Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6719-6722. rész

2013. december 11. 11:00 - julie0812

NonStop Ádi érkezik nyomában Hannácskával, nem hiába, Ádám után még mindig futnak a nők. Úgy tűnik, Ádi fiú komolyan vette a Nagysasszony fenyítését és megpróbálja lerázni Hannát, lemondja a randit és Hanna kezébe nyomja a koncertjegyeket, te azért menj csak el nyugodtan. Hanna meg csak kamillázik.

1_1.jpgMiki és Zsófi készülődik egy újabb hancúr partyra, de éppen akkor érkezik New Bartha az irodába és megzavarja a szerelmeseket. Nem baj, Miklós úgyis épp Krisztián jövőjéről akart beszélgetni. Ajánl neki egy iraki állást egy örző-védő cégnél. A munkamegbeszélést most Timike zavarja meg, aki óriási hangerővel bömböltet valami szörnyű zenét. Hát igen, így jár az ember, ha munkaidőben akar családi életet élni a munkahelyén. A kis nyávergós megjelenik egy tablettel a kezében, hoppá, honnan van neked tableted, hisz én a múltkor elvettem tőled. Timike azt kamuzza hogy a Botondtól kapta, mert a srác szerelmes belé.

2.jpg

NonStop és Kínai Gyerök tárgyalják ki a szerelmi életüket, Ádám panaszkodik hogy eltiltották Hannától a selyemfiú múltja miatt. Cseng mondja hogy neki se sokkal jobb, az ő csaja meg apácának áll. New Bartha nehezen bírja már picsogást, úgyhogy otthagyja a cicafiúkat.

3.jpg

Az udvaron Timike elkapja a Botond ikret, a lelkére köti, hogy igazolja a kis hazugságát a tabletről. A gyerek persze rögtön a saját hasznát is nézné, de Timike megfenyegeti hogy kicsinálja, elhíreszteli az iskolában hogy Boti rosszul csókol. Jaj de gáz. Végül a srác belemegy a hazugságba, de a fagyi visszanyal, mert Botond beállít Timiékhez és visszakéri tőle a tabletet. Hehe, jól vág az esze a gyereknek. Később az udvaron Timike megpróbálja visszaszerezni a tabletet és pont akkor jön Zsófi aki kérdőre vonja a kis pondrót.

4.jpg

Kapcsolunk Petiékhez a kórházba, úgy tűnik, Petit hazaengedik egy kicsit, de nem túl lelkes. Balázs és Enikő próbálják jobb kedvre deríteni. Enci hoz egy tolószéket, hogy Peti levegőzhessen egy kicsit. Petinek nem annyira tetszik a dolog, nem akarja, hogy sajnálják.

5.jpg

Hanna megtudta Lindától, hogy a szipirtyó eltiltotta NonStop-ot tőle. Hanna persze rögtön kérdőre vonja Claudiát, hogy gondolja, hogy már megint beleavatkozik az életébe. Hát csak úgy, mint máskor. Clau szerint Hanna túl jókat gondol mindenkiről. Aha, szóval ez a baj.

6.jpg

New Bartha Nóránál, mondja neki, hogy tervben van egy iraki meló, úgyhogy lehet, hogy mostantól nem fognak együtt edzeni. Nóra beköpi Barthát, hogy védelmi pénzt akar szedni Laciéktól. Krisztián rongyol is a bátyóhoz, mit csináltál te vadbarom. Zsolt szerint jobb, ha nem avatkozik a dolgaiba.

7.jpg

Timike úgy dönt, lelép Miklóstól. Zsófi is indulna, sürgős dolga van és Miki gyanút fog (végre). Követi Zsófit. Az ifjú menyasszony egy pasival találkozik a parkban, Miki meg annyira béna, hogy Zsófiék rögtön kiszúrják a bokor mögött. Kiderül, hogy a pasi Timike osztálytársának az apja, Zsófi visszahozta neki a tabletet amit Timike lenyúlt. Zsófi kiakad amiért Miklós követte.

8.jpg

Enci jófejségből kerekesszékes versenyt szervezett Petinek a kórház udvarán. Végül jól sül el a dolog, Peti nagyon élvezi a versenyt és végre tud egy igazán jót nevetni.

