Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x37

2013. április 08. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Nu, múlt héten távozott Gábor, ez egyik udvari bolond, illetve Attila, a hotel egyetlen hivatalos pornósa, így Niki reményei a hagyományos, társas, vaginális közösülésre egyre inkább a nullához konvergálnak. A király jobban teszi, ha kitalál valamit, mert előbb utóbb arra ébred egy szép kolumb reggelen, hogy a farkát elkötötték egy madzaggal, és beleültek. A T69-es rafinált, apró fekete pöttyös törtfehér ruhában pompázik ma reggel, a haja oroszlános, tekintete elszánt. Sok játékot és határok feszegetését, no meg tragédiát jósol mára, csapjunk a lecsóba.

A múlt heti szakadatlan eső után végre kisütő nap a mödanszié mellett találja a lakosságot, kivéve Lassúbeszédűt és a faszikat, akik odafent valamiféle macsós szöveget fogalmaznak meg a szegény ember Jackasséhez, mert az jön, Éden barmok néven. Ehhez elmondanak egy esküt, amiben vállalják, hogy minden szart, amit Kristóf, a villa önjelölt Johnny Knoxville-je kitalál, zokszó nélkül teljesítik. Ez nagyjából annyit takar, hogy felírtak mindenféle imbecilis próbákat cetlikre, húznak egyet, és a többiek a leírtak alapján szopatják őket. Pókmajom afféle ceremóniamesterként funkcionál, ki tudja, miért. A király nem vesz részt az alantas szórakozásban, egyrészt mert napozik, másrészt fogfájása van, harmadrészt meg Pókmajom vezeti, még a végén megölné. Az mellesleg vicces, hogy az eskü szövegét felolvasó Kristóf egy kanapéra állva sem magasabb, mint Jellegtelen Laci.

Az AC/DC Thunderstruck című örökbecsű nótájának taktusaira először Lacit húzzák végig a medence melletti faburkolaton pucér seggel, aztán Kristófot verik el vizes törölközőkkel, Prosztót meg vízzel töltött kondomokkal hajigálják meg. A gyökérolimpia eseményeit mindenki örömmel fogadja, még azt is, amikor papuccsal verik szét egymás seggét. Szent Dani szerint ez nagyon jó móka, bár fájdalmas és maradandó sérüléseket szerzett a végére. A Shoot to Thrillért virtuális kézfogás jár a zenei szerkesztőnek.

KanosNiki a szobában közli a királlyal, hogy rájött, mi baja az uralkodónak, hát az, hogy flegma. Én, flegma, kérdez vissza műfelháborodva a király, és a cigire rágyújtó KanosNikit egy laza, flegma csuklómozulattal zavarja ki az erkélyre, ott szívjad. Nem csak velem, mondja KanosNiki, mindenkivel. A király tudomásul veszi, akkor ilyen vagyok, oszt faszom. KanosNikinek hasadt a személyisége, mert most nem olyan, mint volt, a király szerint meg de, csak az a különbség, hogy az elején Katát smárolta le, aztán Lassúbeszédűt, Alízt, és a Sógort, most meg egyszerre nyomja a nyelvét TökösBula és Prosztó szájába. KanosNikiben tombolnak a hormonok.

Másban is, Pókmajom lábát Alíz vakargatja odalent, te hallod, ha jön egy jópasi, végem lesz. A király arra biztatja a pápát, hogy tegye ki Pókmajmot a picsába, de az egyelőre nem tudja, mi enne a legmegfelelőbb lépés, mert Pókmajommal a döntőig elmasírozhat, gondolja. Nem értem, honnan a fene nagy bizalom a nyomorult iránt. Isaura levelet hoz KanosNikinek, limbóverseny lesz, aminek érthetetlen módon mindenki örül. Limbóznak, KanosNiki az elején kiesik, mert setesuta, a végére Detti marad, és nyer, örülünk, Vincent. Alíz menet közben azt nyilatkozza, a játéknak az a lényege, hogy gyermeki örömöt érezzünk. A király ebben az aktivitásban részt vesz, a fogfájás már a múlté, úgy tűnik, Pókmajom viszont látványosan kivonja magát alóla, ezek ketten tényleg nem tudnak meglenni egy légtérben.

Estére a király és a pápa kitalál egy szívatást: azt adják be Lassúbeszédűnek, hogy nem jó a szobájában lévő telefon, és nekik szóltak a szerkesztők, hogy menjen interjúra. A hírt Szent Dani viszi az ágyban, csajok közt fetrengő Kristófnak, aki azért csak lecsekkolja a telefont, majd vállat von és elindul lefelé. A király jóindulatúan szól neki, hogy üljön le az étkezőben,és várjon, de Kristóf, mint egy alvajáró zombi, elcsoszog a kapuig, ami kinyílik, ő meg szépen kisétál rajta. Ettől mindenki kiakad, mert ilyet nem szabad, aki kilép az ajtón, annak annyi, mehet a kolumb gerillákhoz kokaint csomagolni egy szál faszban. Na, a mókamesterek beszarnak, ebből baj lehet, gondolják, a nők meg feddő hangon mondogatják, hogy úgy kell nektek, parasztok.

A király attól tart, hogy Kristóf, akit rendszeresen szopatnak, tényleg olyan hülye, mint amilyennek kinéz, és emiatt saját magát, ne adj isten, a többieket keveri bajba, de ettől még nyugodtan frizbíznek egy sort a pápával. Ha holnap reggelig nem kerül elő, kezdjünk aggódni, mondja. Kristóf közben tényleg kiment az interjúszobába, ami egy feketére festett falú lyuk, Jack Bauer ilyen gyerekszobában nőhetett fel és vált suttogva üvöltő terminátorrá. Levelet hoz Isaura, a király be van szarva, amikor kézhez veszi, és felovassa: Kristófnak a tréfa miatt távoznia kell a hotelből, HACSAK ők ketten, mármint az egyház és az állam feje le nem térdel, és el nem énekli az LGT Jóbarátok vagyunk című nótáját, úgy, hogy minden sor végére odaüvöltik Kristóf nevét.

