Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x20 - Simonság kimaxolva és egyben befejezve

2014. január 31. 20:30 - sixx

Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de legalább csinált valamit, miközben mellette heten tujáskodtak végig 18 napot. Sebaj. Istenes Bence a szefós nézőknek elmagyarázza az app kezelését, a cuccon van 3 nyomási lehetőség, nem igaz, hogy nem lehet kisakkozni, mi fog történni, ha Laci fejére bökünk dühből. Ez is csak arra jó, hogy menjen a műsoridő, 4 perc konkrétan ezzel baszódik el.

Screen Shot 2014-02-01 at 8.05.51.png

A két tábor, a Lacisták és a Traktorosok különülnek és kampánystratégiát dolgoznak ki, illetve a párbajra készítik fel az embereket. A kontraszt nagyon erős, míg Traktoros Krisztián lépéseit vidáman, viccesen, lelkesen rakják össze a nappaliban, a Lacisták a hálóban fetrengenek és konkrétan nem segítenek a csávónak. Note to self: ha egyszer elnökválasztási kampányom lesz, Iza, Pink (akit smink nélkül egy pillanatig nem tudtam, hogy ki a pöcsöm), Zsóti és Dorka csak takarítószemélyzetnek alkalmas. Bezzeg odakünn, a napok óta sziporkázó Báttya azt javasolja Traktorosnak, hogy a párbaj alatt nyisson azzal, hogy Simlis 73-ban született, akkor még telefon sem volt. Jóska, majd mutatok egy tárcsás készüléket, csak gyere ki.

 

A konszenzus ezen az oldalon az, hogy aki 30-nál idősebb, az dögöljön meg, ezt mondjuk Viki nem osztja, mert ő taktikus, de erről majd később. Traktoros taktikája eccerű lesz, mint ő maga: ő fiatal és erős, Simlis meg csak takarít, logikus, hogy Simlisnek kell mennie. Ezeket meg fogja enni a kosz, ha veszít. A hálóban csendesen csámcsogó, csacsogó csicskák (csélcsap csöcsös, csellengő csemete, csendes csendőr, csintalan csirke) csodálkoznak csaló csapatkapitányuk csaholásán, "csodálatos", csivitel a csorda. A következő feladatban el kell adni a párbajhőst, mint egy terméket, és baszki, ebben 501 olyat villant, mint állat, kifejezetten vicces és természetes, mintha a legendás Horst Fuchs költözött volna belé. Bezzeg Simlist Zsóti úgy adja el, mint egy takarítórobotot, és észre sem veszi, de folyamatosan alázza.

Screen Shot 2014-02-01 at 8.27.10.png

Ezt követően indul be az a folyamat, ami Szájmon kiűzetéséhez vezet: a szerkesztők beküldenek két állatot, egy bárányt és egy kacsát. Utóbbit Traktoros, az igazi falusi gyerek kapásból libának néz, isten irgalmazzon annak a tsznek, ahol majd elhelyezkedik hétfőtől. Az érvelés: a liba az fehér. Iza rácsodálkozik az állatokra, jé, négy lába van a báránynak? Megfogni nem lesz hajlandó egyiket sem, mert fél tőlük, különösen a kacsától, amitől nem mellesleg Pink és Simlis is retteg. A két csapatnak választania kell kabalaállatot, Simlisék a bárány mellett döntenek, mert "egy bárány egy kampányban sokkal jobb, mint egy kacsa." A másik oldal a kacsa mellet voksol, akinek kalandjai azzal kezdődnek, hogy Szájmon kiveszi a ketrecéből, és ez Vikit kiborítja, eltöröd a karját, kiabál, Szájmon meg visszaszól, hogy bazdmeg, nincs karja, szegény kacsa meg közben verdes a szárnyával, meg menekülne.

Untitled.gif

Mivel a két csapatnak kell gondozni a szerencsétleneket, a két párbajhősnek kell kiosztani a feladatokat, és itt szabadul el a pokol. Viki azt akarja, hogy Szájmon csak vele közösen nyúlhasson a kacsához, amit persze amaz megtorpedóz, nem vagy főnök, kussoljál, erre Viki visszaszól és két perc alatt egymás kurva anyjánál tartanak, Viki le lesz mangalicázva, 501 meg kurvának minősül hirtelen, de az arca sem rezzen, biztos hozzászokott. A szájkarate egyre személyesebb és durvább, Szájmon kilátásba helyezi, hogy kikészíti Vikit és Miss PaDöDőnek nevezi, Viki erre 501-et utánfutónak nevezi, és tetemre hívja Szájmon ismételt lecidázása miatt, majd amikor 501 aszongya, hogy fáradt, megjegyzi, hogy na ja, én is az lennék, ha egész nap basznék.

Screen Shot 2014-02-01 at 8.50.09.png

Istenes beköszön a villába, és közli az agyhalottakkal, hogy most fontos dolog gyön, a néző döntik el, hogy Szájmont kizárják-e a villából, vagy sem. Aztán megmutatják ezt a videót:

Nem kell ragozni, Viki gyökér volt és nagyon is tudatosan provokálta Szájmont, aki meg a 18 napra teljesen kikészült, és erre ugrott, először Traktorossal került vészesen mivanmivanmivan-helyzetbe, utána meg leszaggatta Vikiről a pótól, és kicsit meg is rángatta. Ez márpedig erőszak, VV Zsuzsát vagy ki a faszomat egy narancs hajigálásáért vágták ki a picsába a kettővel ezelőtti körben. Viki ezt teljesen tudatosan provokálta ki, mert Szájmon mellett csak neki van annyi esze idebent, hogy felismerje, a legnagyobb ellenfelet (azt, aki a műsort csinálja állandóan) kell a lehető leggyorsabban kitúrni, addig, míg a nézők meg nem szeretik annyira, hogy a végén nyerjen.

Screen Shot 2014-02-01 at 9.00.49.png

Míg a szavazás eredményére várunk, Istenes Debilió kalandjaival szórakoztat minket, aki kicsit berúgott, és mindenképpen kúrni akart, elsősorban Pinkkel, de ha ő nem kapható, akkor Bugyitlannal, rettegek attól, mi lesz, ha egyik sem adja be a derekát. A hódítás Debilió-féle módszere, hogy lebassza Pinket, miért nem smárolt vele, aki ezen megsértődik és elvonul. Debilió így kénytelen beleugrani Bugyitlan szájába, és az ebédlőben smárolja le izomból, majd a hálóban ismét Pinket kapja el egy körre, közben Gyúrós Báttya József kényelmesen elhelyezkedik az ágyán, és azt várja, mikor lesz eksön. Nem lesz, mert a Debilió féle "gyere be a paplan alá" süket fülekre talál, Pink sértődötten kirongyol és kimegy lemosni a sminkjét. Meleg váltásban Bugyitlan érkezik, aki harap, de ez csak egy percig nem tetszik Debiliónak, és beveti magát - Pink meg pont ekkor jön be a szobába. Aztán kimegy, pedig Báttya szól neki, hogy szálljon be a mókába. Debilió viszont nem az a feladós fajta, és Pink után siet, majd a zuhanyzóban istenesen (bocs!) lesmárolja.

 

A románc végét nem tudjuk meg, mert Istenes lezárja a szavazást, a nézők 57 százalékban a kiűzetés mellett döntött, Szájmon, el kell hagynod a villát, MOST. Ma este jön a folytatás.

 
Címkék: vv6
1811 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nussszi 2014.01.31. 20:45:21

Kíváncsiság van:D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 20:47:08

Simonsság, Krisztiánság és Vikiség.

Szentpeter 2014.01.31. 20:47:17

Az lett volna a durva ha Simonság éjszaka levágja a kacsát és reggel felszolgálja..

Akkor néztem volna meg Krisztiánt...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 20:48:41

@ga-ap: "simonság vs hajdúság:D"

Kabbe! Mindig olyankor kell ilyeneket benyögni, amikor inni akarok?!? :D :D

marevil 2014.01.31. 20:49:01

Van ennek az egész balhénak egy másik aspektusa is, az pedig fogást találnii a másikon,szájmon a saját hűlyesége miatt belesett a csapdába Ez most krisztiánnak is jól jött mert.lökött rajta egy jót felfelé,bár ő zsigerből csinálta amit csinált,de azért mondhat szájmonnak egy köszit visszarakta a villába :)

Viki rosszkor,rossz helyen hűlyeséget csinált

Nussszi 2014.01.31. 20:49:56

@ga-ap: akkor hajdúság:D
Durva, hogy egy pillanat alatt változik a véleményem:/

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 20:50:06

@Szentpeter: ugyan kiblőrözve, de talán a ma esti kukkolóban arra is sor kerül.:D

Szentpeter 2014.01.31. 20:51:10

@marevil: Jó... de miért vagy feszült ?
Valakinek ki kell esni..

marevil 2014.01.31. 20:52:01

@Szentpeter: Feszült én?? Sok volt a forralt bor :)

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 20:52:17

@Nussszi: te is lacista voltál eddig? krisztiánnak nem feltétlenül jött rosszul ez a balhé, laci biztosan mond is majd valami őszintét, lesz itt dögivel okosság:)

Szentpeter 2014.01.31. 20:52:59

@ga-ap: Simontól kinézem.. nagyon be volt pörögve, Vikinek ugy nekiugrott mint egy állat...

Nussszi 2014.01.31. 20:53:12

@marevil:
Nekem most az is eszembe jutott, hogy simon azért csinálta az egészet, hogy krisztián lecsapja és kizárják...
Elég közel állt hozzá.
Vagy ez már durva össze esküvés elmélet?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 20:53:14

@ga-ap: na akkor itt reagálok. egyrészt bekaphatod :D nekem a lovak nem arra kellenek, nem cicciolina vagyok :D

Nussszi 2014.01.31. 20:54:25

@ga-ap: Nem mondanám lacistának magam, de őrá szavaztam:)
Viszont most krisztián is szimpi lett.:D

Szentpeter 2014.01.31. 20:54:42

@marevil: Igen, az elképzelhető... van aki forrón szereti..

Tudom hogy neked Laci a favoritod, és egyre rosszabbul áll a hapsi..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 20:54:53

@Szentpeter: na speciel ha finoman átsüti, ropogós bundában és van hozzá káposzta meg krumplipüré, az istenes lett volna. akkor egészen sajnáltam volna, hogy nem vagyok bent :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 20:55:24

@Nussszi: durvaság, mert simonság hajdúság mellé állt a mellálláskor :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 20:56:16

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ugyan, Kacsaság! Sakk-matt! :D

@Nussszi: Szerintem nem annyira durva az az elmélet. Ha Simon nem teljesen retardált/autista/stb. és full tudatosan csinálta, akkor teljesen elképzelhetőnek tartom, elvégre folyamatosan provokálta Krisztiánt és mindig rátett egy-egy lapáttal.

@ミラ: Akarjuk mi tudni, mit csinált Cicciolina lovakkal!? :-O

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 20:56:33

Remélem Viki valagát is kizárják.

Szentpeter 2014.01.31. 20:56:58

@ミラ: pazarul hangzik.. de én a sima töpörtyűre is rávetem magam..

marevil 2014.01.31. 20:57:20

@Szentpeter: Valamit tényleg benézel :) A következőt írtam eddig róla , ajáték szemponjából jobb lenne ő,ha ez már favorít , ám legyen :)

Nussszi 2014.01.31. 20:57:36

@ミラ: Igen, de ez a tök kiszámíthatatlan és megbízhatatlan, ezt már bizonyította:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 20:57:36

@Haynau: nos, ha nem tudod, jelentős mérföldköve maradt ki neked az internetnek vala :D

@Szentpeter: megéheztél v meglepődtél? :DDD

marevil 2014.01.31. 20:58:25

@Nussszi: A közvetlen kirobbanás előtt nem hiszem,később már lehetséges ,igen

Szentpeter 2014.01.31. 20:58:36

@ミラ: A Ciccolinásra reagáltam... keményen odavágtál..

☺Mazsola (törölt) 2014.01.31. 20:58:51

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Happység:) ez cukker:) de csak mert az egyik 4lábút így hívják:)

Szentpeter 2014.01.31. 20:59:31

@marevil: akkor tényleg sok lehetett a forralt bor.. hukkk..

B.Betyár 2014.01.31. 20:59:33

Ez picit hoszú lett :).

Azért rakjuk tisztába: Simi egyértelműen szellemi fogyatékos, súlyosan terhelt, pszichiátriai eset (őt tenném ki legelőször, valamelyik intézetben lenne a helye).
Az, hogy Krisztián "okos" mondásával kinti szánalmas életére utalt (ami egyébként teljesen nyilánvaló), ez a világon létező legnagyobb sértés, a legalja mindennek, olyan verbális erőszak, amiért nem dicsőíteném, hanem inkább KIZÁRNÁM a játékból (csak, hogy megértse mi az az emberiesség). Persze, előtte Simon leparasztgyerekezte (itt Simonnak még talán lett volna esélye egy kicsit tompább odaszúrást alkalmazni), ami meg neki volt hatalmas sértés, de még mindig sehol sem volt ahhoz, ami traktorosból jött reakcióként. Fejtsük még jobban vissza. Miért parsztozott Simon? Mert a kacsa-téma enyhén túleszkalálódott. Bocsánatot is kért hülyeségéért, de a traktoros csak tovább basztatta (nyilván, h kamera elé kerülhessen). Amint beindul egy ilyen spirál, egyre inkább elszabadulnak az indulatok, és egyik sem tudja kontrollálni magát (persze, mivel nincsenek ehhez eszközeik). Így bármilyen felelősséget a csírájában lehet esetleg keresni még a dolgoknak, amikor még tisztán tudnak gondolkodni, de a traktorostól hogyan is várhatnánk el, hogy akár csak egy lépéssel is előrébb gondolkodjon? Az ő valódi énje is előjött legalább: erőszakkal fenyegetőzés, ennyit tud. Kint már meg is ölte volna Simit, de biztos, hogy kórházban lenne.

Kisebb városokban, falvakban még 2-3 évtizeddel ezelőtt is redszeresen hullottak el az emberek ilyen piti témákból kiinduló kocsmai verekedések, késelések által. Ez az ember egy ÁLLAT, egy embercsökevény. A 3 szükségletén kívül (evés, alvás, baszás) nincs más hajtóereje, nem sikerült kikecmeregnie a majmok közül, a civilizáció szele nem érte őt utol. Teljes katasztrófa. Erre szavazatot adni? Nóórmálisak vagytok? Természetesen nem az ő hibája mindez, abszolút nem tehet arról, hogy mit osztott neki az élet, de emellett is azt mondom, h sürgősen el kellene onnan takarítani.

Vikit szintén KIZÁRNÁM a játékból. Egy ember méltóságát semmibe venni, valakit, akinek végletekig fel van húzva az agya, és egyébként is visszamaradott, ilyen gyalázatosan megsérteni (és mégnagyobb kirobbanásra késztetni) olyan emberietlen, hogy összepakoltatnám vele a cuccait. Simi túlreagálta? Csodálkozom, hogy nem törte be a fejét ennek az idiótának. Olivér legalább szóban hergelte fel a narancsdobálós luvnyát, de Viki fizikailag tette ezt egy már amúgy is túlfeszített pillanatban, azonnal hazatakarítanám. Simonnak le kellett volna nyugodnia??? Ébresztő! A történések azon részén nincsen semmi olyan, ami számonkérhető lenne rajta, full automatán ment minden.

Báttya: hihetetlen! Szavvakkal képtelen vagyok leírni, hogy mennyire ellenszenves ez a szellemi nyomorék. Ez az "ember" a legeslegalja mindennek. Ágyútölteléknek jó lesz, aki vele megy, annak lesz egy grátisz visszajutása.
Debilről el kell ismerni, hogy az első két hétben nagyon kitett magáért. Eddig sem tudtam volna drukkolni neki, de ahogy sorra jönnek belőle az egyre szánalmasabb dolgok, még jobb lenne megszabadulni tőle (bár az 1.-2. hely garantált). Ahogy volt 2-3 olyan öfi, amiben nem szerepelt, valahogy sokkal jobb érzéssel tudtam nézni, ergo nem idegesített a kis idióta.

Azt hiszem Lacinak fogok drukkolni a fődíjért (bár sajna a közepén kiesik majd). Ő érdemelné meg legjobban a nyereményt. Vicces volt, ahogy Debil, Báttya, Simon és Viki is kb. egy nappal a döntés előtt biztosították Lacit arról, hogy mögé fognak állni. Aztán átpördültek :). Persze, hogy meglepődött (végre rájött, hogy hol is van éppen). Ha rájátszott, azt még jobban tette. Jó lenne, ha összeszedné magát agyilag, és miután rájött, hogy a kis nyomorékok között mire számíthat, elkezdené használni őket.
A palacsintás mondata: még azt is el tudom képzelni, hogy egy pillanatnyi őszinte szándékkal akart vmi finom desszertet készíteni annak az idiótának (a nagyobb képet nézve nyilván leszarja a kis gyp-st, hiszen egy erős ellenfele), ergo arra utalhatott önkéntelenül, hogy "de bazmeg, látod, én du. még igazán jót akartam neked". Persze a direkt lekenyerezések sosem voltak célravezetőek, sokkal ügyesebben, teljesen közvetve kellene elérnie, hogy megkedveljék őt, bár ez a nyomorék banda igazán megnehezíti a dolgát.
Egyébként szívesen beküldeném ezeknek Erich Fromm: A szeretet művészete, ill. Carl Rogers: Valakivé válni című művét, hogy dolgozzák fel, aztán feleltetném őket belőlük :D. Indulásnak jó lenne.

Nussszi 2014.01.31. 20:59:38

@Haynau: Onnan jutott eszembe,hogy még az elején krisztiánnal ugyanezt csinálta, meg is mondta neki, hogy üsse meg, legalább kizárják. Simán eltudom képzelni.
Mindenesetre durva ha ez a taktikája..

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.01.31. 21:00:12

@ミラ: Szerintem pedig igenis hiba, ha harmincas pasiknak nagy tömegben elég a dugópajti.

Nem Cicciolina volt aki a lóval, csak szólok :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 21:01:13

@ミラ: Nem kell mindent tudni, mindenhol ott lenni. Néha nem is akarok: például amikor egy melegbárban kitör a vonatozás.

Nussszi 2014.01.31. 21:01:32

@marevil: Igen, szerintem látta, hogy megteheti.

Az viszont nem volt szimpatikus, hogy senki nem fogta le és elkapta Vikit.(Bár mekkora marhaság volt amit csinált.)

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:01:34

@Szentpeter: ja, igazi pszichopata feje lett, rendesen beszartam
@ミラ: úgymond magas labda volt, SSKK nem akartam arra utalni, MMKK igazi lovag vagyok a nőkkel és a lovakkal is;)

Szentpeter 2014.01.31. 21:01:36

@B.Betyár: Ez tényleg hosszú... de lényegében igazat adok..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:02:52

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nekem pedig ez dereng és menten a kezemre csapok, hogy nem csuktam be a szemem :D na ugorjunk.

@B.Betyár: ez irodalom órára a fogalmazás házid? jézusanyám.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:03:24

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): amúgy mit csináljak a dugópajtis pasikkal? nekem nem számítanak :)

Szentpeter 2014.01.31. 21:03:36

@Haynau: Meleg bár ? az milyen ?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 21:04:04

@B.Betyár: Én inkább Charles Darvin: A fajok eredete c. könyvét küldeném be.

@Nussszi: Vagy taktika ez Szájmon részéről, vagy nagyon durván retardált a fickó. Így is, úgy is: ellenszenves.

marevil 2014.01.31. 21:04:34

@Nussszi: Ezt én sem értem h viki miért csinálta,rzt nagyon benézte.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.01.31. 21:05:20

@ミラ: Ne ugorjunk, előírásszerűen toljuk ki két szemed :)

Mit-mit, neveld meg őket a közjó érdekében :)

Szentpeter 2014.01.31. 21:05:36

@Nussszi: Nézd vissza... Krisztián védte Vikit, csak Simon robbantott, úgy lehetett volna megállítani, ha valaki leüti..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 21:05:42

@ga-ap: "igazi lovag vagyok a nőkkel és a lovakkal is"
A lovakat is meghívod előtte vacsorázni meg bárba? Nofene... :D

@Szentpeter: Az a kocsma amikor végre felkapcsolják a radiátort.

Szentpeter 2014.01.31. 21:07:19

@Haynau: Én meg rosszra gondoltam.. megyek, iszok még..

Nussszi 2014.01.31. 21:08:26

@Haynau: @marevil:
Mindenesetre nagyon kíváncsi mi volt az ordítás előtt és után.Remélem nem hagyják ki..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:08:30

@Haynau: én a legyek urát küldeném be, aztán tessék tanulni belőle :D

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nono, nekem az munkaeszköz, azért ölök :)

@B.Betyár: amúgy nagyjából egyetértek. jocóval kapcsolatosan mindenképpen.

@ga-ap: szép, ha egy kategória neked a kettő :D

Nussszi 2014.01.31. 21:09:56

@Szentpeter:
Igen egy pillanatra beállt elé, de aztán csak nézték..
Nem értek egyet most:(
Van ott pár izmos fiú kettő elkapja egy egy karját oszt jóvan. Vagy naiv vagyok?

Szentpeter 2014.01.31. 21:10:32

@Nussszi: Ordítás ellőtt az volt hogy a retek beolvastatott ( ez magyar szó ? ) egy levelet, amin az volt, hogy Simon basztatta az állatokat.. és hogy ne basztassa..

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:11:23

@B.Betyár: Simon és Krisztián analízise szerintem totál félrement.

Első körben döntsük el, hogy Krisztián akkor egy baltával faragott ösztönlény - az -, vagy esetleg van benne annyi rafkó, hogy szimpátia- és szavazatszám növelés és szereplés érdekében így felfújja ezt az állatbalhét.

Egyáltalán nem volt sértőbb amit ő mondott, nem is értem honnan jött ez az amúgy irreleváns emberiesség vonal. Mindkettő szellemi és lelki korcs, Simon kétségkívül műveltebb, de ennyi a különbség.

Viki húzása irritáló és prosztó volt, ennyi. Őt már régen a helyére lehetett és kellett volna rakni, pláne Simonnak, aki azért képes koherens gondolatokat egymás után fűzni.

Az egész jelenetnek nem volt semmi köze semmiféle emberi méltóság megsértéséhez.

Megkockáztatom, hogy átlagember módjára viselkedtek.

marevil 2014.01.31. 21:11:25

@Nussszi: Kapunk egy összevágott képsort,ez van ezt kell szeretni :)

genevieve 2014.01.31. 21:11:25

most mi van, mi van? mit történt?

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:11:40

@B.Betyár: nem rossz meglátások, de azért báttyát ne bántsd.;) tényleg egy igazi buta tulok, de nem rosszindulatú, nem manipulál (nyilván képtelen felfogni, mit is jelenthet ez), ami messze kiemeli a többi agyhalott közül.
laci meg ugyanúgy picsog, mint díbílió, csak nem hangosan, könnyek közt, hanem szánalmas lelkizéssel. ilyeneket mond, hogy ez élete lehetősége, meg tesó. ehhhhh...

Kardhal.0 2014.01.31. 21:12:02

@Haynau:
A fajok eredetét? Hogy tudják miben különböznek a körülöttük élőktől?
Na, lehet aludni kéne, buta lettem fáradtságomban...

Szentpeter 2014.01.31. 21:13:02

@Nussszi: Nem ez nem naivítás.. De mint mondtam Simonságot már nem lehetett visszatartani, csak valami nagy lapos tárgy használatával..

Ezt meg nem kockáztatta meg ( helyesen ) senki..

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 21:13:14

@Nussszi: Miétr fognák le, hisz azt akarják, h kizárják.

Nussszi 2014.01.31. 21:13:27

@Szentpeter:
Igen láttam, de nem hiszem, hogy tök csöndben vonultak ki..

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:13:38

@marevil: ugyanaz a viselkedésminta mint Izánál, csak míg hűtőtestű modellünk a palik érdeklődésének hiányát nem bírja feldolgozni, addig Viki azt, hogy kimarad egy konfliktusból.

Mert tudja, hogy más módon nem kaphat figyelmet.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:15:18

@ga-ap: a báttya egy akkora napraforgó, mint a ház. ahhoz is hülye, hogy felfogja, laci azért akarta csak kivinni, mert sírós pityogós gombi lett belőle, mert egyébként amúgy jóban vannak. nem manipulál, de a hülyeséggel is lehet rosszat csinálni.

genevieve 2014.01.31. 21:15:50

ja, most már látom...hát, érdekes történeések

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:16:28

@Haynau: bár meg ilyesmi nincs, de lovaglás előtt megsimogatom őket, és a csutakolás sem áll távol tőlem;)

marevil 2014.01.31. 21:16:58

@A Proverbiális Noszty Fiú: Ezt még megértem és el is fogadom , de én azért kinéztem belőle azt h ebben a helyzetben nem csinál baromságot,de ha csinál is,nem ezt.

Egy ilyen mondjuk elmegy szegény józsinál,esetleg de ebből a nőből én többet néztem ki, mint ezt a bunkó reakciőt

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 21:17:21

@genevieve: van egy kisfilm a posztban, érdemes megnézni.

genevieve 2014.01.31. 21:17:54

@Szentpeter: hello

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): bello

:-)

azért simi rendesen odaállt 1 cm-re krisztián elé, nem gondoltam volna róla:-)

genevieve 2014.01.31. 21:19:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

láttam, de aki a legjobban meglepett az viki...ilyen infantilis reakciót nem vártam tőle...

Nussszi 2014.01.31. 21:20:35

Nem tudjátok online lehet nézni valahol? Élőben?

Avanivi 2014.01.31. 21:20:47

@B.Betyár:" Egyébként szívesen beküldeném ezeknek Erich Fromm: A szeretet művészete, ill. Carl Rogers: Valakivé válni című művét, hogy dolgozzák fel, aztán feleltetném őket belőlük :D. Indulásnak jó lenne."

Ne feledj egy kis Mozartot is küldeni.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 21:21:43

@ga-ap: Fúj! Inkább hagyd abba! :D

@MolnarErik: Ezt már egyszer beposztoltam én is - az oroszok komolyabban veszik, hm?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:21:43

@marevil: ezt hozta ki belőle a stresszhelyzet.

Lehet dobálózni, hogy intelligencia meg érvek, de a valóság az, hogy mindenki robbanásponton volt, szóval ezek itt értelmüket veszítették.

Vicces volt látni, hogy ki hogyan reagál adrenalinfröccs alatt.

genevieve 2014.01.31. 21:21:54

azt se gondoltam volna, hogy ilyen hamar ekkora feszkók lesznek a villában... ez most kb. a "kisolló" minősített esete:-)

egy kacsa miatt b+ :-)))

Cave Nick 2014.01.31. 21:23:03

@marevil: ez okosság amit írsz, szerintem is így van, a nánási Krisztián gyerek nem hiszem hogy akkora Négy Mancsos állatvédő lenne, hogy ennyire kiborítcscsa ha valaki egy csepp alkoholt tesz a kacsaitatóba (mindentől függetlenül én nem tennék ilyet, de tény hogy nem lesz tőle semmi baja), egyszerűen csak a balhét akarta.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:23:11

@ミラ: biztosan nem lennénk barátok báttyával, sőt el is kerülném, mert nem szeretek érintkezni az ilyen egybites arcokkal, de az ilyen végtelenül egyszerű lelkekre nem tudok haragudni, nem tudom neki felróni a butaságát. igazi őszinte lelki szegény.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:23:53

@Nussszi: még akkor se megy az online sokszor, amikor kéne neki. de amúgy 22.30-7.00-ig www.valovilag.hu :)

@MolnarErik: hagyjál már ezzel a 8 év karatéval, me megharagszom :D

Szentpeter 2014.01.31. 21:25:04

@genevieve: jó hasonlat.. de mint a példa mutatja felizgult mindenki azon hogy Simon retardált.. mert idáig azt hitték hogy csak vicces..

Kicsit összefolynak a beüük, nem vagyok teljesen józan..

Nussszi 2014.01.31. 21:25:13

@ミラ: Nem úúúúgy:)
Hanem az öfit:)

hovatovább? 2014.01.31. 21:26:02

@B.Betyár: 'A szeretet művészetét' említeni szösszeneted végén, mely fröcsög a gyűlölettől és megvetéstől,
hát mit mondjak, az önkritika teljes hiányára utal. Meg egyébre is...

genevieve 2014.01.31. 21:26:30

@Cave Nick: pláne, hogy előtte az rtl adta be az ukázt...de neki erre rá kellett tromfolnia...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:27:01

@Nussszi: tegnap betett valaki egy linket, tedd ki minden kommentbe és pötyögd be, h live stream. stimmelt, megnéztem a linket.

genevieve 2014.01.31. 21:27:33

@Szentpeter: egészségedre:-)

mit ünnepelsz?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.01.31. 21:27:35

@ミラ: Tönkre elsősorban :)

@genevieve: Szercsi meg lávcsi van :)

Cave Nick 2014.01.31. 21:28:29

@genevieve: milyen ukázt adott az rtl?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 21:28:34

@Haynau: Sztem ott más a közmegegyezés, h mit lehet és mit nem.
De azért most sikerült olyanokat castingolni, h nagyon vigyázniuk kell a szerkiknek, h ne szabaduljanak el az indulatok.
Így elsőre egyetlen megoldást látok: Pia nyista.

genevieve 2014.01.31. 21:29:29

@Cave Nick: hogy mit tilos az állatokkal...

Szentpeter 2014.01.31. 21:29:32

@genevieve: Nincs apropó.. forralt bor, ebben a mocsok időben..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:29:47

elteszem a keresztlányaim az ágyikóba, és műsor nélkül írtok 100+?!?

T U D J Á T O K !!! :P

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 21:30:43

@ミラ: Nagyon megtetszett nekem :)
Ez jut róla az eszembe:
"- Vigyázz mert fehér öves vagyok!
- De hát az első órán otthagytad a karatét.
- De az övet megtarthattam."

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:30:56

@genevieve: nekem nem jutott, sem helló, sem bello, de még egy csőváz sem, amit vihetnék a méh-be... :((

Szentpeter 2014.01.31. 21:30:59

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Zanzásítva Simonságokról dumálunk csak..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:31:56

@genevieve: azt árulja el nekem valaki, miért nem kapott egyből egy büntetést az rtl. nem lett volna semmi hiszti akkor, ha egyből kap valamit.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:32:30

Nah, m ost megtudom, mi volt a műsor...

De most csak sípolás volt :(

genevieve 2014.01.31. 21:32:35

@Szentpeter: azt hittem a végre hétvégét:-)

tena_lady 2014.01.31. 21:33:21

Hoppá! Viki előbb kezdte az agressziót azzal, hogy kiütötte Simon kezéből a tálat! Na, ezt eddig nem tudtuk.

genevieve 2014.01.31. 21:33:26

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: jajj már olyanok vagytok:-)

jó estét kedves blájen:-)

Nussszi 2014.01.31. 21:33:38

@ミラ: köszi:)

Inkább száműzetésbe vonultam:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:34:16

van vinfosra app. hát ideje volt :D

genevieve 2014.01.31. 21:34:20

@ミラ: asszem azért, mert az rtl 2, romániában van bejelentve...vagy ilyesmi

Szentpeter 2014.01.31. 21:34:53

@genevieve: hagyjuk... kombinéban vagy, vagy a szokásos büntess apáca ruhában ?

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:35:15

Mindenki nézi a stream-et, vagy van igény írásos közvetítésre?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:35:58

Nagy arca van Jószinak, h taknyos kölyök..

Debil milyen szokatlanul értelmes és jó mondatot rakott össze!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:36:07

simon: ne ülj fel a provokációnak :DDDDDDDD

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:36:12

Hát Aurélió, azt látjuk, hogy hogyan él a 20-25 éves generáció, ennyi elég is belőle.

Kardhal.0 2014.01.31. 21:36:22

Erőnlét a fontos. :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:36:44

@ミラ: jah, énis örülök :)
Szerencsére sehova nem tolnék fel zertéeles basszt :)

genevieve 2014.01.31. 21:36:48

@Szentpeter: pizsiben:-)

viszont szép bordó színű a körmöm és szépen megfodrászoltak:-)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:37:28

@Szentpeter: tesó, gyúrjunk? :)

Nah, itt a simlis-őszinteség...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:38:01

nézzétek meg a szép reklámokat a vv app villalakók részlegében és kérdezze még meg valaki, hogy lesz pénze a vvnek. hányan kattintanak rá kiváncsiságból?

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:38:10

Zsófi annyira csúnya smink nélkül, meg sem ismertem elsőre.

genevieve 2014.01.31. 21:38:19

@ミラ: már megint cirkusz van?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:39:22

jocó új szót alkotott: leszégyenít :DDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:40:11

@genevieve: kioktatja a két edzőtábor a két harcos kardigánt, hogy mit tegyenek.

zsófi mekkora tuja :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.01.31. 21:40:28

@genevieve: Mindig csak a kifogások :)

"De nyelvemmel majd megmutatom neked, hogy beszélgetni másképp is lehet" :)

pink ninja 2014.01.31. 21:40:43

@Fuck up with Marmalade: én se tudtam hirtelen, hogy ki az :))))

Szentpeter 2014.01.31. 21:40:45

Jézus... Zsófi egy nagyon bonyolult személyiség...

☺Mazsola (törölt) 2014.01.31. 21:40:47

@Fuck up with Marmalade: köszi, részemről most kivételesen működik a stream:) de királyság vagy:)

agimano 2014.01.31. 21:41:56

a Laci teamje nagyon lelkes

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:42:28

@Szentpeter: Megfejtenéd?! :D

A legjobb, h simlis a stábja miatt bukja majd el a dolgot :)))
Traktor embereinek legalább van pár ötletük

Szentpeter 2014.01.31. 21:42:55

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Öltöny a fenéket... valami alázós cucc kell, golyóval a szájamba..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:43:38

@agimano: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet, h ők igazából karaktergyilkosnak vannak ott, vagy Traktor agent provocateur-jei :)

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:44:01

Elég durván, manipulatívan van összevágva, nem? Persze, engem nem érdekel, röhögök rajta, de elég nyilvánvalóan az egyik csapatot jobb színben tünteti fel, mint a másikat, nem?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:44:34

az eddigi VVkben nem mutatták azt, h hogy készülnek fel, nem?

zsolt: 45nek néz ki, de csak 41. mondja ezt a 21, aki 30nak néz ki :D

viki hogy forgatta a szemét, amikor dícsérték lacit :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:44:40

@Szentpeter: nem a kék osztigába készülünk, mégha te Furkó Urat is akarod tolni :)

Szentpeter 2014.01.31. 21:44:43

Zsolti jól nyomja, gratulálok..

ő-szinte 2014.01.31. 21:45:28

olo
Kozveticccsetek lecci mert még telorol vok... :S

Istenes Bence 2014.01.31. 21:45:35

De kurva unalmas a műsor.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:45:37

@Szentpeter: attól, h szara a feladat, még meg lehet oldani :D
naponta szembesülök hasonló problémákkal! :D

☺Mazsola (törölt) 2014.01.31. 21:45:38

laci elég kétségbeesett képet vág

Istenes Bence 2014.01.31. 21:46:18

@pink ninja: Egy másodperccel hamarabb irtad. :DDD

pink ninja 2014.01.31. 21:46:29

@ő-szinte: olo, semmi nincs, uncsi van, kampányolnak az agyhalottak, rettenetes

agimano 2014.01.31. 21:46:31

Sárlott egész jól nyomja:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 21:46:34

Akkor szofisztikáltabban mondom, mert biztos azért nyelte be a blogmotor, hogy nem értem miről beszél Sárlotta.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:46:38

@Szentpeter: sztem is jó volt.
Meglepően.

Biztos belőle pattant ki?

Vagy Simlis megunta, és leírta mindenkinek, h mit mondjon?

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:46:45

@ő-szinte:
A két csapatnak teleshop-szerűen kell eladnia Lacit és Krisztiánt.

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:47:57

@ő-szinte:
Kapnak két állatot. Liba az, de Dorka állítja, hogy kacsa, mert a liba szürke. Krisztiánnal vitába keveredik a témában.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:47:58

melyik állatidomár mondta a birkára azt, hogy kecske?

ahogy jocó mondta, hogy kacsa, az olyan volt, mint egy kacsa :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 21:47:59

@ga-ap: én csak annyit érzékeltem, hogy beszél, de egy idő után elvesztettem a fonalat. Annyi átjött azért, hogy Krisztián kolbászt fogyaszt, mert vidéki.

☺Mazsola (törölt) 2014.01.31. 21:48:36

ó, anyám! "pont a liba a fehér..." ja, olyan is van, meg szürke is. ez meg pont kacsa

Nussszi 2014.01.31. 21:48:43

félnek a kacsától:D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:49:02

Izának hogy felcsillantak a szemei.

Hátha végre egy hím aki megdugja.

Legalább a lábát.

Csak a végét.

Egy kicsit.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:49:58

@Nussszi: én is félek az ilyen ronda nagy madaraktól. liba, hattyú, egyremegy.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 21:50:10

Beszarás. Úgy viselkednek az állatok láttán, mint a benszülöttek, akik először találkoztak szemüveges fehér emberrel.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:50:23

eltöröd a keeerjááát! azt, te buta liba.:D

genevieve 2014.01.31. 21:50:50

na most megint nem tudom mi van?

a nagy balhé után simon még mindig krisztiánnak kampányol?

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:50:50

@ő-szinte:
Simon kiveszi a kacsát, általános riadalom, "ne máááár, eltöröd a karjááááát!"
"Nem karja van, szárnya, b@meg."

Nussszi 2014.01.31. 21:50:52

@ミラ: jogos ezen nem szabad viccelődnöm:(

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:51:39

Viki: vidéki lány vagyok, nincs bajom az állatokkal...
......
vigyázz a kacsa karjára.

LOL

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.01.31. 21:51:46

@genevieve: Most majdnem írtam, hogy arra lennék büszke, ha te lennél rá büszke :))

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:51:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sose értettem a nagy sipítozós nyünyürgetős idióta reakciókat.

Állat.

Hurrá.

genevieve 2014.01.31. 21:52:32

hogy lehet a libát és kacsát összekeverni?:-)

marevil 2014.01.31. 21:52:41

Innen indul figyeljétek

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:52:41

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: úgy értette hogy bármilyen állatot megzabál ha elérakják.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:52:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nemrég vettem fini kolbászt.
Most vidéki vagy traktor lettem?! :)

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:52:57

Kedves Villavalók!
A párbajozók osszák be kettesével az embereit. Azok gondozzák az állatokat.
Viki nem akarja Simont az állatok közelébe engedni, mert állítása szerint Simon nem tud még magára sem vigyázni, nemhogy az állatokra.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 21:53:46

Na, a Krisztián jól megkapta a kampánycsapatát.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:54:36

@ミラ: remélhatőleg a sütőbe, egy idő után :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:54:36

vikinek azért volt igazsága sárival kapcs, nem kevés. simon meg most kifejezetten bunkó lett.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:54:39

Öt év tarkónlövés annak aki kitalálta a "nadrágszárat betűrni" húzást.

Istenes öltözetéről a kalózos "hozzátok a barna nadrágomat" vicc ugrott be.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:54:43

IB: minden eddiginél komolyabb ügyben dönthetnek a kedves nézők. Na csak nem zavartatnak haza valakit párbaj nélkül???

Nussszi 2014.01.31. 21:55:04

@marevil: Erre gondoltam, hogy volt előzménye a feszkónak.

MINDENKI UNSZIMPATIKUS lett:(((

genevieve 2014.01.31. 21:55:35

@A Proverbiális Noszty Fiú: na majd amikor jönnek pókos, kígyós, stb. feladatok:-)))))

remélem akkor még aurélio bent lesz:-))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 21:55:42

Úgy fest, tényleg a nézőkre bizzák a kizárást. Ami elég nagy balfaszságra utal. Hát tudják már maguktól, h most kizárást érően szegték-e meg a szabályokat v sem.

tena_lady 2014.01.31. 21:55:56

Most már nagyon kíváncsi vagyok arra a kérdésre, amire szavazni lehet. Ha Simont kizárnák, akkor meghalna a buli.
Amúgy Viki már délután elkezdte provokálni Simont. Kezd idegesíteni a stílusa. Ezzel még mindig nem hiszem, hogy meg lehetne nyerni a játékot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 21:56:25

@A Proverbiális Noszty Fiú: én se... Ráadásul olyankor azt is hiszik, hogy azok a szerencsétlenek nem elég hogy állatok, de gyengeelméjűek és még süketek is.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:56:28

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hattyúsült? hát nem futott össze a nyál a számban.

@genevieve: nagy fa vágná bele a fejszéjét :D

marevil 2014.01.31. 21:56:28

E képek alapján a feszkot viki indította és fejezte is be! Nem tudom még mi lesz az app! De kéretik ezt figyelembe venni!!!

ő-szinte 2014.01.31. 21:56:46

@Fuck up with Marmalade: köci :) <3
Légyszi tovább is ;))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 21:56:47

@Nussszi: Nekem Dorka még mindig szimpi, kár h nem csinál semmit.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:57:07

@Nussszi: tudom, mindenki utálja a nyelvtannácikat, de a megfelelő szó ide az antipatikus.;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:57:28

nem hiszem el, hogy kizárásról döntetnek velünk. nekem túl nagy döntésnek tűnik. talán a büntetés mértékéről dönthetünk.

FawltyTowers 2014.01.31. 21:57:38

@MolnarErik: nagyon gáz lenne, ha nem merné vállalni a stáb, hogy kiküldje-e szájmont vagy nem...... a szabálykönyvet mellékelik a nézőknek a döntéshez?

☺Mazsola (törölt) 2014.01.31. 21:57:39

@genevieve: gonosz vagy:DD de azt megnézném én is:)

Shoyu 2014.01.31. 21:57:46

Ha lehet akkor Viki essen ki de nagyon gyorsan. Lehet hogy emberek közé se kellene engedni ha csak így tud viselkedni.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 21:57:59

@☺Mazsola: Itt vagyok, ragyogok, mint a frissen szidolozott Salamontöke!

@ga-ap: Erre gondoltam én is.

@ミラ: Viki most durvább volt mint eddig. De őszintébb is. És mellesleg, ami Simon "pótkocsiját" illeti, igaza volt. Simonnak meg küldjék be a dilibogyóit, a jelek szerint elfogytak.

Szentpeter 2014.01.31. 21:58:25

@genevieve: Ez most kérdéses nálam... lehet hogy most én kavarok...

Mildi_Bp 2014.01.31. 21:58:42

Simon Vikit Miss Padödőnek szólította! LOL

Nussszi 2014.01.31. 21:58:44

@MolnarErik: kíváncsi vagyok a továbbiakra:(

marevil 2014.01.31. 21:58:52

@ミラ: Egyenlőre egyetértek

Szentpeter 2014.01.31. 21:58:58

@Haynau: uj ruhában.. ( avatar )

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:59:03

@ミラ: Mátyás udvarában kifejezetten ínyencségnek számított :)
Én megkóstolnám, max ha nem jó, nem eszek többet.

Japóknál hogy állsz az étellel?

genevieve 2014.01.31. 21:59:14

@ga-ap: vagy az ellenszenves gyógyszerész:-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 21:59:33

@ga-ap: Antipatikus? Mi bajod a gyógyszerészekkel?!? :D

@Shoyu: Nem csak így tud viselkedni, de mielőtt bement, elárulta, hogy mindenkinek be fog szólni. Tehát egy játékos, aki játssza a szerepét. Mi ebben a gond?

tena_lady 2014.01.31. 21:59:33

Jaj ne! És megszavaztatják! :(

marevil 2014.01.31. 21:59:49

Ez baromság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FawltyTowers 2014.01.31. 21:59:54

@Haynau: abszolút egyetértek a pótkocsis hasonlattal. Csárli nénje megérdemli, hogy Szájmon egyszer anatómia óra keretében felboncolja.

Kardhal.0 2014.01.31. 21:59:57

@marevil:
Attól, hogy provokálta...szóval azért nem az első eset, hogy ilyen van a villában és nem a provokátor lett meghurcolva.

Szentpeter 2014.01.31. 22:00:01

Simont ezért nem zárnám ki, mert Viki letépte a gatyáját...

Nussszi 2014.01.31. 22:00:12

hoppáááááááá:O

ki lesz csapva

kicsapás:
72,25%

nem ki:
27,75

most épp

HummeRC 2014.01.31. 22:00:13

Sziasztok. Simon megy haza?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:00:18

@Haynau: TMI.

Borotválni voltál?! :D

Na, srácok, aki applikált, most kibaszhatja Simont, vagy legalább a része lehet...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:00:21

@Szentpeter: Az egyetlen igazán kúl játékosét.

És jessz, Simon felett törünk pálcát! IGEN vazze! Ki vele!

marevil 2014.01.31. 22:00:22

nyomjátok az appot!!!

busifa 2014.01.31. 22:00:25

a retek leveszi magáról a felelősséget, undorító .....

agimano 2014.01.31. 22:00:26

és az nem számít, hogy Viki lehúzta Simon nadrágját?

genevieve 2014.01.31. 22:00:34

@Szentpeter: lehet sok volt a forralt bor?:-)

Tompó 2014.01.31. 22:00:36

Nem kicsit gyökér a viki...a parasztgyerek pedig életveszélyes..

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:01:01

Istenes Bence most fogja közölni a villalakókkal, hogy a nézőkkel megszavaztatják, hogy Simont kizárják-e a Vikivel való incidens miatt (pólóletépés).

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:01:01

vérengző fenevadak vagyunk :D

gong az eleje, gong a vége.

Diamond05 2014.01.31. 22:01:06

Szerintem Simon idegbeteg. Viki a hangulat oldásaképpen viccből lerántotta a gatyáját, erre ő olyan kifakadást rendez, hogy na! Ráadásul egy lányt lökdösött, ami még nagyobb parasztság! Ahogy megy előre a játék, egyre jobban idegesít Simon. Fogyi feje van, érthetetlenül beszél (mormog), folyton Charlotte-tal van és nem csinál semmit! Azt sem értem, hogy miért tartja mindenki olyan rohadt erősnek... pfff szerintem tök unalmas fickó.

FawltyTowers 2014.01.31. 22:01:32

Csak egyetlen egy app-ot nyomjon valaki kérem szépen a nevemben, hogy szájmon szálljon kifelé. Köszönöm.

genevieve 2014.01.31. 22:01:38

@ミラ: ja, ez után jött a balhé? kezdem érteni:-)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:01:50

@Szentpeter: az állatok védelme érdekében zárnám ki.
A többi barommal azt csinál, amit akar Simo .

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:02:00

jó, tényleg épphogy adott neki valamennyit. nem sokat. de ettől még elmebeteg agresszívság.

pink ninja 2014.01.31. 22:02:06

már csak 62%, hogy menjen

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:02:20

Tegnapi események:
Simon bólét önt a kacsa vizébe, továbbá cigifüstöt fújt a kacsára.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:02:24

És ha nem zárják ki Simit, ami elég vsz, akkor nem is kap büntit? Mert az azért kijárna.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:02:25

Szóval ma sem lesz onlány, ha Szájmon repül. Mert akkor a holnapi öfibe jut a búcsúzkodás, kicuccolás, miegymás.

Tompó 2014.01.31. 22:02:44

Viki nem oldásképpen csinálta...ki akarja csinálni a gyereket ennyi..tudja, hogy ellenfél..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:02:50

@FawltyTowers: ez az enyém volt. helyetted nehéz szavazni :)

mrsleepy 2014.01.31. 22:02:52

állat kínzás 4-8 év

tena_lady 2014.01.31. 22:03:16

Nem azért, de ha a kacsának annyira árt a cigi, akkor miért a dohányzós sarok mellé rakták?

Cimili 2014.01.31. 22:03:17

Na végre valami izgalom. Engem is egyre jobban idegesít Simonság.

Diamond05 2014.01.31. 22:03:25

Remélem Szájmont kiküldik a picsába. Nagyon megérdemelné

Szentpeter 2014.01.31. 22:03:26

@genevieve: Vagy hülye vagyok... ez is benne van..

Tompó 2014.01.31. 22:03:33

nyilván az rtl megorrolt rá..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:03:44

Tök jó, hogy mindenkinek csak akkor háborodott fel azon, hogy Simon piát adott a kacsának, amikor a levélből felolvasták, hogy azt szigorúan tilos.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:03:49

@tena_lady: alapból mé küldték be szerencsétlent? :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:03:57

@MolnarErik: És ha kizárnák, akkor nem is lesz párbaj?

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:04:22

Megszűnt a stream (nálam), de Simon rohadt idegesítő most.... :/

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:04:31

@ミラ: "alapból mé küldték be szerencsétlent? :D"
+1

agimano 2014.01.31. 22:04:39

képesek kiküldeni?

Cimili 2014.01.31. 22:04:49

@ミラ: Hogy feszkót generáljon.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:05:10

Felteszem a költői kérdést:

ki a faszt érdekel az a két állat.

Szentpeter 2014.01.31. 22:05:20

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:

Lehet hogy én ezt rosszul látom, de ennek a kacsás ügynek nagy feneket kerítenek...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:05:28

@ミラ: A nézettség és a feszkócsinálás miatt.

genevieve 2014.01.31. 22:05:32

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: jajj már:-)

ilyesmi nem tesz kárt az állatokban:-)

Tompó 2014.01.31. 22:05:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): kaptak az alkalmon...egyik jobban mint a másik....Viki tudta, hogy népszerű (volt) Simon..ezért folyton kóstolgatta..a traktoros..meg életveszélyes..inkább őt kéne kidobni :D

Nussszi 2014.01.31. 22:05:45

Simon nagyon a föld alá verte magát...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:05:56

viki az első pár napban idegesítő volt, aztán jó fej, majd most megint kekec lett. most megint nem jó.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:05:58

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az a következő lépés. De előtte azért jól rácsodálkoznak!

Cimili 2014.01.31. 22:06:22

Ha kiküldik, még nagyobb szája lesz Vikikének.:D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:06:31

Hirtelen nem tudom melyik a szánalmasabb.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:06:35

Viki de felhúzta magát! Gerjeszti a feszkót rendesenn! Simon meg tökhülye-üzemmódban tolja. Tényleg elgurult a gyógyszere.

És a többieknek igaza van: Szájmon cseszte el azt estét.

agimano 2014.01.31. 22:06:37

bárkiről felraknák ezt a kérdést, szerintem mindenkit hazaküldene a közönség

HummeRC 2014.01.31. 22:06:44

@Tompó: Mi ez a traktoros életveszélyes duma? Többeknél látom ezt a szöveget, de erről lemaradtam.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:06:54

viki tényleg egy aljas szemétláda.
el fogják érni, hogy ne nézzem ezt a szart, és nem azért mert annyira bírnám szájmont, de felfordul a gyomrom vikitől. kompenzáló ribanc

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:07:03

@Fuck up with Marmalade: nálam is, de visszajött, és most Viki idegesítő.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:07:16

bár teszem hozzá, a sütievős meg a villás dolog ült.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:08:00

Az előbb még 62,37-ig esett, aztán 62,62...

És Viki gyógyszere is elgurult valahová.

Nem küldenek be valakit, aki legyógyszerezi mindegyiket?!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:08:00

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerintem tuti nem, ha nem látta senki, ő nem dicsekedett ezzel.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:08:16

@Fuck up with Marmalade: Simon eddig is idegesítő volt.
Csak eddig muszájból elviseltük...

Szentpeter 2014.01.31. 22:08:43

@genevieve: Csinálsz nekem sült kacsát ? ...a tenyeredből fogom enni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:08:57

Basszus, most olvasok csak vissza. Most tényleg arról szavaztatják a nézőket, hogy kirakják-e Simont a kacsa-ügy miatt?

Tompó 2014.01.31. 22:09:00

@HummeRC: iszonyú agresszív nézd meg a fenti videót

busifa 2014.01.31. 22:09:06

Ne köpjél le! :DDD

Cimili 2014.01.31. 22:09:25

Kellett volna harmadik opció is, mindkettőt kiküldeném.:DDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:09:33

@ミラ: +1

"Vedd el feleségül és legyetek öngyilkosok!" mondá Viki. És később, amikor Szájmon piszkálta: "Ne nyúlj a mangalicához Simon!"

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:09:51

ettől az ügytől függetlenül, ha bármikor azt kell megszavazni, hogy kimenjen-e simon, aki irritál engem, akkor igennel szavazok. kacsa ide vagy oda.

Tompó 2014.01.31. 22:09:59

Ú ez a kis tahó paraszt

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:10:00

hányok ettől a nőtől. én már biztosan otthagytam volna a vérbe, persze simon is egy fasz, kiidegelték egy perc alatt. mondom, hogy az lett a veszte, hogy nem szedte a gyógyszereit...

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:10:09

Aurélió bazmeg megint nekiállt ölelgetni meg csókolgatni Zsófit? :D

genevieve 2014.01.31. 22:10:10

attól, hogy megszavaztatják a nézőket még nem azt jelenti, hogy az alapján döntenek:-)

egy csomó dologban szavaztak már régebben is

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:10:34

@Szentpeter: nem, ez arra jó, h legálisan rászálljanak a kisbuzira, és kicsinálják.
Sztem gyorsan átlátták, h kiiktathatják a kishülyét, aki így nem lesz ellenfél..

Tompó 2014.01.31. 22:10:43

Viki meg visszafogja a többieket..várja, hogy bunyó legyen..ez tényleg már túlzás..gerinctelen

Nussszi 2014.01.31. 22:11:03

Vessetek meg, de azok után amiket simon mondott, hát viki így vágott vissza...

agimano 2014.01.31. 22:11:10

miért nem mutatták, hogy lehúzta a nadrágját?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:11:31

@genevieve: sajnos erre gondoltam én is.

viki kiforgat és provokál. nem gyengén.

Tompó 2014.01.31. 22:11:35

A hájas disznó ugyanúgy megérdemli a kidobást

genevieve 2014.01.31. 22:11:46

@Szentpeter: sütök, bár nem az erősségem:-)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:12:03

@ミラ: viheti akár a kacsát is... :D

Most vajon ez a hülye ennyire megborult, vagy ez is csak szerep?

Simán klinikai este, sajnos még nem patológiai értelemben :(

Szentpeter 2014.01.31. 22:12:09

Jó, de Viki miért hergelte be Simont ? ...meg saját magát ?

agimano 2014.01.31. 22:12:22

Simon hülye, de Viki provokálta ezerrel szerintem, és nem látszoódott, hogy lehúzta Simon nadrágját

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:12:29

Jesszasz, Viki tépett pólóban. Büntet!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:12:31

@A Proverbiális Noszty Fiú: úgy gondolta, hogy a nagy zűrzavarban sitty-sutty megdugja. Zsófi tán észre se veszi nagy izgalmában.
És mindenki jól jár.

Kardhal.0 2014.01.31. 22:12:39

Mondjuk így ez alapján Viki csinálta meg Krisztiánnak a pozitív reklámot. :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:12:49

@genevieve: Csak idéztem Traktor mondatát.
Nem a mondandója volt a lényeg, hanem a hangok :D

Tompó 2014.01.31. 22:13:05

mindenki rettegett Simontól most örülnek...

ő-szinte 2014.01.31. 22:13:28

NA MOSSS VKI MONDJA EL, HOGY MIFASZ VAN MERT NEM TUDOM KIHAMOZNI A KOMMENTEKBOL :DDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:13:34

@agimano: dehogynem látszik, ott világít a segge :D

sárlott mindjárt sííííír

HummeRC 2014.01.31. 22:13:38

@Tompó: @A Proverbiális Noszty Fiú: Köszi, akkor erre gondoltatok, hogy majdnem megpofozta Simont? Értem. A pofon biztos benne volt a levegőben, de életveszélyesnek nem gondolom.

Tompó 2014.01.31. 22:13:53

@Haynau: :DDDDDDDDDDD igen..rosszabb mint a kizárás

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:14:09

@genevieve: jogos. Lehet, hogy csak bemutatják az eredményt, hogy a nézők így látták és akár repülhetne is. Most ugyan megússza, na de legközelebb...

Diamond05 2014.01.31. 22:14:12

Vikinek odabasz a kőművesdekoltázsa, miután a pólóját letépte Simon

pink ninja 2014.01.31. 22:14:34

@ő-szinte: megszavazzuk appon hogy simit kizárják-e, mert kurvaanyázva letépte viki pólóját :) 61.35% hogy megy

Tompó 2014.01.31. 22:14:42

hogy áll a savazás?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:15:12

akinek nincs appja: 61,52% hogy megy jelenleg.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:15:17

Most elmondta Bence, h a szabályokat be kell tartani, de ha Simi marad, akkor nem fogja betartani.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:15:51

15-20 perc alatt ez nem megy le 50% alá.

szmoti 2014.01.31. 22:15:54

Simon marad 38.7
Simon ki 61.3

Nem szeretem túlzottan, de szerintem most nem erről kéne szavazásnak lennie, hanem inkább, hogy milyen büntit kapjanak ő és Viki is, ő azért mert megszegte a kacsás szabályt, Viki meg a gatyarángatásért, hisz, ami miatt, most Simont ki akarják zárni azt tulajdonképpen ő kezdte.

ő-szinte 2014.01.31. 22:15:55

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: bár nem látom, de ha szajmonrol van szó akkor only szerep ;DDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:16:09

Most leadják ezt az Auréliós videót az előzmények nélkül, tiszta hülyék.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:16:09

Na, most mutatják, amikor buziság-fogadalmat tesz Debilió!

Nussszi 2014.01.31. 22:16:11

háhá aurélió elvágta magát zsófinál:D

HummeRC 2014.01.31. 22:16:15

Már csak 59% küldené haza.

pink ninja 2014.01.31. 22:16:15

@ミラ: és hirtelen 60.42% lett ;)

nathalie 2014.01.31. 22:16:20

laci örülhetne, mert az ő szülinapi bulija biztos bekerül a villatörténelembe :D:D

Szentpeter 2014.01.31. 22:16:26

Az mondjuk igaz hogy Simon nőjét többször megalázták.. sőt, lerángatták róluk a paplant..

Vagy ez nem számít ?

Cimili 2014.01.31. 22:16:29

Tud valaki állást? Asszem regiznem kell az app.on.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:16:42

@ő-szinte: simi basztatta a kabalakacsát (gyűszűnyi alkohol a vizébe, ráfújta a cigifüstöt) viki meg napok óta basztatta már, most is provokálta, mikor a szerkik beszóltak simonnak a kacsa miatt. ordenáré ordibálásba ment át a dolog, viki meg lerántott simi gatyáját (a fizikai erészakot ő lépte meg először ezzel), erre szájmon megkergette, megtépte picit. most meg arról megy a szavazás, hogy simon maradjon vagy menjen.

marevil 2014.01.31. 22:16:46

Hát tisztelt rtl amennyiben ez így realizálódik és ezt még fel sem merttek vállani,akkor innentől mehettek a fenébe!!

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 22:16:55

@ő-szinte: zsuzsinál is az volt, mikor a narancsokat dobta:P

Istenes Bence 2014.01.31. 22:17:00

Nem fog kimenni. Gyorsan csökken a különbség.

Tompó 2014.01.31. 22:17:07

Végül is a padödö jól játszik...szépen sorban kirakat mindenkit :D

busifa 2014.01.31. 22:17:11

@Haynau: totál trendy szerkó, mit akarol :D

nicu71 2014.01.31. 22:17:30

hát ugy niz ki a simonságnak befellegzett :( viki nagyon idegesit!
a szavazás alapján Simi repül...

genevieve 2014.01.31. 22:17:42

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:

egyébként valóban, ha ennyire aggódnak az állatok miatt, miért küldték be őket?

bár ez egy költői kérdés volt, tudom pont az ilyen feszkógenerálás miatt:-)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:17:42

aurél lesmárolta mindkét csajt? :DDDDDDDDD akkor most zsófi meg teo smároltak? :D

ő-szinte 2014.01.31. 22:17:53

@pink ninja: nehogy már kirakjak mert akkor nem lesz miről szavazni a továbbiakban :DDDDDDDDD

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:18:00

Arra szavazhatunk valamikor, hogy ezt az erőszakolófejű kis buzit kiszórhassuk?

Mér nem rúgja már valaki tökhelyen?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:18:03

@szmoti: Igen, ilyenről nem szabadtatna szavazni, a szerkik döntsék el, h mennyire szegték meg a szabályzatot, ezt ne a nézőkre bizzák. Nyilván arról van szó, h a szabályok szerint mennie kéne Siminek, így adtak neki 1 utsó esélyt.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:18:22

Folytonosan élesedik a szavazás. Van egy olyan sejtésem, hogy a végén bent marad. Azt úgysem lehet ellenőrizni, vajon igazi volt-e a szavazás vagy egy nagy kamu, hogy a nézőket a TV előtt tartsák?

Összeesküvés-elmélet vagy van benne valami?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:18:26

milyen fejet vágott már zsófi, amikor aurél meg akarta invitálni a takaró alá? :DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:18:34

Hiába no, Orálió ért a nők nyelvén.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:18:40

57,5 - 42,5

Simi asszem marad.

Minő meglepetés :D

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:18:42

Mibe fogadunk, hogy megfordul az állás? "Véletlenül."

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:18:48

@Tompó: hányok is tőle rendesen, hihetetlen aljas!

debílió:D:D:D:D

Kardhal.0 2014.01.31. 22:18:59

Na jó. Nekem a Jocó a kedvenc. :DD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:19:03

Amorozó udvarlása: kussoljál már :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:19:04

jocó hogy mozizik, mindjárt magához nyúl :DDDDD

Hori1 2014.01.31. 22:19:05

Agónió nem nagyon válogat. :D

Tompó 2014.01.31. 22:19:08

ha viki nem kap büntit akkor nem nézem tovább..hiszen ő is fizikálisan inzultálta simont

genevieve 2014.01.31. 22:19:16

@Szentpeter: ezen már én is gondolkodtam...ha mással teszik ezt mekkora balhé lett volna belőle?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:19:17

@ミラ: igen, és összejönnek.

Debil meg megint mehet sírni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:19:18

egyébként meg simán egy szekszuális zaklató az a kis köcsög.

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:19:25

Mibe fogadunk, hogy megfordul az állás? "Véletlenül."

Nussszi 2014.01.31. 22:19:28

@ga-ap:
Igen, mindig hamarabb írok mint megvárom a végét:D

Érdekes fordulat Teóval, kezd brazil szappanoperává válni:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:19:45

bazzeg, ez nagyon kemény jelenet.
teo még meginvitálhata volna zsófit :D

Hori1 2014.01.31. 22:19:46

Háromdébe nézem.. :D

pink ninja 2014.01.31. 22:19:48

@ő-szinte: eléggé furán esik/emelkedik a szavazás állása, már csak pár perc van, most 57,32%

Szentpeter 2014.01.31. 22:20:15

@Haynau: Küldened kell egy másik csomagot.... a reteknek..

Cimili 2014.01.31. 22:20:21

Józsikám is jó nagy paraszt.:DDDDD 3D-ben nézi a féleksönt.:DDD

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:20:33

@Haynau: simán lehet, remélem így is lesz, mert ez a "műbalhé" nagyon gáz!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:20:46

@Fuck up with Marmalade: @Istenes Bence: Ezt mondom: tök "véletlenül" megfordul, de az utcsó pillanatban ám!

Debilió meg félresmárol Teóval. Brávó. Báttya meg első sorból nézi őket, csak a popcorn hiányzik a kezéből. :D

Kardhal.0 2014.01.31. 22:20:52

@ミラ: Ugye, hogy ugye? Isteni volt Jocó arckifejezése. :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:20:52

@ő-szinte: tuti te vagy a rendező akkor, ha nem látod... :)
Csak tologatod a bábukat, mi?! :D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:20:55

De bazzeg, nem az öfi felénél dobták be a szavazást?

HummeRC 2014.01.31. 22:20:59

57,29%-nál lezárták. Hazamegy! :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:20:59

"Lehet, h magamhoz kell nyúlnom, h tisztán lássak." :)

ő-szinte 2014.01.31. 22:21:00

@ga-ap: kocci ;)
Sztem maradjon csak ;DDDDDDDDDDDDDDD
@foxglove (igazándiból): Jó de ott nem ő vitte a sooot ;DDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:21:05

szavazás lezárva. 57,52. simon pakolhat.

na innen engem jobban érdekel.

Cimili 2014.01.31. 22:21:07

Huh, izgulság van.:DD

agimano 2014.01.31. 22:21:10

hát ez gáz, elvileg kiküldik, és egy nagy faszság miatt

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:21:12

57,33% - 42,67% Elvileg a végleges...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:21:32

Basszátok meg, XXI,. század, mit kell várni az eredményre?!
Ez nem az USA 50 tagállama :D

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 22:21:35

beszaráááááááááááááááááás

pink ninja 2014.01.31. 22:21:40

@ő-szinte: lezárták a szavazást, simi megy 57.29% lett a vége

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:21:41

ez kész............................... pá pá simon

Hori1 2014.01.31. 22:21:50

És nem cinkelték meg.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:21:51

Hoppá. Ha tényleg most zárult le a szavazást, akkor Simon bukta az albit...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:22:02

Nahát, meg merték lépni, kirakják...

Tompó 2014.01.31. 22:22:06

Valamiért az rtl berágott rá...figyeljétek a reakciókat arcokat...sárlit kicsinálják ha nem lesz ott simon

csiberibe 2014.01.31. 22:22:11

Eddig kapott adaptációs szabit a pszichiátrián. MEhet vissza.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:22:51

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Lófaszt merték, nyulak voltak. Most persze mondhatják, hogy a nézők szavazták ki.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:22:57

Elegük lett belőle, van tartalékhülye a helyére.

Veszélyessé vált, nem akartak kockáztatni, hoznak be mást .

ő-szinte 2014.01.31. 22:23:06

Nabazz, most mi lesz?
Hazakulik a bohocot a cirkuszbol??? :O

Cimili 2014.01.31. 22:23:08

Most először láttam Simonon, h be van szarva.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:23:15

megvárhatták volna most még a kimenetelét. persze ki tudja, akkor holnap lenne-e valami az öfiben.

ma jól alszunk, nem lesz online, végig erről fognak beszélni bent.

HummeRC 2014.01.31. 22:23:21

@Tompó: Vagy Sári átkapcsol terminátor módba és kicsinálja Vikit! :D

Istenes Bence 2014.01.31. 22:23:23

@ミラ: Viszont simán nem lesz ma online!
Tuti alszok. :DDD

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:23:34

fellélegezhet a sok beszari senkiházi:D holnap remélem vikiről lesz szavazás, rohadtul megérdemelné!

nosce 2014.01.31. 22:23:35

mondtam h nem simonság van hanem Ernőség

Cimili 2014.01.31. 22:23:45

@MolnarErik: Mindenki az ellensége lesz, hamar kipenderül ő is.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:23:46

Na, mivel onlány valszeg nem lesz egy darabig, vesézhetünk! Ki kezd?

Nussszi 2014.01.31. 22:23:48

Nagyon remélem, hogy lesz élő adás a villából...

De kevés az esély nem?

fran7 2014.01.31. 22:23:50

Mit csinált Simon? Szörfölök a neten, s olvasom, hogy kirúgják. Mi történt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:24:01

@MolnarErik: semmit, játszik tovább egy új szövetséges oldalán...

nosce 2014.01.31. 22:24:10

@foxglove (igazándiból):
ő se gondolta h sikerül Simont kibaszniaa :)

szmoti 2014.01.31. 22:24:20

Holnap majd Vikit szavazzuk, hogy menjen e vagy maradjon....remélem

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:24:41

@MolnarErik: emberré válik?

viki mintha megdöbbent volna, hogy ez lett a vége.

tena_lady 2014.01.31. 22:24:47

De ennek semmi értelme. Simon és Aurelio a két érdekes karakter, a többiek unalmasak. Remélem, hogy ezek után Viki kiesik majd.

2014.01.31. 22:24:52

Mekkora tahó Viki.

nathalie 2014.01.31. 22:25:01

végülis simont ezért küldték be a villába szerintem, sőt, az rtl azért egy nagyobb összeomlásban bízhatott...

másrészről akár meg is menthették volna, hiszen viki rántotta le róla először a gatyát, legalábbis erre foghatták volna ha csak megbüntetik. De simon sárlot melett unalmas lett, ez meg nem kell az rtl-nek.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:25:03

Remélem Vikit levágják és Krisztián betölti bélbe.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:25:05

Na, most Simi helyett Vikitől fognak tartani a többiek bent.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:25:25

@HummeRC: Sári kevés lesz ehhez, még egy ilyen fíreg nincs odabenn;)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:25:26

Télleg: lesz új beköltöző?

Tompó 2014.01.31. 22:25:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mostantól nem lehet majd bírni vele..végkép elszalad vele a ló...@HummeRC: Á nem hiszem..láthatóan nem tud mit kezdeni a Viki agresszív nyomulásával..

nosce 2014.01.31. 22:25:48

és a poén az h az ujságírók is rászállnak majd Simonra mert az állatok zaklatása nem pc konform sehol se

Lasombra 2014.01.31. 22:26:08

háj
gyorsan beköszönök. a blogot sajna hanyagoltam az utóbbi időben. de nézek mindent!

Simon megérdemelte. egy faszkalap volt az első perctől kezdve. bejött a jóslatom is, hogy nem szavazással fog távozni.

Zsófi sajnos nagyon nemokos lány. a fan clubomnak csak a mellei miatt nincs vége azonnal. :)

Aurélió meg sok embernek nyújthat vigaszt odakint, hisz jól illusztrálja, hogy bizony olykor a legnagyobb a gyökerekre is rámennek a nők.

a párbajról nekem kb mindegy, melyik megy vissza.

ennyit akartam mondani, kérem kapcsolják ki.

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 22:26:21

nah, szerintetek beküldenek valakit helyette? egy másik játékost vagy a Bythewayt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:26:22

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: túl sok volt már a rovásán és kezdett elharapózni a hülyeségeivel.
Asszem tényleg meg kellett lépniük, már csak azért is, mert miatta "elértéktelenednek" a kisebb vétségek miatti büntetések.

agimano 2014.01.31. 22:26:23

amikor a szimpátia szavazás volt, akkor Simon vezetett, szóval ha mindenki, akinek nem olyan szimaptikus Simon arra szavazott, hogy menjen haza, akkor simán megvan a többség, és ugyanígy meglenne mindenkinél, ez egy nagy hülyeség volt, az miért nem számít, hogy Viki lehúzta a nadrágját? mert az erősebb anyag és nem szakadt el?

nosce 2014.01.31. 22:26:32

@foxglove (igazándiból):
meglepődött de boldog volt h sikerült

tena_lady 2014.01.31. 22:26:35

Lehet aláírást kéne gyűjteni, hogy visszamehessen? :D Kell ebbe a sztoriba egy csavar! Mondjuk, hogy holnap arról szavazunk, hogy visszamehessen-e Simon. :D

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:26:46

Az én véleményem, hogy Simon kiesett a szerepéből, ez lett a végzete.

Nem Penny hajója 2014.01.31. 22:26:49

én bírtam Simont, de most örülök, hogy kiesett. az elmúlt napokban nagyon kifordult magából. az pedig, hogy egy állatot baszogat, az egészen megdöbbentő. Szerintem az utóbbi miatt szavazták ki, nem Viki miatt.

☺Mazsola (törölt) 2014.01.31. 22:26:55

viki eléggé ledöbbent. kíváncsi leszek a holnapira...

na, jóccak

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:27:00

na akkor most megvan az első párbaj győztese, ezt is elvették lacitól :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:27:02

@Cimili: Sztem is, kihúzták a lába alól a talajt.
@nathalie: az RTL-nek az volt a baja vele, h egyáltalán nem tudták kézben tartani.
Nem elég profi a casting.

csiberibe 2014.01.31. 22:27:10

majd pár nap múlva megírja valamelyik lap, hogy hű, meg ha, milyen érdekes, x oldalon előbb jelent meg, hogy távozik, mint ahogy megtörtént... nem lepne meg.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:27:12

@MolnarErik: Mit csinál most Sári? Szerinted mit csinál egy oldalkocsi, ami mellől elmegy a motor?

Diamond05 2014.01.31. 22:27:23

De jó hogy kibaszták ezt a nyomorék Szájmont!! :D

ő-szinte 2014.01.31. 22:27:23

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: azt mondod bemehetek? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

marevil 2014.01.31. 22:27:36

Nosakkortulajdonképpen.

Ez igazságtalan volt.Az egész egy szar húzás volt és dúrva.Gratulálok.Én is kiléptem nem szenvedek tovább.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:28:01

@agimano: egész nap provokálta, simán szar volt viki része ebben, de tény, h ő nem eltépni akarta, simon meg igen.

nathalie 2014.01.31. 22:28:17

azt hittem viki az olaszból bűvöli elő az állatot :D
nem tudnám eldönteni alap esetben, hogy melyik üvöltő idegesítene jobban, mindenesetre én is mérhetetlen módon felbasznám magam, ha valaki csak azért is basztatná szerencsétlen állatokat, mert az neki buli. még ha nem is lesz bajuk két csöpp bólétól, de akkor is. undorító.

Tompó 2014.01.31. 22:28:22

Mondjuk én akkor se zártam volna ki ha pofán veri mobydick-et...ilyenért én letéptem volna a fejét....akármilyen nőnek képzeli magát..egy nő ne csináljon ilyet..ha meg igen akkor vállalja a következményeket :D :D

nosce 2014.01.31. 22:28:27

@Lasombra:
nézz be gyakrabban :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:28:28

@Haynau: tuti.
ennyi értelme volt ennek az egésznek.

Azon sem lepődnék meg, ha egy pszichiáter figyelte volna Simót, és amikor gáz kezdett lenni, ezt találták ki (tudták a profilból, h nem bírja ki, h ne csináljon fasságot), h problem nélkül, de nézettséggel szabaduljanak meg tőle.
van tartalék, biztos egy hotelben jegelték eddig.

Mondjuk bemehetne Zsóti nője!!! :DDD

Szentpeter 2014.01.31. 22:28:44

A népszavazás döntött, azt meg nem lehet megkérdőjelezni...

Úgy hogy jó éjszakát mindenkinek..

HummeRC 2014.01.31. 22:28:45

@Haynau: Nem tudom, de az androidos vv alkalmazásban megjelent a jófogás.hu süni figurája, mint új lakó és van neki adatlapja, nem hívja meg a jf.hu oldalt. Még nem értem a lényegét. :)

@ga-ap: @Tompó: Én is viccnek szántam, de lehet kitör belőle az eddig rejtett tehetség! :D

2014.01.31. 22:29:04

@agimano: Mert még ha nem is látszik, de Viki nő.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:29:10

bent maradt 2 állat simon helyett. majd ők beugranak.

genevieve 2014.01.31. 22:29:23

állatokat kínzott?? ne bolonduljatok már meg:-))))

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.31. 22:29:33

Na innentől nem nézem ezt a sz*rt tovább! :)
Életemben nem alkalmaztam erőszakot nővel szemben, de amit Viki csinált, az már minden határon túlment...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:29:40

mi lesz a VVvel, ha jocó megint beindul és hazamegy és sárlott se bírja, hogy nem pókhálótlanítják?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:29:57

@ミラ: á, ők nem maradhatnak hosszú távon, még megnyernék :)

2014.01.31. 22:30:13

Voksán Virág költözik be.

ő-szinte 2014.01.31. 22:30:14

Bazzzzz :OOOOOOOOOO

UNCSISÁÁÁÁÁG lesz...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:30:29

@A Proverbiális Noszty Fiú: én disznósajtnak tudom elképzelni. De vékonykolbásznak semmiképp.

Amúgymegegybetegesállatvagy. :D

tena_lady 2014.01.31. 22:30:29

@agimano: Na igen. Meg az egész, amit Viki művelt végig... Nem is az, hogy ő idegelte Simont, hanem mikor ráuszította Krisztiánt! Viki nem maradhat sokáig a villában. Iszonyatosan ellenszenves, amit csinál.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:30:30

@CsigaBiga: simon ettől az esettől függetlenül se volt a villába való. egyébként ő mondta krisznek előtte, h ne üljön fel a provokálásnak és ugrott azonnal.

nathalie 2014.01.31. 22:30:35

@MolnarErik:
ja , nagyot akartak szakítani, ezért küldtek be annyira retardáltakat, hogy az már döbbenet. most meg fogják a fejüket...

FawltyTowers 2014.01.31. 22:30:53

Szájmonon túl azért megjegyezné, hogy bugyitlan egy gátlástalan és gusztustalan lény. Uff.

Shoyu 2014.01.31. 22:31:20

Sziasztok!
Nagyon szerettem volna ha Simon nyeri ezt a játékot, mert eredeti figura, aki a többiekhez képest viszonylag a helyén tudta értelmezni a dolgokat, Vikivel kapcsolatban is. Viki viselkedése olyan mértékben volt provokáló, amit nem hiszem, hogy bárki tolerálni tudott volna. Őt kellett volna kirúgni a villából. Az is nyilvánvaló, hogy ezt a viselkedést kint soha nem merte volna bevállalni, mert szétrúgták volna az arcát. Bent a villában viszont kapóra jött, hogy annyira kikészítse az egyik legerősebb játékost, hogy az teljes joggal letépje róla félig a pólóját és emiatt hazaküldjék, így nagyobb az esélye megnyerni a játékot. A szavazókat nem értem, viszont a műsort nem fogom tovább nézni, eddig is haszontalan időtöltés volt, örülök, hogy ma erre rájöttem. Kár, hogy arra is, hogy a magyar átlag képtelen átlátni még a legátlátszóbb szitán is.

Cimili 2014.01.31. 22:31:29

Véleményem szerint Simon kezdte elbízni magát és ez lett a veszte. Mindenesetre nagy lecke a többieknek is, hogy meddig mehetnek el a veszekedésekben.

fran7 2014.01.31. 22:31:39

@nosce: Örök klasszikus: Számtalan embert megölhetnek egy filmben, de a kiscicák halálakor borzonganak meg a nézők. Szerintem az rtl ezt nem tűrhette. Illetve, két hétig van a Mindig TV-én ingyen RTL2, kell valami műsor, hogy ott ragadjon az ember.. Ahhoz meg ilyen megdöbbentő események kellenek.

agimano 2014.01.31. 22:31:39

@szerivan: és mi van az egyenjógúsággal?

tjunior 2014.01.31. 22:31:54

ez a viki egy konkrét pszichopata, Szájmon meg hülye volt, hogy felült a provokációnak

marevil 2014.01.31. 22:31:59

@CsigaBiga: Én már kivettem az rtl2 a csatornákból h még véletlen se jöjjön be!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:31:59

Nem Szájmon volt az, aki azt mondta, ő mindenkivel játszani fog, ő mindenkit kicsinál a végére? Hát most úgy néz ki, T34 jobb provokátornak bizonyult.

Fenntartom az elméletemet: RTL-ék ki akarták hozni, mert kezdett kontrollálatlanná válni. Persze nem léphették meg ők maguk, így felhasználták az incidenst arra, hogy pálcát törjenek a feje felett.

Na azért Viki sem egy szent. Maradjon bent egy darabig és manipuláljon, de ne nyerjen!

A legnagyobb lúzerek pedig Durci és Zsóti, mert az ő nagy konfliktjukból egy másodperc sem került az öfibe.

@☺Mazsola: Jóéjt!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:32:04

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: juteszembe, Zsolti nője is Enikő, mint Olivérnek volt anno.
Lesz itt még dráma!

nathalie 2014.01.31. 22:32:25

Viki egyébként majdnem kettőt küldött haza. Hogy mondta a többieknek hogy hagyják krisztiánt, ha megüti simont, hát megüti. gondolom simon meg visszaütött volna, vagy próbált volna. egyből kettő megy.
Ha így nézzük viki castingja profi lett.

Tompó 2014.01.31. 22:32:32

A Baukót beküldhetnék egy láda vodkával..helyretenné őket :D

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 22:32:35

Holnap azt lehet megszavazni, hogy büntetésként Vikinek lecseréljék-e az egyik kacsát egy vak komondorra.

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:32:41

Persze, khf van, gondolom, ti sem számítottatok másra.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:32:53

@szerivan: "Voksán Virág költözik be."

Akkor lesz csajszex, Teó már most csorgatja a nyálát - szájból meg úgy egyébként is...

Dr. Furifangosz 2014.01.31. 22:32:54

@CsigaBiga:
Én meg most kezdem jobb kedvvel nézni, nem kell látnom-hallanom azt az idiótát.

tena_lady 2014.01.31. 22:33:01

@Shoyu: Egyetértek. Simon nélkül annyi az egész műsornak. Aurelio a másik húzókarakter, de egy egyedül ő is unalmassá válik. Kellett volna az ellensúly.

FawltyTowers 2014.01.31. 22:33:06

@szerivan: :)))))

Hamar vége lesz a vv-nek, ha mindenkit kizárnak szép sorban, mert nem tudnak uralkodni magukon. Költséghatékonnyá válik a műsor.

fran7 2014.01.31. 22:33:37

@ga-ap: Kösz a tömör verziót.

Schlomo Goldberg 2014.01.31. 22:33:46

Tényleg kibaszták Simonkát, a baromarcú agresszív hobbitot?

Köthetünk fogadásokat hogy valaha is fog -e találni munkáltatót a következő 10 éveben. Szerintem nem.

nowo1 2014.01.31. 22:33:47

Ennél undorítóbb embertípust,mint ez a VIKI,én még nem láttam!
Pontosabban láttam,de kerülöm őket,mint a szart!!!

Nem baj,Simon,akkor is Te voltál a legjobb!!!

Rád mindenki fog emlékezni,míg a patkány Vikire nemsokára senki!

Tompó 2014.01.31. 22:33:51

@nathalie: Igen arra számított, hogy a két fiú bunyózik....persze valahol érthető..nyerni akar...de azért ennyire aljas még senki nem volt...

ő-szinte 2014.01.31. 22:33:59

@szerivan: pufi, ez mégviccnek is rossz :DDDDDD

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: szuper, akkor most azt is, hogy bent legyek ;DDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:34:02

Megvan,@Haynauval pont erről beszéltünk, ez VV Jeromos és szárnysegédje, VV Ernő háttérmunkája.

Felvirradt a napjuk, beérett munkájuk gyümölcse!

HummeRC 2014.01.31. 22:34:05

Az csak egy villanásig tűnt fel, de jól láttam, hogy Aurélió a szobában csókolgatta Teo-t, aztán elment zuhanyozni, ahol Zsófival csókolózott rendesen? Mert akkor vagy a legmázlisabb napja volt életében, vagy komolyabb csajozógép, mint amilyen hisztis szüzikének gondoltam. :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:34:08

@ミラ: Majd a másodszereposztás fejezi be.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:34:09

@szerivan: Voksán Viráááág?! :D hát ez meg hogy jutott eszedbe?!

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:34:36

Kiszürkült Simon a főoldalon.

mrsleepy 2014.01.31. 22:34:37

annyira vicces viki most megmutatta hogy a vicc a gatya le húzás egy igen pattanásig feszült helyzetben elfogadott,

jucifer21 2014.01.31. 22:34:42

Simon megfaszult Sarlott utan. Uncsi lett. Es tenyleg. Best party ever.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:35:11

@HummeRC: Igen, úgy látszik nem udvarolni kell Zsófikának, hanem féltékennyé tenni.

marevil 2014.01.31. 22:35:12

Innen is elköszöntem,további sok jót mindenkinek!

Kardhal.0 2014.01.31. 22:35:22

@HummeRC:
Így láttam én is, szóval vagy ez volt, vagy ketten egyet haluztunk. :)

Garott 2014.01.31. 22:35:27

Amilyen érdekesen indult ez az évad, most számomra annyira cseszték el. Egy ember kiesése, egy húsz perces szavazással. Egyértelmű számomra, hogy egy egész napos szavazásnál Simon nem esett volna ki. Számomra ezzel ennek a szériának vége. Innentől egyértelműen látszik a teljességgel egyoldalú döntésből (hisz teljesen kölcsönös volt), hogy egyeseknek mindent el fog nézni az RTL Klub. Kár ezért a vezetői hibáért. Reméljük a köv szériában lecserélnek egy-két döntéshozót. Én töröltem az appot, innentől ez az egész nem érdekel.

nowo1 2014.01.31. 22:35:28

@Haynau: "A legnagyobb lúzerek pedig Durci és Zsóti, mert az ő nagy konfliktjukból egy másodperc sem került az öfibe."
-mi volt az?

nathalie 2014.01.31. 22:35:43

@FawltyTowers:
azért zsófi se semmi. csak azért ugrott neki a zuhany alatt az olasznak, mert látta mással keverni. tipikus tinipicsa viselkedés. még jó hogy dugtak, mert akkor azt is megengedte volna az olasznak, csak hogy bizonyíthassa, ő is van olyan mint az előtte lévő.
hihetetlen ribancokat sikerült összeválogatni idén.grt.

Istenes Bence 2014.01.31. 22:35:45

@genevieve: Tudod, hogy mi az a ráutaló magatartás? Simoné az volt, mármint a cigifüst, pia a vízbe. Az állatkínzás előjele is lehet.
Előttem leírta már valaki. Neki ez poén, hogy ilyet tesz egy állattal?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:35:45

@Tompó: én Alekoszt küldeném be.
Ő megtanítaná a jómodort a sok semmire kellőnek!
Két hét múlva, az összes hülyegyerek elálló kisujjal fogná a csészét, az biztos.

Nussszi 2014.01.31. 22:36:21

@HummeRC: Jól láttad:D
Lesz itt cica háború:D
De, hogy ezért a pasiért... Hát na..

agimano 2014.01.31. 22:36:24

Amúgy a póló eltépésében Viki is elég erősen benne volt, mert Simon csak fel akarta húzni szerintem, de ő meg visszahúzta és elszakadt

2014.01.31. 22:36:32

@ő-szinte: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Teo befeküdne alá, hogyaszongya "Taposs agyon!"

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:36:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): csak basszák a csőrömet az ilyen béna szerkesztői húzások, illetve amikor a kompenzáló szerencsétlen idiótáknak ilyen formában visszaigazolást adnak, retorzió nélkül.

Ja meg a műbalhékat.

De most akkor én maradtam le totál mindenről, vagy tényleg csak az öfi közepén köpték el hogy amúgy lehet szavazni, de kapásból kb 70-30-ról indult az állás?

nathalie 2014.01.31. 22:37:02

@FawltyTowers:
nem dugtak, azt akartam írni
:)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:37:18

@marevil: Nehogymá', Báttya! A jó kommentelők csak maradjanak már itt!

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Teo mondta a minap, hogy Voksán Virág költözzön be, ő arra gerjedne. :D

@HummeRC: Pinki a "két lépést előre, egyet hátra"-taktikát alkalmazza. És bejön neki, mert mint tudjuk, Debilió a nemiszervével gondolkodik.

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
i.imgflip.com/6j4pt.jpg

ő-szinte 2014.01.31. 22:37:24

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: jó ez az antré eléggé improvizálna mindenkinek ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FawltyTowers 2014.01.31. 22:37:47

@nathalie: egyetértek. Ami ezután következik számára, az az övé lesz. Orélió előbb tenné rá a jelent, ha nem úgy fetreng, ahogy ő akarja, vagy megunja, mint bárki másra.
Pinki elszúrta. Hagyni kellett volna a tarajos gőtét úgy, ahogy van.

2014.01.31. 22:37:53

@mrsleepy: Nem, szerinte MMKK elfogadott. Döbbenet, ugyanannyira beteg mint Simon.

Istenes Bence 2014.01.31. 22:37:54

@Shoyu: Oké! Ne nézd. Pá.

UI: ne is írj többet. Pá2.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:37:57

@Haynau: uezt írtam :D

Meg a javaslat: küldjék be zsóti nőjét :)

Lesz konflikt.
Meg van nekik az a pénz is :D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:38:05

@agimano: nem volt fair, az anyag már régen elfáradt azon a testen, azért szakadhatott ilyen könnyen.

Illetve Simon megtalálta a póló csakra/nyomáspontját.

nathalie 2014.01.31. 22:38:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
meg baukó évát :D:D
na neki próbálna meg valaki tíz centiről az arcába üvölteni :D és ő már verekedhet is :D:D

tena_lady 2014.01.31. 22:38:32

Már másodszorra kérdem, mert még mindig nem értem, hogy most komolyan az állatok miatt lett kiszavazva? Főleg a cigi miatt, miközben a dohányzósarok mellé rakták be a kacsát/libát? Meg a bólé miatt, amiből nem ivott a madárka, mert kb. 2 percig volt a táljában? Vagy azért, mert lerántotta Viki pólóját, miután Viki kiütötte a kezéből a tálat és lerántotta a nadrágját? És az RTL ennyire maga ellen van, ahogy megszavaztatták a legérdekesebb/legmegosztóbb karakter kizárását? Nem hiszem el. Nincs is kedvem tovább nézni ezt a műsort.

FawltyTowers 2014.01.31. 22:38:58

@FawltyTowers: korrekció... tenné rá a jelet

HummeRC 2014.01.31. 22:39:29

@MolnarErik: @Kardhal.0: @Nussszi: Ha ti is láttátok, akkor nem halucináltam. Na ez legalább érdekesnek ígérkezik! :D

genevieve 2014.01.31. 22:39:30

@Istenes Bence: ja értem cigifüstöt lehet az emberekre fújni, meg piát adni nekik:-))) azokat nem kell védeni:-)))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:39:42

@Haynau: Befutnak a lovacskáink, megtetted a téteket a titkos favoritokra?! :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:39:44

@A Proverbiális Noszty Fiú: Azt hiszem, az elején több is volt az, mint 70-30. Aztán folyamatosan csökkent.

@szerivan: A "taposs agyon!" az Debilió sora a szövegkönyvben!

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 22:39:49

@Shoyu: a vv nem hittantábor, be kell építeni az idegrencert, akinek nem sikerül, úgy jár, mint Simon vagy ÉLL

zaphodbeeb 2014.01.31. 22:39:54

Jóestét!
Amit ma a béne ertéel csinált az puszta igazságtalanság és görénység. Mert mi is történt? Viki folyamatosan provokálta, majd fizikailag bántalmazta Simont, mindemellett méltóságában alázta meg. Ezek után látványosan menekült az udvaron segítségért sápítozva. Ezek után Simon fizikailag bántalmazta, egyben méltóságában megalázta Vikit. WTF?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:39:55

@HummeRC: lemaradtál. zsófival hiszti volt kint, bement, lesmárolta teot. aztán egy idővel később feküdt zsófin, vele is. zsófi megundorodott a gondolattól, hogy ágyba menjen vele, ekkor jocó már röhögött a sarokban. bement teo a hálóba és nekiálltak smárolni megint, erre benyitott zsófi, zuhanyra készen, majd a zuhany alatt megint ő smárolt auréllal. azért ez a kemény :D és senki se köpött le senkit, teo meg zsófi viszont nem lesznek öribarik. de most kivel fog aludni aurél? mert ha mindkettővel, akkor mégis visszaszívok mindent és csajozógép :D

ewfuns 2014.01.31. 22:39:59

Sziasztok! Megnéztem a vidit. Nekem az a kérdésem, illetve észrevételem lenne, hogyha Viki kezdte ezt a nadráglehúzást, ő nem kap semmi büntit? Persze Simpn itt totál megzakkant, de azért van ok-okozati összefüggés szerintem. Persze, lehet, hogy rosszul látom. :)

2014.01.31. 22:40:05

@ő-szinte: Betennéd oda a lábad?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:40:06

@HummeRC: a csajok menekülni nem tudnak, palialternatíva és érdeklődés hiányában pedig bevállalják ezt az abortuszreklámot.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:40:13

@nowo1: Hát ez az, nem tudja senki, de tegnap éjjel nagy öri-hari volt köztük.

Kardhal.0 2014.01.31. 22:40:20

@HummeRC:
Még a végén hárman bújnak a paplan alá egymásnak kedveskedni. :D

ő-szinte 2014.01.31. 22:40:46

@szerivan: áhhháháháháháháháhá :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:40:51

@ő-szinte: csak hatásos belépővel lehet, nem?! :D
Bugyit azért vigyél ;)

nowo1 2014.01.31. 22:40:51

@tena_lady: VELED IS EGYETÉRTEK!
NEKEM IS ELMENT A KEDVEM AZ EGÉSZTŐL!!!

KURVA -500 VIKI!!!

Cave Nick 2014.01.31. 22:40:52

Van azért abban valami mélyen abszurd, amikor naponta tucatszám szárnyasokat bezabáló (megjegyzem azokat előtte lemészárolták), _egész nap_ dohányzó felnőtt emberek pont azon akadnak ki sikítva, hogy az egyik hülyegyerek kb. 2 mp erejéig bedugta (és nem ráfújta a füstöt) a saját cigarettája nem égő végét(!) egy kacsa ketrecébe. megaLOL

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 22:41:22

@tena_lady: "Ön kizárná Simont a VIKIVEL történt incidens miatt?"
ez volt a kérdés, és nem a kacsával történt incidens miatt, szerintem választ kaptál a kérdésedre

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:41:49

@HummeRC: Érdekes? Micsoda? Teo szerintem hülyéskedett Debilióval. Pinki meg érezte, hogy esetleg a saját dugájába dőlne és csőrre engedte a kis Amorózót.

FawltyTowers 2014.01.31. 22:41:55

@ミラ: józsibáttya egész idő alatt úgy gondolta, szexvideót néz a hálóban. Még a szünet gombot is benyomta, majd szólt, miután Pinki kiment: mehet!
Édesjóistenem, drágakenyér....

2014.01.31. 22:42:00

@tena_lady: Először mondom el, nem az állatok miatt lett kiszavazva, hanem mert erőszakosan tépte Viki pólóját.

Tompó 2014.01.31. 22:42:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): minél jobban eláll a kisujj annál műveltebb :DD@tena_lady: valami nagyot akart lépni a csatorna..hogy pörgős váratlan meghökkentő legyen a műsor...nyilván nem igazán gondolták át...aztán pár nap múlva majd fogják a fejüket..várható, hogy valami történni fog, hogy kompenzáljanak....bemegy valami vendég..vagy új "szerelmes" pár lesz...

Shoyu 2014.01.31. 22:42:12

Gusztustalan volt ez az egész, szavazástól, provokálástól, mindenestül. Nem lepne meg ha Viki beépített ember lenne amúgy, terelgetné a drogról éppen lejövő fiatalokat és kiadták volna azt is neki feladatként, hogy rúgassa ki valahogy Szájmont, hányinger. És egyébként is mi lesz Vikivel. Jó esetben legyen második helyezett, az szív bent legtovább a villában. De mit fog csinálni kint, pl. hogy talál munkát, láttuk milyen jó képességei vannak és milyen együttműködő. Kurva nagy faszság volt ez az egész az RTL részéről.

HummeRC 2014.01.31. 22:42:14

@marevil: Te tudod, de nem örülnék neki. Az avatarod is ideköt. Szerintem gondold át. ;)

@Haynau: Ezek szerint működik. Bár én arra gondoltam, hogy azért, mert Aurélió nem zuhant össze, miután "szakítottak", hanem másnál keresett vigaszt, ráadásul a villalányok is kiosztották, tehát nem kapott csajos támogatást. Persze tévedhetek. :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:42:35

@genevieve: Hát a pia ellen tudnak védekezni, hacsak nincsenek bepiálva. A füst ellen meg védik őket, azért lehet csak kint bagózni.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.31. 22:42:50

A végső győztes kiléte nagyjából el is dőlt, a helyezettekre még lehet fogadni.

Shoyu 2014.01.31. 22:42:58

@foxglove (igazándiból): egyetlen vv-ben sem volt ilyen idegesítő, provokáló karakter, mint Viki.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.31. 22:43:22

Azért az érdekes, hogy a szavazás témája nem az volt, hogy "zárják-e ki Simont" hanem az, hogy "Ön kizárná-e"!
Nem ugyanazt jelenti a kettő...szerintem. Ha már "jogról" meg "nyelvhelyességről" polemizálunk itt időnként.

Lasombra 2014.01.31. 22:43:34

@nosce: igyekszem.

más:
kimaradt az előbb a gyors értékelésemből, hogy nálam Viki is Arany Szívlapát-díjas, de neki az lesz a méltó büntetése, hogy az első párbaján akárki ellen veszteni fog, mert a sok Simon fan már melegíti a szavazó ujját.

én meg csak egy kávét kérek.

tena_lady 2014.01.31. 22:43:36

@foxglove (igazándiból): Ugyan már. Nem a kérdésre szavaztak az emberek, hanem amit láttak abban a jelenetben. Viki meg nagyon nyomatta a saját verzióját, hogy az rögzüljön. Manipulálni nem nehéz. Nekem még volt is ilyen kurzusom, ahol ezeket a technikákat tanultuk.

ő-szinte 2014.01.31. 22:43:58

@szerivan: MMKK ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
kettő perc alatt basznám ki a biztosítékot némelyeknél, némelyekkel meg nagggyon jóbarik lennék ;-))) :-DDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:44:05

@Shoyu: oooooooo mert alekosz aztán rendes, normális fiatalember volt, egy idegesítő húzása se volt :DDDD mégis megnyerte.

Shoyu 2014.01.31. 22:44:08

@Istenes Bence: Vicces vagy, még egyetlen egyszer sem beszéltünk semmiről, húzz már a faszomba.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:44:28

@A Proverbiális Noszty Fiú: ezen filóztam én is, de volt néhány perc, amikor nem néztem az öfit és azt hittem, hogy ez a szavazás már korábbról indult, csak én maradtam le.
A többivel egyet értek. Innentől kezdve a provokáció lesz a fő irány a villában.
Az marad tovább, akinek erősebbek az idegei...
Ja és akik a dugásra alapozták a bennmaradási stratégiájukat, na azok most szívnak, mert az már kevés lesz.

Tompó 2014.01.31. 22:44:32

@ewfuns: ja..amit a dagi is fizikálisan inzultálta..azért semmi nem jár!!

Shoyu 2014.01.31. 22:44:54

@ミラ: Alekoszt ezzel akarod összehasonlítani?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:44:54

@HummeRC: Zsófi 1 kis gondolkodás után rájött, h neki az egyetlen esélye a bentmaradásra Aurélió, mint ahogy Teónak is.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:45:20

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Igen a "Kussolj mán!"-ra teljesen begerjedtem. Feláll a gallérom!

@foxglove (igazándiból): De vajon VV Baukó tudja-e, hogy a köpés ITT teljesen mást jelent? Nehogy undorból leköpje pl. a Traktorost, aki utána premier plánban jól megrakja??!

ne most (CX) 2014.01.31. 22:46:11

Viki jobb volt - nem sokkal, de Simonnál fogyott el a cérna előbb.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:46:11

@HummeRC: elolvastad a teljes közvetítésemet? :)

ő-szinte 2014.01.31. 22:46:14

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: tanga mindééég minden körülmények között van nálam ;-DDDDDDDDD

Shoyu 2014.01.31. 22:47:05

@ミラ: Nem úgy értettem. Alekosz ugyanolyan nobody, mint bárki, de soha nem csinált ilyet, amit most Viki és igazából nem is nagyon láttam még ilyen viselkedést senkitől talán csak megrendezett filmen, mert az emberek nem viselkednek így, még a legnagyobb bunkók sem.

FawltyTowers 2014.01.31. 22:47:07

Azért még mindig ott tartunk, tagtársak, hogy a villában ki bírja tovább... így vagy úgy.
Számomra Simon már rég nem érdekes figura, kifejezetten irritálóvá vált. Viki utánfutós hasonlata remek volt Csárlira, sztem most ő is rebegjen el egy halk köszönömöt mindenki felé, aki lehetővé tette, hogy végre elkezdhesse a saját játékát. Mert eddig csak simonnéként szerepelt, az első egy-két napot kivéve.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:47:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Lelki ráhatással Józsit, Kriszt, Izát, Teót és tán Auréliót lehetne kiejteni. Csupán.
Persze Simi is ezt csinálta, csak ő általánosan, nem olyan célzottan.

nathalie 2014.01.31. 22:47:42

@foxglove (igazándiból): sztem beküldenek, hülyék lennének kihagyni. meg azt már élből utálni fogják a többiek, mert ő húsz nappal kevesebb töltött bent mint ők, és az a húsz nap olyan mint a végtelen!!! és legalább meghallgathatom azokat a nagy szavakat: két napja ismered! kettő! engem húsz!!! mégis hátba szúrtál! :D:D

józsi is bepánikolhatna újra aztán kijöhetne. semmit nem csinál. viszont egyre retardáltabban bámul, hallom ahogy halnak el az agysejtjei és a tátott száján keresztül távoznak.

ewfuns 2014.01.31. 22:47:56

Az is érdekes, hogy eddig a szavazásokra mindig 1 napot adtak, most meg adás elejétől végééig lehetett szavazni... Nekem ez büdös.

Más: tud valaki a VV6-hoz FB oldalt? Szívesen megnézném, hogy ott milyen reakciók vannak?

zaphodbeeb 2014.01.31. 22:48:05

Viki görénysége ami kb 4-5 napja nagyon látványos innen kívülről tegnap megtette hatását. Kb. mindannyian alkohol hatása alatt voltak, de ez mindegy is. Először a Krisztián-Simon vitát oltotta majd a békítő felet (asszem Zsótit) állította le, hogy hátha Krisztián megüti Simont. De már jóval előtte is oltotta Csárlit. Ja, és folyamatosan belemászik a másik belső intimszférájába (50 cm), onnan magyaráz, ami kristálytiszta agresszió. Azon, hogy ezt az ertéel nem látja már nem is csodálkozok mert sem technikailag sem szerkesztési módszertanilag nem alkalmasak egy ilyen produkció levezénylésére.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:48:21

@Shoyu: nekem rendkívül bunkónak tűnt alekosz is, ő volt a fő oka annak, hogy azt az évadot inkább hanyagoltam a második felében.

Istenes Bence 2014.01.31. 22:48:59

@Shoyu: :DDD ;)
Simonság van? :DDD

HummeRC 2014.01.31. 22:49:02

@ミラ: Köszönöm a részletes tájékoztatót, erről tényleg lemaradtam akkor rendesen. Be kell pótolnom feltétlen. :D

@A Proverbiális Noszty Fiú: Ha annyira undorodnának, akkor vissza is foghatnák magukat. Gondolom nem volt benne az rtl-es szerződésben, hogy kötelező szexuális párválasztás lesz a villában.

@Kardhal.0: Ez nekem is eszembe jutott. Jó kis fejlemény lenne. Rögtön bevezetnék a fizetős online közvetítést. :)

@Haynau: Szerintem érdekesebb látni a csókolózó párokat, mint az unalmukban veszekedő villa lakókat. Ha összejönnek az is érdekes, ha meg emiatt kitör a női pankráció, az is érdekes látvány. :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:49:08

@FawltyTowers: +1

Hiányzik a pattogatot kuki, ahogy így hátradőlve nézem, hogy fröcsög itt a kommentekben a kula! :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:49:25

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: A barátnőjére gondolt, miközben a keze egyre lejjebb csúszott :)

2014.01.31. 22:49:28

Nos, Viki provokált, a primitív simon pedig kapott rá. A provokációt a villaszabályzat nem tiltja, ugyanakkor simon még állatot is kínzott minden értelemben (Viki + kacsa).
Egy ilyen igénytelen, elmegyógyintézeti esetnek kint van a helye. Kiváncsi vagyok, hogy a k.rvája ezek után hová fog dörzsölődni.

genevieve 2014.01.31. 22:49:29

nyugodjatok meg, simon kapni fog még egy esélyt miután egy éjszakán át valahol elzárva gondokodhatot és utána visszaküldik a villába:-)

nathalie 2014.01.31. 22:49:43

@FawltyTowers:
valamikor pont az jutott eszembe, hogy sárlot lassan produkálni fog egy szakítást.
egyrészt balhénak is jó, hogy rá figyeljenek, másrészt sztem rájöhetett azért, hogy ez a nagy simonság hosszú távon nem biztos hogy szórakoztatni fog bárkit is. hiszen még ő is uncsinak találja :D
remélem beküldik neki a mackót, akit annyira szeretett volna, persze csak barátkozás céljából

Tompó 2014.01.31. 22:50:01

@ewfuns: vv attila oldalán szerintem

nowo1 2014.01.31. 22:50:56

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Viki hány embert fog még ilyen módon kikészíteni?
Mert így könnyű...
Úgy látszik neki mindent szabad...
Húúú,az ilyen embertől mentsen meg mindenkit az Isten!
Rossz ránézni.Még látni sem bírom.
Félelmetes!

FawltyTowers 2014.01.31. 22:52:06

@nathalie: van olyan érzésem, ha Csárlinak kitisztul a feje, rájön, hogy eddig csak szerves tartozékként működött. Vagy majd Viki elmagyarázza neki. :)))

@genevieve: anno Zsuzsi sem kapott. Végleg távozott.

@Haynau: írtam valami csúnyát, vezénylő tábornokom?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:52:16

Viki lesz itt a VV6 Pókmajma.

Bár akkor stílszerűen Pókmalac.

www.youtube.com/watch?v=XtFfPyhVJxY

Shoyu 2014.01.31. 22:52:29

@zaphodbeeb: Az egy dolog, hogy az rtl ezzel nem foglalkozik, az, hogy a szavazók sem, az viszont gáz. Bár valószínűleg manipulált szavazás volt, csak az okát nem értem, mivel Szájmon az elején tűnt teljesen őrültnek, mostanában már szinte teljesen normális volt, beleértve a trikólehúzós akciót, én simán szájba vertem volna, és valószínűleg folytattam volna egy darabig, úgysem üt vissza, jobban kell neki az a lakás.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:52:49

@genevieve: az elég nagy flash lenne, nézném a bentiek arcát, mikor belép! :D
Viszont ezzel elég erőssé válna, ami az idiotizmusával együtt veszélyes lehet.

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 22:52:53

@nathalie: igen Józsi egy tuja. Krisztián is csak akkor lett volna érdekes, ha Simon bent marad, így viszont...
Nem tudom milyen karakter lenne jó, de sskk ne egy tuját, mindenki hóttunalmas így is már...2-3 ember van, aki tényleg csinál is valamit, a többiek csak pislognak, mint hal a szatyorban.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:53:05

@genevieve: "nyugodjatok meg, simon kapni fog még egy esélyt miután egy éjszakán át valahol elzárva gondokodhatot és utána visszaküldik a villába:-) "

Megvárják, milyenek a reakciók - és ha túl nagy a felháborodás, akkor visszaküldik? Mi van, ha ki sem küldték? Nem láttuk, mi történt a "két perc múlva szól a gong" után. Lehet, hogy "kegyelmet kap", amiért valami megalázó és ciki feladatot kell megcsinálnia (bár: mi lehet cikibb és megalázóbb annál, hogy valaki bevállja a heteken keresztül kamerák előtt majomkodást?) - és maradthat.

Csak egy ötlet.

nathalie 2014.01.31. 22:53:11

@FawltyTowers:
sztem ezt ő eddig is tudta, csak azt hitte hogy szórakoztatóbb valakinek lesz a szerves tartozéka

HummeRC 2014.01.31. 22:53:24

@MolnarErik: épp időben. Ez nekünk is jó és Auréliónak is jó. Valamint végre van +2 aktívabb szereplő odabent, a tuja csajok helyett.

@ミラ: Igen, nagyon @nathalie: köszönöm. Csak elképzeltem a helyzetet. Ezt vissza kell néznem! :D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:53:38

@HummeRC: Teó részéről Alexa kimenetelével le is zárult a játék, ez a biszex/leszbikus vonal ki is fújt.

Mindkettő próbál egyetlen lehetőségével élni.

agimano 2014.01.31. 22:53:44

mit fog vajon ahhoz szólni Simon, hogy megtudja Sárlik múltját?

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 22:53:44

@genevieve: bakker, tényleg, 1 hét múlva visszaaplikálják Simont

FawltyTowers 2014.01.31. 22:54:11

@nowo1: vannak még ilyen irritálók odabent. Egyik sem jobb a másiknál, csak másképp adják elő.

ő-szinte 2014.01.31. 22:54:23

@szerivan: essszt nem értem, kinek nem egyértelmű??? :-OOOO

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hát mossst, hogy ki ment simonság, azért elgondolkodtató :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
de mindenképpen pasikkal ;-))))
kiszóratnám velük a csajokat első körben és ahol csak lehet belepiszkálnék a kapcsolatokba, picit rommá manipulálnám őket és késsssz bent is vagyok a végjátékban ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ott meg csak bájosan pillarebegtetve mosolyognék ahogy egy jó királylányhoz illik amíg a pasik egymást ölik :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:54:27

@genevieve: az elzérva gondolkodás volt az első büntije.
bár tényleg nem láttuk, ahogy kilép az ajtón:D

HummeRC 2014.01.31. 22:54:35

Francos blog. Elszúrtam. :)

@MolnarErik: épp időben. Ez nekünk is jó és Auréliónak is jó. Valamint végre van +2 aktívabb szereplő odabent, a tuja csajok helyett.

@ミラ: Igen, nagyon köszönöm. Csak elképzeltem a helyzetet. Ezt vissza kell néznem! :D

@nathalie: 10 pontos a hátba szúrós dumád, szinte hallom, ahogy mondják! :D

Shoyu 2014.01.31. 22:54:38

@nowo1: És basszus ez itt lakik Budapesten, bármikor szembejöhet és belemászik az arcodba és mondja a provokatív faszságát :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:55:16

@FawltyTowers: Hogyhogy csúnyát? Ez amolyan guglipluszos "egyetértek" volt, csak lusta voltam kiírni... :D

@HummeRC: "Szerintem érdekesebb látni a csókolózó párokat, mint az unalmukban veszekedő villa lakókat. Ha összejönnek az is érdekes, ha meg emiatt kitör a női pankráció, az is érdekes látvány. :D"

Stimmel!

Hogy fröcsög itt a kula! Meg néhány ember is! Össze ne vesszetek, mert a végén még trikótépés lesz belőle!

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:55:36

Simon be is szürkült a mosolyalbumban.

genevieve 2014.01.31. 22:56:01

tulajdonképpen most már örülök, hogy nem találok bent egy tényleg szimpatikus lakót:-)

teljesen hidegen hagy ki és mikor esik ki...

ewfuns 2014.01.31. 22:56:03

@Haynau: Én rálestem az VV6 hivatalos FB oldalára. Ha a felháborodáson múlik, Simon ki sem léphet a villából, mert az RTL-t meglincselik. :)

nathalie 2014.01.31. 22:56:33

@foxglove (igazándiból):
ja, meg krisztián még laci mellett lenne érdekes, de hát valamelyik hazamegy.
az a baj, hogy akik csinálnak is valamit, mérhetetlen módon unalmasan teszik.
a dorka-zsóti szerelem számomra olyan mint valami elbaszott gergő- seherezádé utánzat, az aurélió meg zsófirománc, meg mint a cristofel - veronika dolog.
untat.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:56:39

@Shoyu: simikével meg a debreceniek.

@Haynau: most is hv-vv öngyilkosok vannak, akkor lenne csak közfelháborodás :D

tena_lady 2014.01.31. 22:56:41

Nőként mondom, hogy semmi értelme valakit azért tisztelni, mert nő. Ez pont olyan, mint valakit a kora miatt tisztelni. Viki nem nő, hanem egy ember. Emberként pedig olyan eszközökhöz nyúlt, ami nagyon aljas. Nem lepődnék meg, ha lenne egy párbaja Charlotte-tal és kiesne.

ne most (CX) 2014.01.31. 22:56:54

@Shoyu: Simon nem bírta, két meccset kellett megvívnia Vikinek csak egyet.

FawltyTowers 2014.01.31. 22:57:05

@foxglove (igazándiból): azt szerintem csak abban az esetben tehetnék meg, hogy visszaviszik - most az mindegy, hogyan - ha az rtl döntése lett volna.
Ennyi erővel visszaapplikáltathatnák nyihahát is. Az is szimpátiaszavazás volt.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:57:22

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: félelmetes amúgy, kint mindkettő röhögve csapkodná homlokon tűsarkúval/felcsatolható motoros szeretővel ezt a kis díszbuzit, de zárt falak között meg ő az amorózó.

Bár valamiért csak kialakult benne ez a kép saját magáról.

2014.01.31. 22:57:24

@FawltyTowers: simon nyekegő, se eleje, se vége körmondataitól a hajam égnek állt. Amúgy egy nagyon elmebeteg, unalmas, idióta energiavámpir. Hálát adok a jó Istennek, hogy imáim meghallgattattak.

genevieve 2014.01.31. 22:57:32

én is megnézném a többiek arcát ha visszaküldenék:)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:57:54

@ewfuns: De a lincselés közben üvöltsék a pofájukba jó közelről, hogy: "mi a faszért nem adjátok az éjjeli onlájnt?!?"

Lécci lécci! :D

FB-oldal címét tudod adni?

Avanivi 2014.01.31. 22:58:15

Valóban megy haza Simon ?

Shoyu 2014.01.31. 22:58:24

@Haynau: Az már nagyon cinkes lenne, ha visszaküldenék. Azért a nézőire jobban vigyáz az rtl, mint a játékosaira. Valamiért Simont ki akarták rakni, de nem tudom miért, talán csinált bent valami mást is, körbeszarta a villát, vagy nem tudom.

zaphodbeeb 2014.01.31. 22:58:45

A Pinky-Debil-Tejó események biztos, hogy abban a sorrendben voltak, ahogy mi láttuk? Nem. Más a helyzet ha a fürcsi előbb volt mint a hálójelenet.

Wilzor 2014.01.31. 22:58:48

nemhiszem el bazmeg. ezért kizárták szájmont. mi a faszt nézünk ezután? aurélió fürdőskurvákat megszégyenítő hisztijeit?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:58:55

akiknek hiányzik:

Klaudia Nagy
FIGYELEM! Holnap sztrájk a villánál! Like aki ott lesz! SIMONT vissza! Mivel a Viki rántotta le a Simon nadrágját őt nem érintette a kizárás (?) A Simonért lehetett nézni leginkább a ValóVilágot, a legszínesebb egyéniség!

www.facebook.com/visszavvsimont?fref=ts

ewfuns 2014.01.31. 22:59:11

@Haynau: Én közben rátaláltam a VV6 hivatalos FB oldalára. Ha a felháborodáson múlik Simon maradása, akkor ki sem léphet a villából. Konkrét lincshangulat van az FB oldalon. :)

Az elmúlt 10 percben szerveződött egy Simont vissza a villába! oldal is, és 5 perc alatt 234-en likeolták.

genevieve 2014.01.31. 22:59:30

@tena_lady: nagyon-nagyon egyetértek:-)

nowo1 2014.01.31. 23:00:08

@ewfuns: linket kérünk szépen!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 23:00:28

@A Proverbiális Noszty Fiú: Jó, de az enbékettőnek is van gruppija :)
Akad ott lepattanó!

pocokpocok 2014.01.31. 23:00:29

basszus, vki írja le, mi volt: a szomszédba telepítettem gépet és még nincs feltöltve a mai...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:00:42

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: "Ezért indultak a háborúk is!"

Kivéve a Habsburgokat, azok inkább házasodtak és belterjesen keféltek. Mintha villalakók lettek volna ők is.

@Övönaluli Lali: "simon nyekegő, se eleje, se vége körmondataitól a hajam égnek állt. Amúgy egy nagyon elmebeteg, unalmas, idióta energiavámpir. Hálát adok a jó Istennek, hogy imáim meghallgattattak."

Egy idő után unalmassá vált, valóban. És a Sárival kötött frigye is azzá vált, gondolom azért váltott ilyen random bunkó üzemmódba, hogy érdekes maradjon a karaktere. Hát nem az (volt?).

2014.01.31. 23:00:45

@ő-szinte: Akinek válaszoltam.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:00:52

@zaphodbeeb: ezen gondolkoztam, de sose tudjuk meg :) mindenképpen érdekes, de zsófi fürdőköpenyben nyitott rájuk teoval és azelőtt nem hiszem, h közvetlen zsófival smárolt volna. őt jobban akarta, mint teot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 23:00:53

@tena_lady: Viki sztem bárki ellen kinn maradna momentán.

Cimili 2014.01.31. 23:00:55

Most mé nem nézhetjük, ahogy csomagol Szájmon?

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 23:01:33

@nathalie: ez így állóvíz. Egy Ati/Peti vagy egy hazudozó Vera karakter jót tenne.
Ha beküldenek még egy gyúrósjózsit vagy még egy Zsófit, akkor nem biztos, hogy nézni fogom.

FawltyTowers 2014.01.31. 23:01:37

@Shoyu: ehhez kapcsolódva pont azon morfóztam, talán nem is csak annyi volt a kacsa körüli cécó, amennyit láttunk-hallottunk róla, hiszen bent még az egérlyukban is kamerák vannak. Hogy mi történt, azt a stáb tudja csak. Nyilván ezért is jött a levél. Nem gondolom, hogy egy kis semmiségért csak úgy.... vagy... az az igaz, hogy volt más is a listán Simonal kapcsolatban és valahogy meg kellett oldani, mielőtt az aknára valaki rálép.
Az idő majd megoldja a Simon-fanokban is a dolgot, halad tovább az egész, ha a szerkiknek van esze, nekilátnak végre igazi, nagy volumenű feladatokkal ellátni a társaságot. Attól majd könnyebb lesz a felejtés.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 23:01:52

@ミラ: Édesistenem...

Ez önmagában szomorúbb, mint ami bent történik, vagy h egyáltalán áll a villa.

Mortanius 2014.01.31. 23:01:57

Valamiről lemaradhattam szerintem... Nem a szemüveges kocát kellett volna megszavaztatni!? Provokálás, gatyalehúzás majd erre jött egy válaszreakció. Mégis hogy van ez bameg!

HummeRC 2014.01.31. 23:02:07

@genevieve: Ne már! Az nem lenne fair a többiekkel szemben. :O

@A Proverbiális Noszty Fiú: De ez mindenkinek jó. :D

@ewfuns: Viszont tökéletes taktika volt arra az rtl2-től, hogy aki nem ért egyet, az miért nem szavazott az applikációval. Most majd még többen töltik le. :)

tejfölöszöldbabfőzelék 2014.01.31. 23:02:36

Érdekes, hogy Simon Aurélióról nem tépte le a ruhát, pedig az a takarót rántotta le róla, holott elvileg alatta éppen Sáriba mártogatta a pennáját. Ez valamivel megalázóbb helyzet, mint egy gatyalehúzás.

ewfuns 2014.01.31. 23:03:09

@ミラ: Ez nagyon keméééééény! :)))

2014.01.31. 23:03:10

@ewfuns: Miért nem űzték, hajtották az appot akkor mikor kellett? Simon nem megy vissza.

Shoyu 2014.01.31. 23:03:22

@tena_lady: Viki testfelépítését tekintve sem nő, kb. 3-szor akkora, mint Simon.

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 23:03:30

@FawltyTowers: tökmindegy mi volt az alapja, a nézettség fog dönteni
és a nézettségnek baromi jót tesz most ez is, meg az is, hogy 1 hét múlva visszaaplikálják Simont és nézhetjük milyen fejet vág Viki.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:03:39

@pocokpocok: ezt most olvasd vissza, pörgött sok dolog :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 23:03:46

@Haynau: lett is eredménye :D

Ősi székely jótanács (és itt elnézést a hölyegktől, de így szól):

"Fiam, jegyezd meg, légy mindig jóban a nőkkel!...
Náluk van az összes p.na"

Cave Nick 2014.01.31. 23:03:51

@FawltyTowers: amit ebből nekünk mutattak az nem állatkínzás volt, hanem csak néhány hülye vicc. ha más is történt, az megint más, akkor meg miért nem mutatják. persze a lényegen nem változtat, simont a ruhatépés miatt tették ki, nem kacsagyalázásért.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:04:23

@Shoyu: Az egész játék cinkes, szvsz.

@ewfuns: Adod a hivatalos oldal címét? Köszi!

@pocokpocok: Simont kibaszták a villából és a nézőkre kenték a döntést.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 23:04:32

@ミラ: ez olyan mint a gyűjtés Izaurának. :D

Vaaaaagy... az rtl szervezi az egészet, hogy még nagyobb reklámja legyen a műsornak. Végülis az x-faktorban már történt vmi hasonló, a tömeghisztériának (:D) engedve akár vissza is küldhetik Simont.
Ezzel egyidőben pedig szavazást nyitnak ismét, hogy Viki is bűnhödjön-e?
Na meg a kacsa, mint felbujtó, aki miatt az egész balhé kipattant!

ewfuns 2014.01.31. 23:04:40

Az a gondom, hogy Simon karaktere szerintem tök jó volt! Értette is a játékot, játszotta is. A többi agyhalott eltujázik bent.

Lasombra 2014.01.31. 23:04:50

na, csak hogy én provokáljak:

ha elfogadjuk, hogy az RTL nem manipulálta a szavazatokat, és tényleg így döntöttek a nézők, akkor elég furcsa lenne azzal visszaküldeni, hogy ezt akarták a nézők (akár tüntetés, akár kommentek)

ott volt a lehetőség akarni és nyilatkozni. még pénzbe sem került.
megmérettetett, könnyűnek találtatott.
ennyi, csá.

genevieve 2014.01.31. 23:04:53

@HummeRC: na és?:-)

nem erről szól a VV?

ewfuns 2014.01.31. 23:05:21

@Haynau: 3x belinkeltem már, de akkor újra. :) www.facebook.com/ValoVilag

Cave Nick 2014.01.31. 23:05:29

Amúgy furcsa, hogy 30 perc volt a szavazás, ilyen döntésben kellett volna egy napot adni, az reprezentatív lenne.

zaphodbeeb 2014.01.31. 23:05:29

@ミラ: Azt gondoltam, hogy Pinkynek van valamennyi tartása. Végignézi, hogy Debil cicázik Tejóval, majd csőröznek a fürdőben? Nemá. És a 2 napja tartó örök harag?

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 23:05:37

@nathalie: Ezt nem tudom kihagyni, és most a témába vág: "Every fairy tale needs a good old fashioned villain."
:P

2014.01.31. 23:05:52

@genevieve: nem merik megkockáztatni, mert simon kezelhetetlen, és elszólná magát a kulisszatitkokról...

Shoyu 2014.01.31. 23:06:16

@FawltyTowers: Nem a Simonról szól ez a dolog, hanem az egész megoldásról, ahogyan az rtl ezt levezényelte és arról, hogy díjaznak egy olyan viselkedést amilyen Vikié, ez nekem nagyon nem szimpatikus.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 23:06:20

@Mortanius: Itt a tépés a lényeg, mert a kár(és/vagy sérülés)okozás szabályellenes.

genevieve 2014.01.31. 23:07:05

az rtl úgy alakítja a szabályokat, ahogy csak akarja:-)

most ezzel lesz tele minden címlap pár napig:-)

pont leszarják simont, meg a többieket

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:07:21

@zaphodbeeb: most örök szerelem van, nyugodj bele :DDD

nathalie 2014.01.31. 23:07:27

@foxglove (igazándiból):
nem hittem volna hogy ezt valaha is leírom, de ide még egy fecó is jól jönne :D:D

Ebben az izába is túl sokat képzeltem. az én forgatókönyvem szerint már rég gyöngyvirágot kellett volna kérnie díszvirágnak, majd mérget gyártani belőle dorkának :D
most meg semmit nem csinál.
a zsolti is túl jól tartja magát, az se fog őrjöngve kisollót követelni... ejej, pedig mennyire összehordta a szemetet a szél, aztán mégse tudnak műsort csinálni. ráadásul nekem senki sem szimpatikus,még olyan görény módon sem, hogy azért szimpi, mert akkora rohadék.
azt hittem majd a paraszt krisztián lesz az igazság bajnoka, mert meglepően jól látja a dolgokat, de az meg kiesik ez mellett a díszfasz mellett... szomcsi vagyok.

