Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x20 - Simonság kimaxolva és egyben befejezve

2014. január 31. 20:30 - sixx

Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de legalább csinált valamit, miközben mellette heten tujáskodtak végig 18 napot. Sebaj. Istenes Bence a szefós nézőknek elmagyarázza az app kezelését, a cuccon van 3 nyomási lehetőség, nem igaz, hogy nem lehet kisakkozni, mi fog történni, ha Laci fejére bökünk dühből. Ez is csak arra jó, hogy menjen a műsoridő, 4 perc konkrétan ezzel baszódik el.

Screen Shot 2014-02-01 at 8.05.51.png

A két tábor, a Lacisták és a Traktorosok különülnek és kampánystratégiát dolgoznak ki, illetve a párbajra készítik fel az embereket. A kontraszt nagyon erős, míg Traktoros Krisztián lépéseit vidáman, viccesen, lelkesen rakják össze a nappaliban, a Lacisták a hálóban fetrengenek és konkrétan nem segítenek a csávónak. Note to self: ha egyszer elnökválasztási kampányom lesz, Iza, Pink (akit smink nélkül egy pillanatig nem tudtam, hogy ki a pöcsöm), Zsóti és Dorka csak takarítószemélyzetnek alkalmas. Bezzeg odakünn, a napok óta sziporkázó Báttya azt javasolja Traktorosnak, hogy a párbaj alatt nyisson azzal, hogy Simlis 73-ban született, akkor még telefon sem volt. Jóska, majd mutatok egy tárcsás készüléket, csak gyere ki.

 

A konszenzus ezen az oldalon az, hogy aki 30-nál idősebb, az dögöljön meg, ezt mondjuk Viki nem osztja, mert ő taktikus, de erről majd később. Traktoros taktikája eccerű lesz, mint ő maga: ő fiatal és erős, Simlis meg csak takarít, logikus, hogy Simlisnek kell mennie. Ezeket meg fogja enni a kosz, ha veszít. A hálóban csendesen csámcsogó, csacsogó csicskák (csélcsap csöcsös, csellengő csemete, csendes csendőr, csintalan csirke) csodálkoznak csaló csapatkapitányuk csaholásán, "csodálatos", csivitel a csorda. A következő feladatban el kell adni a párbajhőst, mint egy terméket, és baszki, ebben 501 olyat villant, mint állat, kifejezetten vicces és természetes, mintha a legendás Horst Fuchs költözött volna belé. Bezzeg Simlist Zsóti úgy adja el, mint egy takarítórobotot, és észre sem veszi, de folyamatosan alázza.

Screen Shot 2014-02-01 at 8.27.10.png

Ezt követően indul be az a folyamat, ami Szájmon kiűzetéséhez vezet: a szerkesztők beküldenek két állatot, egy bárányt és egy kacsát. Utóbbit Traktoros, az igazi falusi gyerek kapásból libának néz, isten irgalmazzon annak a tsznek, ahol majd elhelyezkedik hétfőtől. Az érvelés: a liba az fehér. Iza rácsodálkozik az állatokra, jé, négy lába van a báránynak? Megfogni nem lesz hajlandó egyiket sem, mert fél tőlük, különösen a kacsától, amitől nem mellesleg Pink és Simlis is retteg. A két csapatnak választania kell kabalaállatot, Simlisék a bárány mellett döntenek, mert "egy bárány egy kampányban sokkal jobb, mint egy kacsa." A másik oldal a kacsa mellet voksol, akinek kalandjai azzal kezdődnek, hogy Szájmon kiveszi a ketrecéből, és ez Vikit kiborítja, eltöröd a karját, kiabál, Szájmon meg visszaszól, hogy bazdmeg, nincs karja, szegény kacsa meg közben verdes a szárnyával, meg menekülne.

Untitled.gif

Mivel a két csapatnak kell gondozni a szerencsétleneket, a két párbajhősnek kell kiosztani a feladatokat, és itt szabadul el a pokol. Viki azt akarja, hogy Szájmon csak vele közösen nyúlhasson a kacsához, amit persze amaz megtorpedóz, nem vagy főnök, kussoljál, erre Viki visszaszól és két perc alatt egymás kurva anyjánál tartanak, Viki le lesz mangalicázva, 501 meg kurvának minősül hirtelen, de az arca sem rezzen, biztos hozzászokott. A szájkarate egyre személyesebb és durvább, Szájmon kilátásba helyezi, hogy kikészíti Vikit és Miss PaDöDőnek nevezi, Viki erre 501-et utánfutónak nevezi, és tetemre hívja Szájmon ismételt lecidázása miatt, majd amikor 501 aszongya, hogy fáradt, megjegyzi, hogy na ja, én is az lennék, ha egész nap basznék.

Screen Shot 2014-02-01 at 8.50.09.png

Istenes beköszön a villába, és közli az agyhalottakkal, hogy most fontos dolog gyön, a néző döntik el, hogy Szájmont kizárják-e a villából, vagy sem. Aztán megmutatják ezt a videót:

Nem kell ragozni, Viki gyökér volt és nagyon is tudatosan provokálta Szájmont, aki meg a 18 napra teljesen kikészült, és erre ugrott, először Traktorossal került vészesen mivanmivanmivan-helyzetbe, utána meg leszaggatta Vikiről a pótól, és kicsit meg is rángatta. Ez márpedig erőszak, VV Zsuzsát vagy ki a faszomat egy narancs hajigálásáért vágták ki a picsába a kettővel ezelőtti körben. Viki ezt teljesen tudatosan provokálta ki, mert Szájmon mellett csak neki van annyi esze idebent, hogy felismerje, a legnagyobb ellenfelet (azt, aki a műsort csinálja állandóan) kell a lehető leggyorsabban kitúrni, addig, míg a nézők meg nem szeretik annyira, hogy a végén nyerjen.

Screen Shot 2014-02-01 at 9.00.49.png

Míg a szavazás eredményére várunk, Istenes Debilió kalandjaival szórakoztat minket, aki kicsit berúgott, és mindenképpen kúrni akart, elsősorban Pinkkel, de ha ő nem kapható, akkor Bugyitlannal, rettegek attól, mi lesz, ha egyik sem adja be a derekát. A hódítás Debilió-féle módszere, hogy lebassza Pinket, miért nem smárolt vele, aki ezen megsértődik és elvonul. Debilió így kénytelen beleugrani Bugyitlan szájába, és az ebédlőben smárolja le izomból, majd a hálóban ismét Pinket kapja el egy körre, közben Gyúrós Báttya József kényelmesen elhelyezkedik az ágyán, és azt várja, mikor lesz eksön. Nem lesz, mert a Debilió féle "gyere be a paplan alá" süket fülekre talál, Pink sértődötten kirongyol és kimegy lemosni a sminkjét. Meleg váltásban Bugyitlan érkezik, aki harap, de ez csak egy percig nem tetszik Debiliónak, és beveti magát - Pink meg pont ekkor jön be a szobába. Aztán kimegy, pedig Báttya szól neki, hogy szálljon be a mókába. Debilió viszont nem az a feladós fajta, és Pink után siet, majd a zuhanyzóban istenesen (bocs!) lesmárolja.

 

A románc végét nem tudjuk meg, mert Istenes lezárja a szavazást, a nézők 57 százalékban a kiűzetés mellett döntött, Szájmon, el kell hagynod a villát, MOST. Ma este jön a folytatás.

 
Címkék: vv6
1811 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cave Nick 2014.02.01. 19:19:50

@csiberibe: az kb. olyan, mintha Darth Vader tanítványa lenne

csiberibe 2014.02.01. 19:22:09

@Cave Nick: volt valami lehetőség részt venni ebben a moslékban, ötletelni feladatokra, ilyesmi. Azt mondta, nem találkozott még előtte negatív IQ-val. Bement, körülnézett, és lemondott a jó kis pénzről, de ezt inkább nem.

Cave Nick 2014.02.01. 19:24:43

@csiberibe: azt mondod, hogy az idomároknak kisebb a IQ-ja, mint a bent lévő makákóknak?

ő-szinte 2014.02.01. 19:27:24

@Cave Nick: legutoljára is ez volt :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.02.01. 19:29:11

@Cave Nick: köpködnéd? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nyaktól lefelé hibátlan volt ;-)))))

arkangyal44 2014.02.01. 19:29:48

@ő-szinte:
délután küldtem neked egy puszit,megkaptad ? :))

Dr. Furifangosz 2014.02.01. 19:33:46

Minden poszt után vannak különleges hozzászólások, más betütípussal, valódinak tűnő nevekkel. Ezután jönnek a "mi" hozzászólásaink.

Az mi?

ő-szinte 2014.02.01. 19:34:29

@arkangyal44: olo :-)))
persze ;-)))
vissza is küldtem egy másikat :-)
te nem olvasol engem? :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
még szomiztam is, hogy nem köptél le mint egy rendes férfiember ;-DDDDDDDDDDDDDDd

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.01. 19:35:15

@genevieve: A don vittóriót nem értettem Miss Bujold :))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 19:36:40

az előző hsz-em sikeresen nem került mégse elküldésre, blogmotor.

szóval találtunk érdekességeket. gondolom, ezek vendéglakók, de az attraction is itt van, azok meg kicsit sokan vannak.

genevieve 2014.02.01. 19:37:59

@foxglove (igazándiból): story 4 :

Miss Marple: Könnyű gyílkosság...

parádés szereposztással, csupa nagyágyú..

köztük: Benedict Cumberbatch:-)

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 19:40:09

@ミラ: az iksz faktorban voltak mindketten. ha jól rémlik:)

genevieve 2014.02.01. 19:40:12

@Dr. Furifangosz: szerintem azok a facebook-on megjelent hozzászólások bemásolása...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.01. 19:40:49

@ミラ: nahát, ezek mennek be?
A végén lecserélik az összes debil óvodást és feltöltik néhány normálisnak tűnővel.
A faszi az X-faktorban is volt.

Csipetke Léna 2014.02.01. 19:40:56

sziasztok, par napig nem nezem, es ilyen esemenyek tortennek. simonsag is idegesitett, de amit az a noszeru leny csinalt... csak mondta es mondta a magaet es ment a masik utan. lehet, hogy ezzel a taktikaval kidobat masokat, de szerintem a neezoknek nem nyero ez a viselkedes.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 19:41:29

ó hát ő kéne még ide, mint temetőőrnek a feltámadás :DDDDDDDDDDDDDD

www.valovilag.hu/versenyzok/1603

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 19:42:18

@☺Mazsola: van csomó más is, küldtem vagy 10 linket, de elnyelte az internet fekete lyuka.

www.valovilag.hu/versenyzok/1533

Mók_Ica 2014.02.01. 19:42:47

@genevieve: jó, hogy írod, már én is nézem :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.01. 19:43:28

@genevieve: uhh de jó, hogy beírtad, ezt akartam nézni ma este.

Mók_Ica 2014.02.01. 19:43:56

@genevieve: sztem facebook-on keresztül lépett be és úgy kommentel

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 19:45:30

@ミラ: asszem nem szereti, ha egyszerre sok linket raksz kommentbe. kb 4-5 amit elküld. jártam már így én is

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 19:46:57

a komplett x-es csapat fent van versenyzőként. talán rajtuk teszteltek. de hogy élesek maradnak később, ez elég lámaság :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 19:48:24

@☺Mazsola: annyira nem lényeg, kizárt, h ezek mind bemennek. éles tippet nem találtunk.

genevieve 2014.02.01. 19:49:49

@Mók_Ica: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

valami kultúra is kell:-)

plussz, meg van a jópasi faktor:-))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 19:50:25

@ミラ: Atyám, és a füle se az igazi, hisz Józsi közvetített is.
Á, valójában nagyon okos, látja, h Dorkáéknak milyen jól bejött ez a szerelmi háromszöges drámázás, így ő is belekezd.

genevieve 2014.02.01. 19:51:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): kicsit olvasgattam a hozzászólások között:-)

☺Mazsola (törölt) 2014.02.01. 19:51:18

@ミラ: okés, csak elmondtam, miért nyelte el:)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 19:51:53

@ミラ: Az a linkek miatt lesz, de akkor nem veszett el, csak előzetes moderálásra vár, nehogy spam legyen.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 19:52:41

Megvan már kit küldenek be? Remélem Zsóti pultos barátnőjét.

Mók_Ica 2014.02.01. 19:53:30

@genevieve: ha már (vagy még?) a villában nincs.... hihihihihi

arkangyal44 2014.02.01. 19:54:08

valamit nagyon nem értek,ezeken villalakó emberszerű lényeken mért van sapka ?? nincs fűtés vagy mi a bánat ?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 19:55:31

@én már a fény gyermeke vagyok: hehe, ezt már rögtön Simó kiejtése után mondtam is, h az lenne az igazán feszkó-keltő :D
De egy rugóra jár az agyunk...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 19:56:29

@arkangyal44: Nehogy már te nem kucsmában és tűsarkú combcsizmában mászkálsz otthon a nappaliban.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 19:57:01

@arkangyal44: a szponzorosok érthetőek. a kötött sapkák nem. jocó kopaszodik erősen, nála lehet hiúság, azt hiszi, jobb az a rettenet sapka a fején :D nem tudja szegény, h az egész készülék cserés. vikit nem értem, zsótin szponzor van, simont hagyjuk.

genevieve 2014.02.01. 19:59:04

@Mók_Ica: sajnos szerintem nem is lesz:-(

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 20:00:21

@én már a fény gyermeke vagyok: mondjuk elsőre azt olvastam, h kocsmában és tűsarkúban :D

arkangyal44 2014.02.01. 20:03:10

@én már a fény gyermeke vagyok: még kint sem hordok sapkát,nem hogy otthon,de te végre megfésülködhetnél,ilyen loboncos hajjal nem mehetsz közösségbe :))

Meridian74 2014.02.01. 20:03:19

@arkangyal44: Bojler esetén tudom miért, azért van sapka rajta, hogy ne dagadjon tovább a hájas feje :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.01. 20:04:30

@genevieve: Az enyémek között? Akkor lehet téves következtetést vontál le?:)

Mók_Ica 2014.02.01. 20:08:30

@genevieve: értelmet és humort még jobban hiányolok .... de ezért vagyok itt :) Még Hajni idejében kattantam "rátok"

genevieve 2014.02.01. 20:10:48

@Mók_Ica: ne legyél telhetetlen:-)

jó pasi, aki értelmes és humoros?:-)

mission impossible:-)

arkangyal44 2014.02.01. 20:10:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Drága csillagom nem láttalak,ezer cupp neked ahova csak akarod :)

Mók_Ica 2014.02.01. 20:12:30

@genevieve: erre már rájöttem én is, elmúltam 16 ;) :D

egyemakisszíved 2014.02.01. 20:12:34

Még egy elmélet: Simon fog visszajönni ma este, de a piros csíkos pulóvere és Arcsi nélkül és megpróbál normális lenni. A kiszavazás utáni interjúban az avatarját emlegeti, meg hogy Frankenstein meghalt. Ha ez se jön be, akkor csak a gyász szól belőlem, hogy még nem bírom elhinni, ami történt.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 20:18:28

@egyemakisszíved: kizárt dolognak tartom, hogy visszamegy, de ennél nagyobb tragédia se legyen az életedben, semmint ezt kelljen gyászolnod :)

genevieve 2014.02.01. 20:21:20

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: a villabéli pasikról van szó:-)

a jelenlévők természetesen mind kivételek:-)

Kardhal.0 2014.02.01. 20:24:19

Őőőő. Az Iza is csókolózott Aurélióval, vagy rosszul értek valamit?

www.valovilag.hu/video/236747

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 20:25:21

@Kardhal.0: rosszul érted. teoval meg zsófival.

Kardhal.0 2014.02.01. 20:26:19

@ミラ:
Csak? :o A kis kezdő. :))
Amúgy köszi, valahogy a kérdést úgy értettem ebből a videóból. :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.01. 20:27:57

@Kardhal.0: értem, hogy úgy értetted, de mondja is iza, h teoval is csókolózott meg veled. magát nem említi.

Kardhal.0 2014.02.01. 20:40:22

@ミラ:
Pedig de szép lett volna. :)
(így is csak pislogtam, hogy felváltva csókolózott, hol egyik, hol másik lánnyal, vagy kétszer-háromszor )

@Mók_Ica:
Engem? :o Miért pont engem?
Na nem, mintha tiltakozni akarnék, vagy ilyesmi, csak úgy meg vagyok lepődve. :)) Tuti megint lemaradtam valamiről. :)) Itt állandóan csak loholok magam után. :)

Mók_Ica 2014.02.01. 20:41:51

@Kardhal.0: véletlen :) de ettől még, téged is :)

FawltyTowers 2014.02.01. 20:46:19

Sziasztok, látom nem csillapodnak az indulatok egyeseknél Viki-Szájmon ügyben.

Az egyébként megvolt a tegnapi öfi során, amikor Orélió azt mondja kifelé menet, hogy a vv6 tulképpen azért van, hogy a nézők lássák a 20-25 évesek életét luxuskörülmények között?
Hol van ez leírva hivatalos nyilatkozatként, hogy ez a kisgyerek mindjárt diszkriminál is? Kvázi kisajátította egy korosztálynak az egészet, nem tudom, feltűnt-e?
Remélem, ma beküldenek még két 30-ast, 40-est vagy akár vegyesen, hogy a tarajos jól érezze magát mindenképp. Akkora az arca, hogy csak 4 igazolványképen fér el. :)))))))

Kardhal.0 2014.02.01. 20:46:44

@Mók_Ica:
Nnna szép! :DD
Előre örültem. Sokba lesz az innentől kiengesztelni. :DD

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.01. 20:49:32

@FawltyTowers: Még mindig nem mersz nagyot álmodni. Küldjék be Józsi nagymamáját! Hétfőtől úgyis valakire szükség lesz a konyhában az öreg sas helyett.

Mók_Ica 2014.02.01. 20:51:36

@Kardhal.0: :D :D ajjjjjjjjjjjajjjjjjjjajjjjjjjj

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 20:51:47

@Kardhal.0: örülj, h bírnak a lányok, nem kell azt tudni miért! :)

@ミラ: ez érdekelne engem is :O

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.01. 20:52:14

@genevieve: Akkor nem értem, én nem ájlávjúzom a dont :)

FawltyTowers 2014.02.01. 20:52:16

@én már a fény gyermeke vagyok: szegény nagyi :)))
Valóban ekkorát képtelen lennék álmodni.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.01. 20:53:14

@Kardhal.0: bizti rádvetült az árnyékom :D
ne akard elveszíteni a lányok jóindulatát ilyen engeszteléses dologgal, inkább puncsolj nekik kicsit ;)

Mók_Ica 2014.02.01. 20:54:16

@ミラ: elég érdekes... nem hiszem, hogy bármelyikük is bemenne.

Kardhal.0 2014.02.01. 20:57:31

@Mók_Ica:
Jó, alkuképes vagyok. Megegyezhetünk. :))

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
Örülök én. Eszembe ágában sem volt tiltakozni. :))

genevieve 2014.02.01. 20:57:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): én sem, pont ezért irtam, hogy tetszik:-)

Kardhal.0 2014.02.01. 20:59:43

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
Szóval mindent neked köszönhetek? :))
Gondolod, hogy az a célravezető? ;)

Mók_Ica 2014.02.01. 21:08:30

gyertek az új posztba :)

ő-szinte 2014.02.01. 21:17:06

@ミラ: érdekes :-DDDDDDDDDDDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 21:19:30

Most olvasom, h az új lakó (VV véres lófej) azért megy be, h így üzenjenek Vikinek, h lehet, h a fél társaságot ki tudná záratni, de minek, megy be helyettük friss hús.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.01. 21:21:01

@ミラ: Mondtam én, h csak előzetes moderálásra vár.

Cimili 2014.02.01. 21:22:38

@ミラ: Az Év emberei(2013) szavazáson lehetett rájuk szavazni.
süti beállítások módosítása