Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x15 - Megtorlás

2013. május 30. 12:00 - fuszulykavirág

Súlyos veszteségeket könyvelhettünk el múlt héten Igazi Emily halálával, most onnan folytatjuk, ahol akkor abbahagytuk. Emily visszatér a parti házhoz, nyomában Nolannel, nem kicsit feldúlt, és éppen a fegyverét töltögeti, miközben Nolan próbálja meg lebeszélni arról, hogy bármilyen hülyeséget csináljon. Aiden is befut, Emily meg végre elkezd sírni, talán ettől majd megnyugszik. Conrad hiába próbálja elérni a gonosz Ryant, nem jár sikerrel – persze, mert az már a halakkal vacsorázik. Declan és Charlotte elviharzik a kórházba Jackhez, Conrad pedig egyből tudja, hogy ki lőhette meg a pultost. És Amanda sincs meg, ugye.

1.JPG

Közben az új terrorista hívja Conradot, aki megtalálta a neki bekészített telefont és sálat Igazi Emily ágya alatt, így legalább ezt a gyilkosságot is rá lehet majd húzni a lányra. Conradnak pedig most már be kell avatni Victoriát a Ryan tesók történetébe. Aiden és Nolan arról vitatkoznak, hogy vajon Emily milyen állapotban van, de Emily megnyugodott, és megint a régi önmaga, feladatokat oszt és cselekszik. Most például irány a kórházba Jackhez, Aiden pedig nyomozgasson tovább a terroristák után. A kórházban Jack még életben van és meg is fog maradni. Emily meggyőződése, hogy a Graysonok állnak minden mögött, ami csak tovább táplálja a bosszúvágyát.

A Grayson szülők randevúznak az új terroristával, és vetítenek valamit a hajón történtekről meg a laptopról, majd pedig rájönnek, hogy csak egy ember cáfolhatja a sztorijukat: Jack. Aki sajnos eléggé életben van még. Aiden látogatja meg Danielt az irodájában, és mivel Conradnak ki kell szállnia a cégből hamarosan a kormányzóválasztás miatt, helyet kér magának a vezetőségben. Szerintem meg is fogja kapni. Emily éppen átkutatná Porterék lakását, amikor az új terroristával találja szemben magát, aki nyomozónak adja ki magát. Közben érkezik egy telefon is: Igazi Emily holttestét is partra sodorta a víz.

2.JPG

Ashley megvádolja Conradot, hogy ő ölette meg Igazi Emilyt, amit Conrad persze tagad, Ashley meg nem feszegeti a kérdést. Padma a kórházban éri utol Nolant, aggódik, mert kezd kifutni az időből, le kéne már szállítania a programot, különben megölik az apját. Nolan utána nézett Helen telefonjának, amiből sejti már, hogy Graysonék ölték meg, Emily pedig azt is hozzá teszi az okoskodáshoz, hogy Igazi Emilyre akarták kenni a dolgot. Charlotte azonosítja Igazi Emily holttestét, Emily pedig Victoriával cseveg addig.

3.JPG

Daniel is Nolan nyakára jár már a Carrion miatt, szegény fiúnak nincs jó napja. Charlotte szeretne sok embert meghívni Igazi Emily temetésére, ezért elkezd a lány intézetis múltja után nyomozni. Jack végre magához tér a kórházban, megtudja, hogy Amanda nincs már, ezt még én is megkönnyezem, és ebben a pillanatban besomfordál Conrad is. Emily elzavarná a picsába, Jack azonban beszélni akar vele – négyszemközt. Conrad fizeti a kórházi számláit, Jack pedig úgy tesz, mintha semmit nem tudna arról, mi miért történt a hajón.

4.JPG

Viszont ahogy Conrad távozik, Jack is indulna, hogy befejezze Amanda bosszúhadjáratát (amit a halála előtt nem sokkal mondott neki Igazi Emily). Tudja, hogy a laptopon van minden bizonyíték, és most azonnal meg akarja találni. Szerencsére jóval hozzáértőbb emberek is keresik már azt a laptopot – lényegében mindenki. Victoria és Daniel a céges ügyeket vitatják meg. Az új terrorista azt kérte, hogy Daniel kezelje a külföldi befektetéseiket, Aiden pedig nagyon be akar szállni a cégbe, ami ugye gyanús. Victoria tökéletes megoldása: adják oda Aidennek a terroristák ügyét, ha közéjük tartozik, akkor nem fogja vállalni, hogy a neve alatt fussanak a tranzakciók. Ha megcsinálja, elnyeri a bizalmukat.