HummeRC 2014.01.31. 23:07:33

@Haynau: :D

@Avanivi: igen, már nincs a villában. Élő adásban hívták ki, miután az összefoglaló alatt megszavaztatták a nézőket róla.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:07:36

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: A székelyek tudnak valami, mondom én!

"ehhez kapcsolódva pont azon morfóztam, talán nem is csak annyi volt a kacsa körüli cécó, amennyit láttunk-hallottunk róla, hiszen bent még az egérlyukban is kamerák vannak. Hogy mi történt, azt a stáb tudja csak. Nyilván ezért is jött a levél. Nem gondolom, hogy egy kis semmiségért csak úgy.... vagy... az az igaz, hogy volt más is a listán Simonal kapcsolatban és valahogy meg kellett oldani, mielőtt az aknára valaki rálép."

A levél kb. azonnal jött, miután Simon betette a bólét a kacsaketrecbe. Szerintem tehát egy teljesen más ok miatt akartßak kiküldeni és ezt az incidenst akarták felhasználni ürügyként.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.01.31. 23:07:43

Ez a Szájmon gyerek nagy idióta, és inkább beteg, mint különc, de tény, hogy provokálták, és nem kicsit. Egyszerűbb lett volna azt mondania, hogy bebasztam, hülye voltam, bocs. Hogy lehúzták a gatyáját, az legalább annyira durva, hogy ő lehúzta a másik pólóját, és az csak egy mellékes dolog, hogy az közben elszakadt. Inkább azért lett kivágva, mert egy idegesítő kis pöcs, aki folyton azzal henceg, hogy kit rakat ki, ha akar. Hát most kirakatták. Bár ez Mrs Röfire is visszafog ütni.

Cimili 2014.01.31. 23:07:53

Ne álmodozzon senki, sose fogják visszaküldeni Simont. Alexát se, mert ő már tudhatja, h ki az aki érdekli a nézőket, tisztában lehet az erőviszonyokkal.

2014.01.31. 23:08:34

@nathalie: Milyen szépen megsiratná Simit :) Jáj mámó, mi vár még???

FawltyTowers 2014.01.31. 23:08:45

@tejfölöszöldbabfőzelék: egyetértek.

@Lasombra: pontosan. Illetve klasszikussal fogalmazva "tetszettek volna forradalmat csinálni" - hozzátéve az app-on.

@Mortanius: pont erről beszélt a lány, miszerint őt mindennap provokálják az alkatával, testsúlyával, mégsem szaggat le másokról ruhákat. Bírni kell.

ő-szinte 2014.01.31. 23:08:55

@foxglove (igazándiból): mondom bemegyek :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
br nem pornóztam, meg semmi ilyen, szal elég szánalmas vagyok :-///// :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 23:09:59

@ミラ: kár, hogy nem kommentel itt is.. vagy ki tudja. :D

Cimili 2014.01.31. 23:10:14

@Shoyu: Erre írtam fentebb, h 3 lehetőséget kellett volna megadniuk. A harmadik: mindkettőt zárják ki. Magasan ez kapta volna a legtöbb szavazatot.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:10:15

@Haynau: azt néztük mi is. a nyomtatóból nem jön ki ennyi idő alatt a papír. gyorsan gépelek, de ennyire nem.

Morcz 2014.01.31. 23:10:49

Sziasztok!

Nos mit is mondjak...
Az nem kicsit háborított fel, hogy a Retek ilyen rugalmasan kezeli a villaszabályzatot...ha egy rohadt narancsdobálásért azonnal kizárás járt akkor mi volt ez a szavaztassuk meg a nézőkkel dolog??? Szerintem ez tökre felháborító.
Azt a pszichiátriai esetet azonnal ki kellett volna hajítani a villából.

Az orálió vonal feszültségoldásnak jó volt, az külön poén volt, ahogy voyeur Jószika ráizgult az eksönre. :D

Szerintem a termékbemutatós feladat érdekes volt, Charlotte-é különösen tetszett, mert tényleg poénos volt, jól nyomta a TVshop szöveget.

Ja és hogy kit sajnáltam? Azt a szerencsétlen kacsát meg a birkát... :)

Cave Nick 2014.01.31. 23:11:16

@ミラ: szerintem ott vágás volt

ewfuns 2014.01.31. 23:11:19

Én még azt kérdezném, hogy bemondta-e az aktuális műsorvezető, hogy ennek a szavazásnak tétje van? Mert eddig folyamatosan azt tolták az arcunkba, hogy minden szavazás -kivéve a párbaj alatt - csak tájékoztató jellegű. A nézők többsége lehet, hogy nem is tudta, mire szavaz, illetve, hogy a szavazatának tétje van.

Morcz 2014.01.31. 23:11:34

Ja és gondolom mivel a shownak mennie kell most beküldenek valakit Simon helyére.

Shoyu 2014.01.31. 23:11:43

@Haynau: és csináltak hozzá egy manipulált szavazást, ami ráadásul 5 percig tartott. Ha jól emlékszem vv zsuzsit másnap rakták ki a villából, amikor dobálta a narancsokat. van egy olyan érzésem, hogy az egész vv műfajt sikerült lejáratni az elbaszott castinggal, online-nal és manipulációval, meglepődnék ha lenne vv7 is.

nathalie 2014.01.31. 23:11:53

@foxglove (igazándiból):
jaj, eszembe jutottál tegnap :) akkor néztem meg a sherlock záró epizódját :D
hogy élted meg? :D

tena_lady 2014.01.31. 23:11:57

@Shoyu: Tőlem akárhogy nézhetne ki, nem ezen múlik az embersége. (A nőiessége se, de az szerintem nem tartozik a játékhoz.)

@ewfuns: Hát ez az! Ezért akadtunk ki jónéhányan.

@Cave Nick: Ezért se lehet Alexával összehasonlítani, akire 11 napig lehetett szavazni!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:12:00

@ewfuns: Köszi, megvan. Csak a sok komment között valahogy nem vettem észre. :D

@Cave Nick: "Amúgy furcsa, hogy 30 perc volt a szavazás, ilyen döntésben kellett volna egy napot adni, az reprezentatív lenne."

Pont az ellenkezőjét állítom: NEM lett volna jó a napi szavazás - méghozzá a VV-nek nem. "Kezedben akarod tartani a lakók sorsát? Akkor nézd az adást! Fizess elő az RTL2-re, töltsd le az app-ot!"

Csakis erről szólt ez a mai műbalhé. Jó reklám a VV-nek és az RTL2-nek. Még a rossz hír is jobb mintha egyáltalán nem lenne hír. Most a bulvárban már írják a vezércikkeket.

Morcz 2014.01.31. 23:12:03

@ewfuns: bemondta még az öfi elején.

FawltyTowers 2014.01.31. 23:12:29

@Shoyu: ezt írtam akkor, amikor IB szólt, hogy a nézők szavazzanak... akkor tán egy szabálykönyvet nyomjanak mindenki kezébe, mi az alap, amiért ez kizárásra ad okot plö.
De továbbra is azt gondolom, Simon esetleg már túl sok volt a stábnak is... vagy.... így akarják feldobni a műsort és akkor az lesz, mint amit genevieve is leírt, hogy visszarakják ezt a félkegyelműt. Ez a cécó pedig egyszerű marketingfogássá avanzsál.

nathalie 2014.01.31. 23:12:37

@szerivan: :D:D:D
mi vár méééég??? :D:D:D el is felejtettem ezt :D:D:D

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 23:12:39

trú arcok megmondják:D (FB oldal)
"_______________: Hát ez már mi simont ki dobják,amikor a viki produkálta,meg ő húzta le először a simon kártyáját,hát én ezt nem tartom fernek,akor a vikit is dobják ki enyi.....Meg ha már itt tartunk akor a fél vilát. ki lehetet volna már dobni szadulás miat akor miről beszélünk emberek.....fuuu egy nagy meg játszás az egész..."
azért annak örülök, hogy ők nem jönnek mivótot olvasni.

Shoyu 2014.01.31. 23:12:39

@Cimili: Mindenesetre sokkal korrektebb lett volna.

Cave Nick 2014.01.31. 23:12:46

@ewfuns: +1 Én pl. nem tudtam szavazni, pedig ha adnak egy napot eskü letöltöm azt a szart, akkor is ha úgyis elcsalják. :D

Morcz 2014.01.31. 23:12:51

@Haynau: jó az új avatarod! :D

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 23:13:12

@szerivan: Aurelió már biztos sír:)
@nathalie: nem lehet itt már senkit sem utálni fbm, mindenki olyan kis jólnevelt.

zaphodbeeb 2014.01.31. 23:13:21

Ja, és Viki entellektüelnek szánt poénja Simon és Csárlival kapcsolatban? Rómeó és Júlia?

agimano 2014.01.31. 23:13:26

@HummeRC: mondjuk nem láttuk, hogy kijött

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:13:30

@Morcz: Hali! Már azt hittem, nem jött a vonat! ;) :D

Morcz 2014.01.31. 23:13:42

@ga-ap: ezt szó szerint idézted? Ha igen az durva...:D

Mortanius 2014.01.31. 23:13:48

@FawltyTowers: Ugyan már, hagyjuk a süket szöveget!
Veszekedsz és közben lehúzzák rólad a gatyát. Igen, a GATYÁT!
Mit csinálsz, szépen mosolyogsz egyet?!
Ne játsszátok már meg magatokat ennyire!

nathalie 2014.01.31. 23:14:15

@foxglove (igazándiból):
ja, undorító. még ezt a tahó vikit is megértem, hiszen ezért ment be.
mission completed

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:14:27

@ewfuns: ezt te se gondolod komolyan :D ennyire csak nem agyhalottak az emberek, hogy nem hitték, h kidobják, ha megszavazzák a népek. úgy kezdte IB, h beszólt a villába, h most szavaztatják a dolgot. onnan elég egyértelmű volt szerintem.

Cave Nick 2014.01.31. 23:14:44

@Haynau: tényleg lehetséges, hogy ilyesmi gondolat állt a rövid szavazás mögött

Shoyu 2014.01.31. 23:15:12

@tena_lady: Csak arra utaltam ezzel, hogy nem kellene a nőiességgel jönni, az azokra a nőkre vonatkozik akik kicsik, törékenyek és a 150 kilós faszijaik ütik őket, itt most fordított a helyzet, Viki sokkal nagyobb kárt tud tenni Simonban, mint fordítva.

HummeRC 2014.01.31. 23:15:24

@pocokpocok: Tegnap Laci szülinapi buli volt. Kaptak piát, kaját, stb, de zenét nem.

Korábban bekerültek a villába állatok, akikre vigyázniuk kellett volna.

Simon félig ittas, félig szokásos esőember stílusában vegzálta a kacsát cigifüsttel, meg (talán?) bólét tett a vizébe. Mindegy valami piát.

Ezen az ürügyön Krisztián és Viki jól rászállt Simonra. Pofongyanús volt a helyzet. Miközben Simon veszekedett Krisztiánnal, Viki hátulról lerángatta Simon nadrágját és elszaladt. Ezzel magára vonta Simon amúgy is felfokozott idegállapotát és amikor az utolérte letépte Vikiről a pólót komoly erőszakos fejjel, úgy hogy az szét szakadt és megláttuk Viki melltartóját! Jujj.

Na erről szavaztattak a mai öfiben, hogy a nézők haza küldenék-e Simont a villából. Hazaküldték, már ki kellett jönnie.

Volt Aurélió csókolózós jelenet is, de arról lemaradtam és azt már jól leírták nemrég. :)

ewfuns 2014.01.31. 23:15:27

@Haynau: ""Kezedben akarod tartani a lakók sorsát? Akkor nézd az adást! Fizess elő az RTL2-re, töltsd le az app-ot!"

Csakis erről szólt ez a mai műbalhé. Jó reklám a VV-nek és az RTL2-nek."

Jó, de miért Simonon statuálnak példát? Miért nem Vikin? Hiszen ő provokált. Nem is kicsit. Ő húzta le a nadrágját.
De jó lenne, ha ma lenne a kiválasztás! Laci kihívná Vikit és úgy kint hagyná, mint a sicc. Elsodorná a népharag. De még így is azt mondom, hogy a következő héten Viki lesz a kiválasztott.

Cave Nick 2014.01.31. 23:15:45

@Mortanius: rólam utoljára sztem óvodában húzták így le, de arra emlékszem hogy kurva ideges lettem. :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 23:16:10

@Morcz: na jó, de hány hete megy a játék? 3 hete? Jegelhetnek valakit, egy új játékost ennyi ideig arra, hogy az esetlegesen idejekorán kipenderített helyére beküldjék??
Mert olyat beküldeni, aki friss infókkal tudja ellátni a bentieket, hát az elég problémás lenne....
Max. vmi ismert vagy vv-tapasztalt ember mehetne be, aki van annyira rutinos, hogy tudja kezelni a titoktartási kötelezettséget. Máramennyire persze.

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 23:16:15

@nathalie: nekem is eszembe jutottál, mikor láttam:)
szerinted???:) felrobbantam (jó értelemben)

Morcz 2014.01.31. 23:16:22

@Haynau: "Hali! Már azt hittem, nem jött a vonat! ;) :D "

Hehehhe, bocs, de sok volt a meló meg történt valami a délelőtt folyamán ami padlóra küldött, így nem volt időm és lelkierőm belépni...
Egy postavonat hamarosan érkezik majd hozzád, jelenleg a rakomány feltöltés alatt... ;)

ewfuns 2014.01.31. 23:16:27

@ミラ: Jó, nem láttam, ezért kérdeztem, hogy hogy volt. Megtévesztésre simán rámegy az RTL, ne legyen illúzióid.

FawltyTowers 2014.01.31. 23:16:59

@Mortanius: és most mi lesz, hogy ilyen ideges vagy, leszaggatod a pólómat? Vigyázz, mert a nézők szavaznak. :)))
Nyugodtság-higgadtság. Ez az ő játékuk elsősorban, nekünk nézőknek pedig sokféle véleményünk van. Ne ordítozzunk, mert a kabalaállatok nem szeretik a hangoskodást. Píííísz.

@ga-ap: kigúvadnának a szemeim, mire elolvasnék egy ilyet.

ő-szinte 2014.01.31. 23:17:09

@foxglove (igazándiból): én is elmegyek egy kicsit hüppögni faszomatbazdmeg :-///////////

pocokpocok 2014.01.31. 23:17:09

megb.sz az ideg, hogy nem tudom visszanézni :(((

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 23:17:13

Engem vhogy ez az egész probléma (Simonostól, Vikistől) baromira nem izgat :)
Viszont itt egész jó a társaság :)

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 23:18:01

Izé, Viki amúgy indulatból/fikázásból mondta Sárlottra, hogy így meg úgy kurva, vagy neadjisten kívülről kapott előismeretei alapján?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:18:03

@ewfuns: állatira nem vinné vikit akkor se és nem hiszem, hogy ő lesz a kiválasztott, vagy nem ezért. sárlottól kap egy jelet.

Morcz 2014.01.31. 23:18:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Jó kérdés. Ugyanakkor ha van a talonban még ember annak nagyon kell vigyáznia a szájára mit mond, mert:
1/Ha elszólja magát kicseszik velünk és jön a khf... :D
2/Azért még meg is büntizik...:D

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 23:18:39

@ő-szinte: most írtam neked is, számítok rád mmkk hogy jó műsort csinálsz! jóéjtcsi

nathalie 2014.01.31. 23:18:54

@foxglove (igazándiból):
gondoltam hogy odavoltál meg vissza :D:D
jó éjt, én is mentem

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:19:00

@ewfuns: "Jó, de miért Simonon statuálnak példát?"

Mert szvsz más okokból már rég ki akarták küldeni. Nem láthatjuk egész nap, mi történik odabent, csak éjszaka van (höhö: néha) onlány és esténként az öfi.

Ez csak ürügy volt. És egy remek lehetőség arra, hogy reklámozzák az app-et és előfizetőket szerezzenek a Retek Kettőnek.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mondtam már két hete, hogy szívesen bemegyek, ha rám szavaztok! :D :D

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 23:19:34

@Morcz: bocs, a végéről lemaradt az idézőjel, a nyilatkozattevő nevét azért személyiségi jogaira való tekintettel eltávolítottam.;)
és ez egy random(!!!!) komment

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:19:46

@Morcz: Remélem nem nagyon para ami történt, a többit majd "fél-személyesen"!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 23:19:47

@genevieve: itt mind igaz :)

Tudom olvasom évek óta, bár csak tematikusan :D

FawltyTowers 2014.01.31. 23:20:04

@ミラ: ennél a jóembernél a pont. Tökéletesen leírta. Köszi, hogy hoztad, jót derültem rajta. :))))))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:20:23

@pocokpocok: és lejátszották az egész balhét nekik :)))) én még mindig várom a csókolózások visszajátszását :D

Cave Nick 2014.01.31. 23:20:24

@Haynau: valaki írta itt, hogy játszhat az is, hogy Simon valóban nem irányítható úgy mint a többiek, elkotyog insider infókat, stb.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:20:34

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: "Engem vhogy ez az egész probléma (Simonostól, Vikistől) baromira nem izgat :)
Viszont itt egész jó a társaság :)"

És ez mennyire igaz! Még akkor is, ha ide is belopózott a konflikt. :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 23:20:49

@Shoyu: Simon 8 évig karatézott, szal biztos nem.

Cimili 2014.01.31. 23:21:04

@Haynau: Mintha te is be akartál volna menni a villába. Áll még az ajánlatod? Ő-szintével jó csapat lennétek.:)

ewfuns 2014.01.31. 23:21:14

@Haynau: Hát, én ettől biztos nem tölteném le. Sőt, már nem is izgat ez a műsor. Simon jó karakter volt, megosztó, taktikus. Ilyen nincs a villában. Azt sem értik, mi történik körülöttük. :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:21:30

@A Proverbiális Noszty Fiú: méghozzá olyan gyors, h már te vagy a második, aki beteszi :)

ő-szinte 2014.01.31. 23:21:33

@foxglove (igazándiból): ahhoz be kéne jutni... :-SSSSSS
faszomatbazdmeg :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
jóéjtcsit ;-))))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:21:53

@Cave Nick: "valaki írta itt, hogy játszhat az is, hogy Simon valóban nem irányítható úgy mint a többiek, elkotyog insider infókat, stb. "

Ezt simán elhinném.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:22:20

@MolnarErik: te, én megütlek, ha nem hagyod a karatézást :DDD

FawltyTowers 2014.01.31. 23:22:20

@A Proverbiális Noszty Fiú: az vajon mit jelent, ha összejön a létszám, akkor reklamálhatnak? Mi lesz ez, egy újabb egymillióan.... fb oldal?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 23:22:45

@ミラ: Ne csak a linket :)
"Kedves Való Világ 6.
Nagyon tetszik a műsoruk sokszor nézem és derülök rajtuk!
egy kérdésem lenne a műsorhoz! Nem lehetne adni több feladatot ezeknek a tetveknek, hogy lefoglalják magukat?
valami igazán vicceset.
várom a vv box-ot ami volt az előző részben!
Sok sikert a műsorhoz, ha meglesz még a villa a vv6 végéig, mert ahogy látom ezek az állatok szétszedik.
Üdvözlettel"

ewfuns 2014.01.31. 23:23:28

Jéééé, VV Attila ilyen komolyan nyomja? Nekem az ő VV-jük totál kimaradt. :D Csak a nevét ismerem szegénynek, meg annyit tudok, hogy ő nyert. Gondolom, akkor eléggé vágja a dolgokat.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:23:36

@FawltyTowers: jól látod a helyzetet :) esetleg lehet gyűjtés neki új cipőre.

pocokpocok 2014.01.31. 23:23:40

ok, visszanéztem, de ha az egyik, akkor a másik is, Vikivel is kifelé...

HummeRC 2014.01.31. 23:23:59

@ewfuns: Bizony, hogy bemondta, hogy tétre megy. Asszony is azonnal szavazott. :)

@Shoyu: Biztos lehetsz benne, hogy lesz vv7. Az RTL2 legjobb befektetése volt ez a vv széria, akkor is, ha egyetlen támogató sem járul hozzá semmivel és saját zsebből fizet mindent. Kb az egész ország a vv-ről és így az rtl2-ről beszél. Mindegy, hogy utálják vagy szeretik az emberek, de jelen pillanatban több ember napi gondolata között szerepel az rtl2, mint az rtl klub csatorna. És ezt fizetett reklámmal ennyi idő alatt máshogy nem érhette volna el, akármennyit fizet is érte.

@agimano: Ez igaz, de remélem nem játsszák el a caprio-s part-os rejtőzködő figurát. :)

ő-szinte 2014.01.31. 23:23:59

@foxglove (igazándiból): de hová írtál te téveszmés? :-O :-DDDDDDDDDDDDD

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: megvigasztalsz? :-))))) talán még le is köpsz? ;-DDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.01.31. 23:24:09

@Haynau: konkrétan egy haláleset tett taccsra, amit véletlenül tudtam meg....
A privi nemsokára indul. :)

@ga-ap: ok! :D

Egyébként érdekes volt, mert a bejelentéskor Viki fura módon mintha elsápadt volna, nektek nem tűnt fel?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 23:24:21

@Haynau: Lehet, h csak a heti stressz, és a mai kurvasok dolgom tehet róla, de vhogy nem állt belém az ideg, nem feszült görcsbe a talpam ettől az egésztől :)

ő-szinte 2014.01.31. 23:25:03

@nosce: ezek full idióták bazzzzzz :-OOOOOOOOOOOOOOO

2014.01.31. 23:25:07

@ő-szinte: Miért akarsz bejutni?

genevieve 2014.01.31. 23:25:12

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: bár itt is voltak már kemény balhék:-)

egyszer sixx bezárta hv-t és nem lehetett kommentelni:)

Morcz 2014.01.31. 23:25:22

@MolnarErik: nem semmi komment. Csak boxot ne!!! Az volt a VV5 legunalmasabb része számomra.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:25:23

@MolnarErik: Ezen besírtam! :D :D

@Cimili: Naná, hogy áll! Ha támogat a HV-kommentelők serege, megnyerem egy füst alatt a még nem létező VV7-et is! :D

@ewfuns: Szerintem Viki is taktikus, már bemenetele előtt megmondta, hogy mindenkibe bele fog kötni, mindenkit át fog cseszni. Ha így nézzük, eddig teljesíti amit ígért. Most valszeg túllőtt a célon (vagy esetleg nem is tudja, hogy ez az egész cécó arra szolgált, hogy Szájmont más okok miatt kitegyék a Villából).

nosce 2014.01.31. 23:25:31

Sárlottot nem irigylem, vagy sikerül rákucorodni lacipapa faszára vagy mehet a madzagos után, mondjuk nem esélytelen vvveronika is befűzte cristofel után Pettit. Innen szép nyerni.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.01.31. 23:25:40

@nathalie: "Ebben az izába is túl sokat képzeltem."

Én például a faszomat.

@ewfuns: "Én még azt kérdezném, hogy bemondta-e az aktuális műsorvezető, hogy ennek a szavazásnak tétje van?"

Bemondta, hogy ennek tétje van. De az volt a gáz az egészben, hogy előbb mondták, hogy szavazz, és csak utána mutatták, hogy mire.

@Haynau: "Csakis erről szólt ez a mai műbalhé. Jó reklám a VV-nek és az RTL2-nek. Még a rossz hír is jobb mintha egyáltalán nem lenne hír. Most a bulvárban már írják a vezércikkeket."

Szerintem meg csak kiakarták baszni. Az elején, amikor nem láttam a műsort, mert a mindigTV-n kódolt az RTL2, most meg van egy ingyenes időszak, folyton az ment az RTL-en, hogy milyen különc ez a Simonságos idióta, mert olyan, mint az OKI, Indián, meg akit előkapartak, és benyögött két szót a mikrofonba, és nem hajtotta el őket, hogy szét lett baszva az élete a villasággal. Szóval ment a Simonság hájp a fókuszban meg mindenhol, de egy ideje nem ő a favoritjuk. El is szált a kisgyerek, hogy bárkit kivisz és kint hagyja, meg öntörvényű lett a szerkesztőkkel is. Büntetgették, és kaptak az alkalmon, hogy kibaszható.

ewfuns 2014.01.31. 23:25:51

Na, és akkor most az kellene, hogy Charlotte és Józsi és kimenjen. :D :D :D

cukkerbergi 2014.01.31. 23:25:52

@Mortanius:provokálni lehet és ér is, fizikailag bántalmazni nem lehet egymást, lelkileg meg igen, ha a műsor így csak pár hétig megy akkor így jártak a kedves nézők :))

Morcz 2014.01.31. 23:26:03

@HummeRC: asszonykád mire szavazott? :)

HummeRC 2014.01.31. 23:26:20

@pocokpocok: leírtam neked a lényeget. itt: @HummeRC: ;)

FawltyTowers 2014.01.31. 23:26:31

@Morcz: feltűnt Viki arckifejezése, igen. Kicsit megzakkant ő is ettől az eredménytől, legalább is így láttam. Mivel el is mondta, hogy sokkal xarabb volt visszanézni, mint megélni élesben a helyzetet.

Morcz 2014.01.31. 23:26:40

@szerivan: a fene tudja, ha tudod nézd vissza. :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:27:10

vv attesz írása a videóval kapcs:

A JÓZAN ÉSZ HAGYJA EL A VILLÁT MOST.
Ebben a videóban én a következőt látom. Figyeljétek az apró részleteket.

-egy valaha volt érdekes szereplő, ma már ostoba módon azzal akar vicces lenni hogy állatokat bsztat.
-Ez mindenki értékrendjét üti.
-Persze a Tajtéksuttyó beleáll és lezdődik az Irodalmi dialógus.. Krisztián a stílusra a vidékiségét használja mint "jogalalpot." ( én-ati- is vidéki vagyok, én joggal mondhatom hogy Krisztián te ezzel a verbális stílussal vidéken is ciki vagy.) De Simon is.

-De hagyjuk most Kriszt stílusát, mert igaza van Simonnal szemben. Viszont a vita már nem az állatokról szól, hanem kettejük erőfitogtatásáról
-Simon aláz és hergel, a Krisztián agresszív, és fenyeget.

Józsi, Laci oltaná a tüzet, amikor nagyon érdekes mondat hangzik el a háttérben.
" Hugyozd le a kacsát" - üvölti VIKI. !!!
-Az eddig értelmes lány, vérszagot érzett és kijött belőle a Kristofel. De mivel kevesen hallják meg, többet akar, nagyon inteligens és frappánsnak nem mondható módon lehúzza simonról a nadrágot.. Seggvillantás. hahaha. Tiszta Charley Charles chaplin érzés.. És kezdődik a körbe-körbe kergetőzés.
BRAVÓÓÓ.. Ez aztán a műsor. Nekem itt kimondottan tetszett már a jelent , mert azt hittem Simon megüti Vikit, beszáll krisztián és talán látunk egy tömegverekedést. Laci kihozza a habossüteményeket, és mindenki mindenki arcába dobál párat... A végén a gonosz fejére húznak egy vödröt..
és THE END.
De nem így lett.
Ha ma lenne a finálé te kire szavaznál?????

Ps: Charlotte feltűnően kivonta magát megint Simon mellől.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:27:33

@Morcz: Ismeretlenül is részvétem!

@genevieve: "egyszer sixx bezárta hv-t és nem lehetett kommentelni:) "

Na eddig a szintig légyszi NE. Gondolom sixx nem úri passzióból zárta be, hanem mert páran nem tudtak uralkodni magukon és alpáriba mentek át. Azt pedig szerintem itten mink se nem szeressük!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 23:28:37

@genevieve: ilyen az emberi természet.. a kinti is.
Nekem elkezdődött a relax a péntek délutánnal, nem idegelem magam ilyennel :)

Cimili 2014.01.31. 23:28:58

@Haynau: Naná, h támogatunk!:)

Cave Nick 2014.01.31. 23:29:19

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: "Ebben az izába is túl sokat képzeltem."

Én például a faszomat."

:D:D:D:D

ő-szinte 2014.01.31. 23:30:47

@szerivan: nem mindegy, hogy itt kint csinálom a fesztivált vagy ott bent? ;-)
ott legalább pénzt is kapnék érte ;-DDDDD

genevieve 2014.01.31. 23:31:59

@Haynau: nem, gyerekesbe ment át mindenki és azért:-)

2014.01.31. 23:31:59

@ő-szinte: Nagyon nem. Addig jó neked amíg kint vagy.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:32:13

@Haynau: oszt mi lett ez az eztet mink se szeressük beszéd, jó napot kívánok :D

FawltyTowers 2014.01.31. 23:32:35

Csak azt nem értem, ebben a jelen villalétben, ahol Orélió a farkával helikopterezett nem egyszer, minden a b...sról, sz...sról szól, pont az kelt borzasztó felháborodást az emberekben, hogy valakinek lerántották a gatyáját?
Simon nem volt olyan szégyenlős, amikor a farkára kötve hordta a földimalacát vagy mifene az a plüss... azt hiszem, a kirakása az önkontroll hiányáról szólt.
Bár ezen az alapon lennének még jelöltek.

ő-szinte 2014.01.31. 23:33:07

@szerivan: meg ő-szintén, kell ezeknek a báránykáknak egy vezércsillag, én lennék a fény az éjszakában :-DDDDDDDDDDDDDD

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 23:33:13

@cukkerbergi: tégla? Komplett modul egy vasbeton völgygátban.

Cimili 2014.01.31. 23:33:21

@ミラ: Köszi, h betetted ide!:)

Mortanius 2014.01.31. 23:33:33

@cukkerbergi: Értelek! Maestro, egyébként a gagyalehúzás... Na, szóval az ok, mehet, minden rendben van vele?! Vagy hogy van ez!?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 23:33:58

@Haynau: Biztos, h tudta Viki, h Simi kirakásáról van szó és jópáran gyaníthatóan támogatták is a háttérből ebben. (a villában is, és tán a szerkik is)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 23:34:16

Rájöttem a dologra.
Elbaszott és kifutott a vv-széria, és így rövidítik le azt az iszonyatos időt, amit erre kéne szánni.
Olávasták itt, ahogy nyekergek, hogyan lehet kibírni több hónapnyi vv-t ép ésszel nézni, ezért gondolták, meghagyják pár agysejtem hasznosabb dolgokra.

(pl a piálásra)

ewfuns 2014.01.31. 23:34:26

Remélem, mindenki megzakkan bent, rájuk zárják a villát és zombikként fognak mászkálni össze-vissza, mint a Djatlov incidensben. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 23:34:27

@ミラ: pont ezt akartam beidézni én is:

"Józsi, Laci oltaná a tüzet, amikor nagyon érdekes mondat hangzik el a háttérben.
" Hugyozd le a kacsát" - üvölti VIKI. !!!
-Az eddig értelmes lány, vérszagot érzett és kijött belőle a Kristofel. De mivel kevesen hallják meg, többet akar, nagyon inteligens és frappánsnak nem mondható módon lehúzza simonról a nadrágot.. "

Ez a kacsalehugyozós dolog nekem teljesen kimaradt. :D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 23:34:28

@FawltyTowers: ha a végletekig fel vannak spannolva - és talán ittak is - akkor ennyi bőven elég.

genevieve 2014.01.31. 23:34:32

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: amúgy is a "népnek" ez kell...

vérszagra gyűlik a vad:-)

ő-szinte 2014.01.31. 23:34:59

@szerivan: én nekem naggggyon jó lenne bent is :-))))
felhúznám a kis kesztyűbábokat, remek móka lenne ;-)))))) :-DDDDDDDD
eljátszadoznék a kis nyomorultakkal ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zaphodbeeb 2014.01.31. 23:35:02

A Viki fanoknak kívánom, legyen ilyen szülinapotok mint Lacinak :)

Cave Nick 2014.01.31. 23:35:07

Valaki aki ért hozzá, megcsinálhatná a gatyalehúzást és az azt követő kergetőzést a Benny Hill show klasszikus zenéjére.

T.Dourden 2014.01.31. 23:35:33

Simont valahogy el kellett távolítani és erre Miss Röfi gatya lehúzása pont jókor jött 1 fasza kis megcinkelt savazással...(Egyébként a nagy agresszív póló szaggatás 1 sima póló felhúzás lett volna csak hát a Harci Malac erőből húzta ellentétes irányba a már előzőleg említett eléggé elfáradt textilt és ez lett belőle) Csak azért reggeltem ide pár nappal ezelőtt,mert jó kis beszélgetések voltak és gondoltam majd csatlakozom ,de az RTL2 olyan direktbe szemen köpi(KHF és ez az alig manipulált kizavarás) a kenyéradóját(minket nézőket) ,hogy ezek után nem nézem a szarjaikat...Illetve mi értelme lenne nézni 8-10 agyhalott és 1 Harci Malac vergődését ? Simonba lett volna még potenciál kb. a feléig végéig akármennyire idegesítő is volt néha.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 23:36:25

@Haynau: Persze h támogatunk, de VV Haynau néven kell indulnod :)

HummeRC 2014.01.31. 23:37:00

@Morcz: Arra, hogy maradjon. :) Ő vagy Vikit is küldte volna, vagy egyiket sem.

Én személy szerint haza küldtem volna, de nem én szavaztam és ebből nem csinálunk vitát, annyit nem ér. :)

Schlomo Goldberg 2014.01.31. 23:37:09

Istenbaszta bejelentésén Sárliknak a szeme sem rebbent, se egy színpadias összeomlás, se egy meglepett nézés. Csakis igaz szerelem lehetett, lol.

Cave Nick 2014.01.31. 23:37:12

@Haynau: nem félsz hogy kizárnak a kamarából?

pocokpocok 2014.01.31. 23:37:18

nah, fent van, megyek.. le.. hídba...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 23:37:37

@zaphodbeeb: Ezt a Simi fanoknak is uúgy kívánhatnád :)

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 23:38:03

Gyerekek, izé, Simon korábban szürkülve volt, de most megint színes a portréja.

cukkerbergi 2014.01.31. 23:38:19

@Mortanius: te gatyalehúzásért beperelnél bárkit is? szerintem nem volt szép de vikink ráérzett a helyzetben rejlő lehetőségre, szvsz előre eltervezte a szitut..

nowo1 2014.01.31. 23:39:02

@T.Dourden: Igen,tulképp Simonért volt érdemes nézni ezt a vv-t...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:39:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pedig benne volt, én hallottam :)

egész nap hergelte viki, simon meg ugrott. hiba volt.

@T.Dourden: akkor ne nézd, wow :) szabad ország.

ewfuns 2014.01.31. 23:39:26

@T.Dourden: Az a poén, hogy én most tudtam volna először online-t nézni, erre pont egy ilyen balhéra érek ide, amikor még onlány sincs. :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 23:39:48

Nah, engem ez a probléma nem izgat tovább ma estére, így álomra szenderülök.

Jóéjt mindenkinek!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 23:40:18

@A Proverbiális Noszty Fiú: nálam most is szürke, és igen, újratöltöttem az oldalt.

nathalie 2014.01.31. 23:40:31

Most jöttem rá, hogy ebben az egészben az lesz a legrosszabb, hogy holnap egész végig nézhetjük Laci durcizását, felháborodását, persze én sütöttem neked palacsintát, te meg hátba szúrsz a születésnapomon vergődését.
MAJD! megpróbálja értelmezni, mindenkivel egyesével megbeszélni a történteket, végül a JÓKÉPŰ OSZTÁLYFŐNÖK mindenkinek bemondja a frankót.
istenem, mi vár még rám??????
már most sírok.

FawltyTowers 2014.01.31. 23:40:45

@A Proverbiális Noszty Fiú: nálam most is szürke, frissítés után.

@Schlomo Goldberg: én is vártam volna egy összeomlást a nagysasszonytól, de semmi...

Mók_Ica 2014.01.31. 23:41:19

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: olvasok már régen, jókat mulatok :D néha azonban itt is elszabadulnak az indulatok. Pedig nem mi vagyunk bezárva ;)

ewfuns 2014.01.31. 23:42:01

Még valami, de lehet, hogy tök nagy hülyeséget kérdezek. A szerkesztők ott az interjú szobában nem instruálják őket, hogy mit kell csinálniuk?
Csak azért jutott eszembe ez, mert simán lehet, hogy Simont arra utasították, hogy zavarja fel egy kicsit az állóvizet egy kis veszekedéssel, Vikit meg arra, hogy provokálja Simont ezzel a gatyalehúzással.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:42:04

@nowo1: mármint neked. nektek. de nem mindenkinek, azért ezt ne felejtsük már el :) mindenki mást kedvel benne.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 23:42:57

Ezek után remélem Vikinek feladatba adják, hogy vágja le és süsse meg valamelyik állatot, különben Simon megy vissza, helyette.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 23:43:27

@MolnarErik: nekem volt hasonló. barátaim ott szakítottak, nem kevés ordítozás volt, meg kis lögdösődés, pofozkodás is;) az alkohol rossz, érteeem?:)

egyemakisszíved 2014.01.31. 23:43:39

Mivel a windowsosok önhibájukon kívül eddig nem tudtak szavazni, ha vasárnapra tényleg megcsinálják, a szavazást meg kell ismételni, hiszen ilyen lényeges kérdésben nem szabad nélkülük dönteni. :D

HummeRC 2014.01.31. 23:44:17

@A Proverbiális Noszty Fiú: Nekem ugyanúgy szürke. De rámijesztettél és bevettem, hogy ránéztem. :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 23:44:18

@ewfuns: Sztem pont az volt a baj Simivel, h egyáltalán nem tudtak rá hatni a szerkik, ezért kellett mennie.

nowo1 2014.01.31. 23:44:34

@ミラ: nyilván nem a te nevedben nyilatkoztam...:)

Cave Nick 2014.01.31. 23:45:17

@Haynau: az ügyvédiből, mert ugye ilyen probléma már volt a vv történelemben de ezek szerint nem dolgozol a szakmában

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.01.31. 23:45:35

@FawltyTowers: "feltűnt Viki arckifejezése, igen. Kicsit megzakkant ő is ettől az eredménytől, legalább is így láttam. Mivel el is mondta, hogy sokkal xarabb volt visszanézni, mint megélni élesben a helyzetet."

Szerintem megijedt, hogy ő lesz a főgeci.

nathalie 2014.01.31. 23:45:49

@ewfuns:
nem kellett ilyet csinálniuk. Ebbe a villába elég beküldeni egy állatot, tavaly is ez volt, csak akkor annamari őrjöngött valamiért.
ennyi retardált közé beküldenek egy háziállatot, majd lehetőleg még aznap adnak piát is nekik,illetve írnak egy levelet, hogy VIGYÁZZATOK AZ ÁLLATOKRA, egy barom biztos akad, aki rögtön az ellenkezőjét csinálja. Ha ez nem valósul meg, akkor még mindig ott van, hogy majd azon vesznek össze, hogy ki tud jobban adni szerencsétleneknek egy tál vizet.
de nézzük a jó oldalát, még jó hogy nem csecsemőket küldenek be hozzájuk.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:46:00

@Cave Nick: Gondolom VV Eszterre gondolsz. No para: nem vagyok ügyvéd.

ewfuns 2014.01.31. 23:46:22

Valaki itt említette, hogy a rongálás miatt dobták ki Simont. De ez így rohadtul nem áll, mert csak a villa berendezését nem lehet rongálni. Viki pólója saját tulajdon volt, ahogyan Simon nagyijától kapott kendője és cipője is, amit Aurélio és Zsolt felküldött a világűrbe. :)

tejfölöszöldbabfőzelék 2014.01.31. 23:46:30

@Mortanius: Dugsz és éppen lerántják rólad a takarót, és ennek semmi következménye nem lesz, majd veszekedés közben lehúzzák a gatyádat és ennek ruhaszaggatás és köpködés lesz a vége. Akkor milyen jó buli volt, mert Aurélónak a hangok sugallták, most meg "vért" akartok, mert Viki csinálta? Miértis? Az agresszióját Simon nem tudta uralni, és ha Vikinek mennie kell, mert provokálta, akkor menjen Aurélió is. Februárban meg már be is zárhatják az egész kuplerájt.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:46:47

@egyemakisszíved: már kész van, szólt IB a műsor elején.

@nowo1: általános megállapítást tettél, nem nyilván, de legyen :)

@ewfuns: kérdezd meg attit, erre max olyan tud válaszolni, aki bent van. soha nem mutattak ilyet, de ettől még létezhetne simán. mondjuk nem hiszem, h vmelyik okos bent nem jártatná a száját erről.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 23:47:00

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: á, csak eszébe jutott, hogy van még kis pörc a hűtőben amit tegnap elfelejtett megenni.

FawltyTowers 2014.01.31. 23:47:14

@ewfuns: ennyi erővel lehetett már sok szóbeli figyelmeztetés a riportban titokban, ha netán Simon túlságosan alternatívan értelmezte a villaszabályzatot, amit simán kinézek belőle. Sosem lehet tudni. Aztán most elszakadt a cérna... de hozzáteszem, ha (!!) így van.

agimano 2014.01.31. 23:47:24

lenne egy kérdésem az androidos appal kapcsolataban. az melyik android verziókra van megcsinálva? mert iosre csak a legújabbra. mi van az androidossal? azt hány verzióra lehet feltenni?

ewfuns 2014.01.31. 23:47:30

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: És nem is tévedett nagyot, mert tényleg ő lett a főgeci. :D

Nem Penny hajója 2014.01.31. 23:48:46

Lehet, h. az RTL-nél csak mostanában tudták meg, hogy Simit miért csapták ki az orvosi egyetemről és féltek egy pszichopatát benntartani 4 hónapot.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 23:48:56

@ga-ap: Részvétem. És asszem helyesebb, hha senkinek nem kívánunk ilyen szülinapot.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:49:13

@ewfuns: előtte azért már rongált pár dolgot, de mások is, azért mégse zárták ki se zsoltot, se teot.

nathalie 2014.01.31. 23:49:58

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:
szerintem is. szerzett magának egy masszív ellentábort. ennyire nem akart ő kitűnni. a terv az lett volna hogy két embert egymásnak uszít (majdnem sikerült krisztiánnal), aztán majd ők lerendezik.

Morcz 2014.01.31. 23:50:15

@HummeRC: igaz, ezen kár vitázni, ízlések és pofonok. :) Mi is alaposan kitárgyaltuk az asszonykámmal közben meg utána a történéseket. Én a menjen-nek drukkoltam...:D

Tényleg onlány van vagy csak khf?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:50:20

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: ""Ebben az izába is túl sokat képzeltem."

Én például a faszomat."

Konzultálj @Szentpéterrel - ő ár napok óta Izával álmodik és álmában sorozatlövéseket ereget a dunyhába.

tena_lady 2014.01.31. 23:50:38

@Schlomo Goldberg: Mert már tudták előre. Fel voltak erre készülve. Simon se lepődött meg.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 23:50:43

@ewfuns: Hát biztos vagyok benne, h mások magántulajdonát méginkább nem lehet rongálni.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 23:51:16

@Morcz: KHF van... ami most zajlik, azt majd a holnapi öfiben fogjuk látni...

Tényleg, mikortól is lesz Belevaló?

Cave Nick 2014.01.31. 23:51:22

@ewfuns: aztakrva, ezt Djatlov-incidenst nem ismertem, kiráz tőle a hideg.

FawltyTowers 2014.01.31. 23:51:23

@tejfölöszöldbabfőzelék: ezt írtam fentebb; rendkívül költséghatékony műsor lehetne, ha sorban kizárnának egy csomó résztvevőt. :)))

@ewfuns: azt hiszem, tettlegesség is tilos, támadó szándékkal. Legalább is, mintha valami ilyesmire emlékeznék a vv4-ből, narancshajigálós Zsuzsi esetében.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 23:51:52

@ミラ: az adásból könnyen kivágható, sztream-et, live-ot meg simán késleltethetik 10-15 másodperccel, pánik KHF-fel.

amikor józsinál volt ez a kimegyek téma és berontott a riportba, fogta magát és leült a székre, bámult maga elé, majd kvázi válaszolt egy kérdésre. kb szerintem egy tv-n megjelenő kérdést kapott. namármost itt üzengethetnek is nekik...

nem hiszem, hogy ez túl nagy összeesküvés elmélet lenne

HummeRC 2014.01.31. 23:51:57

@Morcz: Én is hazaküldtem volna, de nekem nincs okostelóm és csak ezért nem veszek. Csak khf, mi más lenne? :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:51:59

@Morcz: mink is. ő arra szavazott, h maradjon, én arra, h menjen. remélem, felnőtt emberek között ez nem is lehet egyébként vitaalap, annyira semmi értelme, semmi súlya nincs.

ewfuns 2014.01.31. 23:52:03

@ミラ: Hát ez az.

@MolnarErik: Igen, de mégis megtették az említett esetekben.

Morcz 2014.01.31. 23:53:07

@Haynau: postavonat érkezett! :D

HummeRC 2014.01.31. 23:53:15

@Haynau: Állítólag vasárnap, a kiszavazás utántól.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:53:45

@Haynau: bécivel meg adéllal. na azt nem akarom látni.

Schlomo Goldberg 2014.01.31. 23:54:17

@FawltyTowers: Igazad lehet, Lilu is miután rászólt hogy élő adásban nem káromkodunk Simon közölte vele hogy ő szeret káromkodni és az része is a magyar nyelvnek. Kicsit elszaladt vele a ló. Egy napon azt is kifejtette hogy "jól tudjuk ugye hogy (fentről) erősen manipulált a műsor". Vállalhatatlanná vált, menni kellet hamar hogy a vasárnapi párbajra már le legyen zárva a történet.

nowo1 2014.01.31. 23:54:31

@ミラ: számodra ki(k) a legérdekesebb(ek)?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:54:45

@ga-ap: arra gondoltam, h veszekedés hevében mondanák, esetleg kiszavazáskor, vagy bosszúból utána. nem nézed ki egy évából, hogy egy ilyet kidumálna?

Morcz 2014.01.31. 23:54:50

@Haynau: gondolod, hogy @Szentpéter támogatná a konkur(r)enciát??? :D Vagy együtt lőjenek sorozatot? :D :P

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 23:55:15

amúgy az jutott még eszembe, vajon mi lett volna az eredmény, ha a kérdés úgy szólt volna:

Ki húzzon a vérbe?
simi - viki - egyik se - mindkettő

ewfuns 2014.01.31. 23:55:34

@Schlomo Goldberg: Akkor mégsem olyan meredek az elméletem. :D

SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása · http://www.youtube.com/watch?v=2RiEy4es6lU 2014.01.31. 23:55:42

Sziasztok! EZ az első videó amit megnéztem a Vv-ből, a hogyvoltokat általában követem.

Érdekes ez a Viki-Simi hiszti, meg ki provokált kit. De Simi Krisztiánt provokálta hergelte a verbális szájkaratéval, hogy legyen az valós "összecsapás", és akkor valaki repül.
Azt szerintem kihagyta a számításból, hogy nem mindenki tuja, és valaki "feszültségoldásképp", közbelép.
Mondjuk ez csak az én véleményem/ meglátásom.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 23:56:12

@nowo1: jó kérdés. úgy egyben az egészet nézem. minél kevesebben vannak, nekem annál érdektelenebb. de simon annyira taszított, mint annak idején oki vagy alekosz.

tena_lady 2014.01.31. 23:56:27

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Már most az. Vesztett ezzel az egésszel.

@ewfuns: Hm, ez jó érv. Végül is Vikit nem ütötte meg.

Egyszerűen nem tudom feldolgozni, hogy az RTL ezt csinálta. Ennek nincs értelme. Simon vitte az első 3 hetet! Minden összefoglalóban szerepelt! Egy csomót cikkeztek is róla. És pont őt zárják ki? Mert mondjuk Józsi nem lett volna nagy érvágás, de ő SIMON! A VV6 egyenlő vele. Wtf.

ő-szinte 2014.01.31. 23:56:46

@Haynau: baszki, nem ismertelek meg az új ruhádban hirtelen :-/// :-DDDD
androidra van már vmi megoldás???...

@nathalie: most az jutott eszembe (és csak nagyon halkan mondom és csak neked), hogy ez spontán figyelemelterelés a párbajról...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 23:56:47

@ミラ: a szerződésben gondolom az van, h ilyenkor ki LEHET zárni (mint ahogy Kállay Saunderst [v h írják] is ki lehetne zárni a Dalból, de nem zárják).
Simi múltkori 24 órás karanténja egyébként elvben utolsó figyelmeztetés volt, legalábbis, amikor anno Atti kapott ilyet, azt mondták neki, h még ilyen és repül.

Schlomo Goldberg 2014.01.31. 23:57:43

@tena_lady: való igaz, a fél banda már ott ült a tv előtt.

FawltyTowers 2014.01.31. 23:57:44

@Schlomo Goldberg: minden szempontból vállalhatatlanná vált sztem. Ami kint jópofa hipszterség, az itt bent nem valószínű, hogy gyerebe megoldás.

HummeRC 2014.01.31. 23:58:13

@ミラ: Jujj, ezt még nem hallottam. Béci? Csak nem az ex-vv-s Rácz "gigierkölcsétvédem" Béla? Remélem nem. A hideg kiráz tőle.

Akkor már százszor inkább egy VV Attila, vagy VV Peti, VV Olivér, esetleg VV Majka. Ők tudnak maguktól is hangulatot csinálni, nem csak papírból olvasva jópofizni. :)

Morcz 2014.01.31. 23:58:19

@Cave Nick: a film egy igaz történet alapján készült.
@ミラ: igen ez csak egy műsor illetve játék, de tudnak emberek társasjátékokon is összeveszni. :D

A belevalót régebben sem néztem most sem fogom nemcsak a műsorvezetők miatt...

nathalie 2014.01.31. 23:58:31

@ő-szinte: hát most arra biztos nem szavazgattak...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 23:58:36

@ga-ap: Az RTL a kezelhetetlen Simit akarta kint látni, nem pedig a mindig (nagyjából) észnél lévő Vikit, ez egyértelmű.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 23:59:18

@ミラ: az élő sem biztos h élő. nem tudom, h mi a feltétele annak, hogy kint lehessen az ÉLŐ felirat, de pár mp puffer biztos belefér. a gigasztár vagy x-fucktor, vagy mi alatt is úgy mászkált az élő felirat a sarokban ki-be, mint simon farka csárliban a lepedő alatt.;)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.01.31. 23:59:24

@Cave Nick: "Valaki aki ért hozzá, megcsinálhatná a gatyalehúzást és az azt követő kergetőzést a Benny Hill show klasszikus zenéjére."

Ez mekkora poén. :-D

Egyébként az a véleményem, ha Simon a felvétel lejátszása után azt mondja, hogy sajnálja, mert részeg volt, és végig provokálták, és ma visszagondolva a vita közben is hamut kellett volna szórni a saját fejére, és akkor ez meg sem történik, és a gatyája lerántása nagyon megalázta, és csak vissza akarta rántani a ruhát, nem erőszak volt ez a részéről, de még így is bánja, akkor más lett volna a szavazás eredménye.

Mert így csak azt mutatta, hogy egy hülye pöcs, aki nem képes megbánásra.

Hát persze, hogy kiszavazták.

Cave Nick 2014.02.01. 00:00:17

@Morcz: a valós történetnek olvastam csak utána

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:00:27

@ő-szinte: miért terelnék el a figyelmet róla?

@tena_lady: nekem egyik öfiből se hiányzott és ezzel se lehettem egyedül. az interneten sose vagy egyedül :D

de nem értem, h ez ekkora érvágás bárkinek. majd lesz más gumicsont. vikinek meg a provokálásért nem kell bünti, a gatyalehúzás már sok volt, de nem tudom, mi lenne érdemben ilyen. viszont ha a gatyalehúzás miatt igen, akkor aurélnak is a takarólehúzásért.

FawltyTowers 2014.02.01. 00:01:20

@tena_lady: nekem pl a vv6 nem egyenlő szájmonnal. Egy volt a játékosok közül.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 00:01:22

@Schlomo Goldberg: Ja, míg a jelrakásnál teljesen meg voltak lepve a bejelentkezésen.

FawltyTowers 2014.02.01. 00:02:12

@ミラ: csatlakozom szóról-szóra.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.02.01. 00:02:35

@ミラ: de amúgy persze, nagyon kéne erre figyelni, mert pl józsinak biztos csak pár perc múlva esne le, mit is mondott, ahogy a nagy kimőgéállok feladatban is meggondolta magát.:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:03:09

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: bizony, egyszer se kért bocsánatot, meg mondta, h részeg volt, pedig olyankor láttuk, hogy azonnal feloldódik a gyógyszer benne, ő meg káosz professzorban :D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.01. 00:03:31

@ミラ: atyaúristen, ezt az idióta nyekergő luvnyát miért nem söprik már szőnyeg alá?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:04:22

@ga-ap: hú hallod, remélem, nincs jogsija ilyen reakcióidővel :D

FawltyTowers 2014.02.01. 00:04:29

@A Proverbiális Noszty Fiú: mert talán rá is vonatkozik a régi vicc: "Önben kinek a farkát tisztelhetjük?"

Morcz 2014.02.01. 00:04:37

@Cave Nick:
Azt én is olvastam, nagyon para...

nowo1 2014.02.01. 00:06:04

@ミラ: számomra Simon volt a legösszetettebb figura,nem volt tökéletes,de legalább érdekes és valahogy a jót képviselte.
Akik maradtak,azok sokkal egyszerűbbek,sokan súrolják a debil kategóriát,amiben semmi érdekes nincs.
Mert egy egyszerű faék gondolkodása,viselkedése nem érdekes,sőt,idegesítő!
Viki nem faék,de olyan arrogáns,hogy azt nem viselem el!!!
Számomra így nem maradt szinte senki,akiért érdemes lenne nézni.
Szóval,ez a vv a leggyengébb eresztés.(vv4 óta nézem)

nosce 2014.02.01. 00:06:35

Lehet h holnapra már Sárlot is odakint lesz mert rászállnak a többiek

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 00:07:26

@ewfuns: Gyanítom, h a szerződés szerint már azokért is kizárás járhatNA, így biztosít magának az RTL elég tág játékteret, h kit rakjon ki, miért és mikor.
És most mondhatja, h nem is ők döntöttek így (pedig nyilván).

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.02.01. 00:07:30

@ミラ: hát autót nyerni kevés esélye van, az biztos;)

Cave Nick 2014.02.01. 00:07:35

@ミラ: arra várnám a téteket, hogy VV Izát, esetleg Durcit fel fogja-e szedni IB, szerintem Iza esélyes

nathalie 2014.02.01. 00:08:21

@Cave Nick: durcit tuti nem, nem ezt a típust keresi :D
izát fogja :D

HummeRC 2014.02.01. 00:08:35

@ミラ: Kösz, ez elszomorít egy kissé. Nem kedvelem Béci-t. Mindegy, valahogy azért csak kibírom. :)

@FawltyTowers: Istenes Bencéét biztos, a többi nem bizonyított, de valószínű. :)

ő-szinte 2014.02.01. 00:08:39

@ミラ: nem tom, de most ez ugrott be...
megérzés vagy mi
(úbazz enyhe diszlexiámmal a saját kommentemre pillantva mérgezést olvastam, LOL :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD )

tena_lady 2014.02.01. 00:08:57

@FawltyTowers: Minden szériában vannak kiemelkedő személyek. Ő abszolút az volt. De lekopogom, mert lehet, hogy holnap visszaszavaztatják. :D Nem arról van szó, hogy szeretem-e vagy sem Simont, hanem, hogy ő vitte a show-t. Ha más is ennyire érdekes/megosztó lenne, akkor az is sokat szerepelt volna az összefoglalókban, de ez rajta kívül csak Aurelióra igaz.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:08:58

@nowo1: nekem meg ő volt annyira irritáló, hogy inkább csak elviseltem. de igazából már ez se számít. kiment. akinek annyira kell, meg tudja valahol találni biztosan, lehet vele kint barátkozni vagy bármi. mondjuk ezt még senki se érte el nálam, de hátha valakinek kell :D nekem pl. semmi bajom lacival, krisszel több, de most ő is feljebb jött, de lacit várom vissza, mégse mondom, ha kiesik, akkor nem nézem. nagy dolog, mindenki kimegy.
ha te ettől nem nézed, szíved joga.

Morcz 2014.02.01. 00:09:00

@Cave Nick: IB egyiket se fogja felszedni...:D

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.01. 00:09:22

@ewfuns: "Még valami, de lehet, hogy tök nagy hülyeséget kérdezek. A szerkesztők ott az interjú szobában nem instruálják őket, hogy mit kell csinálniuk?
Csak azért jutott eszembe ez, mert simán lehet, hogy Simont arra utasították, hogy zavarja fel egy kicsit az állóvizet egy kis veszekedéssel, Vikit meg arra, hogy provokálja Simont ezzel a gatyalehúzással."

Szerintem nincsenek beépített emberek, mert minden másnap segg részegek, és elkotyognák magukat. Vagy akár utólag, amikor kiestek.

Közvetve is lehet manipulálni őket.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 00:09:30

@nosce: Az öreg sas fog rászállni, ki van éhezve már rendesen.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:10:07

@Cave Nick: izát nem éri fel :DDDDDD max a könyökét nyalogathatja.

nosce 2014.02.01. 00:10:08

@ő-szinte:
de lehetne az is h a párbajt elhalasszák simon kiesése miatt kezdődik elölről a ződkendő-kékkendö szavazás, ez a legegyszerűbb

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.01. 00:10:09

@ミラ: IB buzi és ez csak az a legutóbbi alibinője, nem?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 00:10:42

@ミラ: "miért terelnék el a figyelmet róla?"
Mert a szintén kezelhetetlen Krisztiánt szeretnék kint látni, és nem igazán úgy alakulnak a dolgok.

nosce 2014.02.01. 00:11:37

@én már a fény gyermeke vagyok:
szerintem is az öreg sas pömpölője szolgál majd menedékül Sárlotnak

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:12:03

@A Proverbiális Noszty Fiú: nemtom, nem teszteltem :D és nem is érdekel, kinek a micsodájában turkál.

@MolnarErik: jóhogynem mert chemtrail :D szerintem krisz egész kezelhető.

Morcz 2014.02.01. 00:12:08

@nosce: a párbajt már nem fogják lefújni az tuiti.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 00:12:15

@nosce: Nem, megmondták, h ez nem érinti a párbajt.

FawltyTowers 2014.02.01. 00:12:17

@tena_lady: nem akarok vitatkozni, de Simon csak egy ideig vitte a show-t, legalább is én így láttam. Amióta beborult Csárliba és alakult egyéb más is a villában, azóta már megkopott a fénye.
De mivel különbözőek vagyunk, más a véleményünk és ez nem baj.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:14:14

@nosce: @én már a fény gyermeke vagyok: ugyanezt mondtam itthon rögtön, hogy majd ő megbúbolja :D

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 00:14:28

@nosce: Ne is mondd. Teó és Zsofi épp Aurél seggéről eszik, persze basszák mutatni. Helyette leadnak holnap 40 perc Vikit.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 00:15:32

@ミラ: Sári hátán fog holnap felkapaszkodni.

nosce 2014.02.01. 00:16:13

@MolnarErik: @Morcz:

igen a párbajtra már eladták biztos a reklámblokkokat azt muszáj megfutni. Akkor nemtom mi lesz, az már ultra gáz ha bevisznek egy ujabb gyökeret

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:16:31

@én már a fény gyermeke vagyok: ha krisznek nincs ennyi esze, akkor így járt :) elkaphatná izát.

FawltyTowers 2014.02.01. 00:16:37

Egyébként abba belegondoltunk már, hogy Krisztián feltüzelése Viki által lehet, hogy mindössze azért történt a lány részéről, hogy ha Krisztián kiáll - jelen esetben - az állatokért és esetleg feszkó lesz, az növelheti az ázsióját a párbajon? Hm? Viki ugyanis a fiú mellé állt a szimpátia voksoláson... nyomott bele egy kis erőt. Még mindig olyan nagy problem volt, hogy feltüzelte a Traktorost?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 00:17:19

@ミラ: Valóságshow-kban én mindig összeesküvéselmélet hívő vagyok :)
Részegen Krisz is elég kezelhetetlen (láttuk), és az egyik éjszakaiban ő maga is célzott rá, hogy részegen elég fékezhetetlen.
Ja, és ugye sokak szerint Laci a tégla (mondjuk sztem Viki).

nowo1 2014.02.01. 00:18:10

@ミラ: jó,mindenki kimegy,de nem mindegy,hogy mikor, és milyen módon.

Ez a szavazás nem volt "reprezentatív"-már ha szabad ezt a kifejezést használnom...túl rövid időt hagytak...

Simon elleni ellenérzésedet elfogadom,nem mindenkinek volt szimpatikus,de a múlt heti szimpátia-szavazáson még toronymagasan vezetett...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:18:27

@FawltyTowers: sztem krisz erre magától is rájött, de nem hiszem. eléggé zsigerinek tűnik a gyerek.

Timea Vida 2014.02.01. 00:18:31

Viki is ugyan ugy kaphatna buntetest mert azert o is ibazot szerintem

tena_lady 2014.02.01. 00:18:46

@FawltyTowers: Már hogy lenne baj? :D Nekem nincsenek érzelmeim itt a kommentelők egyike felé se, szóval nem is haragszom olyasmiért, ha valakivel nem értek egyet. Az hülyeség lenne.
Egyébként szerintem kezdett kicsit visszatérni a nagy szerelemből. Vagyis már nem csak Charlotte-tal foglalkozott.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 00:19:10

@ミラ: Gondolod Krisznek első benyomásra szimpatikus lesz Iza?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:19:38

@nowo1: a szimpiszavin én részt se vettem, mert egyik se volt annyira az, h melléálljak és mindegy is volt, mert az utsó helyeken levők nem is mozgatnak.

@MolnarErik: vv atti is tégla volt, méghozzá annyira, h meg is nyerte a játékot :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 00:20:11

@nosce: Majd húsvétkor nem esik ki senki, mert húsvét van, és véletlenül sem azért mert simi ki lett rakva. V 2 héttel korábban vége lesz, úgyse tudja senki (ez azt jelenti, h én nem tom), h eredetileg mikor lett volna vége.

nowo1 2014.02.01. 00:20:40

@FawltyTowers: Igen,volt egy hanyatlása Csárli miatt,de újabban megint kezdett érdekes lenni.Kezdett újból magára találni.

nowo1 2014.02.01. 00:21:48

@ミラ: nekem nincs is okostelóm...:D
csak hagyományos...:D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 00:22:18

@ミラ: Nem, a VV5-ben Peti, a vv4-ben Olli volt a tégla, mint az köztudott :)

sogeking 2014.02.01. 00:22:39

@MolnarErik: én az olvastam, szerdán megy be a Bytheway, és 3 hónap mentességet is kap

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 00:22:48

@ミラ: Akkor Krisz megkezdheti a nyújtógyakorlatokat, Izának vannak elvárásai.

Cave Nick 2014.02.01. 00:24:06

@ミラ: :D ezt a humort, minta mi mondtuk volna. :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:24:28

@MolnarErik: ja meg persze :) mert maguktól nincsenek ilyen szarkavaró emberek az országban :)))

@nowo1: arra próbáltam célozni, h ez se reprezentatív. igazából tökmindegy, sose lesz az. max a végén lenne.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 00:24:41

@FawltyTowers: Én is azon töpiztem, h most segíteni akarja ezzel Kriszt v betenni neki?
Most akkor kavarja v nem kavarja?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:25:55

@én már a fény gyermeke vagyok: párszor tökön kell vágnia magát, hogy olyan vastag legyen, az fix.

más. figyelitek az online-t? nincs khf, csak feketeség és jelez a chrome, hogy hang van néha.

nosce 2014.02.01. 00:26:02

@sogeking:
Simon nászúton volt Sárlottal és éppen már kezdett visszatérni a villába, amikor viki lerántotta a gatyáját, majd most elkaplakot játszottak, simonnak sikerült is Vikit elkapnia de beleakadt az ujja Viki pólójába az elszakadt és Simont ezért a nézők kiappolták
kb. ennyi

FawltyTowers 2014.02.01. 00:27:07

@nowo1: lehet, hogy így látszott, számomra már elszürkült.

Nézem vissza a vitázós videót, azt mondja Viki: "menjetek ki, házasodjatok össze és haljatok meg együtt" ... milyen jól látja.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:27:28

@nosce: na mondjuk én úgy láttam, hogy széttépte, de mindegy is.

lassan fellövik a pizsit.

Cave Nick 2014.02.01. 00:28:34

@én már a fény gyermeke vagyok: Iza a hetero férfiak 90%-a számára első látásra ""szimpatikus"", ezt elárulom

sogeking 2014.02.01. 00:28:46

@nosce: valószínűleg a körme volt a hibás

és ha a nézők azt mondják, hogy maradhat, akkor mi van? :)

Morcz 2014.02.01. 00:28:55

@Haynau: ellenvonat megérkezett, rakománycsere megvolt és már vissza is tért hozzád! :D

@MolnarErik: tévedsz. Húsvétkor váratlanul beköltözik a húsvéti nyúl aztán ő kapja majd a legtöbb jelet, és akkor lesz nemulass a kihíváskor!!! :D

sogeking 2014.02.01. 00:29:25

@Cave Nick: testileg talán, de ha megszólal, már nem biztos

HummeRC 2014.02.01. 00:29:44

@ミラ: hát ez csodálatos tényleg. Ezek szerint van online közvetítés csak megint elfelejtették rákapcsolni a kimenő jelre a rendezői képet és hangot. Nem is értem, miért nincs egy külső kontroll monitorjuk. :(

nosce 2014.02.01. 00:29:56

@én már a fény gyermeke vagyok:
Teo és Zsófi inkább 1 gramm csíkot szippant fel debilio HACP-nak megfelelő tisztaságú seggéről

ewfuns 2014.02.01. 00:30:12

Van valami az élőben... legalábbis, eltűnt a felirat.

Morcz 2014.02.01. 00:30:43

@FawltyTowers: azon könkrétan jót röhögtünk a párommal. :)

Schlomo Goldberg 2014.02.01. 00:30:49

Most sikerült megnéznem az Öfi-t, hát szívem szerint lerugdostam volna Viki veséit. Ilyen okostojás, minden lében kanál picsát rég láttam. Haragszik a világra mert senki nem dugja meg, ahelyett hogy ledobna 40 kilót.

ő-szinte 2014.02.01. 00:31:06

@nosce: minden lehet, még annak az ellenkezője is.... :-S
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 00:31:10

@ewfuns: Fekete kép van. Egyébként semmi. Hang sincs. De majd talán?

nosce 2014.02.01. 00:31:15

@sogeking:
igen sajnos rosszul tették fel a kérdést, a körmét kellett volna kiküldeni a villából nem simont

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:31:44

@HummeRC: ez meglep azokután, hogy néha nem látják, néha nem hallják, aki a TVn beszól? az a csoda, hogy nem nézik a dallast éjjelente.

sogeking 2014.02.01. 00:31:51

@ewfuns: már a betűkön is spórolnak

Morcz 2014.02.01. 00:32:01

stream van adás nincs...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 00:32:09

@Cave Nick: Aki először az arcot nézi, annak nem (nekem az volt az első reakcióm, h ez most 1 travi?). Remélem többen vunk mint 10%.

nowo1 2014.02.01. 00:32:41

@ミラ: sehogy sem reprezentatív.
Sokaknak nincs okostelójuk,sokan nem látták.
Ilyen rövid idő alatt még csak esély sincs reprezentatív szavazásra.

De mindegy is!Ezek mini-szituációk.Csak az életben kerüljük ki a hasonlókat,mint Viki.Ő ártalmas!Ekkora pofával óbégatni,hogy Simon mindjárt megöli a kacsát!!!...
Ja,és mellesleg Laci is az,ha igazak a milliós csalós-hírek.
Simon ártalmatlan,mondta is a bemutatkozó filmjében,hogy ő nem köz-,hanem önveszélyes.
Na,ez ma be is bizonyosodott.

ewfuns 2014.02.01. 00:32:51

@Haynau: Aham, én is ebben reménykedem, hogy hamarosan.

Cave Nick 2014.02.01. 00:33:19

@MolnarErik: az arca az tényleg necces, kicsit férfias

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:33:53

@nowo1: szerintem simon se egy orgazmus, ha az ismeretségi körben van, már elnézést. viki provokált, ilyenek megesnek. de simon orvosi eset.

ewfuns 2014.02.01. 00:34:13

@sogeking: Vagy kinyírták Vikit és most temetik el a kertben. :D

FawltyTowers 2014.02.01. 00:34:47

@Schlomo Goldberg: én nem fogalmaznék ilyen sarkosan, Slomi. És ha nem haragszik a világra, csak azt játssza, amit mondott előre? Hogy mindenkit provokálni fog?

Mellesleg baromira nem értem, hogy mennyi embernek tetszett ez az agyalágyult simonság, a váratlan és szokatlan megoldásai sokasága. Ő volt sokak számára a zisten. Most, amikor vele kapcsolatban alkalmaztak egy szokatlan, váratlan megoldást, akkor mindenki vért akar inni. Ez mekkora hülyeség!
Nem érezhető a párhuzam? Eddig ő volt, aki kekeckedett, most vele kekeckedtek. Nem tudta feldolgozni és ment. Az élet is megy tovább.

Morcz 2014.02.01. 00:35:07

@ミラ: szerintem is orvosi eset.

HummeRC 2014.02.01. 00:35:28

@ミラ: igazad van. Azt ki is felejtettem. Ezek szerint annyira kicsi a költségvetés, hogy egy kontroll tv-re sem telik.

Egyébként hang van, ha nagyon felhangosítom. Csak olyan, mintha a folyosói kameraman headsetének mikrofonjából hallanám a villát. Aurélió hangja néha így is behallatszik. Kár hogy ilyen messze van hozzám a Campona, mert szívesen bekopognék, hogy megmutassam a keverőpult működését. :)

pocokpocok 2014.02.01. 00:35:37

nah, a végére értem, ocsmány volt Viki, ez a fajta görény egésznapos provokáció persze hogy elgurította a gyógyszert, ha nekem rántották volna le a gatyám, én még lehet, szájon is baszom.. ha nem szakad el az ezeréves pólója, mi van? és ha Simi gatyája szakad el, akkor mi van?
szánalmas rtl-es döntés, ismét. és még mindenki szavazni se tudott..
vv6 lehúzva a klotyón.
ki kiváncsi oráliáó nyűglődésére az erekciójával, vagy dorkáék villaszerelmére?
kiesett az egyetlen ismeretlenségi faktor..
Vikivel is kifele. még mindig ezt mondom.

ewfuns 2014.02.01. 00:35:46

Eskü, mintha nagyon halk suttogást hallanék a streamen.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 00:36:09

@malevil2050: Epic avatar, szuper idözítés! :D :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:36:26

vv oldala most:

Hiba (404) - nem található.
A kért oldal valószínűleg nem létezik. Tovább a főoldal-ra ...

az egyik aloldalról kattintottam a főoldal fülre :D

azt figyeltétek, hogy páran milyen csendesen meghúzódtak? főleg a főtuja jutott eszembe. volt neki már konfliktusa, vagy csak fekvőtámaszozott, bölcselkedett és bömbölt?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 00:37:00

Na emberek, lehet engem is támogatni (rövidlink a FB-oldalra):

on.fb.me/1hZUIMN

:D

sogeking 2014.02.01. 00:38:12

@ewfuns: szoktál nagyon halkan suttogni? :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:38:28

@Haynau: Haynaut a VV6-ba
Be the first person to like this.

nehezen indul, mi? :D

ewfuns 2014.02.01. 00:38:41

@ミラ: Meghackelték a Simon-fanok. :D

HummeRC 2014.02.01. 00:38:48

@ewfuns: jól hallod. meg néha zacskóból csipsz és mogyoró zabálást. Szerintem a kameraman headsetének a mikrofonját halljuk. Nem hiszem hogy a rendezőé lenne, mert annál közelebb van a tükörablakhoz a hangforrás. :)

nosce 2014.02.01. 00:38:51

@ő-szinte:
a reteknél folyamatosan írják a villaszabályzatot :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 00:39:13

@ミラ: Nekem bejön a főoldal.
Ki a főtuja? Józsi? Gondolom ő azzal próbált megbirkózni, Simit kedveli, amit vsinált, meg nem annyira.

ewfuns 2014.02.01. 00:39:15

@sogeking: :P Valami motozás és távolról jövő halk hangok hallatszanak.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:39:39

@ewfuns: ha embert barátjáról, akkor azok most húzogatják maguk után a kisállataikat :D

sogeking 2014.02.01. 00:40:07

@Haynau: de mit tudsz kínálni?
kedvenc ital?
legnagyobb dolog, ami eddig történt veled?
szexelnél -e a villában?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:40:10

@MolnarErik: nekem is bejön, ha f5, de aloldalról klikkelve nem ugrott vissza.

Morcz 2014.02.01. 00:40:41

@sixx: neked is bejön Iza? Nekem is! :)

HummeRC 2014.02.01. 00:40:50

@Cave Nick: hetero vagyok és nem az esetem. :)

sogeking 2014.02.01. 00:41:17

@nosce: vagy a foxconn gyárban mindenki az appot tolja :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:41:18

@sogeking: @Haynau: és ha szexelnél, akkor:
- elzárója vagy annak, hogy esetleg nővel is? :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 00:41:28

@Morcz: Szerintem azt mondta sixx, hogy épphogy nem. :D

ewfuns 2014.02.01. 00:41:50

@HummeRC: Na, most mintha kihallani véltem volna Simon nevét többször is.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 00:42:05

@ミラ: Ja, még magam sem tudom belájkolni az oldalt. De ha egyszer beindul az üzem... :D

nosce 2014.02.01. 00:42:41

@ewfuns:
az nem a szomszédod ?

Cave Nick 2014.02.01. 00:42:58

@HummeRC: az eset az megint egy más dolog.:D

sogeking 2014.02.01. 00:43:45

@ewfuns: Sarlot alszik, és miközben magát simongatja, az ő nevét suttogja

ő-szinte 2014.02.01. 00:43:58

@malevil2050: megint csak díjnyertes az avid ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.02.01. 00:44:10

@Haynau: ahha! :D no nem baj. kukk a levelesládádba! :)

nosce 2014.02.01. 00:44:19

@HummeRC:
"+ jól hallod. meg néha zacskóból csipsz és mogyoró zabálást. "

lehet h egy egér dézsmálja a villa készletet vagy egy mókus

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 00:44:33

@ewfuns: Simon, a 8 évnyi karatézásnak köszönhetően lerendezett minden RTL-est, kilőtte a kamerákat és visszatért bosszút állni :)

pink ninja 2014.02.01. 00:44:56

@Morcz:
sixx-nek nem, ő abba 10%-ba tartozik büszkén, akiknek nem jön be :P

HummeRC 2014.02.01. 00:44:58

@ewfuns: érteni nem értem, csak néha kapok el foszlányokat. Akkora az alapzaj, hogy nagyon fel kellene hangosítanom, amit nem merek. Ha véletlenül megjönne a kép és a hang, az egész házat felébreszteném, élükön az asszonnyal és a gyerekkel. Kapnék rendesen utána. :) A fülesem viszont ekkora alapzaj jelszintre simán automute-ol, hogy nincs értelmes jel, úgyhogy azon sem hallok semmit.

sogeking 2014.02.01. 00:45:04

@ミラ: majd azt mondja, hogy már 502 nővel szexelt

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 00:45:30

Nyugalom, szerkesztem. Lesz itt adatlap! :D

nosce 2014.02.01. 00:45:38

@sogeking:
Sárlot most még nem alszik, az agyában meg nem futott végig a reboot

Morcz 2014.02.01. 00:45:47

@nosce: nem lehet, hogy a mókus a kábeleket zabálja? hppá, az akkor nem is mókus hanem nyest! :D VV nyest.

Cave Nick 2014.02.01. 00:46:05

@HummeRC: báttya, látom hogy te értesz hozzá, keverd már a gatya lehúzás alá a Benny Hill Theme-et.

pink ninja 2014.02.01. 00:46:07

@pink ninja: óbasszus, látom eléggé lemaradtam :DDDDDD
gyakrabban kellene frissítenem, vagy végleg aludnom kellene :)

sogeking 2014.02.01. 00:46:15

@nosce: Bandikát bevitték a vv5-ből, hogy feldobja hangulatot :P

ő-szinte 2014.02.01. 00:47:04

@sixx: te be vagy folyásolva :-DDDDDDDDD

sogeking 2014.02.01. 00:47:07

@nosce: vagy örül, hogy egy másik faszira is rácuppanhat, ha Józsi még nem jött ki, jó alany lenne

nosce 2014.02.01. 00:47:55

@ミラ:
szegény kacsát nemár, az majd kell a minden gyerek lakjon jólba

HummeRC 2014.02.01. 00:48:39

@Cave Nick: :D igaz. Akkor úgy mondom, hogy én is abba a 10%-ba tartozom, aki nem esett hasra tőle elsőre sem. :)

@nosce: simán hihető, hogy azok vannak ott, ha már rendes munkaerőre nem telt a közvetítőbe. :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:48:46

@nosce: ha nem adnának enni nekik most egy darabig, lacin kívül ki vágná el a nyakukat? meg talán még krisz. nélkülük ki?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:49:16

@ミラ: bár ha zsolt lesmárolja a birkát, iza azonnal kivégzi.

ewfuns 2014.02.01. 00:51:35

Na, visszanéztem a visszanézni valót. Viki megkérdezte, mi jogon rángatja le a pólót róla Simon,mire Simon visszakérdezett, hogy mi jogon rángatja le róla Viki a gatyát. Viki válasza: azon a jogon, hogy bárkiről lerángathatom. Ezen logika alapján akkor Simon nem rángathatja le a pólót bárkiről? :D

nosce 2014.02.01. 00:52:31

@HummeRC:
az is lehet h a szerkik csatlakoztak a simont vissza FB sztrájkfelhíváshoz :)

sixx · http://comment.blog.hu 2014.02.01. 00:52:47

@ő-szinte: nem, soha nem jöttek be az ilyen nők.

ő-szinte 2014.02.01. 00:52:57

@sogeking: ez utóbbit tartom esélyesebbnek :-DDD
szerintem már bőven elege volt abból, hogy simi szegecseli ;DDDDDDDDDDDDDDDDD

FawltyTowers 2014.02.01. 00:53:27

@HummeRC: én fülesen vagyok, nálam csak az zúg.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 00:53:57

Frissült az oldalam, már van adatlap is!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 00:54:02

@ewfuns: sztem tépte, de annyira túl van már tárgyalva, h eszméletlen.

nosce 2014.02.01. 00:54:36

@sogeking:
józsi nem jó neki barinője van otthon, ő csak mások dugására szeret ráizgulni a hálóban :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 00:55:36

@sixx: De ha nem jön be Iza, honnan fogod megtudni, hova ment a csiga?

nosce 2014.02.01. 00:55:50

@ミラ:
ha ilyent kellene tenniük onnantól mind vega lenne :)

hovatovább? 2014.02.01. 00:55:58

@FawltyTowers: Ahogy mondod, Én is pont így gondolom:
"Live by the sword, die by the sword"

Schlomo Goldberg 2014.02.01. 00:56:10

@FawltyTowers: a haragszik az egész világra mert senki nem dugja meg kommentem inkább egy általános jellemrajz volt Vikiről, ő is panaszkodott egyik este hogy senki nem dugta meg. Ebben a szituációban jól jött neki, elérte amit akart, Simont meg nem sajnálom. Viszont való életben nem hiszem hogy barátkoznék vele.

ő-szinte 2014.02.01. 00:57:10

@sixx: melyik áll a legtávolabb hozzád?
vagy kérdezhetném, hogy melyiket köpnéd le? ;-DDDD természetesen vv módon
(ha már 10% vagy)

Schlomo Goldberg 2014.02.01. 00:58:43

A csodabogár Simon első interjúja a kiesés után!

www.valovilag.hu/video/236743

ewfuns 2014.02.01. 00:59:02

Elléptem! További jó szórakozást! :) Reggel elolvaslak titeket. Jó éjt!

Cave Nick 2014.02.01. 00:59:22

@Haynau: frissült a valovilag.hu is

HummeRC 2014.02.01. 01:00:30

@Cave Nick: Szívesen. Megvan valahol a kérdéses videoanyag, vagy csak az vv oldalon az rtl-streamen. Mert az rtl-es mediaplayer szívás, akkor csak képernyőmentéssel működne. Dobsz egy linket rá esetleg máshonnan?

sogeking 2014.02.01. 01:01:14

@Haynau: előbb fel kell építeni a brandet

mik a főbb jellemvonások?
kedves, konfliktuskereső, gonosz, szeximádó, őrült, tuja

és kell néhány jellemző szófordulat, mondjuk a tetoválás majd hoz néhány szavazatot

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 01:02:15

@Schlomo Goldberg: belenéz a szemébe és látja a szerelmes csillogást.

belenéz egy hét múlva a műsorba és meglátja, hogy más reszelgeti a szerelmes asszonyt, az milyen lesz :D

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.01. 01:04:09

Egyébként mi van ezekkel a belevaló világokkal? Ahová mindenféle idiótát meghívnak összeveszni a bentlakásos egyedeken. Emlékszem a Fluor Tomit is ott futtatták be. Én meg csak néztem, hogy ki ez a fasz. Úgy kezelték, mint valami sztárt. Nem tévedek sokat, ha azt mondom, hogy az adás reggelén töltötték fel a videoklipjét. Ő meg alkotta a véleményt, mintha Ő lenne Carlos Santana, csak előbb beszerzett egy nobel-díjat agysebészetből. Azóta sem értem, hogy egy gagyi gyermeteg Pap Ritás klipp és egy évre rá bemutatott második kísérlet után ő mitől valaki, hogy égesse magát vele a vodafone, hogy ő mekkora öntörvényű vagány gyerek. Tiszta égő azoknak az asztalra valamit letevő sporrtolóknak és zenészeknek, hogy vele kerültek egy kampámnyba.

Cave Nick 2014.02.01. 01:04:14

@HummeRC: ez az ez az!!!! Nemtudok rá más linket pillanatnyilag, csak ami a valovilag.hu-n van fent.

ewfuns 2014.02.01. 01:04:18

Egyébként, mi volt ez a bekiabálás Viki részéről Simonnak, hogy haljon meg Sarlottal együtt, öljék meg magukat stb.? Mert ezt csak most láttam, bocsi.

Schlomo Goldberg 2014.02.01. 01:04:21

@ミラ: lulz, én is ezt a verziót látom esélyesebbnek. Simon szerintem talán fel is csapkodja az ereit.

sogeking 2014.02.01. 01:04:22

@nosce: jó, hát akkor hárman lesznek, Józsi majd csak néz :)

Cave Nick 2014.02.01. 01:06:09

Simon majdnem sírt az interjún.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 01:06:57

@Cave Nick: szegénykém. összedobjunk neki egy kis piáravalót? azt úgyse bírja.

tena_lady 2014.02.01. 01:07:00

@Schlomo Goldberg: Eskü most beszél a legjobban. Mondjuk most már meg van könnyebbülve, mert nincs bizonytalanság és feszültség.
Nőverő? Ez hülyeség, csak a pólóját szakította el.

nosce 2014.02.01. 01:07:04

@Schlomo Goldberg:
Na nem irigylem simont se amikor majd szembesül vele h a rákolló csillogású szemű megnyert villaszerelme tényleg egy kurva és tényleg rá akart rabolni zsóti meg az öreg sas pömpölőjére előtte

FawltyTowers 2014.02.01. 01:07:04

@ミラ: pont ez jutott eszembe, akkor mi lesz?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 01:07:07

@sogeking: "mik a főbb jellemvonások?
kedves, konfliktuskereső, gonosz, szeximádó, őrült, tuja

és kell néhány jellemző szófordulat, mondjuk a tetoválás majd hoz néhány szavazatot "

Alattomos g*ci, aki sármosnak teteti magát. Mindenképpen szexőrült (az köll a népnek meg nekem is!), és nyilván epic mászter of sze ívil forsz!

A jellemző mondások majd odabent jönnek!

Na, klikk a linkre a nickem mellett de Izába... áhem: IZIBE! :D

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.02.01. 01:07:21

na jól van gyerekek, megnéztem újra a mai drogot, jó esély van rá, hogy leállok vele.

nem azért mert szájmon akkora favorit lett volna, de ezt az alpári manipulatív g3cizést nincs kedvem nézni egy darabig, ilyet látok idekint is nap mint nap.
eddig se volt senki igazán szimpatikus, de mostanra kb vagy direkt utálom, vagy leszarom az összes agyhalottat. lassan rájövök, hogy nem véletlenül nem néztem én ezt a szemetet korábban.
talán olvasgatni, lamentálni még visszanézek.

jó éjt, szép hétvégét kívánva, üdvözlettel,
g

Morcz 2014.02.01. 01:07:22

@Cave Nick: csak majdnem? előbb kellet volna magába szállnia, akkor még bent lenne.

Morcz 2014.02.01. 01:08:31

@Haynau: ráklikkltem erre not found 404 lett...:(

Cave Nick 2014.02.01. 01:09:34

@ミラ: nem, inkább gyűjtést szervezek a villa utáni élete finanszírozására, a biztonság kedvéért a felajánlásokat VV Laci számlájára kérem utalni!

nosce 2014.02.01. 01:09:49

@Haynau:
szerintem már a villaajtóban nyiss egy helikopterezássel az nagyon bejön

Morcz 2014.02.01. 01:11:16

@nosce: francokat! a belépés után "véletlenül" csússzon le róla a nadrág. fontos hogy alatt bő boxeralsó legyen hogy a csajok ráizguljanak, és oráliónak kisebbségi érzése legyen. :D :D :D :D

sogeking 2014.02.01. 01:12:30

@nosce: egy sima helikopterezés már snassz, pörgetéssel játssza el a VV főcímzenéjét

@ga-ap: ilyenkor az a módszer, hogy ne nézd vissza :)

FawltyTowers 2014.02.01. 01:12:58

@nosce: hihiihihihihiiiiii!! :))))

Morcz 2014.02.01. 01:14:04

Elkezdtem nézni az interjút, de ez annyira hülye, hogy egy percig bírtam csak...

nosce 2014.02.01. 01:14:18

@ミラ:
"szegénykém. összedobjunk neki egy kis piáravalót? azt úgyse bírja."

de legalább egy másik gatyára valót, ha 2 gatya van rajta mint a pólósokon Vikit csukják ki idegösszeomlás miatt

sogeking 2014.02.01. 01:16:50

@Haynau: már megnéztem az előbb, azért holnapra rakj fel képet a tetoválásról is

ő-szinte 2014.02.01. 01:16:53

@Haynau: mit szólnál mondjuk egy repülőstarthoz a mödansziéba??? :-))))
természetesen mikroporostól ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hogy tudja a retek hol a helye és hogy lássák te nem fejbe baszod vele magadat ;-DDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 01:17:08

Szerintem Szájmon csakugyan egy nizzai idegszanatóriumban működött, de nem levelező volt, hanem ápolt. Egy napon eltűnt az uszodából, a tanársegéd keménykalapjában. Azóta keresik.

;)

Cimili 2014.02.01. 01:17:20

@Morcz: Nekem is, de ha kopizod és új ablak, akkor begyün.

tena_lady 2014.02.01. 01:18:26

Olyan hamar feltöltötték ezt a Simon interjút. :S Csak másnap szokták az ilyet, nem?

Morcz 2014.02.01. 01:19:20

@Haynau: like-oltam!!! :D Tetszik az adatlapod! :D :D

Cimili 2014.02.01. 01:19:44

@Morcz: Az elején még viszonylag normális, de később megint meghasadt az elméje.:DDD

Cimili 2014.02.01. 01:21:18

@Haynau: Majd el ne felejtsd leköpni a csajokat!:DDDDDDDDD

ő-szinte 2014.02.01. 01:22:26

@Haynau: LOL és ketten már lájkolták is ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 01:22:50

@Morcz: @Cimili: Köszi! Írjatok, kommenteljetek, van már poszt ahová ötleteket várok, mit csináljak elsőként a villában!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 01:23:23

@Haynau: Azért Vanek úr Simihez képest maga a kispolgári kiszámíthatóság :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 01:24:01

@ő-szinte: Már lájkolták? Szuper, az oldal adminja nekem még nem szólt. Ezt hívják késleltetett skizofréniának.

nosce 2014.02.01. 01:24:22

@sogeking:
kéne neki egy nyelv meg egy faszpírszing is, felkeltené a csajok érdeklődését

ő-szinte 2014.02.01. 01:24:37

@sogeking: akkor te vagy az egyik lájkoló :-DDDDDDDDDDDDDDDD

HummeRC 2014.02.01. 01:24:43

@Cave Nick: azért nem semmi, hogy nem lehet oda tekerni az rtl playert, ahova akarom. végig kell néznem, mert olyan tetű lassan tölti előre a videót, hogy addig kb meg is nézem. :P

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 01:25:31

@MolnarErik: Igen, Szájmon egy...khm...egyedei személyiség volt, én tényleg attól tartok, hogy ez az egész affér csak ürügy volt - és valójában teljesen más okokból akarták kivinni a villából.

A bulvárból hamarosan úgyis megtudjuk. A színtiszta igazságot, mint mindig...

HummeRC 2014.02.01. 01:25:53

@Cave Nick: Egyébként pontosan mettől meddig szeretnéd a videót? csak a gatyalehúzástól a pár másodperc futás és a ruhatépés? :)

Cimili 2014.02.01. 01:27:06

@Morcz: én is.:) Már 6-an vagyunk.:)

sogeking 2014.02.01. 01:27:37

@ő-szinte: nem, most nem jó az internetem

@nosce: meg azt a jópofa békát is rávarrathatná a hátára, esetleg bal bicepszre egy portré Simonról

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 01:28:23

@nosce: Nyelv- és faszpírszing? Az még oké, megvan az - de nem fogom kis fityegő lánccal összekötni őket!

...és a VV oldalán még mindig fekete képernyő és síri csönd. Miért nem helyből KHF? Ez így kinek jó?

ő-szinte 2014.02.01. 01:30:16

nem lepődnék meg ha reggelre a poszt címe "ELGURULT A RETEK2 GYÓGYSZERE"- re változna :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cave Nick 2014.02.01. 01:31:59

@HummeRC: mindjart mondom h én hogy gondoltam, nekem is tölti most

sogeking 2014.02.01. 01:32:17

Krisztián mit akart a tépős jelenetnél? úgy húzták vissza, mintha éppen egy traktorral szeretne megküzdeni

nosce 2014.02.01. 01:32:24

@Haynau:
mindjárt belépésnél bújj el az üdvözlésedre jövő villalakók elől csak a nyíló ajtót lássák semmi mást. aztán ha előbujtál kérjél egyből 1 gramm kokót a szerkiktől a bulira, még a dzsakuba ugrás előtt

nosce 2014.02.01. 01:33:38

@sogeking:
igen valami béka mehetne a bicepszére és amikor befeszíti akkor kinyújtja a béka a nyelvét

nosce 2014.02.01. 01:34:51

@Haynau:
ha nem lánccal akkor kösd össze madzaggal az a trendi :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 01:35:16

@nosce:
1. Írd légyszi a FB-oldalamra.

2. adtál egy ötletet: porcukrot fogok bevinni és nagyot kaszálok - fogadok, azok ott bent nem is tudják, milyen az íze. Én sem, úgyhogy egálban leszünk!

@ő-szinte: Hát az mondjuk helyénvaló is lenne. Bár itt szvsz sok gyógyszer gurult el.

nosce 2014.02.01. 01:36:14

@sogeking:
simont kereste csak az túl fürgén szaladt :)

Morcz 2014.02.01. 01:36:35

@Haynau:
1/tegyél budilehúzó fülbevalót valamelyik füledbe!
2/lehetőleg egy hétig ne cserélj alsógatyát
3/add a megközelíthetetlent, ezzel eléred hogy az összes csaj beléd zúgjon és akkor kitör a catfight 1000-el.
4/ha ez bekövetkezik,, verekedés közben öntsd le őkéet mézzel, pudinggal, vagy iszappéal, bár utóbbit a villában nehéz beszerezni, ahhoz fel kéne ásni a műfű :D :D :DE:D
Hirtelen mint a stylist csapatod vezetője ezt tudom tanácsolni. :D

Ja rövid éjjeli válasz érkezett a 9 és 3/4. vágányra! :)

Jó éjt mindenkinek én már el, holnapi öfi után jövök, egyébként a privátot többször is nézem!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 01:38:41

@Morcz: várj, szerintem a 2. kizárja a 3.-kat. És ha nem, akkor nem akarom látni azt a nőt, akinek az ilyen bejön!

Herripottert mondjuk nem ismerem, de a célzást értettem, sőt: már elolvastam! Folyt köv holnap! ;)

Jóéjt!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 01:41:07

@Haynau: Az igazságot persze nem tudjuk meg, de az elég egyértelmű, h csak az indokot keresték.

Cave Nick 2014.02.01. 01:41:55

@HummeRC: igen, mondjuk úgy 11.45-től gondoltam a ruhaletépésig vagy még az is legyen benne, rád bízom, esetleg felgyorsítva, végtelenítve (párszor újra játszva) ahogy a Benny Hill showban lenni szokott. :D

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.01. 01:44:38

@Haynau: "Szerintem Szájmon csakugyan egy nizzai idegszanatóriumban működött, de nem levelező volt, hanem ápolt. Egy napon eltűnt az uszodából, a tanársegéd keménykalapjában. Azóta keresik."

Ezen beszartam. :-D

Ha nem akarnál bemenni a villába, azt gondolnám, hogy az állami ítélet-végrehajtóként üdvözlöm Hege barátom.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 01:47:45

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Ítélet-végrehajtó? Neeem, az Dr. Kotász lesz. Tegnap a börtönudvaron nagyon óbégattak utána, valami akasztáshoz kellett volna, de aztán kiderült, a manus kegyelmet kapott. Kegyelem??? Piha! Puhányok!

Bade 2014.02.01. 01:50:00

Holnap kérdezhetik majd sokan,na de hol van Simon?
Nagyon egyszerű a válasz:
Viki megette:D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 01:50:51

@Bade: "Holnap kérdezhetik majd sokan,na de hol van Simon?
Nagyon egyszerű a válasz:
Viki megette:D "
:D :D :D Sírok!

@busifa: Kinek?

HummeRC 2014.02.01. 01:55:17

@Cave Nick: Na már csak fel kéne tölteni valahova. Tényleg durván passzol alá. :D

busifa 2014.02.01. 01:56:04

@Haynau: egy névtelen bekiabálót idézve egy bizonyos rendezvényről... :)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.01. 01:56:28

@Haynau: Vágod az utalást, csak félő, hogy lukra futottam vele.

Mond az neked valamit, hogy Rideg Sanyi, Yrsai Olivér, Anti Sterk, és folytathatnám stb? Mert akkor én volnék az udvaron dolga végezetlen.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 02:01:30

@FawltyTowers: "Egy biztos, ha Vikit is kiküldik, azzal teljesen felszámolják a Való Villában az intelligenciát..."

Sajnos ebben tökéletesen igazuk van! Az biztos, hogy Vikit most sokan ekézik odabent. Sárlik, mert elvesztette kergemarhakórban szenvedő bikáját. Aztán meg... nem is tudom. Talán Pinki is, mert ő nem szereti Vikit (clash of intelligence levels!). Meg úgy egyébként, szerintem mindenki megzökkent odabent. Kérdés az, hogy maga Viki hogy viseli.

Érdekes, ment a nyálverés az öfi után, de az elején senki nem gondolt arra, hogy az érintettekkel akkor most mi van, hogy érezhetik meg ezt a szitut. Mert a párbajnál előre tudni, ki megy ki - fel lehet készülni arra, hogy egyikőjük kint marad. De most? Akkor is, ha idegesítő volt Szájmon stílusa: egy viszonylag zárt közegben összezártak tizenkét embert, akik az egész napot egymással töltik, több-kevesebb ideje. Most pedig minden előkészület és felkészítés nélkül kiragadtak közülük egyet. Jó, volt egy szavazást, amit Istenuccse Bence bejelentett - de ez egy röpke órát (sem) biztosított arra, hogy felkészüljenek egy esetleges búcsúra.

ő-szinte 2014.02.01. 02:02:09

@sogeking: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem kurbliztad be? :-P

@Haynau: igen, eléggé ;-DDDD

@Cave Nick: ami jár, az jár ;-DDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 02:04:21

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Szerintem lyukra futhattál. Rideg Sándort mint az "Indul a bakterház" szerzőjét ismerem, a másik kettőt nem. Szerintem akire te utalsz, annak a nick-je az a bizonyos ítéletvégrehajtó. Láttam már tőle kommenteket régebben, de itt biztosan nem. Ja, és nem én vagyok ő - illetve ő én. :D

Cave Nick 2014.02.01. 02:12:32

@HummeRC: Már meg is csináltad Mester?! Hatalmas! Töltsd ahova gondolod, csak ne az indavideóra. :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 02:14:47

Apropoppoló: Amorózóval vajon mi lehet? Lyukra akadt végre? Az est elején még nem úgy nézett ki:

imgflip.com/i/6k5bp

JOKKA21 2014.02.01. 02:18:07

Ez a Charlotte lehetne a dominám, mert tutajos a combja.Remélem Viki kiesik az első párbaján.Szerintem a bajai csődör nyeri, sok plázapicsa szívébe besírta magát és szavaznak rá, mert hejjespasee.

Cave Nick 2014.02.01. 02:20:02

@HummeRC: hát ez kurvajó!! kösz! nem teszed nyilvánossá? küldd el sixxnek hátha kiteszi és akkor sztár leszel.

HummeRC 2014.02.01. 02:22:27

@Cave Nick: Bár nem terveztem sztár babérokat, de ha minden igaz már nyilvános. :) Egyetlen ok miatt volt nem listázott, nehogy a zene miatt letiltsák yt-ról hamarabb, mint megnézhetnéd. :)

HummeRC 2014.02.01. 02:23:20

@Cave Nick: Ja lemaradt az előbb: szívesen, nincs mit. :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 02:24:11

@HummeRC: Besza...sírok! :D :D :D

MÁS: Az megvolt, amikor Debilió a csajozós bejátszás végén siránkozik, mekkora dilemmában van? Imigyen fejezi be: "Komolyan, akkora dilemmában vagyok... és most már tényleg ott tartok, hogy... lehet, hogy magamhoz kell nyúlnom, hogy tisztán lássak, komolyan mondom. Katasztrófa!..."

Magyarra fordítva: tele a zacsi, recska kell ide de ebben a minutumban, mert a sok felgyülemlett patron akadályoz a gondolkodásban.

HummeRC 2014.02.01. 02:26:06

@Frank Corti: Ez jobb. Úgy látszik másnak is eszébe jutott. Lassú vagyok, öregszem, na. :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 02:26:14

@Frank Corti: Ez a verzió szerintem szintén hasít - az intró hosszú, de a gyorsított mozgás a zenére tipikus Benny Hill! Nagy "thumbs up" érte! :D :D

Cave Nick 2014.02.01. 02:26:44

@Frank Corti: Gratulálok, ez is nagyon jó! Királyok vagytok. Remélem a sixx úr kiteszi őket és akkor garantáltan sok tízezres (százezres) nézettsége lehet

Cave Nick 2014.02.01. 02:28:20

@Haynau: ja, az intrón kéne picit rövidíteni és akkor tökéletes ez is

HummeRC 2014.02.01. 02:30:53

@Frank Corti: honnan szereztél ilyen jó minőségű videó anyagot hozzá? :)

@Haynau: Igen, az övé jobban átveszi a BH hangulatot, bár picit hosszú. Nekem is tetszik. :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 02:30:55

@Cave Nick: Azt azért nem mondanám, az intró alatt indul neki a konflikt-lavina. Jó az oda - hosszú, de nem túl hosszú.

Cave Nick 2014.02.01. 02:31:39

@Haynau: ja, de a népek előbb lecsukják a videót, minthogy jönne a poén

Frank Corti 2014.02.01. 02:33:15

@HummeRC:Tiétek az ötlet, meg az érdem is, mert nekem eszembe nem jutott volna.

Frank Corti 2014.02.01. 02:34:04

@HummeRC: Comment.com ról töltöttem le.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 02:35:46

@Cave Nick: Magukra vessenek, ha még másfél percet sem bírnak ki...

Apropoppoló poén... többet nem mondok, csak... klikk a FB-linkemre... ;)

HummeRC 2014.02.01. 02:35:57

@Frank Corti: De a te megvalósításod nekem jobban tetszik. :)

Közben megfőztem a vacsit. Kér valaki rakott krumplit? :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 02:37:55

@Frank Corti: És jé, azt a posztot a comment:com-on egy bizonyos sixx írta... ;)

A címe is epic: "Breaking: VV Simont kivágták a villából, mint macskát szarni"

:D :D

FawltyTowers 2014.02.01. 02:38:00

A népek nem csukják le, a népek qrva jónak találják ezt a videót! :)
Gyártsatok még, lécci!!!!

@HummeRC: Köszi, de nemrég ettem, a rakott krumpli már sok lenne.

Cave Nick 2014.02.01. 02:39:17

Besza-behu mind a két videó. A teljesség kedvéért: bár az ötlet az enyém volt, de VV Attila nyomán (ő Chaplint emlegette), viszont én magam nem tudtam volna megcsinálni az biztos

HummeRC 2014.02.01. 02:39:28

@Frank Corti: Kösz, így könnyű. Mi az rtl-es hosszú anyagból néztük ki. :) Azt szabad megtudni, hogy mivel rögzítettél ilyen minőséget screen-ről? Mert gondolom itt sem a stream-et vetted le. :)

Frank Corti 2014.02.01. 02:39:33

@HummeRC: Kösz!
@Haynau: Ja,azon én is röhögtem!

Frank Corti 2014.02.01. 02:42:39

@HummeRC: Easy Video Downloader, Firefox kiegésztő. Nekem bevált. Igaz, utána konvertálnom kellet az flv-ről, hogy tudjam használni.

HummeRC 2014.02.01. 02:45:14

@Frank Corti: Köszönöm. Konvertálás nem gond. :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 02:46:11

Na, megyek szunyni. Jóéjt minden virrasztónak!

Bade 2014.02.01. 02:46:34

Ennek a Simonnak is lehetne több esze,mint megtépni egy mangalica kocát.
Egyértelműen az állatvédelemi törvény miatt repült:)

Cave Nick 2014.02.01. 02:50:46

Összefoglalnám a mai napot:
VV Simon VV Viki közreműködésével elvette magától a VV6 főnyereményét.

HummeRC 2014.02.01. 02:52:25

@Haynau: Jó éjt! :)

@Cave Nick: Sajnos tökéletes összefoglaló. :)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.01. 02:56:28

@Cave Nick: Szerintem gyorsítani is kellett volna rajta. :-D

És trükkel a képbe lehetne illeszteni Bennx Hillt és azt a kopasz vénembert, amelyik mindig szerepelt a műsorában. Ott kergetőznének ők is a háttérben.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.01. 02:58:41

@Cave Nick: Esélye nem volt a fődíjra. Valakinek szimpatikus volt egyáltalán?

Cave Nick 2014.02.01. 02:58:49

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: gyorsítva van, de a Franc Corti-é még gyorsabb, nézd meg azt is, ott van alatta a link

Veder1 2014.02.01. 03:33:16

akármennyire antipatikus volt, azért az egyértelmű, hogy egy olyan karaktert veszítettünk aki kilógott a kamionosok és kurvák felállásból. Én személy szerint sajnálom. Innentől unalmasabb lesz, mert nincs ott egy rezonőr, aki beszólna a parasztoknak.

HummeRC 2014.02.01. 03:35:39

Na, szerintem itt már hajnal fél négykor nem terem babér. Jó éjt mindenkinek! Holnapra is hasonló izgalmakat. :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.01. 06:17:47

Ez a Simon kölök magára és a társadalomra is veszélyes elem, ezért jó is volt hogy el volt zárva a külvilágtól, most hogy kijött retteghettek :)
A bárányok hallgatnakos Buffalo Bill hozzá képest kismiska, pedig ő is egy beteg elme volt.
@Vödör:
Egy forma azért maradt a párbajig, az pedig Krisztián, tufa a szentem de megmondja, és a meglátásai is helyesek, az hogy tájszólással beszél nagy dolog.

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 06:47:51

szegény arcsibald, így már nincs esélye... hát, akkor hajrá Ernő!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.01. 07:00:01

Jé, Simonnak annyi :-D:-D:-D:-D

De jó. :-D:-D:-D:-D

egyemakisszíved 2014.02.01. 07:10:09

Lehet, hogy az idén a villába való beszavazás helyett kiszavazás lesz. Más is emlékszik arra, hogy valaki az RTL-től azt nyilatkozta, hogy az idén két színtér lesz a VV-ben, vagy csak álmodtam? Egy megszokott villa, „luxuskörülményekkel” meg egy börtön, ahol semmi se lesz, mindent a lakóknak kell előteremteni. Lehet, hogy amíg ott vannak, egy időre kivonódnak a játékból. Aztán újrahasznosítják őket. Remélem az apposok csak oda tudták Simont száműzni. Amikor Zsuzsit kizárták, azzal indokolták, hogy az italospalack, amit hozzá akart vágni Olivérhez, alkalmas volt, hogy veszélyeztesse mások testi épségét. Most itt ilyenről nem volt szó, az adok-kapok ment rendesen, de látszott a végén, hogy nem gurult el senkinek a gyógyszere, Simon is, Viki is észnél van. Gatyalehúzás és pólószakítás után egymás közvetlen közelében álltak, még hozzá is értek egymáshoz, de csak a szájkarate ment. Aztán Viki elvonult, Simon meg nem ment utána. Ellene szól, hogy Simon képét elszürkítették a VV oldalán. Mellette szól, hogy Istenes Bence ritka drámaiatlan módon vezényelte le a szavazást, egyszer sem mondta síri hangon, hogy Simon játéka a Való Világban véget ért, már nem nyerheti meg a pénzt, az autót és a lakást és hogy kizárták. Meg tesztelhették a párbaj előtt a szavazási rendszert, hogy összeomlik-e, ha rövid idő alatt sok impulzus éri.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.01. 07:18:41

@egyemakisszíved:

Sanszos,hogy vissza szavaztatja az RTL Simonkát :)
Ezek a nézettségért bármit.
Az tény hogy Viki a dömper picit megrángatta Szájmon mackóalsóját, de egy nőnek akkor se mész neki baszki, nem téped meg, mert nem vagy állat.
Ennyi erővel Laci Izát lefejelhette volna a pitsába, mert akkor Iza télleg belemászott Lezli aurájába.
És aki annyira fogyatékos, hogy állatokkal szórakozik, azt ki kell lőni a Napba.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.01. 07:20:30

@egyemakisszíved: Egyszerűen csak kifogytak a műsoridőből és kibaszták, mert megutálták.

Nem baj. Helyette beküldik a Pongót. :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.01. 07:21:19

A gatya lehúzás mióta erőszak? Ilyesmit mi is szoktunk volt csinálni :-D

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.01. 07:24:46

@Farmotorosgiliszta: Láttad az összefoglalót? Nem csak a videót, hanem ahogy felvezették a műsorban. Szabadulni akartak tőle. Szabály szerint nem rakhatták volna ki, így elintéztették a mobilapposokkal.

Tényleg.

Symbianre miért nincs app? Mé csak anfroid és ios?

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.01. 07:28:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nem csak a hangot kellett volna beintegrálni, hanem Hillt is, meg a kopasz öreg bácsit, aki mindig szerepelt a műsorában. Szalacsy bácsi meg ott pisloghatna a háttérben.

egyemakisszíved 2014.02.01. 07:28:27

@Farmotorosgiliszta: Simon csak viszonozni akarat a gatyalehúzást, de Viki kézilabdakapus volt, így ügyes tudta a fenekét fedezni, így csak a pólójába tudott csimpaszkodni, az meg elszakadt. Lehet, ha Viki a vízilabdázni áll, sikeresebb lett volna, ott szokták egymás gatyáját húzogatni. Vagy ennyire ki volt éhezve a palikra, előző nap nehezményezte, hogy neki egy fiú sem udvarol.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.01. 07:30:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
:))))))))))))))))))
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:
Az hogy megtép egy csajt az szerintem erőszaknak számít, igaz sérülés nem esett külsőleg, csak belsőleg, ezért is tartom jó döntésnek, hogy a nézők szavazhattak róla.
Az hogy őszinte volt Simon már nem számít, kicsit vissza kellett volna venni a retardált stílusából, persze mikor tömte Sárlottét akkor olyan volt mint ha megkapta volna a kanalas orvosságát, de az most kicsúcsosodott mennyire beteg a csávó.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.01. 07:32:50

Aműgy nekem az a meglátásom, hogy Vikinek mindegy volt, hogy kinek borul ki a bilije. Menet közben arra is játszott, hogy a traktoros kiüsse Simont. Pedig neki kampányol Laci ellen.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.01. 07:35:59

@Farmotorosgiliszta: Persze, hogy pöcs, mert elintézhette volna annyival, hogy be van baszva, és bocsi kacsa.

De álszentek se legyünk, mert ha egy nő lerántja egy férfi gatyáját, az semmivel sem különb, mintha vele teszik ugyanazt.

k.o._laci 2014.02.01. 07:47:27

Viki egy alpári, nagyszájú csaj de Simon már napok óta nem tudott mit kezdeni a beszólásaival. A Nagy Simont ez frusztrálta és egyre gyerekesebben hisztizett, amit Viki ügyesen visszaforgatott ellene. A trágár, becsületsértő beszólásokat egyértelműen Simon kezdte de már legalább egy hete ... főleg amikor az 500 brokis agyhalottat próbálta védeni. A pina lett a veszte, elvette az eszét és nem tudta kezelni hogy egy egyszerű csaj porig oltja a többiek előtt, és csak hebegett habogott. Szerintem ennyi történt.

k.o._laci 2014.02.01. 07:49:37

Viki taktikailag 5-ös, emberileg Simonnal együtt 10 percet sem bírnék ki bármelyikükkel egy zárt térben.

Müszélia 2014.02.01. 08:19:02

@Shoyu: vv5 verát nem elfelejteni!

Szentpeter 2014.02.01. 08:33:56

Jó reggelt !

Kiváncsi voltam az előzményekre ami Simont eljuttatta a kieséshez..
Ezért kicsit bogarásztam a videói között..

Viki és Simon között régóta adok kapok ment, hogy ki kezdte azt képtelenség megtalálni, tény hogy kölcsönösen sértegették egymást régóta, egy hete biztos..

A tegnapi esemény úgy kezdődött hogy Viki beszólt több alkalommal Simonnak, és kiverte a kezéből az itatótálkát amit Simon ki akart cserélni, majd Viki bement a házba és oltogatta a jelenlevőket hogy csináljanak már ők is valamit, basszák le Simont.. Krisztián itt még egyáltalán nem volt azért ideges mert a libának ( ? ) bólét adott Simon
A videókat az összefoglalókban megvágják így követhetetlen lett számomra hogy folyamatában mi történt...
Mert a következő jelenetben Krisztián már kint cigizett és Simonnal szájkaratézott, és ez elfajult, mert Simon nem hagyta magát megfélemlíteni Krisztián által.. sőt, felugrott és visszatámadott..
Viki a háttérben meg beszólogatott, majd Simon háta mögé lopózott és lerántotta a gatyáját, mire Simon utánarohant és letépte, vagy inkább megtépte Viki ruháját..

Mondhatnánk hogy egy-egy.. de Simonnak nem adták meg az esélyt hogy egyforma elbírálásban részesüljön, és kirúgták a villából..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 08:37:59

@Haynau: hát ez kéééész!
Nagyon röhögök :DDD

Reggelire ez jó volt.
Őrült vagy ember.

És szinte biztos vagyok, lesz olyan, aki komolyan veszi :DD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 08:46:01

Azért jellemző, h mégis csak adtak témát, izgalmat az ertéelesek, hiszen csaknem 1300 komment született, és még egész nap lehet rágni ezt a témát.
Nekik végülis ez a céljuk.

Müszélia 2014.02.01. 08:56:02

@nosce: a vv4-be is bevitték tordast, aztán milyen jó húzás volt. életemben nem találkozta, annyira idegesítő tyúkkal, mint az volt.
(a nővére ssemmi.)

Peetee 2014.02.01. 08:59:58

Én üdvözlöm a döntést, ez az ember sajnos kórházi kezelésre és folyamatos orvosi felügyeltre szorul, mert nem tiszta az elméje. Mindenféle rosszindalt nélkül, ki kell mondani, hogy ön- és közveszélyes. Elmeháborodott. Nem az ő hibája, de segítségre van szüksége.

Képtelen volt felvállalni a saját tettét, Viki leállíthatatlan kötekedése pedig percek alatt kihozta belőle a dühöngő őrültet. Érdemes volt figyelni, hogy miként távolodott el a valóságtól az ember percek alatt; volt egy ilyen rész:
- Nem csináltam semmit!
- Simon, akkor miért kaptunk levelet?
- Azért mert itt hazudoztok és piszkáltok.

WTF?
Talán a lakótársai küldték be a levelet?

Aztán amikor visszanézették vele a felvételt tegnap este, akkor azt mondja, hogy ez nem így történt?!
WTF?

Én úgy gondolom, teljesen jó, hogy kihozták. Sőt, addig jó, amíg csak megtépett valakit és nem a konyhakést vágta bele valamelyiknek a lapockájába!!!!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 09:02:13

@Szentpeter: te rezsóharcos vagy?! :O
Vagy ezt most melyikre írtad, mosolygós gyilkos :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 09:06:30

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

hogy Szentpétert idézzem: (mosolygok)

:D

A kezétől is lehet keppis az én szám is :P

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 09:16:33

@Peetee: kicsit szocio- és egyébpata a csávó, hát na...
Rájött a szerkesztőség, hogy hiba volt bevinni, most "legálisan" rakták ki, büntiből úgymond.
Meg az is ott volt, h nem tudta tartani a száját, olyan infokat is beköpött, amikről a nézőknek nem feltétlenül kellene tudniuk szerintük.

Személy szerint nekem nem fog hiányozni...

never again 2014.02.01. 09:33:44

Szerintem Vikinek elég kemény büntetés járna a kézből edény-kiborításért és azért a förtelemért, amit utána művelt. Gyomor kell az ilyen viselkedéshez, az már biztos.
Ha Simont ezért kizárták, és Vikinek egy hetes némasági fogadalmat rendelnék el, úgy,hogy nem mehet senki fél méteres közelébe. Ha nem ugathat bele mások életébe, az egyetlen fegyvere veszne el. Azt se tudná senki, hogy bent van. Megsemmisülne.
Őszintén: én inkább néztem Simon hülyeségeit, mint azt hogy az a szánalmas helikopteres kire mászik rá vagy kivel üvölt artikulálatlanul.
Btw: Csak engem zavar ez az ordenáré ordítás?

A másik, amit sokan írtak, szerintem se ártana valami feladattal lekötni őket, mert a "default" műsor, amit nyomnak, az nagyon gáz.

never again 2014.02.01. 09:37:15

@Peetee: Szerintem az nem percek voltak, az a provokáció dolgozott ott napokig előtte. Nem hiszem, hogy lenne ember, akiből ennyi után ez a fajta piszkálódás ne hozná ki az állatot.
(És nem lehet mentség, amit mondott Viki, hogy mert bezzeg őt dagadtozzák. Ahogy az öfikből láttam, elég korrektül bánnak vele a legtöbben, szóval ez gyenge érv volt.)

031052 2014.02.01. 09:43:53

baszott volna le egy nagyot a vikinek akkor már, oroszoknál miért lehet ezt :(

nagaya 2014.02.01. 09:48:56

Sziasztok! Nem olvastam minden kommentet- 1300hoz közeledve remelem megbocsáthatò- így nem tudom előkerült e a vv-k 5-ös szeriajabol Attila, mikor lerangatta Kinga fürdőruháját. Úgy emlekszem elég elborult fejjel es megelőző "izgatás" nélkül mindezt. Ott volt bármi retorzi ó? Elég szakaszosan néztem.

Szentpeter 2014.02.01. 09:50:30

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:

"Azért jellemző, h mégis csak adtak témát, izgalmat az ertéelesek, hiszen csaknem 1300 komment született, és még egész nap lehet rágni ezt a témát.
Nekik végülis ez a céljuk. "

Bármilyen internetes oldalt megnyitok, tuti hogy felbasszák a fejem a rezsiharccal, ezért inkább nézek VV-t, ott meg nemzetünk utánpótlása megy le kutyába, akarom mondani kacsába...

Zajlik az élet..

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.01. 09:51:08

@never again:
Simikével elszaladt a ló. Ezért meg is b*szta a ló.
Bocs bebasztam, ne jaragudjatok.....ennyit kellet volna mondani, akkor Viki se csesztette volna,mert nem talált volna rajta fogást.
Egy bocsánatkérés mindent megoldott volna, de az hogy nek állt Vikivel szájkaratézni az olaj volt a tűzre ,mert ugye ebben meg Viki a jó,és ezt jól ki is használta. Ennyi.

Pácsó Ármándó 2014.02.01. 09:52:43

Ettől még lesz párbaj? Simlis vs. Traktoros

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 09:54:32

ja, és mi volt Dorkáék naaaaagy balhéja?

jog-ász 2014.02.01. 09:55:00

viki istenkirály módjára járt el, és baromira igaza van..az egész műsor arról szól hogy szóban(egyesek igaziból)baszogatják egymást, és ki bírja tovább..mellesleg baromi jó emberismerő is, ahogy simon összes (ál)érdekes szokását kifigurázta..jaaj itt egy villa beteszem a hajamba, én vagyok simon...hhaahaha

Szentpeter 2014.02.01. 09:57:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Én meg alkalomadtán megmosom a hátad.. ha csak a férjed ki nem basz a zuhany alól..

Viszont akkor kedden megkapja tőlem a jelet.. ( mosolygok )

Szentpeter 2014.02.01. 10:00:22

@☺Mazsola: Nagy balhé nem volt, Dorka duzzog mert miatta bomlott fel Zsolt kapcsolata..

Zabkása 2014.02.01. 10:01:57

Sokan hőbörögnek, hogy Vikit is ki kéne zárni. Totál nem értek egyet, mondom ezt úgy, hogy kurvára nem drukkolok neki.

A provokáció nem tilos, ennyi erővel Krisztián is büntetlető, mert provokatívan belemászott a Szájmon arcába, amire a kocsmában tudjuk mi a reakció.
Egy gatyalehúzás egy gyerekes lépés, de egy helikopterező, faszonmadzagoló valóságsóban egy seggvillantás még csak az ingerküszöböt sem éri el, így ezért miért járna kizárás? Még büntetés sem!
Viszon Simisimiy0 18 nap után már ahhoz elég kontrollt vesztett, hogy megrángasson és cibáljon mást, pláne egy nőt. A fél perc kergetőzés alatt bőven lehiggadhatott volna, sanszosan mondjuk egy hónap múlva még kevésbé bírná.

Viki okos, ügyesen kipattintotta a kis kedvencet, mindenki őt tartotta (tudta) a legerősebbnek. Bár 500al lévő lamúr óta iszonyat uncsi lett, kb a hajvágása óta magát is kivágta az öfik nagy %ból. Az első hét még csak róla szólt kb.

Szó ami szó, én az elején szórakoztam a Gyógyegeren, de már uncsi lett és kezdett begolyózni, jó, hogy ment!
Arról nem is beszélve, hogy most bent óriási balhé van- és lesz, alig várom, hogy lássam. Sajna nem volt onlány :(

pocokpocok 2014.02.01. 10:04:22

hello.
már vagy 5.-jére nézem..
más is úgy látta, hogy Iza finoman lefogta Simon a gatyahúzáshoz?

Pácsó Ármándó 2014.02.01. 10:11:08

@pocokpocok: Már előtte is végig húzza el traktorostól, csak azt folytatja

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 10:17:42

@Szentpeter: mult-kor.hu, lemil.blog.hu :)

Ne idegeld fel magad, ez 3 hónapon keresztül csak rosszabb lesz.
Ki kell zárni a media-környezetszennyezést :)
A magad érdekében.

megtürt személy 2014.02.01. 10:21:48

@jog-ász:
az a baj, hogy viki nem szóban agresszíveskedett, hanem először kibaszta simon kezéből a tálat, azután lehúzta róla a gatyát.
A gatya lehúzás után próbálta lehúzni vikiről a pólót simon, ami elszakadt.

Tippem szerint, ha az rtl vikit akarta volna kitenni ugyanígy teszi fel a szavazást, és viki repül.

Mindenesetre a sok kis gyökér, most megtanulta ki az úr a házban. Nem baszakodunk a villahanggal, mert repülünk.

hannamontanna 2014.02.01. 10:23:05

Helló.... Én nem bánom, hogy Simon innentől fogva az összefoglalókból tájékozódik. Ha narancs dobálásért ki kell jönni, akkor ezért is. Azt azért tudni kell annak aki bemegy, hogy ez egy tv műsor, és elég sok ember nézi. Tehát akármilyen magas IQ-val rendelkezik - állítólag- és rendben, hogy a dilis professzor figuráját találta ki taktikának - feltuningolva egy kis lamúrral - nem gondolhatja, hogy ha minden este vállalhatatlanra issza magát, az elég lesz. Ráadásul, ha tudja magáról, hogy ha mata részeg, akkor nem vicces, hanem durva, akkor pláne. Ennyi IQ-val meg nagyon pláne. Vikinek nyilván ez a taktikája, hogy mindenkit kicsinál. Meg is mondja. Szimpatikusabb, mint Laci simulékonysága. De még Sári taktikája is jobban tetszik - hogy összemelegedett Simonnal - és elfogadhatóbb számomra, mint Simon hablatyolása. Jó lenne amúgy is, ha most már játszanának ezért a nem kevés lóvéért, nem csak piálnának és hisztiznének. Remélem az fog nyerni, aki JÁTSZIK. Hajrá Attila... :-DDDDDD Ja, ő már nyert.....

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 10:29:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ne akard megtudni, hogyan csinálja narancs! :D

És mi nem volt még?! :D
De az nem is lényeg, azmár inkább, h mi volt, AZ sokkal érdekesebb :D :P

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 10:30:39

@hannamontanna: mondjuk itt bent nemsok olyan van, aki a taktikát játssza.
Olyan viszont mind, aki heréskedni ment be: ivás, buli, üvöltés, ennyi.
Náluk ki is merült a játék ezzel.
Gondolkodni fárasztó.

Fiatalkori demencia... :(

megtürt személy 2014.02.01. 10:33:18

Ja visszanéztem, nem bántotta vikit. Viki lehúzta a gatyáját, ő viki pólóját. Ami elszakadt. De vikihez hozzá sem ért.

Nem vikit bántotta, hanem a pólót.

indapass90210 2014.02.01. 10:34:03

Nem tudom eldönteni, hogy a villalakók a hüjébbek, vagy a fentebb, face accounttal kommentelők...

