Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6703-6706. rész

2013. november 28. 15:30 - julie0812

Enikő fakogatja New Barthát a ház előtt, mi is van ezzel a dögcédulával, most akkor ő katona vagy sem. Krisztián hárít, szerinte ő nem vert át senkit, és senkinek semmi köze ahhoz, hogy ő miért jött el a seregtől. Enikő más véleményen van, de ez az ő baja.

Kapcsolunk a kisboltba, ahol Éliás Tóbiás fényezi magát Gizi és Laci előtt, a sajteladás nyolc százalékkal emelkedett. A sajtot kóstoltatni kell, mert a személyes élmény vásárlásra ösztönöz, rágja a szájukba, mondják is utána szépen kórusban, kábé mint az oviban.

4.jpg

Miki és Zsófi nézegetik a neten a Nagysasszony által ajánlott esküvői helyszínt. Miklósnak kicsit gyanús hogy miért segít nekik Claudia a szervezésben, de Zsófi szerint csak azért, mert jót akar neki. Azért Mikire ráférne egy adag egészséges bizalmatlanság.

5.jpg

Gizi az udvaron sajtot kóstoltatna, csak épp nincs kinek, amikor megjön Szentfazék Linda egy apácarendnél tett látogatásból és elpanaszkodja, hogy milyen szigorú is az apácaélet, nem biztos, hogy neki való. Gizi felajánlja, hogy elkíséri majd egy másik a rendhez, hátha ott jobb a buli. Közben jön New Bartha, Enikő házisárkány pofával megint rászáll a katonás téma miatt, de Krisztián lerázza. Előbb-utóbb lekever neki egyet szerintem.

6.jpg

Nóra és Orsi Mikiék irodájában, nem derül ki hogy mi célból. Zsófi lelkendezik éppen, már vissza is írtak a szőlőbirtokról ahol az esküvő lesz. Nóra is megtudja, hogy előbbre hozták az esküvőt, négy hét múlva lesz. Úgy tűnik, nem érinti túl jól a hír és ki is akad, hogy ezek ketten nincsenek tekintettel szegény Timikére, hogy fogja a kislány feldolgozni ezt az egészet ilyen rövid idő alatt?

Gizi jópofizik Tóbiásnak a boltban, micsoda tömegek tobzódtak a jófajta Merkádó sajtért, alig győzte elzavarni őket. Majd el akar kéredzkedni, hogy elkísérje a Lindát az apácákhoz, de Tóbiás kedvesen nemet mond.

7.jpg

Orsi próbál agykurkászkodni Nóránál, szerinte Nórát nem a Timike miatt kavarta fel Mikiék esküvője, de Nóra nem hajlandó beismerni, hogy még mindig érez valamit Miki iránt. Közben Timike az apja irodájában épp ruhát nézeget magának az esküvőre, nem tűnik annyira meggyötörtnek a készülő frigy miatt, csak azért nyáverog egy sort, hogy ilyen rövid idő alatt hogy fogja megtalálni a tökéletes outfitet. Miki biztosítja róla, hogy mennyire szereti, ugyanannyira, mint Zsófit.

8.jpg

Ennek örömére Zsófi átrohan a szipirtyóhoz, szó szerint beesik a sötét irodába és tovább szövögeti a cselt Miklós ellen. Ehhez kéri Claudia segítségét is: szerezzen valakit aki segít csőbe húzni a Cárt. A szipirtyónak már van is egy jelöltje. Zsófi gyorsan beszámol Barthának is a fejleményekről: van egy kőgazdag ékszerkereskedő aki kisemmizi majd Miklóst. Bartha be is kérdez: honnan ismered, lefeküdtél vele? A legjobbat feltételezi Zsófikáról, mondjuk megértem.

18.jpg

Kínai Gyerök és Linda a parkban, Linda neki is beszámol a kételyeiről az apácasággal kapcsolatban. Érdekes egyébként hogy állítólag milyen nagy volt a szerelem kettőjük között, nem úgy tűnik mintha annyira szenvednének egymás nélkül. Nóra is épp arra jön melegítőben, New Barthával fognak edzeni.

9.jpg

Gizi érkezik haza a Novák-lakba, kölcsönzött egy apáca ruhát Lindának, hogy gyakorolhasson egy kicsit. Laci szerint jobb lenne, ha inkább Gizi próbálná fel. Hm, jól jöhet egy kis malackodáshoz, gondolja Gizi. Csak éppen nem biztos, hogy nyerő ötlet, ha fityulával a fején pajzánul rohangál körbe a lakásban, amikor a lánya épp lelki tanácsot akar kérni egy (igazi) apácától a konyhában. Kissé ciki a helyzet, Gizi próbál magyarázkodni, szerencsére a nővér jó fej és nem akadt ki a dolgon. Linda viszont annál inkább.

10.jpg

Claudia embere már bevetésre kész, ékszerkereskedőnek álcázva meg is jelenik az udvaron, merő véletlenségből összefut Mikiékkel. Megmutat nekik valami méregdrága ékszert, amit itt vásárolt valakitől a házban és rögtön az is kiderül, hogy épp lakást keres, úgyhogy Miki el is teszi a névjegyét.

1.jpg

Később Miki és Zsófi a lakásban borozgatnak, Miki azért kicsit morfondírozik ezen az egészen, milyen fura hogy pont most futottak össze a fazonnal és azt mondja, tudja mi folyik itt. Zsófinak majdnem meg is akad a torkán a korty, de Miki szerint a Zsófi az ő kabalája, minden jó miatta történik vele. Hajjaj.

11.jpg

New Bartha lelkizik Nóránál a futás után, végre kiderül a nagy titok: egy robbanás következtében Krisztián egyik fülére elvesztette a hallását, ezért szerelték le. Hát Enikő biztos megkönnyebbül majd, hogy mégsem bűnöző ez a Bartha gyerek.

12.jpg

Barthához érkezik egy jóbarát az irodába, követeli a pénzét a múltkori boxmeccses fogadás miatt, amit Zsolt elbukott. Bartha elküldi a vérbe, de a fazon megfenyegeti. Másnap hoz is két kétes kinézetű alakot, akiknek eladta Bartha tartozását. A fickók keménykednek egy sort, ide a zsetont de azonnal, Zsolt be is ijed.

13.jpg

Juli hazaér a kórházból, Atikám elmondja, hogy milyen nehéz volt lefektetni Mátét. Juli szépen megizgatja Atikám nyakkendőjét, bár sejtelmem sincs hogy miért van szükség tökéletes nyakkendőre este.

14.jpg

A Berényi irodában már ott is az ékszerkereskedő, aki azonnal két lakást is venne, kész főnyeremény az ürge, cseppet sem átlátszó. Ráadásul ékszerrel fizetne, Zsófi szemében gyémántok és dollárjelek csillognak.

17.jpg

Juli és Atikám Petinél a kórházban, szegény Peti nincs túl jól. Mondja nekik, hogy nem szeretné, ha a házban feltűnne, hogy Juliék állandóan nála vannak. Fel is hívja Balázst, hogy jöjjön be hozzá inkább ő a kórházba. A kis Berényi jön is, Peti elmondja neki hogy leukémiás és azt is, hogy Máté úgy tudja, Horvátországban nyaral és várja a fényképeket. Balázsnak támad egy ötlete.

15.jpg

Enikő kiadagolja Nórának a nyugtatót. Közben elcsevegnek New Bartháról, Nóra próbálja fényezni egy kicsit az edzőjét. Ennek hatására Enikő el is mondja az udvaron Krisztiánnak, hogy már nem haragszik rá. Hú de megkönnyebbültem. KicsiSzabi a háttérben várakozik, leül dumálni Encivel és azt mondja neki, hogy inkább passzolná a randit, maradjanak barátok. Később Enikő elújságolja New Barthának hogy szakítottak a Szabival. Jó tudni, hogy egyáltalán jártak. Jaj de unalmasak már ezek hárman.

16.jpg

Zsolt Zsófitól kér pénzt, hogy kifizesse a rosszfiúkat. Zsófi rohan is a szipirtyóhoz pénzért, Claudia először nem akar adni, de aztán persze fizet mint a katonatiszt, hiszen megígérte, hogy mindenben támogatja Zsófikát.

2.jpg

Balázs beállít Petihez a kórházba pár nyaralós cuccal, hogy képeket csináljanak a Máténak. Becsületére váljék a kis Berényinek hogy ennyire próbálja tartani Petiben a lelket.

3.jpg

Zsófi jön Barthához, megszerezte a pénzt. Zsolt tudni akarja honnan van a lóvé, veszekedni kezdenek jó hangosan, ahogy azt kell ha épp sunnyog az ember. Persze Miki pont akkor ér haza, meghallja a kiabálást és már veri is az ajtót: Zsófi, ki van ott bent veled, a Bartha? Mégis ki más lenne Zsolt lakásában? Zsófiék csak néznek egymásra, ajjaj, küszöbön a lebukás.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orchidea25 2013.11.29. 08:33:52

Nagyon tetszett az összefoglalód:-) Encikét Tóbival kellene ütni, annyira idegesítő. Remélem Krisztián is hamar észbekap és inkább Nórával jön össze, mint ezzel a libával szenveleg tovább.
Jó lenne már, ha Miki is összeszedné magát és átlátna az igen vérszegény konspiráción... Ilyen röhejes terv úgysincs még1 a világon.

hannamontanna 2013.11.29. 11:34:28

Dejó! Végre...:-) Na igen, Miki kicsit túlzásba viszi a jóhiszeműséget. Meg kicsit túl sok a történés. Peti beteg, esküvők sora, átverések, kirablások, megfenyegetés, boksz meccs, lakás eladás, apácazárda..... ez nem fog menni. A sok bába között elveszik a gyerek. A kevesebb sztori, de jobban kidolgozva érdekesebb lenne. Így időnként befejezetlenül maradnak dolgok..... na de min vagyok meglepődve? Jónás is a kis oltárával vuduzik, aztán hipp-hopp a történet kifejlődése előtt eltűnik. Mi értelme ezeknek???
süti beállítások módosítása