9.jpg

A kisboltban Laci panaszkodik, hogy még mindig nem sikerült kideríteni az ikrek telefonjának pin kódját, úgyhogy Gizinek lőttek. A teló Barthának és kellene, meg is bízza a gorilláját, vagyis Gorillát (muhaha, micsoda kreatív név), hogy minden áron szerezze meg, nehogy lebukjanak a rosszfiúk, akik ugye most már az ő emberei.

10.jpg

A kórházban a kissé túlsúlyos nővérke fejmosást tart Petiéknek a randalírozás miatt. Peti már csak azon aggódik, hogy ha hazamegy, nem fogják elhinni neki, hogy Horvátországban nyaralt. Enikőnek persze erre is van megoldása: önbarnító.

Zsófi nagyon pipa Miklósra, le is lép a Nagysasszonyhoz. Miklós közben atyailag elbeszélget Timikével. Ezután szülői megbeszélést tartanak Nórával, az ügyvédnő szerint még mindig az esküvő a problémák forrása.

11.jpg

A parkban Hanna és NonStop, Hanna tudni szeretné hogy Ádi fiú régebben miért bújt ágyba idősebb hölgyekkel. Amíg Hanna telefonál, Ádám sms-ben kér tanácsot Petitől, most mit mondjon. Peti máris nyomja vissza a választ: ha akkor tudta volna, hogy találkozni fognak, sosem tett volna ilyen csúnya dolgot. Hanna meg még el is hiszi és megköszöni, hogy ilyen őszinte. Nagy őszinteség, mondhatom.

12.jpg

Gizi örömködik hogy talált egy hekkert, aki feltöri az ikrek mobilját. Közben a saját telefonját a pulton felejti, amit Zsolt embere le is nyúl, amíg Laci az ikrekkel hadakozik. Persze nem tudja, hogy rossz mobilt vitt el. Közben Gizi felhívja magát Atikám telefonjáról, mondjuk nem értem miért nem ment be a boltba, ha már az udvarig visszament. Az IQ bajnok rosszfiú persze még fel is veszi a telót, Gizi rájön, hogy lenyúlták a mobilját.

Nóra összefut Zsófival az udvaron, megköszöni neki a közbenjárást Timike ügyében és mondja neki, hogy Miklós teljesen odavan érte. Zsófiban egyre nő a bűntudat.

13.jpg

Laci épp megpróbálja feltörni a telefont a hekker ismerős útmutatásai alapján, amikor jön az ikrek anyja és kéri vissza a mobilt. Laci bedobja a telót a sütőbe (mert hova máshova) és kimegy vele megbeszélni a dolgot. Gizi közben épp konyhatündérkedik, előmelegíti a sütőt. Biztos fincsi lesz.

14.jpg

Zsófi a Rózsában duzzog, Miklós egy szál rózsával próbálja kiengesztelni és a bocsánatáért esedezik. Pedig ha tudná hogy micsoda kígyó… Miki kér pár percet, egy kis meglepetést akar, úgyhogy felmegy. Zsófi pedig ott marad a rózsát nézegetve és szerelmesen mosolyogva. Később a gangon összefut Lindával, aki elmondja neki, hogy Bartha védelmi bizniszbe kezdett.

16.jpg

Tekla és Laci tárgyalják az ellopott mobil ügyét, Novák elmondja hogy az ikrek zsarolni próbálják őket. Közben a teló egyre ropogósabbra sül. Tekla rendőrt akar hívni, de erre már nem lesz szükség, mert egy hatalmas durranás tudatja: a vacsora elkészült.

17.jpg

Jön Hanna, kérdezi a Novákék ablakában bámészkodó Csengtől, hogy hol vannak már a többiek, indulni kéne a moziba, mert lekésik a reklámokat (!). Ekkor érkeznek meg Petiék, napernyővel és gumimatraccal, erősen napbarnította fejjel, úgy látom kicsit sok lett az önbarnító. Hanna egyből vágja hogy kamuznak.

18.jpg

Zsófi otthon rózsát simogat és közben Mikiről ábrándozik. A Cár is jön és már gyújtja is a gyertyát, mondja, hogy többé nem kételkedik Zsófiban, aki viszont már nem bírja tovább könnyek nélkül és elmondja Mikinek hogy szereti, ezért nem lehet a felesége. Ki érti a nőket?

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása