Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x37

2013. április 08. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Nu, múlt héten távozott Gábor, ez egyik udvari bolond, illetve Attila, a hotel egyetlen hivatalos pornósa, így Niki reményei a hagyományos, társas, vaginális közösülésre egyre inkább a nullához konvergálnak. A király jobban teszi, ha kitalál valamit, mert előbb utóbb arra ébred egy szép kolumb reggelen, hogy a farkát elkötötték egy madzaggal, és beleültek. A T69-es rafinált, apró fekete pöttyös törtfehér ruhában pompázik ma reggel, a haja oroszlános, tekintete elszánt. Sok játékot és határok feszegetését, no meg tragédiát jósol mára, csapjunk a lecsóba.

A múlt heti szakadatlan eső után végre kisütő nap a mödanszié mellett találja a lakosságot, kivéve Lassúbeszédűt és a faszikat, akik odafent valamiféle macsós szöveget fogalmaznak meg a szegény ember Jackasséhez, mert az jön, Éden barmok néven. Ehhez elmondanak egy esküt, amiben vállalják, hogy minden szart, amit Kristóf, a villa önjelölt Johnny Knoxville-je kitalál, zokszó nélkül teljesítik. Ez nagyjából annyit takar, hogy felírtak mindenféle imbecilis próbákat cetlikre, húznak egyet, és a többiek a leírtak alapján szopatják őket. Pókmajom afféle ceremóniamesterként funkcionál, ki tudja, miért. A király nem vesz részt az alantas szórakozásban, egyrészt mert napozik, másrészt fogfájása van, harmadrészt meg Pókmajom vezeti, még a végén megölné. Az mellesleg vicces, hogy az eskü szövegét felolvasó Kristóf egy kanapéra állva sem magasabb, mint Jellegtelen Laci.

Az AC/DC Thunderstruck című örökbecsű nótájának taktusaira először Lacit húzzák végig a medence melletti faburkolaton pucér seggel, aztán Kristófot verik el vizes törölközőkkel, Prosztót meg vízzel töltött kondomokkal hajigálják meg. A gyökérolimpia eseményeit mindenki örömmel fogadja, még azt is, amikor papuccsal verik szét egymás seggét. Szent Dani szerint ez nagyon jó móka, bár fájdalmas és maradandó sérüléseket szerzett a végére. A Shoot to Thrillért virtuális kézfogás jár a zenei szerkesztőnek.

KanosNiki a szobában közli a királlyal, hogy rájött, mi baja az uralkodónak, hát az, hogy flegma. Én, flegma, kérdez vissza műfelháborodva a király, és a cigire rágyújtó KanosNikit egy laza, flegma csuklómozulattal zavarja ki az erkélyre, ott szívjad. Nem csak velem, mondja KanosNiki, mindenkivel. A király tudomásul veszi, akkor ilyen vagyok, oszt faszom. KanosNikinek hasadt a személyisége, mert most nem olyan, mint volt, a király szerint meg de, csak az a különbség, hogy az elején Katát smárolta le, aztán Lassúbeszédűt, Alízt, és a Sógort, most meg egyszerre nyomja a nyelvét TökösBula és Prosztó szájába. KanosNikiben tombolnak a hormonok.

Másban is, Pókmajom lábát Alíz vakargatja odalent, te hallod, ha jön egy jópasi, végem lesz. A király arra biztatja a pápát, hogy tegye ki Pókmajmot a picsába, de az egyelőre nem tudja, mi enne a legmegfelelőbb lépés, mert Pókmajommal a döntőig elmasírozhat, gondolja. Nem értem, honnan a fene nagy bizalom a nyomorult iránt. Isaura levelet hoz KanosNikinek, limbóverseny lesz, aminek érthetetlen módon mindenki örül. Limbóznak, KanosNiki az elején kiesik, mert setesuta, a végére Detti marad, és nyer, örülünk, Vincent. Alíz menet közben azt nyilatkozza, a játéknak az a lényege, hogy gyermeki örömöt érezzünk. A király ebben az aktivitásban részt vesz, a fogfájás már a múlté, úgy tűnik, Pókmajom viszont látványosan kivonja magát alóla, ezek ketten tényleg nem tudnak meglenni egy légtérben.

Estére a király és a pápa kitalál egy szívatást: azt adják be Lassúbeszédűnek, hogy nem jó a szobájában lévő telefon, és nekik szóltak a szerkesztők, hogy menjen interjúra. A hírt Szent Dani viszi az ágyban, csajok közt fetrengő Kristófnak, aki azért csak lecsekkolja a telefont, majd vállat von és elindul lefelé. A király jóindulatúan szól neki, hogy üljön le az étkezőben,és várjon, de Kristóf, mint egy alvajáró zombi, elcsoszog a kapuig, ami kinyílik, ő meg szépen kisétál rajta. Ettől mindenki kiakad, mert ilyet nem szabad, aki kilép az ajtón, annak annyi, mehet a kolumb gerillákhoz kokaint csomagolni egy szál faszban. Na, a mókamesterek beszarnak, ebből baj lehet, gondolják, a nők meg feddő hangon mondogatják, hogy úgy kell nektek, parasztok.

A király attól tart, hogy Kristóf, akit rendszeresen szopatnak, tényleg olyan hülye, mint amilyennek kinéz, és emiatt saját magát, ne adj isten, a többieket keveri bajba, de ettől még nyugodtan frizbíznek egy sort a pápával. Ha holnap reggelig nem kerül elő, kezdjünk aggódni, mondja. Kristóf közben tényleg kiment az interjúszobába, ami egy feketére festett falú lyuk, Jack Bauer ilyen gyerekszobában nőhetett fel és vált suttogva üvöltő terminátorrá. Levelet hoz Isaura, a király be van szarva, amikor kézhez veszi, és felovassa: Kristófnak a tréfa miatt távoznia kell a hotelből, HACSAK ők ketten, mármint az egyház és az állam feje le nem térdel, és el nem énekli az LGT Jóbarátok vagyunk című nótáját, úgy, hogy minden sor végére odaüvöltik Kristóf nevét.

Lassúbeszédű visszatér, a kamerába pedig azt nyilatkozza, hogy jön még kutyára kamion, és majd jó visszaszopatja őket. A gajdolás lemegy, térden, közepesen hamisan, Szent Dani a kamerába megnyugtat mindenkit, ettől még tovább szívatjuk Kristófot, nyugi. Újabb levél jön, pókerkészlettel. TökösBula vezérletével kell vetkőzős pókert játszani (Alíz nem tud pókerezni, és vetkőzni is csak alig), párosan, aki az adott leosztásban veszít, egy ruhadarabot legór magáról TökösBula utasításainak megfelelően. Ez a király legvadabb rémálma, máris egy szál pinában vergődő KanosNikit vizionál, hosszú lesz az éjszaka, az kurvaisten. A nők magukra vesznek annyi culát, amennyit csak lehet (értsd: az uniformisnak számító zsinórtanga, bikinifelső, gatya, atléta), és hajrá.

Pókereznek, vetkőznek, hol egy ember, hol kettő, TökösBula igényei szerint. KanosNiki nem akar teljesen levetkőzni, mert az kellemetlen, hogy egy asztalnál ott ül annyi pucér emberrel. Még a végén kiderül, hogy szilikoncsöcse van. Szent Dani sem szeret vetkőzni, és nem látja szívesen a lányokat sem ruha nélkül, nagyszerű. Pókmajom bugyiban, KanosNiki melltartóban üldögél kisvártatva, Szent Danit minden bizonnyal a hányinger környékezi. A király is alsónadrágra vetkőzik, ennek hatására Szent Dani is, még jó. Alíz egy szál melltartóban üldögél és iszik. KanosNiki nem veszi le a melltartót, így a bugyit vállalja be, üvegasztal ide vagy oda, egy szál pinában ül a kétségbeesett király mellett. Pókmajom a melltartót választja, bár szokatlanul szemérmesen takargatja magát. A nyertes pár Kistóf és Detti lett, mennek reggel randira.

A póker után Pókmajom részegen magyaráz Dettinek és Alíznak, hogy még egy nap lazulás, és kezdünk hullani, kissé galuskás a beszéde, a szeme meg üveges. Szent Dani meg Korleóne Kristófot igyekeznek belevágni a mödansziéba, nagy a küzdelem, és kívülről kicsit túl hevesnek tűnik, de így sem bírnak a fotballistával, csak akkor, amikor Pókmajom is beszáll segíteni az egyre inkább heavy pettingnek tűnő eseményekbe. KanosNiki részeg hangon beszól, elég már ebből, nem kell Kristófot bántani, Pókmajom meg menjen a picsába, és ne szálljon be ilyen marhaságokba. Minek szól bele? A fotballedzők mellé hivatalból kell egy szilikonos véderő, vagy mi?

Szent Dani ki is akad KanosNikire, engem ne szeressél, vagy utáljál, leszarom. Iszonyú üvöltözés kezdődik, mert KanosNiki a kettő egy ellen küzdelmet alantasnak tartja, bezzeg a bugyiját ott hajigálta magáról az asztal mellett, az nem alantas. A pápa bepipul, játék bazdmeg, nem veszed észre, te agyatlan? A király megunja a szájkaratét és megindul felfelé, KanosNiki utánaüvölt valamit, de hiába. Sebaj, a pápa kéznél van, tovább folyik a rikácsolás, te miért nem hagyod játszani a többieket, Szent Dani? Erre a király is visszafordul, olyan nincs, hogy az udvarban csak úgy baszogatják a pápát, még jó. KanosNiki kijelenti, hogy ő legalább tartja magát, mindezt olyan hangon, mint Shilton szokta volt a Videó presszóban a tizenkettedik körte után. Ki is röhögik, mármint KanosNikit, Shilton nincs a hotelben.

TökösBula és Pókmajom tervet sző, közöset, KanosNiki kiborulását ki lehetne használni, hiszen egyre jobban távolodik a királytól és a pápától, és amikor ittas, akkor halálra idegesíti a két palit. Pókmajom szerint nemigen jön több játékos, és ezt ki lehetne használni. Gonoszkodni akar, apja faszát, megbontani a királyékat és Alízékat, ehhez KanosNikinek sok italt kell adni. A király egyre nehezebben viseli a sorsát. Este pöcsök és csöcsök villannak, Dettinek, Kristófnak és Alíznak köszönhetően. Pókmajom meg bejelenti Szent Daninak, hogy erős lehet a Sógor magja, mert reggelente szarul van, és lehet terhes. Megtartaná, mert már volt egy abortusza. Bazdmeg, ki a faszomat érdekli, de most komolyan???

Címkék: éden hotel
503 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hell-Ász 2011.05.10. 06:52:22

Végre nem volt annyira unalmas, volt némi kreativitás.

Explorer 2011.05.10. 07:13:04

Ja, elfoglalták a gyerekeket. Végre.
Szerintem a király végre rákefél arra, hogy nem rendezte el a Nikit.
A Pók nem hülye, jól keverné a kártyát, ha egyszer már sikerülne valamit következetesen végigvinnie.

Son of UDT 2011.05.10. 07:29:27

Énekelt volna a tököm. Egy emberrel kevesebb, csókolom. Aki hülye...

beacska 2011.05.10. 07:31:26

@Son of UDT: áááá, ne áltasd magad: énekeltél volna ;D

Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát! 2011.05.10. 07:33:33

Olyan az egész. mint a Szargyártó Péter kormánymagyarázó bél Széll hantái.
Szánalmas!

Son of UDT 2011.05.10. 07:36:51

@beacska: Végül is, lehet, hogy énekeltem volna.
"Bye-bye, Szása!"

yilane 2011.05.10. 07:38:25

A Király és Dani kézenfogva limbóztak.

yilane 2011.05.10. 07:39:14

@Hell-Ász: Számomra meg hóttunalmas volt ez a rész.

tanszék 2011.05.10. 07:45:26

kínosak ennek a vén sixxnek az írásai, próbál szórakoztató/fiatalos lenni, "trendi" jelzőket, szófordulatokat használni de kurvára nem jön össze. ennél még a műsor is jobb, pedig az is fos.

Bubba Rogowski 2011.05.10. 07:45:29

Már felbukkant egyszer ez a "rafinált" ruha Éván, és akkor is ráerősített az amúgy is nagyobb jobb mellére.
Ja és Sixx hiányzanak az alliterációk! A többi szuper volt megint.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.05.10. 07:49:39

@autodidakta snecológus: fikanickes trollokkal nem foglalkozunk, véleményüket leszarjuk.

Nalbi99 2011.05.10. 07:52:13

@autodidakta snecológus:
37. adás-37. hogyvolt, kurvára nem könnyű ennyiszer viccesnek lenni. Ráadásul a műsor is egyre laposabb.
A 37-ből volt 15-20 zseniális, ez bőven elég, nagy gratula érte.

nyílegyenes labirintus 2011.05.10. 07:56:53

Az x hetes bezártság azért szép lassan megteszi hatását, gyönyörűen nyílnak az antiszociális, deviáns viselkedés virágai.
Sajnos kezd laposodni a műsor, egyre kevésbé szórakoztató.
Találós kérdés: A legendák szerint Szandra egy "Pókmajom és egy Imádkozó sáska ivadéka" akkor milyen lesz az gyermeke, ki forró, szerelmes kolumb éjszakán fogant az CsudálatosPöcstől?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 08:01:33

@nyílegyenes labirintus: forró? szerelmes? A kolumb éjszaka rendben van, de a két jelző..khmm hát a videók alapján nem egészen :D

Szerintem is unalmas volt a tegnapi rész, ez a Jackass féle baromkodás szerintem nem volt vicces, bár lehet hogy azért nem tudom értékelni mert nő vagyok.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 08:08:23

Azért voltak epic beszólások, mint pl. amikor Dani azt mondta, hogy nem szereti nézni a lányokat (jó, ezeket a lányokat) ruha nélkül.
Az a birkózás a kanapén inkább már szárazb*szás volt, nem heavy petting.

Akkor ezek szerint a héten már nem jön új hús?

beacska 2011.05.10. 08:08:56

@Benyeszke: én is az vagyok, én röhögtem...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 08:09:51

@beacska: nézz fel a Bors online oldalára, ha még nem olvastad volna :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 08:11:17

@beacska: akkó nem tudom mi lehet az oka, mindenesetre nekem nem jött be...na jó a papucsos rész egy kicsit :D

beacska 2011.05.10. 08:18:32

@Benyeszke: :D aranyosak. Dani megint visszafogottabb ;D

Baszkikám 2011.05.10. 08:21:35

Én úgy láttam, hogy Kristóf azért vette fel a telefont, mert csörgött, de majd ki leszek javítva, ha tévedek.
Addig ki sem akart menni, mert sejtette a szívatást, utána meg úgy megindult, mint egy rakéta.
Nem szólt senkihez egy szót sem, csak robogott kifelé az ajtóhoz, ami egyből kinyílt. Ergo, szerintem azt az utasítást kapta, hogy menjen az interjúszobába és menet közben nem szólhat senkihez.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 08:23:05

@Baszkikám: igen, szerintem is így volt, nem magától ment ki hanem tényleg hívták, hogy a Dont meg Danit megszívassák ha már ilyen kis viccesek

beacska 2011.05.10. 08:23:35

@Baszkikám: igen, én is így láttam. Szerintem a szerkik vették a lapot...mondjuk aztán egy órán át gondolkodtak rajta, mit kezdjenek a túszukkal, de csak megszülték ;D

Ringlósztár 2011.05.10. 08:37:45

@Nalbi99:
Ha a Kedves Vezetőnek sikerülne ilyen arányban értelmes törvényeket hozni, itt lenne Kánaán. :))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 08:46:19

@beacska: ja persze. :D Mondjuk a tegnapi dolgok után lehet, hogy el is hinném...olyanok voltak mint egy Pet Shop Boys vagy egy George Michael videoklip szereplői

adatpark 2011.05.10. 08:48:44

sixx · comment.blog.hu 2011.05.10. 07:49:39
@autodidakta snecológus: fikanickes trollokkal nem foglalkozunk, véleményüket leszarjuk.

LIKE!!!

beacska 2011.05.10. 08:49:47

@Benyeszke: :) ezt még nem láttam. de nekem a táncuk is tetszett. Én biztos másképp látom őket. Egy férfias pasi akkor is férfias, ha 2 másikkal bohóckodik...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 08:49:48

@sixx: és még csak ki se raktad innen. :D

Hana30 2011.05.10. 08:51:54

Gyerekek, a tegnapi epizód rém unalmas volt. Végig azt vártam, mi fog történni. Egyszer nevettem fel csak igazán, amikor az Ádám azt mondta a mellette ülő Nikinek, hogy : a bugyidat le ne vedd!
HÁt ott végem volt. Niki egyébként egyre szánalmasabb. Pókmajom jól ráérzett arra, hogy lehetne őket szétbomlasztani. Elég egy kis ital.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 08:55:36

@Hana30: szerintem ha Pókmajom jól tudja használni Nikit, a Don rövid időn belül ki fog esni, hacsak Alíz meg nem menti. Viszont ha a fiúk kavarnak ügyesebben akkor meg Nikinek lesz tipli.

Rubicon 2011.05.10. 09:02:14

Mivel most 5-5 "versenyző" van, a következő lépést a szerkesztőknek kell megtennie, nem a játékosoknak.

beacska 2011.05.10. 09:04:35

szerkik! ha lesz 2. széria, rakjátok már rendbe a hangosítást! ez BORZALOM! A háttér hangjaitól nem lehet hallani a beszédhangokat, és akkor még beteszitek a zenét, amit a legnagyobb jóindulattal sem lehet háttérnek nevezni. Távol vannak az arcok, még a szájról olvasóknak sincs reménye!!

Könyörüljetek rajtunk!!!

beacska 2011.05.10. 09:12:44

:DD azért, ne mondjátok, hogy nem volt vicces, ahogy Dani elnyomott egy ásítást, amikor mondta: "meg azért nem szívesen látom ezeket a lányokat meztelenül, akik itt vannak"...nagyon vicces volt...

szethi 2011.05.10. 09:14:39

@autodidakta snecológus: Elballagsz a tömjénzsóti.hu-ra, oszt' a lelkecskédnek teccő dógokat fogsz olvasni.

beacska 2011.05.10. 09:17:07

Niki olyan volt, mint az egyszeri lány a mesében: fel is öltözött meg nem is, de felül volt felöltözve, mert a csúnyáját az isten teremtette, fent pedig maga nevelgette. :DDD

vernal 2011.05.10. 09:19:49

A pénteki HV-hez linkeltem, ezért talán még nem látta mindenki. Pókmajom a Balázs-showban szőkén:

www.youtube.com/watch?v=hsDfr_x7ka4&feature=related

Az Auchan anyagban Dani mellett álló csaj nevét nem tudja valaki? Csoda.

kovacsem 2011.05.10. 09:19:50

@Baszkikám: szerintem is. ráadásul a pasas egyetlen szó nélkül vonult ki, senkinek nem mondott semmit. szerintem ez szintén utasítás volt.

szethi 2011.05.10. 09:22:44

@Benyeszke: Igen, lányból vagy. :-) Nekem kifejezetten tetszett ez a fajta unaloműző buli. Túl durva dolgok nem voltak közte, és csapatépítésnek is elmegy. Ádámtól surmó dolog volt, hogy kifanyalogta magát a buliból.

kovacsem 2011.05.10. 09:24:19

@beacska: sőt, én még azzal is csatlakoznék ehhez, hogy nem minden a kockahas... én szívesebben látnék 1-2 (na jó egész)kevéssel dekoratívabb, de okosabb pasikat, akiknek humoruk is van.

beacska 2011.05.10. 09:31:21

azt mondta Ádám Kristófnak, hogy "holnap már jöhet az Alíz, mert nem érdekel a Niki"??? mert már megint nem lehet érteni...vagy mit mondott?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 09:35:37

@beacska: igen, valami ilyet én is hallottam...de mi van akkor ha a két országos cimbora ugyanarra a csajra pályázik a végén? Mert Dani is folyton Alízt emlegeti

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.05.10. 09:37:27

Pókmajom jól keveri a szart, ha a királynak lenne kis esze és félre rakná azt a fenenagy büszkeségét az 50milláért vele szövetkezne titokban és ketten megcsinálnák...

Emellett van egy olyan érzésem, hogy Dani hátba fogja szúrni a királyt...

beacska 2011.05.10. 09:41:41

@eric: Dani akkor tudná hátba szúrni, ha a ceremónián mögé állna, és nem őt választaná. Szerintem bizonyította a lojalitását azzal, hogy Szandra mögé állt...pláne, ha a héten kivágja.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 09:46:28

@beacska: szerintem nem fogja kivágni, pont ezen vacillál. Nekem úgy tűnik, hogy Ádám kezéből kezd kicsúszni az alattvalók irányítása.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.05.10. 09:48:07

@beacska: várj , ez most nekem nincs meg. azzal, hogy szandra mögé állt szerintem csak azt bizonyította, hogy ostoba. nem is értem szandra miért nem szórta ki... lehet lemaradtam valamiről

beacska 2011.05.10. 09:48:21

@Benyeszke: én úgy látom, Ádám sem nagyon forszírozza, hisz bent tartotta Danit, tehát, már ő is "bizonyított".
Sajna, úgy néz ki, új közellenséget talált magának: Kristóf-Niki páros tagjait felváltva

GL-581 g 2011.05.10. 09:48:30

@beacska: Igen, tényleg valami ilyesmit mondott. :D Előbb létrejön a Don-Pocok páros, mint vártam... s akkor Niki tényleg kieshet. Hacsak meg nem menti Prosztó, vagy Laca. A pápa és Lassú nem fogja megmenteni, az tuti.

@Benyeszke: Dani valami olyat is mondott, hogy nem jön be neki Aliz. Szerintem Ádám inkább maga mellé állítaná a vöröst, mint hogy átengedje az egyre megbízhatatlanabbnak tűnő Daninak. Az úgyis olyan remekül elvan Pókmajommal (Ádám csalódott is a srácban rendesen).

Ha Niki és Kristóf tényleg összeveszik Danival és Ádámmal, akkor a királyságnak vége. Ádámon nincsen korona: nem azért követik, mert ő a vezér, hanem azért ő a vezér, mert követik. Ha elfordul tőle két régi szövetséges, akkor... keres újakat, de elbukni nem fog. :DDD

És ami külön vicces: a jelek szerint pasi jön. Valaki pedig még ma kimegy. Lehet, hogy egy csaj (s elkezdenek fogyni a párok).

beacska 2011.05.10. 09:50:42

@eric: azért állt Szandra mögé, mert csak így tudják kivágni a következő körben. ha elfut, úgy mint Ádám csinálta a múltkor, akkor megint kiadják a kezükből a lehetőséget. Merthogy, ugye, csak a párja tudja kitenni. (meg egy védett, de ez nem irányítható, úgyhogy nem pálya)

Szandra pedig a beilleszkedés miatt tartotta be. Egyszerűbb volt egy vadidegent hazaküldenie.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 09:51:46

Néhány hete írtam, hogy egy meg nem dugott nő haragja nagyon veszélyes lehet, szerintem ezen a héten ez meg is fog mutatkozni, ezért lett volna jó ha Ádám még idejében lerendezi Nikit.

Azt viszont nem értem, hogy Kristófot miért kell szívatni mindig...gondolom ha fordulna a kocka és a Dont viccelnék meg az már nem tetszene neki annyira. Ádám kezd egyre unszimpatikusabb lenni nekem

_izée 2011.05.10. 09:56:50

Pókmajom milyen kedvesen leparasztozta Lindát, aki ezt kvázi tudomásul vette. Én kivertem volna egy fogát minimum.

Mikor bejött a pókerszett, és bejelentették, hogy Linda fog irányítani, Pók olyan mértékben kezdte el belülről fogyasztani az arcát, hogy komolyan azt figyeltem, mikor látom meg a kirágott lyukon keresztül a fogait.

Egy abortuszt odaírva az eddigi lista mellé, én már semmin nem csodálkozom vele kapcsolatban.

Illetve az meglep, hogy sima határozottsággal mi mindent érhet el egy ekkora gyökér. Egyre többen lesik a szavait, de az is lehet, hogy szimplán gyanús volt nekik is a meglepően sok furcsa véletlen (védettség, stb.), valamint elég jól informáltnak tűnik ahhoz képest, hogy ő sem tegnap érkezett.

Ha faszit hoznak be, Ádám megy a lecsóba. Ez viszont csak egyértelműsíti azt a gyanút, hogy Szandra pusztán beépített szereplő. Amit Daniról is gyanítok a visszatérése és legfőképp a legutóbbi döntése miatt.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.05.10. 09:57:12

@beacska: Ha kibaszta volna Danit, lehet nem illeszkedett volna ugyan be, de a kissráccal elvihette volna egy darabig, szerintem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 09:57:20

@GL-581 g: az előzetesben mutatták hogy pasi jön? Vagy miből gondolod?

Britte 2011.05.10. 09:58:03

@eric: Szandrának biztos meg van rá az oka hogy miért nem Danit küldte el. :)
Nyilván nem jópofiságból csinálta.

_izée 2011.05.10. 10:00:11

előzetesben ordenáré ordibálás volt a Lassú és a Don között.

GL-581 g 2011.05.10. 10:05:48

@Benyeszke: A pasik asztalán volt a teríték. De persze, ez nem jelent semmit, csak tippeltem. :DD

@_izée: "Egyre többen lesik a szavait, de az is lehet, hogy szimplán gyanús volt nekik is a meglepően sok furcsa véletlen (védettség, stb.), valamint elég jól informáltnak tűnik ahhoz képest, hogy ő sem tegnap érkezett."

Pókmajom is egyre inkább téglagyanús, pontosan ezért. Mindig bevédik a szerkik, ő kavarja folyamatosan a szószt, ő az, aki szexelt, s pl. ő volt az, aki nem kattant rá anno a hajgumileszedős konteóra. Talán tudta, hogy hülyeség?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 10:06:17

@eric: szerintem a kissráctól a szerkesztők igyekeztek minél hamarabb megszabadulni a pornós dolgai miatt, szóval egyébként sem lett volna maradása

kovacsem 2011.05.10. 10:07:38

@Benyeszke: azt mutatták, hogy a pasik asztalánál van egy plusz teríték. egyébként szerintem is egy lány ÉS egy fiú jön még...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 10:13:11

@kovacsem: @GL-581 g: basszus ezek szerint ezt is átaludtam, bezzeg amikor Niki vetkőzött azt láttam, sajnos :D

rianna 2011.05.10. 10:20:41

az első képen valaki épp pisil a folyóba? :)
A melegelméletekre (amelyek nekem is nagyon valószerűnek tűntek), hogy Dani becsajozott, megírta a bors is:D

kovacsem 2011.05.10. 10:21:31

@rianna: amit a Bors írt, arra azért ne vegyél mérget. :)

candyperfumegirl 2011.05.10. 10:21:59

Naszóval. Ha a fiúk unatkoznak olyan játékokat találnak ki, amiben mindenféle szívatásokat kell végrehajtani, de a közös elem mindegyikben az elfenekelés. Köszönöm az élményt! :)

kovacsem 2011.05.10. 10:22:28

@Benyeszke: :) csak nekem tűnik úgy, vagy a csajok tényleg híztak a játék eleje óta? Niki pl. sokkal vastagabbnak tűnik.

név_mindegy 2011.05.10. 10:22:33

Shilton for prez! sixx! él még az öreg?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 10:27:10

@kovacsem: kérlek a Bors egy kiváló szaklap amiben csak olyan hírek jelennek meg amiknek a valóságtartalma...na jó ezt már nem tudom folytatni :D
Amúgy szerintem tök jó hogy összejöttek, de a tegnapi birkózás mindenképpen rendkívül gázos volt

_izée 2011.05.10. 10:30:05

@kovacsem: és az egyik már nem is ehet? :)

@GL-581 g: abszolút osztom. az milyen volt, mikor kiprovokált egy közös mellmutogatás+tapit Alízzal? Simán utasításra ment, vagy előzetes instrukciók alapján. Ő a szexfelelős. Niki meg az ingyen hülye :)

kovacsem 2011.05.10. 10:34:08

@Benyeszke: az egymásnak feszülő izmos férfitestek látványa? :) másrészt én személy szerint nem hiszem, hogy ez bizonyíték az egymás iránt táplált "meleg" szeretre. Az összezártság hozhatja ki belőlük szerintem. Lassúbeszédű biztos megerősítené (ha olvasna minket), hogy egy edzőtáborban is előfordulnak ehhez hasonló birkózós tapizások, a hetero-maximusoknál is. :)
egyébnként a múlt heti funclub tagjainak üzenem: ki se néztem volna Kristófból ennyi kreativitást, (már ami a csapatépítést illeti) :)

rianna 2011.05.10. 10:39:13

@kovacsem: tudom én azt, azért volt a mosoly is a mondat végén :)
Mindenesetre csókot váltottak a viasat stúdióban, ezt a kép tanúsítja:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 10:40:08

@kovacsem: Niki szerintem a játék kezdetén se volt botsáska, én nem látom hogy hízott volna, szerintem jól néz ki, kivéve amikor a rózsaszín plüss otthonkát húzza fel :D

Kivétel 2011.05.10. 11:07:52

@kovacsem: Nem csinálnak semmit egész nap... persze hogy híznak... lehet, hogy csak a pasiknak volt kiadva, hogy elvárás a kockahas a műsor alatt?:) Sajnos egyre többször hallom én is, hogy nem baj, ha híztam, ha csúnya ráncos lett a bőröm a cigi/pia folyamodványaként, majd leszívatom, majd feltöltetem... Huszonéves ismerőseim körében túlsúlyban van a szilikonmell, az ajakfeltöltés, a műszempilla, stb. Persze, lehet egyszerűbb, mint vigyázni magára, és pl. mozogni... borzasztó

Kengyelfutógyalogmammut 2011.05.10. 11:14:41

sokaknak fingja nem volna mi az az éden, ha sixx nem írná le ily faszán hogy volt.
A nevek önállóéletre keltek, más blogokban is. Keresztelő szent sixx!
Az alliterek nélkül kicsit üresebb, de sebaj!

Liller 2011.05.10. 11:15:32

@Benyeszke: én is ezen a véleményen vagyok.Nikiben egyszercsak felrobbannak a hormonok és akkor kinyírja az Ádámot...de azt azért nem gondoltam volna,hogy így megbomlik majd a nagy 4-es...a Niki ellen fordulást még csak-csak értem,de hogy a Kristófnak miért mennek neki...fúj,fúj.én egyre jobban utálom a Danit

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 11:19:51

A terhes sztorihoz meg annyit, hogy még jó hogy a LifeStyles támogatja a műsort, remélem jó sokat fizettek ezért. A barmok inkább csinálnak belőle vízbombát mint hogy rendeltetésszerűen használnák

Liller 2011.05.10. 11:22:37

@Benyeszke: de amúgy emlékeim szerint használtak óvszert.Pók azt nyilatkozta,h csak pár percig tartott a szex,mert a CsudálatosPöcsnek nem megy óvszerben a dolog...arról nem volt szó,h utána óvszer nélkül is próbálkoztak...
de ez milyen undorító már?!ki az,aki egy ilyen intim dolgot,mint a terhesség,egy ország elé tár?!

nyílegyenes labirintus 2011.05.10. 11:24:31

A problémák legfőbb forrása, hogy a nők mindig csak AZT akarják. Szerencsétlen férfiaknak meg folyton menekülniük kell. Hát micsoda világ ez kérem! Skandalum! Méghogyhormonok...

mocskosmacska 2011.05.10. 11:27:21

@nyílegyenes labirintus: valszeg semmilyen, mert az a csaj úgy terhes, ahogy a Mikulás

mocskosmacska 2011.05.10. 11:30:35

Ezzel a várandósággal melyik kreatív szerkesztő próbálta felpörgetni a műsort?

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.05.10. 11:35:33

Teljesen egyértelmű, hogy Korleóne és Dani meleg páros. Követelem, hogy ne csak nappal, de éjszakára is költözzenek össze!

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.05.10. 11:36:18

...és egy óvszer a főszponzor... :DD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 11:39:08

@Liller: és a legundorítóbb, hogy milyen stílusban...hát ja ezt már meg kellene tartani mert a második lenne..öregem ő azt gondolja, hogy ettől mások számára érdekessé válik, szerencsétlen csaj.

