Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 1x46 - Egy tehetség bukása

2013. április 19. 13:00 - szétcsapott kozákkucsma

Az elmúlt napokban Dia körül forgott a világ, ez a pultos démon mindenkit lefegyverzett a bájával és intelligenciájával, nézzük, hova kunkorodik ezt a történet, merre halad mesehőseink élete! Felkel a nap a nagyváros felett, Dzsó is felkel, már megint valaki szórakozik a kapucsengővel, számoljunk, ki nincs itt? Ja, persze, megint Hannácska jönne az ATM-hez, ezek szerint még mindig nem dolgozik, de kempingezni azért menne a barátaival. Április közepén nekem se jutna eszembe semmi jobb elfoglaltság. Zsófi is betrappol a színre, és ki nem találnánk, megint azon nyihog, hogy este fellépése lesz és pihennie kell. Joe lenyugtatja egy kockacukorral, viszont Hannát már nem ilyen egyszerű leszerelni. Neki guba kell, de maxisok, és ez nem is buli lesz, csak elmennek valahova, Joe is örülhetne, hogy végre a szabadba megy, ismerem én az ilyet, amikor mi elmegyünk egy hétvégére, mi is a könyvtárakat bújjuk. Dzsó viszont kőkemény és egy petákot nem ad, Hanna bevágja maga után az ajtót, ez a szemét apám nem ad pénzt bekúrásra.

1.jpg

Karvaly csipkedi Marci húsát, hogy keljen már fel, mert őfelsége csinálni akar valamit, Marci viszont nagyobb érdeklődést mutat a párna felé, és kurvára nem akar semmit se csinálni, főleg nem Ritával. Úgy érzi, hogy Karvaly elveszi az oxigént tőle, amin mondjuk ekkora orral nem is lepődnék meg. Persze Rita menetrendszerűen kivágja a hisztit, pedig Marcinak tartalmas programok kellenek, amiknek van tartalma, és le is lép magvalósítani a terveit. A reggelinél Laller éppen legújabb vágyát fejti ki, egy csúszdás vízibicikli a cél, én amúgy látom benne a potenciált! Az álmodozást félbeszakítja egy beröpülő rongy, amiről kiderül, hogy Lófej esti fellépőruhája - lett volna, ha a görények nem hugyozzák össze. Ez már Pumuklinak is sok, és ugyanazzal a mozdulattal rácsapja a zsemlékre, hmm, fincsa! Zsófi zablát ajánl a görényeknek, szegénykém, miért hívod ki magad ellen a sorsot? Lali életében először kényszerül mosásra, csap+mosószer kombóval próbálkozik, én se tudtam volna jobban abszolválni a feladatot. Hanna mindig kétszer csenget, a kis barátai otthagyták őt, és Marci a szerencsés, aki kinyitja neki az ajtót, így az övé a privilégium, hogy elviheti őt a sleppje után. És ő meg ahelyett, hogy elhajtaná a vérbe, szépen beleegyezik, ez a srác sose tanul. Ebben a házban minden a fürdőben dől el, Regi és Rita megint Diáról nyígnak, Vöri szerint semmi gond nincsen azzal, hogy az egyik jóbarátja és nem mellesleg főnöke csajával randzik, de ez már Karvaly csőrét is böki, de nem tudja jobban kifejteni, mert Laller rohan be inspektálni a mosás állapotát.

2.jpg

Egyes Golf, kettes Golf, hármas Golf, Marcinak csak egy kettes jutott. Roadtripelnek Hannussal, aki valami ótvaros zenét akar hallgatni, nem lehet, cigizni akar, nem lehet, itt Marci a főnök! A csaj nem remekel navigátorként, végül csak lekanyarodnak egy gyanús erdei útra, ahol is minden előzmény nélkül kipattan a kocsiból. Marci ahelyett, hogy otthagyná a vaddisznóknak, követi őt, és már pont tetlegességig fajulna a helyzet, amikor meghallják a gyerekzsivajt. Marci úgy pacsizik a kis lurkókkal, mintha országos nagy cimbik lennének, be is hívják egy sörre, ő meg mintha már huszonévesen kapuzárási pánikja lenne, persze, toljuk, parti!

3.jpg

A villában Lali büszkélkedik a szenzitív mosásával, de valamit nagyon elrontott, mert még mindig húgyszagú a ruha, viszont ez a nap a félbeszakított veszekedéseké, most Kokó állít be, teljes harci díszben. Megkezdődik a küzdelem a két díva között, Zsófi szerint neki legalább hangja van, én ezt nem állítanám ekkora magabiztossággal. De megcsillan a fény az alagút végén, Lófej az arcunkba mondja, hogy ha elbukik Kokó ellen, akkor komolyan elgondolkozik az éneklés abbahagyásán, ha eddig nem, ez minden jóérzésű embert Kokó mögé sorakoztat fel. A KISZ-táborban a srácok kurva gáláns módon a csajokat küldik el fát hasogatni. A sufni mögül előugrik egy maszkos gézengúz, már kezdenénk reménykedni egy jó kis trancsírozásban, Marci ráveti magát a betolakodóra, de csak Karesz az. Ennek csak egyvalaki nem örül: Roli. Meg a nézők se.

4.jpg

A műhelyben találkozunk a sorozat első cicájával! Sajnos semmilyen további szerepe nincsen, így nézhetjük, hogy Redzsi mennyire viaskodik a lelkével, amikor Dzsó randira hívja Diát, és a visszautasítás megfekszi a nagy medve gyomrát, hogy ő mennyire gonosz szemétláda. A rengetegben a két alfahím, Roli és Karesz kóstolgatja egymást, Hanna megint beleártja magát a dolgukba, és végül Roli elvonul, Károly pedig kap egy sört a hősies helytállásért. Ebből Marci azt a következtetést vonja le, hogy a két fiatal között izzik a levegő, amivel Karesz is egyetért, ők egymásnak vannak teremtve! A budai hídfőnél Karvaly vijjog a telefonba, de téma hamar átcsap Redzsi önsajnálatába, nem bírja elviselni, hogy hazudik Baltaarcúnak, hazudik magának, hazudik a társadalomnak. Rita kimondja a legegyszerűbb megoldást: szakíts vele, de akkor hol lenne a konfliktus?

5.jpg

Az éj beálltával lobog a tűz a kisdobosoknál, egyedül az operatőrt sajnálom, aki a legjobb szögért perceket áll a füstben. Kész a kaja, koccintanak, Karesz meg ezt a pillanatot látja a legjobbnak arra, hogy előhúzzon egy kis cuccot. A rész végéig nem derül ki, hogy ez milyen cucc volt, de a hatása alapján a legjobb Szomszédok-féle marihuána lehetett. Roli kiakad, hogy az ő házából nem lesz drogtanya, meg Hannácskát is emlékezteti a legutóbbi esetre, na de minek, Karesz, Hanna meg az idegesítő vörös elvonulnak cuccolni. A villában Rita még mindig Marci hangrögzítőjére mond csúnyákat, mintha a 21. században azt még valaha visszahallgatná. Tipikus Rita-kezdést látunk, a mai „noooormáááális vaaagy?"-adagunkat egy percen belül megkapjuk, ezerszer inkább Karesz cucca, mint ez a pampogás, de Marci egy huszáröleléssel elnémítja, és inkább készülődnek Zsófi nagy fellépésére. Az tinik eközben már teljesen bekészültek, dübörög a teknó, pörögnek a lámpák, és ami ilyenkor szokott történni, valakinek kurvajó ötlete támad: menjünk be a sötét erdőbe hancúrozni.

6.jpg

A kis csapat már a lepukkant bárban üldögél, Marci bevallja Dzsónak, hogy elvitte az erdőbe hancúrozni, de amúgy minden rendben, az aggódó apa is megnyugszik, hogy egyetlen pici lánya a friss levegőn van. Ha te azt tudnád... Lófej is befut, indokolatlanul nagy fülbevalókkal, és kivetíti nekünk, hogy ennyire még sose izgult fellépés előtt. Előbb még összehasonlítási alapként végigélvezzük Kokó táncát, Lallernak valszeg már annyira mindegy, hogy milyen nemű az illető, ha melle van, az első sorban csápol a travishow-ra. Vissza az erdőbe, ahol Hannát jól otthagyták megint, és Karesz megint bejátsza a megijesztős játékot, amiért cserébe Hannus lesmárolja. Nem ilyen egyszerű a történet, VörösidegesítőTimi meglátja őket, és jól hasznosítja, amit a Drama Queen Főiskolán tanítottak neki, Hannára támad, elsírja magát és elszalad, hogy árulkodjon Rolinak.

7.jpg

Redzsi mégis elmegy Diával talizni, de csak azért, hogy lezárja a témát, na persze. Azért becsülettel megpróbálja. Ne is törődjünk velük, mert végre jön, amit várunk: Miss Horse Neigh! Igaz, most nem segít az Autotune, mint a Bazaarban, le kellett vennem a fülest a fejemről, annyira szar volt, mintha három macskát és egy marék kavicsot centrifugáznának egy régi Hajdúban. Laller szakmabeli értékelése szerint is egy nulla, amit produkál, mert ő meghallja a hamis hangokat! Zsófi is kifagy kékhalállal, a következő pillanatban már a vécében találkozhatunk vele, ami elengedhetetlenül magával vonzza a komoly beszélgetéseket, a Nagy Ellenfél lesz a társalkodópartnere a Bukott Művésznőnek. Zsófi kiváló önismerettel belátja, hogy belőle sohasem lesz nagy tehetség, és végre valami társadalmilag hasznos pályára léphet, szakmát tanulhat, elvetetheti magát valakivel, szuper!

8.jpg

Az úttörőidill félbeszakad, mindenki Timi nevét óbégatja, akit elnyelt a Tiltott Rengeteg. Karesz annyira nem érzi a helyzet súlyát, és biztos, ami biztos alapon bepróbálkozik Hannánál, de meglepő módon a rebellis tinilány most elhajtja. A keresőexpedíció nem jár sikerrel, inkább lefekszenek aludni, de jófej barátok, amilyen másnaposak lesznek, nem fognak hajnalban felkelni tovább keresni őt. Hogy szépeket álmodjunk, egy forró leszbicsókkal búcsúzunk mára, köszönjünk, hogy ma is velünk voltak!

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.04.19. 13:36:53

"Úgy érzi, hogy Karvaly elveszi az oxigént tőle, amin mondjuk ekkora orral nem is lepődnék meg"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

egyemakisszíved 2013.04.19. 13:39:43

Láttátok a Fókuszban a kreatív producert az adás előtt, amit megelőző csapást mért a drogozás miatt berzenkedni kívánókra? Komor képpel nyilatkozta, hogy aki a sorozatban drogozik, annak élete rosszra fordul, barátai elfordulnak tőle, megalázó helyzetben lesz. A sörreklámok, gondolom, jó pénzt hoznak a konyhára, ezért arról nem szólt egy kukkot sem, hogy minden gyermek, akinek a buliban dobozos sör ragad a kezéhez, a pokol kénköves bugyrába jut. Kár. Hogy megnyugodtam volna tőle! Azt hittem három ember feje fölött többé a nap se fog tán kisütni, erre tessék, a következő nap látom, hogy pár óra haragszomrád után a két erdőben speedező leányka már egymás kezét fogja a konyhában miközben Karesz farkáról csevegnek. Így higgyen az ember az RTL-nek! Vagy ez lenne a bűnhődés?

Johnny336 2013.04.19. 14:54:14

Aztakurva az első kép! 18+-t tegyetek már a posthoz! Rettenet! :D

kozi001 2013.04.19. 15:15:17

Az a Karvaly thumbnail kép büntet nagyon! :)

Marci meg inkább Hannáékkal sörözget mint h hazamenjen a házisárkányhoz! De ciki.

Mazlee 2013.04.22. 13:07:01

végre újra nézhető lesz és nem kell félnünk a lovas daloktól.
süti beállítások módosítása