Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A törvény nevében 1x06 - Haunted Houses (18+)

2014. március 12. 13:00 - sajó d.

Mégis hogyan folytatódik a sztori, miután a két nyomozó rajtaütött Reggie Ledoux-n? 2002-ben járunk, Rust és Marty viszonya mélypontra jutott, miközben előbbi ismét nyomozni kezd a régi ügyben. Marty pedig azt csinálja, amihez legjobban ért, vagyis szétbarmolja a családi életét. A sok időugrás aztán végül összeér.

0600.jpg

Marty félelmetes arckifejezése fogadja a két rács mögött csücsülő fiatal srácot, akik szexeltek a lányával az előző részben. A két gyerek eléggé be van szarva, pláne hogy Marty először leveszi a gyűrűjét, majd a zakóját is és megkéri őket, hogy jöjjenek ki a cellából. Nem akarnak, erre Marty felgyűri az ingujját. Két opciót ad nekik: vagy itt szépen elintézik a dolgot vagy megy is az eljárás nemi erőszak miatt. Marty még egy kesztyűt is felvesz, ha nem lenne egyértelmű így is, hogy szépen hülyére akarja verni a kölyköket.

0601.jpg

A szőke srácot szó szerint ripityára veri, de ügyel arra, hogy az arca keveset kapjon, majd lassan besétál a másikhoz is, de azt már nem mutatja a kamera. Marty még egy kiadósat rókázik a kocsinál, majd visszaugrunk a kihallgatókhoz. Továbbra is kopasz Martynál próbálják bemártani Rustot, aki folytatja a nyomozást egy férfinél, akinek a fia szintén Tuttle-iskolába járt, de a férfi elég hamar elküldi Rustot. Vissza a tisztekhez, akik már Maggie-vel beszélgetnek. Arra kíváncsiak mi történt 2002-ben Rusttal és mit csinált azóta, de Maggie nem tud semmit. Nála is próbálják bemártani Rustot, meglehetősen kevés sikerrel. Közben Marty vásárol, de azért egy csomag tamponnal a kezében beugrik a helyi kricsmibe, ahol csatlakozik hozzá egy fiatal lány. Rust piálás helyett felkutatja a pajeszos prédikátort, akiből életképtelen alkoholista lett azóta.

0602.jpg

A Tuttle-ökről kérdezi és az iskolák működéséről. A prédikátor elmondja, hogy 1988-ban volt egy iskola, ahol gyerekmolesztálásról pletykáltak, de eltussolták az ügyet. A prédikátor otthagyta az egészet azóta politikai és bürokráciai okokra hivatkozva, de hazudik. Kiderül, hogy egyszer talált egy könyvet tele meztelen fotókkal alvó kisgyerekekkel. A férfi elvitte a fotókat az igazgatóhoz, aki végül nem foglalkozott az üggyel. Marty még éjszaka is a lánnyal beszélget a kocsma előtt, akiről kiderül, hogy az a lány, akinek a prostitelepen pénzt adott, hogy megmentse. A lány érezhetően felnéz Martyra, aki kezd spicces lenni. Persze hazaviszi Martyt és kúrnak egy orbitálisat.

0603.jpg

Kopasz Marty egy régebbi esetről kezd mesélni, közben Rust egy nőt hallgat ki a szokásos ijesztő monológjai egyikével. A nőnek rengeteg gyereket szűlt nagyon rövid idő alatt, amire Marty beszól egy iszonyat bunkót, de Rust kemény nézésére inkább kimegy a szobából. Rust elmondja neki, hogy a nő újszülött gyerekének kihúzták a lélegeztetőgépét 36 percre, valószínűleg ez okozta a halálát. Rust már egy papír aláírását intézi és közben felkészíti a nőt a kemény börtönéletre. Azt is elmondja neki, hogy ha lehetősége lesz, inkább ölje meg magát, mert a börtönben nem szeretik a gyerekgyilkosokat. Rust megkéri Martyt, hogy gépelje le neki a dolgokat, meglehetősen bunkó hangnemben. Összevesznek egymással, de nagyon úgy tűnik, hogy Rust rájött, hogy Marty megint megcsalta az asszonyt. Marty viszont arról faggatja Rustot, hogy miért foglalkozik mostanság régi ügyekkel. Úgy tűnik 2002-re eléggé megromlott a viszony kettőjük között. Rust folytatja a nyomozást és a megmentett kislányhoz mennek egy idegszanatóriumba, aki mentálisan nem tette túl magát Reggie Ledoux terrorján.

0604.jpg

A lány nagy nehezen megszólal, hogy a magas, sebhelyes arcú férfi volt a legrosszabb, aki végignézette vele mit tett a másik fiúval. A következő kérdésre azonban pánikba esik és sikítozni kezd. De legalább Rust megkapta, amit akart. Konkrétan a rendőrfőnök figyelmét, aki nem túl boldog, amiért Rust régi ügyeket zargat meg. Rust elmondja, hogy sorozatgyilkosságról van szó, Marty erről semmit sem tud, a kapitány pedig nagyon pipa. Rust szépen felépíti az összeesküvés elméletét, Billy Lee Tuttle-től a '95-ös speciális osztagig. Marty faszságnak tartja az egészet, a főnök pedig megfenyegeti Rustot, hogy hagyja az egészet a francba és vegyen vissza. Marty és Rust kapcsolata a nullához ért.

0605.jpg

A két kihallgatótiszt kopasz Martynak próbálja elmondani, hogy Rust lehet Billy Lee Tuttle halála mögött, de Marty ennél a résznél unta meg a beszélgetést és otthagyja őket. Otthon Maggie a mosógépben találja Marty ingjét, ami alapvetően gyanús, hiszen háziasszony mellett a férfiak ritkán mosnak magukra. Maggie szépen bele is néz Marty telefonjába (kinyithatós Motorola, bitches!), amiben szexi képet és sms-eket talál a fiatal lánytól. A család nyugiban tévézik, a gyerekek azonban szép lassan lelépnek Marty állandó pofázása miatt, így kettesben maradnak Maggie-vel, aki olya szúrós tekintettel néz Martyra, ahogyan csak egy megcsalt feleség tud. Visszalépünk Maggie kihallgatásához, ahol továbbra is Rustról beszél, de csak rövid ideig, mert most szexi ruhában egy kocsmába megy, hogy valószínűleg lefeküdjön az első útjába kerülő férfivel. Ennek ellenére még hét éven keresztül együtt voltak. Rust közben a felszólítás ellenére magát Billy Lee Tuttle-t ment meglátogatni.

0606.jpg

A beszélgetés elég jól indul. Kiderül, hogy az iskolaprogram megszűnt, a prédikátor által említett igazgatót pedig anyagi visszaélés miatt menesztették, de Rust kérdései egyre kellemetlenebbek Tuttle-nek. Hamar a lényegre is tér és megmondja neki, hogy halott gyerekek és nők miatt jött hozzá, de mindenképpen egy titkárral akarja összeötni Rustot, akit nem lehet csak úgy lerázni. Az iskolaprogram anyagi okok miatt szűnt meg, de ez jól láthatóan nem elégíti ki a távozó Rustot. Marty persze szart se csinál, csak a szeretőjével trécsel telefonon, aki tangában kéjeleg a tükör előtt és próbálja anélszexel átcsábítani Martyt. Másnap a rendőrkapitánynál kezdenek, Martyn látszik, hogy az análszex megfelelő indok volt a kimaradásra, Rustot meg épp iszonyatosan lecseszi a főnöke. Egy hónapra eltiltja a munkától és elveszi Rust jelvényét illetve fegyverét. Rust még lazán megjegyzi, hogy ez így rohadtul el van cseszve, de nem ér vele sokat, szóval inkább nyomoz otthon egy kis motownt hallgatva és whiskyt szürcsölve. De egyszer csak megérkezik Marty felesége, aki kiborul, hogy a férje megint csalja őt. Rustnak pont olyan arca van, akinek egy vaszektómiához is nagyobb kedve lenne, mint ehhez. Maggie közben egyszerűen rányomul Rustra, akinek nem nagyon fűlik a foga a dologhoz, de hát ugye a férfit könnyű a farkánál fogva irányítani. Igen, még Rustot is.

0607.jpg

Lezavarnak egy gyors menetet ott helyben. Egyébként ebben a sorozatban minden férfi 20 másodpercig bírja? Rust nagyon kiakad, mert kiderül, hogy Maggie azért dugatta meg magát, hogy aztán elmondja Martynak és ezzel örökre megszabaduljon tőle. NŐK BAZMEG. Maggie persze erről semmit sem mond el a kihallgatóknak, pedig nagyon gyanakodnak. Otthon az asztalnál várja Maggie Martyt, hogy mondanivalója van. Látta a képeket Marty telefonjában és megdícsérte a lány seggét is. Végül bevallja, hogy lefeküdt Rusttal és a lányok megszületése óta nem kúrtak meg ennyire. Marty kishíjan neki esik, de végül visszafogja magát. Másnap Marty a számítógép előtt szenved, amikor megtudja, hogy Rust a rendőrség előtt van. Marty kipakol mindent a zsebéből és futtából neki esik Rustnak. Elég keményen összeverik egymást, mindkettőjük fejéből ömlik a vér. Végül a rendőrkapitány szedi szét őket a többiekkel.

0608.jpg

A főnök kikérdezi őket, végül Rust egyszerűen felmond, de előtt még megdícséri Marty horogját. Maggie nem beszél konkrétan arról a rendőröknek, hogy Rust miért mondott fel, csak valami régi sérelemre hivatkozik. Kösz, kisanyám, jó fej vagy! Közben kopasz Martyt látjuk, akit egy autó próbál leinteni, ha jól látom Rust kocsija. Redneck Rust lép ki a verdából és odasétál kopasz Martyhoz. Beszélniük kell, ideje meginni egy sört. Közben Rust rájön, hogy inkább Marty vegyen neki egy sört, aki utána a biztonság kedvéért felhúzza a pisztolyát. Rust furgonjának a verekedés óta be van törve a lámpája. Végül egymást követve tovább haladnak.

0609.jpg

Minden, amit a sorozatról tudni akarsz itt elolvasható.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2014.03.12. 22:37:56

Én márpedig elvileg nőből vagyok szóval értenem kéne Maggie cselekedeti mögött a logikát de nem..... ott csak úgy pislog hogy eztígymosthogyésmiért...a bosszúszexig még oké, de hogy azért kellett a bosszúszex mert akkor a férje elmegy végleg, nem mitnha ő nem tudná kidobni úgy mitn rég wtf?!

mandelstam01 2014.03.18. 15:45:34

Utsó 2 részről mikor olvashatjuk ?
Az eddigieket most olvastam el egyben, miután a filmet is egyben lenyomtam, nagyon tetszett, ahogy a hv-k is jók !
süti beállítások módosítása