Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

El Barco - A Bárka 3x06 (spanyol LOST)

2013. november 19. 15:00 - Sigismundus

Nah, Valeria mese megint. A hercegről és hercegnőröl akik ha nem látja őket a szörnyeteg akkor boldogan élnek egymás kabinjában. És általában megházasodnak egymással. Most is ezek történnek a boldog békés Sarkcsillagon, Ainoa hercegnő és Ulisses herceg egy lakosztályban, Julia hercegnő és Ricardo király pedig bejelentik házasságukat. Örül is mindenki. Aztán elhalkul a zsivaj mert belép a szörnyeteg kétfős udvartartása élén. Gamboa a félszemű (jól áll neki ez a kalóz-style) szintén sok boldogságot kíván, nyomatékosan életük végéig.

Clipboard02.jpg

Jön Max a macskaképű visongva hogy jajj gyilkos van a hajón! Merthogy az orosz hajó az felrobbant nem elsüllyedt, pont azokkal akik mentek volna a koordinátákra a Sarkcsillaggal, milyen már. Megmagyarázzák neki, hogy 1. Azok elkezdtek fegyverrel hadonászni, és megöltek egy túszt. 2 . Nem értettek a hajózáshoz, és alighanem a jégtöréshez, bányászathoz tárolt orosz robbanóanyag robbant fel. 3 . Nem is jöhettek volna a Sarkcsillaggal, mert itt éppen 40 embernek van mentőmellény, mentőcsónak, és víztisztító. Oké, mondja Max, akkor felezünk. 20 ember marad a Toronyban, 20 ember beszáll a Toronyból, vagy nincsenek koordináták.

Buborék nagyon ráizgult az házasság-témára, eszébe is jut Marimar, és előveszi azt a dobozt amit Salométól kapott. Amiben a Roberto-kori emlékei vannak, amiket nem mer megnézni. Van benne egy mobil is, érintős, még működne is, csak épp kijelzőhibás. Pont belép Gamboa a félszemű, és örömmel látja mit nézeget félkegyelmű, fel is ajánlja baráti segítségét. Torony, valamelyik hotelszoba. Ainoa és Uli édelegnek végre kettesben. Srác a kapcsolatukról elmélkedik, valamiért nagyon a bizalom, és őszinteség témakörét szondázza. Nagylány szerint ez egyértelmű, mindent megosztani egymással, örökkön-örökké. A kínosabbá váló párbeszédet ( Uli számára hálistennek) megszakítja Esmela. Valami állat vagy nő sikoltozik az épület alsóbb szintjein, meg kéne szabadítani.

Clipboard05.jpg

Komikus szál, Kapitány, Elsőtiszt és Julia a névsort böngészik, ki maradjon a Sarkcsillagról és ki menyjen, nehéz a döntés. Lazításként ők is az esküvőről kezdenek beszélgetni, Doktornő örül hogy eddigi pasijai közül még soha nem kérte meg senki a kezét. Naná hogy Julian kérdi meg, hányan is voltak, zavartan vigyorgó csend támad. Montrero ugyebár hű férj volt 20 évig, Julia pedig szingliként élte az életét vígan, izé volt vagy 8. Végül egy rádióhívás a Toronyból menti ki Juliát.

Clipboard06.jpg

Ott azonnal megállapítja a Hangról hogy a szellőzőrendszerben áramló levegő az. A tenger áramlása az alsóbb szintekről nyomja felfelé, és az ad ilyen sikongó hangot. Hurrá rejtély vége, Doktornő menne vissza esküvőszervezni, mire Ainoa is bejelenti, ők nem házasodnak Ulival, nyitott kapcsolatuk lesz. Jelentsen ez bármit. Bájgúnár három különböző kapcsolata elkezdi kielemezni Ulissest, hogy ő képtelen a tartós elkötelezettségre. Szerencsére a beszélgetést megszakítják a szoba előző tulajdonosának golflabdái. Akik szépen lepotyognak a szekrény felső polcáról, és átgurulnak a szoba ellentétes oldalára... Na ez már nem a levegő..

