot, meg hogy adhasson neki háromezer dollárt, amit a srác kért tőle, valami nagggyon fontos dologra. Logan aztán hazament, míg bepakolt valami rohadt nehezet egy sporttáskába, aztán elgurult az éjszakába. Örökre. Óh. Castle megint veszít a Scrabble-ben, te jó ég, rettenetesen nem tud veszíteni, ami szörnyen irritáló tulajdonság, Kate arcán látszik is a reményvesztettség, hogy baszki, ehhez fogok én hozzámenni.

6x21_castle4.jpg

Nem baj, itt a két másik szánalomgép is, Espo épp arról próbálja meggyőzni Ryant, hogy lépjen vissza az ő javára, mert amit ő rendezne legénybúcsút, azon vélhetően senki nem akarna részt venni. Fight. Logan a sporttáskával egy edzőterembe ment, és otthagyta az öltözőszekrényben. Gyakorlatilag egy komplett betörő felszerelés van benne, ja, meg a főnöke 45-öse, és aznap ráadásul egy kamerát is vett a srác, vajh mifenének? Nah, a terem felvételein látszik, hogy a táskát marhára nem is Logan vitte be, hanem egy másik versenyző srác, Carter Wexland, pont olyan feje van, hogy már akkor behúznál neki, mielőtt még megszólal. Ráadásul motocross-ban utazik, és még betöréses lopás is van a rovásán, ő az ideális gyilkos, de még csak félidő van, úgyhogy ezt is buktuk. Mindenesetre Castle-nak végre leesik, hogy a két sráccal valamit kezdenie kell, mert különben az oltárhoz vonulásuk közben tömegverekedés fog kitörni.

6x21_castle5.jpg

Szóval, Logan felbérelte Wexlandet, hogy segítsen neki betörni egy ügyvédi irodába, mert a srác segíteni akart egy halott barátján. Azon meg már minek? A jogász faszi persze elhajtja őket a francba, ezek már csak ilyenek. A fiúk felpörgették az agyukat, és arra jutottak, hogy majd Lanie megmondja, melyikük legyen Castle tanúja, de Lanie-nek agyfelpörgetés nélkül is van annyi esze, hogy szembe röhögje őket. Logan anyjának végre van a tarsolyában egy barát, aki necces körülmények között halt meg. Jay pár évvel fiatalabb volt Logan-nél, és együtt bandáztak Bronxban, míg a srác 12 évesen meg nem halt, valaki fejbevágta egy építkezésen, az ügyet sosem oldották meg. Persze, mert a világlegjobbnyomozói, meg Richard Castle dolgoztak rajta. De majd most. Ééééés tádámm, meg is van.

6x21_castle6.jpg

Mert hogy, Logan azért vette a kamerát, mert le akart vele játszani egy régi videókazettát, amit ellopott az ügyvédi irodától, amin vélhetően volt valami nyom arra nézve, hogy ki nyírta ki hat évvel ezelőtt Jay-t. És persze most meglett a kamera, amit átütött a golyó, és beleszakadt egy kis szalag is, és nyilván azon a tíz centin lesz az őrületes bizonyíték. 6 másodperc, aznapi felvétel, amikor a srác meghalt. Nyilván rajta van az egész, ahogy Tommy Fulton, az utcai versenyek fő-főnöke megfenyegeti Logant, hogy ha elmondja, amit látott, akkor ő is meghal. Logan ezzel elvolt úgy hat évig, de aztán hirtelen erőt vett rajta a rettenetes bűntudat, és lépett. Meg is halt. Szerencsére megmagyarázzák, hogy a felvételt miért nem gyújtották fel egy benzines hordóban, mert már kezdtem kétségbe esni. Az történt, hogy Tommy megtört, és kirúgta Brettet az ügyvédet, hogy végre elmesélhesse Beckettéknek az igazat, amitől már úgyis majdnem gyomorfekélyt kapott.

6x21_castle7.jpg

Anno felvette, ahogy a fiúk deszkáznak, de volt ott még egy D.K. nevű kölök is, aki nem bírta elviselni, hogy Jay jobb nála, így addig verte a fejét egy gerendába, míg az meg nem halt. Ez vezetett a csodás alkuhoz, hogy nem köpik be D.K.-t, öt millió dollárért cserébe, mert neki volt annyi. A pénzt betették egy alapba, amihez a srác a 21. szülinapján férhetett volna hozzá. Ezért lépett most Logan és Tommy, meg akarták semmisíteni a kazit, és kinek van most a 21. szülinapja? A gazdag csávónak, akinél Logan lógott, kalapos Scottnál. Most nincs rajta kalap, meg esze sincs egy szál se, mert megpróbál elfutni, az ajtófélfánál mondjuk nem jut messzebb. A fiúk előveszik a jobbik énjüket, és bátran odaállnak Castle elé a hírrel, hogy megoldották, és mindketten tanúk lesznek az esküvőjén. Castle is megoldotta, mert Alexis lesz a tanúja, a fiúknak még fel kell dolgozniuk a traumát, hogy legyőzte őket egy lány. Kate is megtalálta a megoldást, és Scrabble helyett vetkőző pókert játszanak, az meg mindenképpen win-win szituval végződik. 

6x21_castle8.jpg

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása