Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6791-6792. rész

2014. február 06. 16:35 - julie0812

A fő konfliktust a mai részben Gizi tyúkesze okozza, ugyanis kiderül, hogy a nő, akivel Novák kissé hosszú időt töltött el kettesben, ügyvéd és Laci jogi tanácsokat kért tőle Gizi ügyében, Nórika háta mögött persze. Úgyhogy felesleges volt Gizinek tövig rágni az összes körmét. A gond az, hogy Gizi ezt csak úgy véletlenül elpofázza Nórának, aki úgy megsértődik, hogy visszaadja az ügyet.

1.jpg

NonStop is pofázik, méghozzá Alíznak, beszámol New Bartha kételyeiről Enikővel kapcsolatban: Krisztián nem tudja eldönteni, hogy most akkor visszamenjen-e katonának (persze csak a fülműtét után) vagy maradjon és tovább ossza az igazságot a Mátyás király téren, no meg hogy folytassa a bénázást az idők végezetéig Encivel. Alíz fejmosást tart New Barthának, mire az berág és lemondja az esti randit Enikővel.

2.jpg

New Bartha lecseszi NonStop-ot, hogy miért ilyen pletykás, bár Ádám szerint Krisztiánnak inkább el kellene döntenie, hogy mit is akar. Aztán NonStop lecseszi Alízt, amiért körbeért a pletyka. Novák hiába esedezik bocsánatért, Nóra nem hajlandó tovább foglalkozni Gizi ügyével. Gizi pedig kiadja az ukázt, Laci addig haza se jöjjön, amíg meg nem puhítja az ügyvédnőt.

3.jpg

Juli kioktatja Claudiát, hogy miért nem jó, ha beleavatkozik mások életébe. A Nagysasszony ezen rágódni kezd és pozitív megerősítésre vágyik, amit Hannától meg is kap, Hannácska agyon-vissza dicséri, hogy Clau milyen jó fej. A szipirtyó ezek után Zsófival is beszélni akar, de Zsófi csak akkor hajlandó békülni, ha Claudia Miklóssal is összebratyizik. Clau látszólag belemegy a játékba, kellemesen kávézgatnak némi csipkelődéssel fűszerezve, de aztán Mikivel egymásnak feszülnek, kezdődjön a háború.

4.jpg

Enikő a kórházban ápolgatja New Barthát, elsősorban persze lelkileg. Krisztián némi nyugtató után elrebegi Encinek, hogy szereti. Enikőn látszik, hogy neki még félkómásan se mondtak eddig ilyesmit.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása