Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x24 – Csak sör legyen, meg poligámia

2013. március 15. 09:03 - marhapori

Anikó oson haza megszégyenült fejjel hajnalban, majd ’ hopp, véletlenül rázummol melleire a kamera, biztos megcsúszott az operatőr keze. Akárhogy is, ez már majdnem csöcsfaktor. Próbálna menekülni a reggeliző lakótársak vizslató tekintetet elől, de a konyhapulton héderező Pumukli átlát rajta. Aki Mellesleg kakaózás közben szolidan levegőzteti a zacsit. Mi van, kicsi lány, szexeltél az este? Nem, baszdmeg, csak elakadtam a hóban! A banda kollektíven gyakorolhatta, hogyan kell ostobán bámulni, mert nagyon megy nekik, miközben Anikó lányos zavarában ide-oda rohangál. Várhatott volna még fél órát Kristófnál, de titokban nyilván élvezi, ha mindenki őt bámulja. Lófejű a kamerába pislogva nagyon sajnálja őt, amiért a többiek kimondták az igazságot. Nem fogja, ha kiderül a pucér igazság… Be is rohan utána a fürdőbe pátyolgatni a lelkét. Mi lesz itt, ha megtudja, ki az új hancúr pajtása, te jó ég! Remélem, kötöttek biztosítást a vityillóra, törni fog minden. Lali „szexisten” közben teljesen feleslegesen markolássza a pöcsét a kamerának, köszönjük. Ha már az énekesi pálya nem jön össze, a pornóiparban még próbálkozhat, csak jó sminkest kell találnia.

bscap0002.jpg

Jó tudni, hogy már több funkciós bokszzsákot is gyártanak: Dzsó püföli, Pumukli meg mászókának használja. Természetesen egy időben történik a két folyamat. Megérkezik Dzsó szőke exe, Csilla, és elsírja, hogy Hanna, a közös kölyök készül megpattanni. Valami gettóba költözött, valami afro-amerikai faszival – utóbbi csak tipp, de ugye legyünk polkorrektek. Izomagy fogadkozik, hogy utánajár és rendet tesz, de nem kellene, az önbíráskodás kettőtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel jár, plusz ugye a családon belüli erőszak súlyosbító körülmény. Rita nem tudja, megismerik-e egymást anyukájával, kemény hat éve nem látták ugyanis a másik arcát. Ő már teljesen elfelejtette, hogy nézett ki a nő, aki kb. húsz évig etette. Valóban cuki család lehetett, sok-sok közösen eltöltött idővel. Az ügyeletes jó tündér szerepében ezúttal Marcit láthatjuk, először a szenvedő Ritát bátorítja, majd a szintén szenvedő Anikót. Utóbbinál egy szolidan térdre helyezett kézzel indít, de nem vált +18-ra a karika az alsó sarokban, pedig még egy kis ölelkezés is befigyel. Ejj, mennyi felnőtt film jelenete kezdődik így…

bscap0007.jpg

A VV-lány a nagy összeborulás közepette kitálal Kristófról, Márton meg ettől öklendezni kezd. Pfejj, te undorítóbb vagy, mint Pumukli görényei – mondja neki, és próbál szúrósan nézni, de csak annyit változik a mimikája, mint Steven Segalnak egy átlagos filmjében. Míves párbeszéd következik, valahogy így: ne mondd el Zsófinak! De elmondom! Ne mondd el Zsófinak! De elmondom, elmondom és dögölj is meg! Anikó toporog a szobája közepén, talán éppen azon agyalva, melyik műsorba könyörögje be magát, ha ebből kiírják, mert Zsófi rituálisan kitépi a szívét. Dzsó is nehéz pillanatokat él át, pont idejében érkezik Hanna kiköltöző showjára, de a lány két szemeteszsákkal a kezében simán elsétál mellette, meg a sipákoló anyja mellett. Ez a nő még Lófejűnél is idegesítőbb. Próbál jól beállni a kamerának, egyik kezét csípőre teszi, a másikkal random hadonászik Dzsónak, a lányuk meg közben megpattan. Vagyis csak pattanna, mert Izomagy eszmél és utána csörtet, de nem veri meg, pedig a flegma csajra ráférne pár jól irányzott atyai maflás, inkább segít neki cipekedni. A Szimplában Zsófi és Kristóf elmélyült beszélgetést folytat, utóbbi jól betanult filozófiai eszmefuttatás végén felvázolja, hogy inkább csak dugjanak, mer’ az jó, a szerelem meg úgyis csak a köcsögöknek való.  Lófejű felnyerít és dühösen elvágtat, csak le ne dobja a zsokéját menet közben.

bscap0001.jpg

Megérkezünk Hanna új pecójába, saccra azt mondanám, hogy valahova a nyolcker mélyébe. Már a kilincsen is csótány orgia dübörög, nem merek odanézni. A kiscsaj imádja a helyet, apja kevésbé, hja, hát nem egy 105 millás, körpanorámás, frissen felújított lakosztály, az igaz. A falon kiloccsant agyvelő és hányásfolt, a földön meg rohangáló patkányok és legalább két éve halmozódó mocsok, Dzsó rögtön le is dobja az ékszíjat. Még az sem hozza vissza az életbe, hogy Hanna jónő lakótársai – akik hirtelen a semmiből kerültek elő – elvinnék néhány körre. Csak nem költözöl ide, még csocsóasztaluk sincs, nem beszélve a háromszázezres bőrkanapéról! – üvölti artikulálatlanul. De a tini lány akarata erősebb, marad és punktum. Az időd lejárt, Dzsó, távozz a házból! Marci és Rita battyognak a Nyugati felé, ahol a lány ugye randik az anyjával, így hat év után. Fő a család! Marcinak remekül válogatták össze a kiegészítőit, a sapkáját feltehetően Byealex fejéről szedték le, a sálját meg egy, a négyeshatos villamoson gyanútlanul elalvó öreg néniről. De a lényeg, hogy megesik a nagy családi találka, nem megy el egymás mellett Rita és az anyja, néhány emlék derenghet nekik egymásról.

bscap0008.jpg

Lófejű Anikónak önti ki kicsi lelkét sajátos stílusában, botoxtól eltorzult arccal – mert mi más oka lehetne, hogy ilyen valószerűtlen pofákat vág? Kristóf egy fasz, mondja, meg még olyat is, hogy rájött, kezd függni tőle érzelmileg, ezért ad neki még egy esélyt. Az nem para, hogy nincs nő a sorozatban, akit Donjuan ne próbált volna már meghúzni. VV Anikó gyorsan letörli barinője pofijáról a mosolyt egy „nekem is megvolt” mondattal, és ekkora elővillan Lófejű orbitálisan nagy füle. Nem csoda, hogy eddig rejtegették, az A Gyűrűk Urában nem volt ekkora egyetlen tündének sem, én mondom. Kitört a vulkán, LófejűTündefülü Zsófi egy szuszra elmond öt bekezdésnyi kurvaanyádat, majd elviharzik. Rita anyukája kíváncsi rá, miért hagyta el a kicsi lánya hat évvel ezelőtt az Endor bolygót, és miért hozott szégyent népére, de „vigyázat, az ajtók záródnak” stílusban teszi, vicces. Hálátlan kis cafka vagy, miért nem vagy képes úgy besavanyodni, ahogy én? Megmutattam neked a példát, nem? Megmutattam neked a péééldááááát! Ott basztuk el apáddal, hogy amikor a házat építettük az olajszőkítésből, nem csináltunk a pincébe kínzókamrát, ahol, megnevelhettünk volna. – mondja a kedves mama teljesen érzelemmentesen, majd hozzáteszi, hogy itt az ideje a hazatérésnek, az űrhajó vár.

bscap0006.jpg

Két luxus prostit próbál befűzni a csaposok Donjuanja, amikor bevágtat Zsófi a Szimplába, majd szimplán szájba csapja élete szerelmét egy nagyjelenet végén. Kristóf persze védekezne, hogyaszondja, sosem ígért monogámiát, meg miért ígért volna, neki a muszlim vallás a nyerő, meg a hárem, de Lófejűt ettől nem lett boldogabb. Kristóf ugyan sajnálja a pofont, de azért még dugná Zsófit, ahogy mindent, ami mozog és két melle van. Úgy tűnik, Rita lesz az első, aki kiköltözik a villából, ráadásul pont az anyja szavazta ki, Vörhenyes Regi elszántan igyekszik jobb belátásra bírni. A szőke lánynak elege van belőle, hogy még bepasizni sem tudott, és úgy véli, majd otthon anyuci meg apuci talál neki párt. Vöri melegen megszorítja a kezét, mélyen a szemébe néz, majd megcsókolja. Ugyan dehogy! Csak a „mi vagyunk a családod” szöveget vette elő, nem a nyelvét. Marci is beszáll, Rita szemmel láthatóan nem bírja a nyomást, de a srácot azt eléggé, úgyhogy neki elhiszi a „fontos láncszem vagy” szöveget. Bármennyire is erőltetett az egész. A fejemet rá, hogy ezek ketten simogatják még egymás csúnyáját.

