Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6793-6794. rész

2014. február 07. 17:00 - julie0812

Laci továbbra is könyörög Nórának, hogy bocsásson meg, de Nórát az sem érdekli, ha Gizi nem engedi be többé Lacit a lakásba. Claudia lánybúcsút szervez Julinak, mert ugye minden héten kell egy lánybúcsú a villába, hiába mondja neki Juli, hogy így a harmadik esküvője előtt már nem sok értelme van. Krisztián magához tér és nagyon boldog, mert sikeres volt a műtét.

1.jpg

Bartha megint előhúzott egyet a turkálós szerzeményeiből, elég fura, hogy egyik nap a szereplők nagykabátban vonulnak az udvaron, másnap meg már egy ing is elég, de hát az időjárás már csak ilyen szeszélyes. Enci nagy örömmel számol be Alíznak Krisztián szerelmi vallomásáról, de Alíz gyorsan lehűti, elmondja neki, hogy New Bartha valószínűleg visszamegy inkább csatázni. Ennek hatására aztán Enikő nem válaszol New Bartha sms-eire.

2.jpg

Miklós áthívja Atikámat egy kis borozgatásra, ha már a lányok is buliznak. Kíváncsi vagyok, mi a hátsó szándék. Laci újra próbálkozik Nóránál. Nóra duzzog még egy kicsit, de végül csak megenyhül, ideje volt, mert már csontig rágták a témát. New Bartha és Enikő végre egymásra találnak, Krisztián tényleg szerelmes lett.

Bartha KicsiSzabit is be akarja szervezni a védelmi bizniszbe, mert Gizit most már le kéne valahogy építeni, mivel túlzásba viszi Zsolt embereinek fotózgatását. Szabi egyelőre nem érti a szitut, de nem is baj.

3.jpg

A lánybúcsún remek a hangulat, mint általában, Nóra megható beszédet tart arról, hogy Julit és Atikámat még a fennvaló is egymásnak teremtette. Szegény Nóra, mindig ő húzza a rövidebbet ezeken a bulikon. Juli felpróbálja esküvői outfitjét, ami egy cuki rózsaszín kosztüm. Hanna megkéri Julit, hogy perdüljön már néhányat, de a dolog nem jól sül el, Juli ijedten kap a hasához, jaj a baba!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása