Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6781-6782. rész

2014. január 30. 17:00 - julie0812

New Bartha elregéli Enikőnek a halláskárosodása történetét, Enci meg nem győz sajnálkozni. Ezek után sajnos nem maradhat lakótársnak, hiába volt minden erőfeszítése, NonStop és Krisztián közlik vele, hogy inkább valami hímneművel kötnék össze az életüket. Hát, ők tudják.

1.jpg

Miklós továbbra is közeli barátságot ápol a whiskysüveggel, majd kellő mennyiségű ital elfogyasztása után áttántorog Nórához és kissé kordagyuris hangon szerelmet vall neki, de Nóra elhajtja.

Juli megtudta Hannától, hogy Vandácska lenyúlta a Petinek gyűjtött pénzt és Claudia a saját pénzéből tette vissza a hiányzó összeget. Kicsit ápolgatják egymás lelkét a szipirtyóval, majd Juli Claudiának is elmondja a nagy újságot: nagymama lesz – újra.

2.jpg

KicsiSzabi lesz a következő próbaéjszakázó, úgyhogy kénytelen lemondani a közös meccsnézést Vilibával. Persze a valódi okot nem mondja el neki. Pedig az öreg még pizzát is rendelt volna. Vilibá Encitől szerez tudomást Szabi esti programjáról és elég csalódott fejet vág. Nóra jó hírt hoz Lacinak, Gizi jöhet haza házi őrizetbe, csak előtte ellenőrzik a lakást és tesznek Gizi lábára egy nyomkövetőt.

3.jpg

A Berényi Kft-nél ég a dolgozók keze alatt a munka, kivéve Nórát, aki benyújtotta a felmondását. Mikinek elborul az agya, kér New Barthától egy jó erős kalapácsot, először azt hittem, legalább szétver vele valamit (vagy valakit), de csak bedeszkázza az iroda és a lakása közti ajtót. Szerencsére a deszkák az előre bevert szöggel már szépen elő voltak készítve. Balázs próbálja jobb belátásra bírni az apját, de hiába. Miki közli vele, hogy ennyi volt a jófiúság, mostantól visszatér a régi Miklós. Muhaha, épp ideje volt, köszönjük Balázs!

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.01.31. 12:40:40

Köszke. ..és Balázs neve legyen ezentúl Bicskanyitogató Balázs..... Vagy Tenyérbemászó Balázs.
süti beállítások módosítása