5.JPG

Jack Emilyt kéri meg a gyászbeszéd megtartására, mert ő most úgy érzi, nem is ismerte a feleségét, ez a bosszúállósdi egy kicsit összezavarta azt a nehéz fejét. És persze pont ő az, aki véletlenül megtalál egy kulcsot, ami biztos, hogy a laptopot rejti. Charlotte közben megtalálja Amanda mostohatestvérét – valamelyik nevelőszülőnél lehetett neki ilyen, Eli James a neve. Jack persze valóban megtalálja a laptopot, bár a jelszót rajta egyelőre nem sikerül megfejtenie. Conrad a Potyautas előtt tart sajtótájékoztatót, és részvétet nyilvánít, majd a sajtó nyilvánossága előtt összeborul Jackkel.

6.JPG

Egyszerű Jackünk nemcsak a laptopot találta meg, de valami naplórészleteket is, amiből összerakta, hogy Emily és Amanda együtt voltak a javítóban, és valójában mindig is öribarik voltak, szóval most dühös nagyon, hogy mindenki össze-vissza hazudozott neki. Nolan befejezte a Carriont, és minden jobb meggyőződése ellenére oda is adja Padmanak, hogy visszakaphassa az apját – így pedig egy komoly fegyvert juttatva a terroristák kezébe. Emily tartja a gyászbeszédet a kis létszámú temetésen, közben pedig Aiden bizonyította hűségét a Graysonéknak, és elvégezte a rábízott feladatot.

7.JPG

Jack nagyon haragszik Emilyre, és továbbra is úgy tesz Conradnak, mint aki semmit nem tud, és játssza a barátkozósat, közben meg Nolan segítségét kéri a laptop feltörésében. Persze mire visszaérnek a Potyautasba, addigra a lakásuk fel van dúlva, és a laptop is eltűnt. Jack Graysonékat hiszi a háttérben, de mi tudjuk, hogy Aiden volt az. Emily pedig belevágja a tengerbe a laptopot, nem kell az neki, azzal legfeljebb börtönbe juttathatná a gonoszakat, de neki nem az a célja. Daniel megszabadul a terroristák kamerájától az irodájában, Emily pedig a temetőben fut össze a mostohatestvérrel, akinek nem mellesleg a házát gyújtotta fel Amanda gyerekkorában. Váratlan viszontlátás. 

Címkék: bosszú revenge
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W.Jack. 2013.05.30. 21:59:47

Köszönöm a hogyvoltot, no meg a Nolan képeket :)
Victoria képmutatásától még az én birkatürelmű lelkem zsebében is kinyílt a bicska (ezt most vicces volt magam elé képzelni).

A múltkori résznél fel sem merült bennem, hogy a temetés ilyenféle veszélyeket is magában hordozhat, hogy előkerülhet olyan ember, aki felismerheti, hogy Emily nem is Emily. Kíváncsi leszek :) Illetve vagyok :)

Gabba 2013.05.31. 14:45:47

Felületes vagyok, mert abszolút nem emlékszem, hogy mikor láttuk a mostohatesót. A hv nélkül fogalmam se lett volna, mi volt itt cliffhanger...

W.Jack. 2013.05.31. 15:06:13

@Gabba: Amikor sötétben és esőben visszament nem igazi Emily igazi Emily sírjához, és egyszer csak megkérdezte tőle valaki a háta mögül, hogy a barátja volt-e.
Ezen mostohatesó gyerekkori képét nézegette Charlotte egy Amandáról szóló újságcikkben, amikor tanácstalankodott, hogy kit hívjon meg a temetésre.

Gabba 2013.06.01. 11:47:21

@nughop: kösz, biztos pont akkor pislogtam :)
süti beállítások módosítása