Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 1x88/1 - Itt ma valaki a halakkal alszik

2013. július 04. 15:00 - szétcsapott kozákkucsma

Egy hétig nem néztem a sorozatot, de a hogyvoltokat elolvasva, szerintem jobban jártam az EFOTT-tal. Kezdjük is, Tudjukki el, Cápa el, Rita bosszút forral, Barbika fél, ennyi derült ki az eddig általam látott leghosszabb előzetesből. A budai hegyekből tippelhetünk, hogy Dzsóékhoz kukkantunk ma be először. Barbi kávét visz az urának, ami annyira beindítja, hogy már majdnem ilyen hajnalban koitálnak, de nem jutnak messze, Barbika nem túl meggyőzően felkiált: „jézusom, jönnek!”. Már elkezdenénk gondolkozni, hogy a bandára, uruk-hai orkokra vagy halálfalókra gondol, amikor beront a házban egy csapat azonosítójel nélküli kommandós és pisztolyt fognak a mi Joe-nkra. Baltaarcúnl látszódik, hogy nem először él át ilyet, engedelmes kisfiúként teszi hátra a kezét miközben természetesen egy  bizonyos félreértésről próbálja a yardokat meggyőzni, vagy legalább Barbi elengedését kiharcolni. Drámai fordulat, Joe a nyomozó urat régi ismerősként üdvözli, aki nem dől be a „megváltoztam” dumának, és átkutatják a házat, de előtte a láncaitól frissen megszabadított Barbit megfenyegeti, hogy újból megbilincseli, ha nem nyugszik meg, empátia a felsőfokon. Dzsóból még a verandán próbálja Poirot kiszedni, hogy mi van, de ő tényleg nem tud semmiről.

1.jpg

Hanna munkaszeretete nem fejlődött sokat, megint elaludt, ráadásul a lakótársai se adnak neki egy falatot se reggelizni, mert megint nem adott bele egy kanyit se, aki nem dolgozik ne is egyék! És persze már megint neki áll feljebb, lebassza a tányért a földre és irány az állatmenhely.

2.jpg

Vissza a rendőri intézkezdés helyszínére, ahol olyan rendesek voltak a zsaruk, hogy Dzsó állva mondhatta el a kamerába, hogy ártatlan, de utána visszaültetik a kanapéra. Poirot öneélgült fejjel mutatja a zsákmányát: tíz darab hamis Rolex, ezért jöttek! Ebben az országban tényleg rendet tettek két hét alatt, ha erre van ideje kábé tíz rendőrnek. Természetesen Joe soha nem látta őket, ami szerintem a lehető legrosszab duma ilyen helyzetben, de mindegy. A baj csőstül jön, Regi akkor ér haza, amikor Dzsót betuszkolják a rendőrfurgonba. Reginek fogalma sincsen semmiről, de azért próbálja Barbit megnyugtatni, utána meg ugye-hogy-én-megmondtam fejjel sápítozik nekünk a kamerába.

3.jpg

A villában Gabesz próbálja Gyöngyit észrevétlenül kituszkolni az ajtón, ugye hogy nagy kofferbe jó pakolni, de ciki vele mutatkozni! Lallert szerencsére teljesen lefoglalja a laptopképernyőre való röhögéstől, mert valami Kristófos oldalt posztoltak ki a falára. Az emlegetett pont ekkor lép be az ajtón, a két barát pedig szakad, Tudjukki tekintete viszont priceless, amikor meglátja a Facebookot. Már menne szétcsapni Ritát, aki nincs otthon, inkább lelép. Pár idézet: „szex előtt fekvőtámaszokat nyom, hogy bedurranjon a mellkasa”, „velem zokniban csinálta, úgy kellett rászólni” vagy pedig „elélvez két másodpercen belül”.

4.jpg

Hannus érkezik az állatmenhelyhez, a főnöke felteszi az egyetlen logikus kérdést a jöttem melózni kijelentésre: „két hét után?”, ebben az országban pár nap némaság után kirúgnának. Hanna sajnálja, és nagyon beteg volt. A főnök érvei alatt (nem vetted fel a telefonodat) összeomlik, és bevallja, hogy mégse volt beteg, és dióhéjban összefoglalja az álterhes sztorit és neki már csak a kutyák vannak. Krisztának megesik rajta a szíve, és elküldi ólat takarítani.

5.jpg

Redzsi és Barbi rontanak be Gábor vendéglőjébe, ahol a gyanakvó Gyöngyivel találják szembe magukat, aki nagyon nem akarja, hogy a Gáborja trécseljen munka közben. Vörinek viszont gyorsan felmegy a pumpa, lekislányozza Gyöngyit, és elkezd a konyha felé ordibálni. A ribillióra mindenki kitódul, azon persze meg se lepődünk, hogy ebben az alternatív univerzumban minden fontosabb, mint a munka, amikor Gaben meghallja a sztorit, fényebességgel repül le róla a köpeny. Regi már menne a maffiához, és a szart is kiverné belőlük. Hol él ez? Valami hadsereget kellene inkább összeállítani az összes eddigi szereplőből. Gabesz inkább ügyvédet hívna, Barbi meg Hannát hívogatná. Ha Barbival tartasz, lapozz az 56-hoz, ha ügyvédet fogadsz, lapozz a 129-hez. Az 56-ost választod, Regi lekever egyet az egész bandának, erre bedühödnek és eladnak alkatrésznek. A kalandod itt véget ér!

6.jpg

Rita liftezik felfele a villába, viszont itt ma mindenki maffiamódszereket alkalmaz, Tudjukki a gangon várja. Hogy képzelted ezt? Feljelentelek, ha hozzám érsz! Nem, én jelentelek fel! Én csináltam az oldalt! Nem bírod elviselni a szakítást? Igen, mert szerettelek! Legalább a táskám add vissza!*ásít* Lófej nyugodtan nézi végig a jelenetet, és még ő is belerúg egyet Tudjukkibe, hűvösen elküldi ő is a faszba. És miért? Mert nem bírja látni, hogy Rita szenved! Én is jogosan élhetnék Kristóf szavaival: „Mindenki megőrült ebben a szaros házban?”.

7.jpg

Hanna takarítja a szart, viszont még ezt a munkát se tudja normálisan végezni, Karesz tűnik fel a színen, akit tényleg meg kell csapkodni, ezért nyitva hagyja a kennel ajtaját. Viszont ő csak kaját hozott, de közben a főnök is beállít, Karesz belökődik a kutyaól mögé, Hanna meg próbáljna terelni. Kriszta egy plusz melót lőcsöl rá, amit nem szúrhat el (tehát el fogja szúrni), a kutyaotthon mecénásainak kutyáira kell vigyázni. Karesz mindenképpen el is akarja kísérni, és Hanna nem érzi az eset komolyságát, hagyja meggyőzni magát.

8.jpg

Redzsinek nem sikerült kijógáznia magából a feszkót, ő lesz a csapat elsőként elroppanó tagja, akit megölnek, mint egy tinihorrorban. Lazán bemennek a motorosbüfébe, kérnek egy szőlőt, egy almát és egy barackot, de a barackot Redzsi adja a belépő Csulának, mondtam én, hogy ő fog először meghalni. Regi egy kellemes lökdösődés közben lemocskosárulózza Csulát, aki visszalökdösődik, de a mi krimónkban nincsen balhé, avatkoznak közbe a bennülők. Lecsüccsentik a kis Rambókat, és Cápáért küldenek, Regi viszont nagyon nem érzi a helyzet komolyságát, hogy már az ajtót is bereteszelték, csak hőbörög tovább a motorosokkal. Gábor helyzetét egyrészt Regi hepciáskodása is rontja, de ő se túl gyakorlott maffiatárgyaló, mint egy kisfiú az igazgatóiban, úgy próbál tárgyalni Cápával, pénzzel és barátsággal kecsegteti. Elkúrja a dolgot, banda azt hiszi, hogy szimplán meg akarja venni őket kilóra, viszont ők szabad és büszke motorosok, és örüljenek, hogy egyáltalán kitaszigálják őket és nem kell a halakkal aludniuk.

9.jpg

A mai meglepően koherens rész szépen megágyazott a történéseknek, legközelebb Joe már a börtönből jelentkezik, Hannát meg majdnem megdugja egy csávó (az nem derül ki, hogy akarta-e vagy sem), de Karesz kivágja, mint macskát szarni, Hanna meg megint sírni fog.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2013.07.04. 16:51:51

Végre egy jó rész volt ez. Külön grat neked a Kaland-Játék-Kockázatos utalásért :-)

kozi001 2013.07.04. 20:52:16

Tudjukki szépen elkapta Rita nyakát.

Anno úgyis csak hápogott, hogy Anikó csak kitalálta, amikor vele csinálta ugyanezt!
süti beállítások módosítása