@nyílegyenes labirintus: há' mindjár' sajnálni foglak titeket komolyan mondom. :D
A probléma forrása jelen esetben az, hogy nincs odabent egy tökös hím aki jól lerendezné Nikit, ezek a díszpintyek inkább egymást gyúrják a kanapén.

mocskosmacska 2011.05.10. 11:44:45

@Myta: Ja, a vége az lesz, hogy kiderül, hogy Szandrána nem vár kisbabát és ekkor be fogja jelenti, hogy ha lifestyle óvszert használtunk volna, akkor nem kellett volna ennyit izgulnom.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 11:48:36

@nyílegyenes labirintus: szegény férfiak:P, hogy tudom őket sajnálni az évszázados elnyomatások után, szexuális kizsákmányolás elszenvedésekor. Hogy bírjátok ezt még mindig? Hogy tudjátok megemészteni,eltűrni, hogy a földesúrné tulajdona volt az első éjszaka joga; a sok megaláztatást, hogy ti csak eszközök vagytok a csúnya, gonosz nők szemében a sok erőszak tükrében?
Több bűnt már említeni sem merek...(4nő osztozása egy férfin bizonyos vallásokban, kultúrákban pl.:))

Liller 2011.05.10. 11:50:28

@Benyeszke: ááá,szegény csaj olyannyira defektes érzelmileg,h tényleg ki kéne vizsgálnia egy pszichiáternek...21 évesen már volt abortusza és ezt büszkén vállalja...nem gondolom,h szégyellnie kéne,de aki ilyen félvállról veszi ezt az egészet,az inkább ne vállaljon gyereket.szerintem.
és tutira nem terhes.a szerkesztők nem lehetnek annyira gerinctelenek,még ha ő az is,h belerakják ezt úgy a műsorba,h aztán kiderül,h tényleg terhes.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 11:52:28

@Benyeszke: nem hiszem, hogy tudatában volt, hogy ezt most Danin kívül más is láthatja, nem úgy nézett ki, sztem. Ő csak mondott valamit, amit nekünk bevágtak...

mocskosmacska 2011.05.10. 11:53:49

@eric: Az igazi hülye viszont szandra, aki nem attilát választotta, mivel az nem szórná ki királyi utasításra.

kovacsem 2011.05.10. 11:55:55

@ladyandhenk: ugyan, mindannyian tudják, hogy még a WC is be van kamerázva.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 11:56:42

@Liller: őszintén, abban sem vagyok biztos, hogy tisztában van vele, mitől lehet terhes és mitől nem

nyílegyenes labirintus 2011.05.10. 11:59:47

@Benyeszke: @ladyandhenk: Így van! Sajnos ilyen kegyetlen világot élünk. Köszönöm, hogy együttéreztek velünk! Nem vesznek minket,férfiakat emberszámba a nők. csak a CsudálatosPöcst látják meg mindenütt, mely elhomályosítja tekintetüket s alaposan összekócolja hormonháztartásukat. :D

Liller 2011.05.10. 12:03:36

@Benyeszke:na ez meg a másik.lehet,h a Dopeman klipjében elkövetett száraz masztija után is csinált egy tesztet...:)
@kovacsem: nem is beszélve arról,h látszólag ő is tudja,h ezeket a teszteket a legjobb reggel megcsinálni,tehát nem igazán értem,h miért vette elő éjjel az ágyban fekve és nézegette sötétben...Dani nagyon helyesen látta,h ennek semmi értelme

terrortűrő tintatartó 2011.05.10. 12:05:14

@_izée: nono, én még azért bízom abban, hogy ismét faszányosan sikerült a vágás, és totál mást látunk, mint amit várunk :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 12:09:16

@nyílegyenes labirintus: szoktam is mondani a szegény, alattvaló páromnak, hogy néha megpróbálhatjuk, hogy ő lesz a domináns, csak azért, hogy tudja, h miről maradt le eddig az életében; erre tessék, nincs önbizalma a sok elnyomatás után.
Korleóne is azért hárítja Nikit biztos, mert egész életében korbácsolták és még nem heverte ki. Bezzeg a nők duzzadnak a sok önbizalomtól, 2xer jobban keresnek, mint a férfiak; nem nevelik a gyerekeket, nem főznek, takarítanak és folyton a haverokkal ülnek a kocsmában foci meccset nézve. Meg tudom érteni a férfiakat, hogy ezt a lelki terrort nem bírják. MEA CULPA!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 12:13:15

@kovacsem: nem is így értettem...Nem lehet mindig úgy beszélni, hogy arra gondolok, h jaj, most vesz a kamera. Lehet, hogy spontán megjegyzés volt Daninak! Bár, nem tom, h minek az ŐŐŐŐŐŐ orrára kötni!

kovacsem 2011.05.10. 12:18:48

@ladyandhenk: ha ez spontán volt, akkor én vagyok a ... mindegy. az a lány még akkor se spontán, ha tüsszent. ráadásul igazad van, Daninak tényleg nem sok köze volt hozzá. harmadrészt csatlakozom azok táborához, hogy az egész nem jött volna létre, ha nincs a főszpozor, meg a feltűnési viszketegség.

nyílegyenes labirintus 2011.05.10. 12:19:07

@ladyandhenk: Teljesen jól látod! Azért a párodat ne nagyon engedd szabadon, mert hamar megszokja. Napi fél óra max., utána küldd vissza a ketrecbe és mehetsz is a haverokhoz a kocsmába. Bár ma meccs sajnos nem lesz.
Mondta az asszony... :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 12:19:27

@nyílegyenes labirintus: tehát ebben az elferdült világban a nők a szexmániás állatok akiknek csak a szexre kellenek a férfiak, vagyis nem is a férfiak csak egy bizonyos testrészük...hallatlan! Nem ismerek olyan férfit aki elfogadná, hogy egy nő szexrabszolgája legyen :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 12:21:57

@ladyandhenk: én egyszerűen azt szoktam mondani a barátomnak, hogy akkor most legyen ő a férfi..:D de szegény már nem tudja hogy kell azt csinálni. Szegény sanyarú sorsú férfiak :DD

GL-581 g 2011.05.10. 12:27:30

@terrortűrő tintatartó: Az biztos. A szerkik elképesztő dolgokat tudnak kihozni, pl. mint a madárpóknál.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 12:28:03

@nyílegyenes labirintus: egy valamire nem tudok választ adni, h miért a férfiak vannak vezető pozíciókban, állami hatalmon, stb. Nem találtam rá megoldást, lehet, hogy a nők mazochizmusa ez, hagyják, hogy a férfiak tönkre tegyék a világot! De lehet, hogy, csak a szokásos mondás: Minden férfi mögött egy nő áll:P

Most szabadságon vagyok, nem kell a párom, majd, ha kell, itt lesz és az lesz, amit én mondok; addig meg az, amit a főnöknője:)Ilyen ez a "nősoviniszta" világ:P:P:P:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 12:35:39

@Benyeszke: nem hogy már nem tudja, de nem is tudta!!!! Gondoljunk bele, hogy szegény férfiaknak ÉDESANYJUK is van! Ergo esélyük sincs megtapasztalni, hogy milyen férfinak lenni. Ez már a születés óta megy! Mi is csak gyerekcsináló gépeknek tartjuk őket, illetve a hormontúltengés levezetésére. Nem lehet könnyű nekik! Szegény férfiak, sírjunk együtt!:P:P:P

Hana30 2011.05.10. 12:36:06

Ez a terhesség egy nagy kamu!!!!
Pókmajom meg beépített. Kell a cirkusz a népnek.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.10. 12:36:16

@terrortűrő tintatartó: Lehet, hogy nem is lesz akkora balhé??? Örülnék is meg nem is... Kicsit átrendeződnének az erőviszonyok, felpörögne újra az élet.. Mióta Pápa-pajtás visszacsúszott, a Don megőrült, és különben is váá.. Nem bírom a Pápát no, dobáljatok kenyérgalacsinnal, akkor is evvan :( Kitakarodhatna Pókkal együtt, és itt térnék vissza a beépített emberes elméletemhez, amit tegnap osztottam meg veletek :DD Na aaaaz tetszene :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.10. 12:36:34

@GL-581 g: naja. vagy akár tegnapi "Kristófnak távoznia kell" projektnél. mondjuk nekem tetszett, hogy a szerkik belementek a játékba :)

ami Pókot illeti: megint csinál egy kis műsort, imádja, ha körülötte forog minden. most legalább egy napig ő lesz a téma, hogy juj, meg fúképzeld...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 12:39:39

@Hana30: na de őszintén van itt valaki aki elhitte, hogy valóban terhes lehet? Ez így nem cirkusz, csak merő szánalom

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 12:39:58

@Hana30: Persze, hogy az! Senki nem gondolja, hogy valós történés, de még izgalomnak is béna!

Eruka 2011.05.10. 12:41:15

Azt láttátok, hogy Dani megint elkergette Jelentéktelen Lacit? Amikor jött a "Kristóf repül, hacsak..." levél, akkor Laci a hajó előtt egy széken ült, és a pápa csak intett egyet, hogy "fijjam, takaroggy", Lci meg pattant azon nyomban..
képedek elfele... :)))

És változatlanul tartja magát a véleményem, hogy Niki vállalhatatlan!

Eruka 2011.05.10. 12:42:23

@Baszkikám: szerintem is! még bele is szólt a telefonba :)
szal sztem a szerkik visszaszivatták az udvar fejeit :)
jó volt!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 12:43:38

@nyílegyenes labirintus: Off: megnézed a mai meg a tegnapi képet? Ezek már jobbak nem?

Hana30 2011.05.10. 12:45:10

Pókmajom a cirkuszfelelős.

nyílegyenes labirintus 2011.05.10. 12:49:55

@ladyandhenk: @Benyeszke: Azért kíváncsi lennék, hogy mit csináltok, ha mondjuk kiég egy égő a lámpában vagy van egy pók a hálószobában... stb. :D
És Karinthy óta tudjuk, hogy soha nem lesz egyetértés nők és férfiak között, mert mindkettő mást akar... :)

nyílegyenes labirintus 2011.05.10. 12:51:14

@Benyeszke: off: Nincs időm ilyesmire, ne haragudj, dolgozom. :D
(mindjárt nézem...)

Hana30 2011.05.10. 12:52:41

Elképesztő, hogy a Dani milyen hangnemet enged meg magának Lacival szemben, csak azér, mert a srác fiatalabb nála. Basszus! legszívesebben szájon törölném ezt a bunkót, tanuljon már egy kis jó modort.A kor az egy adottság, az ember ne ez alapján ítéltessék meg. Főleg nem egy Dani féle bunkótól.

Britte 2011.05.10. 13:01:43

@Liller: Tényleg semmi értelme annak a terhességi tesztes dolognak.
Vagy beakarja adni hogy Ádámtól van? :DDD
Pókmajomnál ugye nem lehet tudni milyen faszságot talál ki.:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 13:05:43

@nyílegyenes labirintus: aha, nálunk kiégett egy égő valamikor a múlt században, de azóta se lett kicserélve, mert én várom, hogy mikor tör elő a férfi :D

Eruka 2011.05.10. 13:16:46

@Benyeszke: szerintem Ádám simán tudna nevetni saját magán :) érdekes, hogy nekem meg egyre szimpibb a srác.
Egyáltalán nem érzem rajta azt, hogy olyan nagyon irányítani akarna bármit. illetve sztem tök korrektül viseli a Nikit - én már tuti tarkón vágtam volna szívlapáttal a helyében :)))

Eruka 2011.05.10. 13:18:43

@_izée: elég jól vágják ezeket az előzeteseket, én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a Don Kristóffal ordított.... de meglássuk, a vak is eszondta :)))

nyílegyenes labirintus 2011.05.10. 13:25:36

@Benyeszke: pórbáltad már: -Drágám, légy szíves cseréld ki a kiégett izzót? :)
Ennyi.
Esetleg beígérhetsz némi ellenszolgáltatást a kemény fizikai munkáért, vacsora, miegymás... :)
(jobbak a képek, ügyes vagy, csak így tovább)

kovacsem 2011.05.10. 13:29:09

@nyílegyenes labirintus: "Azért kíváncsi lennék, hogy mit csináltok, ha mondjuk kiég egy égő a lámpában vagy van egy pók a hálószobában" - az égőt kicserélem, a pókot tapintatosan kiutasítom a lakásból. elvált nőként cseréltem én már zárat, WC-tartályt, szigeteltem ablakot, bőröztem csapot, javítottam mosógépet. De ti mit csináltok, ha nincs főtt kaja a hűtőben, tiszta, vasalt ing a szekrényben???? :P

kovacsem 2011.05.10. 13:30:49

@Eruka: persze az előzetest úgy kell összevágni, hogy akard megnézni, de ne tudd mi lesz. a V3-nak - legalábbis szerintem - elég ügyes vágói vannak. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 13:33:49

@nyílegyenes labirintus: igen próbáltam ezt is, meg azt is, hogy cseréld már ki azt a rohadt izzót, de egyik véglet sem használt :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 13:35:15

@kovacsem: váá ez nagyon nagy! Woman power! :D

kovacsem 2011.05.10. 13:35:55

@nyílegyenes labirintus: bármit, ismétlem BÁRMIT beígérhetek, a teremtés koronája csak akkor csinál meg valamit, ha olyan kedve van. a dolog valahol a nagykorúság határán feljődik ki; addig ugyanis a fiú gyermekek anyai szóra megetettek egyet s mást, attól kezdve azonban a pasitempó akadályozta őket ebben.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 13:36:31

@Eruka: érdekes lenne megnézni hogy mit reagálna ha őt szívatnák, mert szerintem nagyon kiakadna.

Eruka 2011.05.10. 13:38:25

@kovacsem: csatlakozom! az a "jelenet" egy vicc volt... mi a büdös francért markolászta volna az éjjel közepén a tesztet, ha nem azért, hogy Dani rákérdezzen. Ez tuti, hogy egy cumi után is rohanna tesztet csináltatni, ha ezzel bárki figyelmét felhívhatja. És azt sem hiszem el feltétlen, hogy túl van már egy abortuszon... ez is csak lehet kamu, bár nemtom, mire jó? :o Mondjuk én nem is vagyok se pszichiáter se pszichopata, hogy a fejébe lássak

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.10. 13:40:07

Hívják az új jövevényt -már, ha van- Éden Ödönkének.:)

Eruka 2011.05.10. 13:40:17

@Benyeszke: tudom, hogy ezt gondolod, mert én erre írtam, hogy szerintem nevetne magán :DDD
de reméljük, lesz alkalmunk megnézni, és valamelyikünk igazolást nyer! remélem, Kristóf is akcióba lendül!
sztem vicces volt, amit tegnap csináltak a srácok, én az elején is jókat röhögtem (pedig én is lány vagyok :DDD)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.10. 13:41:41

Ezek után a 'támogatja a Lifestyles' intro inkább egyfajta groteszk viccként hat a műsor elején...:)

Liller 2011.05.10. 13:42:04

@Eruka: szerintem egyszerre kell pszichiáternek és pszichopatának is lenne,h ezt a beteg elmét meg lehessen érteni...aki egy terhességi teszttel hívja fel magára egy férfi figyelmét,úgy,h tutira nem az a férfi az apa,az nem normális...
@Britte:lehet,h azt fogja mondani,Ádám megerőszakolta?!:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 13:43:16

@Eruka: igazából azt akartam volna írni, hogy érdekes, hogy ennyire különbözik a véleményünk a témában, csak nagyon nem így sikerült :D

Eruka 2011.05.10. 13:43:34

@ladyandhenk: de Póknak épp elég, ha Dani becumizta az álterhességet, és másnap rohan a Donhoz vele.. hiszen nekik nem kell a szavazat, nem a nézőknek taktikáznak...
Bár akkor sem értem, hogy "és akkor mi a fasz van, ha terhes a lelkem?"... nem éééértem! :)))

CSÉ 2011.05.10. 13:46:10

Szerintem senki nem beépített, Pókmajom kavarja a szart, mert tudja, hogy az hozza a nézettséget a műsornak és aki nézettséget hoz, azt a szerkik is támogatják pl. védettséggel. Biztosan instruálják is őket, hogy fogja meg Alíz mellét, nézegesse a tesztet Dani előtt, de akkor mi van?

Eruka 2011.05.10. 13:48:59

@Benyeszke: oké, akkor nyomatékosítottad, értem :DDD
meglátjuk, mi lesz Ádámmal... szerintem már rohadtul fáradt lehet (persze más is van olyan régen bent, de a kavicspakolással is bizonyította, hogy ő használja az agyát ;-))))), főleg Niki fárasztja - nem csodálom - és sztem neki Aliz lenne a tökéletes választás.
hamarosan kiderül :)

kovacsem 2011.05.10. 13:49:52

@Liller: persze az is lehet, hogy KanosNiki a apa... ki tudja, ebben a nagy kavarodásban? :)

Eruka 2011.05.10. 13:50:04

@CSÉ: szerinted ennek a nőnek ennyi esze van? :o
nekem a max, amit kinézek belőle, hogy tudja, hogy a kilégzés után belégzés jön...

Britte 2011.05.10. 13:51:26

@Liller: Igen, végül is hihető lenne nem? :DDD

beacska 2011.05.10. 13:52:06

@nyílegyenes labirintus: ha kiég a lámpába, kicseréljük. 10 évig volt a "szólok az uramnak és aztán kicserélem"...ma csak szó nélkül kicserélem. Meg is jegyezte a múltkor, hogy ennek az égőnek milyen hosszú az élettartama-ja, mert ez már a harmadik :D

pókot meg nem ölünk meg, mert szerencsétlenséget hoz a házra! ;D

CSÉ 2011.05.10. 13:53:10

@Eruka:

Én meg a helyében úgy megbasztam volna Nikit, hogy "abba hiba nem vón".

Pókmajomnak meg megköszönném, hogy kiejtette Katát. Hozzá fogható ótvar ribanc nem nagyon volt a játékban másik.

Eruka 2011.05.10. 13:56:18

@CSÉ: nagy szerencse, hogy nem vagyunk egyformák....

Liller 2011.05.10. 13:58:44

@kovacsem: tényleg,a Niki az apa!!!és szemmel veréssel ejt teherbe embereket:)sztem olyan hormontúltengése van már,h pusztán a közelében tartózkodni is veszélyes,ha az ember nem akar megtermékenyülni...:)
@Britte: hát azok után,h állítólag Ádám a Kristóf és a Niki ellen fordul,akár az is hihető,h megdugta Pókot:)

dr. vuvuzelafan 2011.05.10. 13:58:53

@sixx: olyan régen láttam már írásodat pl. Mötley-ről, pedig az jobban érdekelne, mint ezek itt...

_Molly 2011.05.10. 14:00:51

@Benyeszke: "A terhes sztorihoz meg annyit, hogy még jó hogy a LifeStyles támogatja a műsort, remélem jó sokat fizettek ezért. A barmok inkább csinálnak belőle vízbombát mint hogy rendeltetésszerűen használnák"

---
Hát, nem tudom. Szandra azt nyilatkozta (talán épp a Borsnak?;P), hogy CsudaPénisznek valójában nem ment a szex, mert gumiban nem volt képes...

Na most, ehhez képest terhesnek lenni, több, mint különös.:))))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 14:01:38

@vuvuzelafan: múlt héten volt egy poszt, Cukiságon, Mötley és Lemmy reloaded. Keress rá, tök jó volt! Asszem minden héten lesz egy

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 14:04:25

@_Molly: két eset lehetséges. 1. Mivel gumiban nem ment (egyébként meg micsoda duma már ez, de komolyan?!), így azt zárójelbe tették.
2. Végig használtak gumit és a csajnak szimpla feltűnési viszketegsége van és szerette volna megosztani a világgal, hogy már volt egy abortusza

dr. vuvuzelafan 2011.05.10. 14:05:04

@Benyeszke: erről akkor lemaradtam, de máris rohanok, és remélem, tényleg rendszeres lesz! Köszi az infót!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 14:05:13

@beacska: jóvanna, én még hiszek a csodákban! 10 év múlva már lehet, hogy nem fogok :D

_Molly 2011.05.10. 14:05:26

@Liller: "de ez milyen undorító már?!ki az,aki egy ilyen intim dolgot,mint a terhesség,egy ország elé tár?!"

