Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6809-6810. rész

2014. február 19. 12:00 - julie0812

A mai rész a központi témája Gizi tárgyalása, mindenki ezen pörög, legfőképp persze Gizi (ha már rúd nincs). Nóra indulás előtt még öltözködési tanácsot is kap troll Timikétől. Alíz nagyon izgul és azt reméli, hogy ha a vallomása alapján felmentik Gizit, akkor majd elneveznek róla egy utcát. Kár hogy azt élő emberről nem szoktak.

1.jpg

Hanna és Balázs fegyverszünetet kötnek Petire való tekintettel és neki is látnak, hogy megvalósítsák Peti bakancslistájának következő pontját: Hanna hercegnőnek maszkírozva és egy kis műfüsttel megspékelve megjelenik a konyhában és teljesíti Peti egy (vagy esetleg több) kívánságát.

2.jpg

Gizi a bíróságon már a bíró első mondata után tiltakozik, az esküdtszéket hiányolja, úgy látszik tényleg túl sok sorozatot nézett, én már azért a sok marhaságért is lecsukatnám, amit összehord. Bartha elkapja Alízt az udvaron és persze azonnal kiszedi belőle, hogy a bíróságra készül vallomást tenni. Figyelmezteti a szöszit, hogy ezzel veszélybe sodorja a családját is, mert a Szilaj spanjai tuti bosszút állnak rajtuk. Alízka lelkesedése kábé eddig tartott, elmegy ugyan a bíróságra, de napszemüvegben rejtőzködik és elmondja Nórának, hogy mégsem tanúskodik.

4.jpg

Nóra felhívja Barthát és lehordja a sárga földig, amiért beparáztatta Alízt. Azt mondja neki, hogy ő nem is férfi, bezzeg Miklós, ő biztos nem ronyózna be, Zsófi is ezért cserélte le rá Zsoltot. Bartha ezt az alázást már nem viseli el, megzsarolja Szilajt, tegyen beismerő vallomást a rablás ügyében, különben a zsaruk megtalálják nála a zacskó fehér port, amit elrejtett a lakásán. Meg amúgy is, ha börtönviselt lesz, a bandatagok még jobban fogják tisztelni. A következő snittben Szilaj már meg is jelenik a bíróságon, ez tényleg gyors volt.

3.jpg

Peti soron következő kívánsága az, hogy kukásautót vezethessen, Hanna és Balázs ezt is elintézik neki. Peti nagyon boldog, olyan mint egy kisgyerek. Balázs őszintén aggódik Gizi miatt, vagyis inkább Linda miatt, hogy mi lesz vele, ha lecsukják az anyját. Hanna ebből arra következtet, hogy Balázs tényleg belezúgott Lindába. Nahát.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2014.02.19. 16:26:30

Mondjuk Hanna nekem is teljesíthetné néhány kívánságomat :)

Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2014.02.20. 11:09:09

nekem is: elhuzhatna vegre a budos retkes rabok faszaba ...

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2014.02.20. 13:27:13

"a vallomása alapján felmentik Gizit, akkor majd elneveznek róla egy utcát"
Én ezt úgy értelmeztem, hogyha Alízt a bandatagok kinyírják mert tanúskodott, majd akkor neveznek el róla valamit.

julie0812 2014.02.20. 14:52:52

@Yooha: szerintem Alíz nem erre gondolt, bár ez lett volna a logikus :)
süti beállítások módosítása