Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 112 - Mondtam fiam, hogy ne bízz a tótokban!

2013. szeptember 09. 12:34 - szétcsapott kozákkucsma

Annak ellenére, hogy a részek újból kétszeres hatóerővel robbannak az agyunkba, az összefoglalók nem lettek hosszabbak, ember legyen a talpán, aki ezekből ki tud hámozni valamit. Laikus szemmel annyi történt, hogy Lallerék Szlovákiában szalmán szundikálnak, Lófej meg megint önfeledten tud bulizni, aminek az lesz az eredménye, hogy Kárlosz végre belemárthatja magát. Inkább kezdjük is a reggelt. A takkernéni már korán reggel aktivkodik, Carlos viszont inkább Zsófikával aktívkodna, de neki még mindig Kristóf a kisszerelme.

1.jpg

Szlovenszkóban is már hétágra kukorékol a kakas, Gábort ébresztik, akit vár a munka, ki kell ganézni a disznyókat! Én is el tudnék képzelni egy kellemesebb reggelt is, Gaben is méltatlankodik, de ha ez kell ahhoz, hogy Lali elnyerje a Szlovákiai Lány szívét, akkor nosza!

2.jpg

Zsófika valamit nem gondolt komolyan abból, hogy vissza kell mennie Tudjukkihez, hogy ne kezdjen el gondolkodni, inkább Redzsihez megy el sírni, neki sem kell kétszer mondani, rögtön elkezdi a Kristóf-bashinget, Lófej meg elnyargal, ennek is sok értelme volt. Baráti munkamegosztás megy a farmon, Gabesz eteti az állatokat, Laller a buszmegállóban gyakorol valami szlovák mondatokat. Az nem esett le neki, hogy ha az anyjával magyarul beszél, akkor valószínűleg a lányával is menni fog ugyanez? Ne is akadjunk fel ilyen részleteken, az sokkal fontosabb, hogy Andrea nem száll vissza a buszra rögtön, amikor meglátja Pumuklifejt, hanem a karjaiba omlik.

3.jpg

Hanna érkezik, nem lennék meglepve, ha megint pénz kéne neki, de előtte az ingyenkajára is lecsap. Viszont a lényeg, hogy Karvalytól szeretne bocsánatot kérni, de ő túllépne, Dzsót viszont felháborító módon érdekli a lánya jövője, Hannácska viszont ezt szokás szerint támadásnak értékeli és eltiplizik. Barbi rohan utána, hogy beszéljen, mint pótanya a mostohalányával, Hanna bevallja neki, hogy az álma, hogy állatorvos legyen. Csak Lenint tudom idézni: tanulni, tanulni, tanulni!

4.jpg

A hajón megy a balhé a két alfahím között, Tudjukkin nincsen póló, Kárlosz kétértelmű megjegyzéseket pufogtat, és még Zsófi is hőbörög a tegnapi miatt, ugyorjunk! A Felvidéken dúl a láv, Laller kis híján Andrea kezét is megkéri, a Mosby itt be is jön, a következő pillanatban már egymás szájában matatnak a fiatalok.

5.jpg

Fordult a kocka, most Dzsó megy Hannához, Baltaarcú lelkesebb és tájékozottabb az állatorvosképzés ügyében, mint a lány, viszont egyetlen gond van: a jelentkezés feburárban van, emberek, addig Hanna jó párszor szét tudja még drogozni az agyát! Egyelőre viszont mindenki támogat mindenkit és mindenki bízik mindenkiben. A ladikon megint a Kárlosz-véletlenül-akkor-megy-be-Lófejhez-amikor-ő-éppen-meztelen-és-emiatt-a-lány-tiltakozik-és-minden-hiba-volt-lécci-ne-mondd-el-Tudjukkinek szkript zajlik le, héló, ez már volt!

6.jpg

Regi a egyedüllétben már Lalifizálódik, a görényeket egy szép vonalba lerakott kolbászcsíkkal akarja előcsalogatni, ahelyett, hogy a legegyszerűbb megoldást választotta volna: odarakni a kurva szalámit a görények mellé! Dzsónak viszont egy pillanat múlva a legkisebb gondja is nagyobb lesz ennél, Barbika megszervezte nekik, hogy – jujujuj! – összeköltözhessenek. Joe még mindig nem tanulta meg, hogyan illene a nőkkel beszélni, leordítja Barbika fejét, és még neki áll feljebb.