Nem lehet, hogy ez is a manipuláció része? Szandra ezzel a látványos színjátékkal üzent Daninak: "Terhes vagyok, látod, így jártam, csak nem fox még te is bántani?"

beacska 2011.05.10. 14:08:51

@_Molly: ja, aztán a Dani olyan kis érzelgős mimóza lelkű ;D adta volna elő a Kristófnak.

_Molly 2011.05.10. 14:13:08

@nyílegyenes labirintus: "A problémák legfőbb forrása, hogy a nők mindig csak AZT akarják. Szerencsétlen férfiaknak meg folyton menekülniük kell. Hát micsoda világ ez kérem!"

Szerény véleményem szerint egy (szingli) ÚRIEMBER nem áll ellent egy nőnek, aki szexelni akar vele. Lásd.: Casanova, Valmont, Simon Templar, Lord Sincler ("Minden lében 2 kanál"), James Bond.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 14:21:50

@nyílegyenes labirintus: Személy szerint mindent megcsinálok, mert így neveltek! Gyakorlatias vok, fúrok, faragok, ha kell. Egy lámpa égő az semmi!!! Persze a férfinak igen, mert "jaj, Istenem, hol az égő", már itt megáll a tudomány, pedig ott van, ahol az elmúlt akár 30 évben! És akkor jön: "nem tudtam, hogy ott a helye, mindig mindent át kell pakolni"...Aztán amikor a nő feltápászkodik kicserélni, ő az első, aki beleszól, h "Drágám, ne úgy, hanem így..." Utána leül sörözni, mert jó munkát végezTÜNK...:P Mindig erősebb egy nő, mint egy férfi, mert amíg egy pasinak fizikai ereje van, egy nőnek lelki, ami sokkal megnöveli a fizikait is! :) Hű, ma igen okos vagyok:) (még a kutyaólakat is én csináltam, bizony :P:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 14:22:34

@nyílegyenes labirintus: Személy szerint mindent megcsinálok, mert így neveltek! Gyakorlatias vok, fúrok, faragok, ha kell. Egy lámpa égő az semmi!!! Persze a férfinak igen, mert "jaj, Istenem, hol az égő", már itt megáll a tudomány, pedig ott van, ahol az elmúlt akár 30 évben! És akkor jön: "nem tudtam, hogy ott a helye, mindig mindent át kell pakolni"...Aztán amikor a nő feltápászkodik kicserélni, ő az első, aki beleszól, h "Drágám, ne úgy, hanem így..." Utána leül sörözni, mert jó munkát végezTÜNK...:P Mindig erősebb egy nő, mint egy férfi, mert amíg egy pasinak fizikai ereje van, egy nőnek lelki, ami sokkal megnöveli a fizikait is! :) Hű, ma igen okos vagyok:) (még a kutyaólakat is én csináltam, bizony :P:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 14:28:32

@beacska: pontosan:) Dani bunkó lelkével úgyis leszarja, de Kristóf eldünnyögött volna vele...

terrortűrő tintatartó 2011.05.10. 14:28:43

@Éden Zina: ez a reklám amúgy mindig megvolt az elején? valamiért az a kényszerképzetem, hogy csak az első kufircgyanús összefoglalónál került elő...vagy elbambultam.

_Molly 2011.05.10. 14:28:58

@ladyandhenk: Nem a net, a fórum. Kb. 3x kell frissítenem nekem is, hogy megjelenjen végre a "Válasz erre". Aztán meg mégis lefagy, mikor üzit írok.:(((

Lehet, a nagy forgalom (látogatottság) miatt?:-o

_Molly 2011.05.10. 14:30:53

Az előzetesben én is úgy láttam, hogy Ádám és a Pápa Kristófot osztogatta rendesen. Vele kiabálnak.:(

Liller 2011.05.10. 14:31:23

@_Molly: de,nagyon is lehet,de attól csak még undorítóbb:)amúgy mi is erre jutottunk itt a kedves kommentelő társakkal,láthatod,ha visszaolvasod az 500-al ezelőtti kommenteket:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 14:31:50

@terrortűrő tintatartó: igen, csak az első eksön jelentektől kezdve van ez a reklám

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 14:38:41

@_Molly: Nekem meg mindent elmenteni, mert előszeretettel tűnik el az egész oldal és nincs kedvem mindig újra írni!:S

_Molly 2011.05.10. 14:39:17

Az előzetesből:

- "Én legalább létezem, te meg egy rohadt, kétdimenziós szar vagy" - mondja Kristóf a Pápának.

Később meg: "Te egy szar vagy", mondja Ádám Kristófnak.

_Molly 2011.05.10. 14:42:00

@Liller: Közben elolvastam, természetesen, naná! :)))

Csak olyan átkozottul nehéz kommentelni ezen a blogon, hogy ha éppen lehetséges, akkor gyorsan írok.

Örülök, hogy egyetértünk.:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 14:43:26

@_Molly: Hogy lehet Dani két dimenziós?:O

Hacsak nem vhogy furcsán vágták össze!:P

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 14:43:43

@_Molly: és ha ez valami feladat része? Vagy játék?

terrortűrő tintatartó 2011.05.10. 14:44:57

@Benyeszke: hehe, poéngyáros egy stáb :)

@_Molly: vagy valakinek - én még bízom a jó vágásban :) egyszerre a szereplőket (legalábbis az utóbbinál) nem látni.vagy de?

Liller 2011.05.10. 14:51:58

@_Molly: :)valami nem stimmel ma a blog.hu-val,fél óráig kommentelni sem hagyott...meg az is igaz,h mire elolvasol mindent,már semminek sincs létjogosultsága,mert vagy másról van szó,vagy már rég leírták,amit gondolsz...ezért kell reggel 8kor olvasni már a blogot:)

_Molly 2011.05.10. 14:53:47

@ladyandhenk: Lehet, Kristóf most jött rá, hogy kikerült az élcsapatból, és Dani már ki sem bújik Ádám hátsójából. Megérteném, ha ettől a felismeréstől kicsit ideges lenne hirtelen.

Vagy talán le akarják nyúlni a nőjét? Hiszen Alízon kívül csak Detti jöhet szóba, márpedig Ádámnak is és a Donnak is új párra van szüksége, ha most pasi jön be. Lehet, hogy rá akarták venni egy párcserére Pókkal, vagy ilyesmi, és ha nemet mond, akkor nem jó haver...

GL-581 g 2011.05.10. 14:57:47

@_Molly: Ez, hogy szarozzák egymást, eléggé komoly dolognak tűnik. Nem egy baráti cseszekedés szófordulata, hanem a komoly vitáké, kemény sértés. Aztán Kristóf feláll, mondván, hogy "ennyit nekem megér..."

Lehet, hogy az égvilágon semmi vita nem lesz ma, simán csak csúnyán beszéltek, vagy feladat volt, vagy tök más volt a téma.

Madárpók-effektus... :D
(Amikor azt hittük, hogy bunyó van, mert kiabálás hallatszott s mindenki felpattant a medence mellől, hogy "ezt én is látni akarom"... erre kiderült, hogy bemászott egy nyüszveteg madárpók)

_Molly 2011.05.10. 14:58:27

@terrortűrő tintatartó: Az elég egyértelmű, hogy Kristóf a Pápával kiabál, közben mutatják is Danit, (hanyat fekszik éppen) valamit válaszol is. Elég egyértelmű, hogy Kristóffal vitáznak.

Mikor Ádám szarozza le Kristófot, na, ott, tényleg nem látszik konkrétan, hogy hozzá beszél, csak a szituból következik.

_Molly 2011.05.10. 15:01:13

@GL-581 g: Csak reménykedem, hogy végre TÖRTÉNIK valami. Nem limbóhintózás meg seggre-pacsi, hanem valami igazi emberi dráma.

Liller 2011.05.10. 15:02:00

comment.blog.hu/2011/05/09/ismet_lehet_az_eden_hotelbe_jelentkezni
Nem jelentkezünk a következő évadra?
Átvették ők is sixx beceneveit,Ádám a király!:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:04:25

@_Molly: Élcsapatban eddig sem volt benne. szerintem, mert addig kellett, amíg nem volt Dani!

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.10. 15:09:43

@_Molly: "Szerény véleményem szerint egy (szingli) ÚRIEMBER nem áll ellent egy nőnek, aki szexelni akar vele.(...)"

De, ha nem mozgatja meg.. A férfi alapvetően igénytelen lábasjószág, ha valami nem jó/nem kell neki, a paprikás krumplitól a Trabanton át Minyonmellű Nikit is beleértve, akkor ez van! :)
Magunk között szólva, ha egy nő ennyire nyíltan felajánlkozik, SIX szavaival élve szűköl a királynak, hogy légyszi, tégy már valamit, az minden csak nem vonzó egy férfi számára. Nem hibáztatom a Don-t, egy nő ne süllyedjen ilyen mélyre. :P

kovacsem 2011.05.10. 15:11:00

@Liller: hát, mivel nincs bennem egy molekulányi szilikon sem, továbbá elmúltam már 30, és az IQ-m is magasabb, mint 50, én max az ÉdenSpecial-ba férnék be. :) én inkább szerkesztő szeretnék lenni, gonoszságokat kitalálni, hogy összegabalyítsam a szálakat, kiprovokáljam A Drámát, és pörgessem a műsort ezerrel. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:11:44

@Papucs Orrán Pamutbojt: erre mondják, h a férfinak a mindig elérhetetlen nő kell, nem?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 15:17:16

@kovacsem: szerintem IQ kikötés nem volt a paraméterek között :DD

kovacsem 2011.05.10. 15:19:04

@ladyandhenk: nem, gondolom, bár én nem sehol nem vagyok pamutbojt, de még csak egyujjas kifordított bundakesztyű se. nem elérhetetlen, de nem ilyen --- izé --- rámenős. Niki szörnyen viselkedik, és még ezt is képes überelni, ha leissza magát. vállalhatatlan, tényleg ez a jó szó rá. messze vagyok attól, hogy rajongója legyek a Királynak, de szerintem pont attól úriember, hogy nem él a felkínálkozó lehetőséggel. kizárt, hogy egy normális nő jobban érezné magát, attól, ha szánalomból használnák...

Liller 2011.05.10. 15:19:12

@kovacsem: én is csak a korom miatt felenék meg az elvárásoknak,se szilikon,se 50 alatti IQ,se escortos múlt...:)
de azért elnyaralnék ott egy 4 napot,úgyis én esnék ki elsőnek,mert átvernének,mert túl őszinte vagyok és mert szerelmes lennék:)))

kovacsem 2011.05.10. 15:20:29

@Benyeszke: néha az az érzésem, hogy az volt a kikötés: NE érje el az ötvenet.

Eruka 2011.05.10. 15:21:11

@_Molly: legalábbis a vágott anyag szerint!..... ma este okosabbak leszünk

kovacsem 2011.05.10. 15:22:05

@Liller: fel kéne vetni, hogy a rajongói klubból 10 szerencsés "tesztelhesse" az Éden2 helyszínét... hátha ráharap a V3. :)

Homeoffice 2011.05.10. 15:25:08

@kovacsem:

Én a 31 évemmel, majd 110 kilómmal és 190es magasságommal elvileg jó lennék, csak az a sörhas..:)))))
Jah meg a 120+os Iqmmal:)

Liller 2011.05.10. 15:26:03

@kovacsem: nem is rossz ötlet...csak az a baj,h túl kevés itt a férfi...:)mondjuk nem lehetne,h 10 szerencsés nő a rajongói klubból az első szériából a Kristóffal teszteli a hotelt?:)úgyis úgy helyszínen lesz

terrortűrő tintatartó 2011.05.10. 15:26:15

@_Molly: igen. a medencésre én is így emlékszem, aztán felzúznak a szobába - Kristóf és Ádám tuti(Dani passz), Kristóf el akarja mondani a saját verzióját, aztán Ádám lent szarozik valakinek(re), Kristóf meg felpattan. azt mondjuk el tudom képzelni, hogy Kalózunk megunta a basztatást és összekoccan Danival, de nem tudom elképzelni, hogy a Don ennyire gyökér módon ossza ki (noha Dani a lieblingje, de akkoris).

Eruka 2011.05.10. 15:27:00

@GL-581 g: egyébként a "nekem ennyit megér..." kijelentés, meg a csajok reakciója, hogy "nemáááá Kristóf" simán lehet, hogy egy sallerért állt fel (persze, hogy ő adja...), mert akkor tuti kizárnák, viszont ő gondolhatja azt, hogy inkább leken egy nagyot és távozik, de nem viseli tovább azt, amit...
Persze nem tudjuk, mi a gáz, mert sztem nem az, amit az előzetesben láttatnak velünk.
hűűűű, de kacifántosra sikeredett :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:27:52

@kovacsem: jó ötlet:) Nekem sincs se szilikon, megütöm már 51 IQ szintet (tessék megtapsolni), nekem sincs escort múlt és még szerelmes típus sem vok:)
Viszont könnyen dühbe gurulok:P

terrortűrő tintatartó 2011.05.10. 15:28:14

@kovacsem: áhá! te írnád a kamu kizárós leveleket. HACSAK, mi? ;)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 15:28:40

@Liller: na ez nagyon jó ötlet, maximálisan támogatom. Kérjük meg sixx-et hogy intézkedjen az érdekünkben! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:29:33

@ladyandhenk: kihagytam, hogy a 25 évemmel már lehet, h túlkoros vagyok a csajok között:) Ja, és nőként nézek ki (párom szerint), nem pedig lócadeszkának:)

Hana30 2011.05.10. 15:30:19

Ja, elképzelem Pókmajmot, miközben a Koumbiai nyaralásra készül és pakolja a bőröndjét:
pólók, zoknik, fehérnemű - megvan
nadrágok, pulóverek - megvan
terhességi teszt - megvan.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:30:55

@Benyeszke: utána meg mi verekszünk össze, hogy ki menjen, mi? :P

_Molly 2011.05.10. 15:31:33

@ladyandhenk: "Élcsapatban eddig sem volt benne"

Akkor helyesbítek.:) Sixx kifejezésével élve: eddig ő volt az egyik udvari bolond. Talán ezt a szerepet kezdte unni Kristóf.

Liller 2011.05.10. 15:32:42

@Benyeszke: remek!akkor mindenki benne van?:)
@ladyandhenk: igen,én is pont ezektől félek...25 vagyok és nem is egy Pók fajta...inkább KanosNiki,csak barnában és igazi mellekkel:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:33:03

@Hana30: folytatom:

óvszer - megvan, ja, nem, az nem kell, kitesszük, azért van a teszt, meg úgyis adnak a kolumb őslakók.

kovacsem 2011.05.10. 15:33:15

@terrortűrő tintatartó: de én ám!!! és ne tudd meg, milyen gonoszságokra vagyok képes. :)
@ladyandhenk: lócadeszka, ez tetszik. :)az 51-et megtapsoltam. :P
@Liller: úgy se rossz, bár én továbbra se vagyok igazi rajongója a kalóznak.

terrortűrő tintatartó 2011.05.10. 15:35:27

@ladyandhenk: nahát akkor tessék dönteni, mi a jobb? a lócadeszka, vagy előző az idomhiány szilikonnal történő pótlása? magácska szépen kiszavazta mindkettőt :) valami ellenpont csak kell a műsorba a vegytiszta genetikát súlyozandó :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:35:35

@_Molly: lázadás van, trónfosztás, puccs stb., ejjjjj, de csúnya dolog!

Liller 2011.05.10. 15:38:22

@kovacsem: tőlem bárki jöhet,ha kalóz ott van!:)te kit szeretnél?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:39:04

@kovacsem: hálás köszönetem a tapsért, eljutott ide, jól esett; sokat küzdöttem érte, hogy elérjem az 51-et:) Úgyis azt tartják, hogy a jogászoknak nincs több:P:P

GL-581 g 2011.05.10. 15:39:05

@ladyandhenk: Nagy pajtija volt a Donnak, ők hárman voltak a mag szerintem. Nagyjából a Jennyvel történő összeköltözés óta távolodik Kristóf, ő is mondta, hogy egyre többször csak ül és mereng csendben, s gondolkodik magában. Jenny távozása kicsit kikészítette szerintem.

@_Molly: Viccen kívül, szerintem ma lesz dráma dögivel...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 15:39:44

@Liller: én még kérném a Csudálatos Pöcs tulajdonosát is ha lehetséges :D

Liller 2011.05.10. 15:41:53

@Benyeszke: őrá igyekszem nem gondolni,mert túl csudálatos:)asszem ha egy légtérben lenne velem,akkor úgy viselkednék,mint a Kanos:)
gondoltam is rátok szombaton,mert találkoztam a saját csudálatos pöcsömmel,akit ráadásul ugyanúgy hívnak...és felidéződött bennem a szépséges múlt,amikor még ő is köztünk volt:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:42:06

@GL-581 g: mereng,gondolkodik, de vaj' miről? Nehéz ám ezt elhinni:P

kovacsem 2011.05.10. 15:42:39

@Liller: öngyilkos Levi lelkét Dani testébe töltve. lehet? :)

Liller 2011.05.10. 15:43:19

@kovacsem: lehet.támogatom!:)de azért össze nem vesznénk rajta:)

kovacsem 2011.05.10. 15:43:44

@ladyandhenk: van egy kitűnő ügyvéd cimborám, Hozzád hasonló szarkasztikus humorral. már értem... :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 15:45:40

@Liller: nekem nagyon hiányzik, még a tévén keresztül is eléggé megnyerő volt...régi szép idők :D

Liller 2011.05.10. 15:47:02

@Benyeszke: nekem is nagyon hiányzik...de biztos vagyok benne,h jelenleg Nikinek hiányzik a legjobban:)

Hana30 2011.05.10. 15:47:19

@ladyandhenk: Hát én az idén töltöttem be a 31-et, tudok olvasni (sőt szoktam is), szőke vagyok, de azért több eszem van, mint egy növények, ellenben kicsi a mellem és nem szilikon. Ja, és fontos infó, hogy szívlapátot csomagolnék a bőröndömbe. Vajon érdemes jelentkeznem?

Remélem a Viasat olvasgatja rendesen a kommentjeinket és tanulnak belőle némi TAKTIKÁT! Esküszöm, az itt összegyűltek "sakkozásába" sokkal több fantázia szorult, mint a Viasat valódi szerkesztőibe. A remény hal meg utoljára. Viszont az megnyugtatóan hatott kicsiny lelkemre, hogy six továbbra is ír majd hogy voltokat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:48:13

@terrortűrő tintatartó: én annak örülök, ami van:) Nem 'A' kosár, hanem minimum 'C'(modelltől függően). A lényeg, h legyen elégedett magával! Szandra, amilyen deszka, legalább elégedett önmagával, ez látszik rajta! Niki meg jól néz ki "szilikonostul", én csak tárgyilagosan közöltem, h nekem nincs szilikonom :P:P:P:P

kovacsem 2011.05.10. 15:48:14

@Benyeszke: oké, neki se állt túl jól az alkohol, elismerem. :)

GL-581 g 2011.05.10. 15:48:48

@ladyandhenk: :DD Igen, ez valóban rejtély. :)

@Benyeszke: Tényleg nagyon hiányzik a hotelből Levi. A terasz már elkezdett öntisztulni... :(

kovacsem 2011.05.10. 15:50:08

@ladyandhenk: a kicsi cici legalább kisebb eséllyel indul csüggedésnek. :) amúgy meg minden mell szép, csak viselni kell tudni. :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:51:10

@kovacsem: Én még csak pályázom a jogász címre, de minden igaz 3 államvizsga múlva... Ha esetleg keresne a barát egy frissen végzett emberkét:P Ja, egyébként nem lesz szokásom kikezdeni a főnökömmel (legyen nő v. férfi):)

Kivétel 2011.05.10. 15:51:49

Én meg a korhatárba nem férek bele...:( Pedig tartom magam annyira jó nőnek, hogy simán vállalhatnám, már ha mutogatni akarnám magam a fél világnak... de nem akarom:)

Hana30 2011.05.10. 15:52:51

@GL-581 g: Amint a Dani betette a lábát, Kristóf el volt felejtve. Vagy nem emlékeztek arra a képre, hogy az ágyon fekszenek Ádám és Dani és az ágy végébe összekucorodva ül Kristóf. Ez tökéletesen lefedi az erőviszonyokat. Ádám kedveli Kristófot, de csak másodhegedűs addig, amíg a Dani ott van. A feláldozható kategória.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:53:43

@Hana30: Igen, tőlem jöhetsz, de remélem, h elég gebe vagy egy ilyen műsorhoz, azokat veszik fel! :)

@kovacsem:

ez nagy igazság!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 15:54:18

@Liller: nem-nem, Nikinek akkor és ott hiányzott, novemberben vagy mikor :D Most szerintem nekünk hiányzik jobban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:55:10

@Hana30: erre gondoltam, csak nem volt kedvem ilyen szépen, összefoglalva leírni:)

Hana30 2011.05.10. 15:57:02

@ladyandhenk: :))))) Ja, igyekszem, igyekszem, már szedem a fogyibogyókat :)))))

GL-581 g 2011.05.10. 15:57:44

@Hana30: Emlékszem a jelentere, s igazad van. Feláldozható kategóriás. :((
Bár, a Donnak most már mindenki az (önmagát is beleértve!), aki nem Szent Dani. Nem értem, mit sztárol ennyire azon a mamlaszon. :/

Hana30 2011.05.10. 15:58:14

@ladyandhenk: egyébként meg tutira nem vennének fel: én tényleg tudok táncolni!!!! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 15:58:21

@Benyeszke: Őt, biztos, h nektek hagynám:P Valakiért nem kellene libaverekedést tanúsítanunk:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 16:00:01

@Hana30: Akkor engem felvennének, bár én meg főzni tudok:), akkor talán engem sem...Brühühü, kezdek lemondani a kokaintúráról!

terrortűrő tintatartó 2011.05.10. 16:00:33

@ladyandhenk: nem kötekedtem, csak ha már, akkor milyen vetélytársakat szeretnél inkább? :)

Hana30 2011.05.10. 16:00:45

@GL-581 g: Akár milyen lassan beszél, én akkor is Kristófot kedvelem a legjobban. Sajnos nagyon sebezhető srác.
A Donnak tényleg csak a Dani számít, amit viszont nem nagyon tudok hová tenni. Szent Dani hétköznapi, felejtős figura. Nem igazán képes összefüggő mondatokat alkotni és rém bunkón tud viselkedni. (Lásd Laci). Nálam elásta magát.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 16:01:28

@ladyandhenk: nézd meg a seggét jó alaposan és aztán dönts! :D

Liller 2011.05.10. 16:02:58

@Benyeszke: van benne valami...:)
@terrortűrő tintatartó: nem arról volt szó,h csak tesztelni mennénk a hotelt?nem lennénk vetélytársak,csak nyaralnánk,és testvériesen osztozkodnánk:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 16:03:46

Jut eszembe! Nem ide tartozik, de talán az illetékes olvassa:P:P Egy írás igazán megemlékezhetne az Euróvíziós Dalfesztiválról is, talán Kati megérdemelné, hogy dicsérjék!

kovacsem 2011.05.10. 16:05:08

@Liller: igen, szerintem sem vetélkedni mennénk. :)

GL-581 g 2011.05.10. 16:06:21

Kinn van a mai előzetes. Nem látni Robikapát, a szobában, amikor a srácok bezárkóznak tárgyalni valamiről komoly fejjel), egy ismeretlen hang azt kérdezi, hogy "Ne mondjam el, mi volt ma?" Mire a Don válasza: "Nem kell, Kristóf már elmondta." Ádám, Dani, Kristóf ugye nem lehet, Laca az ajtónál van, Robira meg nem emlékeztet... talán az új?
Az új gyerek rögtön valami durva dologgal nyit?

Este mutatják Kristófot, Ádámot, Alizt, Lacit. Ők a jelek szerint maradnak...

terrortűrő tintatartó 2011.05.10. 16:06:37

@Liller: ööööö, tényleg. elragadott a hév :) (ráadásul nyaralnánk helyett azt olvastam, hogy nyalnánk, kicsit fel is szaladt a szemöldököm :D )
kérdés: ha csak teszt, stáb akkor is lenne? csak hogy hogy készüljek :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 16:07:34

@terrortűrő tintatartó: Igen, felfedezésről volt szó, kamerák nélkül:)

Egyébként nekem a személyiség lenne a lényeg, nem a külcsíny...! Szerintem, ilyen téren magasan verném az összeset, na nem nagyképűségből mondtam, na.................:)

Liller 2011.05.10. 16:09:44

@terrortűrő tintatartó: jaj már,ilyenek ezek a nők,ha elragadja őket a hév,egyből a vetélkedésre gondolnak:)))
nyalni nem szoktam,de ki tudja,mit hozna ki belőlem egy ilyen helyzet:)és akkorát nevettem ezen,h beleremegtek az iroda ablakai:)
ne legyen stáb,szégyellős vagyok

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 16:10:15

@Benyeszke: megnéztem:) Ő pingpongozott? Mert nem úgy néz ki:P Bezzeg az én párom... Komolyan az asztalisok a legjobb fenékkel rendelkező egyedek. Magasan verik a táncistákat, szerintem:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 16:11:49

Alíz azt mondja az előzetesben Szandrának, hogy te kiejted a Tomit és marad az Ádám...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 16:13:16

@Benyeszke: vagy Danit, bassza meg, pedig azt hittem tudok valamit. Valaki hallgassa meg

terrortűrő tintatartó 2011.05.10. 16:14:34

@ladyandhenk: vettem, már annyira kombinálok, hogy nem is figyelek rendesen :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 16:14:35

@Benyeszke: már miért lenne jó, ha maradna Dani, mármint Szandra szempontjából!?

kovacsem 2011.05.10. 16:14:52

@Liller: de, legyen stáb, csak ne mindenütt. lehet a nappaliban, az étkezőben, a medencénél, hogy akik kiröhögik a rajongókat, sárguljanak az irigységtől, miközben mi barnulunk. :) és hozhatna próbalevelet Isaura, esetleg valaki kaphatna valami könnyű, titkos küldetést. (pl. nevettes meg mindenkit!) :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 16:16:59

@kovacsem: Végül is kamera is lehet, fel kell venni a legjobb pillanatokat! :) Mégis csak nyaralunk:)

Hana30 2011.05.10. 16:18:43

@ladyandhenk: Főzni is tudok, úgyhogy végképp gyanús a kiesésem.:)Ráadásul nem smárolok le mindenkit, aki szembe jön velem, és kifejezetten libabőrős leszek a zsinórtangától. Más minden stimmel :)

Liller 2011.05.10. 16:21:20

@kovacsem: ne,a medencénél ne legyen,nem szeretem,ha fürdőruhában látnak:)
de amúgy tetszik a terv,levél mindenképpen legyen,imádok hangosan felolvasni:)

Hana30 2011.05.10. 16:21:37

@Liller: Az baj, ha szégyenlős vagy, mert mutogatnák a szerkik a csupaszodat egyenes adásban :)

Hana30 2011.05.10. 16:22:46

@ladyandhenk: Ezzel azért vitatkoznék:)))))))

Liller 2011.05.10. 16:22:51

@Hana30: sztem a baj ott kezdődik,h "csupaszom" sincs:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 16:23:45

@Hana30: te sem? Nahát, előnyben a Szekszárdiak!:) Lehet, hogy az övék a műsor már:)

Hana30 2011.05.10. 16:25:00

@Liller: Ja, akkor pláne téged mutogatnának!!! Bent mindenki csiga.

kovacsem 2011.05.10. 16:25:20

@Hana30: esélytelen vagy. :) a zsinórtangáig hittem Benned, de ott összeomlott minden. :)
viszont úgy tűnik, nem vagyok elég nagy rajognó, mert nem tudom, hol lehet megnézni a mai előzetest... :(

terrortűrő tintatartó 2011.05.10. 16:25:47

@GL-581 g: na, most megnéztem a tegnapi végét, a szobába fiúk be, Laci ajtót csuk, Dani terasz felé áll, Ádám középen háttal és szerintem Kristóf az, aki kérdezi: "Ne mondjam el előtte, hogy mi volt ott?" erre Ádám: "Ne, nem kell, mert már tudjuk."

viszont ha esetleg este tényleg nem megy ölre a hármas, akkor baromi jó a vágás! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 16:26:16

@Hana30: Vitatkozz:) Egy versenyző asztalisnak elképesztő feneke van, mert mindig berogyasztott lábbal állnak az asztal mellett, ami meglátásom szerint, kerekíti a feneket:D

Hana30 2011.05.10. 16:27:07

@Liller: "ne,a medencénél ne legyen,nem szeretem,ha fürdőruhában látnak:)
de amúgy tetszik a terv,levél mindenképpen legyen,imádok hangosan felolvasni:) "

- üdv a klubban, bár így nem fognak beválogatni!főleg, ha még számolni is tudsz, akkor már számot sem kapsz a castingon!

Liller 2011.05.10. 16:29:29

@Hana30: igazából sztem a veet támogatja ezt a műsort,nem a lifestyles...legalábbis ahogy a példa mutatja,hatékonyabb a termékük:))
engem tutira nem válogatnának be,már számolni nem tudok:)ezért mennék csak hotel-tesztre nyaralni:)

Hana30 2011.05.10. 16:30:35

Na, lányok, mára ennyit. Holnap találkozunk.

terrortűrő tintatartó 2011.05.10. 16:32:18

@Benyeszke: hát, marha szar a hang, úgyhogy csak kábéra:
Aliz: "Ejted a Danit és marad az Ádám..." Pók: "Hülye vagy? A Niki is velünk van."

kovacsem 2011.05.10. 16:32:30

Szép estét, Hana30. :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.10. 16:33:44

@Hana30: nocsak, szintén irodista? :P
jó szurkolást estére, cső Csajok :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.10. 16:34:49

Én nem tudom mi ütött belém, de tegnap pont akkor kapcsoltam oda, mikor a fiúk egymást szivatták, és gurultam a nevetéstől. Nagyon bejönnek ezek a szerkik által generált játékok. És ahogy nézem, a csipetcsapatnak is.
Mondjuk a Kristóf-kiejtős dolgot jobban meg lehetett volna csinálni, ha 2 külön levélben, elhúzva adják be a népnek, hogy 1. kiesik 2. visszajön, ha....
Jobban gúvadt volna királyék szeme.

kovacsem 2011.05.10. 16:35:33

@terrortűrő tintatartó: neked is véget ért a móka mára? :) nekem még vagy másfél óra gályarabság van. :(

kovacsem 2011.05.10. 16:36:53

@neccharisnyás útonálló: igazad van, sőt, lehetetett volna rajta csavarni, hogy: valaki a bűnösök közül átvállalhatja a büntit, vagyis kimehet önként

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.10. 16:47:22

@kovacsem: Most nézem, valaki már írta korábban, amit én is észrevettem, történetesen, hogy Kristófnak TÉNYLEG beszóltak a szerkik telefonon Ádámék beugrató poénja után. Szal ha nem cseszik el a levezetést, borzalmas nagyot vihogtam volna pápáék halálra szeppent fején. Én gonosz! ;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.10. 16:51:37

@Hana30: Nekem az is tetszett, mikor a szobában Niki szónokol, hogy újabban hogy kivetkőzött magából, erre Ádám: te már az elején is ilyen voltál.
És az a röhej, a többiek, még Pitta is így látták már akkor is, csak Niki még nem produkálta annyira magát (vagy nem mutatták nekünk) Ez a csaj tényleg ennyire nincs tisztában saját magával?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.10. 17:01:40

@GL-581 g: Most nem azért, de az itteni emberek nagy része szerint is netto hülyeség volt a hajgumis konteo. Ez a sima "félszemű a vakok között" eset, amiből Ádám is olyan jól megélt eddig. Nem kell hozzá beépítettnek lenni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 17:05:39

@Liller: Akkor nem tom, h miről beszéltünk eddig. Esélyed sincs...Az a legelső feltétel!!!!!!!!!! Lecsekkolják minden jelentkezőnél:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 17:09:16

@Liller: Akkor nem tom, h miről beszéltünk eddig. Esélyed sincs...Az a legelső feltétel!!!!!!!!!! Lecsekkolják minden jelentkezőnél:P

Liller 2011.05.10. 17:15:47

@ladyandhenk: na varj,ez most mire vonatkozott?a nem letezo csupaszomra vagy a szamolasi kepessegeimre?:)

Liller 2011.05.10. 17:15:56

@ladyandhenk: na varj,ez most mire vonatkozott?a nem letezo csupaszomra vagy a szamolasi kepessegeimre?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 17:16:43

@neccharisnyás útonálló: egyszer nyilatkozta, hogy ő majd megmutatja magát, mert ez tetszik a show szempontjából! Na, tessék, megmutatja:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 17:22:40

@Liller: még a nem léteződre, csak épp eddig kellett várni, amíg el tudtam küldeni:S Jó sok időbe telt, nem?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 17:58:27

Igazából... ha nekem van igazából szókincsem, és igazából használom is, no meg aztán igazán tudok tenni a nyerésért valami igazit, akkor igazából van esélyem úgy igazából bekerülni és igazából nyaralni? Igazából... ha nem isztok igazából sokat, akkor igazából megcsókolhatok majd valakit, úgy igazából! :)

beacska 2011.05.10. 18:00:41

@kovacsem: jelentekezeeeem!!!(ugrál, majd kiesik a padból) ;D

beacska 2011.05.10. 18:01:32

@Liller: ...és én harukával a Danival...hogy ne legyen összeveszés ;D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 18:03:14

@beacska: feltételeket tudod prezentálni? (mindjárt nem ugrál és nem esik ki a padból):P

beacska 2011.05.10. 18:13:35

@ladyandhenk: a teszteléshez simán. Ott nincs korhatár, igaz? IQ-határ, talán átlépve...és vannak rajtam helyek, amiket borotválok ;D. a szilikon...az nincs meg...tangabugyi megvan, de nem zsinór (de ha kell, beszerzem)...mi kell még a teszt verzióhoz?...jaaa, hajfesték. Nekem az is kell!!!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 18:27:29

@beacska: Főzni tudsz-e? Olvasni? Éne... izé... zenére óbégatni, rángatózni, esetleg rúdon pörögni?
(Óvszert vigyél, vagy ketten jöttök haza! :) )

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 19:02:37

@beacska: Én még nem őszülök:)

Ehem, a tesztet se felejts(e)d el!:)

Micsoda mondat, kérem szépen! :P

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 19:17:30

Kellene egy divatos beszavazó-show. Az itt jelentkező kommentelőkre szimpátiaszavazás lenne az őket olvasó Éden1 játékosok által. Mert az Édenben minden véleménynek súlya és következménye van. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 19:49:20

@mosoly73: ehhez az kéne, hogy az Éden 1 minden szereplője tudjon olvasni...itt megbukott a dolog...jaj lehet hogy engem nem szavaznának be :D

@ladyandhenk: tényleg mik is a feltételek? Tudok folyékonyan olvasni, sőt még hangosan is...van zsinórtangám de még nem hánytam benne soha, egyébként alkoholtól hányni kiválóan tudok. Mindig oregánóval készítem a paprikás csirkét de sajnos nincsen rózsaszín plüss melegítőm. Mi kell még? :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 19:53:49

@beacska: szerintem ha sok a jelentkező Kristófra, Liller meg én elleszünk a Csudálatos Pöccsel is, nem @Liller? :P
Danit szabadon vihetitek!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 19:54:27

@Benyeszke: azt még most nem tudjuk, h mi van még:), nincs vége a műsornak, addig sok minden kiderülhet még:) Hogy állod pl a seggre verést papuccsal?

GL-581 g 2011.05.10. 19:57:50

@neccharisnyás útonálló: Ebben is van igazság... Kristófé volt a hajgumis ötlet, s ezzel mindent elmondtam. :D

Egyébként arra rájött már valaki, hogy Pókmajom hogy akarja Niki itatásával szétszedni Alizékat?
Nem egy Bonaparte a csaj. :)

fruzsii96 2011.05.10. 19:59:53

Sziasztook.:)
Két dolog is feltűnt a tegnapi résszel kapcsolatban:
1. A T69-esnek iszonyú deformált csöcsei vannak ebben a ruhában.xDD (legalábbis a végén, mert az elejéről lemaradtam)
2. A Pókmajom nem lehet terhes! Vagyis terhes az lehet, de a tüneteket nem kéne még éreznie. Hiszen mikor volt a legutóbb a Krisztiánnal? 10 napja? Két hete? Ilyenkor még rohadtul nem lehetnek hullámai, meg hányingere meg ilyenek...:D Legalábbis szerintem.xDD De bocsánat, ha hülyeséget mondok.:)
Amúgy figyeljétek meg, ha sokáig dumál a T69-es, és épp nincs semmi a keze ügyében (korlát, szék...stb.) akkor nagyjából 10 másodpercenként szétnyitja a kezeit aztán újra összekulcsolja. És ezt így egyfolytában.xDDD Szerintem rohadt idegesítő.:D
Na ennyi volt a véleményem.:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 20:01:56

@Benyeszke: Erre nem gondoltam, hogy tudnak-e olvasni! :))))))
Ha meg felolvassák nekik, az se biztos, hogy megértik. Lindának meg többször is kell ugye. :)

Dani árfolyama jelentősen esett! :)
Siessetek a stipistopival, az uccsónak csak Prosztó marad! Még Szöszi is inkább. Ő nem káromkodott és virág-szívecskét is tud! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 20:03:31

@ladyandhenk: eddig se volt feltétel -úgy tűnik - a másik nemhez vonzódás.:-P :)

Liller 2011.05.10. 20:05:19

@ladyandhenk: szarakodik ma a blog.hu...igen,tudom,h a csupaszsag elvaras,de nem csak emiatt nem lenne eselyem:
@Benyeszke: bizony,bizony,az o csudalatossaga amugy is jobban vonz,mint a kristofe!:)
Jol latom,h proszto senkinek sem kell?:)

beacska 2011.05.10. 20:05:32

@mosoly73: főzni tudok, sütni is. Olvasni akár hangosan is...óbégatni pompásan. Főleg vezetés közben ;D

beacska 2011.05.10. 20:06:14

@ladyandhenk: milyen tesztet? (sűrű szempilla rebegtetés zavartan)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 20:08:30

@beacska: ajajj, asszem túlképzett vagy! :) Te még a titkos küldetést is teljesítenéd rendben! :)

beacska 2011.05.10. 20:08:44

@Liller: najó, Dani mellett bevállalom nagy duzzogva ;D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 20:10:53

@Liller: nem rossz pasi az, de nem kellene, szeretem a hűséges pasikat!

Liller 2011.05.10. 20:12:45

@beacska: :)))meg kell hagyni,nagyon szep,de tenyleg annyira proszto,h nekem o csak nagyon sok vodka red bull utan menne,ugyh a tied lehet!:)
Laci kinek kell?:)esetleg gyermekre vágyók?:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 20:15:31

Aztán tudjátok-e jól tartani a sponzorbögrét? :)

Liller 2011.05.10. 20:15:52

@ladyandhenk: az egy dolog,h nem huseges,de meg a lelke sem szep,rosszindulatu...ezert szeretem en a kristofot:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 20:16:02

@ladyandhenk: hát persze, de azért valakit (mindegy hogy milyen nemű) választani kell mert ugye az Édenben pár nélkül...:D

Liller 2011.05.10. 20:17:53

@mosoly73: a bogre-tartas menne,de enni sajnos nem tudok olyan szepen,mint az adam:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 20:20:13

@Liller: pont ezt akartam írni...ki tud úgy enni mint Ádám?

Liller 2011.05.10. 20:22:26

@Benyeszke: senki.nem veletlenul o a kiraly!:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 20:24:58

Ahogy olvastalak titeket, nagyon necces a bekerülésetek! :( Túl jók vagytok! :)
Attól tartok a mostaninál is üresfejűbb de az Éden18+ megtöltésére alkalmasakat fognak betenni. :( Viszont ők a másik szponzort tudják majd bemutatni (óvszer)! :)

haruka 2011.05.10. 20:27:16

@beacska: jaj, mire kell jelentkezni? le vagyok maradva! :D

tegnap egyébként priceless volt, ahogy Szandra magyarázta Lindának, hogy azért nem szereti, mert alpári, és egy nő legyen nőies, mit ő. LO Fucking L.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 20:27:35

@mosoly73: erre azért ne vegyél mérget...mármint az óvszeres dologra. Minek az?!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 20:29:39

Fiúk nem jelentkeznek? Kivel mennének be? Aki nem siet Jennit kapja, és tilos füldugót bevinni! :)

GL-581 g 2011.05.10. 20:37:20

@mosoly73: Stipistopi Pocok! Többek közt azért, mert aranyosan beszél, még a néma H-kat is kiejti böcsülettel. :D

És ki viszi Minyonmellűt?

beacska 2011.05.10. 20:39:45

@GL-581 g: nnna, benned nem csalódtam ;D voltál már közönségtalálkozón megkörnyékezni Alízt?

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.10. 20:44:50

Az ÉH facebook oldalán meghirdetett napi játék szerint a fiúk döntése értelmében valaki elhagyja a hotelt a mai adásban...
("Melyik játékosnak kell elhagynia a fiúk döntésének értelmében az Éden Hotelt?")Hmm..

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 20:46:45

@GL-581 g: De aztán biztos párja legyél, ne hagyd cserben! :)
Nikivel mindenkinek smárolni kell! Erre felkészültél?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 20:48:55

@Papucs Orrán Pamutbojt: Lehet Kristóf másra szavaz és ezért lesz a balhé?

beacska 2011.05.10. 20:50:15

@Papucs Orrán Pamutbojt: szerintem nem a maiban, mert 21.25-től, holnap 18.00-ig lehet szavazni. Tehát, ha nem az értelmi képességeinket tesztelik (:D), akkor csak a holnapi adásban lesz.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 20:50:16

Robin kívül mindenki volt az előzetesben. Ja meg újfiú nem.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.10. 20:52:41

@beacska: Azért gondoltam, mert általában az aznapi műsorral kapcsolatban teszik fel a kérdést (lásd tegnap a limbó verseny) Nem is a mi értelmi szintünket tesztelik, de Bunkópesta és Póki rajongóknak is kell sanszot adni :))

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.10. 21:02:21

@mosoly73: Bemásoltam amit írtak, szerintem bármelyik... De biztosan valamilyen játék vagy küldetés keretein belül menne ki az illető, ha igaz az infó. Érdekes lesz minden esetre :)
Mondjuk fura, egy ilyen ziccert kihagynak a szerkik, hogy legalább fél mondattal utaljanak arra, valaki a következő adásban elhagyja a hotelt?

GL-581 g 2011.05.10. 21:09:02

@beacska: "nnna, benned nem csalódtam ;D voltál már közönségtalálkozón megkörnyékezni Alízt?"

Áh, nem állok oda az autogramkunyeráló lemmingek közé. Én a spontán, sorsszerű találkozások híve vagyok. Egy szombat este váratlanul egymásba botlunk, és én elvarázsolom a fellépésemmel és a kisugárzásommal. :D
(*Eszébe jut a múlt szombat, vonyítva röhög*)
:DDD

@mosoly73: Az első Pókmajomig biztosan. Aztán majd mást nem, szíjjelszaggatok néhány begóniát, szerelembűl. :D

@Papucs Orrán Pamutbojt: Én nem hiszem, hogy iq-teszt. Szerintem simán lehet, hogy a maiban lesz benne. :) Ez tényleg oka lehet annak, hogy hirtelen elkezdik kutyázni Kristófot.

Pár perc, és kiderül minden... (bal hüvelykem bizsereg, a mai tényleg ütős rész lesz :DD )

Tordas 2011.05.10. 21:10:54

@Liller: Ha nem szégyelled használni a csudapinát akkor nem feltétel a csupaszság. Kb. ez az egyetlen elvárás.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 21:13:48

Kezdődiiiiiikkk.... apa kezdődiiiiiikkk...
Gondoltam előbb elküldöm, mert mire frissít...! :))))

Bubba Rogowski 2011.05.10. 21:32:02

Ezt a "randit" nem bírom nézni, annyira ciki....

GL-581 g 2011.05.10. 21:32:25

"Hátha visszatér a segg az életedbe, mint testrész." Kristóf ma humoránál van! :DDD

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 21:32:54

Dani lopkod Kristóftól? Ez mindig lop vmit vkitől.

haruka 2011.05.10. 21:34:40

@ladyandhenk: nekem a feje nem tetszik valamiért, de a teste szerintem jó.

GL-581 g 2011.05.10. 21:37:25

Hopp, ez elég szemét csavar!

Bubba Rogowski 2011.05.10. 21:38:43

öööö, most mi van? védettséget kap ez a táncoslábú fiú, de mi a másik lehetőség, amin Dettinek törnie kell a buksiját? lemaradtam

haruka 2011.05.10. 21:39:29

@Bubba Rogowski: vagy párcsere, és Kristóf nem állhat mögé párválasztón, vagy megtartja, de akkor az új srác védett.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 21:39:58

Lesz még 1 csavar Kristóf és fiúk döntenek vmiről/vkiről.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 21:40:35

Azért ne felejtkezzünk el Wolf KAtiról sem az m1-en! Már a 8. számnál tartanak! Hajrá Kati!

GL-581 g 2011.05.10. 21:41:18

A srácok kivágják az egyik csajt? Műfogat? Nikit?
(az előzetes miatt pedig újabb elismerésem a szerkiknek)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 21:41:42

Ha védett lesz, akkor Kristófot is kiteheti, csak a párcsere lenne jó.

beacska 2011.05.10. 21:42:18

@haruka: arról nem volt szó, hogy K. nem állhat mögé. csak kiköltözik, nem?

Bubba Rogowski 2011.05.10. 21:42:27

@haruka: köszi, dráma van a javából...hát Kristóf álljon Alíz mögé. Megoldottam

haruka 2011.05.10. 21:43:10

@ladyandhenk: Detti összebútorozik az új sráccal, Kristóf meg mehet a szingliszobába.

@mosoly73: stratégiailag a párcsere lenne jó, Kristófot simán be tudnák állítani Alíz mögé.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 21:43:26

Nnnna megérte játékot és randit nyerni :)))))))

Bubba Rogowski 2011.05.10. 21:44:04

Biztos morgott már érte valaki, de nem kéne ilyen sűrűn megszakítani Éden Hotellel a reklámokat...

haruka 2011.05.10. 21:44:25

@beacska: ömm, én úgy értettem, hogy nem is állhat be mögé, de lehet, csak kitaláltam. :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 21:44:34

@haruka: igen, beállhat Detti mögé is majd, ő meg bent tartja, nem?

Bubba Rogowski 2011.05.10. 21:44:37

naggggyon flegma az új gyerek

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 21:46:46

Kivételesen Kristófnak drukkolok:)
Ez az Attila már idegesítő:D

Bubba Rogowski 2011.05.10. 21:46:51

Ennek az Attilának egy "fej vagy gyomor"?

GL-581 g 2011.05.10. 21:47:09

Nabazmeg! BunkóPesta unokaöccse megérkezett!

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.10. 21:48:41

"Na most h*gyoztam le a lábamat!" :DDDD Prosztó nagy arc :D

haruka 2011.05.10. 21:48:48

de miért pasi ment be már megint? én ezt már unom! ez a gyerek meg ráadásul paraszt is.

haruka 2011.05.10. 21:49:39

@ladyandhenk: na, mondtam, nem állhatott volna be mögé.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 21:50:20

@haruka: Paraszt????? Szép kifejezés! Detti fog így repülni!

Bubba Rogowski 2011.05.10. 21:50:53

NA erre most kíváncsi leszek...

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.10. 21:51:12

Visszanyal a fagyi :D Detti megy a levesbe :)

Bubba Rogowski 2011.05.10. 21:51:52

ááá, ahogy Attilát okosítják a csajok...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 21:52:00

@Papucs Orrán Pamutbojt: Lehet, h azért fognak haragudni Kristófra, mert nem küldni el!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 21:52:55

NEm mellé álltak, basszus, hanem magukat féltik, de gáz...:S

Bubba Rogowski 2011.05.10. 21:54:38

és a Csudapina újra akcióban

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.10. 21:55:24

Istenem Pókmajom.. Lassúbeszédű Dettit ismeri 3 hete? a Srácok jelentős részét pedig az eleje óta... Póki pedig már elkezdte behálózni az új srácot... Áááá de irritál az ilyen emberképződmény...

horee6 2011.05.10. 21:56:18

tömegverekedést akarok!

GL-581 g 2011.05.10. 21:56:33

@Papucs Orrán Pamutbojt: Úgy tűnik...

@Bubba Rogowski: És ő volt az első, aki felfogta, hogy mi a srácok döntésének lényege. Csak egyet veszélyeztetnek, vagy kettőt. Nem csak csudapinája van, de logikai érzéke is. Sokkoló! :D

Ez a srác már most irritál. Inkább küldjék be BunkóPestát és PösziCsigát kézenfogva!

haruka 2011.05.10. 21:57:22

no, én jelentkezek azonnal az Éden 2-be! :D

@ladyandhenk: hát ja, ilyenkor nagy az összetartás.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 21:57:29

@Papucs Orrán Pamutbojt: Számomra inkább ő, mint Ádám! Ő nyíltan vállalja, hogy tesz valamit és átgázol a másikon, míg Ádám meg nem...Milyen stílusban beszélnek amúgy is Dettiről, szegény, sajnálni fogom, ha kiesik:(

GL-581 g 2011.05.10. 21:59:27

Detti basszus, te a 'gondolkodás' szót legközelebb akkor ejtheted ki, ha előtte megnézted a szótárban a jelentését!
"Kitartottam melletted" na ja...

Pókmajomnak meg igaza van.

haruka 2011.05.10. 21:59:57

Detti nem értem, miért nem látta át a helyzetet, nem értette a kérdést? így járt szegény.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 21:59:57

Anyám, Szandrának van a legtöbb esze, igaza volt. Detti meg, szegény:(

Bubba Rogowski 2011.05.10. 22:00:42

@GL-581 g: na de ha újfiúnak nincs védettsége, akkor ő is veszélyben lehet, nem? vagy már én is tiszta láma lettem?

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.10. 22:01:19

@ladyandhenk: Dettivel semmi bajom alapvetően :) De lehetett volna annyi esze, hogy tudja, ezzel a döntésével nemcsak Kristóf, de az összes srác ellenszenvét elnyeri. Sajnálom, mert aranyos csaj volt.. :((

horee6 2011.05.10. 22:01:44

na, most a lányok kollektívan utálják a fiúkat! :)

haruka 2011.05.10. 22:02:55

Szandra még jó, hogy örült volna a védettségnek, rögtön rámászott volna a srácra, aztán kiejtett volna valakit. most meg előadja a nagy hőst, aki majd megbosszulja. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 22:03:25

@Bubba Rogowski: Ez volt a leglogikusabb, mert így ő is kieshet, igen. De előttem leírták magukat...Főleg a nagy barátságra való hivatkozással!

vernal 2011.05.10. 22:03:55

Az új tag lehet azért ilyen "szerény", mert celebnek hiszi magát, amiért szerepelt az egyik leggyengébb magyar filmben....

xn--lom-dla.net/jankoczky_attila

GL-581 g 2011.05.10. 22:05:02

Hoppá! Aliznak tényleg van taktikai érzéke!

Bubba Rogowski 2011.05.10. 22:05:04

sírós zene de szívszorító

horee6 2011.05.10. 22:05:34

szerintem így a fiúk magukkal b@sztak ki, mert 4 lányra marad 6 fiú, oké, hogy az ÚjBunkó hazamegy, de a maradék 5-nek össze kell vesznie a 4 lányon. Onnan is lesz egy bukó.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 22:05:44

és a velvetre már felrakták a cikket, basszus:S

GL-581 g 2011.05.10. 22:06:35

@horee6: Fú, ha egy csapat nő bosszúra szövetkezik, akkor ott kő kövön nem marad! Nem lennék a srácok helyében. :D

@Papucs Orrán Pamutbojt: Én is sajnálom, szimpi volt. :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 22:07:31

@vernal: tudtam, h vhonnan ismerős:P Ő volt a "mostmegmegerőszakollakdrágám" pasi!

horee6 2011.05.10. 22:07:41

viszont Ádámék jártak nagyon jól, Újbunkónak nincs védettsége, nekik megmaradt a párjuk

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 22:08:25

Az Éden Hotel keddi kiesője annyira megkedvelte a Kolumbiában töltött idő alatt a szextaktikus Szandrát, hogy máig napi szinten beszélnek.

Bubba Rogowski 2011.05.10. 22:08:46

a kisfiú megszólal néha?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 22:09:03

Aliz csajokkal vagyok, de a kamerába a fiúkkal ért egyet. :)

Bubba Rogowski 2011.05.10. 22:10:22

"cseresznyén a kis zászló"????? wtf

GL-581 g 2011.05.10. 22:13:35

Póktól ez a kiterítés rossz ötlet volt. Most Ádám teker még egyet a standard terven.

Atok 2011.05.10. 22:14:48

Most min kapta fel a Kristof a vizet? ...

haruka 2011.05.10. 22:15:41

Wolf Katit néztem, mi történt??

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 22:16:28

Gondoltam, h nem Danival fog kiabálni!
Mindenben igaza van Szandrának! Milyen jogon szól bele Ádám is? Pattog, mint szar a deszkán!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 22:17:29

@haruka: Csodálatos volt Kati, az történt, és nagyon drukkolok neki és a németeknek bejött!

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.10. 22:18:01

@haruka: Én kapcsolgattam :DD Pókmajom elmondta a szitut Kristófnak, ő kiakadt mert lelkifurdija van, aztán Aliz következett a csudapina csápok felé nyúlkáltak, ezen már kiakadt a Don is.... Most ezen megy a vita... Kb..

GL-581 g 2011.05.10. 22:19:41

Ha ez a hetes út menti prosti ennyire szereti, ha benne van a kisördög, akkor mi a francért félt ennyire a terhességről? Ilyen génállományból még az antikrisztus is megfoganhatna...

haruka 2011.05.10. 22:20:12

@ladyandhenk: hátööö, szerintem elment, de remélem továbbjut. de a hotelban mi volt?

horee6 2011.05.10. 22:20:33

olyan szánalmas, hogy a srácok ennyire ki tudnak akadni... így beszélni egy nővel (még ha a Pókmajomról is van szó)! Egyébként a pókmajomnak igaza volt, hogy bemondta nagy tömeg előtt a szitut. A srácok tuti kinyomták volna a Kiscsávót, aki így legalább reagálni tud a dologra. Gecó lépés volt,de jó taktika.

Kivétel 2011.05.10. 22:20:57

Még egyszer kiejti a száján a 'gonoszkodni' szót, megoldom, hogy képernyőn keresztül pofánverjem

Solid214 2011.05.10. 22:22:49

itt az új csaj, hoppá

will 2011.05.10. 22:23:36

Ez a pultos pali női ruhában, ha a testarányokat nézzük..

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.10. 22:24:01

Ééééééés ennyi... Innen már csak fogyni fognak.. Elméletileg :)

GL-581 g 2011.05.10. 22:24:11

Éééés a Koszvadt Szutyok ismét túlhókuszpókozta magát. Terveknek annyi. Egy srác megy. Ja, Aliz pedig okos volt, hogy nem állt rögtön nagy mellénnyel a Sátán Anyja mellé. :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 22:24:28

@haruka: Elkezdte mondani Szandra, hogy kinek miért rossz, h Detti elment, és h ez Lacinak mennyire szar lesz a fiúk szemszögéből, Utána meg Aliznak mondta, h megint őt fogják majd elővenni!

horee6 2011.05.10. 22:24:43

hm, az éj leple alatt érkezett egy szőke női hölgy...mégsem lesz 2 fiú kieső?

GL-581 g 2011.05.10. 22:26:24

@Kivétel: MEGALOL! :DDD

@Papucs Orrán Pamutbojt: Igen, megvolt a 28 játékos. Ennél több fejet már nem látunk... elvileg.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 22:26:41

Remélem, hogy Dani megy!!! Túl nagy már a pofájuk, ha velem így beszél egy pasi, pofán vágom és szedheti a fogait!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 22:27:14

Azt hiszem a koszvadt szutyoknál jobb kifejezés nem is kell...az új csávót meg egy mozdulattal be kellett volna lökni a medencébe az elején, arrogáns egy alak.

Jaj de megörültem annak az új lánynak. Nem érdekel ki megy haza, csak Kristóf maradjon és kész.

haruka 2011.05.10. 22:27:46

@ladyandhenk: mondjuk ha ez bárkinek is újdonság volt, akkor ott nagy bajok vannak a fejekben. :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 22:28:10

@Kivétel: csatlakozom!! De komolyan az se érdekel, ha új tévét kell vennem

beacska 2011.05.10. 22:28:25

végül Alíz mondta ki az igazságot: nagyon kell vigyáznom a döntésemmel, nehogy engem is így hazaküldjenek...

Mondhattok bármit, Detti buta volt, Szandra meg azért gecizik, mert azt hitte, itt a végjáték. Megint "nyeregben" érzi magát. (fejcsóva)

Én egyetértettem a fiúkkal, ahogy Alíz is bevallotta. Védettség ROSSZ, egyenlő esélyek JÓ...

...és csak a fiúknak lett igaza!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 22:30:50

Na, jobb, ha megyek aludni, úgy felhúztam magam:)

Jó éjszakát mindenkinek!

haruka 2011.05.10. 22:30:57

@beacska: egyetértek. Detti nem gondolkodott, megszívta. Szandra meg már annyira idegesít, hogy lassan inkább nem is nézem már a műsort. még szerencse, hogy mindjárt vége.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 22:31:58

Legnagyobb beszólás Robié: "Na éppen most hugyoztam le a bokám" :D

beacska 2011.05.10. 22:32:57

@haruka: megint mekkora lett a szája!

közben meg tépkedte a körmét. Azért belül nem esik neki jól amikor koszvadt szutyoknak nevezik.

...nnna, akkor kezdődhet megint a beilleszkedés :DDD (merthogy Aliz fog dönteni, nem kétséges...)

_Molly 2011.05.10. 22:35:47

Ez az Ádám akkora egy tahó barom, hogy az eszem megáll!

Már bent van kb. 40 napja, de még mindig nem fogta föl, hogy ez egy JÁTÉK, vagy ha úgy tetszik, verseny.

Méghozzá EGYÉNI játék és nem csapatjáték. Ergó, mindenki úgy küzd, ahogy tud, és a másiknak az a dolga, hogy furfangosabb legyen a vetélytársnál. Nem az, hogy fenyegetőzzön meg lekurvázza az ellenfelet, meg anyázzon...

Bameg, ha ez a pasi pénzdíjas sakkban indulna mondjuk, akkor is befenyegetné az ellenfelét, hogy ha az nem a tábla másik oldalán ülne, meg nem nő lenne, akkor pofán verné, vagy mi? :-o

Bubba Rogowski 2011.05.10. 22:38:00

Na én is megyek, remélem holnap Sixx megmagyarázza, hogy kerül Szandra cseresznyéjére kis zászló, mer' én még mindig itt tartok. Ja és Szandra riposztja arra, hogy az összes fiú hány tőle - jó nektek, hányjatok együtt - EPIC!

horee6 2011.05.10. 22:39:45

@_Molly: lehet, hogy így brókerkedik is: - Megveszed azt a kurv@ részvényt/biztosítást, vagy lehánylak!
Ha meg nem veszik meg, akkor:
- Te egy szar vagy, hát ez jó neked, nem érted, Te hülye!
Öröm lehet vele üzletileg találkozni! :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 22:40:28

@horee6: hát még mekkora öröm lehet vele együtt ebédelni :D

beacska 2011.05.10. 22:41:50

@_Molly: szerintem nagyon jól levezették a feszültségüket egy kis testmozgással.

Én meg tudom érteni, hogy felhúzták magukat, és jól megoldották a dolgot.

Amúgy holnap már nem lesz anyázás, mert az ÚJlánnyal Szandra nagy pofája is kisebb lesz ;D

horee6 2011.05.10. 22:42:42

@Benyeszke: Nem tudom, szerintem a disznóink élveznék!

beacska 2011.05.10. 22:42:56

@horee6: Ádám nem szokott káromkodni. Nagyon felhúzta magát. Biztos vagyok benne, hogy munka közben VÉLETLENÜL sem hagyja el ilyesmi a száját.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 22:44:12

@GL-581 g: "Ja, Aliz pedig okos volt, hogy nem állt rögtön nagy mellénnyel a Sátán Anyja mellé. :DD"

Veled vagyok, hajrá Aliiiiiiiiiiiiiiiz! :)))

Remélem Kristóf is marad! Detti megérdemelte, legalább hallgatott volna rá, mikor megmagyarázta Kristóf a következményeket.

Ez a csaj meg már ott is van. Tudták, hogy Dettit hazaküldik? Vagy mindenképpen bement volna, legfeljebb egálban lennének és máshogy szórnák a népet.
Legalább ma történt valami, nem volt annyira uncsi. :)

candyperfumegirl 2011.05.10. 22:44:35

Pff, Pókmajom végleg elérte a mélypontot. Most már én is ott tartok, mint Korelóne, hogy ökölbe szorul a kezem, ha meglátom, és sugárban hányok, ha megszólal. Még mindig érzek egy szikra esélyt arra, hogy tégla vagy színész, mert ha ennyire undorító ember, akkor a műsor után tényleg pszichiátrián a helye. Csak a gonoszság élteti, semmi más nincs, amitől felélénkül, és rohadtul nem azért, mert ő akkora nagy játékos, hanem mert ezt élvezi, és kész. Hányás.

Amúgy ez a mai jó volt, jó csavarok voltak benne, és én sem tudtam hibáztatni a fiúk döntését, ezek mindennél jobban félnek a védettségtől, és jogosan.

horee6 2011.05.10. 22:45:06

@beacska: lehet, hogy káromkodni nem szokott, de a lehánylak/lehánynám a szavajárása. Alizról 2 nap után már így beszélt.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 22:48:10

Alizt fűzi a majom, de valójában /vagy igazából - ez nagyon tetszett nekem a múltkor :)))/ Aliznak nem a fiúk az ellenfelei, hanem a lányok. Nem? Rosszul gondolom? Ha Pók megerősödik az Aliznak nem jó!

beacska 2011.05.10. 22:50:19

@mosoly73: igen, jól látod. Én nem is értem, hogy az újak mindig a saját nemükkel kezdenek barátkozni, beilleszkedni. Pedig ők a vetélytársak! A másik nemmel kéne barátkozni. Csak hát ezek berögzült dolgok.

tigger2 2011.05.10. 22:50:36

Annyira felmérgeltem magam a koszvadton,hogy gyorsan regisztrálnom is kellett ide magam...:P
Szóval vidéken az ilyent csak úgy hívják,hogy BÜDÖSZSÁK...
Egy IGAZI ROSSZINDULATÚ kosztőke...láttátok,hogy hogyan vakargatta a PUNÁJÁT(nem tudom máshogy nevezni a szervét),miközben osztotta az igét az újdonsült legénynek?? Még hogy csodapina...röhögnöm kell...én már láttam csodapuncit,annak a kerete sem így nézett ki...:D:D:D
Nem csodálom,hogy az Ádám le akarta csavarni rajta a hangerőgombot.. A JÓ ISTEN MENTSEN MEG engem és a számomra szimpatikus embereket egy ilyen BÜDÖSZSÁK-tól -nemhogy párkapcsolati-,de még egy térben tartózkodási szinten is...

_Molly 2011.05.10. 22:51:42

@horee6: "lehet, hogy így brókerkedik is: - Megveszed azt a kurv@ részvényt/biztosítást, vagy lehánylak!"

:D :D :D
Ez jó volt, fölnyüszítettem a röhögéstől:)))))))

beacska 2011.05.10. 22:52:18

@tigger2: ne félj, holnap fogsz tudni aludni, kisebb lesz a szája ;D.

De ilyeeeet, már megint az ő segge van biztonságban!

CSÉ 2011.05.10. 22:54:25

Váááá

Először azt hittem, hogy Detti rossz döntést hozott, de legalább erkölcsileg indokolhatót. (Tetszik neki Kristóf.)

Viszont, rájöttem, hogy jól döntött, hogy a szívére hallgatott, mert 1 lépéssel odébb mindenki akkor járt volna jól, ha hallgat Kristófra, de ez az Éden Hotel. Ha másképp dönt, az új gyereknek védettsége van. Ő beáll Kristóf mellé, álljon Kristóf bárhová, de persze elhiteti mindenkivel, hogy Detti mellé áll, közben meg a új csaj is megérkezik és rábeszéli Lacit, hogy mögé álljon be, akkor simán mehet haza Detti is meg Kristóf is.

Szóval, hogy logikailag rosszul döntött, az egyáltalán nem biztos, de hogy az emberi oldalát nézve érthető döntést hozott, az biztos.

Ugyanez nem mondható el Kristófról. Sem logikailag sem emberileg nem hozott jó döntést. Az új fiút még befolyásolhatta volna, az meg, hogy nem állt ki Detti mellett, aki ennyire ragaszkodott hozzá...
Eddig Kristófot bírtam a legjobban, de ezután egy szar alaknak tartom.

A fiúk jól kitalálták ezt, hogy majd az új srác meg Laci kiesik, ha Detti elmegy. Mondjuk Lacit azért nem tudom sajnálni, mert ezt sem látta át. (Közben biztos kötögetett és nem szólt bele, hogy nemá'.)

Az, hogy Póki Laci meg Kristóf előtt sakkozott szerintem egyáltalán nem volt különösen tapló húzás, ez egy játék, Kristóf meg a fiúk közben meg álszenteskedtek. Eddig nem volt szimpi Póki, de ezek mellett a pöcsök mellett már inkább ő, mint ez a képmutató banda.
A terve, amit szőtt (a Pók), különösen tetszett, hogy hazaküldi végre Danit. Akkora paraszt, hogy lóg a szájából az eke. Esküszöm, ha sikerül a Póknak, kap tőlem egy virtuális piros pontot.
Kár, hogy a számításait keresztülhúzhatja az új lány érkezése.

beacska 2011.05.10. 22:56:28

@CSÉ: már a múlthéten sem küldte haza. ENNYI. ne reménykedj! csak a szája jár, meg a körmét köppögeti...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 22:56:45

Vajon hány ember megy el a héten? Fogyniuk kell, tehát előfordulhat, hogy nem csak 1 fiú megy, hanem akár még egy plusz pár is. Ezen kívül csak 2 hét van hátra, fogyniuk kell sürgősen.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 23:00:23

Ez a Pókból jövő rosszindulat nagyon ingerlő. Én szeretem ha egy lány okos és ügyes, és taktikus, de a rosszindulat és a belülről fakadó gonoszság elképesztő, és ahogy élvezi az borzalmasan szánalmas. Ezzel összezárva lenni szörnyű lehet, én se látnék az undortól és idegtől.

_Molly 2011.05.10. 23:01:13

@beacska: "Ádám nem szokott káromkodni"

Őszintén szólva, engem nem érdekel, hogy Ádám ÁLTALÁBAN szokott-e így beszélni nőkkel, vagy sem. Nekem bőven elég, ha egyetlen egyszer hallok valakit így kivetkőzni magából, és máris hanyatt-homlok menekülök az illető közeléből.

Erre az alpári viselkedésre nincs mentség. Ha Szandra - szerinte - prosti, akkor most ő viselkedett úgy, mint egy strici, egy bandaháború kellős közepén...

tigger2 2011.05.10. 23:03:13

@beacska: Számomra női nem megcsúfolása az ilyen...mind viselkedésre,mind életfelfogásra,megnyilvásra,de a foglalkozásával sem vagyok kibékülve..mármint hogy a DOLGOKAT a KÖNNYEBBIK végén fogja meg...:P:P:P
Egy NŐ ne a bunkóságával,alpáriságával "hódítson"...(az a ffiak privilégiuma:D:D:D)
Amúgy az JÓÓÓ,ha holnap fogok tudni aludni...DE MI LESZ MA ÉJSZAKA??? Bax az ideg...:D:D:D

tigger2 2011.05.10. 23:04:28

@mosoly73: Mondom,hogy úgy hívják az ilyent...BÜDÖSZSÁK...:P:P:P

CSÉ 2011.05.10. 23:05:21

@_Molly: Lehet hogy Póki egy büdös, velejéig romlott kurva, de 1.) gyorsabban vág az esze 2.) nem álszenteskedik (Ádám már az első párválasztó előtt is azon dolgozott, hogy ne tűnjön szemétnek, amiért hazaküldi Alízt, inkább más végezze el a piszkos munkát.

candyperfumegirl 2011.05.10. 23:06:42

Éééés KATI!!! Legalább egy pozitívum ma este! :)

Kivétel 2011.05.10. 23:07:52

Off
Valaki kérdezte Wolf Kati továbbjutott a döntőbe:)

CSÉ 2011.05.10. 23:08:04

@beacska: A múlt héten eltaktikázta magát.
Szerinted megbízik Daniban????

Kivétel 2011.05.10. 23:09:12

@CSÉ: És vajon Dani bízik benne????

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 23:10:04

@CSÉ: Álszenteskedik az, amikor azt látja jónak, pl. múlt héten jókislányt játszott! Én legalábbis oda sorolom, de mindenkinek joga van a véleményéhez.
Én szeretném ha pofára esne. Nem Ádám ellenében, neki se drukkolok, hanem mondjuk Aliztól. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 23:11:24

@Kivétel: Igen, igen, végre magyar is! Grat :))))))))

candyperfumegirl 2011.05.10. 23:11:25

Az lenne az igazi, ha azt hoznák ki, hogy most a hét végén mégis lánynak kell távoznia. :)

CSÉ 2011.05.10. 23:13:41

@Kivétel:
Nem hát. De nem elég nekik, ha szétmennek, ki akarják ejteni a másikat.

CSÉ 2011.05.10. 23:21:05

@mosoly73: Szandra múltheti viselkedését én képmutatásnak nevezném, tök átlátszó volt. Ő már nem álszenteskedhet. Meg eleve azzal indított, hogy ő geci és tulajdonképen karakterben maradt. (Szerintem még a múlt héten is, csak már fáradt, meg eltaktikázta magát.)

Viszont Ádám, aki valójában csak a slepjének akar jót, annak is csak azért, mert így nagyobb esélye van a győzelemre, valamiért mindig a pozitív hős szerepében akar tetszelgni, holott semmivel sem kisebb féreg, mint Póki.

Eddig nem volt Ádámmal semmi bajom, leszámítva az ótvar ribanc Kata iránti rajongását, de a mai nap megváltoztatta a véleményemet.

neokira 2011.05.10. 23:27:02

@_Molly: Őszintén szólva, engem nem érdekel, hogy Ádám ÁLTALÁBAN szokott-e így beszélni nőkkel, vagy sem. Nekem bőven elég, ha egyetlen egyszer hallok valakit így kivetkőzni magából, és máris hanyatt-homlok menekülök az illető közeléből.

Miért, Pók szerinted nő? Ádám elég sokáig bírta anélkül, hogy leordította volna a fejét. Nekem sokkal hamarabb elfogyott volna a türelmem. Lehet még iszapbírkózásban be is nyomtam volna neki párat. Ami Ádámot illeti végül elég jól levezette a feszültséget súlyemelés formájában. Attól féltem, h Pók elöl sikítva menekül a gerillák közé :)

CSÉ 2011.05.10. 23:28:02

A különbség csak annyi, hogy Ádámnak volt ideje kiépíteni a köreit, Pók meg már nem fért ebbe bele, úgyhogy szembe ment velük és épített egy saját kis sleppet.

CSÉ 2011.05.10. 23:33:16

@neokira: Szerintem meg éppen mindegy, hogy nőt üt meg valaki vagy férfi, vagy a kutyájába rúg bele.
Attól gőzölt be szegény Ádám, hogy a Pók kiteregette a "megaliszik a tej a számban" Laci előtt a brancs kártyáit.
Jóhogy ezt tette. Én nem érzem magam különösen genyónak, sőt, de ezt én is simán meglépem.
Különben meg elmondhatta volna Lacinak négyszemközt is a dolgokat, de szerette volna felhúzni Ádámékat. Olcsó kis játék, ez igaz, de Ádám is szánalmas, mert vevő volt rá.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 23:33:22

@CSÉ: "A különbség csak annyi, hogy Ádámnak volt ideje kiépíteni a köreit, Pók meg már nem fért ebbe bele, úgyhogy szembe ment velük és épített egy saját kis sleppet."

Bocs, de én nem így látom. Ádám az elején beszélt vele, de nem állt mellé. (Mondjuk nem baj, mert érdekes lett a játék).
De nem sikerült kiépítenie saját csapatot, mert mindenki bizalmatlan lett vele hamar. Régiek is, újak is gyorsan. Csak a múlt héten - jókislányt játszva - sikerült némi szimpátiát elérnie egyeseknél. Niki se mellé állt, hanem Ádámék ellen fordult, nem az ő érdeme. Alizban meg nagyon csalódnék ha az ellenlábasát támogatná Pók személyében.

CSÉ 2011.05.10. 23:40:08

@mosoly73:

Én nem láttam azokat a részeket, de szerintem jobban járt a Pókmajom, meg persze mi is.

Alízban én nem csalódnék. Különben is ki mondta, hogy az ellenlábasa lesz. Azt hittem nem ismerik a szabályokat, vagyis nincs szabály.
Még így is túlságosan kiáll Ádám mellett, pedig ha tudná az a lány, hogy hogy beszélt róla az első hetekben Ádám, nem így lenne.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 23:40:16

Megint volt egy azonosítatlan fenék! :)))

Shun Hasegawa 2011.05.10. 23:44:07

Először is Pókmajom tényleg prosti, ez nem volt sértés vagy káromkodás Ádám részéről. Teljesen érthető a felháborodásuk. Aki ezt nem látja vagy szimpatizál Szandrával, az vele együtt mehet a levesbe.
Alíz, igen okos. Ezt vártam tőle már régóta. Új csajszi bejövetele jó szitu.

Ki tehetnék Pókmajmot is, mert az a szabály, akinek nincs párja hazamegy. Ezért senki nem áll mögé, Alíz kap két fiút és az új csaj is kap két fiút. Pl.Dani-Laci és Alíz hazaküldi Lacit. Kristóf-Attila és újlány hazaküldi Attilát. Hárman kiesnek:Laci, Attila, Szandra.
Ezt kéne összehozniuk!
Én szóltam.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 23:47:52

@CSÉ: "Én nem láttam azokat a részeket, de szerintem jobban járt a Pókmajom, meg persze mi is."

Ezt éreztem az írásodból, csak nem akartam megkérdezni, nehogy személyeskedésnek vedd. Talán ha az elejétől követed az eseményeket más lenne a véleményed, és az enyém is más lenne, ha nemrég nézném. :)
Nekem Aliz és Kristóf szimpatikus, eddig. :) Detti rosszul döntött. Az, hogy kiállok a párom mellett, azt is jelenti, hogy odafigyelek a párom mit akar, milyen lépést tart jónak. Párcsere lett volna a logikus, aztán valamelyik párral megbeszélni, hogy átmenetileg védjék meg egymást a párválasztón, az újfiú meg védettség nélkül álljon ahová akar. Még őt mondták okos lánynak.

CSÉ 2011.05.10. 23:48:22

@Shun Hasegawa: Az nem volt sértés, de Ádám annak szánta.

A durva a fenyegetőzése volt, hogy megüti.

Pók meg "csak" a szart kavarta, de nem volt nagyon geci. (Voltak ennél sokkal genyóbb húzásai.)

Shun Hasegawa 2011.05.10. 23:53:27

@CSÉ: Mégegyszer mondom: teljesen jogos volt a felháborodás, én nem ütöttem volna meg, csak a kólásüveget vágtam volna a fejéhez tiszta erőből...

_Molly 2011.05.11. 00:00:58

@mosoly73:

Szerintem lehet ellenszenves és akár "mocsadék" is Szandra, de ez akkor sem háború, hanem taktikai játék.

Ha valaki leüti a királynőmet sakkban, nem kezdek vele üvöltözni, még akkor sem, ha mondjuk kárörvendően vigyorog, hogy matt.

Engem csak Ádám fenyegetőzése és személyeskedése zavar, nem szeretem az ilyen embereket. Szerintem nem fér bele a játékba. Főleg ebbe nem, mert ugye itt szabály, hogy ha valaki verekszik, az repül rögtön. Így aztán persze hogy csak kiröhögte Szandra. És akit ki lehet nevetni, az mindig szánalmas.

CSÉ 2011.05.11. 00:01:04

@mosoly73: Kb. azóta nézem, hogy Szöszi kiesett, de most pótolom az eljét. Ott tartok, hogy Danit hazaküldik, mert olyan amilye.

Tisztázzuk, én nem csípem Szandrát, sőt, már lassan szimpi lesz Linda is, csak azért, mert milyen bunkó vele a Pók, viszont Ádám, akivel eddig semmi bajom nem volt, ma nagyon sokat kisebbedett a szememben. Kristóffal ez még inkább így van.

Ha Detti hallgat Kristófra, akkor sem biztos, hogy jól jöttek volna ki. Mi van, ha ez lesz az utolsó párválasztó és maradnak ezzel a párral?

_Molly 2011.05.11. 00:02:03

@Shun Hasegawa: Ki is zártak volna rögtön a játékból.;P

GL-581 g 2011.05.11. 00:05:07

Kavicsoztunk tesóval. :D
Kiesési esélyek szerintünk:

Pápa 37,5%
Laca 37,5%
Prosztó 25%

Aki tuti marad az az újgyerök, neve legyen mondjuk Csicska. (ilyen ellenszenves embert csak tenyészteni lehet)

Sajnos most kevés az adat. :( Pontosabban, túlságosan forr a szar...

Shun Hasegawa 2011.05.11. 00:08:25

@GL-581 g: Honnan jött a Prosztó, nem Kristóf pártalan?

CSÉ 2011.05.11. 00:10:07

@Shun Hasegawa:

Abszolút nem volt jogos a felháborodás. Olyanok voltak, mint az ovisok, akik hisztiznek, mert elvették a játékukat. Azzal, hogy a Pókmajom felnyitotta a málészájú Laci szemét elvette azt az örömüket, hogy átbaszhatják azt a tökkelütöttet. Akár Detti hazaküldése után is odaállhatott volna Kristóf Laci elé, hogy Heló van, de nem tette, mert, nem akarta, hogy még két napig úgy nézzen rá a kisgyerek, mint a véres rongyra. Pedig a gerince megóvásának ez lett volna az ára.
Az meg egy másik szegénységi bizonyítvány Kristófról, hogy nem látta előre, hogy Szandra kisakkozzal a lépéseiket és elmondja Lacinak, úgyhogy inkább elébe megy a bajnak és ő beszél Lacival.

Pók helyében én is ugyanezt tettem volna. Szemrebbenés nélkül. És még tükörbe is tudnék nézni utána. Pedig korrekt embernek tart a környezetem és szerintem ez a tettem sem változtatna ezen.

GL-581 g 2011.05.11. 00:14:43

@Shun Hasegawa: Felállástól függően Pók és Lópofi is hazaküldheti. Megnéztünk pár variációt. :D

CSÉ 2011.05.11. 00:14:59

@GL-581 g:

Prosztónak 0% esélye van a kiesésre. Mégis kinek kellene Linda, aki teljesen bele van esve? Ráadásul Szandra után sem sokan kapkodnak és Prosztó Robinak ő is ugyanolyan jó.

CSÉ 2011.05.11. 00:16:38

@GL-581 g: Az új gyerke csúnya kancsi, de legalább fossa a szót. :D

Shun Hasegawa 2011.05.11. 00:17:29

@CSÉ: OK! Maradjunk a tvműsornál.
Nem szólhatott Kristóf, mert még nem döntötték el, Dani vagy Kristóf beáll-e Alíz mögé. Ráadásul Alíz fog dönteni, tehát ő szól majd Lacinak, hogy bocs-ne-állj-mögém, ha úgy dönt.

GL-581 g 2011.05.11. 00:21:59

@CSÉ: Pók mögé áll Csicska, meglepne, ha nem. Műfog meg a jelek szerint összezörren Prosztóval, ráadásul elkapta a pókháló. Bonyolult lenne ide beírni az összes levezetést. Kavicsozz te is! :D Amúgy tényleg izgalmas agymunka, s egy csomó dolog kiderül közben. :)

CSÉ 2011.05.11. 00:26:41

@Shun Hasegawa: OK. De most miért kellett volna efelett szemet hunynia Pókmajomnak.
Ott tesz nekik keresztbe, ahol csak tud, de ez kölcsönös.
Ráadásul, az, hogy ezután Lacika 2 napig csúnyán néz Kristófra, valljuk be, Pókmajom gonosz húzásainak listáján csak a lábjegyzetben kapna helyet. Nem indokolt, hogy Ádám így viselkedjen. Ez már az utolsó csepp lehetett a pohárban nála, de valahogy azt sem értem, miért van megverve még mindig Katával, meg egyáltalán mit evett rajta.

_Molly 2011.05.11. 00:28:04

@Shun Hasegawa: De-de, CSÉ-nek igaza van. Kristóf azon sopánkodott, hogy Szandra miatt most 2 napig utálja fogja őt a kisfiú Laci.

Tehát nem az volt a baj, hogy Szandra túl korán szólt, hanem az, hogy egyáltalán szólt. Azzal, hogy elárulta a "helyi szokásokat", felnyitotta Laci szemét.

Én úgy értettem, hogy ezen b@szták föl az agyukat. Hogy lelepleződött a terv.

CSÉ 2011.05.11. 00:29:03

@GL-581 g: Hát, ha úgy zörrennek össze, mint ahogyan Ádám meg Dani Kristóffal, akkor nem hiszem.

_Molly 2011.05.11. 00:30:13

@GL-581 g: Niki hova áll majd a kavicsok szerint? :-o

És az új lány?

GL-581 g 2011.05.11. 00:31:29

@CSÉ: Csak sajnos az ízeltlábú géniusz a saját tervét dobta ezzel szemétre. Átlátta a szitut, s nem tudott ellenállni az 5 perc reflektorfénynek, s felfedte a lapjait. Taktikailag ügyes a csaj, de a stratégiához segghülye.

CSÉ 2011.05.11. 00:31:59

@CSÉ: Plusz odaállhatott volna, hogy így tesz, aztán Alíz majd választ közülük. Sokmindent nem tudott volna tenni Laci, sőt, lehet, hogy a para miatt még hibázna is.

bpetya75 2011.05.11. 00:33:48

Na ez a mai rész, rávett engem is egy regre.

Lehet itt orrba-szájba utálni Pm-et, de aki képes többé-kevésbé objektívan nézni a műsort, annak elég nyilvánvaló, hogy a képességeihez mérten egészen jól játsza ezt a játékot. Bár esze nem sok van, de azt legalább használja (pl védettséges boríték), és van vér a pucájában kiakasztani a nagykisfiúkat.

Akik meg szépen leszerepeltek ma. Lassú megint elég butácska volt, szegény Don meg egyre primitívebb. Ennyire rosszul hoz a brókerkedés neki? Már ha egyáltalán...

Kár hogy megmentették Ádám seggét megint ezzel a +1 csajjal. Pedig jó volt a pók terve, bár Pocok nem biztos, hogy mellé állt volna.

CSÉ 2011.05.11. 00:37:04

@GL-581 g: Miért min változtat ez. A lényeg, hogy kit válszat Alíz, Kristófot és a fiúkat, vagy Lacit és így Szandrát. Alízt kell meggyőzni és ebben nem ártott ez a húzása, sőt ráébresztheti Alízt, hogy mennyire álszentek Ádámék meg milyen ordenálé módon, agresszíven viselkednek.
Mi lehetett volna annál jobb Szandrának, minthogy Alíz így látta Ádámot.

bpetya75 2011.05.11. 00:39:37

@GL-581 g: Tudják, hogy közel a vég. Mivel több bent a fiú, mint a lány, póki nyeregben érzi magát, ezért aztán igyexik minél jobban belesz@rni a ventillátorba, hadd forrjanak az indulatok. Ha Lacika valami csoda folytán bent marad, és a triumvirátusból esik ki valaki, vele később könnyebb lehet elbánni. Szerintem így gondolkozhatott a csaj.

Ebbe is bekavart az újlány érkezése, hiszen újfiú belépője nagyon gyökérre sikeredett, így Ő a legnagyobb esélyes a távozásra. Szerintem.

bpetya75 2011.05.11. 00:42:30

@CSÉ: Alíz szimpatikus nekem, de sajnos nem túl önálló. Ádámék szemében kétlem, hogy kitört volna a feláldozható hátvéd szerepéből, mégis inkább mintha hozzájuk húzna. Pók legalább kerek perec közölte vele is, hogy nincs szövetség, rövidesen döntőznek, de addig az erőseket gyengíthetnék. Csak ehhez Pocok szerintem túlságosan nyuszi. Már ha ez lehetséges rendszertanilag.

CSÉ 2011.05.11. 00:51:07

@bpetya75: A pocok nem nyuszi, hanem egy alamuszi macska, majd meglátod, egyszer még nagyot ugrik. Szerintem a lelke mélyén szeretne felnőni Szandra mellé.

bpetya75 2011.05.11. 00:52:48

@CSÉ: Lehetség, rövidesen kiderül. De nem a nyuszi alamuszi? Aki nagyot ugrik? ;-)

bpetya75 2011.05.11. 00:54:41

Ajajj de késő van. Menek aludni. Hülye kommentkényszeres fajtámat :D

Jó éjt a baglyoknak.

CSÉ 2011.05.11. 00:56:53

Én is lefexem. A Pókmajom addiktív és túlpörget.

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 01:10:22

Pókmajmot a szerkesztők tartják bent, mert örülnek, hogy találtak egy nulla erkölcsű kurvát.

Detti (és Kristóf) csúnyán meg lett szívatva, ilyen jutalmat az ellenségének se kíván az ember.

Nyuszika158 2011.05.11. 02:50:40

Mi az már, hogy "TökösBula"?

Követeljük vissza MŰFOG-at! :D

bpetya75 2011.05.11. 20:18:12

@Jozeph Pelikahn: Szerintem inkább Ádám kapott komoly segítséget a szerkesztőktől Szt. Dani visszahozásával.

Ja. Detti meg lett szívatva. Kristóf szívatta meg.
süti beállítások módosítása