Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x82/1 - A magas, az alacsony és az extrém

2013. június 18. 18:59 - szétcsapott kozákkucsma

Vörös nap kel Budapest felett, para történt tegnap éjjel: Hanna kiakad, mert végül nem vetették el, Mindenes Zoli meglobogtat egy két gurigát Anikó előtt három emberért cserébe, életcél #4. Jöjjön, aminek jönnie kell, Lali cseszi le a görényeket a konyhapulton, ahogy értem ők legalább buliztak, az ítélet: nincsen séta! A görényeknek le eshet a büntetés súlya, mert már kora reggel valaki akar valamit a hőseinktől. Laller megint a sunazivatart várja, de csak egy kis indiai csöppent oda. Chendra kicsi tör magyar, de nem annyira, hogy még azt is el kelljen magyarázni, hogy mi az, hogy szoba, de Pumukli lelkesen végigveszi a lakás fícsöreit. De úgy beszél, mint amikor nénikék akarnak külföldiül beszélni: ha hangosabban mondom, akkor tuti megérti! Gabi is beszáll a kórusba, és egymás szavába vágva isméretelnek mindent, amit az indiai srác mond. Jó budapesti vendéglátóként rögtön le is akarják húzni, most havonta vagy naponta egy tizes a bérletért, nem mindegy? Vigyázzatok, Rogán Tóni majd még a villát is bezáratja!

1.jpg

Ismerős jelenetek: Anikó az életcél #1 színhelyére megy, a tetoválószalonba. Tényleg, ez a Zoli gyerek mikor alszik? Anikó nagy lelkesen jön a felszerelésért, mert ma lesz a casting, Zoli meg szerintem telerottyantotta a pantallóját, hogy VV Aninak sikerülni fog, neki meg ki kell köhögni a két milkát, szóval egy negyedik, agyeldobósan extrém emberre is igényt tartana. Hanna lakótársai dárenbézre ébrednek, de ez nem járja, hogy ennyire 2008 legyen, meg is nézik, hogy mi a péló van. Hanna kezében már ott pezseg a sör, nem kezdi szarul a napot a csajszi. Saját hiba-mivoltán mereng, hiszen itt már nem is az a lényeg, hogy bekamuzott egy terhességet, hanem, hogy mindenki más fasz vele. Mi a megoldás? Az őszinteség! Áhh, hagyjuk már, inni kell!

2.jpg

Márcsellónak szokás szerint semmi dolga, de mivel van olyan hülye, hogy ezt be is vallja, Anikó behúzza castingolni. Marcinak tűnik fel először a dolog: Zoli soha a büdös életben nem volt megelégedve Anikóval, most meg az ikszedik befuccsolt életcél után is beszállna kétmillióval az ügynökségbe, felettébb gyanús, Watson! Amikor kiderül, hogy Anikó a kanapén akarja tartani a válogatást, Marciban beindul a fosásgenerátor, idegeneket felhívni a lakásba nem jó ötlet, ezt már anyukám is megmondta!

3.jpg

Az idő lassabban telik ebben az alternatív dimenzióban, mint hittem, Lallerék még csak most reggeliznének, de Chandra már indulna turistáskodni. Lali próbálja elmagyarázni, hogy mi az a vár, de én biztos nem akarnék a csapattársa lenni Activity-ben, se beszélni, se mutogatni nem tud. Csandika viszont már a feltálalt virslit fotózza, megy is rögtön Instagramra, de nem marad benne sokáig, amikor kiderül, hogy ezek a marhák marhavirslit adnak a buddhistának, Chandra öklendezve akarja visszaadni a természetnek, amit elvett tőle.

4.jpg

Hannát már semmise érdekli a Kazy és a Király sarkán lévő játszótéren, ahonnan normális esetben a közterületesek rövid úton elhajtanák az alkoholizáló fiatalokat. Hanna már most talajrészeg, és az abortuszról ordibál az összes szülőnek a környéken, egy anyukától meg is érdeklődi, hogvy mit érez a gyermeke iránt: „te szereted a gyerekedet, heee?". Ráadásul még a frissen felpöccentett sört is szanaszét locsolja, már elegem van ebből a lányból. Még egy utolsó kétségbeesett próbálkozást tesz, hogy visszamásszon a csúszdán, de a középosztálybeli anyukák inzultálása nagyobb móka!

5.jpg

Anikó ügynöksége rakétaként startolt, eljött két kurva kövér ember! Teljes siker! A bulit viszont a partikiller szomszéd Pista bá is befut, pár „extrém" modellaspiráns között, aki a komoly lakóközösségre hivatkozva elutasítja még a gondolatát is annak, hogy az ablaka előtt extrém emberek haladjanak el. Gyerekek, a nap tanulsága: ne nyissatok extrém modellügynökséget a sufniban! Anikó biztos benne, hogy ez tuti biznisz lesz, de a gond, hogy alulbecsüli az unatkozó belvárosi nyuggerek önérvényesítő erejét. Hanna atomjaira van esve, ekkor támadnak a legjobb ötletek, most éppen Marcihoz akar elmenni, de előtte még pancsizik egyet a szembejövő szökőkútban, és tovább folytatja a járókelők abuzálását is.

6.jpg

Chandra élvezi, hogy most őt viszik a riksán, Laller pedig az élet császára mellette, ennek a jelenetnek semmi jelentősége nem volt, ugyorjunk! Anikó állítgatja be a modelleket, akikben annyi az extrém, hogy fültágítójuk és tetoválásaik vannak, ezeket bármelyik bokorban meg lehet találni. Viszont a népek egyre csak özönlenek, lassan kicsordulnak a nagyszobából. Rövid intermezzo: Laller és Chandra a csajokat bámulják a Nagykörúton. Vissza a castinghoz! Anikó nem bírja fegyelmezni a csintalan jelölteket, valaki folyamatosan pofázik, inkább hozzatok fel pár sört, és kúrjatok be, mindenkinek jobb lesz. Csönd nem lesz, viszont kitör a lázadás, miután Anikó kedvesen elmagyarázza, hogy ez csak egy válogató és ezért egy kanyit nem kapnak. Marcinak még Hanna meglátogatása jobban tetszik, mint ottmaradni, Anikó a csillagokat leígérni neki az égről, ha marad, de amikor három csöves is beállít, akik már a házibulira jöttek, mindenkinek világossá válik, hogy itt bizony gebasz lesz, főleg, hogy a hőbörgők ha pénzt nem kapnak, akkor inkább kirúgnák a ház oldalát.

7.jpg

Az idegenvezetés is pörög, viszont Chandrát viszont jobban érdeklik a csajok, mint a város nevezetességei, a csajok meg buknak a cuki indiai akcentusára. Az első csajjal még bejön a közös kép, a két prosti inkább nem szeretne a filmen szerepelni, Lali meg pirulva magyarázza, hogy ők nem olyan lányok, akikkel fényképezkedni lehet.

8.jpg

Az extrém horda keményebben bulizik, mint egy csapat tini, szórják a csillámot, repkednek a párnák, Anikó elhivatottságát viszont csodálom, a káosz közepette is próbálja folytatni a válogatóját, de megint csöngetnek. Megint a szomszéd Józsi bácsi az, aki meglátta az üzleti lehetőséget a témában, és a kislányát is be akarja tetetni a castingválogatásba, különben ráhívja a rendőröket erre az illegális rendezvényre. Anikó persze a könnyebb ellenállás fogalmát nem ismeri, ahelyett, hogy csinálna két képet a csajsziról, aztán mehet minden tovább, inkább elmeséli, hogy a kislány nem elég vad. Lány el, Szandika és Kárlosz haza. Ami a valósághősnek nem sikerült pár óra alatt, Szandi egy perc alatt kihajt mindenkit a lakásból, csak utána esik neki Anikónak, aki teljesen érthetetlen módon még az utolsó embert lecastingolná. Szandi egy olyan durva műsort vág le, hogy még Anikó se tud semmit se mondani, próbálkozna egy "normálisvagy?"-gyal, de most még ez se jön be. Csönegtnek. Anikó kinyitja az ajtót. Először nem lát semmit. Lenéz. Ott egy kis ember. Már csak ő hiányzik a pokémonok közül! Most az egyszer Anikó kiáll magáért, Szandika szeme elkerekedik, de Ancsi karakánul beléfojtja a szót, hogy meglegyen a kirakós utolsó darabja. Carlos még próbálkozna, de jobbnak látja ezzel a rögeszmés Anikóval nem kekeckedni, fülét-farkát behúzva iszkol be a szobájába, a két milla már csak egy karnyújtásnyira van.

9.jpg

A következő rész viszont jónak ígérkezik, Hanna összetörik és bevallja Karesznak, hogy nincs is baba, Rita pedig pénztárcalopási ügybe keveredik az első munkanapján.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2013.06.18. 23:42:24

Zoli mindenbe beszáll, ha a Szomszédokban lennénk ő szállna bele az Internetbe Vágási helyett! :)

Castingon meg mióta szoktak fizetni?

egyemakisszíved 2013.06.19. 09:43:49

Kovács úr a szomszédból hol volt idáig? Talán hamarosan előlép főszereplővé, már Karesz is csomagol. Lassan mindenki elmegy nyaralni, Regi meg Zsófi már ott van, Vivien rég egy olasz sóbányában tekereg a rúdon, Karesz már csomagol, csak szegény hogyvoltírók senyvednek, meg mi. Tényleg, ez a sorozat télen-nyáron lesz? Berényiék is elmennek a jövő péntektől, ők meg maradnak? Ne már! Izgatottan vártam idáig, mikor jelenik meg a fény az alagút végén, mivel fognak elmenni, legalább egy időre, erre kiderül, hogy nem lesz leállás?

kozi001 2013.06.19. 11:47:52

@egyemakisszíved:
Sztem is jó lett volna, de
nem lesz leállás nyáron csak félrész.
Valószínűleg a Berlinbe sincs máshogy.

egyemakisszíved 2013.06.19. 20:56:26

@kozi001: Lehet, hogy azért csinálják, hogy a valóság illúzióját erősítsék, hiszen ott sincs megállás. Komolyan mondom, most már jó lesz vigyázni az RTL-lel, egyszer még beadják nekünk a hírekben, hogy kitört a 3. világháború, aztán meg röhögnek rajtunk, hogy aki beszart, az magára vessen, mert előtte egy héttel bemondták, hogy vicc lesz, meg a felkonfban is jelezték.:) Aki nem néz állandóan RTL-t, és pont nem látta vagy hülye, az magára vessen. Amikor először hallottam, hogy úgy beszélnek a sorozat szereplői ottani „életükről”, kapcsolataikról, mintha valós lenne, azt hittem, én gárgyultam meg, de most már rendszeresen csinálják. Legalább szólhatnának Gönczi Gábornak, hogy kacsintson előtte, ne csak vigyorogjon, hogy mindenki tudja, innentől játék van, nem komolyan beszélnek (önmagukhoz képest sem).
süti beállítások módosítása