Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6871-6872 - Választások a Mátyás király téren

2014. április 03. 16:34 - julie0812

Vilibá és Novák vitája eldurvul, végül mindegyik elindul a ház közös képviselője választáson. Zsófi és Alíz puszipajtások lesznek. Balázst kirúgják a Berényi Kft-től, de sokáig nem marad munkanélküli. Mindenki más Nóra után nyomoz.

1.jpg

A Nóra szeretője utáni kutakodás annyira összekovácsolta a két szőkeséget, hogy rögtön öribarik lesznek, annak ellenére, hogy Zsófi megtudja, Bartha nem csak egyszer lógatta be Alíznak a pélót. IQ bajnokunknak meg most esik le, hogy annak idején, amikor szintén nagy barátnők voltak, Zsófi direkt kente be az ő szép kis pofiját valami csodakrémmel, amitől rémisztően vörös lett a feje, de sebaj, Alíz megérti, ő sem cselekedett volna másként.

Miklós megpróbál kedvesen érdeklődni Balázs hogyléte felől, mégiscsak műtétje volt és annyit se mondott, hogy él-e még. Balázs szerint Mikit úgysem érdekel senki, úgyhogy felesleges itt jópofizniuk. Bartha jó napjához hozzájárul, hogy tanúja lehet ennek a kis jelenetnek az udvaron.

2.jpg

Nóra Barthát keresi a Rózsában, aki időközben felszívódott, és Alíz feltétlenül tudni szeretné, hogy vajon Nórának mi dolga Zsolttal. Ez Krisztiánt is érdekelné, Nóra azt mondja, munkaügy. Alíznak ez nagyon gyanús, és a dolog már Ádám érdeklődését is felkeltette. Zsófi egyenesen ráront Barthára, tudom, hogy Nórával kavarsz, de nem érdekel. Zsolt jót röhög. Ádám meg kiosztja Nórát, hogy képzeli, hogy segít egy ilyen bűnözőnek.

3.jpg

Laci bepanaszolja Vilibát Miklósnál, elmondja neki, hogy a pancser szerelő, aki mellesleg Vilibá ivócimborája, majdnem felrobbantotta a házat a szakértelmével. Miklós beszél is az öreggel, utasítja, hogy cserélje le a szerelőt. Vilibá idegesen ordibál Lacival az udvaron, szerinte senkinek semmi köze hozzá, hogy ő kivel végezteti a ház körüli javításokat. Novákot sem kell félteni, egy répát lézerkardként használva osztja az észt, majd letámadja Mikit az udvaron, tegyen végre valamit, hisz ő a közös képviselő. Miklós köszöni szépen, akkor inkább lemond erről a posztról.

4.jpg

Atikám kirúgja Balázst, pedig Balázs pont nagyon szorgalmasan melózik és bizonygatja, hogy ő tényleg meg akar változni. Kilincsorrút ez nem érdekli, kutyából nem lesz szalonna, úgyhogy jobb lesz ez így mindenkinek, a tetteknek következményei vannak. Balázsnak amúgy sincs jó napja, Hanna is közölte vele, hogy hozzámegy Petihez, úgyhogy most már teljesen elkámpicsorodik és bánatában kér egy pofa sört a Rózsában. És akkor Barthának, aki azon agyal, hogyan lehetne tisztára mosni a védelmi pénzeket, bevillan egy ötlet: állást ajánl Balázsnak, természetesen nem pincérkedésre gondol, hanem valami sokkal komolyabbra.

5.jpg

Bözsi azt tanácsolja Vilibának, most hogy Miklós lemondott, jelentkezzen ő közös képviselőnek. Vilibá mindjárt kedvesebb hangon szól Lacihoz, arra akarja kérni, hogy Novák szavazzon rá, de Laci nem teheti, ugyanis ő is indul a választáson. Milyen érdekes az időzítés.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása