Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6819-6820. rész

2014. február 26. 15:00 - julie0812

Balázsnak nem sikerül kierőltetnie magából a szerelmi vallomást, úgyhogy Linda szépen félre lesz vezetve, Bali azt mondja neki, hogy még mindig Hannáért fáj a szíve. Linda meg el is hiszi. Elfeledett szereplők is előkerülnek, mint például Miklós és Zsófi, akik Nórának és Timikének áradoznak az udvaron a gyönyörűséges szőlőbirtokukról. Hívják Timikét lovagolni és persze Nóra is jöhet, ha annyira akar.

1.jpg

Mikiék a birtokon beszélnek a borászukkal, azaz Késmárki úrral, mert hát a szőlőhöz jár borász is. Mint kiderül, az övék az egyik legjobb borászat az országban, nofene. De a mostani körülmények között lehetetlen tovább dolgozni, mert szegény borász egy tizenkét éves autóval kénytelen közlekedni és ez felháborító! Késmárki fölényes stílusban előadja, hogy lóvé kell neki, de sok.

2.jpg

Beindult Vilibá és KicsiSzabi honlapja, az öreg nagyon lelkes, Szabi viszont egyáltalán nem az. Alíz elmondja Vilibának, hogy Szabinak tele van a töke az egésszel. Vilibá elkenődik, mert Szabi kapott egy felkérést, de ő nem. De KicsiSzabi megnyugtatja az öreget, folytatják a közös zenélést és csakis együtt, erre aztán rögtön össze is tegeződnek.

3.jpg

Linda összefut Petivel a kórház előtt és persze azonnal elköpi neki, hogy Balázs még mindig Hannáért epekedik, de nem kell izgulni, biztos nem fog ráhajtani. Hát Petinek nem ez a véleménye és jól felhúzza magát. Aztán nyugalmat erőltetve magára beszél Hannával, aki elég furcsán néz rá a hír hallatán, hogy Balázs még mindig odavan érte.

Az újdonsült szőlőbirtokosok Nórához fordulnak, ezúttal munkajogi kérdésben kérnek tőle tanácsot, még jó, hogy Nóra ilyen univerzális. Miki egy jó kis munkaszerződést akar összehozni, hogy a borásznak ne lehessenek további követelései. A terv nem jön be, Késmárki öt másodpercig olvassa az új szerződését és azonnal felmond. Zsófi persze Nórát okolja, jó ürügy ez egymás ekézésére.

4.jpg

Előkerül Juli és Atikám is, akik a lakásesküvő után most lakásnászúton vannak, vagyis otthon töltik a mézesheteket (vagy inkább napokat) és közben lakberendeznek, de a Nagysasszony belerondít a romantikába, ugyanis bedöglött a fénymásoló, úgyhogy mindenképp szüksége van Julira, gondolom kézzel fogja lemásolni a papírokat, mint a kódexírók.

Hanna magyarázatot követel Balázstól, hogy miért hazudott Lindának. Biztos jobban örült volna neki, ha Balázs mégis az ő lábai elé veti magát. Balázs azt mondja, hogy Linda előtt teljesen leblokkol, mert annyira szereti, meg aztán nem akarja összezavarni sem. Hanna úgy tesz, mint aki sajnálkozik és azt mondja Balázsnak, hogy ha úgy érzi, nem bírja tovább, nyugodtan hívja fel. Micsoda egy luvnya. Majd amikor egymás nyakába borulnak, beállít Vanda, már úgyis hiányzott.

5.jpg

KicsiSzabit kellemes meglepetés éri, mert kiderül, hogy van egy darab rajongója, aki még nem múlt el hatvan. Megdumálnak a csajjal egy randit, bár Szabika nagyon be van táblázva, úgyhogy még nem tudni, mikor kerül rá sor. Közben a Szabó ikrek az udvaron fél méterről passzolgatják egymásnak a labdát, majd kaján vigyorral közlik KicsiSzabival, hogy egy remek plakát van kint róla a buszmegállóban. Hát igen, az internet veszélyei.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.02.26. 16:11:53

Ez a műsor még megy....???? ;-)

Johnny336 2014.02.26. 16:21:17

@hannamontanna: nem, csak random kitalálják a hogyvolt írók az adott rész történetét.

Johnny336 2014.02.26. 16:22:16

@Johnny336: mondjuk abban az esetben talán fordulatos és érdekes lenne a műsor.

hannamontanna 2014.02.26. 20:10:12

@Johnny336: Ezért is jobb ötlet a hv-t olvasni, mint nézni.... ez vicces, az meg fáj.
süti beállítások módosítása