7.jpg

A Tudjukki-Lófej-Kárlosz háromszög a legkisebb kérdésből is elvi vitát tud generálni, vörös legyen a fal vagy fehér? Amúgy végül fehér lesz, ha valakit érdekel. Dzsó ma mindenhova csak odamegy, de Barbi anyjától semmi jóra nem számíthat, nem is engedi, hogy négyszemközt beszéljék meg a dolgokat. A megoldás: nem Baltaarcú költözik ki, hanem Barbika be!

8.jpg

Andrea füle mögött biztosan van valami, mert élő ember nem nevezte még Lalit jó pasinak, és pár percig nagyon úgy néz ki, hogy Pumukli végre elveszti a szüzességét. Az idill addig tart, amíg Andrea tót vőlegénye fel nem tűnik a színen. Andi erre othagyja Lalit, én meg döbbenten ülök, hogy most mi a péló történt. Miért asszisztál a család ahhoz, hogy a lányuk megcsalja a vőlegényét? Miért nem gondolta Andrea, hogy a vőlegénye be fog állítani? És egyáltalán, miért csinálta ezt ez a lány? Pumuklit viszont nem érdeklik ezek a kérdések, ő harcolni akar! Kiderül, hogy mióta az internetben beszélgettek, azóta Andrea rá se tud nézni Jaroszlávra, hiszen tiszta szívéből szereti Lalit. Nem hagyhatja ott viszont a szlovák srácot, mert ő segítette ki a gazdaságukat ötezer euróval, ezért cserébe meg gondolom igényei vannak. Lali csak az igaz szerelmet tudja Andreának nyújtani, de ez a tökig disznószaros Gábort nem hatja meg túlságosan, aki fürödni szeretne végre.

9.jpg

A hajón Zsófi közli Tudjukkivel, hogy ő nem egy rongybaba, akit lehet bárhova rángatni, Kristóf közli Zsófival, hogy csak ő törődik a bárral, mindketten megsértődnek és ennyi. Gaben áztatja magát a kádban, Laller pedig újdonság erejével ható módon megint sok pénzt akar tőle, csak most más pénznemben. Gábornak ha lenne annyi pénze, akkor sem adna neki egy kanyit se, főleg, hogy neki is feltűnt, hogy ez a kivásárolom a barátnőmet a vőlegénye karmaiból téma nem túl kóser dolog, Lali már a kocsiját akarja eladni, más faszával jó verni a csalánt, ezt mindenki tudja. Ha még ez se lenne elég, Gyurika is fürödni akar, nem esett messze az alma a fájától, ha Gábor nem jön ki a kádból, Gyuri ül be mellé. Valószínűleg ekkor kapjuk meg a legpontosabb jellemzést Laliékról, Gábor szerint a családjuk „súlyosan retardált, mentálisan sérült". Gabesz érzi, hogy itt valami nem kóser, és tiplizne, Laller viszont a hiányzó uszkve másfél millát az anyjáról gombolná le.

10.jpg

Laller felszkájpolja az anyját, aki először örül, hogy a kisfia végre talált magának valamit, de az ötezer euró hallatán kissé gyanakvóvá válik, amit Lali se tud eloszlatni, mert azt nem vallja be, hogy igazából a lány kiváltására kellene a pénz. Anyukának csak hatszáz rugója van, de Andreának már felcsillan a szeme, talán ez is elég lesz! Gabesz csak a megegyezésre ér oda, és próbálná észhez téríteni Lajosunkat, de szerintem egy medúzát könnyebb lenne közoktatási államtitkárrá felkészíteni, mint neki racionálisan megmagyarázni valamit, neki a szeme előtt csak egy tátogó punci lebeg.

11.jpg

A hásziendán beköltözőshow zajlik, Barbika végre elfoglalja az üres kisszobát, pukkan a pezsgő, pezseg az élet. Ennek ellentéte van a felvidéki tanyán, Laller mindjárt átpasszolja az anyja pénzét egy szélhámos családnak, Gábor csak ül döbbenten. Andi jön az istállóhoz közölni a jó hírt, hogy Jaroszlávnak elég a hatszázezer forint és már nincsen köztük adósrabszolgaság. Laller még mindig nem sejt semmit, de Gabesz nem tudja megállni, hogy utoljára megpróbálja összerakni Lali fejében a kirakós darabkáit, de ebből ez az agyhalott csak annyit fog fel, hogy Gaben nem hisz az érzéseiben és ezt csak erővel lehet lerendezni. Gábor kimondja, hogy ezek csalók, de Laller mégis inkább a csajt választja.

12.jpg

A kövezkező részben kiderül, hogy ezek tényleg csalók, Anikót pedig bedrogozzák. Epik történések!

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garrett27 2013.09.09. 13:07:57

Ha a Lallert alakító Norbi a való életben nem ilyen retardált, idegesítő hülyegyerek, akkor óriási színésztehetség. Iszonyat karakter totális baromságokkal, a magyar rögvalóságtól végképp elrugaszkodva.

Johnny336 2013.09.09. 14:54:22

@garrett27: volt valami casting videó a neten róla, ahol csak beszélgetnek vele, és ott is tökéletesen hozza ezt a figurát. Tehát ez gyárilag egy értelmi fogyatékos, és menthetetlen...

butschq 2013.09.09. 18:32:31

@garrett27: Egyik egyetemi csoporttársam ugyanabba a középsuliba járt, mint ő. Meg dolgoztak is valami közös helyen, ő mondta, hogy a valóságban is ilyen figura.

Ennek a karakternek a megjátszásához még Dwight Schultz is kevés lenne..

naezjó... 2013.09.10. 12:34:01

Vegyük csak végig, mert egy ideje már utalás szintjén sem merül fel a sorozatban a bevételi oldal. Az egy éve futó sorozatban:

Laller: 1 hét színpadi kisegítő, 10 ezer forint bevétel + 1 fellépés. Másfél hét konyhai kisegítő. Ismert tartozás: Regina 300 ezer. NAV: 150 ezer, Gábor 100 ezer + a jegygyűrű ára.
Regina: Autószerelő-műhely mindenes, 2 hónap munkanélküliség után online szexmunkás.
Joe: Ismeretlen támogatói baráti kör. Valószínűleg sikerült áron felül értékesíteni a műhelyét. Főbérlő.
Marci: Utalás szintjén személyi edző. Műtermet bérel, jelenleg egyéni vállalkozó, gyaníthatóan katás.
Anikó: tetováló-tanonc, pultos, modell, modellügynökség tulajdonos-igazgató. Bevétel ismeretlen, nem tisztázott tartozás: Zoltán 2 millió Ft.
Gábor: autószerelő, szakács, hitelkártya-tulajdonos. Tartozás: NAV: 150 ezer.
Rita: 2 hónap Szimpla, 1 hónap Symbol pultos, kitartott. Utolsó munkahelyi jelenetekor bejelentette munkaadójának, h az átlagos munkarend számára elfogadhatatlan. Karkötő-tulajdonos.
Zsófi: Családilag támogatott. bevételi forrás ismeretlen. 1*-es szórólapozó.
Kristóf: pultos, mixer, kitartott. tartozás: a szerelem jegyében is 400 ezer Zsófinak.
Hanna: álláskereső, ha éppen. bevételi forrás ismeretlen, kiadás párizsi.

És ennek ellenére az összes buzinak okostelefonja és laptopja van, sportcikkeket vásárol, a pesti belvárosban issza hullarészegre magát, étteremben eszik, fizeti a rezsit, autó-motor, nyaralás- akár hetekig, külföldre utazás. SCI-FI ez, nem reality, még ha trash is.

Johnny336 2013.09.10. 14:42:39

@naezjó?: Barátok köztben is folyton a Rózsában ülnek, vagy az udvaron beszélik ki a másikat, építkezést kb. négyszer lehetett látni az elmúlt 6597 rész alatt (pontosan 6597-6598. rész ment tegnap, TV guide mutatta :D).
A négy építkezési jelentből háromban nem dolgoztak ott sem, csak valakivel történt valami szerencsétlenség.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.10. 20:20:19

@naezjó?: Csatlakoznod kéne a HV írókhoz HV-t írni. Tényleg.

Bicepsz Elek 2013.09.11. 02:51:40

@Johnny336: A Sopranosban sem dolgoztak...
Legalabbis az allando szereplok...

www.youtube.com/watch?v=n3d_mqQzsxE

Johnny336 2013.09.11. 12:42:26

@Bicepsz Elek: digó maffiózók, dolgoztak helyettük mások.

naezjó... 2013.09.11. 21:58:41

@Bicepsz Elek: Abba is hagyták a mondat közepén :)
@aggyistenbiri: Vannak erre emberek, megkapták a zárójelentést, szerencsére :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.11. 22:07:40

@naezjó?: Megkapták? Nekem úgy tűnt, erőszakkal szakították át a kerítést.
A mai részt tudnád elemezni majd pontokba szedve? mert érdemes lenne.
süti beállítások módosítása