Lassúbeszédű visszatér, a kamerába pedig azt nyilatkozza, hogy jön még kutyára kamion, és majd jó visszaszopatja őket. A gajdolás lemegy, térden, közepesen hamisan, Szent Dani a kamerába megnyugtat mindenkit, ettől még tovább szívatjuk Kristófot, nyugi. Újabb levél jön, pókerkészlettel. TökösBula vezérletével kell vetkőzős pókert játszani (Alíz nem tud pókerezni, és vetkőzni is csak alig), párosan, aki az adott leosztásban veszít, egy ruhadarabot legór magáról TökösBula utasításainak megfelelően. Ez a király legvadabb rémálma, máris egy szál pinában vergődő KanosNikit vizionál, hosszú lesz az éjszaka, az kurvaisten. A nők magukra vesznek annyi culát, amennyit csak lehet (értsd: az uniformisnak számító zsinórtanga, bikinifelső, gatya, atléta), és hajrá.

Pókereznek, vetkőznek, hol egy ember, hol kettő, TökösBula igényei szerint. KanosNiki nem akar teljesen levetkőzni, mert az kellemetlen, hogy egy asztalnál ott ül annyi pucér emberrel. Még a végén kiderül, hogy szilikoncsöcse van. Szent Dani sem szeret vetkőzni, és nem látja szívesen a lányokat sem ruha nélkül, nagyszerű. Pókmajom bugyiban, KanosNiki melltartóban üldögél kisvártatva, Szent Danit minden bizonnyal a hányinger környékezi. A király is alsónadrágra vetkőzik, ennek hatására Szent Dani is, még jó. Alíz egy szál melltartóban üldögél és iszik. KanosNiki nem veszi le a melltartót, így a bugyit vállalja be, üvegasztal ide vagy oda, egy szál pinában ül a kétségbeesett király mellett. Pókmajom a melltartót választja, bár szokatlanul szemérmesen takargatja magát. A nyertes pár Kistóf és Detti lett, mennek reggel randira.

A póker után Pókmajom részegen magyaráz Dettinek és Alíznak, hogy még egy nap lazulás, és kezdünk hullani, kissé galuskás a beszéde, a szeme meg üveges. Szent Dani meg Korleóne Kristófot igyekeznek belevágni a mödansziéba, nagy a küzdelem, és kívülről kicsit túl hevesnek tűnik, de így sem bírnak a fotballistával, csak akkor, amikor Pókmajom is beszáll segíteni az egyre inkább heavy pettingnek tűnő eseményekbe. KanosNiki részeg hangon beszól, elég már ebből, nem kell Kristófot bántani, Pókmajom meg menjen a picsába, és ne szálljon be ilyen marhaságokba. Minek szól bele? A fotballedzők mellé hivatalból kell egy szilikonos véderő, vagy mi?

Szent Dani ki is akad KanosNikire, engem ne szeressél, vagy utáljál, leszarom. Iszonyú üvöltözés kezdődik, mert KanosNiki a kettő egy ellen küzdelmet alantasnak tartja, bezzeg a bugyiját ott hajigálta magáról az asztal mellett, az nem alantas. A pápa bepipul, játék bazdmeg, nem veszed észre, te agyatlan? A király megunja a szájkaratét és megindul felfelé, KanosNiki utánaüvölt valamit, de hiába. Sebaj, a pápa kéznél van, tovább folyik a rikácsolás, te miért nem hagyod játszani a többieket, Szent Dani? Erre a király is visszafordul, olyan nincs, hogy az udvarban csak úgy baszogatják a pápát, még jó. KanosNiki kijelenti, hogy ő legalább tartja magát, mindezt olyan hangon, mint Shilton szokta volt a Videó presszóban a tizenkettedik körte után. Ki is röhögik, mármint KanosNikit, Shilton nincs a hotelben.

TökösBula és Pókmajom tervet sző, közöset, KanosNiki kiborulását ki lehetne használni, hiszen egyre jobban távolodik a királytól és a pápától, és amikor ittas, akkor halálra idegesíti a két palit. Pókmajom szerint nemigen jön több játékos, és ezt ki lehetne használni. Gonoszkodni akar, apja faszát, megbontani a királyékat és Alízékat, ehhez KanosNikinek sok italt kell adni. A király egyre nehezebben viseli a sorsát. Este pöcsök és csöcsök villannak, Dettinek, Kristófnak és Alíznak köszönhetően. Pókmajom meg bejelenti Szent Daninak, hogy erős lehet a Sógor magja, mert reggelente szarul van, és lehet terhes. Megtartaná, mert már volt egy abortusza. Bazdmeg, ki a faszomat érdekli, de most komolyan???

Címkék: éden hotel
503 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 22:17:29

@haruka: Csodálatos volt Kati, az történt, és nagyon drukkolok neki és a németeknek bejött!

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.10. 22:18:01

@haruka: Én kapcsolgattam :DD Pókmajom elmondta a szitut Kristófnak, ő kiakadt mert lelkifurdija van, aztán Aliz következett a csudapina csápok felé nyúlkáltak, ezen már kiakadt a Don is.... Most ezen megy a vita... Kb..

GL-581 g 2011.05.10. 22:19:41

Ha ez a hetes út menti prosti ennyire szereti, ha benne van a kisördög, akkor mi a francért félt ennyire a terhességről? Ilyen génállományból még az antikrisztus is megfoganhatna...

haruka 2011.05.10. 22:20:12

@ladyandhenk: hátööö, szerintem elment, de remélem továbbjut. de a hotelban mi volt?

horee6 2011.05.10. 22:20:33

olyan szánalmas, hogy a srácok ennyire ki tudnak akadni... így beszélni egy nővel (még ha a Pókmajomról is van szó)! Egyébként a pókmajomnak igaza volt, hogy bemondta nagy tömeg előtt a szitut. A srácok tuti kinyomták volna a Kiscsávót, aki így legalább reagálni tud a dologra. Gecó lépés volt,de jó taktika.

Kivétel 2011.05.10. 22:20:57

Még egyszer kiejti a száján a 'gonoszkodni' szót, megoldom, hogy képernyőn keresztül pofánverjem

Solid214 2011.05.10. 22:22:49

itt az új csaj, hoppá

will 2011.05.10. 22:23:36

Ez a pultos pali női ruhában, ha a testarányokat nézzük..

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.10. 22:24:01

Ééééééés ennyi... Innen már csak fogyni fognak.. Elméletileg :)

GL-581 g 2011.05.10. 22:24:11

Éééés a Koszvadt Szutyok ismét túlhókuszpókozta magát. Terveknek annyi. Egy srác megy. Ja, Aliz pedig okos volt, hogy nem állt rögtön nagy mellénnyel a Sátán Anyja mellé. :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 22:24:28

@haruka: Elkezdte mondani Szandra, hogy kinek miért rossz, h Detti elment, és h ez Lacinak mennyire szar lesz a fiúk szemszögéből, Utána meg Aliznak mondta, h megint őt fogják majd elővenni!

horee6 2011.05.10. 22:24:43

hm, az éj leple alatt érkezett egy szőke női hölgy...mégsem lesz 2 fiú kieső?

GL-581 g 2011.05.10. 22:26:24

@Kivétel: MEGALOL! :DDD

@Papucs Orrán Pamutbojt: Igen, megvolt a 28 játékos. Ennél több fejet már nem látunk... elvileg.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 22:26:41

Remélem, hogy Dani megy!!! Túl nagy már a pofájuk, ha velem így beszél egy pasi, pofán vágom és szedheti a fogait!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 22:27:14

Azt hiszem a koszvadt szutyoknál jobb kifejezés nem is kell...az új csávót meg egy mozdulattal be kellett volna lökni a medencébe az elején, arrogáns egy alak.

Jaj de megörültem annak az új lánynak. Nem érdekel ki megy haza, csak Kristóf maradjon és kész.

haruka 2011.05.10. 22:27:46

@ladyandhenk: mondjuk ha ez bárkinek is újdonság volt, akkor ott nagy bajok vannak a fejekben. :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 22:28:10

@Kivétel: csatlakozom!! De komolyan az se érdekel, ha új tévét kell vennem

beacska 2011.05.10. 22:28:25

végül Alíz mondta ki az igazságot: nagyon kell vigyáznom a döntésemmel, nehogy engem is így hazaküldjenek...

Mondhattok bármit, Detti buta volt, Szandra meg azért gecizik, mert azt hitte, itt a végjáték. Megint "nyeregben" érzi magát. (fejcsóva)

Én egyetértettem a fiúkkal, ahogy Alíz is bevallotta. Védettség ROSSZ, egyenlő esélyek JÓ...

...és csak a fiúknak lett igaza!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 22:30:50

Na, jobb, ha megyek aludni, úgy felhúztam magam:)

Jó éjszakát mindenkinek!

haruka 2011.05.10. 22:30:57

@beacska: egyetértek. Detti nem gondolkodott, megszívta. Szandra meg már annyira idegesít, hogy lassan inkább nem is nézem már a műsort. még szerencse, hogy mindjárt vége.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 22:31:58

Legnagyobb beszólás Robié: "Na éppen most hugyoztam le a bokám" :D

beacska 2011.05.10. 22:32:57

@haruka: megint mekkora lett a szája!

közben meg tépkedte a körmét. Azért belül nem esik neki jól amikor koszvadt szutyoknak nevezik.

...nnna, akkor kezdődhet megint a beilleszkedés :DDD (merthogy Aliz fog dönteni, nem kétséges...)

_Molly 2011.05.10. 22:35:47

Ez az Ádám akkora egy tahó barom, hogy az eszem megáll!

Már bent van kb. 40 napja, de még mindig nem fogta föl, hogy ez egy JÁTÉK, vagy ha úgy tetszik, verseny.

Méghozzá EGYÉNI játék és nem csapatjáték. Ergó, mindenki úgy küzd, ahogy tud, és a másiknak az a dolga, hogy furfangosabb legyen a vetélytársnál. Nem az, hogy fenyegetőzzön meg lekurvázza az ellenfelet, meg anyázzon...

Bameg, ha ez a pasi pénzdíjas sakkban indulna mondjuk, akkor is befenyegetné az ellenfelét, hogy ha az nem a tábla másik oldalán ülne, meg nem nő lenne, akkor pofán verné, vagy mi? :-o

Bubba Rogowski 2011.05.10. 22:38:00

Na én is megyek, remélem holnap Sixx megmagyarázza, hogy kerül Szandra cseresznyéjére kis zászló, mer' én még mindig itt tartok. Ja és Szandra riposztja arra, hogy az összes fiú hány tőle - jó nektek, hányjatok együtt - EPIC!

horee6 2011.05.10. 22:39:45

@_Molly: lehet, hogy így brókerkedik is: - Megveszed azt a kurv@ részvényt/biztosítást, vagy lehánylak!
Ha meg nem veszik meg, akkor:
- Te egy szar vagy, hát ez jó neked, nem érted, Te hülye!
Öröm lehet vele üzletileg találkozni! :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.10. 22:40:28

@horee6: hát még mekkora öröm lehet vele együtt ebédelni :D

beacska 2011.05.10. 22:41:50

@_Molly: szerintem nagyon jól levezették a feszültségüket egy kis testmozgással.

Én meg tudom érteni, hogy felhúzták magukat, és jól megoldották a dolgot.

Amúgy holnap már nem lesz anyázás, mert az ÚJlánnyal Szandra nagy pofája is kisebb lesz ;D

horee6 2011.05.10. 22:42:42

@Benyeszke: Nem tudom, szerintem a disznóink élveznék!

beacska 2011.05.10. 22:42:56

@horee6: Ádám nem szokott káromkodni. Nagyon felhúzta magát. Biztos vagyok benne, hogy munka közben VÉLETLENÜL sem hagyja el ilyesmi a száját.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 22:44:12

@GL-581 g: "Ja, Aliz pedig okos volt, hogy nem állt rögtön nagy mellénnyel a Sátán Anyja mellé. :DD"

Veled vagyok, hajrá Aliiiiiiiiiiiiiiiz! :)))

Remélem Kristóf is marad! Detti megérdemelte, legalább hallgatott volna rá, mikor megmagyarázta Kristóf a következményeket.

Ez a csaj meg már ott is van. Tudták, hogy Dettit hazaküldik? Vagy mindenképpen bement volna, legfeljebb egálban lennének és máshogy szórnák a népet.
Legalább ma történt valami, nem volt annyira uncsi. :)

candyperfumegirl 2011.05.10. 22:44:35

Pff, Pókmajom végleg elérte a mélypontot. Most már én is ott tartok, mint Korelóne, hogy ökölbe szorul a kezem, ha meglátom, és sugárban hányok, ha megszólal. Még mindig érzek egy szikra esélyt arra, hogy tégla vagy színész, mert ha ennyire undorító ember, akkor a műsor után tényleg pszichiátrián a helye. Csak a gonoszság élteti, semmi más nincs, amitől felélénkül, és rohadtul nem azért, mert ő akkora nagy játékos, hanem mert ezt élvezi, és kész. Hányás.

Amúgy ez a mai jó volt, jó csavarok voltak benne, és én sem tudtam hibáztatni a fiúk döntését, ezek mindennél jobban félnek a védettségtől, és jogosan.

horee6 2011.05.10. 22:45:06

@beacska: lehet, hogy káromkodni nem szokott, de a lehánylak/lehánynám a szavajárása. Alizról 2 nap után már így beszélt.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 22:48:10

Alizt fűzi a majom, de valójában /vagy igazából - ez nagyon tetszett nekem a múltkor :)))/ Aliznak nem a fiúk az ellenfelei, hanem a lányok. Nem? Rosszul gondolom? Ha Pók megerősödik az Aliznak nem jó!

beacska 2011.05.10. 22:50:19

@mosoly73: igen, jól látod. Én nem is értem, hogy az újak mindig a saját nemükkel kezdenek barátkozni, beilleszkedni. Pedig ők a vetélytársak! A másik nemmel kéne barátkozni. Csak hát ezek berögzült dolgok.

tigger2 2011.05.10. 22:50:36

Annyira felmérgeltem magam a koszvadton,hogy gyorsan regisztrálnom is kellett ide magam...:P
Szóval vidéken az ilyent csak úgy hívják,hogy BÜDÖSZSÁK...
Egy IGAZI ROSSZINDULATÚ kosztőke...láttátok,hogy hogyan vakargatta a PUNÁJÁT(nem tudom máshogy nevezni a szervét),miközben osztotta az igét az újdonsült legénynek?? Még hogy csodapina...röhögnöm kell...én már láttam csodapuncit,annak a kerete sem így nézett ki...:D:D:D
Nem csodálom,hogy az Ádám le akarta csavarni rajta a hangerőgombot.. A JÓ ISTEN MENTSEN MEG engem és a számomra szimpatikus embereket egy ilyen BÜDÖSZSÁK-tól -nemhogy párkapcsolati-,de még egy térben tartózkodási szinten is...

_Molly 2011.05.10. 22:51:42

@horee6: "lehet, hogy így brókerkedik is: - Megveszed azt a kurv@ részvényt/biztosítást, vagy lehánylak!"

:D :D :D
Ez jó volt, fölnyüszítettem a röhögéstől:)))))))

beacska 2011.05.10. 22:52:18

@tigger2: ne félj, holnap fogsz tudni aludni, kisebb lesz a szája ;D.

De ilyeeeet, már megint az ő segge van biztonságban!

CSÉ 2011.05.10. 22:54:25

Váááá

Először azt hittem, hogy Detti rossz döntést hozott, de legalább erkölcsileg indokolhatót. (Tetszik neki Kristóf.)

Viszont, rájöttem, hogy jól döntött, hogy a szívére hallgatott, mert 1 lépéssel odébb mindenki akkor járt volna jól, ha hallgat Kristófra, de ez az Éden Hotel. Ha másképp dönt, az új gyereknek védettsége van. Ő beáll Kristóf mellé, álljon Kristóf bárhová, de persze elhiteti mindenkivel, hogy Detti mellé áll, közben meg a új csaj is megérkezik és rábeszéli Lacit, hogy mögé álljon be, akkor simán mehet haza Detti is meg Kristóf is.

Szóval, hogy logikailag rosszul döntött, az egyáltalán nem biztos, de hogy az emberi oldalát nézve érthető döntést hozott, az biztos.

Ugyanez nem mondható el Kristófról. Sem logikailag sem emberileg nem hozott jó döntést. Az új fiút még befolyásolhatta volna, az meg, hogy nem állt ki Detti mellett, aki ennyire ragaszkodott hozzá...
Eddig Kristófot bírtam a legjobban, de ezután egy szar alaknak tartom.

A fiúk jól kitalálták ezt, hogy majd az új srác meg Laci kiesik, ha Detti elmegy. Mondjuk Lacit azért nem tudom sajnálni, mert ezt sem látta át. (Közben biztos kötögetett és nem szólt bele, hogy nemá'.)

Az, hogy Póki Laci meg Kristóf előtt sakkozott szerintem egyáltalán nem volt különösen tapló húzás, ez egy játék, Kristóf meg a fiúk közben meg álszenteskedtek. Eddig nem volt szimpi Póki, de ezek mellett a pöcsök mellett már inkább ő, mint ez a képmutató banda.
A terve, amit szőtt (a Pók), különösen tetszett, hogy hazaküldi végre Danit. Akkora paraszt, hogy lóg a szájából az eke. Esküszöm, ha sikerül a Póknak, kap tőlem egy virtuális piros pontot.
Kár, hogy a számításait keresztülhúzhatja az új lány érkezése.

beacska 2011.05.10. 22:56:28

@CSÉ: már a múlthéten sem küldte haza. ENNYI. ne reménykedj! csak a szája jár, meg a körmét köppögeti...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 22:56:45

Vajon hány ember megy el a héten? Fogyniuk kell, tehát előfordulhat, hogy nem csak 1 fiú megy, hanem akár még egy plusz pár is. Ezen kívül csak 2 hét van hátra, fogyniuk kell sürgősen.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 23:00:23

Ez a Pókból jövő rosszindulat nagyon ingerlő. Én szeretem ha egy lány okos és ügyes, és taktikus, de a rosszindulat és a belülről fakadó gonoszság elképesztő, és ahogy élvezi az borzalmasan szánalmas. Ezzel összezárva lenni szörnyű lehet, én se látnék az undortól és idegtől.

_Molly 2011.05.10. 23:01:13

@beacska: "Ádám nem szokott káromkodni"

Őszintén szólva, engem nem érdekel, hogy Ádám ÁLTALÁBAN szokott-e így beszélni nőkkel, vagy sem. Nekem bőven elég, ha egyetlen egyszer hallok valakit így kivetkőzni magából, és máris hanyatt-homlok menekülök az illető közeléből.

Erre az alpári viselkedésre nincs mentség. Ha Szandra - szerinte - prosti, akkor most ő viselkedett úgy, mint egy strici, egy bandaháború kellős közepén...

tigger2 2011.05.10. 23:03:13

@beacska: Számomra női nem megcsúfolása az ilyen...mind viselkedésre,mind életfelfogásra,megnyilvásra,de a foglalkozásával sem vagyok kibékülve..mármint hogy a DOLGOKAT a KÖNNYEBBIK végén fogja meg...:P:P:P
Egy NŐ ne a bunkóságával,alpáriságával "hódítson"...(az a ffiak privilégiuma:D:D:D)
Amúgy az JÓÓÓ,ha holnap fogok tudni aludni...DE MI LESZ MA ÉJSZAKA??? Bax az ideg...:D:D:D

tigger2 2011.05.10. 23:04:28

@mosoly73: Mondom,hogy úgy hívják az ilyent...BÜDÖSZSÁK...:P:P:P

CSÉ 2011.05.10. 23:05:21

@_Molly: Lehet hogy Póki egy büdös, velejéig romlott kurva, de 1.) gyorsabban vág az esze 2.) nem álszenteskedik (Ádám már az első párválasztó előtt is azon dolgozott, hogy ne tűnjön szemétnek, amiért hazaküldi Alízt, inkább más végezze el a piszkos munkát.

candyperfumegirl 2011.05.10. 23:06:42

Éééés KATI!!! Legalább egy pozitívum ma este! :)

Kivétel 2011.05.10. 23:07:52

Off
Valaki kérdezte Wolf Kati továbbjutott a döntőbe:)

CSÉ 2011.05.10. 23:08:04

@beacska: A múlt héten eltaktikázta magát.
Szerinted megbízik Daniban????

Kivétel 2011.05.10. 23:09:12

@CSÉ: És vajon Dani bízik benne????

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 23:10:04

@CSÉ: Álszenteskedik az, amikor azt látja jónak, pl. múlt héten jókislányt játszott! Én legalábbis oda sorolom, de mindenkinek joga van a véleményéhez.
Én szeretném ha pofára esne. Nem Ádám ellenében, neki se drukkolok, hanem mondjuk Aliztól. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 23:11:24

@Kivétel: Igen, igen, végre magyar is! Grat :))))))))

candyperfumegirl 2011.05.10. 23:11:25

Az lenne az igazi, ha azt hoznák ki, hogy most a hét végén mégis lánynak kell távoznia. :)

CSÉ 2011.05.10. 23:13:41

@Kivétel:
Nem hát. De nem elég nekik, ha szétmennek, ki akarják ejteni a másikat.

CSÉ 2011.05.10. 23:21:05

@mosoly73: Szandra múltheti viselkedését én képmutatásnak nevezném, tök átlátszó volt. Ő már nem álszenteskedhet. Meg eleve azzal indított, hogy ő geci és tulajdonképen karakterben maradt. (Szerintem még a múlt héten is, csak már fáradt, meg eltaktikázta magát.)

Viszont Ádám, aki valójában csak a slepjének akar jót, annak is csak azért, mert így nagyobb esélye van a győzelemre, valamiért mindig a pozitív hős szerepében akar tetszelgni, holott semmivel sem kisebb féreg, mint Póki.

Eddig nem volt Ádámmal semmi bajom, leszámítva az ótvar ribanc Kata iránti rajongását, de a mai nap megváltoztatta a véleményemet.

neokira 2011.05.10. 23:27:02

@_Molly: Őszintén szólva, engem nem érdekel, hogy Ádám ÁLTALÁBAN szokott-e így beszélni nőkkel, vagy sem. Nekem bőven elég, ha egyetlen egyszer hallok valakit így kivetkőzni magából, és máris hanyatt-homlok menekülök az illető közeléből.

Miért, Pók szerinted nő? Ádám elég sokáig bírta anélkül, hogy leordította volna a fejét. Nekem sokkal hamarabb elfogyott volna a türelmem. Lehet még iszapbírkózásban be is nyomtam volna neki párat. Ami Ádámot illeti végül elég jól levezette a feszültséget súlyemelés formájában. Attól féltem, h Pók elöl sikítva menekül a gerillák közé :)

CSÉ 2011.05.10. 23:28:02

A különbség csak annyi, hogy Ádámnak volt ideje kiépíteni a köreit, Pók meg már nem fért ebbe bele, úgyhogy szembe ment velük és épített egy saját kis sleppet.

CSÉ 2011.05.10. 23:33:16

@neokira: Szerintem meg éppen mindegy, hogy nőt üt meg valaki vagy férfi, vagy a kutyájába rúg bele.
Attól gőzölt be szegény Ádám, hogy a Pók kiteregette a "megaliszik a tej a számban" Laci előtt a brancs kártyáit.
Jóhogy ezt tette. Én nem érzem magam különösen genyónak, sőt, de ezt én is simán meglépem.
Különben meg elmondhatta volna Lacinak négyszemközt is a dolgokat, de szerette volna felhúzni Ádámékat. Olcsó kis játék, ez igaz, de Ádám is szánalmas, mert vevő volt rá.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 23:33:22

@CSÉ: "A különbség csak annyi, hogy Ádámnak volt ideje kiépíteni a köreit, Pók meg már nem fért ebbe bele, úgyhogy szembe ment velük és épített egy saját kis sleppet."

Bocs, de én nem így látom. Ádám az elején beszélt vele, de nem állt mellé. (Mondjuk nem baj, mert érdekes lett a játék).
De nem sikerült kiépítenie saját csapatot, mert mindenki bizalmatlan lett vele hamar. Régiek is, újak is gyorsan. Csak a múlt héten - jókislányt játszva - sikerült némi szimpátiát elérnie egyeseknél. Niki se mellé állt, hanem Ádámék ellen fordult, nem az ő érdeme. Alizban meg nagyon csalódnék ha az ellenlábasát támogatná Pók személyében.

CSÉ 2011.05.10. 23:40:08

@mosoly73:

Én nem láttam azokat a részeket, de szerintem jobban járt a Pókmajom, meg persze mi is.

Alízban én nem csalódnék. Különben is ki mondta, hogy az ellenlábasa lesz. Azt hittem nem ismerik a szabályokat, vagyis nincs szabály.
Még így is túlságosan kiáll Ádám mellett, pedig ha tudná az a lány, hogy hogy beszélt róla az első hetekben Ádám, nem így lenne.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 23:40:16

Megint volt egy azonosítatlan fenék! :)))

Shun Hasegawa 2011.05.10. 23:44:07

Először is Pókmajom tényleg prosti, ez nem volt sértés vagy káromkodás Ádám részéről. Teljesen érthető a felháborodásuk. Aki ezt nem látja vagy szimpatizál Szandrával, az vele együtt mehet a levesbe.
Alíz, igen okos. Ezt vártam tőle már régóta. Új csajszi bejövetele jó szitu.

Ki tehetnék Pókmajmot is, mert az a szabály, akinek nincs párja hazamegy. Ezért senki nem áll mögé, Alíz kap két fiút és az új csaj is kap két fiút. Pl.Dani-Laci és Alíz hazaküldi Lacit. Kristóf-Attila és újlány hazaküldi Attilát. Hárman kiesnek:Laci, Attila, Szandra.
Ezt kéne összehozniuk!
Én szóltam.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.10. 23:47:52

@CSÉ: "Én nem láttam azokat a részeket, de szerintem jobban járt a Pókmajom, meg persze mi is."

Ezt éreztem az írásodból, csak nem akartam megkérdezni, nehogy személyeskedésnek vedd. Talán ha az elejétől követed az eseményeket más lenne a véleményed, és az enyém is más lenne, ha nemrég nézném. :)
Nekem Aliz és Kristóf szimpatikus, eddig. :) Detti rosszul döntött. Az, hogy kiállok a párom mellett, azt is jelenti, hogy odafigyelek a párom mit akar, milyen lépést tart jónak. Párcsere lett volna a logikus, aztán valamelyik párral megbeszélni, hogy átmenetileg védjék meg egymást a párválasztón, az újfiú meg védettség nélkül álljon ahová akar. Még őt mondták okos lánynak.

CSÉ 2011.05.10. 23:48:22

@Shun Hasegawa: Az nem volt sértés, de Ádám annak szánta.

A durva a fenyegetőzése volt, hogy megüti.

Pók meg "csak" a szart kavarta, de nem volt nagyon geci. (Voltak ennél sokkal genyóbb húzásai.)

Shun Hasegawa 2011.05.10. 23:53:27

@CSÉ: Mégegyszer mondom: teljesen jogos volt a felháborodás, én nem ütöttem volna meg, csak a kólásüveget vágtam volna a fejéhez tiszta erőből...

_Molly 2011.05.11. 00:00:58

@mosoly73:

Szerintem lehet ellenszenves és akár "mocsadék" is Szandra, de ez akkor sem háború, hanem taktikai játék.

Ha valaki leüti a királynőmet sakkban, nem kezdek vele üvöltözni, még akkor sem, ha mondjuk kárörvendően vigyorog, hogy matt.

Engem csak Ádám fenyegetőzése és személyeskedése zavar, nem szeretem az ilyen embereket. Szerintem nem fér bele a játékba. Főleg ebbe nem, mert ugye itt szabály, hogy ha valaki verekszik, az repül rögtön. Így aztán persze hogy csak kiröhögte Szandra. És akit ki lehet nevetni, az mindig szánalmas.

CSÉ 2011.05.11. 00:01:04

@mosoly73: Kb. azóta nézem, hogy Szöszi kiesett, de most pótolom az eljét. Ott tartok, hogy Danit hazaküldik, mert olyan amilye.

Tisztázzuk, én nem csípem Szandrát, sőt, már lassan szimpi lesz Linda is, csak azért, mert milyen bunkó vele a Pók, viszont Ádám, akivel eddig semmi bajom nem volt, ma nagyon sokat kisebbedett a szememben. Kristóffal ez még inkább így van.

Ha Detti hallgat Kristófra, akkor sem biztos, hogy jól jöttek volna ki. Mi van, ha ez lesz az utolsó párválasztó és maradnak ezzel a párral?

_Molly 2011.05.11. 00:02:03

@Shun Hasegawa: Ki is zártak volna rögtön a játékból.;P

GL-581 g 2011.05.11. 00:05:07

Kavicsoztunk tesóval. :D
Kiesési esélyek szerintünk:

Pápa 37,5%
Laca 37,5%
Prosztó 25%

Aki tuti marad az az újgyerök, neve legyen mondjuk Csicska. (ilyen ellenszenves embert csak tenyészteni lehet)

Sajnos most kevés az adat. :( Pontosabban, túlságosan forr a szar...

Shun Hasegawa 2011.05.11. 00:08:25

@GL-581 g: Honnan jött a Prosztó, nem Kristóf pártalan?

CSÉ 2011.05.11. 00:10:07

@Shun Hasegawa:

Abszolút nem volt jogos a felháborodás. Olyanok voltak, mint az ovisok, akik hisztiznek, mert elvették a játékukat. Azzal, hogy a Pókmajom felnyitotta a málészájú Laci szemét elvette azt az örömüket, hogy átbaszhatják azt a tökkelütöttet. Akár Detti hazaküldése után is odaállhatott volna Kristóf Laci elé, hogy Heló van, de nem tette, mert, nem akarta, hogy még két napig úgy nézzen rá a kisgyerek, mint a véres rongyra. Pedig a gerince megóvásának ez lett volna az ára.
Az meg egy másik szegénységi bizonyítvány Kristófról, hogy nem látta előre, hogy Szandra kisakkozzal a lépéseiket és elmondja Lacinak, úgyhogy inkább elébe megy a bajnak és ő beszél Lacival.

Pók helyében én is ugyanezt tettem volna. Szemrebbenés nélkül. És még tükörbe is tudnék nézni utána. Pedig korrekt embernek tart a környezetem és szerintem ez a tettem sem változtatna ezen.

GL-581 g 2011.05.11. 00:14:43

@Shun Hasegawa: Felállástól függően Pók és Lópofi is hazaküldheti. Megnéztünk pár variációt. :D

CSÉ 2011.05.11. 00:14:59

@GL-581 g:

Prosztónak 0% esélye van a kiesésre. Mégis kinek kellene Linda, aki teljesen bele van esve? Ráadásul Szandra után sem sokan kapkodnak és Prosztó Robinak ő is ugyanolyan jó.

CSÉ 2011.05.11. 00:16:38

@GL-581 g: Az új gyerke csúnya kancsi, de legalább fossa a szót. :D

Shun Hasegawa 2011.05.11. 00:17:29

@CSÉ: OK! Maradjunk a tvműsornál.
Nem szólhatott Kristóf, mert még nem döntötték el, Dani vagy Kristóf beáll-e Alíz mögé. Ráadásul Alíz fog dönteni, tehát ő szól majd Lacinak, hogy bocs-ne-állj-mögém, ha úgy dönt.

GL-581 g 2011.05.11. 00:21:59

@CSÉ: Pók mögé áll Csicska, meglepne, ha nem. Műfog meg a jelek szerint összezörren Prosztóval, ráadásul elkapta a pókháló. Bonyolult lenne ide beírni az összes levezetést. Kavicsozz te is! :D Amúgy tényleg izgalmas agymunka, s egy csomó dolog kiderül közben. :)

CSÉ 2011.05.11. 00:26:41

@Shun Hasegawa: OK. De most miért kellett volna efelett szemet hunynia Pókmajomnak.
Ott tesz nekik keresztbe, ahol csak tud, de ez kölcsönös.
Ráadásul, az, hogy ezután Lacika 2 napig csúnyán néz Kristófra, valljuk be, Pókmajom gonosz húzásainak listáján csak a lábjegyzetben kapna helyet. Nem indokolt, hogy Ádám így viselkedjen. Ez már az utolsó csepp lehetett a pohárban nála, de valahogy azt sem értem, miért van megverve még mindig Katával, meg egyáltalán mit evett rajta.

