Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6831-6832. rész - Szabiból továbbra is hiányzik az X

2014. március 06. 15:00 - julie0812

Vanda bocsánatot kér Claudiától, amiért kicsapta nála a biztosítékot, de azért halkan megjegyzi, hogy nem csak ő a hibás, mert előtte Miklós is táncolt egy keveset a Nagysasszony idegein. Bözsike boldogan újságolja Vilibának és KicsiSzabinak, hogy a holnap nézettsége az egekben és egy felkérést is kaptak: egy kocsmában kellene húzni a talp alá valót, de előtte a tulaj meg akarja nézni őket élőben. Juhéjj, nem is kell sokáig várni, délután koncert a Rózsában!

1.jpg

Sütis Gyula repülőjeggyel lepi meg Claudiát, bizonytalan időre Olaszhonba invitálja, hogy kiheverje az infarktust a tóparti házban. Nagysasszony visszautasítja a szívtiprót, neki itt a munkája, családja, stb, de azért még biztos átgondolja a dolgot. Hanna elmondja Zsófinak, hogy Claudia már kijött a kórházból, és az is, hogy Miki is tehet arról, hogy Clau szíve kiakadt. Zsófi lecseszi Miklóst és követeli, hogy kérjen bocsánatot Claudiától.

2.jpg

Enikő a legrosszabbra számít az ikrekkel kapcsolatban, szerinte a motorozás csúnya véget ért és a srácok már a traumatológián lebegnek élet és halál között, persze mindez New Bartha hibájából. Krisztián szerint nem kell félteni a kölköket, túlélnek ezek mindent, de Enci jobbnak látja hívni a zsarukat. A múltkori usankások vissza is hozzák a két csirkefogót, akik persze Gizihez futnak, ő az ügyeletes anyuka, ha baj van.

KicsiSzabi nehezen tolerálja Vilibá csigatempóját, NonStop és Alíz tanácsára megpróbálkozik némi zenei újítással és a főpróbán ráerősít a rapper vonalra, ami egyenesen megbotránkoztatja Vilibát, Bözsi mama meg azt mondja, biztos van akinek tetszenek az ilyen mondókák, hát ezen fetrengtem. Mondjuk ami nem megy, azt nem kéne erőltetni. Vilibá Szabi lelkére köti, nehogy elriassza a népet a Rózsában, majd csak akkor rappeljen, ha ő már elpatkolt.

3.jpg

Enikő fejmosást tart az ikreknek, de azok nem bírják sokáig elviselni a papolást. Enikő Gizit is kiosztja, de Gizi végre megmondja neki, hogy felejtse már el ezt a tanárnéni szerepet és próbáljon kicsit lazítani. De Enikő folytatja a puffogást és a Rózsában Krisztiánt szapulja, mért nem vett neki inkább egy szál virágot robogó helyett, Krisznek meg kezd elege lenni a fapicsából.

Miklós meglátogatja Claudiát, de nem azért, hogy a lábai elé vesse magát, hanem hogy nagy kegyesen felajánlja a segítségét a tenderrel kapcsolatban, mert szegény öreg Claudiának nem bírja a szíve ezt a feszített tempót. Kicsit odaszúr még a Nagysasszonyak, célozgat rá, hogy tartós tejet már ne vegyen, meg hogy így már nem sokáig lesz főnök a cégnél.

4.jpg

Bartha az öccse kérésére beparáztatja a két kis bajkeverőt, mesél nekik a sittes múltjáról és arról, hogy miért nem szabad soha lehajolni a szappanért. Az ikrek gatyája máris tele, Enikő meg nem hisz a fülének, amikor az ikrek bocsánatot kérnek tőle és elhúznak tanulni. Így aztán Enci Krisztiánnak is megbocsájt, minden happy újra.

5.jpg

A koncerten KicsiSzabi minden tiltás ellenére előadja magánszámát, mire két hetven éves rajongó felpattan és háborogva elhagyják a helyszínt, mindezt persze úgy, hogy a zenekar reménybeli új megbízója is jelen van. Vilibá ezek után kirúgja KicsiSzabit és valószínűleg szólóban folytatja majd a zenélést. De remélem, azt már nem érjük meg.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baaah 2014.03.07. 08:53:16

A holnap nézettsége ? :)

julie0812 2014.03.07. 10:17:19

@Baaah: igen-igen, észrevettem :)
süti beállítások módosítása