Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6699-6702. rész

2013. november 26. 15:00 - Mákszem

Miki és Zsófi gusztustalanodik az ágyban – na nem úgy, Zsófi eteti Mikit gyomorforgató nyáladzással. Hanna a villában a szabályokat fekteti le, de Claudia magasról tesz rá, olyan boldog, hogy mindjárt felgyújtja a házat. Hannácska elpletykázza, hogy Juli este sírva rongyolt ki a Rózsából. A vén szipirtyó már puhatolózik is Atikámnál, de persze nem tud meg semmit.

1.jpg

Szegény Petit az aggódó Juli egyfolytában ajnározza, már végül megkéri, hogy inkább tegyenek úgy, mintha nem is lenne beteg. A kocsma kvíz jó bevételt hozott a Rózsába, Kicsi Szabi már töri a fejét a következő bulin. Balázs is észreveszi Julin, hogy sírt, faggatja is, de Juli tagadja, csak az allergia.

2.jpg

Enikő és Krisztián szerencsétlenkedik az udvaron, kerülgetik a forró kását, nagyon unalmas már, szót se érdemel. Az irodában Julinak megint el kell játszania a gondtalant, de csak elsírja magát Claudia előtt. A Nagysasszony már mindenfélét képzel, terhes vagy? Juli már bevallana mindent, csak szálljon már le róla a szipirtyó. Ekkor lép be Miklós Cár, Zsófit keresi mellékesen, Claudia beszólogat, vajon miért nem szólt, hová megy? Barthával van pedig randevúja, igaz, kicsit elkésik, miért is érne oda időben. Zsolt hozott egy arcot, akivel megcsinálná a Cár-puccsot, de Zsófinak nem tetszik, és már el is hajtják a vérbe. Mikor az ürge morgolódik, akkor Zsolt előránt egy kétezrest, meg is illetődik az ipse, ennyivel akarja kiszúrni a szemét, de végül elteszi, a kicsinek is örvend.

3.jpg

A rendelőben a doktornő közli a rossz hírt: a gyanú beigazolódott, Peti tényleg leukémiás, el kell kezdeni a kemoterápiát. A doktornő lehetne kevésbé gyászos, nem tudom miért cél ráhozni a frászt az emberre. Kicsi Szabi Aliznak vergődik, hogy randira hívná Enikőt. Aliz rábeszéli, hogy csókolja már meg végre. A Rózsában Bartha csapja a pultra a telefonját, aztán Enikővel leül valami munkáltatói miatt. Szabi máris féltékenykedik. Claudia érkezik, Zsolt rögtön megy oda szurkálódni. Később a szipirtyó észreveszi a mobilt, és már nyúlja is le.

4.jpg

Peti ücsörög a parkban, Balázs sétál oda hozzá, miért hívta ide. Peti szeretne kibékülni, Balázs meglepődik, majd megdobálják egymást fűvel. Később Hanna fut össze a Peti-Balázs párossal, és már ugrik is Peti torkának, miért békült ki a Berényivel. De mi köze van hozzá?? Költői kérdés, tudom. Felrohan Non-stophoz, és panaszkodik, hogy mekkorát csalódott a Petiben.

5.jpg

Enikő és Kicsi Szabi az utcán kornyikálnak, a sok statiszta meg körbeállja, hja, Magyarországon tényleg ennyire menő az utcazenélés, valós képet fest a sorozat. Mikor mindenki tágul, Szabi még maradna, próbálja levenni a lábáról Enikőt, aki vele is enyeleg, majd mikor Szabi megcsókolná, inkább elhúz. Az ilyeneket szűzkurvának szokták mondani, már bocsánat. Kéreti magát mindenkinél, de mikor a másik a tettek mezejére lép, visszavonulót fúj.

6.jpg

Zsófi és Miki az irodában turbékolnak, majd mikor már mennének kajálni, Zsófi kap egy smst Zsolttól (illetve mi tudjuk, hogy a Szipirtyótól), hogy a lépcsőházban várja. Zsófi hiába szobrozik, csak Claudia érkezik. A barátnőmre várok, így Zsófi, de Clau szembesíti vele, hogy az smst ő küldte, és miért találkozgat még az exférjével? Zsófi nyilván tagad, játssza a hülyét – nem kell megerőltetnie magát. Jön Miki, Zsófika gyorsan elrángatja. Otthon persze Miki kérdőre vonja, de Zsófi bekamuzza, hogy csak az esküvővel nyaggatja. Ölelkezés, majd Zsófi szokásosan bevágja a „szarni kell” fejet.

1_1.jpg

Peti pakol, Juli segít neki. Máténak azt a mesét adják be, hogy Horvátországba megy nyaralni. Claudia gyomra nehezen veszi be, hogy Peti lelép. Kellemetlen a szitu, mert Máté előtt nem mondhatják el neki, hogy nem a tengerpartra megy, hanem a kórházba. Peti a kocsi mellett megkéri Atikám, hogy mondja el Claunak a betegséget. (Mintha Juli valami buszt emlegetett volna, most meg autóban ülnek?!)

2_1.jpg

Kicsi Szabi panaszkodik Aliznak, nem tudta megcsókolni Enikőt. El is rongyol, Aliz pedig megy Enikő nyakára. Végül Enikő megkéri Szabit, hogy fussanak neki még egyszer... tovább szenvednek, hurrá. Luca és az egyik iker Merlinért megy, a kínai gyerök meg magukra hagyja őket, persze egyből kikotorják New Bartha dögcéduláját.

3_1.jpg

Claudiához Zsófi lép be az irodába. Először felháborodottan védi a hazugságát, hogy nem kapott smst Zsolt telefonjáról, de végül a szipirtyó kiszedi belőle, hogy azért szervezkedik Zsolttal, hogy Mikin bosszút álljanak, amiért tönkre tette a házasságuk. Zsófika nem önként bújt ágyba Mikivel? Tudom-tudom, megzsarolta, de nem tartott pisztolyt a fejéhez.

4_1.jpg

Bartha okítja a kedves vendégeket, hogy miért ne billegjenek a székeken – hosszú idő óta az egyetlen jelenet, amin tudtam nevetni. Kende Lucának visz kettétört szíves medált, és megbeszélik, hogy mostantól járnak. Elkotyogja továbbá Botondnak, hogy látta New Bartha dögcéduláját. Botond ennek apropóján visz egy almát Merlinnek, és lenyúlja a nyakast.

5_1.jpg

Attila vallja be Claudiának, hogy Peti nem nyaral, hanem beteg. Claudia elsírja magát, már intézné is Petinek a legjobb ellátást, de Atikám kéri meg, hogy tartsa tiszteletben Peti kérését. A következő jelenetben a Nagysasszony már Miklóséknál vigyorog, és előadja, hogy mindenben segít Zsófinak, nekem ez egy kicsit sok volt.

6_1.jpg

Boti mutogatja nagy lelkesen Timikének a meglovasított dögcédulát, de Krisztián már ott is terem, és jól megrázza a gyereket, add csak vissza! Timike balra el, szerencsére mára ennyi jutott belőle. Mindenlébenkanálszűzkurva Enikő érkezik, üti is bele az orrát, mi folyik itt már megint. Botond Krisztiánnak szegezi a kérdést – kirúgták-e a seregből, vagy meghalt? Mert a katonáknak két cédulájuk szokott lenni, és itt csak egy van. Huhú, nagy az izgalom.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása