Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6813-6814. rész

2014. február 21. 17:09 - julie0812

Szóval Gizi gyereket akar, de nagyon. Lelkesen újságolja Bözsikének, hogy hamarosan újra anya lesz. Végül is Laci nem mondott nemet, úgyhogy akkor igen. Laci viszont Vilibának panaszkodik, mert ő túl öregnek érzi már magát egy gyerekhez. Enikő rosszalló megjegyzések közepette ellátja New Bartha sérülését, a fiúk meg csak röhögnek. Hanna és Peti az udvaron folytatják a nyálcserét, pont akkor jön Balázs és rögtön kiszúrja Hanna ujján a halból kikotort gyűrűt, de megnyugtatják, hogy nem kell izgulni, egyelőre nem lesz nász.

1.jpg

Alízt meglátogatja a vele kb azonos értelmi szinten lévő Katica nevű barátnője, a konyhában csacsognak és szegény Luca nem tud tanulni, úgyhogy leküldi őket a Rózsába, még költőpénzt is ad az anyjának. A Rózsában Katica KicsiSzabi fele kacsintgat, de Szabi inkább ráuszítja ezt a nőstényállatot Balázsra, arra hivatkozva, hogy ő sajnos éppen most csajozott be. Na, Katicának nem kell kétszer mondani, azonnal ráveti magát Balázsra és ledugja a nyelvét a torkán, de Balázs nem viszonozza eme heves érzelmeket.

2.jpg

Enikő egyre kevésbé komálja, hogy Rudit folyamatosan ott eszi a fene Krisztiánék lakásán. Rudi előad egy szívszorító sztorit a felesége haláláról, ezzel azonnal könnyekig meghatva Enikőt. Persze Krisz rögtön beoltja Encit, hogy ez egy faszság, úgyhogy ezek után Enikő agya eldurran és otthagyja a fiúkat.

3.jpg

Peti összepakolja a cuccait a következő kórházi kezelésre. Hannától kap egy óriás szőrős mamuszt, hogy ne fázzon a lába, de édes. Peti kíváncsi lenne rá, vajon meghúzta-e Balázs Katicát az este, de Hanna nem igazán akar hozzászólni a témához, eléggé kiakadt, mert szerinte ez a csaj nem üti meg a mércét Balázsnál. Annyira bassza a csőrét a dolog, hogy kérdőre vonja Balázst az udvaron. Balázs játssza a donhuánt, a hercegnő meg puffog.

4.jpg

Rudi Krisztiánék kanapéján tölti az éjszakát, New Bartha kedves reggeli ébresztőként beleüvölt a fülébe. Miután összekaparja magát, Rudi elmeséli Krisztiánnak, hogy tényleg nincs minden rendben a feleségével, nem is beszélnek és még a gyerekeket sem láthatja. Erre Krisz elgondolkodik az Enikővel való kapcsolatán, mi lesz kettőjükkel, ha visszamegy háborúsdit játszani. Sötét gondolatait szívszerelmével is megosztja, Enci pedig fel is teszi a kérdést: te most szakítani akarsz??

5.jpg

Megérkezik Laci unokája, alias Novák Bocs (Csabika), Gizi azonnal elolvad tőle. Amíg alszik a gyerek, átugrik a kisboltba, kezében a bébiőrrel. Így Vilibával együtt hallgatják, ahogy Bözsike azt mondja Lacinak a szobában, hogy szerinte Vilibá terve tuti befuccsol, mert ezek után Gizi még jobban fogja akarni a babát. Laci semmiképp sem akar gyereket, legalább most már Gizi is tudja. Ezt a lekonyuló szájat, ez már itten művészet kérem!

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2014.02.24. 12:35:41

Azt ugye tudjátok, hogy a Bocs nevezetű gyerek a valóságban Laci gyereke. Nem unokája, gyereke!
süti beállítások módosítása