Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6853-6854 - Kinek a pasija lép félre?

2014. március 21. 16:08 - julie0812

Miklós olasz borként akarja eladni a borukat és szerinte nincs is ezzel semmi gond, remek üzlet és kész, már le is van zsírozva az egész. Krisztián beszél Barthával, de nem sikerül jó útra térítenie, helyette inkább betársul ő is a védelmi bizniszbe. Zsófi és Juli közös erővel próbálják kideríteni, hogy ki Nóra szeretője.

1.jpg

Zsófi elmondja Julinak, hogy nem Zalán a titkos szerető. Juli már indulna is, hogy rákérdezzen Nóránál, de Zsófi szerint felesleges, Nórának biztos jó oka van a titkolózásra. Juli ezután arra ér be az irodába, hogy Nóra és Atikám önfeledten röhögcsélnek valami régi történeten, meg valami szusis sztori is szóba kerül, amit úgy tűnik, csak ők ketten értenek, biztos valami huncutság volt anno. Juli meg csak néz kigúvadt szemekkel.

2.jpg

Miklós Cár és neje vitáznak, csaljunk vagy ne csaljunk. Zsófi azt mondja, ezzel a borral megalapozhatnák a hírnevüket. Jól van, akkor felejtsük el az olasz címkét, mondja Miklós. Hát ez kicsit könnyen ment. Ekkor betoppan Zalán a jó hírrel: a tegnapi muksó rendelt tőlük egy rakat bort. Miután Miklós lelép, szóba kerül a kincsesláda, amit a fal mögött találtak, Zsófi még mindig nem szólt róla Mikinek. Zalán ötletére felhívják az öreget, akitől a birtokot vették, hátha neki van kulcsa a ládához.

3.jpg

New Bartha erkölcsi lelkifröccsöt zúdít Bartha nyakába, aki azzal vág vissza, hogy ha olyan ügyes vagy öcskös, akkor mutasd meg, hogy kell ezt jobban csinálni. Zsolt kihívja Krisztiánt a ház elé, ahol Gorilla tart napi beszámolót arról, hány embert vert szét. Valami műszaki boltos nem tudott fizetni, de még csak 55 éves, úgyhogy nem számít öregnek, lehet ütni nyugodtan. New Bartha meglátja a vért a boltostól szerzett laptop dobozán és úgy dönt, hogy ezt már nem bírja elviselni, akkor inkább beszáll az üzletbe, csak több vér ne folyjon. Bartha nagyon bizakodó az öcsivel kapcsolatban és szabadságra küldi Gorillát (mehetne az állatkertbe, haha).

4.jpg

Az öreg Rucskai megérkezik a birtokra és úgy tesz, mint aki tudja, miről van szó, csak már nagyon régen nem látta azt a bizonyos ládát. Inkább haza is vinné magával, lehet, hogy otthon megvan hozzá a kulcs, de az éles eszű Zsófia átlát az öregen és seperc alatt leleplezi Rucskait, nem is tudott erről a ládáról, csak le akarta nyúlni, hah, mégis mit képzelt?!

5.jpg

Juli tiszta idegbeteg Atikám és Nóra miatt, bár mindenkinek azt mondja, hogy Peti miatt ideges. Nórának meg lelkifurkája van a szusis eset emlegetése miatt, de Attila szerint nem kell aggódni Juli miatt, úgyis van elég baja, milyen kedves. Aztán Juli meglátja Nórát és Miklóst a gangon beszélgetni és arra gondol, lehet, hogy Miki az a bizonyos szerető. Majd meglátja Nórát és Krisztiánt edzés után édesdeden pihegve viccelődni, és akkor meg arra gondol, hogy Krisztián a szerető. Jaj de izgalmas, már nehezen bírom ezt a bizonytalanságot!

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.03.24. 14:37:39

Na jó.... de mi történt? .. :-DDDDDDD ugyebár semmi. Ahogy kihámozom, az égegyadta világon semmi sem történt. pl. nem nagyon érzékelem, hogy ha Zsófi Mikinek nem mondta meg a ládát, akkor a csúnya nevű borosgazdának miért? Nem nagyon tudja eldönteni hogy becsületes legyen, vagy titkolózzon? Eddig sem volt nehéz ezt eldönteni........ Szenvedés.

julie0812 2014.03.24. 16:21:25

@hannamontanna: Ezt a Zsófi dolgot én sem értem, semmi értelme. De attól már a falra mászok, hogy Julinak az a legnagyobb baja, hogy kivel kavar Nóra, amikor másnap megy be a fia a kórházba csontvelő átültetésre.

hannamontanna 2014.03.24. 16:51:45

Na igen. Mondjuk azon sem gondolkodtam még, hogy két rész az hány napnak felel meg, de kb. a múlt hét összes része egy napot ölel fel.......... amúgy sem történik semmi érdemleges, de hogy ezt a semmit egy hétig húzzák, az tényleg nonszensz..... Azt sem értem, hogy ebben a házban az égvilágon minden kiderül, és ilyenek, hogy Balázska részesedésért adja a velőjét, ez nem derül ki. De hát én vagyok a hülye, hogy logikát keresek.
süti beállítások módosítása