Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6707-6709. rész

2013. december 03. 13:00 - Mákszem

Miki veri az ajtót Bartháéknál, Zsófiék meg csinálják közben a műbalhét. Krisztián lép a verekedők közé, és választja őket szét, miközben Zsófi fejhangon visít. A Fekete családban Aliz flegmázik az ingatlanossal és Orsival. Úgy néz ki, máris van egy vevő a lakásra. Laci és Gizi a szokásos panaszkodást nyomják a boltban, majd megérkezik Tóbi, és hoz magával egy doboz unisex merkádós, lámás dezodort. Gizi hálás, amiért nem lett kirúgva, ezért tövig benyal.

1.jpg

Old Bartha és New Bartha értekeznek az iménti verekedésről, nem sok tartalmas dolog hangzik el. Miklós Cár közben nyugtatgatja a színészkedő Zsófikát. Nem lesz több baj, satöbbi. Vili bá söpröget, Bözsi mama okádja rá a lelki fröccsöt. Gizi láttán gyorsan elsunnyog, nem csodálom, viszi mindenhová a lámás dezodorokat, tukmálja minden szembejövőre. Claudiára is ráront, aki elküldi annyival „büdös, mint a kolera.” Zsófi menti meg, jött elújságolni, hogy majdnem lebuktak.

2.jpg

Aliz folyamatosan hisztizik, nem tudom miért nem csapja már le valaki. Bözsi mama annyival bünteti, hogy Lucának ad cukrot, neki meg nem. Orsihoz Luca csenget, jött megkérni, hogy ne adja el a lakását. Egy kis cetlin fel van sorolva az is, hogy miért ne tegye – Orsi persze kiszúrja, ki írta ezt össze? Naná, hogy Aliz. Mennek is rögtön haza, Orsi ugrik is Aliz torkának. Bözsi mama visszakontráz, rohadtul fel vannak háborodva, hogy a potyalakás elúszik.

4.jpg

Claudia és Zsófi a napfényes parkban sétálgatnak. Zsófi védi mindkét pasiját, nehéz ellenállnia Mikinek. Eközben Miki és Laci az udvaron sörözgetnek, Miklós elmondja, hogy kicsit gyanakszik Zsófira. Gizi a háttérben Lindának mutogatja a dezodorjait, Linda ötletet ad neki, a lámaköpetnek van valami csodatévő hatása. Sikerül is rásóznia Kicsi Szabira egyet, úgy tűnik ez a lámaköpetes duma mégis bejön valakinek.

Luca Ádáméknál dekkol, kiönti a szívét a fiúknak. Kínai gyeröknek szöget üt valami a fejében. A Fekete klán tagjai szövetkeznek a krumplifőzelék felett, ott hagyják a mosatlant, aki pedig jön lakást nézni, emiatt nem fogja megvenni, muhahaha, micsoda terv. Cseng csenget (bocs), ő az egyik érdeklődő, aki megvenné a lakást, ejj, micsoda fordulatok.

6.jpg

Zsolthoz érkezik a behajtó gyerek meg a gorillája, Bartha csúsztatja is a borítékot, de van itt még valami, nem szeretnéd, hogy megvédjük a kis bisztródat a balhés srácoktól? A válasz negatív. A kisboltba mennek inkább szerencsét próbálni. Egyelőre csak kérdezősködnek, milyen a biztonság, stb, Gizinek nem esik le semmi, végül kifüstöli őket a lámaköpettel. Sajnos visszatér az egyik gorilla, de hozott magával egy másik majmot is, lóvé kéne anyukám. Gizi rögtön a lámaköpettel támad, egyszer már bejött. „Meg ne próbáld, mert kinyírlak, elhiszed?” Gizi elhiszi.

7.jpg

Cseng megveszi a kérót, Aliz már támadásba is lendül, de a gyerök megnyugtatja őket, hogy még nem tervez beköltözni. Gizi már értesítette a rendőrséget is, még soha az életében nem látta őket, jópofa, az egyik ember már vásárolt nála, nem sokkal a rablás után. Nóra és Krisztián beszélik meg a másnapi edzés időpontját, közben Nóra elmeséli, hogy eltörtek a porcelán elefántjai, amiket még a Miki vett neki, és még nem hozták vissza, pedig elvitte megjavíttatni.

8.jpg

Gizi pityereg Lacinak, Tóbiás nem hisz neki, meglepő. Még Laci is betrollkodik, ugye, tényleg nem te voltál? Gizi vérig sértődik, és ott hagyja. Miki és Zsófi nyalogatják egymás ánuszrózsáját a reggeliző asztalnál, Miki befizette Zsófikát masszázsra. Jön a postás, Nóra elefántjait hozta. Miki, mint a férje, átveszi, aztán mikor nem figyel, Zsófika földhöz vágja, és focizik a csomaggal a 20 centis tűsarkújában.

10.jpg

Szokásos: Aliz vernyog már megint, jajj, albérletet kell fizetni mostantól, olyan mostoha a sors. Lapozzunk, Gizi Lindának panaszkodik, nem hisz senki neki. A végére még Linda is odaszúr, hát érthető, Gizus megint elviharzik. Miklós Cár játszik postást, átviszi Nórinak a törött ormányost. Odamondogatnak egymásnak, Nóra féltékenykedik, miért kell ilyen sietve feleségül venni a Zsófit. Unalmas már ez a játék. Miki után Gizike érkezik, megint a rablás a téma, uuuuncsi. Nóra ezután féltő gonddal kibontja a csomagot, de ó, jaj, az elefánt szilánkokban. Rongyol is át Mikiékhez a poroltóval egyetemben, remélem, szétveri vele Zsófi fejét. Krisztián akadályozza meg eme nemes tettben. Végül Nóra jobb belátásra tér, és visz egy üveg bort Miklóséknak bocsánatkérése jeléül.

11.jpg

Lucus jön Csengéktől segítséget kérni, kibékíteni a családot. A terv: nem áll szóba velük addig, míg nem beszélnek Orsival. Bözsi mama erre a nyomásra kénytelen megadni magát, és leülni Orsival beszélni. Bözsi mama itt egy igazi banya: Orsi szemére veti, hogy bánja már, hogy egyetemre küldte, eeez, igen, ilyen egy igazi, szerető anya. Úgy tűnik, Orsikának kötelessége eltartani az egész családot – mi lesz a Noémival?? Nem törődsz a gyerekeddel sem?! Orsi elsírja magát, és elárulja, hogy Márkkal közös babát akartak, erre ment el az összes pénze. Bözsiben erre feléled az anyai szeretet, és pityeregve megöleli Orsit.

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2013.12.03. 14:49:10

Köszi, jó volt... "Cseng csenget.." :-DDDDD Szóval erről a zagyvaságról és képtelenségek sorozatáról írni büntetés. Az hogy néha belenéz az ember, még elmegy, de muszájból!!!! Minden elismerésem.

Falilla 2013.12.04. 23:16:48

Köszi, ez a hv zseniális lett, az a sírva röhögős fajta :)

Mákszem 2013.12.05. 11:00:14

@Falilla: Örülök, hogy tetszett :)
süti beállítások módosítása