Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6765-6776. rész

2014. január 26. 11:00 - julie0812

Linda kiakad Barthára, amiért nem akar segíteni Gizinek. Azt mondja, Zsolt többé nem az apja. Lacinak remek ötlete támad: az ikreket akarja rávenni a tanúskodásra Gizi ügyében, de hiába. Vandácskát mindenki utálja, kivéve KicsiSzabit és Petit. És akkor következzen a beígért ágyjelenet is, bár ezúttal a rex asztal vette át az ágy szerepét.

1_1.jpg

Vanda, KicsiSzabi és Cseng csapnak egy kis ünnepséget a Rózsában. Addig koktélozgatnak, amíg Szabi kidől, így Vanda ha ló nincs, szamár is jó alapon kénytelen Csenget becserkészni, hiszen egy este sem érhet véget szex nélkül.

Lucát váratlan öröm éri, Merlin elszökik Verától és visszatér a barátok közé, okos kutya. Enikő elbeszélget Verával és a csaj belátja, hogy jobb, ha visszaadja Merlint Krisztiánnak.

2.jpg

Csengre jó hatással volt a szüzesség elvesztése, szinte a fellegekben jár, de a boldogság hamar véget ér, Vanda közli vele, hogy számára a szex csak drogpótló, úgyhogy felejtős a dolog. Cseng NonStopnak sírja el a bánatát, úgyhogy most már csak pár perc és mindenki más is megtudja.

3.jpg

Visszakerül a képbe az ál-ékszerkereskedő, aki most már nem is csak két lakást venne, hanem egy egész társasházat, Miki szemében már ott csillognak a dollárjelek. A fószer villant egy 140 millás nyakéket, amit kölcsönözni is lehet, pont jó lesz Zsófikának az esti vacsira. Szépen aláírják a szerződést, innen már elég egyértelmű Miklós átverése: amikor otthon kinyitják a dobozt, a nyakláncnak se híre, se hamva.

4.jpg

Mikiék felforgatják az egész lakást, az udvaron kiborítják a kukákat, nem tudom, hogyan vándorolhatott volna oda a nyaklánc, persze nem találják meg. Bartha persze annyira jól szórakozik, mint még soha. A bérleti szerződés szerint ha eltűnik az ékszer, ki kell fizetni, hiába olvassa el Nóra is ötször. A megoldás: Miklós Zsófira íratja az üzletrészét, így nem tudják behajtani rajta a lóvét.

5.jpg

Alíz szert tesz egy kis önbecsülésre és többé nem akar Barthával kavarni csak úgy. A főnök lefokozza, ezért a szöszi nagyon berág és némi viszketőporral vonja be Zsolt kanapéját. Nem sokkal később Zsófi jön Barthához és a kanapén beszélik meg a nagy átverés utolsó lépéseit. Zsófi rájön, hogy már nem szerelmes Zsoltba, Mikibe viszont igen, de már nincs visszaút.

KicsiSzabi megkéri Linda kezét, jesszusom, micsoda fordulatok, még komolyan is gondolja. Linda persze nemet mond, Cseng meg a fejét veri a falba, hogy ez nem neki jutott eszébe. Aztán úgy dönt, inkább elköltözik Győrbe. Linda majd imádkozik érte.

6.jpg

Bartha viszket, Zsófi viszket, hűha de vicces lesz ez. Az udvaron Nóra meghallja, ahogy Bartha leüvölti Alíz fejét a viszketőpor miatt. Zsolt felhívja Zsófit, hogy nehogy vakarózni merjen Nóra előtt. Az ügyvédnő már sejt valamit, próbálja Mikit is figyelmeztetni, de ő vakon megbízik a feleségében.

7_1.jpg

Aláírják a papírokat, jöhet a meglepi: Claudia az ügyvédje kíséretében érkezik a Berényi irodába, ugyanis Zsófi átadta az üzletrészét neki, így ő lett a cégben a többségi tulajdonos. Miklósnak végre leesik a tantusz. Claudia diadalmasan kivonul, Zsófi próbálna magyarázkodni, de Miki nem kíváncsi rá, azt mondja neki: Zsófi, hagyd el a házat most!

8.jpg

A Clau-villában szerveződik a jótékonysági est, Vanda és Hanna egymást próbálják túlszárnyalni a jobbnál jobb ötletekkel. Nagysasszony is felajánl egy értékes könyvet az árverésre, amit még Hanna apjától, Valtertól kapott. Az este sikeresen zárul, nagyon sokan eljönnek és rengeteg pénz gyűlik össze, jó ha az embernek tehetős barátai vannak.

Zsófi a szerelmét bizonygatja Miklósnak, azt mondja, kezdjenek új életet a pénzből, amit Claudiától kapott a tulajdonrészért. De Miki köszöni szépen, nem kér belőle. Nóra meg úgy látom boldog, hogy neki lett igaza és végre beolvashat Zsófinak.

9.jpg

Bartha jól tudja, hogy a legszebb öröm a káröröm, de a túlzott jókedve nem tart sokáig, mert Zsófi beoltja végre, már nem akar tőle semmit, Miklóst szereti. Zsolt rángatni kezdi az udvaron, mire Miki közbelép, de közli Zsófival, hogy ez nem jelent semmit, lehet lelépni. De Zsófi inkább leül a lépcsőre bömbölni.

10.jpg

Claudia pezsgőzni készül Vandácskával, hogy megünnepeljék az est sikerét, de úgy tűnik, a királykisasszonynak más tervei voltak, mert épp a lóvét számolgatja és már költi is gondolatban. Na jó, ne legyünk ennyire rosszindulatúak, a folytatásból minden kiderül.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása