Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x117 - KokkIza Pinket viszi ki a hóra

2014. május 08. 19:00 - sixx

Screen Shot 2014-05-09 at 5.01.08.png

Annyira a végén vagyunk már, hogy szinte látszik a nyállal, szarral bekent célszalag, amit majd valaki átszakít, és boldogan üvölt a stúdióban, hogy Artúró (tényleg azt csak én nem tudom, mi a faszért üvölti ezt Debil állandóan?) mert szerintem ő fogja nyerni a VV6-ot, ha csak valami csoda nem történik (értsd: Magyarország lakosságát kicserélik mondjuk a belgákkal). KokkIza megcibálhatta volna a bajszát, és bevállalhatta volna a kis szarzsákot egy párbajra de nem tette, de ne szaladjunk ennyire előre, eleve nem lesz hosszú a mai hogyvót.

A veteránok hetéből nekem csak ez az egy, ráadásul fél nap jutott, pedig kifejezetten élveztem, ahogy VV Attila két mondattal porig rombolja Debil tekintélyét és ahogy Viki a saját levében fő az összeomlott kártyavár alatt. Szerintem Lilu is örült annak, hogy végre olyan embereket nézhet az összefoglaló összeállítása közben, akik tudnak magyarul (na jó, ketten, Miló meg Attila), mintha jobb kedvvel vezette volna ezeket a műsorokat. Azzal kezdünk hogy VV Attila a tágra nyílt szemmel és szünetekkel tarkított fogsorral felvértezett Pinket szopatja, na nem fasszal, ti perverz nyomorultak, hanem szavakkal, finoman rá akarja vezetni arra, hogy hiszékenyebb, mint a Gyurcsány-szavazók, és ostobább, mint a Kárpátia dalszövegei: faarccal és teljesen hitelesen előadja neki, hogy a westie tip. ebeknek úszóhártyája van és ezért tudnak repülni.

Tényleg? Ne már. (Pink)

Aztán közli, hogy lófaszt, ezt most találta ki, és legyen már több esze Pinknek, mint egy talicska aprómajomnak, és ne vegyen be mindent, ahogy a szájába sem tesz be válogatás nélkül semmit, ugye. Ja, és igyekezzen kontrollálni a dühét, mert az célravezetőbb, mint sírós arccal hisztizni. Ez nem lesz egyszerű, mondom előre. Pink nagyon komolyan bólogat, rendben van. Ugrunk Milóra, aki Vikinek ad stratégiai tanácsokat, leginkább arról, hogy ne legyen már annyira kíváncsi, mert ez idegesíti a jónépet. Viki sóhajt, és benyögi, hogy a legnagyobb baj az, hogy a vellalakók nem mindig értik, mint mond, pedig hát egy kézilabdakapus gondolatairól beszélünk, nem egy Almási Miklóséról. (Filozófus, most gugliztam.) A tanácsokat annyira a szívére veszi, hogy berongyol a nyugiba Pinkhez és kibékül vele. Mert csak.

Screen Shot 2014-05-09 at 5.11.14.png

Ezek után én azt vártam, hogy majd a KokkIzának sminktanácsokat adó VV Seher vagy a Debillel nagyokat hallgató Tuja beszélgetéseibe is belenézünk, de nem, ugrunk a búcsúebédre, ami szusi, hogy KokkIza is kapjon már valamit 3 hónap elteltével, amit szívesen nyel le (most hogy Krisztián már odakünn dühöng). Pink nagyon bizalmatlan a maki szusi tekercsekkel szemben, azt a zöld szart is meg lehet enni ott kívül, kérdi, meg hát. Harap, nem ízlik neki, nem csodálkozunk. Az ebéd után Attila még egy alaposat belerúg Debilbe és ráküldi a sráctól irtózó Seherre, hogy beszéljen le vele egy randit, de mindenképpen a nyereménypénzből, ezzel a mondattal egyszerre lepénzéheskurvázva Sehert és elbizakodott játékosnak beállítva Debilt, pompás.

Debil mindenesetre megpróbálja, és még azt a sapkát is nekiadja Sehernek, amire Viki ácsingózik - perszehogy pont ebben a pillanatban lép be Viki a hálóba, ami rettentő kínos Debilnek. Távozásuk előtt a veteránok ajándékot adnak a vellalakóknak, Debil kap Attilától egy fasz alakú sörnyitót, hogy azt pörgesse, a csöcsén piros pörsenéssel megjelenő Pink meg egy kavicsot, hogy azt szorongassa, ha ideges. Ettől kis híján elbőgi magát. Minden lakónak jut egy művirág Sehertől, Miló ad egy iránytűt Vikinek, végül Tuja ad egy gumigyűrűt KokkIzának, amivel a szorítását tudja erősíteni.

Kézimunkához jól jön majd.

Screen Shot 2014-05-09 at 5.46.27.png

Ezek után túl sok minden már nem történik, kiválasztás van, előre borítékolható eredménnyel, a kurvának sminkelt KokkIza a lábát rázza a kanapén, mellette Debilben meg vigyázzban áll a szar, de feleslegesen, mert KokkIza Pinket viszi ki, azt remélve, hogy a villa naivája annyira gyenge, hogy kint tudja hagyni. Szerintem nem, de hát mit értek én a szavazók lélektanához.

 

Tegnap vót:

De mielőtt a villa önjelölt jócsaja kihívná Zsófit párbajra (mert őt fogja, ugye), nézzünk meg egy csodálatos videót arról, hogyan szopatja VV5 Attila Pinket halálra az úszóhártyákkal repülő westie-kutyákkal. Zseniális, ahogy felépíti, de persze csak 54-es IQ alatt érdemes vele próbálkozni. 

Címkék: vv6
722 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 19:19:30

Első Biri császárkrokodil vagyok!!!

malevil2050 2014.05.08. 19:22:04

Nahh h én se maradjak le semmiről :)

LittlePurple 2014.05.08. 19:24:20

Nah, ide is kiírom, mert tetszik :)

Ma van a kézműves fagyi napja! :)
Széchenyi "hideg nyalat"-nak nevezte.
Vajon mit hívott "meleg nyalat"-nak?
;)))

LittlePurple 2014.05.08. 19:30:28

@aggyistenbiri: 120-as IQ-val, még jó hogy!! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 19:30:42

@Szentpeter: Ezen az 54-en valaki nagyon meg fog sértődni. (Faszent-re gondoltam, de nem akarok általánosítani)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 19:46:18

@KriszIza fan: "Másodikk? " Nem lehetsz Másodikk Biri Császárkrokodil, amíg él az első. Csak szólok :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 19:52:46

@LittlePurple: Az egy nagyon szomorú és magányos életforma Hegylakónak lenni...Nem is szeretnék az lenni. (Most éppen dinasztiát alapítok, de látod, hogy máris letaszítana a Másodikkk)
Na, de ne is rólam beszéljünk: Inkább tippszmikszeljünk, kit választ ki ma Iza?

Rémület 2014.05.08. 19:54:59

Eh! El kell mennem lenullázni a Széchenyi-kártyánkat. Lemaradok mindenről jól. Mindig csak ver a sors. Kellemes szurkolást mindenkinek! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Ja! Elrontottam. Hajrá Viki!

LittlePurple 2014.05.08. 19:56:28

@aggyistenbiri: pont azért írtam, mert csak egy maradhat :)
......
Nem tudom, elég sok esélyes, hogy izé kit választ, én nem kedvelem, de XO-nak felajánlottam, hogy ha csajos párbaj lesz, akkor izének szurkolok! (Y)
szavazni nem tudok, mert a videokártyám beintett az appnak ;)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 19:57:22

@Rémület: Azt hogy hajrá Viki, itt csak suttogni szabad. Na de KÜLÖNDÍJAT VIKINEK, az mehet telitüdőből.@Nagy Endre: Endrém, hát szervusz!

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 19:57:58

Dicsakmááááááááá, lemaradtam az első helyről, úgyhogy mittudoménhányadikk...dikk..dikk..
Remélem a próféta szólt sixxből.
Atiláékat mikor b.sszákmánkionnanapoppolóba? :)

LittlePurple 2014.05.08. 19:59:24

@rábassztáhessspicsába: IJ.
már tegnap este sem voltak ott, éjszakai onlányban már négyen voltak :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 20:00:52

@LittlePurple: Bárkit is hív ki Iza, neki fogok szurkolni, ez alól egy kivétel van, ha Vikit viszi csörtézni. Ez esetben -természetesen- Vikinek fogok szorítani. @KriszIza fan: Remélem, megértesz. :)

KRISZ FAN 2014.05.08. 20:02:39

@aggyistenbiri: Persze, hiszen "csak egy maradhat".:DDDD

LittlePurple 2014.05.08. 20:04:12

@aggyistenbiri: persze, hogy megértelek ;) kinek a pap, kinek a paplan :)

KRISZ FAN 2014.05.08. 20:04:25

@Nagy Endre: Sziiiiiiaaa!! Olvastam a kommentedet Krisz FB oldalán. Kööööössssszzzziiiii!!!
ÉS szóljon a Hajráá Iza!!!

Nagy Endre 2014.05.08. 20:04:29

@aggyistenbiri:

Szia!

Zsófira tippelek.Nemrég néztem végig a tegnapi öfit.Hát Viki összement rendesen mint kínai ing az első mosás után.Most hogy Zsófi Atival volt eljátszotta a nagy halált...Mondjuk nem sajnáltam meg de pár lépés a szakadék Vikike ugorj nyugodtan utána nem fáj már:D
Ebből is látszik mennyire sebezhető, kiosztja a többieket a riportban mert jól érzik magukat az exekkel őt meg kb kerülik finoman fogalmazva is.A kiválasztás utáni cigizásnál kiderült hogy nem iza a főellenség csak mindegyik be van szarva.Au legalább elismerte.Viki meg még bedobta azt a hazugságot hogy Krisz megkérte vigyázzon Izára.Csba is átlétta a szutut egy laza beszólás Vikinek:D Zsófika szerint itza nagyon egyszerüen gondolkodik.Ő meg aki naponta többismeretlenes egyenleteket old meg már le is doktorálhatna lassan:D Iza csak azt teszi amit gondol.Ennyi.Ez vagy jó vagy rossz de ez van.Nem most fog megváltozni azt hiszem.Auról nem írnék bővebben...azt hiszem Attila még nem is vetette be a teljes arzenálját csak melegített de az eredmény látszik.

KRISZ FAN 2014.05.08. 20:05:42

Komolyra véve a szót, jó estét mindenkinek!!:))

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 20:07:11

@LittlePurple:
De joó csak az a baj, hogy ma még csak Atikáról fog szólni minden..pffff...utálom

Nagy Endre 2014.05.08. 20:08:22

@KriszIza fan: Nagyon szívesen.Eddig csak neki írtam.Mivel okosom nincs a pc-men nem tudtam telepíteni a programot így marad ez.Add már meg légyszíves Iza privát oldalát amit belinkeltél korábban.Lusta vagyok visszakeresni, meg gyorsabb ha Te írod:DKöszi.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 20:10:34

@Nagy Endre: Azt hiszem candyparfumgirl fogalmazta meg a legjobban, aminek kivotalva a lényege az volt számomra, hogy azzal, hogy a Régik mennyire negligálták Vikit a bennlétük alatt, valahol "üzentek" is Izáéknak, hogy Viki nem ellenfél számukra, csak ők érzik annak.
@KriszIza fan:
Jaj,nagyon izgulok, mi lesz ma. Komolyan.

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 20:11:24

Azért van valami összefüggés az Eurovision és a VV között? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 20:11:57

@aggyistenbiri: kivotalva - kivonatolva. Elgépeltem, mert egy merő ideg vagyok.

Nagy Endre 2014.05.08. 20:13:45

@aggyistenbiri: Olvastam igen.Most hogy láttam az elmúlt napokat van benne valami.Bár nem tudom a benntiek ezt hogy látták mert nem nyilatkoztak róla.Mondjuk zsófika viselkedésén látszott leginkább mikor a nyugiban hagyta Vikit.Ez még a "miért nem vagytok még kész"? harag részéről?Vagy már van újjab is?

Nagy Endre 2014.05.08. 20:16:06

@aggyistenbiri: ne aggódj én mindig elgépelek itt csomó mindent mikor visszaolvasom akkor látom hogy helyesírás elégtelen..:D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 20:16:46

@Nagy Endre: Én minden mondatodat elolvasom, vajon te is az enyémet? :)

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 20:17:27

@aggyistenbiri:
Ennyire nem kellene/szabadna belenyúlni a játékba, szerintem. Attilának sem tetszett a dolog az ő setét uralkodása alatt, ha jól emlékszem.
Az Éhezők viadalában is állandóan szemétkedtek a játékmesterek és a retek is ezt csinálja, na..és mi lett a vége? Oda lett a teremburája.

Nagy Endre 2014.05.08. 20:19:09

@aggyistenbiri: Na most meg ne kérdezd hány mondatod is volt a minden::-))) De amit írsz arra válaszolok nyílván elolvasás után.Most nem így volt?

Nagy Endre 2014.05.08. 20:24:00

Azért Viki nem tudom miért mondja el sokadszorra persze nem face to face Izának hogy annak most be kéne depiznie, meg el kéne magát hagynia mint valami gyászoló özvegynek.Iza ilyet nem mondott meg nem is kéne ezt tennie.

Venyigeszu 2014.05.08. 20:25:14

@Szentpeter: Persze, mindenkit át lehet baszni - csak mindegy hogy meddig és mivel.
Ha egy elvileg felnőtt nő ( legalábbis testileg felnőtt) besz@pik egy akkora marhaságot, amit egy átlag 10 éves gyerek is kétkedve fogadna, az azért gáz. :-)
Az 54-es IQ meg elég ritka, mert 70 alatt már gyengeelméjűnek minősül az ember.
Az átlag a 100-as IQ, 55 alatt pedig csupán a népesség 0,1%-a teljesít.

KRISZ FAN 2014.05.08. 20:30:18

@aggyistenbiri: Hidd el én is hasonlóan így vagyok. Mer egy váratlant húzni, vagy sem? Jött le neki valami abból, ahogy a veteránok Vikivel bántak, ahogy Csaba is beszólt neki, ahogy Atti a legnagyobb taktikus hanyagolta? Ha igen, akkor is elég ez neki ahhoz hogy felülíródjon benne az előzetesen kigondolt terv? Nagyon érdekes, és izgalmas dolgok ezek. Én csak bízom abban, hogy igen. De válasszon bárkit is párbaj ellenfelül, rám, Kriszre és Krisz drukkereire biztosan számíthat.:)))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 20:31:02

@rábassztáhessspicsába: Attilát sosem bírtam. @Nagy Endre: Mindig elbeszélünk mellettem, sokszor nem vagyunk egy hullámhosszon. :(

EKG-n, bocs, elbasztam.

Commodore 2014.05.08. 20:31:39

Én is tudok repülni, és a kutyám is! Hátszélben DIKK!

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 20:31:45

Most meg köll védenem a Pinkikét, mert miért is ne lehetne ilyen úszóhártyásrepülőkuttya?:)
Csernobil és Fukusima után ez semmi.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 20:34:05

@rábassztáhessspicsába: Jó de elég szorosan lakunk vele mindannyian, ha ő ilyen lett, akkor jó eséllyel mi is. :D

csillagkukkancs 2014.05.08. 20:35:28

mindegy Zsó-fika IQ-ja. neki kell ezt beosztania, vagy micsoda! eljátszania a buta lányt. vagy gyerekesen árulkodnia. ezt neki kell megtennie. akármennyi is az IQ-ja, erre használja, többnyire. ja és még a KOMOLYAN? kérdést is neki áll jól. /humor/ :D
ma, ha a párbajlánykának akarna szurkolni vki, tegye azt. elkeseredni nem kell- bárkit is cipel a szombati fotelbe. most már a "társadalom" kezében és annak memoárjaiban van a lakás, autó, lovetta.
sok múlik azon is, hogy miként mórikál - szombatig - a kékkendős.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 20:35:58

@Commodore: Mert a Nem Penny Hajójának van vitorlája, csak így tudom elképzelni a hátszéllel repülést.

KRISZ FAN 2014.05.08. 20:37:07

@Nagy Endre: Miért is kellene? Krisz is azt kérte tőle, ne sírjon, legyen erős, legyen olyan amilyen. Ő csak így tesz. Persze Vikike ezt nem tudja, és most nem tetszik neki az, hogy nem összetörve fekszik az ágyon és nyújt tökéletes célpontot az utolsó párbajra. Talán érzi, hogy veszélyben az általa kigondolt hőn áhított Viki-AU-Zsófi top3-as döntő. :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 20:45:46

@KriszIza fan: Nem hiszem, hogy Viki összetörve akarta volna látni Izát, mert ahhoz törődnie kellene mások érzéseivel, amit nem tud, többször és többen elmondtátok már itt. Ahogy azt is, hogy önző dög, akkor meg pont letojja Iza érzéseit, és menetel tovább tankként mindent és mindenkit legyalulva. :) És ha -feltételezem-, egyikőjük sem VillaSzüzen ment be, azaz jelentkezés előtt megnézte a korábbi évadokat, akkor tudhatták, hogy az utolsó héten lesz beköltözős csavar.

Ronla 2014.05.08. 20:45:51

Tessék az óriás repülőkutya, és tényleg így hívják, ráadásul hártyás is:
www.dzsungel.webege.com/allatok/oriasrepulokutya.jpg

hovatovább? 2014.05.08. 20:46:32

Egyharmadnyi komment részlet VV Attila oldaláról:
"Nagyon örülök, hogy Viki partvonalon kívül van. Attila passzivitása jelzi, hogyan áll a "nő"-höz. Nyilván a valódi véleményét nem zúdíthatja Vikire, így jelzi hol a helye.
Gondolom a "nő" a beköltözésnél azt hitte, hogy Attilával majd szívathatja a többieket, de ez a terv dicstelen véget ért."
Erre ma VV Atti válasza:
"Nagyon jó meglátás. Minden betűje igaz és pontos."

Mók_Ica 2014.05.08. 20:46:40

Jó estét :) jó szurkolást :)

Mók_Ica 2014.05.08. 20:46:41

Jó estét :) jó szurkolást :)

Mók_Ica 2014.05.08. 20:47:21

ott folytatom, ahol tegnap abbahagytam,.... duplázok... a blogmoci monnyon le....:P

Ronla 2014.05.08. 20:47:37

Ha Zsófi-Iza párbaj lesz, akkor Izára szavazok.

Ronla 2014.05.08. 20:48:38

@Mók_Ica: Köszi, neked is duplán. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 20:49:33

@Mók_Ica: Van rólunk közös szólás-mondás-közmondás. Láttad?

(duplázzak, hogy ne érezd magad egyedül?)

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 20:50:43

@aggyistenbiri:
Ezt mostan nem értem? :)
Meg azt sem, hogy miért rít a Pinki, még elkeni azt a szép szemöldökét. Tényleg mivel húzza ki, alkoholos filccel? :)

Mók_Ica 2014.05.08. 20:52:46

@aggyistenbiri: hol-hol???? nem láttam....mutiiiiiiiiiiigyorsan :)

@Ronla: :)

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 20:53:45

@hovatovább?:
Ettől még csak jobban megutáltam ezt a f...t, ő semmivel sem volt különb, mit pofázik bele más játékába? É ezt nem is szabadna, szerintem.

Nagy Endre 2014.05.08. 20:53:57

@aggyistenbiri: Sok minden másképp van azért mint a VV5-ben.Ott volt a végén olyan hogy minden napra bejöhetett egy-egy ember kedvence is pl.Itt egy tesco gazdaságos veriót láttunk mindenben a játékosokat is beleértve.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 20:55:43

@rábassztáhessspicsába: a szemöldök nincs veszélyben, ha sír valaki, az lefelé folyik. (én még sosem, csak mesélték az öregek, hogy így szokás az embereknél)
A krokodilkönny csak legenda, ne hidd el!

hovatovább? 2014.05.08. 20:56:53

@rábassztáhessspicsába: Hát ő nagy károlynak hiszi magát,
röviden ennyi.

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 20:57:29

@Ronla:

ÁÁÁÁÁ ez az Attila..te. :) Együtt repülnek a kuttyával. :)

XO 2014.05.08. 20:57:29

Sziasztooook! HAJRÁÁÁÁ IZA!!!! :)

Ma csak később jövök, edzés volt, most meg még....na, mind1 nem mérgelődöm...

"Szépen játszatok, mert elveszem!!!"

@Mók_Ica: légyszi majd...és és tudom, de ma egy kicsit helyettem....♥ lélekben itt és siet vissza! A csajoknak is puszi! :) :*

szmoti 2014.05.08. 20:57:48

@Ronla: ha minden igaz akkor ő a Pteropus Vampyrus :) jó fej kis állat :) mondjuk annyira nem kicsi, a teste 40cm, 1kg. a szárny fesztávja pedig akár 1,7m is lehet :) Persze tévedhetek :)

Ja és hajrá Iza :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 20:58:02

@Mók_Ica: rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 18:34:47
@aggyistenbiri: Ehunvane :)
"Van a tó alján egy krokodil és egy aligátor. Honnan tudni hogy melyik az aligátor? -ledugsz a vízbe egy botot és amelyik felmászik rajta az a mókus" (ez a vicc rólad szól és mókicáról

Ronla 2014.05.08. 20:58:56

Komolyan, ilyen nagy baromságot is csak Zsófi hisz el.

Nagy Endre 2014.05.08. 20:59:36

@aggyistenbiri: Zsófi Atti szerint Sehi 2.:-))) Egyébként Sehi nem nyomott le egy bulit?Ha már elhívják mindenhova.Atti után neki jött be az élet a legjobban.A facebookos oldala elég mozgalmas bár nem az én világom de tud élni.

Mók_Ica 2014.05.08. 20:59:45

@XO: oksa :) majd gyere :) én is most csak bekukkantottam, még van egy kis dolgom, de kezdésre itt vagyok :) :*

Mók_Ica 2014.05.08. 21:00:50

@aggyistenbiri: cuki :) most már celebek vagyunk???? lehet arcoskodnunk??? :) :P

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 21:01:48

@hovatovább?:
Pffffff nekem meg ennyi.
35 évesen szívatja a 20 éveseket, de nagy Károly? SZÁNALMAS

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 21:05:15

@Mók_Ica: Én_mindig_Arc_voltam és leszek is. Mindenki más véleményétől függetlenül.

Ronla 2014.05.08. 21:05:25

@rábassztáhessspicsába: Szerintem Attila is meglepődött, hogy Zsófika ezt így elhitte.

@szmoti: nem tévedsz. :)

Nem Penny hajója 2014.05.08. 21:06:07

Nem hittem, hogy valaha ezt írom, de nekem nagyot nőtt Viki a szememben. Egyedül ő volt ugyanis az, akit az a pszichopata nem tudott manipulálni. Au-t, szerencsétlen Pinkit, de még Izát is két mondattal pincsikutyává varázsolta.

Ez annyiból sokat sejtető, hogy ezektől az emberektől egy ügyes szélhámos úgy csalná ki a nyereményüket, ahogy akarja. Nem mondom, hogy Viki érdemli meg legjobban a nyereményeket, de az biztos, hogy nála lenne ilyen szempontból a legjobb helyen.

Krétagarbó 2014.05.08. 21:07:01

@Szentpeter: Itt válaszolok az előző posztban általad írtakra. Azt írtad, hogy a naivában nincs rosszindulat. Ez így is van, ilyen naiva szereplő volt Sehi, kicsit butácska, de helyeske, kedveske, édi-bédi, el is jutott a döntőig.
Pinki azonban néha megmutatta azt, hogy bizony képes rosszindulatra, pl. a dedós szintű, kifejezetten rosszindulatú árulkodásaival. És itt kiesett a naiva szerepből, és lehet, hogy emiatt nem lesz döntős szerintem. (Én azt nem vetem a szemére, mint többek, hogy kvázi cinkostárs volt Viki mellett, mert abban igazat adok Pinkinek, hogy amíg vele Viki nem geciskedett, sőt kifejezetten baráti kapcsolatot próbált ápolni, addig azt ő is ugyanúgy viszonozta.)

Egy kis kapcsolódó a naiva témában, hogy lássuk, hogy a török nők között is van olyan, aki mindent elfog hinni:)))

index.hu/mindekozben/poszt/2014/05/08/ha_azt_gondolta_alekosz_felesegkereso_tevemusora_volt_mindennek_a_legalja_gondolja_ujra/

csillagkukkancs 2014.05.08. 21:08:17

az én kutyám beszél, és énekel. de tényleg ám! egy igen ritka nyelven. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 21:09:13

@Nem Penny hajója: Nahát, csak emlegetnem kell, és előkeveredsz :)
Immádlak.
Magamat is!

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 21:09:56

@Ronla:
De Pinki is beszopatta Attikát igez-e kedves nő társaim, remélem tudjátok, hogy mire gondolok? :)
Minden pasi azt gondolja, hogy ő a Károly, persze, hogyne. :D

LittlePurple 2014.05.08. 21:10:26

@Krétagarbó: és pinki szinte végig asszisztálta a vikkancs aljas tetteit.

Krétagarbó 2014.05.08. 21:11:50

@csillagkukkancs: azt észrevettétek tegnap este, hogy a belevaló végén Béci azt mondta, hogy (majd meglátjuk, vagy vmi ilyemi...) hogy kié lesz vasárnap a kocsi, az autó és a pénz?:)))

KRISZ FAN 2014.05.08. 21:13:44

@aggyistenbiri: Lehet igazad van, de titkon szerintem jobban örült volna egy :)) úgymond lelkileg megroggyant Izának. Könnyebb préda lett volna, mint így most. Ráadásul akkor eljátszhatta volna az irgalmas szamaritánust is, a legjobb barát szerepében tetszelegve. Na ez nem jött most össze neki, és érzi akár még az is benne van a pakliban, hogy kihívott lesz. Az igaz, hogy erre még én is csak kb. 1% esély látok, de ugye az 1 is több a 0-nál. Nekem ez a meglátásom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 21:16:21

@Krétagarbó: Nem beszélve arról, hogy már rég kipotyogott volna, ha nem karolja fel Viki, ezáltal megvédve őt a kiválasztásoktól.
Most megint Vikiztem, elnézést is kérek mindenkitől, akiből ez ellenérzést vált ki.
De komolyan, hányszor volt olyan, hogy konfliktusba keveredett, és egyből rohant Vikihez, hogy védje meg? Ők kvázi szimbiózisban éltek egészen az utóbbi napokig. Csak a gomba kezdi felemészteni a fát, ami eddig éltette.

KRISZ FAN 2014.05.08. 21:16:29

@XO: Szia!! Hajráá Iza!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 21:18:41

@rábassztáhessspicsába: Sem. Ott vannak a méretes szempillák. Fizikai képtelenség, hogy azon az erdőn egy könnycsepp is átküzdje magát. A hisztis sírás pedig pláne nem.

Nagy Endre 2014.05.08. 21:19:34

@Nem Penny hajója: Viki még szólt is Aunak mikor Attila eljátszotta a bőröndös dolgot hogy szivatják..Au nem vette a lapot pedig már Milo is mondta neki...Az meg szerencsétlen semmit nem értett.De most komolyan ilyen volt Zsolttal is aki kiszúrt vele a pókkal aztán öri hari 2 napig majd legjobb haver megint.Aurelio egyszerüen ilyen.A riportban meg előadja magárt mekkora Károly.Hát látszik is...

Attila sok geciséget csinált bent ez tény és volt hogy túllőtt a célon pláne mikor Petivel volt de nem hiszem hogy alapból ilyen ember lenne.

Krétagarbó 2014.05.08. 21:21:13

@Mók_Ica: szia!
@aggyistenbiri: mondjuk Viki remek taktikája a gőzhenger stílus többek között, ami eddig neki bejött. Igazából azt gondolom, hogy nem is annyira tartják őt erősnek bent, mint ahogy azt mi itt kint gondoljuk, csak úgy vannak vele, mint '56 után Antall József a kommunistákkal, "most lemerülök, és kibekkelem őket." Még azt sem mondom, hogy tudatos lenne ez náluk, vagy így megfogalmaznák magukban, de szerintem ki taktikából, ki konfliktuskerülés okán, de inkább úgy van vele, hogy hagyja inkább... (Tegnap, amikor Csabi Vikibe folytotta a taktikát, akkor Izának volt egy olyan félmosolya, hogy ő tudja pontosan, milyen. De AU is, még a játék elején-közepén is többször hangoztatta, hogy Vikiben egyáltalán nem lehet megbízni.)

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.08. 21:23:18

Szép estét mindenkinek!

HAJRÁ IZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 21:23:19

@KriszIza fan: Ne már, persze hogy érzi, rezeg a léce. De nem te is megmozgatnál minden követ a helyében, hogy mégse téged vigyenek ki?
Csak ismételni tudom magam: bárki nyerhet, Iza is, csak NE Zsófi.Viki nem fog, Izának csak Au a vetélytársa.

Krétagarbó 2014.05.08. 21:23:36

@LittlePurple: és? Miért kellett volna odaköpnie, ahol enni kap? Neki Vikivel nem volt semmi baja, barinők voltak, Viki többször megvédte, támogatta. Miért kellett volna neki Viki ellen fordulnia?

LittlePurple 2014.05.08. 21:26:26

@Krétagarbó: ki mondta hogy forduljon ellene? Miről beszélsz?
azt írtam hogy pinki szinte végig asszisztálta a vikkancs aljas tetteit.

Nagy Endre 2014.05.08. 21:29:21

@LittlePurple: Ez a másik dolog.A párbaján nem tudom mennyire hozzák ezt majd fel de remélem hogy igen.Én elhiszem hogy titoktartó de akkor is sok mindenről volt tudomása.

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 21:35:29

Mostan énekel egy szakállas nőférfi... ha ezt valaki mesélné nem hinném el

LittlePurple 2014.05.08. 21:35:46

@Nagy Endre: épp ezt írtam, így tulajdonképpen tettestársnak minősül - és mindez hogyan illik a naiva szerepéhez, meg az utóbbi időben történt hirtelen történt 180 fokos nagyarc-változása.

Mók_Ica 2014.05.08. 21:37:20

@aggyistenbiri: én még csak most lettem cölöp... tanulnom kell :) :P

@Krétagarbó: szia :)

candyperfumegirl 2014.05.08. 21:39:47

@hovatovább?: na akkor jól éreztem. :) Már csak az kell, hogy Izának is átmenjen az üzenet.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 21:40:24

@LittlePurple: Kéz kezet mos alapon asszisztált Pink az "aljasságokhoz".
Ezt a játékot sem (főleg nem!) lehet patika tiszta lélekkel játszani.
Kicsit unom már magam ismételgetni, de amíg egy Alekosz, Attila nyerhetett, addig igazán nem tudom megérteni a Vikis ellenszenvet. Miért? Mert játszik? Cinkelt kártyákkal? Ki nem szarja le? Csak pasik Machiavelliskedhetnek?

Mók_Ica 2014.05.08. 21:41:30

@Szentpeter: ha nem baj, én nem szeretnék politizálni .....

LittlePurple 2014.05.08. 21:41:47

@aggyistenbiri: ahogy írtad: " Ki nem szarja le? "

KRISZ FAN 2014.05.08. 21:44:30

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Szia!! küldtem egy privit, nézz már rá létszíves :)) Krisszel kapcsolatos.

Nagy Endre 2014.05.08. 21:50:46

@aggyistenbiri: Bocs ha beleszólok.Vikivel sok tekintetben nincs baj.Taktikázni lehet tud is.Mindenki másképp ítéli meg őt.Amikor jókat mond vagy kreatív kicsit megmondóember is a többiek helyett nem zavart.Egy dolog van.Ő mindenkit nagyszerüen leugathatott mert verbálisan fölényben volt a többséggel Izát kivéve.De mikor őt támadták azt nem volt képes legyűrni.Mert ha vele szemben valaki úthenger mert lenni akkor annak jaj volt.Túlságosan belemászott mások életébe bennt ami nem biztos hogy annyira jó.A legyetek öngyilkosok kb egy kurvaanyázással felér pl.csak cizelláltabb megfogalmazás.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 21:52:11

@aggyistenbiri: +1
basszus, néha jól meg kell nézem egyik-másik hsz-ed, mert azt hittem én írtam., csak nem tudtam róla :D

Krétagarbó 2014.05.08. 21:53:27

@LittlePurple: Én ezt arra írtam, hogy azt írtad, hogy végig asszisztálta Viki szenyóságait. Mit kellett volna tennie? Ellene fordulnia?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 21:53:41

@LittlePurple: Nem is csak neked szólt a kirohanásom, csak te voltál a legközelebb. Ugyanúgy szólt Candy-nek, Endrének, SentPéternek is.
Felfokozott hangulatban vagyunk! HÁT I-M-Á-D-O-M. :)

Krétagarbó 2014.05.08. 21:56:13

@Szentpeter: Biztos ezt is mondta. De attól még az az idézet is állítólag tőle van. Mostanában sokat mormolom én is...

Mók_Ica 2014.05.08. 21:56:19

@Szentpeter: jól vagyok......bár szőke vagyok, mind a kettőt láttam.... és értettem is....

LittlePurple 2014.05.08. 21:57:55

@Krétagarbó: ki beszél arról, hogy mit kellett volna tennie?
az a lényeg: hogyan kapcsolódik a naiva szerephez ez az asszisztálás, vagy az utóbbi időben, hirtelen 180 fokos nagyarc-váltás!?

Krétagarbó 2014.05.08. 21:58:28

@Mók_Ica: Nem baj, abba is hagyom:))
(Tudom, nem nekem szólt,de én vittem bele.)

Zsola,mazsola 2014.05.08. 22:00:01

Remélem víz alatt cumizós cockiza kiesik, bárkit visz ki. Ahogy elnézem a közönség szavazásokat, elég sokan kint szeretnék látni. Remélem így is lesz. Hajrá egyikse!

Nagy Endre 2014.05.08. 22:00:04

@Jock Ewing: Már Dallasban is a VV6-ot nézik?:D Komoly:-))))))))

Mók_Ica 2014.05.08. 22:00:39

@Krétagarbó: nem mintha nem lenne véleményem, de ilyenkor este már örülök, ha egy kicsit nem kell "gondolkodnom" :) :)

kezdő-dikk :) :)

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 22:00:47

@Jock Ewing:
Így voltam pld. Attika győzelmével is, az értékrend már nála is borult.
Máma nem is nézem az öfit sem látni sem hallani nem akarom őt, a szőr áll rajtam tőle.

Mók_Ica 2014.05.08. 22:01:16

@Szentpeter: hmmmm .... zsófika nem szőke :P

katicaa a hétpettyes 2014.05.08. 22:01:25

@Szentpeter: Van olyan, amiben egyetértünk? VAN!
@Jock Ewing: És mindazokéval, akik képesek esténként ezt a szennyoperát nézni. Na, akik meg még kommentálják is! FÚÚÚJJJ!

Krétagarbó 2014.05.08. 22:01:51

@LittlePurple: Az asszisztálást én nem rovom fel neki.

Lilith.Inanna1 2014.05.08. 22:01:59

Sziasztok, úgy siettem, még a hajam is lobogott. :)
Please közvetítést szeretném kérni. :)

Mók_Ica 2014.05.08. 22:04:02

liluka köszönt minket.... decensen van felöltözve :) biztos olvasták a ruháiról a kritikáinkat :)

még az ex-ek bent, "edzenek" a bentiekkel, önismereti tréning :)

atti pinkit tanítgatja - cuki kislány, változtassunk ezen az imidzsen.... tanuljuk meg "átverni" a többieket... jön a westie-s sztori

Lilith.Inanna1 2014.05.08. 22:04:12

@Szentpeter: szia Péter. Remélem Iza bátor lesz és Vikit hívja ki, de nem látok rá sok esélyt.

Mók_Ica 2014.05.08. 22:04:50

@Lilith.Inanna1: szia :) most kezdődött, most van a fenti belinkelt video :) repülő kutya....

Krétagarbó 2014.05.08. 22:05:30

Lilu tiszta feketében, most csinos, de olyan semmilyen.
Az exek tanácsokat adnak, Ati kezdi Pinkivel: Pinki ne legyél olyan NAIV, tanuld meg egy kicsit átverni őket. Előadja a repülő westy történetét, aminek sírás lesz a vége..

Lilith.Inanna1 2014.05.08. 22:06:17

@Mók_Ica: Szia Icácska, azt már láttam... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 22:09:58

Annyira durva ez a Zsófi, uramisten! Ez eddig hol nőtt fel, az előszobában egy szekrényben?!

Mók_Ica 2014.05.08. 22:10:38

zsófika sír, mert nem hiszi el, hogy ilyen könnyű őt átverni.... most jön majd az erősítés

milo vikit trenírozza.... viki minden infot szeretne tudni, ami csak azért nem jó, mert be fog golyózni..... ebből vissza kell venni.... a többiek "gyengeségét" próbálja kihasználni.... legfőképp zsófit és au-t
milo tanácsa, próbálja visszafogni a vitákat, veszekedéseket... viki először is zsófikával fog kibékülni

atti indulatkezelést próbál tanítani zsófikának, ne menjen bele a provokálós helyzetekbe, ne indulatból válaszoljon, ne üljön fel minden ilyen helyzetnek.....
kicsit idegesítően kacarászik... (bocsi Péter)

zsófika most jött rá, hogy volt egy csomó helyzet, hogy őt átverték.... és ilyen hogy történhetett meg, ő ezt észre sem vette...

viki bocsánatot kér zsófikától, aki nem érti, hogy mi van most??

Krétagarbó 2014.05.08. 22:10:53

Milo-Viki: infoéhségből kell visszavenni, Viki szerint AU és Pinki a legbefolyásolhatóbb. Vikinek azt tanácsolja Milo, hogy most már simítsa el a konfliktokat itt az utolsó napokra, erre Viki kijelenti, hogy akkor kibékül Pinkivel.
Ati-Pinki: konfliktusokban legyen kicsit bevállalósabb, az nem jó, ha nem szól vissza, mert akkor ő marad alul.
PINKI NEM VETTE ÉSZRE EDDIG, HOGY Ő A NAIVA:))))

Viki behívja a nyugiba, hogy béküljenek. Pinki nem érti, hogy miért??

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 22:13:01

Viki elég hamar levágta, hogy Atti kioktatta Zsófit.

Nagy Endre 2014.05.08. 22:13:55

Mindenkinek jó éjt mára!

lopiciG 2014.05.08. 22:14:33

Zsófika lázadása Viki ellen :)
Mondjuk ha nem lenne bent Attila, már biztos puncsolt volna Vikinek

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 22:15:29

@Mók_Ica: de ahogy elnézem, nem ua. szekrényben töltötték a gyermekkorukat. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 22:16:23

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "ostoba új szinonimája a cuki"
Nem is ez a gázos. Hanem az, amikor a nulla egyéniségű nő próbál egy Attila után menőzni, és seggel fordul a mentora felé, mint Zsófi teszi.
Remélem, az a nagy arca lehúzza a mocsárba. Ott pedig várni fogom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 22:17:22

@Jock Ewing: vagy egy kispolskiéban, mert az olyan kis cuki. :D

Zsola,mazsola 2014.05.08. 22:18:05

Zsófika mennyire agyhalott, ritkán látni ilyen. Ráadásul irritáló ahogy beszél. A mellén kívül nincs értékelhető tulajdonsága...

Krétagarbó 2014.05.08. 22:19:04

Viki és Pinki: nem volt sikeres kibékülés, Pinki kicsit szarik Viki fejére konkrétan...
Szusiznak a gyerekek, Ati pohárköszöntőt mond, Iza egyet riposztol rá.
Vikinek Milo került igazán a szívéhez közel, de másik kettő is, na jó, Ati is. de nem annyira szerintem...
Pinki szomorkodik, hogy hazamennek, Pinkinek azért volt jó ez a pár nap, mert kapott egy kis figyelmet, amit a villatársaitól nem kapott meg.
Izé félrehívja Atit, hogy mit javasol neki. Ati finoman Vikire irányítja, húzz a 19-re lapot... Azt hiszi Izé, hogy nem szeretik kint, Ati céloz rá, hogy ez nem biztos, hogy így van.
Ati félrehívja AU-t és rábeszéli, hogy hívja el Sehit randira, majd kintre...

Mók_Ica 2014.05.08. 22:19:05

zsófika próbálja kiosztani vikit... félig meddig sikerült...

búcsú ebéd az exekkel, atti aunak ad sehizős tanácsot...
az ebéd szusi, iza tapsikol örömében, 3 hónapja erre várt.

atti: örül, hogy itt volt, pont velük.... kivéve au-t :) koccintsunk, köszi a vendéglátást
iza válaszbeszédet mond: mi is örülünk, bárcsak még maradnátok.

atti rábeszéli zsófikát, hogy kóstolja meg a szusit, zsófika megkérdezi, hogy azt a "feketét" is megehetjük, ami kívül van? csabi: persze, az szigszalag, majd lecsúszik...

zsófika örül, hogy bent voltak az exek, mert valaki figyelt rá, valaki meghallgatta
iza megkérdezi atti véleményét, hogy kit hívjon ki.... kérdés, hogy biztonsági játékot akar játszani, vagy olyan embert választ, aki ellen nem méltatlan kiesnie.... iza is sírva fakad, ölelés

atti au-val is beszél, természetesen sehi meghódítása a téma.... mielőtt kimennek, beszéljen vele, hívja el egy randira, egy vacsira a nyereménypénzből :) :)

Mók_Ica 2014.05.08. 22:22:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát nem.... :)

@Jock Ewing: elég furán nyomja.... mivel úgy érzem atti nem csípi viszont lilut :)

au sehivel beszélget, ajit ad neki... na vajon mit? egy sapkát, amit viki állandóan kunyerál tőle....
természetesen viki betoppan és levágja mi a helyzet... pedig au azt mondja, hogy csak megfogta sehi a sapit :) erre viki: aham, én meg majd beküldöm pinkit, hogy elhiggye :)

mercsi 2014.05.08. 22:22:33

bakker, Attila miért avatkozik bele a játék menetébe? rohadék... most tuti Vikit hívja Iza... :(

Krétagarbó 2014.05.08. 22:24:09

AU örül, hogy tanácsokat ad, de nem biztos benne, hogy nem szivatja Ati.
Sehinek udvarol úgy, hogy: azt hittem, hogy egy hisztis p...a vagy amúgy. Ad neki egy baseball sapit, valami ződet (Fradis??) és Viki persze belepofátlankodik a szobába és kiakad, hogy Sehi kapja a ződsapit. Erre AU: csak a kezében van... Erre Viki: Buksi, mindjárt behívom Zsófit, ő elhiszi...
AU udvarlása: Sehi, nem csak megcsinálnálak, de feleségül is vennélek. Mekkora csajozógép:))

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 22:24:15

@aggyistenbiri
Attilkát várjadmá na,:)
Szóljatok már, ha Attila kitakarodott a vellából.

Mók_Ica 2014.05.08. 22:24:21

@mercsi: ez csak azért gáz, mert amikor anno hozzájuk mentek be, ő kifejezetten rühellte, hogy az exeknek mi közük az akkori játékfolyamhoz.....

mercsi 2014.05.08. 22:25:05

@Mók_Ica: hát ezaz... én is ezt mondom... Viki rengeteget melózott, hogy most ott lehessen, erre ő a kis okos fejével közbehúzza. még egyszer mondom: rohadék.

Mók_Ica 2014.05.08. 22:25:48

@rábassztáhessspicsába: most köszönnek el.... ölelések, puszik, utolsó jó tanácsok.... búcsú ajándékok.

atti ad pinkinek egy búcsú ajándékot, pinki el sem hiszi

mercsi 2014.05.08. 22:26:34

és nem is adott Vikinek semmit...

Krétagarbó 2014.05.08. 22:27:20

Ajándékosztás: Sehi művirágot ad Pinkinek, Ati AU-nak egy műbrokit propelleréznek.
Ati Pinkinek: feszkólevezetésre egy vmit, darab kő?? Mielőtt toporzékolsz, nyomkodd...
Milo Vikinek egy iránytűt. Csabi Izének egy marokgumit, hihihi. matyizom erősítésre?

Mók_Ica 2014.05.08. 22:27:27

na, mindenki kapott vmi ajándékot ....

Zsola,mazsola 2014.05.08. 22:29:18

Na, elindultak az "agyában" a rózsaszín pónik ugrándozni. :D

Krétagarbó 2014.05.08. 22:29:27

Ennyi volt az öfi, a nézők Pinkit hívnák ki.

Mók_Ica 2014.05.08. 22:29:49

appos szavazás: zsófikát ajánlják a nézők
pár perc szünet és kihívás jön..... a helyzet fokozódik-dikkkkkkk

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 22:30:08

Mikor választanak már kifelé? Itt ülök tűkön. A rizsázás nem érdekel.

candyperfumegirl 2014.05.08. 22:31:47

Károlyság, fújatás, ütés!
Mekkora elköszönés.:D

malevil2050 2014.05.08. 22:31:49

@mercsi: 99% - igen,ha ebből isaura nem értett semmit,akkor vége a dalnak.

candyperfumegirl 2014.05.08. 22:33:16

Az a baj, hogy a Retek már az apposokat is manipulálta...annyira ki van itt kövezve az út egy Iza-Zsófi párbajhoz (Zsófi győzelmével), már Atti is úgy köszönt egy Zsófitól, hogy sok sikert a párbajon...Iza meg 2-3 napja nem is szerepel az összefoglalókban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 22:33:17

Ajándék osztás. Komolyan? Tényleeeg? hihihihi

LittlePurple 2014.05.08. 22:33:34

@candyperfumegirl: az ütést már tuja mondta és mutatta :)

malevil2050 2014.05.08. 22:33:52

Énmár beízzítottam az appomat, mert viki lesz azellenfél :)

beacska 2014.05.08. 22:35:19

nnna, Atinak milyen igaza volt: aki szereti Izát, azt nem érdekli, milyen hülyeséget csinált, így is szereti!

HAJ-RÁ IZA!

Zsola,mazsola 2014.05.08. 22:35:24

@Mók_Ica: a cickóra megyek, poppedli sokadlagos. Az Csárlié tetszett. A Best összhatás pedig Alexa a mai napig, persze miután összerakta az arcát ébredés után :)))

malevil2050 2014.05.08. 22:36:37

@mercsi: Ha vikiit akko isaurára.Minden más esetben ellene.

Krétagarbó 2014.05.08. 22:37:01

@Szentpeter: Nem nyersz tőlem még egyet:))
Most úgy érzem, így Ati tanácsai után, hogy Vikit hívja.

malevil2050 2014.05.08. 22:37:13

@LittlePurple: Montam micsináljál de nem foglalkoztál vele,belenyugodtál h nem megy

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 22:37:15

@Szentpeter: Zsófit viszi, nem Vikit, állom a fogadást.

mercsi 2014.05.08. 22:37:27

@malevil2050: én meg pont fordítva :D

Mók_Ica 2014.05.08. 22:38:22

@Zsola,mazsola: kérdezz körbe :) a popója is bejön itt a fiúknak :)

kihívásra kapcsolunk a villába.... hangmérnök monnyon leeeeee

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 22:38:36

@mercsi: Attila azért utálja Vikit, mert saját magát ismeri fel benne.

malevil2050 2014.05.08. 22:40:02

@mercsi: Hát akkor innentől ellenségek vagyunk :))

Krétagarbó 2014.05.08. 22:40:09

Kezdődik a kihívás.
Iza haja elől feltornyozva, szája kicsit sok, de összességében helyes. Viki kitrappol a bőröndért, elől a kék kendő.

Mók_Ica 2014.05.08. 22:40:13

iza izgul, feleannyi a választási lehetőség, a villalakók megfogyatkoztak

bőrönd behoz by viki
kisfilmek jönnek a kiválasztásról.....

chloep 2014.05.08. 22:40:14

jajj, Iza... Ez a smink-haj kombi nagyon büntet.. "Model" lettére azért elég nyilvánvalóan nem tudja hogy mi áll saját magának jól.

mercsi 2014.05.08. 22:40:48

@malevil2050: ellenségek? pusztán emiatt? nemár... :(

Zsola,mazsola 2014.05.08. 22:41:03

@Mók_Ica: ahogy szeretnéd :)

Férfitársaim, onlány savazás: Kinek van a legszebb fara a vv6-ban?

malevil2050 2014.05.08. 22:41:36

@mercsi: Természetesen ez csak vicc volt :)

mercsi 2014.05.08. 22:42:12

@malevil2050: látod, nem kéne ennyit néznem Zsófit :D :D

chloep 2014.05.08. 22:43:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pontosan. elég vicces volt nézni az elején hogy milyen megrögzötten vitatkozott arról hogy Ö Vikivel bármiben is hasonlítana(a saját FB oldalán). ugyan így nyomta, de nekem Viki még így is egy fokkal emberibbnek tűnik...

Lilith.Inanna1 2014.05.08. 22:43:35

@Szentpeter: én is kíváncsi lennék rá

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 22:44:36

Attila egy szép, dicső hősihalált lebegtetett be Izának.... ha ezt végiggondolja tehát, akkor azt kellene kihívnia, akit -saját maga szerint legalábbis-, le tud győzni. Ez pedig Zsófi.
De hogy végülis hogy dönt, azt nem tudom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 22:45:16

@Szentpeter: Attilának sincs. Nem is volt. Tehát magára ismert benne. Hány változatban mondjam még el? :D

Mók_Ica 2014.05.08. 22:45:55

iza, riportba, azonnal.... lilu hííííí :) kettecskén beszélőre....

Krétagarbó 2014.05.08. 22:45:56

Iza azt mondja, hogy senkitől nem esett jól a jel, de Pinkitől számított rá.
Viki előadja azt az agymenését, hogy Izé tkp-en nem is akar nyerni, mert nem mondja annyiszor vagy olyan hangosan... Ez pont olyan hülyeség, mint a párbaj nélkül ne legyen már a top5-ben senki típusú agymosás...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 22:46:03

@aggyistenbiri: Vízben van barátja, ha már égen-földön nincs is.

mercsi 2014.05.08. 22:47:31

nocsak, most Lilu is befolyásolja?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 22:47:40

@Szentpeter: Ez nem igaz. Attilát nagyon sokáig ekézték, ő volt a pszichokillerpataagyrémsorozatgyilkosmengeleszociopataállat. Még most is indulatokat kavar.
A vége felé kezdett felfelé ívelni a népszerűsége.

chloep 2014.05.08. 22:47:46

Na, azért Izu megtanulta Krisztöl hogyan kell sajnáltatnia magát....