Bájolgás után végre rejtélyek. Buborék és Gamboa egy Toronybeli TVre kapcsolják rá a telefont, és úgy tűnik kompatibilis, megjelenik a menü. Ami érdekes, Robertonak nem voltak elmentett telefonszámai, Gamboa szerint azért mert mindet a fejében tartotta olyan okos volt. Aztán fényképek, kutyáról, Ferarriról, barátnőröl. Végül a lényeg, egy videófájl. Hang nincs, félszemű elmegy valami plusz kábelért, közben Buborék elkezdi magát nézni. A felvételen ugyanis Roberto a yuppie tudós mond némán fontosakat a boldogult Napkelte díszletei között.

Clipboard09.jpg

Sarkcsillag, Kapitányi szoba. Montrero utaslistázna, de Julian nem bír leszakadnia Julia pasijai témáról. Szerinte, a nagy szakértő szerint, a nők a korukról, súlyukról, pasiajikról hazudnak, mert nem akarnak sem idősek, sem kövérek, sem fehérmájúaknak látszani. Ricardo eddigre már úgy fogalmazta meg magában a dolgot, hogy az összes eddigi pasi közül ö lett a szerencsés aki egy ilyen remek nőt megkaphat, de a haver eszmefutattása bepánikoltatja a nászéjszakát illetően.

Palomares atya, egy segédet toboroz az esküvőhöz, de senki nem akar ministráns lenni, csak végül Ramiro. De ő előtte gyónna, oké mondja papocska, ugyan mennyi bűnöd lehet itt a hajón? Hát csak 15-20 ember meggyilkolása, zokogja a sánta. Gyónás lesz azonnal, ahol elmondja hogy ő szerelte be a 33-as ládába a dinamitrudakat és kötötte össze egy távirányítóval. Mindezt Gamboa parancsára, úgy hogy tudta közben, ezzel embereket fognak megölni. Sántát most nagyon kínozza a lelkiismerete, még szerencse hogy szülei meghaltak, mert így nem kell szemükbe nézni, hogy ő az ördög. Mindez elindítt Palomares atyában is egy emléket. Folytatódjék hát a szereplők eddig megismert előléletének gyökeres és kíméletlen átírása. Palomares Flash1. Tengerpart spanyolföldön ahogy Andrés egy csomó hippi, vagy punk vagy egyéb közt boldogan itta az olcsó dobozos spanyol bort, smárolt erősen csajokkal. Aztán jött egy ösz hajú úriember, az apja, hogy milyen viselkedés ez, reggeli mise van fiam, gyere. Andres nem ment, kijelentette röhögve hogy ő meghalt a családjának, és ő a Sátán. (ezekhez képest igen bátortalanul távolodott el Istentől, és bátortalanul közeledett Vilma felé korábban)

Clipboard13.jpg

És most jöjjön egy rémkínos, helyzetkomikumos jelenet. Bár meglehet spanyolföldön nagyon bejött mindenkinek. Uli jött a Sarkcsillagra hogy a Torony döléséről jelentsen, de apja inkább arra kéri, Montreronak Juliáról jelentsen, mit szeret az az ágyban? Mit lehet tenni, elkezdődik a szexuális felvilágosítás óra, harapdálás, irányítás ilyenek hangzanak el, Julian is fülel guvadt szemekkel. Meg Ainoa is, aki épp a mosást hozta vissza, ki is röhögi a három hülyét. Kapitány és Elsőtiszt ezek után még lemennek a mosógéphez hogy megnézzék Julia milyen alsóneműt hord, de lebuknak Salome elött, és erről ennyit, mert már nagyon gáz, ez a bugyiszaglász dolog.

Clipboard15.jpg

És vissza megint a Rejtélyekhez. Torony, Gamboának sikerült kábelt szereznie van hang is. A video egy Marimanak szóló szerelmes üzenet, búcsúféle Robertotól. Elmeséli nagyjából, amit már tudunk, hogy ifjú zseniként a genfi részecskegyorsítóban kutatott. Gamboa közbemagyaráz, ott volt ő biztonsági főnök, ott lettek barátok. Itt jöttek rá hogy állítható elő az Isteni Részecske ami mindenre megoldást kínálhat az emberiségnek. Vagy el is pusztíthatja. Szóval Roberto átváltozott Robert Schneiderré, és elkezdte az Alexandria projektet.

Ainoának még nyilván a nyitott kapcsolat jár a fejében amikor a Toronyban meglátja Maxot zongorázni. Le is ül mellé négykezest játszani, meg beszélgetni. Bocsánatot kér a fejbevágásért, macskaképű meg valami hülye magyarázatot ad arra honnan is tudta hogy a lány zongorázik. A magyarázat lényege, hogy szép hosszú ujjai vannak, és ezt magyarázat közben kezébe is kell venni, megsimíttani. Épp jön Ulisses is, fejében szintén nyitott kapcsolatos gondolatok, és megindul indul a zongora felé. Aztán nem lesz verekedés, mert a Torony épp ebben a percben remeg meg, és kezd megrepedni az egyik fal. Max megy szakérteni mert ő okos mérnökember is, ez talán földrengés, magyarázza. De mindezt nyiltan flörtölve adja elő Ainoa felé, aki siet megjegyezni hogy ő csak nyitott kapcsolatban van Ulival, bájgunár pedig nagyon hátrányosan érzi magát mint férfi, életében elöször. Aztán még jobban megremeg a Torony, már vakolat is hullik.

Clipboard18.jpg

Sarkcsillag, gyóntatófülke. Ramiro tovább mesél, sokáig csak a túlélés miatt tartott Gamboával. De amikor megtudta a jelentkezési lapokból hogy mind kiválasztottak különleges módon, rohant számon kérni. És ekkor sült el a pisztoly amitől a kolumb megvakult. De sántát ezért is gyötri a lelkiismeret, mert otthagyta a kabin padlóján fekve. Igaz később rabszolgájának állt, de már nem bírja tovább. De Palomares atya igen dühösen reagál a gyónásra, nem kapod meg a feloldozást, majd én viszem a terhet -és elrohan.

A Tvnézők is érzik a rengést, Buborék különleges agya kiszámítja hogy ez még csak előrengés volt, most jön az igazi, meneküljenek. Gamboa szerint viszont ha a Torony túlélte a Világvégét akkor egy kis földrengés sem árt majd neki, tévézzenek tovább. Roberto magyaráz, mivel a főnökei nagyon erőszakosan nyomatták az isteni Részecske témát, ő fontos adatokat tartalmazó mappát lopott el – Gamboa magyaráz, ez a piros mappa – amik nélkül kockázatos lett volna a részecskegyorsító elindítása. De a zsarolás nem igazán vált be, és a francia fickó Marimart is elkezdte keresni, hogy visszazsarolja. Aztán a videó-Roberto a legfontosabb részhez ér, mit is kell tennie Marimarnak a piros mappával – és ekkor a Torony generátora feladja, áramszünet lesz.... és a szoba ajtaja is beszorult.

Megkezdődik a felkészülés . A Sarkcsillagon riadó, Julia egy szeizmográfot enged le a tengerbe hogy a rengés irányát megállapítsák .A Toronyban pedig Max küld fel mindenkit a felső szintre. Az egész kapkodás csak Palomarest nem érdekli, imádkozik egyet a Fedélzeten, és flessel egyet. Palomares flash2: Az átmulatott és átivott éjszaka után, hogy-hogynem meghallotta hogy valaki segítségért kiabál a tengerből. És másnaposan a vízbe rohant, ahol megmentett egy kissrácot aki teljesen fel is volt öltözve, szóval a víznek rég le kellett volna húznia őt a mélybe. Mégis megmentette, ami a fent felsoroltak után kész csoda volt. Így Andres megvilágosodott, szemináriumba ment és pár év alatt elfelejtett mindent amit addig tudott.

Clipboard19.jpg

Aztán- ahogy ez már lenni szokott - felgyorsulnak az események.

