Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6907-6910 - Egy esküvővel kevesebb

2014. május 07. 15:30 - julie0812

Marci próbálja menteni a menthetetlent, azt mondja, Enikő kitalálta az egész erőszak sztorit és ráadásul meg is akarta mérgezni, de szerencsére Tekla inkább a húgának hisz és elküldi Marcellt a vérbe. Még jó, mert már nem bírtam volna elviselni a további szenvedést. Enci pityeregve meséli el a részleteket és hogy évekig magát hibáztatta, Tekla meg sajnálkozik. Megbeszélik, hogy nem mondják el az ikreknek a dolgot és majd kitalálnak egy jó fedősztorit, hogy miért lécelt le hirtelen az apjuk.

1.jpg

Bözsike felfedezi Laci újabb kampányfogását a lépcsőházban: a falról Vilibá és a szilikonok vigyorognak rá. Az öreg megint beolvas Nováknak és ezt a húzást már Gizi sem díjazza. Lacit viszont nem érdekli semmi, csak a győzelem. A következő ökörsége az, hogy olajat önt Vilibá kocsija alá, de Vili nem veszi észre, mert úgy tűnik, sokat romlott a látása az utóbbi időben, úgyhogy Laci szól neki az olaj miatt. Vilmos nekilát autót szerelni, Laci meg odamegy kárörvendeni és Vilibá még a vaksi szemével is észreveszi Laci zsebében az olajos flakont.

2.jpg

Balázs megint Lindának könyörög, most éppen azért, hogy ne menjen Peruba. Bartha meghallja a beszélgetést a gangon és berendeli magához a lányát egy kis atyai jótanácsra: messziről kerülje el a Berényi gyereket. Linda biztosítja róla Zsoltot, hogy nincs köztük semmi Balázzsal, de Bartha nem éri be ennyivel, Nórától a pénzmosásról érdeklődik, mert legutóbb azt mondta, hogy neki, mint ügyvédnek azonnal jelentenie kell, ha tudomást szerez ilyesmiről. Igen, így van, mondja Nóra. Ezután Bartha egy nagyobb összeget bíz Balázsra, sikálja el a könyvelésben, mintha az esti bevételből jött volna össze és még fel is hívja Bali figyelmét a pénzmosás veszélyeire, majd Bartha-style-ban megfenyegeti, hogy szálljon le Lindáról. A képen meg épp kő-papír-ollóznak.

3.jpg

Gizi bocsánatot kér Vilibától Laci miatt. Vilmos nem haragszik, de véletlenül nekitolat a kocsi mögött lehajoló Gizinek és jól seggbe taszajtja. Gizi szerencsére túléli az incidenst, mindenki megnyugodhat.

4.jpg

Enikő és Krisztián kibékülnek. Enci egyből vissza is költözne és már turbékolnak is. Szerintem egyébként újrahasznosítják Magdi anyus ruhatárát, mert mostanában Enikőn olyasmi ruhákat vélek felfedezni. Sokáig nem szeretgetheti egymást a szerelmes pár, mert Enikőt hívja a kötelesség: Laci riasztja mindenki ápolónőjét Gizihez, aki amúgy teljesen jól van, de Laci legszívesebben kórházba vitetné. Persze ezt is leginkább Vilibá miatt, hogy tovább mocskolhassa az öreget.

5.jpg

Juli Hannának ajándékozza az első esküvőjén viselt hajdíszét, ami neki ugyan nem hozott szerencsét, de talán majd Hannával máshogy alakul. Hanna nagyon happy, hogy micsoda jó anyósa lesz. Ha lesz. A jegyesek a nászutat tervezgetik, be akarják járni egész Mexikót, de nem turistaként, hanem igazi utazóként, hátizsákkal. Hanna elmondja Petinek, hogy milyen jól összebratyiztak Julival, Peti meg alig jut szóhoz.

6.jpg

Novák és Vilibá megint az udvaron hőbölögnek és vádaskodnak és ezt már mindenki nagyon unja. MINDENKI. Bözsike úgy gondolja, hogy azért Vilibá megnézethetné a szemét, nehogy újabb balesetet okozzon, ami nem biztos hogy ilyen szerencsés kimenetelű lesz. Laci megköszöni Gizinek a zseniális balhét, mert azt hiszi, Gizi direkt feküdt Vilibá kocsija alá. Most már Gizi is belátja, hogy nagyon eldurvultak a dolgok és Lacinak agyára ment a képviselő választás.

7.jpg

Marcell visszatér elbúcsúzni a fiaitól. Tekla utasításokkal látja el, mit mondhat és mit nem. Pont akkor jön New Bartha és Tekla elmondja neki az igazat Marcell és Enikő múltbéli afférjáról. Krisztiánnak azonnal elborul az agya, Enikő hiába próbálja lenyugtatni. Krisz a bátyóhoz fordul segítségért: elő kéne keríteni valakit, de gyorsan. Húha, nagy balhé lesz itt hamarosan.

8.jpg

Juli és Atikám régi fotóalbumokat nézegetnek és örülnek a közelgő frigynek, amikor beállít Peti és közli az anyjával, hogy szeretné sztornózni az esküvőt, de nem meri elmondani Hannának. Juli vállalja a feladatot a kisfia helyett, elmegy Hannához a villába és tudatja vele a rossz hírt: Peti mégsem akar feleségül venni. Pont.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

temperepempe 2014.05.07. 17:59:15

"Peti mégsem akar feleségül venni. Pont."
De miért nem? Jó, a haja gáz, de amúgy látok benne lehetőséget. Igaz nem követem a sorozatot, biztos boszorkány lett vagy ki tudja... Mindenesetre egy mexikói túrát el lehet viselni vele, aztán meg még mindig el lehet válni.

julie0812 2014.05.08. 08:34:03

@temperepempe: Azt Peti sem tudja, hogy miért nem. Lehet, hogy a halálos ágyán jó ötletnek tűnt... De szerintem sokat nem vesztett egy olyan nővel, aki ha rossz kedve van, ágyba bújik minden szembejövővel... :D Gyorsan megvigasztalta magát Balázzsal.

mézescsók 2014.05.08. 16:01:24

Hova lett a kommentem?
Nem ide írtam volna?

julie0812 2014.05.08. 16:47:54

@mézescsók: Nem ide írtad :) A 6911-6912-nél van.
süti beállítások módosítása