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 22:48:00

@Szentpeter:
Te miről beszélsz?
Én is megszerettem pld.,

Veder1 2014.05.08. 22:48:00

Iza továbbra sem taktikázik. Ügyes kislány...

Mók_Ica 2014.05.08. 22:48:40

ó jaj, iza senkinek nem adna kendőt szíve szerint.... így nem lehet játszani.
ösztönből döntött

malevil2050 2014.05.08. 22:48:45

Nahh ettől a riporttól semlettem okosabb

Krétagarbó 2014.05.08. 22:49:05

XO-nak: Izán az a ruha van, ami felül fekete, ujjatlan, alul fekete-fehér csíkos, hosszú.

Most is arról beszél, hogy ösztönösen cselekszik, most is. Kérdésre elmondja, hogy bárhogy dönt, azzal Traki egyetértene szerinte.

mercsi 2014.05.08. 22:49:20

@Szentpeter: nem. Attiről mindenki tudja, hogy megnyerte az előző szériát...

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.08. 22:50:04

XO, nem merek semmit írni, de biztos egyre gondolunk!

Mók_Ica 2014.05.08. 22:50:39

jön iza.. gegv
nehezebb volt ez a döntés, mint a legutóbbi, hisz kevesebben vannak....

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 22:51:15

@Szentpeter:
Még őt is jobban szeretem, mint azt a szemét f.szt.

malevil2050 2014.05.08. 22:51:16

pfffffffffffffffffffffffff ezt az indokot

Mók_Ica 2014.05.08. 22:51:32

kiben csalódott, kivel volt vitája... és kit látna szívesen a top3-ban

mercsi 2014.05.08. 22:51:47

na most felröhögtem :D :D "ha visszanézem, nem fogok csalódni"... Krisz szerintem fogja a fejét...

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.08. 22:51:54

megőrülök, Vikinek azt mondja, ha visszanézi, ő az egyetlen, akiben nem fog csalódni
Iza, nézd vissza!!!!!!!!
Viki meg mosolyog, hogy nem sül le a képéről a bőr

Zsófit viszi tuti, ezek után

Krétagarbó 2014.05.08. 22:51:55

Nehezebben hozott döntést, mint múltkor, kiben csalódott, ki bántotta meg jobban, kit látna szívesen maga mellett 2 embert a döntőben.
Vikivel kezd: Iza szerint ő az a 15 ember közül, akiben nem fog csalódni. (szerintem ez csavar lesz).
AU-ban csalódott, hamar adott neki bizalmat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 22:52:30

Vikivel a vv után is el tud képzelni egy barátságot, stb.

malevil2050 2014.05.08. 22:53:38

Nahh drága itt a bukta,ekkora baklövést , majd rájössz .

Krétagarbó 2014.05.08. 22:53:45

Zsófi: te olyan ember vagy, akiben nagyot csalódtam, nem voltál őszinte felém, téged viszlek.

Lőjetek le, ha mégx1 tippelek!!!

Mók_Ica 2014.05.08. 22:54:02

éljen a forgatókönyv :)
@Szentpeter: nyomhatod az appot :)

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.08. 22:54:53

XO: valahogy intézd majd el, hogy Iza nézze vissza Vikit az elejétől!
Iza ügyes volt amúgy, összeszedett, csak nem jól döntött szerintem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 22:55:10

:DDDDDD VIKIIIII :DDDD Úristenit! Jár a különdíj!

Mók_Ica 2014.05.08. 22:55:33

a blogmoci monnyon le... már a második kommentemet nyeli le.... :(

mercsi 2014.05.08. 22:55:37

JEEEEEEEEEEEE! Hajrá VIKI!!!!!!!!!!!!!!!

malevil2050 2014.05.08. 22:55:48

Méé nem lehet má szavazni???

beacska 2014.05.08. 22:55:55

kíváncsi vagyok rá, Viki fogja-e magát valaha szégyellni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 22:56:22

@Szentpeter: jóvanna, de a döntőben azért ne fogadj Au. ellen. :D

beacska 2014.05.08. 22:56:55

@Szentpeter: nem hazudott. Te tényleg nem láttad miről beszélt?

KRISZ FAN 2014.05.08. 22:56:57

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy lehet Vikiben ennyire megbízni!!!!!!! Mekkorát fogsz csalódni pedig benne Iza!! Majd ha visszanézed a dolgokat!!

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.08. 22:57:03

@beacska: aki így belemosolyog Iza arcába amikor ilyet mond, az soha nem fogja szégyellni magát

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 22:57:19

Jó van, nem hallgatott Attira. :)
Petike meg aggódhat a pinki poppolójáért. :)

LittlePurple 2014.05.08. 22:57:35

@malevil2050: készítheted az új avatarod :)
de a hétvégi hármast is tudod már...
sőt a vasárnapi kettest (Y)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 22:58:51

@aggyistenbiri: Hát szerintem is. :D
Lehet utálni, nem szeretni, de a maga nemében zseniálisan lavírozta végig az egész évadot, de ez hagyján, pont úgy történtek a kiválasztások, kihívások - ezáltal a párbalyok is, ahogy ő azt úúúgymond megkoreografálta.

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 23:00:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Rendezzünk gyűjtést neki, mert nyerni nem engedik. :)

Krétagarbó 2014.05.08. 23:00:19

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: azt hittem, hogy lesz egy csavar a végén, és azt mondja, hogy nem csalódott benne, pontosan a keverés kavarást várta tőle, és megkapták végig, vagy vmi ilyesmit... Jézus Mária, mi kell neki, hogy rájöjjön? Én meg még itt védem őket, hogy látják, csak nem állnak bele. Na, most kiakadtam...

KRISZ FAN 2014.05.08. 23:00:34

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Na majd én megteszem. Kigyűjtöm az összes videót amiben ellenük kavart, összevágom egy filmbe és Krisznek odaadom, mutassa meg neki!! Le fog esni az álla!!

dare 2014.05.08. 23:01:42

Na Au és Viki finalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ki legyen a 3-ik?
Sose hittem volna hogy Izára fogok szavazni, de ez a rózsaszín cukorfalat nem érdemli meg hogy ott legyen.
Megy a szavazat Izára, remélem kiesik pink, legyen már vége ennek a kisdedóvónak.

Krétagarbó 2014.05.08. 23:02:19

@Szentpeter: Pinkinek esélyes sincs! (Figyelj, ne is vitatkozz. Tudod, hogy mindig az ellenkezője lesz annak, amit tippelek:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 23:02:19

@rábassztáhessspicsába: á, ahhoz mi nem vagyunk elég szervezettek és elszántak.
Ahhoz min. Iza-Krisz fannak kéne lenni. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 23:03:05

De ezen a párbajon Izának fogok drukkolni, az biztos.

Ronla 2014.05.08. 23:03:18

Akkor megy a szavazatom Izára.

Pedig milyen állat, bocsánat király, izé... károly lett volna, ha Vikit hívja ki.

Krétagarbó 2014.05.08. 23:04:50

@Lilith.Inanna1: Szívesen.

Traki van a BV-ben, kőkeményen rajta lesz, hogy Iza megnyerje a kecót. Nyomatom ezerrel, járom a városokat, stb.. (Miért nincs valami beszédóra a suliban? Egyszerűen nem tudnak kommunikálni, fáj néha hallgatni, mennyire ergyán fejezik ki magukat.)

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.08. 23:04:55

@Krétagarbó: én sem gondoltam, hogy ENNYIRE nem tudnak a sok hazugságról
KRISZIZAFAN: jó munkát hozzá, lesz vele meló bőven :D

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.08. 23:08:07

XO: Krisz a belevalóban, meséli a kampányt, járja a városokat, mindent megtesz, és még egy lánynak sem válaszolt az üzenetére (gondolom kapott vagy kétezer ajánlatot, de még nem válaszolt senkinek).

Attila Zsófikának kampányol a fb-on, basszus.

Krétagarbó 2014.05.08. 23:08:39

Ati azért nem akarta, hogy Pinkit vigye, mert megkedvelte. Pinkinek szerinte van esélye, mert Sehi2.
Ati Pinkiért FB harcot indít.
Lehet vmi komoly belőle? kérdi Adél, Ati: ti hogy vagytok a Bencével?? (Mintha tudná, hogy szerintünk IB levarrná Pinkit egyből...)

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 23:08:56

Atika a BV-ben. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csalódott. Muhahahah
Ő lesz a csillámpónis lovagja Pinkinek. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 23:09:10

Na Attila "bevallotta", hogy ha benn lenne a villában, akkor Viki lenne a legnagyobb ellenfele...

megtűrt semély 2014.05.08. 23:09:17

Iza egy büdös bunkó, nehogy már egy ilyen előember buta p.csa nyerjen.

Menjen vissza a rózsaszín lányka!

Krétagarbó 2014.05.08. 23:09:42

@Szentpeter: Én nem. Vikire szavaztam melletted, nem tűnt fel? :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 23:11:49

Mindenkitől elnézést, de én ezt marhára élvezem :DDD
@mercsi: A különdíj csak az én mániám, mivel tudom hogy nem fog nyerni Viki, szívesen adnám neki a "Csaj aki a Bábozik a többiekkel" kategória díját. @Szentpeter: Nem szeretem a pezsgőt, megtarthatod.

Krétagarbó 2014.05.08. 23:12:23

@Szentpeter: Csak nem fan leszel? Mitől ikon neked Pinki? (ráncolom a homlokom közben:))

mercsi 2014.05.08. 23:12:37

@aggyistenbiri: áá, értem! és abszolút egyetértek! EKG! :)

candyperfumegirl 2014.05.08. 23:12:44

"Viki az egyetlen, akit ha visszanézem a műsort, sem fogok szerintem csalódni benne" Ó Iza.
Krisz már visszanézte.

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 23:13:29

@Krétagarbó:
Mondjuk azt teljesen korrekt íratlan szabálynak tartom, hogy aki nem párbajozott az ne kerüljön be a fináléba. Teljesen korrekt, szerintem.
Na, Izára nyomok, Ati ellen. :)

KRISZ FAN 2014.05.08. 23:15:07

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Lesz bizony! Na most már lehiggadtam, de komolyan azt hittem agyér görcsöt kapok, mikor érvelt és végül Zsófit hívta ki. Viki drukkerek előre bocsánat amit mondani fogok, de ez a Viki egy ............. nőszemély, akinek nincsen lelkiismerete. Visszaemlékszem mikor azt hazudta Izának, hogy sajnálja amiért nem fogadta el a barátságát. Mint a vízfolyás, úgy hazudik, utána meg belemosolyog az ember arcába. Én mindent megfogok tenni Iza győzelméért, de ha Zsófika menne vissza, akkor rá fogok szavazni, mert látni akarom Viki arcát, amint ki ül rá a kín, hogy hiába való volt a sok intrika annyi hónapon keresztül. Hajráá Iza!!

Krétagarbó 2014.05.08. 23:15:57

@aggyistenbiri: Ez nagyon tuti különdíj Biri! Biztos nem te találtad ki. Vagy a Krokik ilyen okosak? Majd megkérdem itt a többiek közül valakit (nem nevesítek, de nem is általánosítok), hogy hányas az IQ-d:))

mercsi 2014.05.08. 23:16:40

@rábassztáhessspicsába: hehe, én is pont így teszek :D :D

hovatovább? 2014.05.08. 23:17:33

Szavazás:

Kit küldesz vissza a fináléba, Iza vagy Zsófi?
poll.pollcode.com/89754681

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 23:17:43

@Szentpeter: Száraz fehér. De azt sem kérek, potyogjon ki Iza ellen Zsófi.

Krétagarbó 2014.05.08. 23:18:32

@Szentpeter: így már értem. akkor ha nem lesz buli, megtartom a tiédet, ha lesz, cserélünk.

Nagy Endre 2014.05.08. 23:18:37

Elköszöntem de visszajöttem...

Nem volt semmi Iza beszéde.Auval szemben teljesen képben van.Vikivel nem.Zsófin a reggeli beszólás döntött.Azt megértem.Mindig ledöbbenek Iza mennyire naiv.Kb Au meg Zsófi szintjén bizonyos helyzetekben.Amennyire karakán csaj olyan lágyszívű és elnéző tud lenni ezekkel.Nem hittem el.Aurelio viselkedése kritikán aluli.egy óvodás nem ennyire beszari mint most ő.Ez férfi?Kb nem.Utána még örömtáncot is lejt...megint csak az érdekelte hogy ő megúszta.Védi a seggét és ez akar így nyerni?Vikin fog nagyot esni Iza álla ha kimegy és megnézi hogy ez a dög miket mondott róla a háta mögött főleg Zsófinak.Iza Bak jegyü.Sokban illik rá a jegy tulajdonságai.Kitartó, küzdő jellem.Kevés embert fogad igazán a bizalmába de akiket igen azok mellet kitart.A barátság fontos számára.Nem lihegi túl, nem érzelgősködik szemérmes.Az érzelmeit nem szereti kimutatni pedig vannak.Érzékeny ember, és sajnos hajlamos arra hogy mindig teljesítsen.Sok az energiája stabil nem álmodozik.Tervei vannak de nem akar a csúcsra törni lépésről lépésre halad.Reális földönjáró.Nem bosszuálló típus de fáj neki ha elárulják de ritkán mutatja ki.

malevil2050 2014.05.08. 23:18:59

@LittlePurple: Mostantól cukiságosság van ::) A szömömre és azagyamra rászállt a rózsaszín köd :)

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 23:19:04

@KriszIza fan:
Mondd, te elolvastad a VV oldalon Viki ismertetőjét? Ha nem, pótold, szerintem.:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 23:21:08

@Krétagarbó: 137. A vadászós cici köbcm voltál kíváncsi? 137

KRISZ FAN 2014.05.08. 23:22:43

@candyperfumegirl: Krisz megint volt a belevalóban. Nagyon aranyos volt, 1000-el kampányol Izáért, megy a párbajra is. Már Iza anyukájával is beszélt. És ami szerintem lényeges, bár tudja az igazat Vikiről, kiállt Iza döntése mellett. Nem kritizálta!! Iza meg legkésőbb szombat este, egy
remélhetőleg győztes párbaj után meg fogja tudni az igazat Vikiről és akkor érdekes döntőnek nézünk elébe!! Hajráá Iza!!

Krétagarbó 2014.05.08. 23:23:21

@Szentpeter: Szerintem is külső helyen kellene, XO és Mók_Ica is tuti jönnének, de szerintem is összejönnénk még sokan.

LittlePurple 2014.05.08. 23:23:47

@malevil2050: lááátom! egyébként nagyon ügyes vagy (Y) ha lenne appom, akkor az én pipám nem ott lenne, de csak azért megígértem XO-nak :) s mivel nem tudok szavazni, ezért csak szurkolok, hogy a top3-ba az a három személy kerüljön be, aki mindent (jót,rosszat) megtett azért! :)

Nagy Endre 2014.05.08. 23:24:12

@KriszIza fan: Nyugi, nyugi! Hidd el a döntőben Viki úgysem fog nyerni hanem harmadikként kiesik.Iza szerintem visszamegy.Sajnálom hogy iza ennyire megbízik még mindig Vikiben majd a párbajon fog szembesülni vele mekkora hazug volt ez a nő.Lehet iza elhitte neki hogy őszintén mondta egy feladatban ki mit bán meg hogy azt mondta neki:Iza barátságát nem fogadta el.Ezt nem tudom értelmezni még mindig...Aki 5 forintosnak hívja a háta mögött meg lekurvázza?

XO 2014.05.08. 23:24:21

Szép estét mindenkinek!
Látom sikerült lemaradnom,de majd pótolok! Meg kell néznem,hogy tudjak bármit is mondani, de bármennyire szerettem volna,hogy vikit vigye, tudtam,hogy ő a Pinkit választja majd.
Azért, aki már szavazott nézzen rá az APP-ra,hogy tényleg szavazott-e!

candyperfumegirl 2014.05.08. 23:24:51

@KriszIza fan: láttam, arra mondtam, hogy ő már visszanézte a vonatkozó részeket, azért csóválta a fejét, hogy elfogadja Iza döntését, de Vikit 90-10-zel kint hagyta volna. Ebben nyilván van egy nagy adag elfogultság is, de ő már legalább látja Vikit olyannak, amilyen.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 23:24:58

@aggyistenbiri: Várj, dupla skorpió vagyok 137es cicikkel. Már hogy egész mondatokban válaszoljak fel nem tett kérdésekre.
Hajrá Iza!
Különdíjat Vikinek!
AU nem is érdekel.

XO 2014.05.08. 23:25:44

@LittlePurple: :) azért nekem ez is számít! Köszi!

kis.herceg 2014.05.08. 23:25:52

Jajj, de fájdalmasan hülye ez az Iza, meg is érdemli hogy kiessen. Viki végig a játék során szopatta õt meg Kriszt, ez mindent elfelejtett, múlt héten is mi volt? Zsófi visszavárta Kriszt, Viki meg marta ahol tudta. Idióta, Zsófival szemben érvelni se fog tudni.

mercsi 2014.05.08. 23:26:23

@KriszIza fan: miért tudná meg szombaton Iza, hogy milyen Viki valójában, ha ő nyeri meg és visszamegy? nem értem a logikád.

Krétagarbó 2014.05.08. 23:26:26

@aggyistenbiri: Ha ott hordod az intelligenciád, akkor arra:)) A 137 egy igazán kellemes szám. Prím?

XO 2014.05.08. 23:28:09

@Krétagarbó: én nem hagynám ki! :)

LittlePurple 2014.05.08. 23:28:27

És a kiskutyiról ma sem tudtunk meg semmit sem! :(

Krétagarbó 2014.05.08. 23:28:34

@aggyistenbiri: Te skorpió? Nem hiszem, te kroki vagy.

LittlePurple 2014.05.08. 23:30:04

Örülök, hogy Aurelio a top3ban van (Y) (Y) (Y)

További jó éjszakát! :)

KRISZ FAN 2014.05.08. 23:30:24

@rábassztáhessspicsába: Megtörtént. :)) Akkor is tartom a véleményemet. Értem hogy ő ezt előre megmondta, ezt fogja csinálni, de nekem ez akkor is unszimpatikus. Remélem teljesül Simon átka.

malevil2050 2014.05.08. 23:31:13

@LittlePurple: Igen,nagyon sok szempontot lehetne itt mérlegelni.Viki ellen bíztosan nyert volna,az az érzésem,talán így is fog ,de az bíztosabb lett volna.Abban is van valami amit te írtál .Én ugyan így szavaztam de itt nem a mellett hanem az ellen dominál.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 23:31:14

@Krétagarbó: Én a 101-re gyúrtam, de ez jött ki. Jó ez is, nem izgat. Már bánom, hogy elmondtam, könnyen felismerhetővé tesz

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 23:31:33

@KriszIza fan: és az neked miért lesz jó? A jó (játékos) elnyeri méltó büntetését? :D

Krétagarbó 2014.05.08. 23:32:25

@LittlePurple: Én is:) Meg is nyeri, bár már tényleg csak óvatosan jósolok.

Nagy Endre 2014.05.08. 23:32:29

@sepörd: Bocs de te éled bennt Iza életét vagy mi?Tényleg rosszul látja de Vikivel hamarabb volt jó kapcsolatban mint Zsófival.Azt kell mondjam sajnos.De ő a kinnti életben is ilyen, akit megkedvel azt nehezen engedi el mégha megbántja is az illető.Szerintem Zsófika tudna neki mesélni milyen is Viki valójában de az nem fog.Iza szerintem túl naiv.Vikitől meg ez a duma hogy látta rajta a küzdést..hát nem is úgy nyomult mint egy tank az biztos.Gondolom napont hangoztatni kell azt hogy nyerni akarok vagy mi.

KRISZ FAN 2014.05.08. 23:33:06

@mercsi: Mert majd odarohan az Anyukájához és Kriszhez, és akkor megsúgják neki. Elég egy fél mondat. Mint mikor Krisz nyerte a párbaját, ő is odarohant a családhoz és ott ölelgették.

Krétagarbó 2014.05.08. 23:33:48

@aggyistenbiri: Ne izgulj, nem vagyok rád nagyon kíváncsi:))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 23:33:56

@Krétagarbó: DUPLA skorpió. már elnézést.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 23:35:03

@KriszIza fan: de mire megy már az infóval? Amikor hárman vannak, már nincs több kihívás és párbaj.... ha jól emlékszem.

Krétagarbó 2014.05.08. 23:36:46

@aggyistenbiri: De ha már szimpla sem lehetsz, szerinted lehetsz DUPLA? Drága Biri, hm??

Nagy Endre 2014.05.08. 23:37:11

@Nagy Endre: helyesbitek: Vikitől meg ez a duma hogy nem látta rajta a küzdést..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 23:37:36

@Krétagarbó: Ez csak akkor fordulhat elő, ha
-nem szereted Vikit
-más horoszkópos vagy
-beflegmultál
-nem szeretsz engem

KRISZ FAN 2014.05.08. 23:38:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen. Egyébként Vikire nem mondanám a jó jelzőt, esetleg a taktikus. De még taktika és taktika között is van különbség. Az övé konkrétan visszataszító.

kis.herceg 2014.05.08. 23:38:58

@Nagy Endre: az hogy Viki párbaj közelébe se került hónapok óta egyet jelent: ezek hülyék. ennyi, nem kell ezt túlragozni :)

Krétagarbó 2014.05.08. 23:39:42

@aggyistenbiri: Van egy kettesed de most nem találtad el csak a négyből négyet így egy igaz vagy nem.

rábassztáhessspicsába 2014.05.08. 23:41:48

@KriszIza fan:
Simon átka. Pfff
Az átkozódást nem szeretem, az átkok visszafelé is hatnak/szállnak.
Viki valszeg nem fog nyerni, ezért jobb lett volna számára, ha most esik ki. Marad a lottó 5-ös esélye neki.

Nagy Endre 2014.05.08. 23:42:22

Zsófika ellen mindegyik benntinek lenne véleménye:
Hisztis, döntésképtelen, nem volt saját játéka, szinte semmit nem nyert, Viki utánfutója volt, és senki nem vette komolyan mert nem állt ki magáért úgy hogy komolyan vegyék.Körberöhögték sokszor.Komolytalan.A cukiság aranyos de egy idő után ragacsos lesz.

KRISZ FAN 2014.05.08. 23:42:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Valóban, ebben igazad van. De azért abban az egy napban kaphat még Izától hideget-meleget. Legalább egy keveset vissza kap abból, amit ő tett a többiekkel. És itt befejeztem Vikivel kapcsolatban. Inkább koncentrálok Izára.

Nagy Endre 2014.05.08. 23:43:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja kb mint azt hogy ne nyerjen mert ő lesz a legnagyobb celeb kinnt."Jó barátnő" az ilyen:D

Nagy Endre 2014.05.08. 23:44:31

@sepörd: Persze hogy hülyék ezt el is mondtam korábban is.De ettől Viki nem jobb.A héten láttuk.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 23:45:44

@Krétagarbó: Szimpla sosem voltam, nem is értem, hogy kerültem egyáltalán szóba egy ilyen izgalmas szavazás után.

Nagy Endre 2014.05.08. 23:46:43

Azért az érdekes hogy egyik se mondta neki hogy azért kaptad a jelet mert Krisztiánnak miket mondtál a balhé alkalmával...Pedig az se volt piskóta.

Krétagarbó 2014.05.08. 23:47:02

Elmegyek én is, jó éjt mindenkinek, ha lesz onlány, írja vki?
(Nem nagyon van türelmem utólag visszanézni, lusta dög vagyok.)

faszent 2014.05.08. 23:47:08

@XO:

Ezer szerencse, hogy nem tudok szavazni, mert attól a mondattól annyira ideges lettem, hogy Iza nem fog csalódni a Tankban utólag se, hogy ezért még a végén képes lettem volna Zsófira szavazni, büntiből, hogy Iza megfosztott Viki kiesésétől az utolsó párbajon. Már elképzeltem ezt a kellemes hármast a végén: Au, Iza, Zsófi.

Sajna, hiába nyeri meg AU a fődíjat, azzal, hogy a Tank végigsiklott hazugságaival, árulásaival, hátba szúrásaival a villán, lényegében nyert, vagyis egy attitűd nyert, amelyet én mélyen megvetek, viszont sajnálatosan sokan éltetnek. Én ezt nehezen tudom megérteni, de egy biztos, T34 számára a szembesülés nem maradhat el, a net tele lesz a T34 "dicséretével", legyen ez az ő büntetése, a kilókon kívül, amit felszedett.

Nagy Endre 2014.05.08. 23:48:46

@faszent: Nyugi ez a tank nem húzza már sokáig...:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 23:49:01

@KriszIza fan: ha Iza az utolsó napokban úgy fog viselkedni, ahogy korábban tette (üvöltözés, balhék, stb.) azzal csak magának árt. Ti se az ordenáré Izát kedvelitek.
Szóval a saját érdekében kéne rávenni a szülőket, hogy ne adjanak semmi infót, ha egyáltalán előfordulhat ilyesmi.

Nagy Endre 2014.05.08. 23:49:32

Jó éjt Mindenkinek!

HAJRÁ IZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 23:51:48

@Nagy Endre: miért, ebben tök igaza van. :D
Ha kicsit is tanult az elmúlt hónapokból, akár Iza jól is kufárkodhat az adottságaival és a vv-adta ismertséggel. Míg Zsófi el fog tűnni a cuki, rózsaszín süllyesztőben.

KRISZ FAN 2014.05.08. 23:56:09

@XO: Üdv. Megnéztem és még megvolt a szavazatom. Azért mindennap ellenőrízni fogom.:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 23:56:36

@KriszIza fan: oké, de ez a "remélem visszaszáll Simon-átka" dolog ez olyan röhejes. :D
Már maga az is, hogy egy személyiségzavaros idiótáról (Simon) van szó.

XO 2014.05.08. 23:57:49

ON van: Pinki-Au sakkozik

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.08. 23:59:16

@faszent: @Nagy Endre: Ha választani kéne, inkább a dagadt intrikus, mint a csini ostoba. Szeretek beszélgetni, és a tééényyleeeeg hihihiii nálam nem az.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.08. 23:59:29

@faszent: mondd, hogy tud ennyi gyűlölet kibuggyanni belőled ily késői órán?
Bár nálad ez a jelenség nem napszakfüggő.

XO 2014.05.09. 00:00:18

@KriszIza fan: szuper! Esetleg majd írhatnád Krisz fb oldalán is,hogy mindenki nézzen rá! :)

Pinkinek látszólag jobban megy ez a játék,mint Aunak. Azért mind a kettőt Polgár Judit egy fél perces rapidban mattra venné! :)

XO 2014.05.09. 00:01:57

@Krétagarbó: szép álmokat Krétácska! :) :*

XO 2014.05.09. 00:09:48

Hát, ez itt kérem nem sakk, csak egy annak látszó tárgy a két delikvens között! Összevesztek,de semmi komoly.

faszent 2014.05.09. 00:11:57

@XO:

Milyen játék ez? Sakk kupakokkal?

KRISZ FAN 2014.05.09. 00:14:45

@XO: Megtörtént!!:)) Hajráá Iza!!

faszent 2014.05.09. 00:18:30

@KriszIza fan:

Ha okos lett volna Iza és a Tankot viszi, összeszedtem volna magam, hogy tudjak Izára szavazni, de így most Pinky ellen nem vagyok igazán motiválva. Ez a játék most már a szavazatom nélkül fog lefutni.

KRISZ FAN 2014.05.09. 00:25:25

@faszent: Már pedig létszi legyél motivált, és szavazzál, mert Atti kiállt Zsófika mellett és Kriszt és táborát párbajra hívta. Ő mindenképpen Zsófikát akarja vissza juttatni. Erre buzdítja a szimpatizánsait. Hajráá Iza!!

XO 2014.05.09. 00:31:25

Azt gondolom,hogy Iza azért gondolja,hogy majd ha visszanézi az adásokat, nem fog vikiben csalódni, mert viki akármit is követett el ellenük, mindig azzal érvelt mikor ÚGYMOND lebukott, hogy de én a szemetekbe is mondom,nem úgy, mint a többiek. Bár mi tudjuk itt kinn,hogy ilyenkor is hazudott, Iza viszont nem, mert neki pont ez az egyik legfontosabb dolog,hogy mondd meg a szemembe, vállald fel, állj bele a konfliktusba, őszintén! Na,vikinél ez utóbbi teljesen mást takar,mint amit valójában jelent!

XO 2014.05.09. 00:33:17

@KriszIza fan: holnap,mert elindítottam az ON felvételt és így nem tudom! Sajnos totál kiszámíhatatlan a KHF :(

faszent 2014.05.09. 00:35:27

@KriszIza fan:

Remélhetőleg az, hogy a vv5 nyertes beszállt Krisztián ellen, végül is reklám lesz Krisztiánnak és az ügyének, hisz így párbajellenfélnek tekinti, ez emeli a státuszát. Nem hiszem, hogy ebben a szavazásban olyan nagyon befolyásolni tudja az apposokat, mármint az exvillanyertes.

Amit nem értek, hogy Krisz azt állítja az oldalán, hogy nem tud feljutni Pestre, kéri valaki hozza fel kocsival a párbajra. Hát a drága csatorna nem fedezi az utazási költségeit? Milyen sóher társaság ez?

www.facebook.com/vvkrix?ref=ts&fref=ts

faszent 2014.05.09. 00:45:10

@Nagy Endre:

"ne nyerjen, mert ő lesz a legnagyobb celeb kinnt"

Na, az ilyen klasszikus manipulatív állításoktól nyílik a bicska a zsebben, tankönyvi, hogy az akit épp átvernek nem is tudja pontosan megragadni mi is a baj.

KRISZ FAN 2014.05.09. 00:49:16

Jó éjt mindenkinek!

HummeRC 2014.05.09. 02:16:23

Sziasztok. Mindenkitől elnézést, de a héten éjszakás vagyok, ezért nem jutok el ide. Most is csak a szokásos házi szavazásunkat csináltam meg és megyek is vissza dolgozni.
Az eddigi szavazásaink nagyon tanulságosak voltak. Az utolsó kivételével, mindig eltaláltuk az eredményt, volt amikor százalékra pontosan. Igazából az utolsónál is eltaláltuk a százalékokat, de a nyertest nem. Épp ezért gondolom azt, hogy most Au-t az rtl szándékosan tartotta bent és megfordították a képeket. Persze ez csak teória. :)
Aki szeretne szavazni, az itt megteheti.
www.polljunkie.com/poll/kzsson/vv6-kilencedik-prbaj

Cimili 2014.05.09. 02:33:54

@HummeRC: Köszi, szavaztam!:) Én is csak most értem ide, megyek is aludni.
Egyébként nincs ON.

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 05:34:46

@HummeRC: Jó reggelt! A szavazással kapcsolatban: akkor most is (esetleg) kétkedve érdemes fogadni az eredményt, hiszen a szavazótábor itt is szinte ugyanaz iza esetében. sőt az olvasótábor is.

Nagy Endre 2014.05.09. 05:38:36

@faszent: Jó reggelt!

Nem értem Attilát mi ez a hadjárat Zsófikának.A villába bementek ok.Segítettek kicsit lelkileg gatyába rázni őket.Atti Zsófikán is szerintem sokat lendített, de sok eredményt azért nem várjunk ettől.Itt kellett volna abbahagynia.Mert ez már nem az ő játéka.Mi ez az internet párbaj Krisz ellen?Nem ők csatáznak egymással...Amúgy meg iza is szimpi neki így pláne nem értem.Zsófikát segítik majd kinntről a barátai a családja stb.

Nagy Endre 2014.05.09. 05:47:42

@XO: Szia!

Igen ebben is lehet valami.Viki mindig ügyesen csinálta a dolgait.A lényeget mindig face to face elmondta a másiknak ezt Iza is látta, de persze kicsit mindig abban a verzióban hogy a másikba azért bele is kötött.Zsófika egyszerre akarta hogy szeressék de nagyon sokáig nem akart konfrontálódni.Hát ez nem megy.Nem vették komolyan mert nem is viselkedett úgy.Aki ennyire határozatlan és nem meri felvállalni a véleményét amikor kell mert fél hogy vita lesz belőle az nem tudom mit akar itt.Seherezádé eljutott a TOP 3ba 2 éve, bizonyos ponton hasonló kicsit a karakterük, de ő ha baja volt valakivel elmondta neki.Nem félt a vitáktól.Kicsi lány nagy önérzettel.A boxhéten is leverte Kingát. (Zsófika bokszkesztyűje pedig otthon csak dísz használni is kéne)

Nagy Endre 2014.05.09. 05:50:18

@faszent: Már kiderült Viki Zsófira nem akarta tenni a jelet, Aut meg nem merte vinni.Azon röhögnék ha Izát várná vissza.Kíváncsi vagyok mennyire fogadja meg Milo tanácsát.Bár szerintem a békülése Zsófival kicsit eröltetett volt.Mintha egy feladat lett volna.

Nagy Endre 2014.05.09. 05:51:55

Lilu azt látom most nagyon normális volt.Mintha Izát kedvelné.De lehet hogy csak jó napja volt:D

Nagy Endre 2014.05.09. 05:53:54

További szép napot!

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 05:57:05

hát itt vagytok :))
nekem is érdekes volt ez a mentsük meg zsófikát akció. nem véletlen szerintem, h most nem kérdezték a villalakókat, h kit várnak vissza. meg mintha valaki írta volna, h volt attilának egy "kirohanása" viki ellen és ezt sem nézték jó szemmel. szóval nem tudom, h meddig szól a szerződés, de lehet, h nem ugrálnak az rtl-nél ettől az ötlettől sem.
2. most már tökre nem érdekli őket, hiszen akár ma reggel is kihirdethetnék a győztest.
MÁS: üzenem az rtl-nek h csak attilának fizessenek gázsit a benntartózkodásért, de utána ezt is fizettessék vissza részrehajlásért. csabának pl. 2 bevágása volt össz. (ja, meg h jakuzzizik, majdnem kifelejtettem)

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.09. 05:58:17

Jó reggelt!

Aki feltelepítette a sz.gépére az appot, annak működik gond nélkül azóta is?
Hajrá Iza!!!

csillagkukkancs 2014.05.09. 05:59:07

sziasztok, szép jó reggelt, és madárdalos májusi pénteket kívánok mindenkinek!
a tegnapi összefoglaló lényege az lehetne, hogy felesleges volt minden szó, minden utalás- minden maradt a régiben.
kiválóan látszott, hogy kit hogyan pátyolgat a csatorna. de gondolom ezt ti is észrevettétek.
Zsó-fika ha ezt a libaszintü butáskodást képes eljátszani, megjátszani, akkor vászonra vele!
kétség sem fér hozzá, hogy ez a tegnapi cukiság is benne lesz a "kisfilmjében". eszméletlen.
és akkor az izgalmasabbnak várt, de korántsem azzá érő ellenfélválasztásról.
a párbajozó lányka hibázott a kihívásnál. több okból is, az első indok az, hogy az előéletét tekintve nem olyan lánnyal kellett volna fotelra mennie, aki cukiság és naivság, akit védelmezni kell, aki "erkölcsös" maradt a villaléte alatt. végkép nem. mert ha szavazásra kerül a sor- és most ez a helyzet állt elő- az átlagszavazó nem azt nyomja vissza, aki balhézott, és elveszítette a fejét. tehát van a "fehér" és van a "fekete". /még mielőtt vki azt gondolná, hogy gonoszkodásra vetemedtem, el kell, hogy mondjam ezek tények. az emberek jelentős hányada így gondolkodik/.
a másik indok az, hogy ha már kénytelen párbajozni, akkor tökösségből olyan személyt kellett volna kivinnie a stúdióbeszélgetésre, akitől tart, akit erősebbnek gondol. mert ez után a párbaj után 24 órát tart a villalét. tehát, ha ki is esik Viki ellen- legalább elmondhatta volna, hogy nem volt gyáva,hiszen a kényelmetlenebbet cibálta jégre. és bár odabenn nem tudják, hogy Vikit hogyan ítélik meg az emberek- ezt a lépést be kellett volna vállalnia lánykának.
mert ebben a párbajban sokkal nagyobb esélye lett volna lánykának. mert itt nincs erkölcs kontra erkölcstelenség. itt -ha a megítélést veszem alapul- egyenértékü "bünlajstrom". itt lett volna alap arra, hogy reménykedni tudjatok.
így aztán konklúzióként annyit mondhatok, hogy a csatorna Zsó-fikát tolja, a párbajozó lányka igencsak rossz helyzetben van.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.09. 06:00:44

@katicaa a hétpettyes: őt csak az ivararány miatt küldték be, meg azért, hátha K. agyvérzést kap itt kint attól, hogy Izával van párban a tuja, de az agyvérzés elmaradt, nem tudtak róla cikkezni.

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 06:07:13

@csillagkukkancs: nahát, reggelente még nem jutnak felszínre a pejoratív jelzőid!
sajnos én is így látom, de viki olyan jól csinálta, h senki sem lát át rajta. (vagy olyan nagy benn a sötétség, mármint az agyakban. asszem az utóbbi.)
mostmár du. tényleg visszakeresem, amikor a krisz Au párbaj végén Lilu rákérdezett valami vikis dologra és mindketten meglepődve visszakérdeztek: Viki?

csillagkukkancs 2014.05.09. 06:11:24

@katicaa a hétpettyes: lehet, hogy ha én lettem volna benn, és is csak később vettem volna észre a kevergetést, ha úgy tetszik taktikázást. fene tudja!
de: akármennyire is féltem volna- az utolsó párbajra- azért csak kivittem volna azt a személyt, akitől leginkább tartok. ha tudom a dolgokat, ha nem. jó az, ha az ember emelt fővel néz szembe a végzettel. szóval most a gyávaság hm....tán a legrosszabb döntés volt.
és vannak jelzők most is, csak finomítottam rajtuk. :D

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 06:21:58

@csillagkukkancs: lehet, h "belülről" tényleg nem tud felhozni ellene érveket. persze, kihallottam én a jelzőid, de akkor is örülök, h nem "aszta" még fel senki az agyadat, meg így az enyémet sem.
Ezt nem neked, hanem a MÁSIK tábornak: nagyon aranyos volt, amikor Lilu megkérdezte izától, h krisztián örülni fog-e a döntésének és iza valami olyasmit mondott, h ő bárhogy is dönt, K azt elfogadja v valami hasonló. na, ezt is vissza kellene keresni.

KRISZ FAN 2014.05.09. 06:27:23

@HummeRC: Szia. Van benne valalmi, amit mondtál. Blama lett volna a csatornának, ha az előre leosztott nyertest, akinek több mint 30.000 lájokolója van az FB-on, egy hajdúnánási legény legyőzte volna, akinek pedig alig kicsivel több mint 5000 híve volt az FB-on. Az erkölcsi győztes mindenképpen Krisz lett. + a villa jócsajának a szívét azért elnyerte, még ha csak a benti időszakra is, bár szerény véleményem szerint nem csak arra az időszakra:))) A nagy csajozógép meg igazából hoppon maradt, egy Teó azért jutott neki, örüljön ennek is.:)) Majd kint bepótolja, lesz miről írni a blvrnak.:))
Szavazzunk Izára!! HAJRÁÁ IZA!! HAJRÁÁ IZA!!

KRISZ FAN 2014.05.09. 06:28:35

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!!

XO 2014.05.09. 06:28:42

Jó reggelt! :) Próbálom összeszedni az ONdolataim! :)))

@Cimili: Szép álmokat! :)
@csillagkukkancs: kedvesen! :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: akkor szavazhatnál akár kedvemre is! :))

HAJRÁÁ IZA!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.09. 06:33:55

@KriszIza fan: a békési legény miért ne győzhetné le a nánásit?

Teó miért kevesebb Izukánál?

Miért lett erkölcsi győztes Trak?

KRISZ FAN 2014.05.09. 06:41:57

@katicaa a hétpettyes: Igen, azt mondta Iza, tudja bárkit hívjon is ki, Krisz megérti és támogatja. És így is lett, láttuk ugye a belevalóban.:)) Krisz elmondta, a szívére hallgatott Iza, bent többször is mondta neki, hogy őt vinné egy párbajra. Ha így nézzük, akkor csak kitartott a döntése mellett. Persze Krisz is visszanézett dolgokat már, és így ezen infok birtokában már Vikit vitte volna. Mindegy ezen már nem tudunk változtatni, támogatjuk Izát, meglátjuk mire lesz ez elég. HAJRÁÁ IZA!!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.09. 06:46:08

Milo főz éppen az rtl2-n.
Amúgy jó reggelt kívánok.

csillagkukkancs 2014.05.09. 06:47:41

@KriszIza fan: figyelj! megértem azt, hogy rajongsz - vagy mi ez -, de egy csomó mindennel nem értek egyet. pl. nekem is eszembe jutottak a @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: kérdései.
merthogy erkölcsi győzelme a párbajozó lányka fiújának nincs. aki a szerelmével a szerelmeskedést kézmozdulatokkal mutogatja el, aki degradálóan a puttonyürítésnek nevezi az intimitásukat- az hol győztes? és még sorolhatnám.
Auréliának Teo-lógia megfelelt. miért kéne lenézni Teo-lógiát?
és vidék-vidék ellen /Aurélia és lányka fiúja/. mi ebben a pláne?
és hogy meddig tart a lányka és fiúja kapcsolata idekinn? elárulom. az első olyan partiig, ahol a lánykának udvarol vki. na, eddig.

KRISZ FAN 2014.05.09. 06:53:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Egy szóval nem mondtam, hogy Teo kevesebb volna, mint Iza. És nem fogok részletekbe menni, mert úgysem értünk egyet, vitázni meg nem szeretnék.:)) Rosszul fogalmaztam, bocsánat: Krisz nekem, és a drukkereinek az erölcsi győztes. Azért mert úgy gondolom, a csatorna direkt ejtette ki, nem, nem írom le azt a bizonyos szót. Korábban írtam már, a célegyenesbe fordulva annyira megerősödött a kapcsolatuk Izával, hogy nem voltak igazán nagy veszekedések, hamar kibékültek, így már nem voltak érdekesek. A csatornának.

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 06:55:22

szép, mire ideértek megyek dolgozni. sziasztok

KRISZ FAN 2014.05.09. 07:00:54

@csillagkukkancs: Neked ez a véleményed, nekem pont az ellentéte. Nem fogok vitába belemenni, úgysem egyezünk. Annak azért örülök, mostanában finomabban fogalmazol. Köszönöm szépen ezt neked. Szép napot neked.:))

XO 2014.05.09. 07:05:50

@katicaa a hétpettyes: Szép napot és jó munkát! :)

csillagkukkancs 2014.05.09. 07:12:36

elgondolkodtat a Zsó-fika engem. végiglapozva az emlékeimet róla azt kell, hogy mondjam simán felgyalogolt Viki hátán egészen- és most bocsássatok meg! - a 3. helyig.
ha Viki nem érezte volna azt, hogy ezt a szegénykét meg kell óvni a sok bennszülöttől- szóval ugyanazt, amit a férfiak éreznek a gyámolításra szorult nők esetében- akkor ez a naivságosság elszállt volna már az első menetek vmellyikében.
a tegnapi Vikivel szembeni flegmasága visszaüt-e? nem fog. a tegnap esti bejelentkezésnél úgy láttam, hogy meg van karcolódva. lehet, hogy napközben történt vmi, ami kiakasztotta. de nem volt formában az biztos.

rábassztáhessspicsába 2014.05.09. 07:40:05

Szerintem nagy tévedésben vagytok a szavazókkal kapcsolatban.
A többség tinilány, akiket nem érdekelnek ilyesmik, hogy ki vót erkölcsösebb. :)
De jó lenne, ha Attila ezt is beszopná. Adjon már neki a retek egy szaros műsort (dögöljek meg, ha nézem):)
Aztán, hű de nagy dolog, hogy összeomlasztotta Viki kártyavárát. Egyenlő esélyekkel Attikát is kicsinálta volna Vik. Egyszerre kellett volna beöltözniük, nem úgy, hogy beköltözik egy napra és mindent tud mindenkiről és alázza őket.
Ez annyira gusztustalan lépés vót a retektől, hogy a végén engedték ezt, szerintem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.09. 07:41:05

@KriszIza fan: te írtad, EGY Teó. Ez így lekicsínylés.

Nem hiszem, h bárki lehet erkölcsi győztes.

Megerősödtek? Taktikáztak, aham.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.09. 07:45:45

@rábassztáhessspicsába: naja, furi volt, nem kicsit, nagyon. Úgymond a legfölsőbb szinteken.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.05.09. 07:52:13

@Szentpeter: ez a zsírbálnázás annyira, de annyira primitív, hogy az valami hihetetlen.

KRISZ FAN 2014.05.09. 07:54:09

HAJRÁÁ IZA!! Na "halljunk szót"(Kriszt idézve) .)) ne haragudjatok kedves Iza drukkerek, de arra jutottam egyenlőre befejeztem. Sajnos olyan érzésem van, mintha széllel szemben ..........nék, mondhatunk mi itt akármit, szavazhatunk is, a retek döntött és kész. Így viszont nem látom értelmét annak, hogy jártassam a szám. Belefáradtam abba is, hogy állandóan Kriszt és Izát támadták, sokszor minősíthetetlen hangnemben(szerencsére az azóta javult:)). Kiálltam az igazamért sokszor, de elfáradtam. Inkább szurkolok csendben itthonról kettőjüknek, majd ők eldöntik hogyan tovább, együtt vagy külön. Természetesen szurkolok Izának a párbajon, ahogy Krisz is küzdeni fog érte minden értelemben.

HAJRÁÁ IZA!!

További szép napot mindenkinek és jó kommentelést!!

OFF

rábassztáhessspicsába 2014.05.09. 07:55:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Végig követtem az oldalán, amit Vikivel művelt, undorító volt.
Viki anyja is bejelentkezett és valami olyasmit írt, hogy ezt nem várta Attilától, mert Vikinek ő volt a kedvence.
Nagyon rühellem ezt a f.szt.
Remélem Iza megy vissza.

XO 2014.05.09. 08:02:11

@KriszIza fan: Örültem, hogy voltál eddig is...(nem foglak győzködni, hiszen itt mindenki maga dönt!) Köszi a támogatást és mindent!

HAJRÁÁ IZA! :)

Krétagarbó 2014.05.09. 08:03:51

@katicaa a hétpettyes: nem feltétlenül. Egy embert már biztosan tudok, aki AU szavazó, de most Izére fogja leadni a voksát:))

csillagkukkancs 2014.05.09. 08:04:17

@Szentpeter: ha zsírbálna kóser, akkor az én/ill. lányka fiúja - jelzőm is az volt. :D
az, hogy vki túlsúlyos egyrészt alkati adottság, másrészt meg ezer lelki összetevője lehet.
az ápolatlanság az már másik kategória. ott az ember saját magával szemben igénytelen.
Vikit azért nem szeretik, mert aljasnak vélik. ehhez a súlyának semmi köze.

Krétagarbó 2014.05.09. 08:05:55

@Nagy Endre: ő nem lehet kvázi barát? Én nem látok ebben kivetnivalót. Izét is segíti egy volt villalakó, most Pinkit is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.09. 08:08:39

@Szentpeter: láttál már zsír nélküli bálnát?
@sixx:
Valld be, h mindennap filozófusokról, és munkájukról, munkásságukról olvasol :-)

Esetleg a kommentelők lélektanát.
@KriszIza fan:
Köszönjük.

Krétagarbó 2014.05.09. 08:14:01

@KriszIza fan: hát nálam nem lett erkölcsi győztes Traki...

sixx · http://comment.blog.hu 2014.05.09. 08:16:32

@Szentpeter: hát nekem meg nem, oszt szevasz-

Krétagarbó 2014.05.09. 08:23:49

@rábassztáhessspicsába: szépen kijön az az tény, hogy a szépség fél siker. itt is, más okot nem találok, ami miatt még egy Pinki cukiság is elviselhetőbb, mint mondjuk Vikivel dumálni pl. egy jót.

Nagy Endre 2014.05.09. 08:25:19

@Krétagarbó: Azért a kettő nem ugyanaz.Már leírtam hogy mit gondolok erről a bejövetelről.Megvolt szép volt, ennyi.Megkapták a pénzüket még az 5 perc plusz hírnév is rá lett dobva egy lapáttal.Az hogy a jelenlegi széria kiesettjei kampányolnak a bentiekért azzal nincs baj korábban is volt ilyen.De ez internetkampány Zsófikáért...Mintha egy kihalófélben lévő kutyafajt kéne megmenteni:D

Krétagarbó 2014.05.09. 08:38:50

@sixx: te most törölted Szentpeter kommentjét? Mi volt benne sértő, csak hogy tudjam a játékszabályokat. (A félreértések elkerülése végett, nem védem a zsírbálnázást sem, mert az is valóban primitív...)

csillagkukkancs 2014.05.09. 08:39:42

@Nagy Endre: komolyan, kérlek: légy igazságos!
ha vki olyan, akkor az kampányol. akár a párbajozó lánykáért, akár a fiújáért, akárkiért. ebben semmi problémát nem látok.
és csak úgy margóra: a lányka fiúja is ezt teszi.
Attilánál legalább nem merül fel annak a lehetősége, hogy a lakásért, lóvéért, autóért posztolgat.
és még vmi: az embereket nem az viszi erre vagy arra, hogy ki mit mond és csinál a párbajozóért, hanem az addigi tevékenységük, illetve az, hogy mit gondolnak az adott személyről.

Nagy Endre 2014.05.09. 08:39:52

Zsófika is egy versenyző.Ki nem szarja már bocsánat hogy mennyire cuki vagy édibédi, bár tegnap elismerte hogy ő nem az egyébként bár úgy vonult be a villába mint egy nagy falat vattacukor.Akkor mi?Butácska naiva?Vagy önnálótlan ovis?Hisztérika?Mindenki magáért játszik bennt.Ő se napozni ment be.Nekem már sok ebből a ragacsból ami ő.Izára dobott egy jelet visszakapta.Nem látok ebben nagy meglepetést.Az afférjuk után pláne nem.Zsófika Teó ellen nagyon odatette magát nem kell sajnálni most ez lesz ha igyekszik.Viki gondolom ellátja tanácsokkal mit kell Izának mondani.Bár ebbe simán bele leht kötni mert zsófika nem Viki mégha indigóval adja is be neki mit kell mondani.sokan most Izán kérik számon hogy gyáva meg stb mert nem Vikit vitte ki.Mert nem ő volt eddig sem az egyetlen akinek lehetősége lett volna.Ők annyira nem voltak rosszban csak a nézők tudják a riportos dumákat amit Viki mindenkiről elmondott a háta mögött ne ennek tudatában várjuk el izától ezt.Dávid után Teó, Aurelio is kivihette volna simán okuk is lett volna.Az hogy Iza majd kinnt rájön Viki milyen kétszínü volt vele az az ő dolga.

Krétagarbó 2014.05.09. 08:40:10

@Nagy Endre: Iza esetében kit kel megmenteni? A csincsillákat? Csak úgy kérdezem, hogy egyébként jelen esetben én is a csincsillára szavazok....

Sofia Zusana Jezkova 2014.05.09. 08:42:42

Sziasztok, néhány gondolat a párbajhoz (is).

Elég sokan írjátok hogy Zsófi nem tett semmit, csak Viki szárnysegédjeként juthatott el a top4 ig stb... Mennyivel tett kevesebbet mint a többiek?
Viki: jó, folyamatosan keverte a szart nem úgy taktikázott mint pl .Attila tette aki az embereket bábként mozgatta, idegelte stb, Viki az érzéseikkel játszott, kapcsolatokat tett/próbált tönkretenni, barátságokat felbontani. Emelett gusztustalannak tartom ahogy mások intim dolgiról faggat, szexuális kérdések stb. Emelett iszonyúan önérzetes, ellene semmit nem lehet felhozni. Ő lekurvázhat, leparasztozhat bárkit de őt igénytelennek vagy "nem csinosnak" nevezni hatalmas sértés.. (lásd lányok készülődése az ex vv-sek partija előtt.."miért szerinted akkor én nem vagyok csinos??Viki - Zsófinak... Hát nem, kurvára nem....)

Aurélió: esze neki sincs több mint Zsófinak sőt... Lehet valakinek bejön a sötét dumája vagy poénosnak találja de ehhez valami csökkentett iq kéne... Emelett kiábrándító a FÉRFIHISZTI=szánalom. Nem következetes, no tartás, úgy hajlik ahogy a szél fújja.. LAci párbaj (melléd állok stb aztán persze nem) a 2 napja benntlévő Dávid és Attila is 2 szóval csicskává tett SZÓSZERINT. Ja és aki azért üvölt/bőg mert valaki nem hajlandó dugni vele az normális???

Iza: Ő is hisztis de agresszívabb, gonoszabb bántó stílusban. : Anyázások, artikulálatlan üvöltés, köpés (??? ). emellett volt ugye a kapcsolata ami 3 próbálkozásból végre bejött neki. Zsófi az elejétől kedvelte Auréliót, most is ő tetszene neki, másra nem nyomult, más pasiját nem próbálta elvenni (Zsolt-Dorka-Iza pl) Kedvesen fogadta a férfiak közeledését pl DÁvid, de kitartott végig 1 ember mellett. Ugyanakkor nem adta oda magát csettintésre, és mikor látta hogy Teo is képben van leakadt a témáról, elfogadta hogy a könnyebb préda kell.

Zsófi nem egy lángész és sokat hisztizik DE nem rosszindulatú, nem volt még olyan kirohanása amivel bántott volna bárkit is! Nem beszél csúnyán (te vagy a majom stb szinten szitkozódik ált.) Nem köpött arcon senkit, udvarias... Pozitív, mindig nevet..

Számomra a megmaradt 4-ből egyedül ő tűnik érdemesnek a nyereményre.

Krétagarbó 2014.05.09. 08:43:46

@Krétagarbó: kell, nem kel. Az mást jelent ugye...

Nagy Endre 2014.05.09. 08:45:27

@csillagkukkancs: és ha zsolt így kampányolna aurelioért az nem zavarna ennyire?lehet még összeköltöznének:D

azért ne keverjük a szezont a fazonnal jó?

csillagkukkancs 2014.05.09. 08:46:52

@Nagy Endre: engem egy szemet se zavar a kampány. azt mondtam, hogy nincs értelme. se a sírásnak miatta, se a hiányának.
nem így dől el.

Sofia Zusana Jezkova 2014.05.09. 08:47:30

Ja és még annyit hogy amikor Viki féltékennyé tette Izát azzal hogy Krisztián+Zsófi mennyit beszélgetnek. Izának nem esett le hogy szivatják/hergelik míg Zsófi elmondta a riportban hogy "azért Viki tudta előre hogy ez lesz, azért mondta" és még volt néhány példa rá hogy nem annyira sötét mint tűnik:) Bíztató jelek!

Nagy Endre 2014.05.09. 08:47:43

@XO: kösz az onlinet ismét!

karev 2014.05.09. 08:49:35

"ti perverz nyomorultak" köszi, sixx! :D jó reggelt.

Nagy Endre 2014.05.09. 08:50:04

@csillagkukkancs: ha nem zavar a kampány akkor minek hoztad fel hogy krisz izának kampányol?

Toszkana 2014.05.09. 08:50:44

@faszent: Végre valakinek ugyanaz a véleménye Vikiről mint nekem. Nem is értem senki nem látja, hogy milyen rosszindulatú, sunyi nőszemély ?!! Nem a kilóval van baj (vagy azzal hogy halál idegesítően nyalogatja a száját minden egyes mondat után fuj ! ) hanem azzal ahogy a másik ember háta mögött viselkedik. És még ez csapatjátékos ! Hahaha, szívesen megkérdezném a volt kézis csapattársait mennyire kedvelték és kedvelik....

karev 2014.05.09. 08:51:48

ez Miló milyen jó kis pasi lett. nem láttam öfit, csak most a képen.

Nagy Endre 2014.05.09. 08:52:57

@Sofia Zusana Jezkova: De jót röhögött ő is ezen.Még megkérdezte Vikitől ez szarkavarás volt?Az persze de Viki másként fogalmazott.Azért jól kiröhögte Izát a háta mögött de odamenni hogy figyu ez nem az ami volt, ezt csak Vikinek tudta elmondani a nagy őszinteség?

Nagy Endre 2014.05.09. 08:54:47

@Krétagarbó: kvázi barát?mióta az?mostantól lett hirtelen zsófika kampányfőnöke?eddig akkor hol volt mi?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 08:54:51

@faszent: "... Krisz azt állítja az oldalán, hogy nem tud feljutni Pestre, kéri valaki hozza fel kocsival a párbajra. ..."

Na, vártam, mikor jutunk el a gyűjtési színvonalra. Bár a Ttraki legalább valóságos személy, nem úgy, int Isaura.

karev 2014.05.09. 08:55:04

az a kép Pinkről és a "wtf?" :D

Nagy Endre 2014.05.09. 08:55:46

@karev: Igen egész megemberesedett.Már 10 éve hogy nyert megy az idő....

karev 2014.05.09. 08:56:46

bot, LÁnyok, de Iza az első képen rémes.

karev 2014.05.09. 08:58:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): dehogy, lesz még eroticska kiállítás.

karev 2014.05.09. 08:59:22

@XO: :D :D jót röhögtem. :)

Nagy Endre 2014.05.09. 09:01:24

@karev: A hastáncos feladatnál Au azért megjegyezte Zsófika melltáncot lejtett inkább....:D

Krétagarbó 2014.05.09. 09:01:35

@sixx: köszi, de ebből nem derültek ki a moderálási elvek.

Krétagarbó 2014.05.09. 09:03:22

@Nagy Endre: eddig nem ismerték egymást személyesen. Ha nem érted a kvázi szó jelentését, gugli.
Egyébként pedig az iszonyatos elfogultságod kontraproduktív lehet, csak szólok.

karev 2014.05.09. 09:04:29

@faszent: tömegközlekedés is van. jegyre sincs pénze, hogy akarja Izát megtartani?

Krétagarbó 2014.05.09. 09:05:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pontosan ez jutott eszembe. Ő is csak az a típus, hogy a vonat, mint olyan már eszébe sem jutna.
Dolgozni? Ugyan már, igaza lesz itt valamelyik kommentelőnek, hogy előbb zavarja ki Izét Dubaj-ba, mintsem hogy megfogja a munka végét...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 09:07:10

@KriszIza fan: "... A nagy csajozógép meg igazából hoppon maradt, egy Teó azért jutott nek..."

Visszanéztem pár videót az elejéről. Meglepve tapasztaltam,hogy Teo nagyon aktív volt, jó benyomást tett. Mindig nagyon normálisan értélkelt mindent. Nála a mélyrepülés Alexa kiesésével jött le - tehát nagyon hamar - és elvesztette a jókedvét.
Már nem érdekes, csak mondom.

Nagy Endre 2014.05.09. 09:11:44

@Krétagarbó: értem a szó jelentését de kedves hogy aggódsz:)

Arra kérnélek hogy olvasd már vissza azokat amiket a benntiekről írtam.Mindenkiről megírtam azt ami épp tetszett vagy nem.Izáról és Kriszről is ha úgy kellett és ezt most is tartom.Az hogy valakit vagy valakiket jobban kedvelek nem jelenti azt hogy úgy gondolom hogy hibanélkül lennének.Mert ilyen játékost még nem volt a vv-ben(nem is lesz)

karev 2014.05.09. 09:12:42

@csillagkukkancs: ha tökös, Vikit viszi, és kisesik, mindegy lett volna, mert semmiképp nem nyer. így előfordulhat, hogy Pinkivel szemben visszamegy, és annál szrabb lesz neki, ha nem ő nyeri. márpedig...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 09:12:54

Bakker... az az első (és második) mondat... zseniális... :D:D

Nagy Endre 2014.05.09. 09:13:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hasonlóképp látom én is.A Zsófis párbajon is nagyon inaktív volt sajna.

karev 2014.05.09. 09:14:52

@csillagkukkancs: hogy is volt az a "Csárli, gyáva vagy" szöveg?

Sofia Zusana Jezkova 2014.05.09. 09:15:18

@Nagy Endre: szerintem ez az egész sztori nem igényelt magyarázatot - nem mondom hogy Zsófika ezt mérlegelve nem mondta el.. de én sem mennék senkihez magyarázni és mentegetni magam hogy "bocsáss meg hogy beszélgettem a pasiddal tőled 2 méterre (+üvegfal) úgy hogy együtt élünk hónapok óta és 4 en vagyunk össz-vissz... Viki megkeverte a szart de Iza hülye volt hogy féltékeny lett - + ki is mehetett volna hozzájuk-semmi titkos téma nem volt..

Nagy Endre 2014.05.09. 09:15:29

Megyek "produktívvá" teszem magam:-)) Szép napot Mindenkinek!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 09:15:30

@csillagkukkancs:"... azért csak kivittem volna azt a személyt, akitől leginkább tartok..."

Itt Vikiről beszélsz, gondolom a többi hsz-edből. Folyamatosan nem értem, hogy nem látod, hogy Iza kedveli Vikit, nem pedig fél tőle? Bele kéne törődni már így a végére, nem?

karev 2014.05.09. 09:20:57

@csillagkukkancs: sztem az első sallerig, bár vannak áldozat típusok, akik sokszori verés után sem lépnek le.

XO 2014.05.09. 09:21:29

Szerintem ez nem gyávaság volt...csak ők másként látják egymást, mint mi innen kintről őket! ...ennyi!

HAJ-RÁÁ IZA! :)

@Nagy Endre: Jó munkát! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 09:22:23

@csillagkukkancs: "...Zsófi...""... ha Viki nem érezte volna azt, hogy ezt a szegénykét meg kell óvni a sok bennszülöttől..."

Mit ÉRZETT? Őt VÁLASZTOTTA mint befolyásolható személyt arra, hogy legyen egy stabil pontja a villában. Tényleg, komolyan nem értem, hogy melyik műsort nézed.

Krétagarbó 2014.05.09. 09:24:57

@Nagy Endre: bocs, a válaszodból nekem az jött le hogy nem.
Én az elfogultságodat jelen esetben arra értettem, amiről beszéltünk: hogy te fájlalod, hogy Pinkinek is valaki csinál kint kampányt, nem csak Izának.
Jó munkát!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 09:26:37

@rábassztáhessspicsába:"... Egyenlő esélyekkel Attikát is kicsinálta volna Vik....+

Attila el is ejtett egy mondatot - úgy mellékesen - most a BV-ben, hogy Viki neki óriási ellenfele lett volna, ha egy szériában vannak.

karev 2014.05.09. 09:27:41

@Krétagarbó: ahhoz valami magasztosabb dologról kellene beszélnünk, nem egy valóvilágról.

candyperfumegirl 2014.05.09. 09:30:22

@Krétagarbó: nekem azért nem ez volt a benyomásom Kriszről, ami a munkát illeti. Vonattal meg gondolom, azért nem akar most menni, mert nincs kedve hallgatni az emberek beszólogatásait, amit ilyenkor valószínűleg minden villából kijövő játékos megkap.

Krétagarbó 2014.05.09. 09:31:51

@Jock Ewing: érti, csak nem szereti.... Mindjárt te is ki leszel maxolva, velem együtt. Bár így játékszabályok nélkül kicsit egyenlőtlen mérkőzés ez.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 09:32:34

@Krétagarbó:"... szépen kijön az az tény, hogy a szépség fél siker..."

Ez örök igazság. A Való Világban. Is. :)

Krétagarbó 2014.05.09. 09:32:59

@karev: ja, azt elfelejtettem odaírni, hogy más sem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 09:35:49

@sixx: "... ez a zsírbálnázás annyira primitív..."

Itt valaki azt írta, hogy alaphangot te adtad meg a T34-essel. Bocs :)

Krétagarbó 2014.05.09. 09:36:22

@candyperfumegirl: de hát ez vele jár. Vagy csak a rajongói beszólásokat jó kapni??
Nem hiszem, hogy eddig is Ferrari slusszkulccsal kergették otthon az asztal körül, ne kezdje az ismertsége felhasználását lejmolásra, találja fel magát. Azért Nánás nincs olyan messze, és olyan eldugott helyen, hogy csak a kocsi jöhet szóba. Hagyjuk...

karev 2014.05.09. 09:36:32

@Toszkana: még mindig nem értitek, ez egy játék, csak egy maradhat. nincs öribari, nem számít a szimpátia. ismerik egynást 3-4 hónapja, és? attól nem lesz valaki a barátom, lehet jönni azzal, hogy 0-24.ben együtt voltak...és?? elvileg mindenkinek ugyanaz a célja.

Krétagarbó 2014.05.09. 09:37:05

@Jock Ewing: miért, mondta, hogy ez demokrácia? :))

karev 2014.05.09. 09:37:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: vagy a vak csaj, hirtelen nem jut eszembe a neve. :)

Krétagarbó 2014.05.09. 09:40:10

@Jock Ewing: Igen? Hát, minden szent magához nyúl először, gondolom ismered a mondást.

karev 2014.05.09. 09:41:42

@Sofia Zusana Jezkova: arról nem is beszélve, hogy a villán kívül csomó másik lánnyal találkozik majd Krisz, nahát?! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 09:41:49

@Krétagarbó:"... Iza esetében kit kel megmenteni? A csincsillákat?..."

:D:D:D

Neeem. A VILÁGBÉKE!

karev 2014.05.09. 09:44:28

@Jock Ewing: a nyomorultak ma mi voltunk :) ráadásul perverzek. :)

Krétagarbó 2014.05.09. 09:45:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: a műsorújság szerint 6-tól 8 ig valovilág van (ez nem tudom, hogy ismétlés-e vagy mi), aztán 8-10- ig párbaj.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.05.09. 09:45:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: amit szégyellek is, de a t34 még mindig kedvesebb, mint a zsírbálna, ami undorító. ráadásul nem elég, hogy ezt írta, még rá is tett egy lapáttal hogy deformált, stb.

XO 2014.05.09. 09:45:51

OFF - Amúgy a T-34 (bár én soha nem nevezném így vikit) a maga korában egy nagyon jó harckocsinak számított. Viszonylag egyszerűen és gyorsan gyártható volt és az irányítása sem volt bonyolult.. Összhangban van benne a tankok három fő tulajdonsága: mozgékonyság, tűzerő, páncélvédettség. .... :))))

kontratenor 2014.05.09. 09:46:29

A nap poénja díj legfrissebb nyertese [pampararam],
Viki:
- Mindjárt beküldöm Zsófikát, majd ő elhiszi.
Kész. :D

karev 2014.05.09. 09:48:21

@sixx: ok, én nem szóltam semmit :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 09:49:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: most fura lesz, amit írok, mint úgymond Viki-drukker, de a T34-es ellen én pl. nem nagyon ágáltam -még ha Faszent is használja leginkább előszeretettel-, mert V. játékstílusát tekintve, igen, ez elég jellemző elnevezés. Hamár.
Bár a Tankot, meg a T34-est lehet persze a testalkatára is érteni, de én úgy gondolom, hogy Sixx szándéka nem ez volt. (ha igen, akkor tévedtem)
Azt viszont többször is kifogásoltam, hogy a testalkata miatt miért kell dagadtdisznózni, meg zsírmalacozni, stb.stb. valakit, csak azért, mert nem szimpatikus ő maga vagy a játéka.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 09:49:57

@candyperfumegirl: "... Vonattal meg gondolom, azért nem akar most menni, mert nincs kedve hallgatni az emberek beszólogatásait, ..."

Aki kutyával hál, bolhával kél.

Krétagarbó 2014.05.09. 09:53:34

@sixx: de ugye te nem ezért basztad ki? Vagy Jock Ewing-ot akkor miért? Ennyire nem bírod a kritikát?
Nincsenek játékszabályok, kértem, hogy írd le, mit szabad, mit nem, hogy tudja a mezei kommentelő, hogy ez itt mostan a demokrácia, vagy a diktatúra. Köszi, hogy engem még nem basztál ki, de tudd, szerintem nem csak nekem van több nickem. Ez a kibaszósdi nem megoldás, főleg szabályok nélkül.

Krétagarbó 2014.05.09. 09:54:48

@XO: te honnan tudsz ilyeneket? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 09:55:18

@Krétagarbó: ó, ez most tényleg egy T.gazdaságos széria... régen egy egész napot szentelt ennek az rtl. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 09:55:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):"... most fura lesz, amit írok, mint úgymond Viki-drukker, de a T34-es ellen én pl. nem nagyon ágáltam -még ha Faszent is használja leginkább előszeretettel-..."

Nem fura, amit írsz, én is így látom. Arról nem is beszélve, hogy Sixx blog-stílusába ez teljesen belefér. A hozzászólók hangvétele - más dolog. Inkább csak az igazság kedvéért jegyeztem meg. :)

karev 2014.05.09. 09:55:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: micsoda remek mondás, még nem hallottam, köszi. :) :) csak a korpa közé keveredik kezdetű volt meg.

faszent 2014.05.09. 09:56:19

@KriszIza fan:

az fb-n nem 6000 híve azaz lájkolója van, hanem közel 18.000
www.facebook.com/vv6krisztian?fref=ts

ezt az oldalt és más oldalakat együtt menedzseli valamilyen reklámcég az fb-n
és végig nagyon aljasok voltak mind Krisztiánnal mind Izával

www.facebook.com/vv6iza?fref=ts

és a többi lakóval akinek az odalát megcsinálták, vagyis nyitottak oldalt a nevükben és végig rettenetesen aljas bulvár mocskot tettek ki róluk, a családnak már akkor jelentenie kellett volna az oldalt az fb-n és megkérni mindent barátot hogy tegyenek hasonlóan, persze bonyolult helyzet, mert sajnos ha valakit kineveznek közszereplőnek akkor többet kell elviselnie, bár nem értem miért.

Krisztián párbaja előtt például olyan fotók voltak kinn borítónak Krisz oldalán, amelyen Krisz és Iza mint két szerencsétlen magába roskadt sírós alak volt ábrázolva, és csak Krisz kiesése után cserélték le valamilyen normál képre...

karev 2014.05.09. 09:57:28

@Krétagarbó: neked több nicked vaaan? :)

XO 2014.05.09. 09:58:09

@Krétagarbó: láttam valamelyik ismeretterjesztő csatornán...nem emlékszem pontosan, de ha jól sejtem, akkor még a Top 10 harckocsi közé is beválogatták...

Krétagarbó 2014.05.09. 09:58:46

@karev: még csak egyet használtam itt, ezt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 09:59:18

@Krétagarbó: nekem itt nincs másik nickem. Ha kitiltanának, regelnem kéne újat.
(Na jó... egy mégiscsak van, egy ennél sokkal régebbi és jóval több hsz-t megélt, de azzal sose írnék ide. :D )

Krétagarbó 2014.05.09. 09:59:26

@karev: miért, neked csak eeegy??:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 09:59:48

@sixx:"... amit szégyellek is..."
Ne tedd :), így blogolsz, elfogadjuk, olvassuk is, teccik is :). A nyers kritika még nem mocskolódás - sokan ezt nézik be.

XO 2014.05.09. 10:00:12

@faszent: KriszIza fan az igazi fb oldalaikra gondolt:
Iza: www.facebook.com/vvkochizabella
Krisz: www.facebook.com/vvkrix

Krétagarbó 2014.05.09. 10:01:52

@XO: csak olyan vicces volt, hogy egy nő ilyeneket tud. Én jó, ha egy tankot felismerek, na jó, én mondjuk nem is vagyok mérvadó ilyen szempontból. Tudod: világbéke (meg csincsillák, ugye @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ?)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 10:03:27

@karev:"... csak a korpa közé keveredik kezdetű volt meg...."

De abból meg jobb a Karinthyé: Aki disznók keveredik, azt megeszik a korpákok. :)

Krétagarbó 2014.05.09. 10:04:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sixx nem csak a blogban használja ezt a stílust, a kommentelőkhöz is így beszél. Ezzel nincs is baj, amíg oda-vissza működhet. A csendőrpertú nem menő.

kontratenor 2014.05.09. 10:05:41

@kontratenor: Ú, viszont most végignéztem és meginogtam.
Azért Iza mondata is ütött, melyben biztos volt, hogy utólag odakint visszanézve Vikiben nem csalódhat.
De, azért Viki nyert.
Legalább ebben. Vasárnap nem fog.

XO 2014.05.09. 10:06:07

@Krétagarbó: engem egy csomó olyan dolog érdekel, amiket általában nem tartanak nőiesnek...és nem is csak érdekel, ha úgy van, akkor meg is csinálom...de azért, én is tudok nő lenni! :) Tudom: VILÁGBÉKA!...VILÁGBÉLA...VILLABÉLA...vagy valami ilyesmi! :DDDD

csillagkukkancs 2014.05.09. 10:07:41

@karev: a párbajozó lányka nem az az áldozat típus- legalábbis remélem. és ha idekinn normálisan közelednek hozzá- tehát valódi nőként kezelik, és nem holmi eszközként- lesz összehasonlítási alapja. tehát reményeim szerint nem megy el a végsőkig.
amúgy sajnálnám.

csillagkukkancs 2014.05.09. 10:10:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jaj! hát lehetséges, hogy még egy vv6 fut. /humor/
mégis azt mondom, hogy botorság azt feltételezni, hogy Vikinek nincsenek emberi érzései. szerintem.

LittlePurple 2014.05.09. 10:10:01

Sziasztok!
@XO: köszi szépen :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: egyet értek, jók a kérdéseid, de felvetődik még egy negyedik kérdés:

hogy a pinki mivel több Teonál?

@Sofia Zusana Jezkova: eléggé vakvágányon állsz :)
....

Nem véletlen tegnap volt a "hideg nyalat" napja, de látom itt is ;)

XO 2014.05.09. 10:11:43

@LittlePurple: A szívem csücskének ez ALAP! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 10:15:05

@Krétagarbó:"... A csendőrpertú nem menő...."

Egyetértek. Nem állítom, hogy pontosan emlékszem mindegyikre, de úgy rémlik, hogy ilyenkor általában mosdó-törülköző viszony volt. Nekem még nem szólt be, de reményeim szerint - nem is adtam okot rá.

Krétagarbó 2014.05.09. 10:16:00

@XO: nincs ezzel baj, félre ne érts:))

kacagó görlice 2014.05.09. 10:19:58

Székház előtt díszes ketrec,
benne Au meztelen,
helikopterezik bőszen,
közben üvölt esztelen:
Imádlak titeket,
nézzétek az RTL-t!

Járókelők odanéznek:
a VV6 győztese!
Dobjunk neki banánokat,
hátha megjön az esze.
(Ha utáltok is minket,
nézzétek az RTL-t!)

XO 2014.05.09. 10:20:50

@Krétagarbó: jelentem én semmi olyat nem találtam benne, ami bárminemű bántásra, bajra utalhatott volna! :)))

LittlePurple 2014.05.09. 10:23:19

@kacagó görlice: mostanában a banánért nagyon harapnak ám nem tudtad?
erre szokták azt mondani a szar reklám is reklám :)

karev 2014.05.09. 10:28:22

@Krétagarbó: nekem egy, de nem zavar, ha másnak több van. :) de ha ide csak ezzel írtál, ok. :)

karev 2014.05.09. 10:30:03

@Krétagarbó: én a kocsikról kb. a színüket tudom. :) na jó, 1-2 márkát már megismerek, ha másról nem, a jeléről. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 10:32:39

@ANNAK, AKIRE VONATKOZIK

A hát-mögötti, belterjes, gúnyos levelezés legalább olyan gáz.

csillagkukkancs 2014.05.09. 10:35:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudom, hogy kire vonatkozik, de igazad van. /ezt komolyan gondolom/.

nosce 2014.05.09. 10:35:30

@Krétagarbó:
krisztől ez full szánalom és sóherság (hiszen azért keresett a són) h pesti szállítást tarhál :)

karev 2014.05.09. 10:38:49

@nosce: kutyából nem lesz szalonna.

Krétagarbó 2014.05.09. 10:39:36

@nosce: szállást is? Én a gépkocsinál leragadtam. Az, szánalom.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.05.09. 10:40:16

@Krétagarbó: barátom, dolgoznék, nem érek rá ilyenekkel szarakodni. ha ennyi idő alatt nem derült ki, mit lehet, meg mit nem, az a te bajod.

Krétagarbó 2014.05.09. 10:40:21

@karev: hát, ajelek nekem is sokszor segítenek. Néha még az sem.

Krétagarbó 2014.05.09. 10:42:08

@sixx: ja, nem gondoltam, hogy most kell összeállítani. Jó munkát, én is megyek.

nosce 2014.05.09. 10:46:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
ki nézné ezeket a karaktereket egy napig ? :)

sixx · http://comment.blog.hu 2014.05.09. 10:46:24

@Krétagarbó: nabazdmeg. csendőrpertu? ide figyelj, nem mondom el még egyszer. annyit kaptam az elmúlt hét év alatt, amitől te sírva kucurognál egy hordó mélyén, és soha nem akarnál kijönni. minden héten baszogat vagy balázs vagy jáksó a rádióban, puzsér a facebookján szokott nekem esni, a kommentelők meg a posztjaim alatt. van olyan faszszopó, aki "sixx a kurva nyugger anyád" névvel kommentel.

szóval ne ugass nekem arról hogyan beszélek és kivel. még igencsak istenes, ahogy a hogyvolton viselkedem, sokkal többet elnézek, mint a cc-n. és ha nem tetszik, akkor el lehet menni. minden nickkel. azt pedig igaz nem gondoltad komolyan, hogy amikor valaki a fejébe veszi, hogy, jaj most nekem tudnom kell a moderálási alapelveket, akkor én ugrok, és minden dolgomat elhányva kielégítem az igényt.

nosce 2014.05.09. 10:47:42

@Krétagarbó:
sztem megalszik kokkizáéknál vagy a coamponától nem messze a fűben, sztem majd jól bekajabálnak a vellába :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 10:50:06

@nosce: hát, én biztos nem. :D

Az előző széria uccsó napja is csak azért maradt valamelyest emlékezetes -számomra-, mert valami eszméletlen jót szórakoztunk aznap -talán emlékszel te is-, amikor helyszíni közvetítést nyomtunk páran, különböző helyszínekről.

XO 2014.05.09. 10:51:56

@sixx: Pacsi! :) Mi szeretünk....Krétácska nem bántani akart és pont azt mondta, hogy majd egyszer, ha lesz rá, esetleg megosztanád velünk, hogy mire vigyázzunk....

faszent 2014.05.09. 10:56:20

@XO:

Tudom, hogy más oldalakra gondolt, csak jelzem, hogy rettenet volt, amit végig művelt az a cég, amelyik lényegében reklámoldalakat működtetett és a legótvarabb bulvár mocskot rakta ki végig a játékosokról az általa kreált fb-oldalakon. Megérne egy pert, hogy az fb-n ingyenélősködtek a játékosokat használva.

Viszont a vv5 nyertesének 71.000 lájkolója van, és most ott kezdte el Zsófikát nyomni, és az általa kreált poll-on erősen vezeti Zsófika (65:35). Könnyen meglehet, hogy az eredeti forgatókönyvet itt is megvalósítja az RTL és Zsófika lesz a 3. döntős. Mivel a Tank kezdettől azt mondogatta, hogy Zsófika az ő védelme alatt áll, már akkor gyanús volt nekem, hogy a beépített emberükkel szeretnék eljuttatni a döntőig.

És mivel a vv5 nyertesének oldalát Peti igazgatta, míg a villában tartózkodott, és Peti úgy tudom még mindig benne van a VV stábban, ezért aztán elképzelhető, hogy Izát tényleg ejtették. Tény viszont hogy mindent megtettek, amit megtehettek annak érdekében, hogy felnyissák Iza szemét és T34-et vigye párbajozni. A Tuja is arra fele próbálta terelni, és a vv5 győztese is utalgatott rá, hogy lépjen valami nem várhatót, még Lilu is erre fele noszogatta de sajnos süket fülek. Szóval innentől kezdve ez már tényleg Iza baja, ha ennyi segítő szándékkal szembemenetel, mit lehet tenni? Semmit.

Mivel a végén már biztosan nem tud nyerni, ezért lehet azt mondani, hogy nem ér annyit az egész, hogy egy nappal többet legyen Iza a villában, inkább csak bosszantó, hogy a T34-nek sikerült az átverő showja és ezzel magatartással a döntőig jutott (meg persze azokkal az infókkal utasításokkal, amit a riportban kapott).

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 10:57:31

@nosce:"... krisztől ez full szánalom és sóherság (hiszen azért keresett a són) ..."

Egyszer játszottam a Vágó műsorban, a retek kb két hónap múlva fizetett, az adásba kerülés után. Ott úgy hallottam, hogy mindig később fizetnek.

Krétagarbó 2014.05.09. 11:01:37

@sixx: nem nem gondoltam, hogy eldobsz kanalat, villát.
Egyrészt, honnan tudod, hogy én mennyit kaptam? (Poltopikokon nevelődtem...) De mindegy is, mert nem rólam van szó. Az az igazság, hogy sajnálom, hogy vannak olyan kommentelők, amilyeneket most itt felvázoltál, de te pontosan tudod (ki ha nem te?) hogy milyen az internet világa, mit szabad és mit nem felvenni egy, az arcát nyilvánvalóan nem vállaló nicktől, egy jáksótól egy puzsértól, vagy akárki nagy médiamegmondótól.
Másrészt itt akiket kimaxoltál, nem voltak ordenárék feléd, ha pedig úgy érzed, hogy nem jogos a kritikájuk, le lehetett volna írni, úgy, ahogy azt most nekem megtetted. Még csak nem is azonnal, minden munkát félrehagyva várná ezt az ember, rárne akkor is, amikor van egy kis időd.
Na mindegy, tényleg befejeztem, nem vagyok én tanítónéni.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.05.09. 11:02:20

@faszent: te ezeket a baromsagokat honnan veszed??? De most komolyan.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.05.09. 11:03:27

@Krétagarbó: nehogy te oktass mar ki engem. Kosz.

karev 2014.05.09. 11:04:05

@faszent: én mondjuk pont leszrom, ki mit írogat fb-on, nem is értem, hogy lehet embereket ezzel megvezetni.

nosce 2014.05.09. 11:05:32

@sixx:
Abban h a zsírdisznózás sértő igazad van különösen mert lehet h kezeletlen betegség van mögötte (hormon zavar cukorbetegség stb)
De sztem a kibaszás akkor is aránytalan, különösen egy normális nickkel kapcsolatban. Mielőtt kibasznád elolvashatnád h általában miket szokott írni, mondjuk ez persze nem elvárás egy "sixx a kurva nyugger anyád" nickkel kapcsolatban. Nemtom miért nem lehet kitörölni előtte a kommentet, és nem kitiltani, a rendőr se egyből beléd lő hanem előbb a levegőbe

faszent 2014.05.09. 11:05:37

@sixx:

Olvasok, követem az eseményeket. Hírelemzek. Neked is további szép reggelt.

XO 2014.05.09. 11:11:41

Anyáááááámsegííííííccccccccccccccccssssss végjáték a hogyvolton! (és én most nagyon nevetek! :D)

karev 2014.05.09. 11:13:58

@XO: csak csendben, mert lesz kapsz :)

XO 2014.05.09. 11:15:04

@karev: akkor csak halkan: végjáték van a hogyvolton...de azért magamban nevetek! :))

jooasszony 2014.05.09. 11:17:21

Kedves és tisztelt Ittlévők! Ha lehet egy hozzászólást, akkor ....... médiás szakmabeliként nagy érdeklődéssel követem a hasonló jellegű műsorokat BB, VV stb. . A VV6 szerintem ebben a vonulatban a legek műsorszáma (a legdurvább, legszabályozatlanabb, legkevésbé transzparens, a műsorvezetők által leginkább befolyásolt, legfiatalabb versenyzők, itt a hv-n a legtöbb személyeskedés). Az idei szereplők is nagyon érdekesek a számomra. Eddig mindig volt egy-kettő játékos akivel többé-kevésbé tudtam azonosulni, fejükkel gondolkodni és szurkoltam is nekik. Most ilyen érdekes módon nincs, annak ellenére, hogy kíváncsi vagyok, hogy mi lesz velük és amennyire lehet érdeklődve követem az eseményeket.

A "veterán" játékosok eddigiekben is mindig felpörgették az ilyenkorra általában lassuló műsorfolyamot, kiragadva a versengőket az általánossá váló tespedtségükből.A mostani "beeresztés" szerintem elhibázott volt. A csatorna által kiválasztott és megbízott/fizetett veterán játékosok közül volt olyan, aki nem törekedett az eddig elvárt semlegességre. Benn is és kijőve is pártos, és egy aktív szereplőt támogat, míg mások megtartották az eddigi szabályt és nem próbálták a versenyzők esélyeit a saját "erőforrásukkal" turbózni.

Szerintem a műfajban vannak még tartalékok, továbbra is életképes. Szerencsére a szerkik mindig aktualizálnak és a meglévő igényeket figyelik és ezek szerint módosítanak. Bizakodva várom a vv7-t és abban is reménykedem, hogy intellektuálisan, képileg és egyéb vonatkozásban is a műsorkészítők magasabbra teszik majd a lécet.

XO 2014.05.09. 11:18:37

@candyperfumegirl: ki másért kiabálna Pinki? :D

faszent 2014.05.09. 11:19:46

@XO:

Fura, hogy még a szörnyű káromkodása és eszelős viselkedése se okozott annyi csalódást nekem, mint az, hogy most nem T34-et vitte párbajra. Szóval Iza felrúgta a népmesét. Vagyis a népmese végjátékát.

karev 2014.05.09. 11:25:07

@faszent: sztem nem ezen múlik, hogy nyer-e vagy sem. ez már csak részletkérdés.

XO 2014.05.09. 11:28:22

@faszent: Gondolj bele, hogy Iza nem látta, hallotta mindazt, amit viki a riportszobában mondott vagy tett. Egy villalakó sem volt, aki azt mondta volna az asztalnál ülős kérdezz-feleleknél, hogy vegyük pl. vikit, aki bár azt mondja a szemetekbe, hogy ő vállalja a véleményét, de nekem-nekünk egészen máshogy adta elő, mint amit itt most mond nektek (Teó próbálta, mikor a lila kendős mizéria volt, de viki leugatta...zsóti is csak annyit mert mondani, hogy "de szemét vagy viki!, mikor a babarázásos beszélgetés volt!) Szóval látnunk kell, hogy bizony bent a villában nem vált ennyire egyértelművé viki jelleme - taktikája (ki-ki nevezze aminek gondolja).Au is azt hiszi, hogy viki őt nem befolyásolja, bár viki saját bevallása szerint is Aura és Pinkire van a legnagyobb hatással.

karev 2014.05.09. 11:29:30

@XO: de miért nem? akkor mindenki ennyire csíra volt?

faszent 2014.05.09. 11:35:10

@jooasszony:

"a legdurvább"

- ezzel vitatkoznék, a vv4-ben és vv5-ben sokkal durvább dolgok is voltak, a vv6 azokhoz képest éppen szelídebb volt, és ezért is volt nézhetőbb számomra.

- a hv-személyeskedés is több volt szerintem a vv5-nél, és most a hozzászólók is sokkal szalonképesebbek egymással.

karev 2014.05.09. 11:37:21

@faszent: a személyeskedéssel én sem értek egyet, nem is ismerjük egymást. max. nem értettünk egyet, aztán vagy vitáztunk rajta, vagy egy idő után meguntuk, vagy nem.

faszent 2014.05.09. 11:37:52

@karev:

Nem tudom kire utalsz, ezt a vv-t fölkényesen Aurélió nyeri, és nekem ezzel nincs semmi bajom, én kifejezetten kedvelem a fiút, az csak szimplán nekem okozott volna némi, apró kielégülést, ha Iza T34-et viszi és kinn hagyja. Ennyi kielégülés nekem egyszerű mezei nézőnek is "jár".

XO 2014.05.09. 11:38:24

@karev: Nem gondolnám őket csírának...viszont viszonyleg fiatalok és talán azt sem feltételezi senki vikiről, hogy ennyi aljas rosszindulat jönne ki belőle...mert szerintem ő egy egész más képet mutat magáról a villalakók felé...van kavarás, de azért nem 0-24-ben és ha megfigyeled mindenkinek azt mondja, amit éppen hallani akar. Egy ennyire ingerszegény környezetben ez olyan fokú jóleső érzést adhat (bizonyságot az igazadra), hogy a teljesen vakká tehet a személy megítélésénél (kb. mint a szerelem). Lett volna lehetőség ezt az "álarcot" feltörni, de valahogy senki nem akarta magáévá tenni a komor valóságot...

faszent 2014.05.09. 11:40:32

@XO:

Igen, Teó hihetetlenül jól látta a dolgokat, mikor Zsóti kinn maradt szépen elmagyarázta Aunak a helyzetet, aki fel sem fogta.

karev 2014.05.09. 11:45:20

@faszent: azt én értem, de a végén nem változtat.

faszent 2014.05.09. 11:47:29

@XO:

"Szóval látnunk kell, hogy bizony bent a villában nem vált ennyire egyértelművé viki jelleme - taktikája (ki-ki nevezze aminek gondolja)"

Jelleme, jelleme, ha ez csak egy felvett külső szerep lenne, akkor nem tudta volna következetesen 24-ben ezt csinálni. A jellemén felül pedig volt benne taktika is, a kettő egymás erősítette. Azt hiszem te mondtad, de lehet valaki más, hogy ugyanezzel az erővel a "jót" is játszhatta volna, és azzal is nyerhetett volna. Igen, játszhatta volna, ha képes lett volna rá, de sztm pont az a lényeg, hogy a jelleme megakadályozta ebben.

karev 2014.05.09. 11:47:29

@XO: akkor gratula mindenkinek. :)

nosce 2014.05.09. 11:49:49

@jooasszony:
sztem ne mismásoljunk itt, a vv6 igen is bukás volt és annyira az h megkérdőjelezi az egész műsor létjogosultságát. Talán lehetne még egy csupasz pisztoly féle remix. Leginkább a casting volt szar meg a koncepció, h felvállaltan vagy csak mert a szerkik azonosak nemtom, a VV6 az ÉNB fiók műsora lett. Eldöcögött ugyan a műsor a végéig de dögunalom lett az egész, ha nem mennek be az exek nemtom mit néztünk volna az utolsó héten. A karakterek régóta kifulladtak apátiába süllyedtek ezt csak az Iza Traki végeláthatatan brazil szappanoperás nyehegése maxolta el valamennyire, ami meg persze sokaknak az agyára ment.

LittlePurple 2014.05.09. 11:55:53

@candyperfumegirl: a video elején honnan vehették azt a szavazást, aminek eredményeként a kotonsapkás vikkancs nyerne? és ha volt ilyen szavazás, ki szavazott a vikkancsra, az egész vv alatt nyújtott "fényes, büszkeségre méltó" cselekedetei ellenére?
az hogy a vikkancs a top3-ra alkalmas, de egyáltalán nem azt jelenti, hogy a 3. helynél többre lenne "méltóbb"

faszent 2014.05.09. 11:59:01

@LittlePurple:

A videóból úgy tűnik belső szavazás volt, a villalakók szavaztak.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2014.05.09. 12:03:52

Hát ezt elnézték a villások.
Izát meg kellett volna hagyni a végjátékra, könnyű préda. Inkább Vikit kellett volna választani, meccselnek egyet Aurélióval és a mérkőzés győztese haza is vihette volna a pálmát.
Szerintem Zsófi simán hazazavarja a rekedthangon ordibáló modellpótlékot:) Elnézést azoktól, akik komoly érzelmeket táplálnak iránta.

faszent 2014.05.09. 12:08:10

Vannak itt páran, akiket irritált a szappanoperszerelem a vv6-ban, legalábbis ezt írják, ha akarom elhiszem, ha akarom nem, illetve inkább nem hiszem, mint hiszem.

De egy biztos, volt pár snitt (Iza-Krisz béküléses), ami szerintem Oscar-díjas lehetne a valóságshowk világtörténetében. És nem megjátszották a szerelmesek, hanem nagyon is hitelesek voltak. Tudom hihetetelen, de vállalom: Igaz pillanatok egy "valóságshowban". Ilyen pillanatokat nem tudna elkapni egy dokumentumfilmes, és nem tudna megrendezni egy játékfilmes. Úgyhogy éppen ezért tanácstalan vagyok milyen díjat is érdemelnek ezek a pillanatok ahogy "vászonra" kerültek, de valamilyen díjat biztos ki kellene találni nekik, mert nagyok voltak. Károgók kíméljenek.

LittlePurple 2014.05.09. 12:08:22

@faszent: oké (Y)
és egyet értek veled, hogy a vikkancs nem szerepet játszik, hanem alapjáraton ilyen, de a lényeg az, hogy a szülei büszkék rá .... coool :)

Bell a Donna 2014.05.09. 12:11:31

Nem hallgattattak meg imáink, az éjjeli masszív szuggerálásaink; Izabella nem a harckocsizó kotonsapkás kapuscsajszit hívta tetemre, hanem a könnyebb ellenfélbe vágta bele a fejszéjét.
No, mostmár mindegy, akkor szidjuk a retektvt (a "csalás" szót azért nem merjük), a fészbúkot, Attilát, és kezdjük el a hadjáratot a rózsaszínű vattacukor és Viktória ellen (biztos, ami biztos).
És gyűjtsünk a nánási szegínylegénynek is , nehogy lemaradjon a Nagy Napról.

Ja, és Hajrá Iza.

faszent 2014.05.09. 12:12:40

@LittlePurple:

"de a lényeg az, hogy a szülei büszkék rá .... coool :)"

Ha jófejek, akkor nem is mondhatnak mást. De sajnálni azért sajnálom őket. Tanknak sohasem lett volna szabad elhagyni a sportpályát, mert a jellemének nem tett jót, illetve a sportban pozitívan tudta volna kamatoztatni az adottságait, nem úgy mint a vv6-ban, ami roppant kínos.

LittlePurple 2014.05.09. 12:15:32

@faszent: a kb. HAT hétig tartó izé-trak nyehergés engem roppant módon idegesített, és amit már leírtam párszor, sajnálom, hogy emiatt kevesebb lehetőséget kaptak az összefoglalókban az rtl és a műsorvezetők által drasztikusan az unalmasabb kategóriába skatulyázott játékosok.

Bell a Donna 2014.05.09. 12:18:25

@faszent:
Vigaszdíjként felajánlanék egy kb. 40 cm-es machetét, a pengébe a fanclub szponzorálásával a következő szöveget lehetne gravírozni: "Dögöljön meg a családod!"

karev 2014.05.09. 12:21:43

@faszent: miért nem hiszed, hogy valakit irritált? engem nem irritált, csak nem voltam kíváncsi a nyáladzásukra, és nekem bizony sokszor színpadias volt. mindenkinek szuvenír (by Ágica) joga azt gondolni, amit akar, hogy te ezt elhiszed-e, pff.

faszent 2014.05.09. 12:24:21

@LittlePurple:

Én pár Iza-Krisz snittről beszéltem, mint Oscar-díjas, a többiért nem vállalok felelősséget.

találóan shimizu2 2014.05.09. 12:45:44

uuuh sixx! nagyon kipihenhetted magad, v nem tom (bár van még1 tippem hehe), mert ez rohadt jól sikerült! :D

kár, h csak ilyen rövid ideig voltak bent Atiék, nagggggggyon durván hülyére vette őket! Teli szájjal röhögős részek ezek :3

agimano 2014.05.09. 12:46:41

@HummeRC: ez szerintem is csak teória, nem veszed figyelembe azt, hogy nagyon sok tini imádja Aureliot és ők nem képviselteteik magukat ezen az oldalon, szerintem simán átbillenthetik ők a mérleget a másik oldalra, sokuknak van is okos telefonja és szavaznak is.

nosce 2014.05.09. 12:49:52

@faszent:
"Ilyen pillanatokat nem tudna elkapni egy dokumentumfilmes, és nem tudna megrendezni egy játékfilmes."

viccelsz bolondozol ? Ennél sokkal sokkal jobbat, nézd meg a pl. a Hullámtörést

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 12:54:47

@faszent: nem hagyta el a sport pályát, a TF-re jár.
A kézilabdát meg sérülés miatt hagyta abba.

faszent 2014.05.09. 12:58:44

@nosce:

"bolondozol?" - huh, ezzel most mosolyra fakasztottál.

Bevallom nem láttam a filmet, de most lecsekkoltam, tényleg jónak tűnik a leírás alapján:

"Hullámtörés - (Breaking the Waves)
színes, feliratos, dán-finn-francia-német-holland-olasz-norvég-svéd filmdráma, 153 perc (1996)

Bess mélyen vallásos lány, aki megőrizve ártatlanságát megy férjhez Janhoz. A férfi olajmunkásként dolgozik a tengeren, idegennek számit abban a zárt közösségben, ahova Bess tartozik. Az idegileg labilis lány, amikor megismeri a testi örömöket, nem tud betelni vele, de Jannak vissza kell térnie a fúrótoronyhoz, ami megviseli a szerelmes asszonyt. Bessnek várakozással telnek napjai, éjjelente Istenhez fohászkodik, hogy férje mihamarabb haza térjen. Imái meghallgatásra találnak, Jan ugyan haza tér, de egy súlyos baleset következtében egész teste lebénult. Igazi próbatétel ez mindkettőjük számára, de a szerelem hatalmas erő, mely csodákra is képes. Bess engedelmeskedve a belső hangoknak, feltétel nélkül teljesíti mozgásképtelen férje, egyre perverzebb kívánságait."

Azért Krisznek és Izának ne kívánjunk ilyesmit!

candyperfumegirl 2014.05.09. 13:08:02

@koimbra: én csak azt nem értem, hogy az utolsó kiválasztáson miért nem merték a jelet arra tenni, akit tényleg veszélyesnek tartottak. Mert attól féltek, hogy őket hívja ki? Na és? Ha az az ember engem hív ki és kint hagy, akkor a döntőben is legyőzött volna (harmadik vagy negyedik hely már teljesen mindegy), ha meg nem hagy kint, akkor a legnagyobb ellenfelem ki van iktatva a döntő előtt, én meg egy párbaj után megerősödve, önbizalommal feltöltődve jövök vissza, és a másnapi döntőn lelkileg én indulok a legjobb pozícióból.

Señor Mosquito 2014.05.09. 13:18:54

Mi van? Csak nem kibaszták Szentpétert?

mézescsók 2014.05.09. 13:24:28

-Nem különösebben lep meg, hogy pont Attila képtelen korrekt módon viselkedni. A nyomoronc életének volt egy nagy élménye, szerepelt a Vv5-ben, ettől aztán azt hiszi, hogy mindenhez ért. Hogy milyen pszichodumát levágott Zsófinak... Persze ehhez a kis agyatlan kellett, akinek bármi beadható. (Amúgy van egy repülőkutyának nevezett denevérfajta).
Attila nagyon jól tudja, hogy az emberek befolyásolhatók. Nagyon jól tudja azt is, hogy sok követője van. Azzal is tisztában van, hogy sokan a Vv-s múltja és amiatt, hogy bent volt a villában, bennfentesnek tartják. Ezek után kampányolni, bárki mellett is, nem korrekt.Igaz, honnan is tudhatná, hogy mi jelent a szó.
- Most akkor ki a könnyebb ellenfél? Viki, akinek kevesebb a rajongója, mint Zsófinak, viszont minden szituból képes kidumálni magát, vagy Zsófi, aki tán még a stúdióba sem találna oda, ha nem állna sorfal, viszont a kis butáskodásaival népes tábort tudhat maga mögött. Amit nem tudhatna egyébként maga mögött, ha Viki nem veszi pártfogásába és kibasszák még valamikor a játék közepe táján.
- Viktóriának lehet, hogy volt sérülése, de arról is beszélt, hogy a franciák után itthon nem kapott szerződést. Különben milyen szakra jár? Sportszervezői? Esetleg valami elméleti, sporttörténeti, menedszeri szak? Mert akkor mondjuk még kislabdát sem kell hajigálnia.
- Személy szerint nem irritált, de pokolian untam a minden napra rendelt Iza-Traki szerelmi penzumot, de ha lett volna más közvetíteni való, akkor gondolom, azt adták volna. Ha pedig nem volt, az a szerkik hibája, nem a két játékoson kellene számonkérni.
- A Vv5-ben is akadtak kemény pillanatok (Vera kirohanásai) és mindig adott volt az érzelmi vonal is (Veronika szerelmi tétovázásai, Seri-Gergő huzavonája, Kinga-Attila marakodásai), de összességében a Vv6 látszik keményebbnek, talán mert most éljük meg. Ha utána gondolnánk, lehet, hogy a Vv5 tényleg durvább volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 13:34:53

@mézescsók: "A gimnáziumot Székesfehérváron, a Kodolányi János középiskolában kezdtem (3 év), és Pesten, a Kovács Pál gimnáziumban fejeztem be. Egyetemre Budapestre, a TF-re járok Slakta Petrával. :) Most kezdjük a második évet. Testnevelő-edzői szakra járok, ami 3+2 éves képzés. További terveim között szerepel újságírói végzettség megszerzése is, pl. sportújságíró szívesen lennék." (by Viki 2010)

Egyéb kérdés? :D

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 13:37:08

Újabb égzengés délelőtt. Sixx még a nádpálcáját is elővette a radír mellé. hát szép. én meg délelőtt csak a hogyvótot tudtam elolvasni futtában. de úgy jó vót. (nyalok)
viszont holnap nem dolgozom. most mirelit szilvásgombóc lesz.

faszent 2014.05.09. 13:39:27

@mézescsók:

"Persze ehhez a kis agyatlan kellett, akinek bármi beadható."

Elnézést, de ahogy elmondta abban lényegében nem is repülés volt leírva hanem siklás, és most egy egész gyűjteménnyi nagyon különös állatot tudnék neked mutatni, amely gyűjteményben szinte minden előfordul, sőt, már olyan ember is született a földön, akinek az ujjai között is hártya volt.

Tehát amit PSZCH elmondott, abban voltak teljesen hihető elemek, és a bizalom, amivel Pinki fordult a felé meg nem utal agyatlanságra, inkább hódolatra a vv5 nyertesének.

Pinki is szerepet játszott, méghozzá a lenyűgözött, csillagszóroszemű fan szerepét, plusz 4 hónapja dekkol egy villában, örül minden látogatónak, nem fogja a vv5 győztesének (aki már fizikai terjedelmében és erejében is dominálja) azt mondani, hogy NE HAZUDGÁLJ ITT összevissza, hanem belemegy a játékba.

Volna egy fogadásom, hogy Pinki éppúgy százas, mint itt sokan mások is.

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 13:47:44

@faszent: Könyörgöm, ki az a NORMÁLIS ember, még ha 20 éves is, aki elhiszi, h a kutyának,mert h kacsavadászatra "alkalmazták", ettől repülőhártyái nőttek. Ez legalább olyan, mint az őskor, csak egy mendemonda. (érettségizett létére)

XO 2014.05.09. 13:48:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
"Nos, ami a hálóőrt illeti, annak idején Köstner Vilmos reményteljes ifi, majd junior csapatának volt oszlopos tagja. Mocorgott benne a lehetőség, sokra vihette volna, egy felnőtt NB I-es meccsen is jutott neki néhány perc, de mestere nagy bosszúságára a képességeihez nem társult hasonló arányú szorgalom. Így aztán, amikor „kiöregedett” a junior korosztályból, nem maradhatott a Lokiban. Annyit lehetett róla tudni, hogy Franciaországba költözött, ott alacsonyabb osztályban folytatta pályafutását." -

karev 2014.05.09. 13:54:34

@katicaa a hétpettyes: "de úgy jó vót. (nyalok)" :))

mézescsók 2014.05.09. 13:57:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Köszönöm, nincs. Ezek szerint Te korábbról is ismered.
@faszent: Te így látod, én meg picit másképp.
Először is nem olvasol figyelmesen,legalábbis a sorok között nem. Ha nem vetted volna észre, ugyan nem erőteljesen, de ezzel mentegetni akartam Zsófit, mármint a repülőkutyával, mert éppen hallhatta volna a kifejezést. Azt pedig nem mindenkinek kell tudnia, hogy az állat nem kutya, hanem denevér (én pl. sokáig a dingóról hittem, hogy repül, aztán nem, de van ilyen). Nem gondolom róla, de előfordulhatott , mert vannak véletlenek.
Másodszor: nem dőlök be a hölgy minden szempillarezgésének, butácska áll leejtéseinek, édelgős selypegésének - gyakran játszik szinházat, főleg, amikor a cukiskodásra, butáskodásra tesz még egy lapáttal (pl. tegnapelőtt riportszoba: miért is volt jó a filmem?)
Harmadszor: Zsófinak, ha nem is rögtön Attila láttán, de amikor a pasas intenzívebben iskolázta, hidd el nekem, hogy vizes volt a bugyija. Lehet, hogy nem a végtelen szerelemtől, de az óóóóóórrrrrrrriiiiiiiiijjjjjjjjjjááááááássssssiiiiiiiiii megtiszteltetéstől, hogy egy ilyen nagy ember foglalkozik vele, személyesen vele, csak vele. Hát, ezt még nagymama korában is párás szemekkel fogja emlegetni.
(És bocs, most nem futamodom meg, de programom van, tehát nem azonnal válaszolok, ha lenne kedved reagálni rá. Nem muszáj, mert nem tudjuk - szerintem nem is akarjuk - meggyőzni egymást.)

candyperfumegirl 2014.05.09. 13:58:04

@XO: elolvastam azt a 2010-es vikis interjút is, amit tegnap belinkeltél, hát sok dolog helyre került a jellemével kapcsolatban. A kiaknázatlan tehetségnél nincs rosszabb dolog, a sportolók fölött még el tud járni az idő ráadásul, Viki nem kezdhet 80 évesen is újra védeni, ahogy mondjuk festeni még simán el lehet kezdeni akkor. Ez a kulcsmondat szerintem:
"de mestere nagy bosszúságára a képességeihez nem társult hasonló arányú szorgalom"
Akkor viszont neki elsősorban saját magával van baja (ez mondjuk a viselkedéséből látszott is már nagyon sokszor), önmagára haragszik, hatalmas belső feszültség munkál benne. Abban a 2010-es interjúban Legangert meg Lundét nevezte meg példaképeinek, akik már akkor is régóta szupersztárok voltak, és nézzük meg, hol vannak most és hol van Pácz Viktória. Sérülés miatt nem szégyen abbahagyni, hozzáállás, lustaság miatt viszont csak magát okolhatja. Igazából sajnálom őt ezért, mert tényleg szar lehet egy ekkora elszalasztott lehetőséggel együtt élni, ráadásul úgy, hogy csak magát okolhatja érte. Én még azért drukkolnék neki, hogy magára találjon, ezt most teljesen komolyan mondom.

faszent 2014.05.09. 14:03:22

@katicaa a hétpettyes:

majd újra megnézem ezt a részt, mert most nem emlékszem, hogy az ok-okozati viszony valóban így volt e felvázolva vagy sem, viszont van abban valami, hogy az őskorról szóló tudásunkban sok a mendemonda, és az írásos történelem előtti ismereteink meglehetősen hiányosak, amit feltételezésekkel, spekulációkkal egészítünk ki, hogy kereknek érezzük...

és most megyek futni, termelek egy kis endorfint, mert nagyon lemerültek itt a neurotranszmittereim...

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 14:04:20

@karev: @XO: halljátok, ezek után? féltem a pettyeimet!
reggel már írtam, h szerintem sem korrekt az attila kortes. pedig én még szavaztam is rá anno.

Cathcart_ezredes 2014.05.09. 14:07:47

Szerintem sem Zsófika, sem Aurélió nem annyira ostoba mint mutatják, sőt. Ezek egy dologgal tudnak bent gazdálkodni, az meg az adásidő ami rájuk jut. Ha nincsenek bent a nettó 45 perces összefoglalóban sokszor, akkor kiesnek (lásd Teó, aki ezt láthatólag nem fogta fel). Nem hiszem, hogy Aurélió meg Zsófi nem tudta, hogy Attila szopatja, csak nekik van annyi eszük (ösztönük?), hogy kimennek akkor is a porondra ha bohócnak hívják őket, mert így jutnak adásidőhöz (és ezzel együtt népszerűséghez).
Pont ezért Viki szerintem nem emberbaráti szeretetből karolta fel Zsófit, hanem egyszerűen juttatott neki az idejéből azért, hogy egy gyenge játékost megerősítsen annyira, hogy a döntőben inkább egy ilyen legyen az egyik ellenfele, mint egy "saját jogon" erős játékos. Zsófi vicces, szomorú stb. pillanataiban mindig benne volt Viki, önmagának építette fel azt a lányt mint gyengébb ellenfelet.

XO 2014.05.09. 14:10:04

@candyperfumegirl: tegnap én is pont ugyanerre jutottam! :)

XO 2014.05.09. 14:11:11

@katicaa a hétpettyes: szerintem a te csodás pötyijeid nem vannak veszélyben....talán :D

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 14:12:40

@faszent: persze, ahogy írod. biztosan arra gondolt a kis agyatlan, h vannak az evolúcióban hiányzó láncszemek, h Darwin csak a saját teóriáját erősítette a könyvével, meg a kevés leletet az antropológusok eltérően is értelmezhetik.
de ennyi mondanivaló nem fér bele az összefoglalóba (tudja ő azt) ezért csak egyszerűen le-mendemondázta az őskort.

faszent 2014.05.09. 14:28:00

@katicaa a hétpettyes:

Én csak a Pinki iránti indulatodat nem értem, alapjáraton egy nagyon kedves jóhiszemű és ártalmatlan lány (Na, de még mindig itt vagyok, mikor már rég futnom kellene? Eh, felejtős vagyok...)

ps:
nekem már általános isiben feltűnt, hogy az őskorról szóló leírások nagyon hogyismondjam hozzávetőlegesek (vague), tényleg nem kell ahhoz egyetemi végzettség, hogy ezt észrevegye valaki, vagyis ráérezzen arra, hogy elég halovány a képzetünk...

A Darwinos viccet meg nem ő mondta, hanem Aurélió. Bajvívás helyett inkább legyünk kreatívok és kezdjük el összegyűjteni a jó benyögéseket (igaz, ezt a feladatot inkább VV stábnak kellene elvégeznie, de ennyi alkalmazottra már nyilván nincs pénzük, mint ahogy Krisz vonatjegyére se.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 14:30:00

@XO: hűha, most aztán kiderült, hogy én is felültem a neten keringő fals információknak és még jól tovább is adtam. :D
De megnyugtat a tudat, hogy mások sokkal, de sokkal óvatosabbak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 14:34:03

@mézescsók: már miért ismerném én korábbról??? Az egy újságcikkből volt idézve.

Señor Mosquito 2014.05.09. 14:59:11

@sixx: No problem. Éppen ideje volt.

Levtolsztoj 2014.05.09. 15:17:02

@XO: azért máskor linket is, mert ha elolvassa az ember a cikket ami nemrég íródott látszik hogy a lejáratás a cél vele...
www.dehir.hu/velemeny/az-egykori-debreceni-kapus-vallalta-hogy-vv-vikive-valtozik/2014/01/26/

dare 2014.05.09. 15:19:21

@faszent: Darwin műve: A fajok eredete nem egy halovány képzet vagy nem tudom mire gondoltál mikor írtad,hanem egy nagyon jól felépített tanulmány amit a mai napig tanítanak az iskolákban, és fognak még nagyon sokáig sok helyen tanítani.
Ez a legelfogadottabb evolúciós elmélet, azért egy érettségizett ember ne mondja már azt hogy csak mendemonda az egész, meg pletyka, mert ez már nem kicsit irritáló.
Az egy dolog hogy ki miben hisz, milyen nézeteket vall, én is sokszor vagyok kétkedő a világ keletkezésével kapcsolatban, de ne mondjuk már azt hogy nem volt őskor.
Akkor a régészek miért ástak olyan sok lyukat?
Azért mert unatkoztak?
És amiket találtak csak a maguk szórakoztatására ők maguk kreálták, hogy vajon lesz-e aki ezt elhiszi?
Vannak hamis leletek is nem tagadom( pl 4 méteres ember csontváz, vagy érdekes mutáns csontvázak, stb) de a leletek többsége nem azt mutatja hogy csak mendemonda volt az őskor.
Ezért most Zsófika kap egy fekete pontot az ellenőrzőjébe, nem hinni kell benne hanem el kell fogadni, vagy nagyon sok év kutatómunkával végzett időtöltés után meg kell tudni cáfolni és kész.
Nem hiszek ebben a kedves, jóhiszemű, ártatlan lány szerepben sem mert nem ilyen embereket szoktak beválogatni ilyen műsorba, szóval valami nem stim.

Levtolsztoj 2014.05.09. 15:19:58

@candyperfumegirl: azért azt tudni kell, hogy a Debrecen akkortájt egy nagyon jó csapat volt 2 jó kapussal ahova 19 évesen nehéz volt beférni, monjuk utána rejtélyes módon szinte mindenki el is ment a klubtól, gondolom pénzt nem kaphattak rendesen...

Nagy Endre 2014.05.09. 15:35:14

@Levtolsztoj: Sziasztok! Nem tudom nekem semmi nagyon lejárató nincs ebben a cikkben.Egy sportoló aki kiöregedett és külföldön folytatta.Majd abbahagyta a sportot.Ezer ilyen van.Gondolom ennyi volt benne.Az aktív sportélet után nehéz sokszor az embernek magával mit kezdeni de elmondása szerint testnevelésire jár.

zsazsalux 2014.05.09. 15:38:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Iza párbaja szombat 9órakkor, a döntő vasárnap 8órakkor.

Nagy Endre 2014.05.09. 15:42:40

@candyperfumegirl: Iza volt a legegyszerübb.Egyikkel se állna össze.Aurelio legalább bevalotta hogy fél.A kihívásnál is úgy ült a babzsákon mint aki menten szörnyethal és közbe összefossa magát.utána meg az a parádé...na ettől a viselkedéstől hányok.

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 15:44:58

@faszent: ó, egyáltalán nincsenek felé semmiféle érzelmeim kicsi pinkivel kapcsolatban. egyszerűen csak azt nem értem (téged), h miért kell agyatlan dolgokat védeni. jó, a repülő kutya még ok, de az őskor? igen, tudom, h Au mondta, h Darwin egy ősember (érettségizett). de az evolúciós elmélet "meghatározó ősembere" ez az angol utazó. tehát "kicsit" kapcsolódik az őskorhoz is az ő neve. (de csak mint egy meghatározó jávai szakállas pintykutató)
ahhoz akkor mit szólsz, h mivel nemrég leköptek egy politikust és ezt egy parlamenti párt nem tartja elítélendőnek, akkor iza feloldozást kap? na, bár egy sánta hasonlat, de mégis az.
kérek mindenkit, h ezt a mondatomat ne tekintse vitaindítónak!!!

Nagy Endre 2014.05.09. 15:48:50

Izán nincs mit számonkérni azt visz ki akit ő gondol.Eddig is arra tette a jelét akivel gondja volt.lehet hogy egyszerü mint az egyszeregy a logikája de legalább nem köpi magát szembe ha melléválaszt és kiesik.75%-nál többel csak Au jött vissza ezer éve.Teót gyengének gondolhatták de ennyire nem hogy 25-el hazacammog.Zsófival egymásra dobták és egy ideje már nincsenek annyira jóban.Ez nem meglepetés.Vikire ha jól tudom eddig se rakott a viszonyuk kb ugyanolyan.Aut meg nem vitte volna most jött vissza ennyire nem hülye hogy ezt meg reszkírozza de senki se tenné.

dare 2014.05.09. 16:03:47

Egy gondolat a játékosokról való véleménynyilvánítással kapcsolatban.
A hsz mindig tükrözi, hogy az írója humorosan használja a jelzőket, vagy merő indulat az egész és azért így ír, mert szeretné a dühét kiírni magából.
Ezzel nincs is semmi baj mindaddig míg nem kerülnek elő olyan humoros hasonlatok, amik annyira humorosak kb mint egy vakbélgyulladás, de ha olyan közegbe van beékelve akár még egy teljesen ártatlan szó is lehet sértő ( és fordítva is igaz).
Egy példa: írhatjuk azt is egy játékosról hogy dagadt, büdös, kövér disznó( míg a moderátor ki nem basz) vagy nevezhetjük olyan játékosnak is aki egy kicsit hajaz a nagyanyámnál az alsó udvaron tartott jószágra.
Vagy lehet Au cigány is, de lehet akár Indiai ősökkel rendelkező ...rengeteg lehetőség csak ne legyen rosszindulatú.
Észre lehet venni hogy ki az aki indulatból ír, és ki az aki csak sérteget másokat és a játékosokat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.09. 16:42:31

Él még roxy? Esetleg közbelépett egy kínai étterem?

hovatovább? 2014.05.09. 16:53:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Parancsolj, máshol találtam:
"amit megtudtam a kutya sorsáról, most csak a lényeget írom:
- a kutya gazdája ki akarta hozni, mert az "ágybanalvós" kutyából udvarit csináltak, szaladgált is emiatt fűhöz-fához,
- pár száz jelentkezőből végül kiválasztottak egy hölgyet, akinek azonban az volt a feltétele, hogy az örökbeadás a nyilvánosság teljes kizárásával történjen,
- az RTL azért megtehette volna, hogy az ÖF-ban a műsorvezető elmondja ezt a nézőknek."

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 16:57:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: valld be, neki adnád a lakást, a kocsit ...
1. valszeg csak nyominger videókat töltöttek fel ilyen nyomingerek, akik nézik a műsort és a kutyamenhely visszamenekítette őt.
2. Krisztiánnal együtt kisurrant a villából.
3. ijedtében úszóhártyákat növesztett és kirepült.
4. amennyire iza örült a szusinak, más meg örülhetett a kínai kajának is.
talán a 3. a legvalószínűbb. (pinki szerint, na meg Darwin szerint is)

Nagy Endre 2014.05.09. 16:59:58

@hovatovább?: Kösz az infót.Erről is lemaradtunk...
Ezért kár volt ez a nagy csinadratta, Kampányfilmet csinálni a nézőknek meg a többi...

hovatovább? 2014.05.09. 17:01:31

@dare: Hát nem is tudom, h zsófika védelmében vagy sem, de azért az antropológia ma már jelentősen vesztett tekintélyéből:
"Az egyre újabb és újabb régészeti leletek paradox módon nemhogy csökkentették, inkább növelték az emberré válás konkrétabb kérdései körüli bizonytalanságot."
Nemhogy új bizonyítékokat, vagy hipotéziseket találnának, hanem a régiek is megdőlnek egymás után. Úgyhogy a mendemonda meghatározás egyre közelebb áll a valósághoz.
"...ma már kevéssé tartható az az álláspont, miszerint a paleoantropológia ugyanolyan biztonsággal képes rekonstruálni a múltat, mint az írott forrásokra alapuló történetírás. Az általános „bizonytalanság” növekedése különösen kirívó az emberré válás problémái körül. Cikkek sora kérdőjelezte már meg pl. az olyan alapvető paradigmákat is..."stb.

Maxi Mili án 2014.05.09. 17:07:05

@LittlePurple: A kutyus végül gazdára talált, de a menhely tulajdonosa /ahonnét a kutya bekerült a villába/ már az első nap ki akarta hozatni,miután látta, hogy a villalakók hogy bánnak vele,de nem engedték kihozatni. A stábból 3 ember kivételével senkit nem érdekelt a kutya sorsa. Nagy balhé volt belőle a Fb-on. :(

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 17:15:57

@Maxi Mili án: na, akkor az első teóriám látszik kissé beigazolódni.

Akármi Áron 2014.05.09. 17:18:42

@hovatovább?: köszcsi az infót, meg is nyugodtam. És igen, egyetértek azzal is, hogy legalább egy mondat erejéig közölhették volna a sok irtó lényeges infó mellett. (a kutyafáját a reteknek:)

KRISZ FAN 2014.05.09. 17:22:05

Egy kis információ Iza drukkereknek, és kárörvendőknek:
"A 17000 kamu oldalam újabb lejárató kampányt indított, miszerint a rajongóimtól elvártam volna, hogy ingyen felvigyenek Pestre. Ezúton üzenem nekik és mindenkinek, hogy kifizettem a az útiköltséget és nincs semmi bajom a buszozással vagy a vonatozással, de autóval kedvezőbb!
Elnézést minden rajongómtól, aki félreértette ezt!

Kérnék mindenkit, hogy tényleg jelentsétek minden nap azt az oldalt, mert csak a lejáratáshoz értenek a valovilag-6.postr oldal is ugyanazok csinálják!!!"

"Most éppen Iza kampányfilmét forgatom, nem tudok annyit gépközelbe lenni, megértéseteket előre is köszönöm! Hétfőig biztos Pesten tartózkodom "

Hajráá Iza!!

faszent 2014.05.09. 17:24:12

@dare:

"Darwin műve: A fajok eredete nem egy halovány képzet vagy nem tudom mire gondoltál mikor írtad"

Nem szoktam csúnyákat írni, de most kénytelen vagyok ezt írni: Jézus farka!

Csesszus, azért ennyire figyelhetnél mielőtt nekem esel, vagy ha ehhez lusta vagy, akkor szimplán ignoráljál! Nem az evolúciós elméletről volt szó, hanem arról, hogy Zsófika az őskort mendemondának nevezte.

Továbbá emlékeztettem a beszélgetőtársamat arra, hogy a Darwinos viccet meg Au mondta, és nem Zsófika. Pont.

Megismétlem, mert nyilván senkinek sem kötelessége megjegyezni, hogy a következő játékosokat bírom, ill. bírtam a vv6-ból, és felőlem akármelyikük megnyerhetné, ill. megnyerhette volna, velem rendben van, örülnék neki:

Au, Dorka, Iza, Krisz, Zsófika, Teó.

Mindegyiküket szívesen meghívnám a valóságshowmba, ha lenne ilyenem.

További szép estét!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.09. 17:26:24

@hovatovább?: ezt hol lelted?

@KriszIza fan:
Most tényleg rajongóik vannak? :-D:-D:-D

@katicaa a hétpettyes:
Tudtam, h a 3as az, miért súgtál?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.09. 17:30:57

@hovatovább?: @Maxi Mili án: azért ne essünk túlzásba :-):-):-)

Nem bántak rosszul az ebbel. Kutyának semmi baja sem lett kint.

faszent 2014.05.09. 17:34:06

@katicaa a hétpettyes:

"miért kell agyatlan dolgokat védeni?"

Nem agyatlan, hanem Pinki nagyon is ráérzett valamire.

A gondom viszont az, hogy te nem csak a mendemondázást tartod agyatlannak, hanem Zsófikát is. Én veled és másokkal ellentétben egyáltalán nem tartom agyatlannak, sőt kifejezetten nem tartom a butázását okos vagy elegáns dolognak senki részéről. Pinki egy édes, naivát játszó kislány, aki szerencsésen végigevezte a VV6-ot anélkül, hogy különösebben gondja lenne majd az utójátékkal, mert semmi durva dolgot nem csinált, amit majd szégyellnie kellene.

Mert például szemben vele, Izának sajnos sok békát kell majd lenyelnie, lehet kissé pokoli lesz neki a posztvillalét, ezért érte jobban aggódom, ő inkább egy ilyen 21.századi valóságshow tragédiahős. Pinki meg remélhetőleg kitalál magának valamit, ami nem éneklés és már jól is lesz.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 17:40:00

@faszent: "... van abban valami, hogy az őskorról szóló tudásunkban sok a mendemonda, és az írásos történelem előtti ismereteink meglehetősen hiányosak,..."
Az őskorral kapcsolatban esetleg te nem vagy meggyőzve a rendelkezésedre álló információk által. Zsófi pedig" nem hisz benne", mert "...olyan régen volt, talán igaz sem volt". Ez azért nem ugyanaz.

LittlePurple 2014.05.09. 17:41:20

@Maxi Mili án: hát én nem úgy láttam, hogy rosszul bántak volna a kiskutyival, szerintem elég felelősségtudattal álltak hozzá. nem tudom, milyen balhé lehetett ebből?

@hovatovább?: ez már szimpatikusabb verzió, de mindenképp annyit közölhettek volna, hogy jó helyre került, de a gazda nem szerette volna....

faszent 2014.05.09. 17:42:06

@hovatovább?:

Köszi, amit a régészeti leletekről, illetve paradox jelentésükről írtál.

Nekem van egy elég komoly orvosom, aki már 30 éve a kreacionizmust fogadja el, pont a hiányzó láncszemek miatt. Én persze még mindig inkább evolucionista vagyok, és egyelőre még nem fogadom el, hogy minden egyszerre pattant ki Isten fejéből, vagy akármiéből, de még azt is megélhetjük, hogy ezt is belátjuk, mert mondjuk elkezdjük másképp felfogni az időt és teret, melyekről egyes fizikusok azt állítják, hogy csak képzelt segédeszközök ahhoz, hogy egyáltalán viszonyulni tudjunk a létezésünkhöz.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 17:43:48

@Cathcart_ezredes: "...Viki, önmagának építette fel azt a lányt mint gyengébb ellenfelet. ..." Sztm is.

faszent 2014.05.09. 17:47:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

- ajaj, ez ellentmond az én "beépített ember" elméletemnek, na de mindegy, ennél durvább dolgok is megestek a vv6-ban.

LittlePurple 2014.05.09. 17:50:57

Help!
Ha valaki tud az RTLII-höz egy működő, élő streamet, az lécci rakja fel! :)
Előre is köszi szépen! :)

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 17:52:46

@faszent: nem akarok én itt vitát, de te sem gondolod komolyan, h az evolúciós elmélet hiányosságaira (amit én is írtam az első válaszomban) zsófika iq-ból ráérzett? bár itt te az őskorról beszélsz és nem nagyon akarod Darwint belekeverni, az őskori leletek "egésszé" gyúrása Darwin nevéhez főződik. (lásd amerikai gúnyolódások) nem bántásból, de azért sokszor lehetett hallani tőle: valamit még akartam mondani, de közben elfelejtettem. (ne is említsük az otthoni becenevét). nincs ezzel semmi baj, közeli ismerőseim között is van olyan, akire azt mondjuk: téged sem az eszedért szeretünk. gyönyörű lány, szeretjük, ő is tudja, mi is tudjuk h milyen hiányosságai vannak.
te elhiheted, csak engem ne akarj már meggyőzni arról, h milyen eszes kislány is valójában.

hovatovább? 2014.05.09. 18:03:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Az indexen,
A te hsz-ed vót az ucsó, nem írt senki semmit,
mondom hehótt ez a hógyvótt,
kattintok egy indexet (hamar ki lehet amúgy onnan fordulni).
Hát mit látok? Ezt.
Na mondom, mi ez ha nem isteni rendeltetés?
Kontroll C-V, ahogy tanútam, oszt ennyi.

Kussojjá 2014.05.09. 18:06:02

@katicaa a hétpettyes: Zsófika egy EGYBITES vérsötét idióta.
Ettől még szerethető, sőt férfiszemmel erősen dugható is, de ettpl még a tény az tény !
És akinek ez nem világos pl. akár az eheti adások alapján is, az önmaga is hasonlóan értelmes....

XO 2014.05.09. 18:07:10

@LittlePurple: írok majd pm a gépről!

LittlePurple 2014.05.09. 18:10:15

@XO: oké :) köszi szépen :)

XO 2014.05.09. 18:13:37

@Levtolsztoj: nekem nem az volt a célom! Azért tettem csak ennyit be a cikkből. Csak mutatni akartam egy másik verziót, a talán miértről! Amúgy tegnap egy nagyon jó hangvételű cikket rajtam be ide a blogra vikiről és kifejtettem,hogy nagyon sajnálom,hogy a jelek szerint ezt törést,ami érte (az ok ismerete nélkül) még mindig nem tudta feldolgozni. Sajnos,ettől még a villabeli aljas rosszindulatúsága nem nyer nálam megbocsátást!

hovatovább? 2014.05.09. 18:13:53

@faszent: Hát evolúcióval azt megmagyarázni például lehetetlen, hogy eredetileg kb. 15 különböző emberfaj volt, majd csak egy maradt (mit ugye most ismerünk). Ha valami, hát ez tökéletesen ellentmond az evolúciós elméletnek.

faszent 2014.05.09. 18:14:23

@katicaa a hétpettyes:

Nem arról akartalak meggyőzni hogy zseni, hanem arról, hogy nem elegáns dolog őt agyatlanozni és butázni, meg szerintem értelmetlen is, mert kinek és miért fontos, hogy őt butázza? Én mindig erre gondolok.

Miért fontos pl. szegény vv5 nyertesnek butázni Zsófikát? Mire jó ez? Vicces? Egyáltalán nem. Továbbá gáznak tartom azokat a becéző neveket még egy szülő részéről is, amelyek a kölkük intelligenciáját gúnyolják. Ártalmasnak gondolom.

Ismétlés a jó memória anyja: Zsófika garantáltan százas, ami az átlag intelligencia. (A 100-as IQ-t minden kultúrkörben, illetve országban az adott lakosság szellemi teljesítményének megfelelően állítják be .)

De tudod mit: eh!

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 18:15:51

@Kussojjá: így soha nem minősítek senkit, volt gyerekszobám. de ezt a "szépséget", amit itt összehoztál, nem is szánhattad nekem, Kussojjá kérlek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.09. 18:16:48

SzerBusztok! :)
Zsófi szusizásáról az ugrott be, amikor először ettem camembert sajtot meg akartam hámozni. Jó, akkor még nagyon kicsi krokodil voltam, és még nem érintett meg az evolúció szele sem.

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 18:20:43

@faszent: én nem csak őt, mindegyiket le-agyatlanoztam.
bár más kontektusban, de Krisz mondta, h mindannyian hülyék vagyunk, mert itt vagyunk.
na, most én is ezt mondom. mi mindannyian hülyék vagyunk, mert itt vagyunk. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.09. 18:23:11

@hovatovább?: ezek alapján gyakrabban kellene indexet olvasnom :-D:-D:-D

Kussojjá 2014.05.09. 18:23:12

@katicaa a hétpettyes: Ha értelmesen olvastad amit írtam, akkor látod, hogy gyakorlatilag ugyanazt fogalmaztam meg, amit TE csak kissé más szavakkal. ( dehát nem vagyunk egyformák, ugye :)
Ergo : NEM neked szólt, hanem veled értettem egyet :)
Egyébként melyik szavam nem állja meg az igazságot szerinted ? Utolsó betűig igaz és bizonyítható minden szavam !

Kussojjá 2014.05.09. 18:25:15

@aggyistenbiri: Nekem meg az jutott eszembe, hogy mindeddig Téged
"aggyistenribi" -nek olvastalak és erősen tetszett ez az önirónia :)

LittlePurple 2014.05.09. 18:34:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
köszi szépen, de ezt már próbáltam, és sajnos "probléma az oldal betöltése közben" hibaüzenetet ír ki :/

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.09. 18:37:09

@Kussojjá: Végül is lehetne az is, díjazom az ötleted. Eladó? :) Ettől függetlenül beköplek Gárdonyi keresztapámnak.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Mindenevő, Főnök. Az öregek meséltek olyanról is, akinek biciglit találtak a gyomrában. Vagy az piton volt? Majd megkérdezem tőlük, hogy is volt pontosan.

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 18:37:44

@Kussojjá: megmondom őszintén, az elején leragadtam. nem mondom ki senkire az "idióta" szót. de hát itt vidéken mi másképpen beszélünk. kicsit védendő pinkit: nem biztos, h mindenkinek odaadná magát ELSŐRE. de attival más a helyzet - talán.
Amit birinek írtál - olvasás közben "leköptem" a monitort. :)))

XO 2014.05.09. 18:41:15

@Kussojjá: bocsi @aggyistenbiri: de ezen most besírtammmm :DDDDDDDDDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.09. 18:42:13

@katicaa a hétpettyes: Katicám, pöttyöket még nem ettem eddig, kérlek szépen. Hol is laksz egész pontosan?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 18:43:44

ht@LittlePurple:
ez elég gyakran előfordul, olyankor általában egy kis idő múlva újrapróbálom. Ha mégsem megy, akkor marad a "nézd újra bármikor"( dátummal) az adás után másfél órával . :(

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.09. 18:45:41

@XO: (amúgy én is, de azért sem árulom el @Kussojjá: -nak. )

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 18:46:20

@aggyistenbiri: kérdezd inkább XO-t. én inkább majd küldöm a bort. és mea culpa, mea maxima culpa!

LittlePurple 2014.05.09. 18:46:35

@XO: még nem csengetett kétszer a postás :(

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: próbálkoztam már többször is, a "nézd újra" már régóta használom, de azért a döntőt szeretném "élőben"...
de azért köszi szépen a segítséget :)

rábassztáhessspicsába 2014.05.09. 18:46:35

SZTPétert kirúgták a mennyországból?????? :D
No problem. :)

Nem olvastam végig a kommenteket, elnézést ha valakit ismétlek.
Ez az Iza nem is olyan hüjje. :)
Attika Pinkit nyomta, Viket levegőnek nézte, sőt, Vikit akarta vele kiküldeni.
Tehát...Vik gyenge, Pinki erős .....gondolhatta Iza, ezért kit visz ki...az erősebbet, mert ha visszamenne, akkor nagyobb esélye van.
Aztán amíg benn van egy faszi, addig a nőknek nincsen esélyük, ezt ők is tudják.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 18:51:49

@Kussojjá: basszus! én eddig a pillanatig is annak olvastam! Ha nem írod le, én észre se veszem. :O

hovatovább? 2014.05.09. 18:52:01

@LittlePurple: Milyen gépről, milyen op. rendszerrel próbálkozol?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.09. 18:54:22

@rábassztáhessspicsába:"... Tehát...Vik gyenge, Pinki erős .....gondolhatta Iza, ezért kit visz ki...az erősebbet..."

Azért talán ennyire nem bonyi. Iza olyan következetes volt, végig. Most is az. Ragaszkodott az érzéseihez-megérzéseihez, valamint a kimondott szavaihoz - legalábbis, amit nem dühében mondott. Lehet, hogy az életben ebből profitálhat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 18:58:25

Amúgy vigyázzatok, mert lassú víz partot mos.
A végén még tényleg meg leszünk győzve, ha sokat mondják, hogy Zsófi egy doktorandusz az Eltén és épp egy neves európai kutatóintézet megbízásából végez kutatásokat a versenyhelyzetre kényszerített, bár önszántukból összezárt emberek viselkedéséről kialakult, különböző internetes felületeken megjelenő felhasználói vélemények fejlődéstanáról.
Én szóltam.

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 19:00:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én (szerintem ő is kizárásra került) csillagpukkancs nevét olvastam csillagkullancsként.
Ja, a délelőtt durva lehetett, sixx-nek rossz éjszakája lehetett (mást érthető okokból nem merek írni, SŐT GONDOLNI SEM, kedves sixx) mert nagytakarítást csinált. pukkancs, péter, ewing.
hát csak finoman itt a finálé környékén!
veletek akarok döntőzni!!!

Kussojjá 2014.05.09. 19:02:06

@katicaa a hétpettyes: Ezzel is egyetértek. Zsófika "erényesen" viselkedett végig !
A faszpörgető idiótának se állt le, pedig tetszett neki erősen!
Nem is írtam olyat, hogy Zsófika "kurvoid" volna úgymond. A "dugható2-t úgy értettem(pozitivumként) hogy sok férfi szívesen megdugná zsófikátés arra valőszínűleg remekül alkalmas is ( már akinek hagyja)
Mindenesetre "rádumálni" szerintem nem lenne nagy logikai mutatvány, ATTInak meg kb. 1 hét kellett volna hozzá max. :) Dehát Debil ahhoz is tehetségtelen volt....

faszent 2014.05.09. 19:02:08

@XO:

"Sajnos,ettől még a villabeli aljas rosszindulatúsága nem nyer nálam megbocsátást!"

Bizonyos értelemben az, hogy finoman szólva sportszerűtlen volt a magatartása, nála még súlyosabban esik a latban, pont mert egykor sikeres sportoló volt.

hovatovább? 2014.05.09. 19:03:17

@LittlePurple: livestreamhunter.org/onlinetv/hungary/rtl2
Ezt csak Mozilláról, vagy Google Chromról tudod nézni,
más keresők nem tudják betölteni az oldalt.
RECOMMENDED BROWSERS

Google Chrome
Mozilla Firefox

hovatovább? 2014.05.09. 19:12:05

@LittlePurple: Töltsd le a Mozillát, és menni fog.
Lehet a Bluestacksot is le tudod tölteni a Mozillán keresztül (ha neked volt vele gondod, már nem emlékszem), és szavazni is tudsz.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.09. 19:12:07

@hovatovább?: Megkönnyebbültem.
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem is! Te vagy a hüje! (ezt Zsófitól tanultam el)

Endrém, hol vagy már, Életem?

LittlePurple 2014.05.09. 19:12:10

@hovatovább?: + Mozilla de sajna ahogy már írtam nem műkszik :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 19:13:53

@katicaa a hétpettyes: beszarok, csillagkukucskálót is kivágta?! Én csak péter vettem észre.
(Én mondjuk mást is kivágtam volna (szellemi környezetmérgezésért), de hát nem lehet mindig karácsony... :D

faszent 2014.05.09. 19:14:10

@XO:

Azért kemény ez a cikk, még egyszer köszi XO!
www.dehir.hu/velemeny/az-egykori-debreceni-kapus-vallalta-hogy-vv-vikive-valtozik/2014/01/26/

"Hogy végül mi hajtotta be a villába, nem tudható. Az viszont igen, hogy a VV és a hozzá hasonló műsorok szervezői nagy előszeretettel vadásznak közösségi oldalakon potenciális szereplőkre. Nekem is mesélte már több ismerősöm, hogy agitálták efféle szerepvállalásra. Volt, aki a tanácsomat kérte, mitévő legyen. Menjen, vagy ne?

Én azt mondtam neki, mielőtt dönt, nagyon őszintén nézzem magába, tartson alapos, mindenre kiterjedő önvizsgálatot. És, ha a végeredményként az jön ki, hogy a képességeiből ennél többre nem futja, menjen. Ám, ha nem, ha úgy véli, ennél többre viheti élete folyamán, valami komoly dologra is alkalmas lehet majdan, semmi esetre se menjen. Mert már tudjuk, látjuk, tapasztaltuk: aki (be)vállalja a villalétet, engedi, hogy örök életére a homlokára süssék a „VV” billogát. Mint, ahogy immár visszavonhatatlanul VV Viki lett az egykori kapusból.

Így van ez, minden óhaj, vágy, hitegetés ellenére. Pedig sokan abban a reményben szállnak be az egyre primitívebb, egyre alpáribb „műsorokba”, mert azt hiszik, valami elkezdődik az életükben. Ám ez éppen fordítva van: valami véget ér.

A komolyan vehető ember esélye.

Persze lehet, hogy Viki egész eddigi életében erre készült. Még akár második Szepesi Niki is lehetne belőle. Bár ahhoz fájón hiányzik egy értékelhető sportpályafutás…"

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 19:14:35

@aggyistenribi: Téééééééééééényleg?! Nem is tudtam, hogy az vagyok!
(én is tőle tanultam)

LittlePurple 2014.05.09. 19:17:04

@hovatovább?: azt is már próbáltam letölteni, de akkor meg a videokártyám tiltakozott :(
de azért köszi szépen a segítséget (Y)

hovatovább? 2014.05.09. 19:17:52

@LittlePurple: Hát akkor megáll a tudomány,
lehet gyenge a géped,
vagy nincs letöltve a gépedre az Adobe Flash Player,

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.09. 19:20:53

@hovatovább?: na jól van, őt végképp nem értettem volna....

rábassztáhessspicsába 2014.05.09. 19:21:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Most, hogy aludtam rá egyet másképp látom Izát.:)
Ha benn vagyok a vellában és azt látom, hogy a VV5 győztes Pinkin csüng és tolja, mint állat. Viket meg ignorálja és látszik rajta a rühellés is. Ráadásul Attila ( + Csaba)majdnem a szájába adta, hogy kit kellene kivinni. Elgondolkodnék, miért akarják ezt annyira? Attila miért lóg Pinkivel? Stb. :)
Ha ez a megérzés, akkor EKG, EEG...stb.

Ronla 2014.05.09. 19:22:58

Vazze, itt is megy a valóvilág? Ahogy látom, sixx nyeri sorba a párbajokat.
Melyik applikáción lehet nyomni sixxre a pipát? (próbálok jó lenni nála, mert surranópályán én is szeretnék bejutni a döntőbe. :D )

@aggyistenribi: biriként jobban tetszettél. :D

LittlePurple 2014.05.09. 19:26:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @hovatovább?:
Mééégiscsaaaaaaaak Siiikeeerüüüült!!!!
Ruszkimódszerrel beindult az általatok küldött link, dejóóóóóóó! (Y)
Köszönöm szépen! :))))))))))))))

faszent 2014.05.09. 19:27:47

@rábassztáhessspicsába:

jó de mi volt a következtetésed? vagyis milyen következtetésre jutott szerinted Iza? ez még valahogy nem jött nekem le. bocs, de kérlek most legyél egy kisit ennél szájbarágósabb, mert még nem esett le valamiért nekem a tantusz, nem kattant a zár, nem indult be a vekker...

XO 2014.05.09. 19:29:32

@LittlePurple: újra elküldtem....nátha :DD

hovatovább? 2014.05.09. 19:29:36

@LittlePurple: Dikk!
Írd le azt a ruszkimódszert nekünk is részletesen legalább hét pontban,
okulás végett.

rábassztáhessspicsába 2014.05.09. 19:29:54

Nem szoktam rádiózni és Puzséroni, mivel szokták szívatni sixxet?
Komolyan ekézik a rágyióban, mivel? Valaki?

katicaa a hétpettyes 2014.05.09. 19:30:42

@Ronla: az a baj, h én mindenkit bírok itt. nem akarok kiszavazni senkit. így kerek a világ(om).
én már délelőtt benyaltam, hátha nem húzom ki a gyufát :)
alapból egyébként kultúrembör vagyok, de néha azér kitör belőlem az őskor. (bár nem hiszek benne)
én is döntőzni akarok!

LittlePurple 2014.05.09. 19:32:43

@hovatovább?: nincs hét lépés, az Armageddon c. filmből vettem az ötletet :D

Ronla 2014.05.09. 19:34:20

@katicaa a hétpettyes: Hát csak sasoltam, hogy Szentpetyát kivágták, pedig erős játékosnak tűnt. Igaz, hogy volt még más is?
Szegény Mók-Ica sírni fog.

rábassztáhessspicsába 2014.05.09. 19:35:11

@faszent:
Ez lógiga..lokiga.....ló..
A lényeg. Ha pld. Pinki erősebb, mint Vik, akkor hiába hagyja kint Viket, mert szombaton úgyis repül, tehát megpróbálja Pinkivel, ha erősebb, akkor még második lehet vagy ki tudja. :)
Szerintem rájött Attila viselkedését látva, hogy Vik nem ellenfél

faszent 2014.05.09. 19:36:00

@katicaa a hétpettyes:

"én már délelőtt benyaltam, hátha nem húzom ki a gyufát :)"

Én is fontolgattam, hogy benyalok, miután meg lettem támadva, és csöppet sem volt világos hogy miért is, aztán csak a szimpla udvariasságot választottam, mer ugye nem vagyunk itt egyenlőek, jobb a biztonság.

Gia 2014.05.09. 19:38:39

Nem jöttök át az új poszthoz?

LittlePurple 2014.05.09. 19:39:51

@XO: na, megjött a postás, hozott is két levelet (Y)
köszönöm szépen :)))))))))

nosce 2014.05.09. 19:39:56

@Ronla:
lehet h csak a bentiek tartották erős embernek, az apposok nem

hovatovább? 2014.05.09. 19:41:26

@nosce: Mer ez revolúciónak tűnik erősen,
„a létért való küzdelem során” elvnek nem felel meg, h egy faj 15-ről egyre redukálja magát, (konkréten a kihalás szélére):), majd pedig basszon kidögleni idestova mondjuk 100 000 éve.

XO 2014.05.09. 19:43:24

@Gia: Ugráááááááásss

faszent 2014.05.09. 19:45:07

@rábassztáhessspicsába:

Értem, sajnos én ennél egyszerűbben látom a helyzetet, úgy vélem a tank egyszerűen annyira sikeresen ette be magát Iza lelkébe és zsigereibe, hogy nem is tudná mit mondjon egy párbajon neki, pl. elhitte, elfogadta, hogy ő a hibás mindenben, ami a kapcsolatukat illeti, és hogy szegény tanknak mi mindent kellett elviselnie tőle meg a krisztől, meg hogy hát tényleg ő úgy se számított a fődíjra, és szegény tank meg kezdettől a fődíjra gyúr.

Aztán valszeg úgy érzi pinkivel kapcsolatban lesz mondanivalója, pedig hát összességében pinki sokkal, de sokkal rendesebb volt vele, mint a tank, egyszer se verte át a palánkon.

De hagyjuk is, arra leszek kíváncsi, hogy idekinn képes lesz e egyáltalán belátni, hogy a tank mennyit ártott neki, nekik, most már ebben is kételkedek. Nagyon önsorsrontó ez az Iza, és az egészséges védelmi berendezései egy ideje felmondták a szolgálatot.

nosce 2014.05.09. 19:48:52

@hovatovább?:
a 15 típus nem faj volt még de már nem is ember. Bár a neandervölgyi tudott szaporodni az emberrel. Az ember meg aszinte minden más fajt a kihalás szélére sodort nem csak a tesóit. És hát az ember is legalább egyszer pár maradékból szaporodott újra szal nem kis szerencséje volt.

LittlePurple 2014.05.09. 19:51:32

@hovatovább?: nem láttad a filmet?
30 mp múlva felrobban az atombomba a meteorban, de nem indul az űrhajó. nyomkodják az összes gombot...semmi. Megunja az orosz űrhajós, egy jólirányzott hatalmas csavarkulccsal megoldja a helyzetet, űrhajó beindul, űrsebességgel elhúznak, bomba felrobban...de megmenekülnek, meg a világ is! :))) Főszereplő: Bruce Willis
.....
ettől prózaibban oldotta meg a párom <3 aki közben hazaért, és a Flash Player pluginjával machinált és tett csodát, mert elindult rtl2....

rábassztáhessspicsába 2014.05.09. 19:52:55

@faszent:
Persze, Izuka egy kis naiva. :)
Aki megjárta a javítót, drogozott, szopott víz alatt...stb, azt nem hiszem, hogy könnyen átverik.
Ráadásul ő mondta saját magáról, hogy egy gátlástalan féreg, tehát Iza és Vik egy EKG, simán lehetnek öribarik. :)

dare 2014.05.09. 19:54:10

@faszent:Bocs hogy csak most válaszolok.
Én se szoktam csúnyákat írni( na jó, most hazudok) de mi a búbánatos halál faszáról beszélsz.
Nem akarlak megbántani de te azt írtad hogy az általános isiben feltűnt hogy az őskorról való leírások hozzávetőlegesek( számomra nem) és Zsófika is ráérezhetett erre.
Darwin azért került képbe mert az elmélete magyarázat az őskorra, amit Zsófika nem hisz el és te is azt írtad hogy halovány a képzetünk e téren( pedig szép képekkel még illusztrálva is vannak a feltevések hogy mindenki megérthesse).
Akkor leírom érthetőbben én is: Zsófinak lövése nincs arról hogy mit beszél, az hogy miben hisz pláne nem érdekel de azért írtam neked mert úgy éreztem hogy kiállsz mellette ez ügyben és arra céloztam hogy szerintem nem kéne ez ügyben melléállni.
De ha én értettem félre amit írtál akkor tényleg ne haragudj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hovatovább? 2014.05.09. 19:58:51

@nosce: A szájentifik ámeriken címlapon hozta ezt a 'problémát', 'furcsaságot' jópár évvel ezelőtt,
nem tudom, h interneten le van e fordítva magyarul, de úgy emlékszem, h nem igazán tartották már ők sem túl 'evolúciósnak' ezt a dolgot.
Valszeg lesznek még viták erről nem kis számban. . .

dare 2014.05.09. 20:03:10

@hovatovább?: Igen, ezekkel én is tisztában vagyok,nekem se minden egyértelmű és tudom hogy a technika fejlődésével változni fognak majd a nézeteink, de erősen kétlem hogy Zsófi ezen ismereteire támaszkodva mondta azt hogy mendemonda az egész.

hovatovább? 2014.05.09. 20:07:06

@dare: Az biztos,
ő csak a józan(?) nyóckeres eszére hallgatva mondta.

dare 2014.05.09. 20:08:13

@LittlePurple: Hoppácska, na mindegy :)

faszent 2014.05.09. 20:08:26

@dare:

Bocs, de az evolúció és az őskor az kettő,

az egyik alapvetően egy biológiai fejlődéselmélet (bár már sok minden más tudományra is rávetítik), amely elsősorban állatokra, növényekre vonatkozik, az őskor kifejezés meg az emberi történelem egy fázisáról szól,

a kettőnek persze vannak/lehetnek érintkezési pontjai, de semmiképpen se szólnak ugyanarról, itt két külön tárgyról,

puszi, és szerintem higgadj le!

faszent 2014.05.09. 20:12:30

@faszent:

jav: itt két külön tárgyról (tudományágról) van szó

és hogy Zsófi mire gondolt? Simán el tudom képzelni, hogy valamelyik tanára odadobott az egyik órán egy mondatot (csontot), amit ő megjegyzett...

dare 2014.05.09. 20:31:04

@faszent: Nem voltam ideges, de neked is pusz.
(csak így zárójelben az őskor az emberré válás történetével foglalkozik, de értem amit mondani akarsz hogy biológia meg töri az 2 külön tudomány)

mézescsók 2014.05.10. 10:14:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Magamból indultam ki. Én csak azokról olvasom el a megjelent cikkeket, akiket személyesen ismerek.

Shoyu 2014.05.10. 14:21:28

@faszent: Ja és az elfogadható külalak is hiányzik, ami Szepesi Nikinél azért megvan, azért kíváncsi lennék, hogy Viki szextörténeit (már ha volt már neki ilyen) hányan olvasnák.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.05.10. 21:12:36

@mézescsók: akkor vagy neked van sok újságcikkre méltó ismerősöd, vagy nekem kevés.
süti beállítások módosítása