Tapmancs 2014.02.01. 10:34:16

@Zabkása: Gyanítom hogy Simon se elszakítani akarta a pólót, hanem csak felhúzni, mint ahogy picsaviki lehúzta a gatyáját. Pech hogy a póló gyengébb anyag, elszakadt. Akkor lett volna jogos ha direktben megütötte volna a csajt. Hülyeség ez így.
Arról nem beszélve hogy mit számít hogy nő? Egyrészt ugyanolyan játékos, másrészt háromszor akkora mint Simon.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 10:37:05

@Tapmancs: felesleges ezen rugózni.
Simont megunta a zertéel, kivágta.
Több gondot csinált, mint hasznot.
Amúgy az egész tökmindegy :)

Simi örülhet, h ez nem a Running man :D

Zabkása 2014.02.01. 10:41:51

@Tapmancs: a karját is rángatta Vikinek. Viki csak a ruhajahoz ert

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 10:43:51

Ez a poszt tegnap is itt volt? Csak most olvastam el. Sixx, máskor se legyen kedved írni, ez jóra sikerült.
@Szentpeter: Ha csak ránézel a nőmre, megcincálom a mackóalsód.
@Zabkása: Végre magamat adhatom és belülről sugározhatok. Mindezt a vv6-nak köszönhetem. Viki! Húzz a picsába, és vidd a suttyó kacsás bandádat magaddal! Viki, Viki monggyá le! Viki, te nyolcszínű görény, te! Imádom ezt a játékot.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 10:43:59

Nah, vannak végre alliterációk, hián yoztak ezek eddig :D

Zabkása 2014.02.01. 10:47:09

@én már a fény gyermeke vagyok: én se bírom a Vikit ne aggódj :D hajrá Józsi :D

megtürt személy 2014.02.01. 10:49:59

@Zabkása:
NEM rángatta a karját. Csak a pólót fogta. Visszanézhető.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 10:51:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Jó reggelt! Hát, bemegyek én, ha ti is úgy gondoljátok. :)

@k.o._laci: "Viki egy alpári, nagyszájú csaj de Simon már napok óta nem tudott mit kezdeni a beszólásaival. A Nagy Simont ez frusztrálta és egyre gyerekesebben hisztizett, amit Viki ügyesen visszaforgatott ellene."

Szerintem meg pont nem annyira alpári, viszont keményen taktikázik. A kérdés az, nem bukott-e el a nézőknél - akik aztán az első párbaján haza is küldik azon melegében.

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Hogyhogy "lesz olyan aki komolyan veszi"? Hát nem az? ;)

"5 év! Izé, azaz kötél"

Ha ezzel Izaurára céloztál, szerintem volna olyan, aki inkább a kötelet választaná. De a halálos ítéleteket előtte fel szokták hozzám terjeszteni, még kegyelmezhetnék...

@☺Mazsola: hogy mi volt a nagy balhé Durci és Zsóti közt, nem tudhatjuk mert, mert a Szájmon-Gate elemi erővel lesöpört minden más témát a terítékről. Kivéve azt, hogy Debilió végigcsőrörzvén csajait azon morfondírozik, magához kéne nyúlnia, hogy tisztábban lásson. Ez tényleg a nemiszervével gondolkodik.

@Szentpeter: @Dotti: MIKROPORT! :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 10:55:02

@én már a fény gyermeke vagyok: Magadat adhatod? Azzal várni kellene még egy kicsit, aztán majd mondhatod, hogy "az elmúltnyóchét a hibás!" Szervezel ellenük nagyoncivil összefogásból Lacimenetet is?

@sixx: Azt hittem, a comment:com-os posztodat nehéz lesz überelni. Hát, mit mondjak, tévedtem. Szvsz eddig a legjobb ebben a szériában (holott szarból ugye nehéz...)!

Tapmancs 2014.02.01. 11:00:41

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: viszont ha ez így van akkor mit töltjük itt az időnket? Akkor kamu az összes szavazás, kamu lesz a párbaj, kamu minden.

Zabkása 2014.02.01. 11:00:45

@megtürt személy: ipaden vagyok ezen nem lejatszhatod de akkor sry majd este visszalesem :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.01. 11:01:05

@Haynau: viki helyében most magamba roskadnék, elmondanám, h én ezt ennyire nem akartam, sajnálom :-D

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 11:01:05

@Haynau: köszi. mondjuk annyira nem lényeg. más. megnéztem az adatlapod:) bocs, de te nem vagy 100as:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.01. 11:03:59

@Tapmancs: persze h az, csak néha bejön egy-két fricska, amire az rtlnek reagálnia kell. Attól még...

nosce 2014.02.01. 11:06:56

hajráááá Ernööööö

tjunior 2014.02.01. 11:08:27

Mind a kettőt ki kellett volna vágni vagy egyiket sem, mondjuk Viki így is kiszavazta magát nagy valószínűséggel, csak még 1-2 hetet ráhúz a börtönben. Ha neki ez jó...

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 11:09:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ez jó ötlet lenne a részéről, az más kérdés, hogy mire menne vele:)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 11:10:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ott a link, a nick-em mellett figyel! ;)

És igen, ha Viki jól taktikázott és ha tényleg nagy taktikus, akkor most magába roskad és talán azt is felajánlja, hazamegy. Merész húzás lenne, de ezzel felmérhetné, ki áll odabent mellette ("Ne menjé' má' haza baszki!").

@☺Mazsola: Persze, hogy nem vagyok 100as. Itt lennék én különben?! :D :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.01. 11:13:44

@☺Mazsola: a nézők szimpátiája a lényeg elvileg. Ha ő a beépített - ő az, sztem -, akkor is kell a színészkedés. De jelentősége nem lesz :-D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 11:14:31

@☺Mazsola: És most hogy ezt tisztáztuk: te is gyakran vagy itt... :P

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 11:18:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Telón lehet, h nem jön be, mert nem FB-profil hanem OLDAL. De azért itt a link, hátha:

www.facebook.com/pages/Haynaut-a-VV6-ba/638958259499740

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 11:20:50

@☺Mazsola: Hát akkor üdv a klubban! Te mit szedsz, mi van a tálcán amit a nővérke eléd tesz? :P

nosce 2014.02.01. 11:24:43

Árcsibáldot is kidobták a villából ? Vagy az Sáránál bújt meg ?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.01. 11:26:41

@nosce: esetleg sárában.
@Haynau:
Műkszik. Csinálok majd egy nevet oda.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 11:28:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: "én nem vagyok itt."
Jó, akkor nálad legalább tudjuk a diagnózist: skizofrénia. Akkor te három kéket és egy sárgát kapsz naponta.

@nosce: Árcsibáld lehet hogy bent maradt. De nem biztos, hogy SáráNÁL van, lehet h bebújt... elvégre bejáratott útvonalról van szó.

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 11:28:59

@nosce: ez engem is érdekelne. szegényt megfosztották a nyerés lehetőségétől

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: engem nem zavarsz:)

@Haynau: nálam ez adottság. vagy genetika. vagy korai fejsérülés eredménye...:)

SzilajSzilard 2014.02.01. 11:30:40

Tanker nagyobb játékos mint Simon volt, tehát a kontroll az Agyhalottak felett most is ott lesz, egy nagydarab nő személyében. Ő ugyanúgy be fog nekik szólni ahogy Simon tette, de nem rak a hajába szalagot meg wc pumpát.

Simon kimerült showügyileg, látták hogy ebben nincs több. Akartak egy okosabb Alekoszt, lehet őrültebb is, de Simon túllőtt a célon, önjáró lett.

FawltyTowers 2014.02.01. 11:34:17

Szép fagyos napot tagtársak.

Csak néhány észrevétel: szájmon fanok társaloghatnak a kiszavazottal vasárnap a blikk segítségével.

Mondja meg valaki, legyen szíves, milyen időtartamra szabták elvileg ezt a VV6-ot? Csak azért kérdem, mert alig telt el pár hét és olyan szenzációhajhász címeket lehet olvasni, miszerint Viki kipateroltatta a nagy fődíj esélyest...stb. Na most,ha ez a xarság tart még x hónapig, s ha szájmon bent marad, akkor bármi történhetett volna, tehát ezt így tálalni megint csak a média faxsága. Amit sokan persze beszopnak.

Emellett az a sok irkáló, aki Vikit kocának, röfinek... stb titulálja, nyilván szupermodell alkat lehet, tökéletes testtel, ésszel bőven ellátva. Vagy esetleg nincs otthon tükör.
Nem volt kitétel a pörfikt megjelenés a villaszereplők részére, szájmon sem volt túl komilfó ugyebár, tehát be kéne már fejezni ezt a pocskondiázást, mert alaposan jellemzi a hozzászólót, még akkor is, ha joga van bárkinek ilyesmit a gépbe vakarni.

Mérges 1234 2014.02.01. 11:48:44

@FawltyTowers:

Jellemez vagy sem, Viki egy dagadt disznó, és a dagadt disznókra jellemző mentalitást is hozza.

Nem csak a külseje de a belseje is szar.

Most, hogy leírtam én is az vagyok, és????

elizon pucsnik 2014.02.01. 11:48:48

"óvszer,amit sosem fogsz látni"
idézem a műhülyét.de ennek vége,a forgatókönyv az agresszív kismalacot tolja tovább(legalább tolja valaki)
de ne felejtsük appplikálniiiii!
aplikkációóóóóóóóóóó
(de szívesen megtépném,amikor századszorra is elvernyogja:apppplikáccióó)
zárjanak ki !

lebigmac 2014.02.01. 11:52:23

fel vagyok háborodva

ő-szinte 2014.02.01. 11:57:43

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: voltál a riportban? ott hagytam neked a mikroportot ;-)

FawltyTowers 2014.02.01. 11:59:26

@Mérges 1234: nem osztom a véleményed, mert disznónak lehet aposztrofálni vékony embereket is, ez nem testalkat kérdése. Sok testest embert ismerek, akik vidámak, jókedélyűek, és vékonyabbakat, akikben túlteng a rosszindulat.
Nem lehet általánosítani, sztem.
De ne idegeskedj, mert kiszavaznak. :)

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 12:00:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: tényleg! én sem:)

el is köszönök:)
csóközön

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 12:02:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Az a tálca, be ne kapd!

@☺Mazsola: Sebaj, a buggyantság nekem improvizál! :))

@FawltyTowers: Egyetértek. A "disznó" nálam sokkal inkább viselkedés-jellemrajz, mintsem a kinézetet.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 12:02:41

@én már a fény gyermeke vagyok: először azt olvastam, h megcsócsálod :)
Csodálkoztam is. :P

@Tapmancs: maga a vv sokkal kevésbé izgat, mint a hv-k és a kommentelők közössége.
Röhögök a hülyéken, és ennyi. Szavazni sem fogok soha. Viszont itt jót lehet röhögni, számomra ennyi a történet :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 12:09:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: asztaaa, denagy színésznő :P

Vigyázni Dottival, kartársak! ;)

Uaz jutott eszembe, h nem Sárliknál, hanem -ban! :DD

@ő-szinte: voltam, de csak a tegnap esti mp porosodott ott :D

@nosce: Ernő-Fan-Club (EFC), hajráá, hajrá :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 12:11:20

@Mérges 1234: mármint dagadtdisznó?! :D

Köszi a coming outot, haladjon tovább.

Istenes Bence 2014.02.01. 12:14:38

Az interjúból:
" Én amúgy akkor is igazat mondtam, amikor hazudtam."

Tipikus semmi tartalmú mondatok. Chiazmusnak hívják. Semmirekellő nagy igazságok. Betanult baromságok. Közhelyek. Bullshit-generátorral jobbakat lehet készíteni.

Remélem olvasod ezt Simon! Kurva nagy nulla vagy.

Remélem felvette valaki az arcod, amikor közölték, hogy a csajod hivatásos volt! :DDDD

Vikit sem bírom, de jól megszopatott! :DDDD

Falfasz! :DDDD

agimano 2014.02.01. 12:15:01

Mi van, ha Simon fogja vezetni a belevalót?:)

rives 2014.02.01. 12:19:00

ha Sárliknak van egy kis esze még nagyon jól is kijöhet ebből a dologból. Most valószínűleg mindenki rá fog szállni, szórjuk ki a leggyengébbet alapon. Viszont ha tudatosan ignorálja Vikit és nem hagyja magát provokálni, akkor felveheti a mártír szerepet. Ez kombinálva a Simon fanok és a Viki gyűlölők szavazataival, simán visszaröppentené őt a villába egy Sárlik-Viki párbajról, a többiek meg nézhetnének, hogy kiesett egy újabb szerintük erős ember...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 12:20:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Akkor legalább rágd meg, torkodon ne akadjon!

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Dottinál a színészkedés szakmai ártalom. Vagy túlélő-ösztön.

Mi az, hogy Ernő? Hát nem velem vagytok? Lesz itt haddelhadd!

@Istenes Bence: Ez a bullshit-generátor-funkicó számomra is szembeötlő volt. És még most sem tudjuk, játszott-e vagy tényleg retardált.

@Mérges 1234: "Nem csak a külseje de a belseje is szar.

Most, hogy leírtam én is az vagyok, és????"

Vedd be a sárgákat, mert felmegy a pumpa!

ő-szinte 2014.02.01. 12:25:22

@agimano: ne vezessen semmit, szépen menjen vissza a villába és csinálja amit eddig!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Istenes Bence 2014.02.01. 12:27:07

valovilag.hu/cikk/545039

Na?
Milyen lesz az új karakter?

Pácsó Ármándó 2014.02.01. 12:27:26

@ő-szinte: Nem gondolod, hogy most amikor váratlanul megüresedett egy hely a villában, ideje lenne akcióba lendülnöd?!

ő-szinte 2014.02.01. 12:28:38

@Mérges 1234: nem, és sajnos kurvára igazad is van...

ő-szinte 2014.02.01. 12:30:46

@St. Pácsó Ármándó: mit csináljak, helikopterezzek? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nagyon szeretnél te már zuhanyozni látni engem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de helyette esetleg leköphetsz ;-DDDD :-P

Tompó 2014.02.01. 12:31:06

Na úgy látszik kellett a hely valakinek...biztos nem csókos az illető..

lebigmac 2014.02.01. 12:31:31

@FawltyTowers: jól nézek ki köszi, hogy aggódsz

Simon for President! 2014.02.01. 12:38:40

Hogy feldúsult a kommentelők létszáma tegnap este óta, figyelitek? :D

ő-szinte 2014.02.01. 12:39:11

@Haynau: én MMKK megyek a villába
szerkessz be a FB oldalra is ;-)))))

Pácsó Ármándó 2014.02.01. 12:40:33

@ő-szinte: Nem köplek le, mert alkoholt öntesz a vizembe. De ha bent vagy és nem kint, már megérte :-) Ha te tudsz a micsodáddal helikopterezni, akkor az összes eddigi hozzádszólásom tárgytalan és az orgazmusunkat csak színleltem :-)

@Haynau: Tudom hogy Green Bay meg Seahawks, de ez a vigyori szöszit támogatom befele a villábafele

tena_lady 2014.02.01. 12:41:13

Tök hülyeség új lakót beküldeni. Az egyetlen ok, hogy látjuk majd Viki csalódott arckifejezését. Én még mindig azt mondom, hogy vissza kéne szavazni Simont, vagy egy beszavazót csinálni új arcokkal és vele.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 12:43:50

nem gondoltam, h beküldenek még valakit.
lehet, józsi helyére nézték pár napja.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 12:45:57

@Haynau: Ernő már bentvan, te egyelőre csak tartalék vagy még :)

Dotti túlélős?! :D
Vagy csak ügyesen szövi a szálakat... :)

@ő-szinte: sztem meg vezessen.
Áramot, iparit :)

Tompó 2014.02.01. 12:47:06

@ミラ: Szerintem meg simon helyére...túl önjáró volt mostanában..nyilván az ilyesmit nem nagyon tűri az rtl....kicsit átlátszó..hogy egyből mindenki a torkának esett...és már egy jó ideje provokálják...nem látjuk, hogy kinek mi van kiadva "titkos" feladatként a riportszobában...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 12:47:10

@Schlomo Goldberg: Jellemrajznak jó. Tehát egy zakkant csodabogár helyett egy még zakkantabb hülyepicsa menjen be? Hát akkor már inkább én!

@Simon for President!: Naná, hoyg feldúsult! Egyrészt generált a Retek Kettő agy frankó kis balhét, mindenki tépheti rajta a száját. Másrészt itt a hétvége és (mifelénk) a szar idő.

@St. Pácsó Ármándó: Na jó, te legalább tudod, hogy vigyori és szöszi - mink az ilyet nem tudhassuk! Pedig leköptem már vagy féltucatszor!

@ő-szinte: Beszerkesztlek köpet-célpontom, de ahhoz valami kép is kellene! Mondjuk egy majdnem valódi. Csöcs meg pina ne legyen benne, arra allergiás a fácsé.

@Tompó: Nem is vagyok csókos! Bár a lányokat odabent le fogom smárolni (Vikihez veszélyességi pótlékot fogok kérni).

@tena_lady: Az ötlet nem rossz - beszavazó Simonnal és 1-2 új arccal. Improvizál az ötlet.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 12:48:40

@Istenes Bence: mondtamén, h van tartalék...
Már amikor a castingok végefelé jártak, a mostani arcok mellett mutattak még olyanokat, akiket eddig nem láttunk..

Simon for President! 2014.02.01. 12:48:56

@agimano: Erre én is gondoltam, de szerintem nem fogja. Mert nincs hozzá elég jól, sajnos. Az viszont, ha megnézzük, az RTL-t minősíti (le) erkölcsileg: beengedtek a műsorba egy embert aki pánikbeteg, tudják róla jól, hogy nem teljesen OK nyaktól felfelé, aztán szó nélkül hagyják, hogy egy másik versenyző a végletekig provokálja, és a végén jól meghurcolják, megalázzák ("2 perced van hogy elhagyd a villát") majd eldobják. "Megcsinálta" a show-t, emelkedett a nézettség, köszönjük, mehet. Nem csodálom hogy Simon elsírta magát a riport végén, érzi hogy ez a műsor a szereplők emberi méltóságának az eltaposásáról szól. Neki egyedül van a szereplők közül annyi érzelmi intelligenciája, hogy ezt felfogja, megérezze. A többi szereplőről csak annyit, hogy érvényesült az RTL korábbi, jól bevált "Előre qrvák, gengszterek!" politikája. Nem valószínű hogy nézni fogom a műsort mostantól, mert nem érdekelnek azok akik bennmaradtak, se ez a gusztustalan "cirkuszt a népnek" szenzációhajhászás.

SzilajSzilard 2014.02.01. 12:52:08

@Istenes Bence: "Az interjúból:
" Én amúgy akkor is igazat mondtam, amikor hazudtam."

Tipikus semmi tartalmú mondatok. Chiazmusnak hívják. Semmirekellő nagy igazságok. Betanult baromságok. Közhelyek. Bullshit-generátorral jobbakat lehet készíteni."

Teljesen igazad van. De az első mondat az idézet a Sebhelyesarcúból. Nem pontos, de idézet.

agimano 2014.02.01. 12:52:25

új lakó költözik ma be

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 12:52:52

@ő-szinte: :O

Igaz, h reggel volt még, de egy női tangát MMKK észreveszek, főleg ha nekem hagyják ott :D

Szem te egy másik riportban voltál az este :(
Gyanús nekem ez a Pácsó, nagyon castingdívány-gyanús!!!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 12:53:48

@SzilajSzilard: saját értelmes gondolata nem is volt. vagy idézett valahonnan, vagy összerakott random mondatokat.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 12:55:05

@Schlomo Goldberg: valowriternek cégesen semmi köze a VVhez, csak egy blogot ír. miért lenne ettől esélyes az a csaj?

Pácsó Ármándó 2014.02.01. 12:56:18

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Nem kell féltékenynek lenni, csak a D betűket szállítom neki rendszeresen, mert kopnak. Egyszerű laza munkakapcsolat extrákkal :-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 12:56:54

Végre itt egy komoly vélemény a "Simon-Gate"-hez kapcsolódóan:

www.facebook.com/vvfecohivatalos/posts/631052390276955

Erre mondják, hogy "double facepalm"...

Na megyek gyakorolni a helikopterezést, meglehet ma este a beköltözésnél szükségem lesz rá... :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 12:58:58

@Haynau: "Legnagyobb szenvedélyem:

ide beírom, hogy imádok dugni, mert az sok szavazatot hoz"

Szóval amúgy nem szeretsz, csak muszájból tolod?!?
Nemááár, öreg.

"Mik a fóbiái?

asszem Kossuth-nak hívják?"

Kéész: Kossuth szindróma.

Jogsi minden harci paripára.

Tegnap este neked vitte a futár a zagyhalottak adagját?! :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 13:00:02

@Haynau: mennyi pötty... hol van pacman, amikor szükség lenne rá? :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 13:00:22

@agimano: Mindíg Minden Körülmények Között.

Korábbi vv-s közmondás. Ez az első vv-szériám, de a hv-kból annakidején ezt felszedtem :)

agimano 2014.02.01. 13:01:27

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: jó, így már vágom, Alekosz mondta, de így rövidítésből sosem jöttem volna rá

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 13:01:49

@St. Pácsó Ármándó: az több, vagy kevesebb, mint a barátság extrákkal?! :D

Te egy D-betűgyáros vagy?
És akkor ezért nincs mostanában a betűtésztában D, mert kilopod ő-szintének?! :O

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 13:03:42

@agimano: Hú öcsém, amatőr vagy! ;)
Blájen mál megmondta.

Nem tudom, melyik szériából származik, az eddigieken csak itt röhögtem. :D

@ミラ: A pöttyök szerintem a gondolkodás-szünetek. Mert két agysejttel: vagy gondolkozol - vagy lélegzel. A kettő együtt tilt-re küldi a processzort. :D

ő-szinte 2014.02.01. 13:03:45

@St. Pácsó Ármándó: @Blájen, a vörös tengerészgyalogos: igazándiból most a South Park jutott rólatok eszembe, mikor észreveszik, hogy az egyik lánynak van melle és falkában elkezdik követni,közben marják egymást :-DDDDDDDDD
nacccerű rész volt ;-DDDDDDDDDDD

beszédem van mindegyikőtökkel egyesével a nyugiban!!!!

Simon for President! 2014.02.01. 13:03:46

@agimano: Bármibe lefogadom, hogy nem egy másik egyetemistát költöztetnek be. :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 13:05:31

@Haynau: fecóról beszélsz. max lélegzik :D

ő-szinte 2014.02.01. 13:05:37

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ha nem találod meg a tangámat, nem lesz helikopterezés ;-DDDDDDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 13:06:48

@ő-szinte: Na, küldesz képet hogy felszerkesszem? Vagy mégsem akarsz beköltözni?

ő-szinte 2014.02.01. 13:12:30

@St. Pácsó Ármándó: azért a zsinórtangámat ne kutyuld el... ;-DDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 13:13:35

@ő-szinte: az asszem Bebe volt.
Stan nője Wendy meg berágott, és megműttette magát :D

egymás után?!
Akkor én akarok előbb menni :P :D

Schlomo Goldberg 2014.02.01. 13:15:20

@Simon for President!: "Nem csodálom hogy Simon elsírta magát a riport végén, érzi hogy ez a műsor a szereplők emberi méltóságának az eltaposásáról szól"

Ez mind igaz, de ha Simonnak van ennyi esze hogy ezt belássa ( márpedig van) akkor nem kellett volna bemennie. Szerintem senki nem nyomott pisztolyt a fejéhez, bement, bedarálták és megy a levesbe a többi után. Nem sajnálom.

ő-szinte 2014.02.01. 13:15:48

@St. Pácsó Ármándó: sajnálom , de a csoportos verzióra még nem álltok készen, előtte egyesével fel kell készítselek titeket. Alaposan ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 13:16:23

@ミラ: Az is igaz. Bár nem emlékszem rá, az eddigi VV-ket ugye csak innen... de a mostaniakat nézve ez a Fecó sem lehetett több fél bitnél.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 13:17:42

@ミラ: :D :D

Akkor ő egy paradicsom?! :)

@ő-szinte: MMKK megtalálom!

kapsz újat ;)

ő-szinte 2014.02.01. 13:18:23

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: igen az volt :-DDDDDDDDDDDDDD
van linked?

rendben, látom nagyon türelmetlen vagy :-DDDDD
de még gondolkodom a sorrenden
addig is kérd ki a D matracot :-P

Schlomo Goldberg 2014.02.01. 13:18:38

@ミラ: az "esélyes" szarkazmus volt, nem gondoltam komolyan, de gondoltam megosztom. A csaj fészbúkon a Vvanna titulust is felvette. Lulz

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 13:19:57

@Schlomo Goldberg: nagy taktikusként nem vágta, h viki pont erre játszott.
Nem hozott annyira jó és megbízható karaktert, h a zertéel bent akarja tartani.
Nem érte meg nekik a haszon a kockázatot.

agimano 2014.02.01. 13:21:21

@Haynau: jaja, amatőr, mert nem olvasok el mindent:)

nosce 2014.02.01. 13:23:37

Krisztián mennyen haza vasárnap. és akkor már hétfőn megbeszélheti simonnal h ki a paraszt meg ki a nulla és ki az egy :)

Pácsó Ármándó 2014.02.01. 13:23:51

@ő-szinte: (Oké, belőlem nem szednek ki semmit!)
Háát peersze, teljesen igaz amit mondasz!

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Előbb? Etörööd! :-)

ő-szinte 2014.02.01. 13:24:08

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: @Haynau: küldök de egy picit várnod kell rá :-)))
remélem estére meg lesz ;-)
most fontos shopping projektben vagyok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.02.01. 13:24:11

www.hir24.hu/bulvar/2014/02/01/uj-lako-koltozik-a-vv6-villajaba-simon-helyere/

"Döntésünk hátterében az áll, hogy világossá tegyük a bent maradt villalakók számára, hogy ezzel a módszerrel nem érnek célt, vagyis így nem csökkenthetik a még versenyben lévők számát és növelhetik a győzelmi esélyeiket. Ez egyfajta üzenet számukra, hogy ezt a játékot ilyen módszerekkel nem érdemes játszani" - indokolta a döntést Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

Az új beköltözőt a ValóVilág ma este 22:00-kor kezdődő adásában ismerhetik meg a nézők és a villalakók.

Mók_Ica 2014.02.01. 13:25:00

melyikőtök lesz? :D Haynau, Blájen vagy ő-szinte?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 13:26:04

@agimano: Pontosan! Miért nem olvasol el minden szart?!? :D :D

@Mók_Ica: A VV oldalára is kikerült a hír. A nép meg vár 22:00-ra. :)

@ő-szinte: Idejében küldd, este beköltözés, akkor már nem érek rá!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 13:27:04

@ő-szinte: matrac nélkül is lehet, bébi :)
de ha igényled, kerítek :)

Mók_Ica 2014.02.01. 13:27:36

@Haynau: nyomom a app-ot rád :)

tena_lady 2014.02.01. 13:28:08

@Simon for President!: Bennem határozottan rossz érzést kelt ez az egész ügy. Tényleg az van, hogy Simont kihasználták. Viki is és a csatorna is. De ezzel pont ők ketten vesztettek. Most mindenki Simont sajnálja. (Úgy értve, hogy azok a nézők/szavazók, akik bizonytalanok, és hol így-hol úgy szavaznak, nem a fix táborok.)

@ミラ: "saját értelmes gondolata nem is volt. vagy idézett valahonnan, vagy összerakott random mondatokat."
Ennek a mondatnak nincs értelme, mert minden ember így működik. Ha meg valaki mindig tud odaillő idézetet az csak azt jelenti, hogy művelt.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 13:28:17

@Mók_Ica: Ez az, köszi! Jó szápportör vagy te! :D

ő-szinte 2014.02.01. 13:29:02

@St. Pácsó Ármándó: látom, beláttad az egyéni felkészítőkurzus fontosságát és előnyeit ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2014.02.01. 13:29:17

@Haynau:
na de beszéljünk meg valami titkos jelet amiről rudjuk h te vagy az :)

Mók_Ica 2014.02.01. 13:29:48

@Haynau: mer' én többet olvastalak, mint te engemet :)

nosce 2014.02.01. 13:30:19

@ő-szinte:
akkor a DP már haladó szint lesz vagy maga a legfelsőbb szint ? :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 13:31:00

@St. Pácsó Ármándó: miért belédtesznek vmit?! :O

Erről nem volt szó! :D
Dehogy töröm, roppant óvatos vagyok :P

@ő-szinte: franciabugyit veszel?! :D

@Haynau: Báttya, te akkor már helikopterezni fogsz :D

nosce 2014.02.01. 13:31:21

@nosce: @Haynau:
és amikor bemutatod a titkos jelet akkor nyomjuk rád az appot eszetlenül

ő-szinte 2014.02.01. 13:32:08

@nosce: mogyi fáradj a riportba MOST! :-)))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 13:32:39

@nosce: Egyezményes jel? Jó ötlet - valami javaslat? Írd fel a face-oldalamra is! ;) www.facebook.com/pages/Haynaut-a-VV6-ba/638958259499740

@Mók_Ica: Óh, hát akkor te vagy a személyes stalker-em? Légy üdvözölve! És katt a fenti linkre! ;)

@ő-szinte: Hát nem azt beszéltük meg, hogy jövő hétre villa-gangbang-et szervezünk?

Tompó 2014.02.01. 13:32:51

@Haynau: Őt inkább köpd le...egyébként lehet azt jobban is élvezné...kinézem belőle :D

Este vigyél magaddal egy legót biztosan tudjuk, hogy te vagy az :D

ő-szinte 2014.02.01. 13:33:54

@nosce: én MMKK a legfelsőbb szinteken vagyok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
te mint bugyi bt társtulajdonos MMKK bejelentés nélkül jöhetsz ;-))) :-D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 13:34:02

@tena_lady: egyáltalán nem biztos. Lehet, h Simoval tesztelték a hangulatot, tűrőképességet. Beáldozható gyalog (avagy paraszt, ahogy tetszik), ésmost tolnak be egy meghatározóbb személyiséget.

Jójó, nemsokat nézek ki a zertéelből, de akár ez is lehetett volna egy koncepció.
De ennyire nem konspiratívok.

ő-szinte 2014.02.01. 13:34:42

@Haynau: az egy másik csapat lehet, nekem saját udvartartásom van :-PPPP

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 13:36:16

@Mók_Ica: én nem akarok. Eddig szó sem volt ilyesmiről :)
Da a labanc és ő-szinte alá adom a lovat, drukkolok neki(k)!

Jobb fikázni, mint fikacéltáblának lenni.

Kardhal.0 2014.02.01. 13:37:39

Vajon lehet így korán reggel pszihó blbalát tolni? :)
Próba a megvilágosodásom reményében. :)
Hogy a viharban van az, hogy ilyen piszok nagy indulatot vált ki ez a műsor emberekből, hogy fészbúkon/fórumokon/stb. fröcsögnek az ott benn lévőkre? Mármint na, a Barátok közt szereplőire sem mocskolódik senki és kb. ugyanúgy forgatókönyv alapján működik a dolog.

ő-szinte 2014.02.01. 13:37:57

@Haynau: várjál türelemmel, ma úgy is párbaj van, nincs beköltözés, lesz kép ;-)))
a helikopteres kommentet csak most láttam LOL :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
NEM, NEM TUDOK HELIKOPTEREZNI :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jájjjjjjjj mámóóóóóóóóóóóó :-DDDDDDDD

Kardhal.0 2014.02.01. 13:38:57

Mármint, hogy a karakterek szerepét/jellemét/hozzáállását/stb. megvitatni okés, értem én, de személyeskedni, meg gyűlölködni, hogy?

tena_lady 2014.02.01. 13:39:11

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Nála meghatározóbb személyiséget? :D Vikinek annyi. :D

ő-szinte 2014.02.01. 13:39:50

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: én MMKK tangát hordok
vagy azt sem
bugyitlan ennek nem fog örülni :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Schlomo Goldberg 2014.02.01. 13:40:28

én most szundizok egyet, remélem amire felébredek fokozódik a nemzeti helyzet

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 13:41:12

@Tompó: Jó ötlet, majd rákötöm a legót a propellerre. Ez lesz a jel.

@Kardhal.0: Hát, van aki nagyon belebukik a szériába és túlzottan azonosul a bentiekkel. Engem személy szerint néha riaszt, néha szórakoztat az ilyen viselkedés.

Kardhal.0 2014.02.01. 13:46:11

@Haynau:
Ó, értem.
Azt hiszem ezek szerintem engem inkább csak riaszt (de azt legalább nem kicsit). Lehet nem vagyok elég empatikus. :)

Simon for President! 2014.02.01. 13:47:13

@tena_lady: Igen... értem mire gondolsz. Én is kiakadtam... És nem CSAK azért mert sajnálom őt, hanem az "üzenet" miatt amit az RTL közvetít ezzel. Teljesen önkényesen írják át a saját maguk által felállított szabályokat. Most persze megpróbálnak szépíteni a bizonyítványon azzal, hogy beküldenek egy új lakót, idézem az RTL cikkét: "Döntésünk hátterében az áll, hogy világossá tegyük a bent maradt villalakók számára, hogy ezzel a módszerrel nem érnek célt, vagyis így nem csökkenthetik a még versenyben lévők számát és növelhetik a győzelmi esélyeiket. Ez egyfajta üzenet számukra, hogy ezt a játékot ilyen módszerekkel nem érdemes játszani" De ez mint lépés kevés, és késő is. Azoknak pl nagyon igaza van, akik azt mondják, hogy a szavazásnak egy napig kellett volna tartani, mert ez így nem volt reprezentatív. Meg az is elég érdekes, hogy a pólótépés bántalmazásnak számít, a gatyalehúzás nem... Vagyis az üzenet: alázzátok egymást minél jobban, lelkileg nyugodtan süllyedhettek állati szintre, csak tettlegességig ne fajuljon, de az is csak azért mert fenn kell tartanunk valamiféle látszatot, és az olyan ciki lenne nekünk, ha hordágyon kerülnének ki az emberek a villából, nem párbaj által.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 13:50:39

@nosce: ezen most eszetlenül röhögök..
ebéd után, jól belakva, pálinka és sörike bent, elnyúlva az ágyon, semmit nem csinálva.

Jó szórakozás ez :DD

@ő-szinte: ácsi-ácsi! Kiazamogyi!?! :O

@Haynau: feldugod a pipaszárat a seggedbe?! azt tuti mutatják :D

nizokk 2014.02.01. 13:52:27

@tena_lady: Igen, Vikit is ki kellene zárni!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 13:52:27

@Kardhal.0: az emberek nemnormálisak, viszont sok a felesleges idejük és energiájuk.

Asszem ennyi.

Reszelő Aladár 2014.02.01. 13:53:44

Egy férfinak lerántani a nadrágját akarta ellenére az nem erőszak?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 13:55:08

@Kardhal.0: vagy elég szim/un/antipatikus... :)

Nyugi, néha énis elgondolkodom az ilyen emberekről. Aztán végiggondolom, h szavazhatnak is, és máris van válasz a kérdéseimre...

sogeking 2014.02.01. 13:55:48

@Simon for President!:
gyenge lábakon áll az egész - miért a nézők döntenek, és akkor hol a határ (szerintem már eleve az appos szavazás komolytalan)

ez a csatornának valamiért így volt jó, a többi tényezőre meg tesznek magasról

Cave Nick 2014.02.01. 13:56:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Rendszeresen szoktál gatyákat lehúzni?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 13:56:11

@Mók_Ica: Nagy kópé ez a Kolosi, kiutálnak egy embert, beküld kettőt. Szegény Viki, rossz lesz szomorkásnak látni.

Kardhal.0 2014.02.01. 13:56:52

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
:DDD
Oké, sok felesleges idő, csak...szóval az én kis érzékeny lelki világomnak ( :) ) sok,meg felfoghatatlan, hogy ok nélkül/személyes sérelem nélkül ilyen rémisztően nagy legyen a gyűlölet.
Jó' van na, veszek be egy xanaxot és magamévá teszem a zent. :))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 13:57:13

Kezdek magamban beszélni, mert mindenki vagy szunyni ment, vagy riportozik, vagy a propellert hajtja az esti sóra...

Kardhal.0 2014.02.01. 13:58:54

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
Azért megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül a dilemmámmal. Na de segond, majd legfeljebb az ápolóimmal megvitatom, mikor néha kiengednek a kertbe. :)

Simon for President! 2014.02.01. 14:01:10

@sogeking: Igen, ez a másik furcsaság. A narancsdobálós jelenet után nem volt szavazás, hanem repült a csaj mint a szél... Most viszont moshatják a kezeiket hogy "dehát a nézők döntöttek"... Ja, persze. Amikor én szavaztam még 70% fölött volt az "igen", 20 perc után már csak 50-valamennyi, és gyorsan lezárták a szavazást mielőtt átfordult volna.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.01. 14:01:47

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: A pipaszárra inkább Análió lenne vevő, de utána nem fogom visszakérni, tartsa meg!

@ő-szinte: Holnap lesz párbaj, ma költözés lesz. Megyek is felpróbálni a szponzor-göncöket. Mindig is szerettem volna ilyen kötött tetűfogó-sapkakotont hordani...

Pá, megyek csomagolni, beköltözés előtt azért még fogok búcsú-kommentelni! Csá! Lájkoljátok az oldalamat!

www.facebook.com/pages/Haynaut-a-VV6-ba/638958259499740

ő-szinte 2014.02.01. 14:03:47

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
minden titkomat nem árulom el, az a műsorban kiderül ;-) :-DDDDDDDDD :-P

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 14:04:32

@Kardhal.0: az vmi pálinka?!
xanax+tömény= nemgyötörnek ilyenkérdések tesó! :)

Kardhal.0 2014.02.01. 14:09:52

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
:DDD
Csodás megoldás. Elektrosokk terápia meg elmehet a fenébe. :)
Jah neem pálinka, zen=budhizmus, csak hülye vicc akart lenni gyerekkorában. :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 14:10:23

@Haynau: akk gondolkodom vmi egyéb jelről.

Mit szólsz ehhez: kezdj el Grotiustól (ha elfajzottabb vagy Hegeltől) idézni vmit.
űA bentiek úgysem értik majd, de ez nekünk JEL lesz!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 14:14:44

@Haynau: én szeretném, de a köcsög fb nem küldi a megerősítő emilt a fiókba, így addig nem tudlak tetszikelni :(

Kardhal.0 2014.02.01. 14:17:58

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
Akkor asszem iszom még egy kávét. :D Bocsi. :)

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 14:19:14

@Kardhal.0: hú, betársulok. pedig le kellene szoknom...

most akkor 1 vagy 2 új lakó lesz?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 14:19:54

@Kardhal.0: semmi gond...
Nem állítottam, h jó a humorom :)

Én inkább szunyálok egyet, asszem..

ő-szinte 2014.02.01. 14:20:22

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ott MMKK miderül minden ;-DDDDDDDDDDDDDD

@Haynau: küldök képet, a riportban hagyom ;-)))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 14:20:40

@☺Mazsola: ööö, melyikre:
zen, xanax, pálinka, vagy kv?! :D

Én úgy vettem ki, h kettő.

nizokk 2014.02.01. 14:21:25

A macska rúgja meg. Ezt az egész sz@rt miattatok kezdtem nézni,mert a blogon betegre röhögtem magam. Aztán már Simon miatt is, hogy pörög benn,és hogy pörgeti a többieket.:))) Remélem, még egy díszpi.a lesz a vendég, Laci kiesik, és a debil húszévesek szétmarcangolják egymást, vagy Ribillió öl meg mindenkit, mert senki nem fekszik alá. (vagy megdugja Vikit, és belehal.) Vagy nyer, de autoagressziót alkalmaz, emiatt az ertéel, kolosival az élen őt is kizárja. Míg végül a meccs a LIBA és a KECSKE között dől majd el. De én a nyúlra szavazok.Mert a nyúl az!

ő-szinte 2014.02.01. 14:21:30

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
a mi riportjaink???
üdvözöllek a való világban ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 14:21:39

@ő-szinte: @Haynau: ha úgy, mint a tangát, akkor keresheted Haynau:D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 14:23:26

@nizokk: így kezdődik...
Igazából mi a zertéel háttérstábja vagyunk, és így csábítunk ide gyanútlan olvasókat!

A kecske az birka, nem? :)

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 14:24:58

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: kv. de miért ketten mennek be? így sose fogynak el

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 14:25:20

@ő-szinte: nézd már meg, kaptál-e tőlem emilt, mert lehet, h szarakodik a levelezőm.

sogeking 2014.02.01. 14:26:18

@Simon for President!: kellett volna egy ellenszavazás is - Maradjon -e Viki a villában? :)

Ha jól olvastam, jövő hét hétfőn jön ki az első prémium vv app, a Helikopterezz Aurélióval 1.

Simon for President! 2014.02.01. 14:28:40

@sogeking: Még lehet, hogy lesz ilyen szavazás is, mondjuk ma este! (Álmodozom...) :D

Kardhal.0 2014.02.01. 14:32:44

@☺Mazsola:
Ó, most csak ilyen 3in1 kávét iszom, tudom-tudom, ennyi erővel önthetném a szemembe is, de olyan jó íze van. :D

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
Á, itt velem lesz a gond! :)
Valahogy állandóan magyarázkodnom kell, ha nekiállok hülyéskedni. Többség komolyan veszi, vagy esetleg nem érti. :)

ő-szinte 2014.02.01. 14:35:51

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: :-PPPP :-DDDDDDDDDDDDDD
nem kaptam...

@Haynau: te adj vmit ahová küldhetem a képet, mert itt nem lehet ám csatolni :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nizokk 2014.02.01. 14:36:22

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: birka, de nem bárány:)
ehh, nem nézem tovább, most is éjszakai meló után itt mérgelődök még alvás helyett.
A blogot azért ott is tudom olvasni. :)

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 14:36:47

@Kardhal.0: jó az:) én meg inkább teát iszom:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.01. 14:41:39

@ő-szinte: Majd megadja az én elérhetőségem :D

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Azokra sem, akik arra szavaztak, hogy maradjon?

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 14:54:29

na, most aztán már tessék bekapcsolni a mikroportot

Tompó 2014.02.01. 14:59:20

@Haynau: a propelleren kitűnő helye lesz..csak a hajadba ne rakd...mert a bálna kicsinál:)

arkangyal44 2014.02.01. 15:17:56

szép napot kommentlakok,

arkangyal44 2014.02.01. 15:19:19

ő-szinte neked puszim :D

garrett27 2014.02.01. 15:20:57

Simon távozott. Ha lenne a villában lőfegyver, már korábban. Ezt a torokgyulladásos folyamatos monoton kántálást és az erőltetett agymenéses baromságokat nem lehet ép elmével sokáig tolerálni ilyen kevés négyzetméteren. Aztán persze ott van a másik oldal Viki is. Az a nő egy atomgörény. Egy igazi arcbamászó rohadék, aki a kutyának nem kell, mert karcsú mint a mosógép és óriási pofája van, így aztán felvette az "elviselhetetlen vagyok bekaphatjátok" stílust ezzel igyekezvén kompenzálni a saját nyomorát. Mert ez a nő egy lelki nyomorék.
Aurélióról meg csak annyit, hogy szerintem folyamatosan instruálja a retekklub, mint ahogy a csajokat is. Legyen valami mert repültök a picsába, de ne rögtön, mert behal a műsor, ha elsőre összejön a kupakolás.

nosce 2014.02.01. 15:24:06

@sogeking:
"Ha jól olvastam, jövő hét hétfőn jön ki az első prémium vv app, a Helikopterezz Aurélióval 1."

meg jön az Angry Aurelio is

ő-szinte 2014.02.01. 15:43:17

@arkangyal44: puszi neked is ;)
Bar picit csalosott vagyok, hogy nem koptel le ;DDDDDDDDDD

@Haynau: FARADJ A RIPORTSZOBABA MOST! :DDDDD

tena_lady 2014.02.01. 15:56:55

@garrett27: "Aztán persze ott van a másik oldal Viki is. Az a nő egy atomgörény. Egy igazi arcbamászó rohadék, aki a kutyának nem kell, mert karcsú mint a mosógép és óriási pofája van, így aztán felvette az "elviselhetetlen vagyok bekaphatjátok" stílust ezzel igyekezvén kompenzálni a saját nyomorát. Mert ez a nő egy lelki nyomorék."
Nekem az az elmélet is tetszett, hogy azért cseszett ki Simonnal, mert tetszett neki. :D Az viszont tény, hogy óriásit hibázott ezzel.

zabiela 2014.02.01. 16:01:44

Meg lesz a való világ tökéletes happy endje,mivel simon kimanipulálta az rtl és kiprovokálta a bojler testű görény, a műsorban ott marad a többi 2 iq-s tuja, és egy besavanyodott bojler, emiatt unalomba fullad, és leveszik a műsorról, és még nyeremény se lesz... a legközelebbi adás amit megnézek az az lesz amiben ki lehet rakni a vikit, nem párbaj keretében... egyszerűen minősíthetlen undorító volt az egész, agyatlan tahók mind...

Simon for President! 2014.02.01. 16:06:02

@zabiela: Minden szavad igaz.
"bojler testű görény" - LOL!!!!!!! :DD

ewfuns 2014.02.01. 16:06:39

@MolnarErik: Lehet, hogy erre mint ki az egész, hogy az egyik szerkesztő csaját vagy pasiját benyomják a műsorba. :D Vagy csak lejárt Simi szerződése.

megtürt személy 2014.02.01. 16:09:52

Mivel az retek szerkesztők szerint az alsónemű lerántása nem kizárásra való ok, tulajdonképpen egy semmi, szeretném ha feladatba adnák a bentieknek, hogy rángassák le a bugyingót, gatyát egymásról.
A legtöbbet lerángató kaphatna védettséget a következő kiszavazásra.

Mi meg jól szórakoznánk, mikor mondjuk izáról lerántja a traktoros gyerek a nadrágot, bugyit.

megtürt személy 2014.02.01. 16:12:49

Várom, ahogy istentelenül hülye, élő adásban magyarázza, hogy nem értik a felháborodást, hiszen a nézők szavazták ki simont, nekik ehhez semmi közük.

Cave Nick 2014.02.01. 16:38:00

Amúgy a tanulság: ahogy mindig mindenki, a Simonság is a nőkbe bukott bele.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 16:40:45

@garrett27: Persze hogy retekék instruálják a játékosokat, különben azok horkolnának egész nap. Már az előző szériákban is voltak megrendezett jelenetek, volt amelyik rosszul sikerült, volt amelyik rosszabbul. Ezeket újravették, és megkaptuk mint kész terméket.
Simon szerintem azért repült, mert a beállított jeleneteken gúnyolódott, a stáb be volt szarva, hogy ezt élő adásban is megteszi.

tena_lady 2014.02.01. 16:41:29

@Cave Nick: Femme fatale :D

Amúgy a Nők Lapjás cikkhez csak annyit, hogy ha már ők is írnak róla, akkor kezd nagy méreteket ölteni a felháborodás. Nem kifejezetten bulvárlap.

ewfuns 2014.02.01. 16:41:31

Amikor Aurelio leteperte Simont a pókos esetnél és csavarta a kezét meg a lábát az nem bántalmazás? :) Azt is olvastam valamelyik cikkben, hogy Zsolti meg "megpofozta" Dorkát. És ők még mind játékban vannak, bezzeg a pólószaggató Simon már kiesett. :D

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 16:43:24

@Cave Nick: Nem Vikibe? Nőnek azt hívják akit basznak. Nekem senki se mondja, hogy ezt a szörnyszülöttet bárki is felpróbálná.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 16:46:31

@Cave Nick: Az más, Sári bizonyíték nem ígéret.

Cave Nick 2014.02.01. 16:47:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ja, amúgy a régi képein látszik, ha lefogyna egész normális csaj lenne, nem kifutómodell nyilván, de na.

Cave Nick 2014.02.01. 16:52:39

@én már a fény gyermeke vagyok: a Viza-Zsóti smacizás nagy eséllyel instruált volt pl.

Cave Nick 2014.02.01. 16:56:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: de te lyány vagy, nem tudod eztet megítélni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.01. 16:58:14

@Cave Nick: nem minden pasi a girhes libákat szereti, a pasik szoktàk ezt mondani.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 16:59:34

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát, nem működten már üzemszerűen, így azért nem értettem.. :)

de LOL :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 17:00:34

@nosce: nemakarom tudni, mivel lövi majd a disznókat!!! :)

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.02.01. 17:05:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: egyáltalán nem csúnya v szörnyszülött, inkább igénytelen magára.
Az alakja arányos lenne, HA lefogyna pár kilót.
A haja szép lenne, HA mosná rendesen, de őt látom a legtöbbször zsíros hajjal.
Az arca szép lenne, HA ápolná a bőrét, de elég pattanásos, majdnem mint Sárinak. A smink meg tök jó dolog, nem az ördögtől való, sokat dobna rajta.
De a csúnya ronda szerintem rossz szó, az elhanyagolt külsejű találóbb, szerintem.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 17:09:48

@Cave Nick: jó lesz óvatosnak lenni, tanuljunk mások hibájából! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.01. 17:11:16

@foxglove (igazándiból): nem biztos, h kint is ilyen.

Sztem jó csaj. A többi picsa bent semmivel sem jobb.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 17:11:27

@tena_lady: +1 :)
még nem állt helyre az agyam...
Ez jó volt! :D

AnnaKarenina 2014.02.01. 17:21:36

Nem értem, mi ez a Simon-sajnálat. Szerintem inkább idegesítő volt, mint érdekes, a hangja meg elviselhetetlen. Azt gondolom, hogy inkább azért száműzik vissza, mert sokszor nem tartja be a szabályokat, hát most elunták. Amúgy meg, ha jól emlékszem, annak idején Olivér volt a provokatőr, őt sem küldték ki, csak a provokációra rosszul reagáló lányt. Vikit ezek szerint sokan nem kedvelik, bár ő a legértelmesebb közöttük.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.01. 17:24:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Miért már te is bemész?:)

És igen, a villádba rajtad keresztül, de ha a komornyik ajtót nyit, akkor rajta keresztül :)

megtürt személy 2014.02.01. 17:24:32

@tena_lady:
"Nők Lapjás cikkhez csak annyit, hogy ha már ők is írnak róla, akkor kezd nagy méreteket ölteni a felháborodás. Nem kifejezetten bulvárlap. "

Isten őrizz bulvárlapnak hívni.
Ízelítő:

Sírjánál elevenedik meg Zámbó Jimmy
Igazából szerelem - februári szerelmi előrejelzés
Schobert Norbiék rajongóikkal ünneplik tizedik évfordulójukat - galéria
Kulisszatitkok az idei királyi esküvőkről
Újra házasodik a monacói trónörökös
Várkonyi Andrea lemondott az esküvőről
Kifosztották Gundel Takács Gábort
Tatár Csilla elárulta, miért lépett ki a Sugarbirdből

Meridian74 2014.02.01. 17:41:12

@AnnaKarenina: "Vikit ezek szerint sokan nem kedvelik, bár ő a legértelmesebb közöttük. "

Ő a legértelmesebb? Mármint a bojlertestű nőnek egyáltalán nem látszó igénytelen hájzsák? Na ne. Esze, mint egy tyúknak, csak akik benn vannak azok sem állnak a helyzet magaslatán, porig lehetne alázni sec-perc alatt.

ő-szinte 2014.02.01. 17:41:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: jó de ő egy tank vazzzze :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2014.02.01. 17:41:38

sziasztok

jól olvasom, hogy simon helyére bemegy/mennek ember/ek?

lehet, hogy szimpatikus lesz végre valaki?:-)

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.02.01. 17:41:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: háttt...:)
mindegy nem bántani akartam őt ezzel, ha neki nem fontosak a külsőségek, nekem az sem baj, attól még nem lesz rosszabb ember, aki meg azt képzeli h igen, azzal meg nem kell foglalkozni, Dottyka.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.01. 17:42:41

@Meridian74: Te Jó Ég, mi köze vki kinézetének az eszéhez? :O:O:O:O:O:O:O:O

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.02.01. 17:43:34

@genevieve: nem hiszed el, de pár órája tényleg arra gondoltam, h most Neked fognak beküldeni vkit, akartam is írni, de megelőztél.

genevieve 2014.02.01. 17:44:49

@foxglove (igazándiból): :-))))

ez kedves Tőled, nekem küldenek be valakit:-)))

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 17:45:36

@genevieve: +2 lakó. mondjuk azt nem értem miért 2

Meridian74 2014.02.01. 17:45:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én csak leírással beazonosítottam, hogy kiről van szó. A viselkedése áll egyenes arányban az eszével.

genevieve 2014.02.01. 17:46:47

@foxglove (igazándiból): apropó...

láttad már az új scherlock-ot?

vagy már nem aktuális, hogy kiesett a fő gonosz?:-)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 17:47:11

@genevieve: kizárt :D

A kreatívok nem akarják, h nekünk jó legyen :(

genevieve 2014.02.01. 17:47:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: az kizárt, hogy nekem szimpatikus legyen valaki, vagy az, hogy beküldenek 2 embert?:-DDD

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.02.01. 17:48:44

@genevieve: azt csodálom, hogy Peticsének sincs zsánere, valakit felelősségre kell vonni a casting miatt:)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Igen láttam, érdekes időzítés:DD
tényleg hagyd, ha kicsit belegondolsz, te is rájössz, h valaki milyen okokból élvezi mások testének fikázását és akkor mindjárt más a bojlertest fekvése:)

genevieve 2014.02.01. 17:49:01

@☺Mazsola: na most, ha ilyen hirtelen elő tudnak kapni 2 embert, akkor ez nagy valószínűséggel már előre lejátszott dolog volt, csak a legkisebb alkalomra vártak...

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.02.01. 17:50:07

@genevieve: láttam:)) nem válaszolhatok bővebben, mert azzal esetleg más meglepijét rontanám el:)

ő-szinte 2014.02.01. 17:51:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem LENNE csúnya.
de ebben az állapotában az
roppant visszataszító
sajnálom, de ez az igazság :-)

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 17:52:39

@genevieve: lehet. de akkor meg semmi sem történik itt csak úgy, minden pontosan meg van írva? akkor fene nagy valóság van...

genevieve 2014.02.01. 17:53:02

@foxglove (igazándiból): hol van peticsé? vagy melyik néven bujkál?:-)

vikivel az a baj, hogy annyira a többiek felettinek gondolja magát, és úgy is viselkedik velük...közben meg szerintem azért annyival nem okosabb:-)
ezen felül pedig igenis, zavarja őt a külső megjelenése...de tenni nem tesz ellene semmit...

a vv4-ben az ügyvédnő sem volt nádszál vékony, viszont odafigyelt a megjelenésére, szép volt a haja, ügyelt a sminkre, a ruháira...és szerintem csinos is volt..

genevieve 2014.02.01. 17:53:49

@foxglove (igazándiból): én sajna még nem láttam, de a lányom szerint nagyon jó lett:-))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.01. 17:54:39

@Meridian74: a neve is találó. Így csak megalázás.

@foxglove (igazándiból): <3<3<3<3 Egy kicsit haza mehetnél, ha érted :-)

@ő-szinte:
Neked. De nem mindenkinek.

Cave Nick 2014.02.01. 17:55:11

@genevieve: nyilván van nekik tartalékba leszerezve több játékos is, olyan mint a cserepad. :)

Cave Nick 2014.02.01. 17:56:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: már akartam kérdezni, hogy ez:<3 mi?? d

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 17:56:39

@☺Mazsola: nehogymár deterministák legyetek!
Még a villában sincs minden előre megírva, sztem ezért is szállt fel a repülő szőnyegre Simóka.

genevieve 2014.02.01. 17:57:28

@☺Mazsola: ha nem is van minden előre megírva, de van A,B,C,D....stb. terv:-)

vaaagy, tényleg most küldik be a beépített embereket:-)

beküldik alekot vagy attilát:-DDD

sajnos bécit biztosan nem küldik be:-(

de még csabiban reménykedem:-D

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.02.01. 17:58:05

@genevieve: nem tudom, már kerestem én is!
Mindennel teljesen egyetértek. Nekem is Eszter jutott eszembe ellenpéldának, és neki sok férfirajongója is volt. Más kérdés h a jellemét nem szerettem, de azért ezt el kell ismerni neki.

genevieve 2014.02.01. 17:59:09

@Cave Nick: oké, de nem ültethetnek embereket fél évig a világtól elzárva:-))

Cave Nick 2014.02.01. 18:00:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én elsőre csöcsökre gondoltam (szégyenlős fej)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.01. 18:00:49

@foxglove (igazándiból): és már férjhez ment, én meg még mindig nem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dr. Furifangosz 2014.02.01. 18:01:02

Egy a jelszónk, tartós béke.
Állj közénk, és harcolj érte!

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 18:01:57

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nyugalom, csak egy kérdés volt:)

@genevieve: okés. de mikor indult a vv? mert akkor őket azóta jegelik

mondtam már, hogy u.c bekaphatja a bokámat?

Cave Nick 2014.02.01. 18:02:34

@Dr. Furifangosz: Te sötétben bújkáló rémhírterjesztő ellenfordalamár reszkess

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 18:03:03

@☺Mazsola: aranyköpés:

"Anyám haragszik a Digire, mert nincs otthon VV6, én meg a UPC-re, mert nekem meg van. Szerintem nekem van igazam"

tena_lady 2014.02.01. 18:04:28

@megtürt személy: "Nem kifejezetten bulvárlap."

Hangsúlyozom a középső szót. :)

@genevieve: "vikivel az a baj, hogy annyira a többiek felettinek gondolja magát, és úgy is viselkedik velük...közben meg szerintem azért annyival nem okosabb:-)"

De az az apró szellemi fölény elég, hogy feljogosítva érezze magát a verbális agresszióra.
Tesóm szerint kifejezetten buta és butaságokat vágott Simon fejéhez, amik nem érvek. Ennek hatására töprengtem el én is, hogy basszus, csak tök magabiztos és osztja a népet, de semmi másban nem tűnik ki, hogy okosabb lenne.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 18:04:32

Alek bemegy? 5 az 1hez adom, hogy még ő sem piszkálja meg Viktort.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.01. 18:06:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Az e-mail fiókomba is?:)

@genevieve: Igen, neked engem, kezed csókolom :)

ő-szinte 2014.02.01. 18:07:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ez vmi mérce??? :-O hogy vki férjhez megy vagy sem? :-DDDDDDDDD

genevieve 2014.02.01. 18:07:48

@☺Mazsola: 3 hete? jan. 6.-én indult asszem

genevieve 2014.02.01. 18:09:45

@tena_lady: én is így gondolom:-)

@én már a fény gyermeke vagyok: de, ő tuti igen:-)))

genevieve 2014.02.01. 18:11:20

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nos és aztán van-é olyan tested mint bécinek vagy csabinak?:-DD

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.02.01. 18:11:53

@genevieve: Viki ellen ez lenne a legjobb taktika, ha valaki Alek-szinten rányomulna, totál zavarba jönne tőle és megzakkanna.

Wilzor 2014.02.01. 18:11:53

"Döntésünk hátterében az áll, hogy világossá tegyük a bent maradt villalakók számára, hogy ezzel a módszerrel nem érnek célt, vagyis így nem csökkenthetik a még versenyben lévők számát és növelhetik a győzelmi esélyeiket. Ez egyfajta üzenet számukra, hogy ezt a játékot ilyen módszerekkel nem érdemes játszani" - indokolta a döntést Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója. "

Tehát elismerik hogy Viki kurvára bőnös, csak éppen nem böntetik meg. bravó. Ez meg nettó kibaszás a bent lévő emberekkel szemben hogy 3 hét után beküldenek egy teljesen szűz játékost.

Amugy nem olvastam most vissza a kommenteket, lehet márvolt róla szó. De a vv reklámban mielőtt az egész elindult feltünt kb 2-3 arc a már bentlévőkön kívül akiknek még semmilyen szerepük nem volt. Talán majd most?
Ha így van, akkor az nettó bizonyíték, hogy simont direkt ejtették/ejtettették(gyönyörű szó) ki.

ő-szinte 2014.02.01. 18:12:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ööö, láttad te fürdőruhában???? :-OOOO
na meg úgy egyébként is... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ne haragudj, de szerintem nincs aza apasi aki ezt a tankarankát szexinek tartja
az egy dolog ha valakin van pár kiló és van mit fogni rajta
de nem 20-30 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez igen is visszataszító
ha nem így lenne, akkor csak ilyen csajok lennének pl a glamour fotókon ;-)))

genevieve 2014.02.01. 18:17:28

csinálhatnának egy olyan vv-t, hogy az összes eddigi 1-3 helyezettjeit küldenék be:-D

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.02.01. 18:19:09

@genevieve: erről eszembe jutott, mivel lehet Peticsét idevonzani:
VV Anettet és Györgyuszt a valóvilágba!
(most várok....)

genevieve 2014.02.01. 18:19:12

@foxglove (igazándiból): sajnos a rosszindulat ellen nincs jó taktika:-(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.01. 18:19:49

@ő-szinte: na mondjuk pont az ilyen lapokat nem kellene plnak felhozni, amit agyonretusálnak.

Amúgy meg Rubens képei? A vékony lánykákat nem tartották anyatípusnak, mert úgy gondolták, h szülni nem tudnak. Pl. Ez a mai kor divatja, aztán csodálkozunk a sok anorexiáson.

ő-szinte 2014.02.01. 18:20:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hát ő sem volt sovány (bár legalább ő nem zabált és hanem edzett, így fogyott is ;-)) ) de Dressz sokkal formásabb és nőiesebb volt.
És ne felejtsd el, hogy miután kijött a villából utána vették el, addigra normalizálódhatott a külseje.
traktorka egy rémálom :-DDDDDDDDDDDD

tena_lady 2014.02.01. 18:20:55

Nem értem miért téma Viki külseje. Nem ettől egy gennyláda. (Fú, micsoda szavak! :D) Szóval ja, lehetne akár jófej is, mindegy milyen kövér vagy ronda, de nem az.

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 18:21:55

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: :D

@genevieve: akkor több, mint 3 hete. és h apl később adódik vmi olyan, ami miatt megszabadulhatnak Simontól, vagy bármelyiketől? meddig lehet vkit elzárva tartanim indentől... mondjuk mindegy, csak elmélkedem:) az ötleted meg jó:)

@foxglove (igazándiból): :DDD

genevieve 2014.02.01. 18:22:53

@foxglove (igazándiból): csodálom, hogy eddig még nem jelent meg:-)

szerintem viki az esete lenne:-)

ewfuns 2014.02.01. 18:23:50

Ha tényleg ez a srác megy be, akkor ez felvet egy-két kérdést: www.facebook.com/pages/VV-Normen-hivatalos-oldala/182526211933245

De, bárki is megy be, akkor is érdekes az a szitu. 3 hét után megy be. Ebben az esetben vagy jogtalan előnyben részesül, mert sokat tud a bentiekről, vagy?
Vagy eleve elzárva tartották, mert tudták, hogy be fog menni valaki helyére. Ebben az esetben tényleg megrendezett volt az egész balhé. Vélemények? :)

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 18:23:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: az hagyján, de nézek egy sorozatot, ami étkezési zavarosokról szól, és bakker vannak olyan oldalak, ahol tippeket adnak az anorexiásoknak:S

genevieve 2014.02.01. 18:24:25

@☺Mazsola: vagy küldjenek be már végre egy igazán jó pasit:-)

nem gyereket, férfit:-)

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.02.01. 18:26:08

@genevieve: férfikorú egyedül Laczkópajtás, de ő meg..hát nem kéne:)

ő-szinte 2014.02.01. 18:26:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: összekevered a szezont a faszokkal :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
ezeknek a képeknek a vágykeltés a célja
és (szerencsére) ma már a szex nem csak az utód nemzést szolgálja, így logikus, hogy más szempontok helyeződtek előtérbe
de ha te egy tenyésztehén szeretnél lenni, szíved joga, plusz vissza mehetsz Rubens korába is, de hogy nem lesz orgazmusod csak nagy véletlenül nagy szerencsével azt garantálom :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na erről ennyit... :-)

genevieve 2014.02.01. 18:27:09

@foxglove (igazándiból): új emberre gondoltam, nem a bent lévőkre:-)

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.02.01. 18:28:19

@genevieve: tudom csak arra írtam h a felhozatal alapján 1 férfire igenis van piaci RÉS:)

AnnaKarenina 2014.02.01. 18:29:21

@Wilzor: Amikor a narancsdobálós lányt kizárták, ott is volt provokatőr, aki meg maradt. Már írtam, hogy szerintem Simont megunták, mert gyakran a legegyszerűbb szabályokat sem tartotta be.

genevieve 2014.02.01. 18:29:59

@Cave Nick: gondoljak?:-)

@foxglove (igazándiból): jaja, mintha nem gondolnának az unatkozó 50-es háziasszonyokra:-))

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 18:32:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hogy tudnak minél inkább nem enni. nem néztem meg tüzetesen, mert borzalma, de beírod gugliba, hogy pro ano, és megnézheted:S

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.01. 18:33:15

@genevieve: Ki az a béci és ki az a csabi?
Viki testem van :D

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ki ez a lóbelt, ki ez a ledfold?

AnnaKarenina 2014.02.01. 18:34:11

@foxglove (igazándiból): A Vikire való (ál)nyomulás azért rejt némi kockázatot. :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 18:36:37

@genevieve: Én lehetek az eseted, pont úgy nézek ki mint Béci és Csabi összegyúrva.

Cave Nick 2014.02.01. 18:42:21

@én már a fény gyermeke vagyok: a kettő összegyúrva kitesz egy lagzi lajcsit

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.01. 18:43:02

@genevieve: Azt hiszem lófejet találnak reggelre az ágyukban :)

genevieve 2014.02.01. 18:43:05

@Cave Nick: nem, még úgy is egy jó pasi jön ki:-)

ő-szinte 2014.02.01. 18:43:06

@foxglove (igazándiból): mert megírtam amit gondolok??? :-O
LOL :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cave Nick 2014.02.01. 18:44:54

@genevieve: olyan girnyók egyenként?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 18:45:33

@genevieve: Ilyen könnyen nem adom magam. Legalább 4 percig küzdeni akarok.

traff1 2014.02.01. 18:45:41

@ewfuns:

nóramand esztet írta:

'Jelenkesztem vv6 nekem szerintem nagy esélyem lesz szavazatok majd rám mert nagy szintet fogok hozni vv6 nak!'

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 18:46:44

@Cave Nick: Amikor utoljára láttam Lagzit, nem volt több 30 kilónál.

Cave Nick 2014.02.01. 18:48:03

@én már a fény gyermeke vagyok: hallottam hogy lefogyott, de most láttam vmikor a Fábry showban, a régi méreteiben jelent meg

genevieve 2014.02.01. 18:50:21

@én már a fény gyermeke vagyok: az már letelt:-)

@ewfuns: nem számonkérés volt, csak gondolat megosztás:-)

Cave Nick 2014.02.01. 18:53:26

@genevieve: nekem meg VV Anikó tetszik mööööö

genevieve 2014.02.01. 18:56:33

@Cave Nick: akkor sajna nem lesz semmi a kis románcunkból:-)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 18:57:45

@Cave Nick: igen, sztem is eddig ő volt e legelfogadhatóbb külsejű csaj.
talán még vv anett...

de az utcákon mászkálnak sokkal jobb nők is :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 18:58:34

@☺Mazsola: Le a földle!
Löhögsz? Mit löhögsz?!
Az alénába vele!
:D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 19:00:24

@genevieve: de most már levitálnak, mióta vv-re keresztelték át a vezetéknevüket. :P

Cave Nick 2014.02.01. 19:00:54

@genevieve: miért, nem hasonlítasz rá?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.01. 19:01:17

@genevieve: A szimpátia kölcsönös :)

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Meg kell kérdeznem, hogy mi a neved zsidó?:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 19:01:47

@☺Mazsola: Akkor csak annyit mondok: Foltisszima Fingusz! :D

ewfuns 2014.02.01. 19:02:30

@traff1: No, látod, nem néztem meg, milyen eszes az illető. :D De ettől még a kérdéseim szerintem érdekesek. :D

ő-szinte 2014.02.01. 19:03:08

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: szerintem a legjobban seherezádé nézett ki de egy fejcserét nála is tudtam volna eszközölni, utána éjjelnappal anikó,

genevieve 2014.02.01. 19:03:15

@Cave Nick: csak távolról és ellenfényben:-D

genevieve 2014.02.01. 19:08:00

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): don vittórió segge:-))) ezért meg különösen <3

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 19:08:24

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Láthatnád, te Nalancs!
Blájen vagyok! :)
A völös tengelészgyalogos :P

genevieve 2014.02.01. 19:08:45

@Cave Nick: végül is a hajam hosszú:-)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 19:09:40

@ő-szinte: nem volt rossz ő sem.
Kicsit mókusfejű volt, de elmegy szódával :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 19:09:57

úgy látom, zsófit se az eszéért szeretik. rányitott teora meg aurélra a hálóban, de így se volt meg neki minden részlet:
www.valovilag.hu/video/236747

Simon for President! 2014.02.01. 19:10:45

A négy "VV Simont vissza a villába" FB-oldal jelenleg összesen 14 625 lájkolónál tart. Kevesebb mint 24 óra alatt... nem semmi.

Cave Nick 2014.02.01. 19:12:31

@ő-szinte: Anikót én is éjjel-nappal

Cave Nick 2014.02.01. 19:14:07

@genevieve: bizonyos testrészem nekem is hosszú. na jó, most befejeztem az ordenáréságot.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 19:14:12

@☺Mazsola: alapfilm, megvan a filmek között.
Időnként kötelező újranézni! :D

Kis segítség még:
www.facebook.com/PonciuszPilatuszMegmondja

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 19:14:46

most nem találom, de láttam egy videót, amiben 1 csaj meg 3 pasas ecsetelte mit tennének a villában. lehet közülük kerül ki a mai kettő

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 19:15:29

@Cave Nick: az egyik lábad?!
A másikat lefűrészelte zsöni embere?! :D

Simon for President! 2014.02.01. 19:16:03

@ミラ: Nem tudhatjuk mi lesz itt még...

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 19:16:51

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nekem is megvan, az oldalt meg majd csekkolom, csak befejezem a dolgomat. mindig leragadok itt:))

ja, amúgy kíváncsi lennék, melyik közülük a táboszernagy:)

genevieve 2014.02.01. 19:17:11

@Cave Nick: csak nem a lábujjkörmöd?:-)

Cave Nick 2014.02.01. 19:17:37

Továbbra sem értem, miért küldenének be két embert egy helyett? Honnan ez az infó?

csiberibe 2014.02.01. 19:18:11

@Wilzor: barátnőm lánya Kolosi-tanítvány, várom, hogy hazajöjjön jövő hétvégén, biztos lesz mit mesélnie.

Cave Nick 2014.02.01. 19:19:50

@csiberibe: az kb. olyan, mintha Darth Vader tanítványa lenne

csiberibe 2014.02.01. 19:22:09

@Cave Nick: volt valami lehetőség részt venni ebben a moslékban, ötletelni feladatokra, ilyesmi. Azt mondta, nem találkozott még előtte negatív IQ-val. Bement, körülnézett, és lemondott a jó kis pénzről, de ezt inkább nem.

Cave Nick 2014.02.01. 19:24:43

@csiberibe: azt mondod, hogy az idomároknak kisebb a IQ-ja, mint a bent lévő makákóknak?

ő-szinte 2014.02.01. 19:27:24

@Cave Nick: legutoljára is ez volt :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.02.01. 19:29:11

@Cave Nick: köpködnéd? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nyaktól lefelé hibátlan volt ;-)))))

arkangyal44 2014.02.01. 19:29:48

@ő-szinte:
délután küldtem neked egy puszit,megkaptad ? :))

Dr. Furifangosz 2014.02.01. 19:33:46

Minden poszt után vannak különleges hozzászólások, más betütípussal, valódinak tűnő nevekkel. Ezután jönnek a "mi" hozzászólásaink.

Az mi?

ő-szinte 2014.02.01. 19:34:29

@arkangyal44: olo :-)))
persze ;-)))
vissza is küldtem egy másikat :-)
te nem olvasol engem? :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
még szomiztam is, hogy nem köptél le mint egy rendes férfiember ;-DDDDDDDDDDDDDDd

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.01. 19:35:15

@genevieve: A don vittóriót nem értettem Miss Bujold :))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 19:36:40

az előző hsz-em sikeresen nem került mégse elküldésre, blogmotor.

szóval találtunk érdekességeket. gondolom, ezek vendéglakók, de az attraction is itt van, azok meg kicsit sokan vannak.

genevieve 2014.02.01. 19:37:59

@foxglove (igazándiból): story 4 :

Miss Marple: Könnyű gyílkosság...

parádés szereposztással, csupa nagyágyú..

köztük: Benedict Cumberbatch:-)

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 19:40:09

@ミラ: az iksz faktorban voltak mindketten. ha jól rémlik:)

genevieve 2014.02.01. 19:40:12

@Dr. Furifangosz: szerintem azok a facebook-on megjelent hozzászólások bemásolása...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.01. 19:40:49

@ミラ: nahát, ezek mennek be?
A végén lecserélik az összes debil óvodást és feltöltik néhány normálisnak tűnővel.
A faszi az X-faktorban is volt.

Csipetke Léna 2014.02.01. 19:40:56

sziasztok, par napig nem nezem, es ilyen esemenyek tortennek. simonsag is idegesitett, de amit az a noszeru leny csinalt... csak mondta es mondta a magaet es ment a masik utan. lehet, hogy ezzel a taktikaval kidobat masokat, de szerintem a neezoknek nem nyero ez a viselkedes.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 19:41:29

ó hát ő kéne még ide, mint temetőőrnek a feltámadás :DDDDDDDDDDDDDD

www.valovilag.hu/versenyzok/1603

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 19:42:18

@☺Mazsola: van csomó más is, küldtem vagy 10 linket, de elnyelte az internet fekete lyuka.

www.valovilag.hu/versenyzok/1533

Mók_Ica 2014.02.01. 19:42:47

@genevieve: jó, hogy írod, már én is nézem :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.01. 19:43:28

@genevieve: uhh de jó, hogy beírtad, ezt akartam nézni ma este.

Mók_Ica 2014.02.01. 19:43:56

@genevieve: sztem facebook-on keresztül lépett be és úgy kommentel

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 19:45:30

@ミラ: asszem nem szereti, ha egyszerre sok linket raksz kommentbe. kb 4-5 amit elküld. jártam már így én is

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 19:46:57

a komplett x-es csapat fent van versenyzőként. talán rajtuk teszteltek. de hogy élesek maradnak később, ez elég lámaság :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 19:48:24

@☺Mazsola: annyira nem lényeg, kizárt, h ezek mind bemennek. éles tippet nem találtunk.

genevieve 2014.02.01. 19:49:49

@Mók_Ica: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

valami kultúra is kell:-)

plussz, meg van a jópasi faktor:-))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 19:50:25

@ミラ: Atyám, és a füle se az igazi, hisz Józsi közvetített is.
Á, valójában nagyon okos, látja, h Dorkáéknak milyen jól bejött ez a szerelmi háromszöges drámázás, így ő is belekezd.

genevieve 2014.02.01. 19:51:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): kicsit olvasgattam a hozzászólások között:-)

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 19:51:18

@ミラ: okés, csak elmondtam, miért nyelte el:)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 19:51:53

@ミラ: Az a linkek miatt lesz, de akkor nem veszett el, csak előzetes moderálásra vár, nehogy spam legyen.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 19:52:41

Megvan már kit küldenek be? Remélem Zsóti pultos barátnőjét.

Mók_Ica 2014.02.01. 19:53:30

@genevieve: ha már (vagy még?) a villában nincs.... hihihihihi

arkangyal44 2014.02.01. 19:54:08

valamit nagyon nem értek,ezeken villalakó emberszerű lényeken mért van sapka ?? nincs fűtés vagy mi a bánat ?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 19:55:31

@én már a fény gyermeke vagyok: hehe, ezt már rögtön Simó kiejtése után mondtam is, h az lenne az igazán feszkó-keltő :D
De egy rugóra jár az agyunk...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 19:56:29

@arkangyal44: Nehogy már te nem kucsmában és tűsarkú combcsizmában mászkálsz otthon a nappaliban.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 19:57:01

@arkangyal44: a szponzorosok érthetőek. a kötött sapkák nem. jocó kopaszodik erősen, nála lehet hiúság, azt hiszi, jobb az a rettenet sapka a fején :D nem tudja szegény, h az egész készülék cserés. vikit nem értem, zsótin szponzor van, simont hagyjuk.

genevieve 2014.02.01. 19:59:04

@Mók_Ica: sajnos szerintem nem is lesz:-(

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 20:00:21

@én már a fény gyermeke vagyok: mondjuk elsőre azt olvastam, h kocsmában és tűsarkúban :D

arkangyal44 2014.02.01. 20:03:10

@én már a fény gyermeke vagyok: még kint sem hordok sapkát,nem hogy otthon,de te végre megfésülködhetnél,ilyen loboncos hajjal nem mehetsz közösségbe :))

Meridian74 2014.02.01. 20:03:19

@arkangyal44: Bojler esetén tudom miért, azért van sapka rajta, hogy ne dagadjon tovább a hájas feje :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.01. 20:04:30

@genevieve: Az enyémek között? Akkor lehet téves következtetést vontál le?:)

Mók_Ica 2014.02.01. 20:08:30

@genevieve: értelmet és humort még jobban hiányolok .... de ezért vagyok itt :) Még Hajni idejében kattantam "rátok"

genevieve 2014.02.01. 20:10:48

@Mók_Ica: ne legyél telhetetlen:-)

jó pasi, aki értelmes és humoros?:-)

mission impossible:-)

arkangyal44 2014.02.01. 20:10:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Drága csillagom nem láttalak,ezer cupp neked ahova csak akarod :)

Mók_Ica 2014.02.01. 20:12:30

@genevieve: erre már rájöttem én is, elmúltam 16 ;) :D

egyemakisszíved 2014.02.01. 20:12:34

Még egy elmélet: Simon fog visszajönni ma este, de a piros csíkos pulóvere és Arcsi nélkül és megpróbál normális lenni. A kiszavazás utáni interjúban az avatarját emlegeti, meg hogy Frankenstein meghalt. Ha ez se jön be, akkor csak a gyász szól belőlem, hogy még nem bírom elhinni, ami történt.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 20:18:28

@egyemakisszíved: kizárt dolognak tartom, hogy visszamegy, de ennél nagyobb tragédia se legyen az életedben, semmint ezt kelljen gyászolnod :)

genevieve 2014.02.01. 20:21:20

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: a villabéli pasikról van szó:-)

a jelenlévők természetesen mind kivételek:-)

Kardhal.0 2014.02.01. 20:24:19

Őőőő. Az Iza is csókolózott Aurélióval, vagy rosszul értek valamit?

www.valovilag.hu/video/236747

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 20:25:21

@Kardhal.0: rosszul érted. teoval meg zsófival.

Kardhal.0 2014.02.01. 20:26:19

@ミラ:
Csak? :o A kis kezdő. :))
Amúgy köszi, valahogy a kérdést úgy értettem ebből a videóból. :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 20:27:57

@Kardhal.0: értem, hogy úgy értetted, de mondja is iza, h teoval is csókolózott meg veled. magát nem említi.

Kardhal.0 2014.02.01. 20:40:22

@ミラ:
Pedig de szép lett volna. :)
(így is csak pislogtam, hogy felváltva csókolózott, hol egyik, hol másik lánnyal, vagy kétszer-háromszor )

@Mók_Ica:
Engem? :o Miért pont engem?
Na nem, mintha tiltakozni akarnék, vagy ilyesmi, csak úgy meg vagyok lepődve. :)) Tuti megint lemaradtam valamiről. :)) Itt állandóan csak loholok magam után. :)

Mók_Ica 2014.02.01. 20:41:51

@Kardhal.0: véletlen :) de ettől még, téged is :)

FawltyTowers 2014.02.01. 20:46:19

Sziasztok, látom nem csillapodnak az indulatok egyeseknél Viki-Szájmon ügyben.

Az egyébként megvolt a tegnapi öfi során, amikor Orélió azt mondja kifelé menet, hogy a vv6 tulképpen azért van, hogy a nézők lássák a 20-25 évesek életét luxuskörülmények között?
Hol van ez leírva hivatalos nyilatkozatként, hogy ez a kisgyerek mindjárt diszkriminál is? Kvázi kisajátította egy korosztálynak az egészet, nem tudom, feltűnt-e?
Remélem, ma beküldenek még két 30-ast, 40-est vagy akár vegyesen, hogy a tarajos jól érezze magát mindenképp. Akkora az arca, hogy csak 4 igazolványképen fér el. :)))))))

Kardhal.0 2014.02.01. 20:46:44

@Mók_Ica:
Nnna szép! :DD
Előre örültem. Sokba lesz az innentől kiengesztelni. :DD

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 20:49:32

@FawltyTowers: Még mindig nem mersz nagyot álmodni. Küldjék be Józsi nagymamáját! Hétfőtől úgyis valakire szükség lesz a konyhában az öreg sas helyett.

Mók_Ica 2014.02.01. 20:51:36

@Kardhal.0: :D :D ajjjjjjjjjjjajjjjjjjjajjjjjjjj

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 20:51:47

@Kardhal.0: örülj, h bírnak a lányok, nem kell azt tudni miért! :)

@ミラ: ez érdekelne engem is :O

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.01. 20:52:14

@genevieve: Akkor nem értem, én nem ájlávjúzom a dont :)

FawltyTowers 2014.02.01. 20:52:16

@én már a fény gyermeke vagyok: szegény nagyi :)))
Valóban ekkorát képtelen lennék álmodni.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 20:53:14

@Kardhal.0: bizti rádvetült az árnyékom :D
ne akard elveszíteni a lányok jóindulatát ilyen engeszteléses dologgal, inkább puncsolj nekik kicsit ;)

Mók_Ica 2014.02.01. 20:54:16

@ミラ: elég érdekes... nem hiszem, hogy bármelyikük is bemenne.

Kardhal.0 2014.02.01. 20:57:31

@Mók_Ica:
Jó, alkuképes vagyok. Megegyezhetünk. :))

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
Örülök én. Eszembe ágában sem volt tiltakozni. :))

genevieve 2014.02.01. 20:57:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): én sem, pont ezért irtam, hogy tetszik:-)

Kardhal.0 2014.02.01. 20:59:43

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
Szóval mindent neked köszönhetek? :))
Gondolod, hogy az a célravezető? ;)

Mók_Ica 2014.02.01. 21:08:30

gyertek az új posztba :)

ő-szinte 2014.02.01. 21:17:06

@ミラ: érdekes :-DDDDDDDDDDDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 21:19:30

Most olvasom, h az új lakó (VV véres lófej) azért megy be, h így üzenjenek Vikinek, h lehet, h a fél társaságot ki tudná záratni, de minek, megy be helyettük friss hús.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 21:21:01

@ミラ: Mondtam én, h csak előzetes moderálásra vár.

Cimili 2014.02.01. 21:22:38

@ミラ: Az Év emberei(2013) szavazáson lehetett rájuk szavazni.
süti beállítások módosítása