bscap0009.jpgA nyolcker mélyén világit rengető házibuli készül, Hanna és fura hajú lakótársainak kb. egy tucat tizenhat éves vendége érkezik. Zsófi ismét zokog, persze ismét Tudjukki miatt. Ugyan az a háromszög, mint eddig minden részben: csalódott-szerelmes-nemérti. Könyörgök, a 24. rész óta ezért rinyálsz, haladjunk már tovább! Egy rakás plüssállat vigasztalja, majd csatlakozik Regi is. Ritának indul az űrhajója, de nem száll fel rá. Anyukája morcos is lesz, már nagyon bánja, hogy nem cserélte el a lányt egy fél disznóért anno, mikor adott volt a lehetőség. Most már mindegy, nincs mit tenni, kitagadja kisiklott életű elsőszülöttjét. De tényleg, hogy képzeli ez az ostoba lány, hogy csak úgy él bele a nagyvilágba, ahogy kedve tartja? Megáll az ész ezeken a fiatalokon… Csoportterápián beszélik ki VV Anikó önálló életre kelő lábait, amelyek véletlenül pont Tudjukki előtt nyíltak szét. Hiszti, kiabálás és sértődés tölti be a teret, de Pumukli ezekből semmit nem érzékel, csak ül az egész közepén és kortyolgatja a sörét. Na, kérem, ilyen egy igazi sörreklám! Hanna bulijában is durvul a helyzet – azon túl, hogy gyakorlatilag mindenki bealudt –, a pasija egy másik lány manduláját vizsgálja, amikor benyit a szobába. Az meg nem érti, miért akadt ki, hisz’ csak elővigyázatosság az egész. A záró képsorok egy-két hétig meghatározhatják majd a sorozat alakulását: Rita megcsókolja Marcit a Duna-parton, szerelmet vall neki, aztán elszalad, a srác csak néz ki a fejéből, mint aki repülő tehenet lát, de végül utána indul. Nem kérdés, mi lesz kettejükkel, az viszont igen, meddig maradhat Ribanc Anikó a villában.

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyemakisszíved 2013.03.15. 10:11:37

Most szólok, ha kiírják a sorozatból Anikót, bojkottálom az Éjjel-nappal Budapest adásait, és tervezettnél előbb én is kiszállok! Aztán cseszhetik a nézettséget. (Időben szóltam? Gondolom, nem.:)) Követelem a VV-rajongók nevében, hogy az RTL legalább egy fő volt lakó részére biztosítson hosszú távú munkát és megélhetést! Mindenki egyért, egy mindenkiért! Hótorlaszokra fel! Az operatív bizottság tagjait összehívjuk, közleményük későbbre várható.

atom|ant 2013.03.15. 12:07:36

Borzasztó idegesítő a Zsófi, ez az állandó affektálás, ahogy rángatja a fejét a kamerába, ez a nemistudommilyen hang, lófej ... nagyon rossz összhatás.

babo81 2013.03.15. 12:33:08

Nézem a sorozatot,de a f@sz se tudja miért.Egy szereplőt nem tudnék mondani aki ne irritálna valamiért! Zsófi idióta mimikája+hangja,Rita idegbajos szerencsétlen,Lali egy kétéves értelmi szintjén mozog,Marci minden csak nem macsó,Kristóftól hányingerem van,addig ütném míg mozog,Joe nagyra felpumpált érzelmi káosz,Anikó szimplán ribanc,és utoljára hagytam a "vörit" a neve nekem,ha agyonütnek sem jut az eszembe...Szóval a biszex picsa inkább szívedebben csöcsörészik és zsenge lánykák szájába mászik bele amire én személy szerint qurvára nem vagyok kíváncsi! Nem éppen követendő példa a fiatalok részére! Meleg párral azért nem mert kisérletezni a Kolosi...bár ki tudja?!

ujrakezdo · http://sisakhuzat.hu 2013.03.16. 18:22:14

Szerintem az összes amatőr szereplő oda-vissza kenterbe veri a barijóbanköztrosszban "színészeit" a sztori meg attól jó, hogy nincs. velkátudörílvöldneo :)
Én csípem pedig nem kéne :)

kvadrillio 2013.03.16. 18:59:26

Éjjel-nappal Budapest 1x24 – Csak sör legyen, meg poligámia...

az ilyen fostól kiráz a hideg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!brrrr...goáok...

trollollol 2013.03.17. 02:31:56

Valaki adjon Zsófikának valami orrsprayt-, mert megőrülök az orrhangjától.

Am meg én sem értem miért nézem ezt a szart. Lehet, h ettől jobb embernek érzem magam, h látom ezeket a gyökereket :D

Ja, és nagyon vicces, h a zaklatottan hazaérkező egyének megvárják, míg bejön az operatőr, és csak utána csukják be az ajtót :D

vénszivar 2013.03.17. 09:47:51

@atom|ant: @trollollol: szabó zsófi? a vihogó picsa...?

kozi001 2013.03.17. 10:51:08

@vénszivar:
Ez nem a JR-s kerekfejű Zsófi. Azt én se szeretem.
süti beállítások módosítása