Sarkcsillagon Kapitány átküldi az összes mentőmellényt és csónakot a Toronyba, megpróbál megmenteni mindenkit. Julian ezt vitatja, vérmatek, ha mindenkit nem menthet akkor legalább magukat próbálja meg. Csak ezzel az a baj, hogy mindkettejük gyermekei a Toronyban vannak és Ricardo egész délután nem tudott dönteni, kit hagyjanak és kit vigyenek. Vitájukat Ulisses szakítja meg a Torony felső szintjéről és szeizmoigráf nélkül is megmondja hogy mi a földrengés iránya. Ugyanis abból az irányból szökőár közeledik ezerrel, azaz egy cunami, mint Fukushimánál.. Úgyhogy változik a terv, a hajó besorol a Torony mögé, ha az épületnek sikerül megtörnie a hullámot, akkor a hajó is túléli,. Ha meg összeomlik a Torony, akkor nincs miről beszélni.

Clipboard20.jpg

A TV szobában közben Gamboa agya a túlélésen jár, Buborékot is mentené. Ezért hozzákötözi gyorsan az ágy léckeretéhez, amolyan rögtönzött katamaránt épít. Közben visszajön az áram, sajnos Roberto a közlést, mit is kell a piros mappával tenni, átugrotta a lejátszó. Így csak az elköszönést nézhetik végig és egy ígéretet hogy Roberto tudni fogja, ha mégis beindult a gyorsító, tudni fogja hol keresse Marimart. Egy hajón ami majd eléri az utolsó szárazföldet. Aminek a koordinátáit Roberto előre kiszámolta, és majd ő is odamegy és ott randizik majd Marimarral. Hoppá. Erre már Gamboa is abbahagyja a katamarán ácsolását, és eröltetni kezdi az adatokat, persze hiába. Ekkor fejére esik egy darab vakolat, és maradnak ketten, a kolumb ájultan, Buborék meg egy ágyhoz kötözve. Valahogy csak kioldja magát és elkezdi lélegeztetni félszeműt, aki nagy nehezen magához is tér. A kérdésre hogy miért mentette meg, Buborékosan egyszerű a válasz, mert ők barátok, hiszen Gamboa mondta! Kolumb ezen kissé elgondolkodik, mivel anno ő volt az egyik aki Roberto barátját a kádba fojtotta... Buboréknak ez jelenet kimaradt végleg.

Clipboard23.jpg

Míg várják a cunamit Kapitány sete-suta vallomást tesz Doktornőnek, hogy ideges a nászéjszaka miatt. Hogy nem tud úgy teljesíteni mint ahogy egy tapasztalt nő elvárná. Julia kineveti és közli, nem a szex lesz a lényeg a házasságukban, hanem az érzelmek. A szexben majd ő segít.

Clipboard22.jpg

Uli és Ainoa is összebújnak, a srác azzal kezdi hogy jobban megijeszti a lány elvesztése minta cunami, úgyhogy ne randizzon az senkivel légyszi. Ugorjunk, mindenki megölel valakit, mert cunami-san megérkezett.

Clipboard24.jpg

Napnyugta, mindenki okés. Julia magyarázza a Sarkcsillagosoknak, hogy a földrengés szerencsére gyenge volt, a Torony ennél többet is kibír. Örülnek. Jön azonban Max az önző buligyilkos, és kéri a maradók listáját. A diákok meglepődnek mert nem is tudtak ilyenről ők. Kapitány átad egy listát ami üres, és kijelenti, ez az ő legénysége, nem hagy hátra senki. Holnap indulnak, és keresik tovább a szárazföldet találomra. Max vesztett de nem adja fel, hajlandó csak egy emberes cserébe belemenni, ő megy, ha Ainoa marad..

Címkék: el barco
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vittore. 2013.11.20. 14:20:34

Ááá, nagyon húzzák, már nem kötött le ez az új évad. Mostanában inkább a Búra alatt-ot nézem, erre azt is elkezdték elbutítani már a 10. rész környékén :(
süti beállítások módosítása