_Molly 2011.05.11. 00:28:04

@Shun Hasegawa: De-de, CSÉ-nek igaza van. Kristóf azon sopánkodott, hogy Szandra miatt most 2 napig utálja fogja őt a kisfiú Laci.

Tehát nem az volt a baj, hogy Szandra túl korán szólt, hanem az, hogy egyáltalán szólt. Azzal, hogy elárulta a "helyi szokásokat", felnyitotta Laci szemét.

Én úgy értettem, hogy ezen b@szták föl az agyukat. Hogy lelepleződött a terv.

CSÉ 2011.05.11. 00:29:03

@GL-581 g: Hát, ha úgy zörrennek össze, mint ahogyan Ádám meg Dani Kristóffal, akkor nem hiszem.

_Molly 2011.05.11. 00:30:13

@GL-581 g: Niki hova áll majd a kavicsok szerint? :-o

És az új lány?

GL-581 g 2011.05.11. 00:31:29

@CSÉ: Csak sajnos az ízeltlábú géniusz a saját tervét dobta ezzel szemétre. Átlátta a szitut, s nem tudott ellenállni az 5 perc reflektorfénynek, s felfedte a lapjait. Taktikailag ügyes a csaj, de a stratégiához segghülye.

CSÉ 2011.05.11. 00:31:59

@CSÉ: Plusz odaállhatott volna, hogy így tesz, aztán Alíz majd választ közülük. Sokmindent nem tudott volna tenni Laci, sőt, lehet, hogy a para miatt még hibázna is.

bpetya75 2011.05.11. 00:33:48

Na ez a mai rész, rávett engem is egy regre.

Lehet itt orrba-szájba utálni Pm-et, de aki képes többé-kevésbé objektívan nézni a műsort, annak elég nyilvánvaló, hogy a képességeihez mérten egészen jól játsza ezt a játékot. Bár esze nem sok van, de azt legalább használja (pl védettséges boríték), és van vér a pucájában kiakasztani a nagykisfiúkat.

Akik meg szépen leszerepeltek ma. Lassú megint elég butácska volt, szegény Don meg egyre primitívebb. Ennyire rosszul hoz a brókerkedés neki? Már ha egyáltalán...

Kár hogy megmentették Ádám seggét megint ezzel a +1 csajjal. Pedig jó volt a pók terve, bár Pocok nem biztos, hogy mellé állt volna.

CSÉ 2011.05.11. 00:37:04

@GL-581 g: Miért min változtat ez. A lényeg, hogy kit válszat Alíz, Kristófot és a fiúkat, vagy Lacit és így Szandrát. Alízt kell meggyőzni és ebben nem ártott ez a húzása, sőt ráébresztheti Alízt, hogy mennyire álszentek Ádámék meg milyen ordenálé módon, agresszíven viselkednek.
Mi lehetett volna annál jobb Szandrának, minthogy Alíz így látta Ádámot.

bpetya75 2011.05.11. 00:39:37

@GL-581 g: Tudják, hogy közel a vég. Mivel több bent a fiú, mint a lány, póki nyeregben érzi magát, ezért aztán igyexik minél jobban belesz@rni a ventillátorba, hadd forrjanak az indulatok. Ha Lacika valami csoda folytán bent marad, és a triumvirátusból esik ki valaki, vele később könnyebb lehet elbánni. Szerintem így gondolkozhatott a csaj.

Ebbe is bekavart az újlány érkezése, hiszen újfiú belépője nagyon gyökérre sikeredett, így Ő a legnagyobb esélyes a távozásra. Szerintem.

bpetya75 2011.05.11. 00:42:30

@CSÉ: Alíz szimpatikus nekem, de sajnos nem túl önálló. Ádámék szemében kétlem, hogy kitört volna a feláldozható hátvéd szerepéből, mégis inkább mintha hozzájuk húzna. Pók legalább kerek perec közölte vele is, hogy nincs szövetség, rövidesen döntőznek, de addig az erőseket gyengíthetnék. Csak ehhez Pocok szerintem túlságosan nyuszi. Már ha ez lehetséges rendszertanilag.

CSÉ 2011.05.11. 00:51:07

@bpetya75: A pocok nem nyuszi, hanem egy alamuszi macska, majd meglátod, egyszer még nagyot ugrik. Szerintem a lelke mélyén szeretne felnőni Szandra mellé.

bpetya75 2011.05.11. 00:52:48

@CSÉ: Lehetség, rövidesen kiderül. De nem a nyuszi alamuszi? Aki nagyot ugrik? ;-)

bpetya75 2011.05.11. 00:54:41

Ajajj de késő van. Menek aludni. Hülye kommentkényszeres fajtámat :D

Jó éjt a baglyoknak.

CSÉ 2011.05.11. 00:56:53

Én is lefexem. A Pókmajom addiktív és túlpörget.

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 01:10:22

Pókmajmot a szerkesztők tartják bent, mert örülnek, hogy találtak egy nulla erkölcsű kurvát.

Detti (és Kristóf) csúnyán meg lett szívatva, ilyen jutalmat az ellenségének se kíván az ember.

Nyuszika158 2011.05.11. 02:50:40

Mi az már, hogy "TökösBula"?

Követeljük vissza MŰFOG-at! :D

bpetya75 2011.05.11. 20:18:12

@Jozeph Pelikahn: Szerintem inkább Ádám kapott komoly segítséget a szerkesztőktől Szt. Dani visszahozásával.

Ja. Detti meg lett szívatva. Kristóf szívatta meg.
süti beállítások módosítása