Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x19

2013. március 06. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

I. Korleóne betegsége remélhetőleg már csak a múlté, és készen áll felvenni a küzdelmet Pókmajommal, a legendákban évezredekkel ezelőtt megjósolt és mostanra (satnya) testet öltő gonosszal, aki az Éden országának elpusztítására tör. Valami hasonlót fogalmaz meg a T69-es is, akire ma olyan színű ruhát adtak, amilyen nincs is, de ha mégis, a kikeverőjét arra kellene kárhoztatni, hogy Kristóf előadásában hallgassa meg a Háború és békét. A ciklámen, a lila, a magenta és a pink ül rémes tort szemünk előtt, felette egy fej, szigorú kontyba húzott hajjal. Pinokkina legjobb modellnapjaira emlékeztet kitolt csípőjű beállásával, a másik kamerába megint nem sikerült ütemben átfordulni, de sebaj, meg lehet ezt tanulni, lásd Lilu.

Pandora napja van, teccik tudni, a körben ülünk, és a szemébe hazudunk a másiknak őszinte arccal-játék napja, valószínűleg ezért kezdünk menten reggel 10 körül, és nem a csipás szemét Jennifer seggébe dörzsölgető Gáborral. A nők a mödansziéban, Levi a teraszon keresi a három nappal ezelőtt ide rejtett sárgarépadarabokat, Krisztián meg úgy ül, mint Ron Jeremy egy szarabb pornófilm első orális jelenete előtt, kámon bébi, szákk máj big dikk.

A király jobban van, hiszen mosolyog, Pókmajom vaginát, Szöszi pöcst öblít a zuhany alatt. A reggeli terv a tegnap esti Alíz-Korleóne beszélgetésen alapul: Szöszit és Gábort kell Alíz mögé állítani, mert akkor Alíz Szöszit pakolja ki a házból, már csak azért is, mert a faszi, ha virágot lát, giccses műtárgyakat szaggat belőlük. Kristóf szerint erre nem nagyon van esély.

Juan meghozza a csillogós borítékot, lehet gyakorolni a folyóírást, mert Pandora lesz, és fel kell írni öt-öt kérdést a papírosra. Krisztián és Pókmajom konspirál egy kicsit, el kell játszani, hogy nem vagyunk erősek és nem is szeretjük egymást annyira, na ja, ez az, amit majd a sokat tapasztalt király tutira bevesz, mi? Pókmajom kontyba rakott haja majdnem olyan rémes, mint a T69-es mai frizurája, de csak addig, míg a Pandorára nem mennek, mert ehhez szarrá sztájlingolják őket, Kristóf az obligát vizes hajzatot kapja, Gábort meg meleg emósnak fazonírozzák a humorérzéküket azért megőrző fodrászok. Levente kap egy kérdést, hogyaszongya, nem érzed úgy, hogy Pókmajom a pinája köré csavart? Nem, mert engem nem érdekel a kavarás, meg a taktika, és Pókmajom szívből szeret engemet. Jól indul. Levi a kamerába azért elmondja, hogy neki fáj, hogy itt gyanúsítgatják, de bezzeg ha azt kéri Nikitől, hogy verje ki neki, akkor semmi, szóval le lehet róla szakadni.

Szöszi a királyhoz intéz egy kérdést, tényleg úgy mennél haza, felség, hogy nem bosszulod meg Zsömi nevű ágyasod halálát? A szokatlanul joviális hangulatban levő uralkodó, bár nem lenne kötelessége, de válaszol a félkegyelmű Virágembernek, igen, nem süllyedek le egy Pókmajom színvonalára, hiszen ő gátlástalan, embertelen és szakadár, nem akarom, hogy az udvaromban legyen, inkább önkéntes száműzetésbe vonulok kollégám és kiváló barátom, I. Viktor földjére. Éppen le is mocskoskurvázhatta volna, mondom én, királyban ritka az ilyen nagylelkű. Arról, hogy a beszéd alatt folyamatosan röhögő társulatból ki veszi be ezt a faszságot, nem beszélünk, mert minek. Alíztól azt kérdezik, megbízható-e, szerinte nem teljesen, de akit szeret, azzal őszinte.

Niki tetemre hívja Levit, nem érzed magad szarul, hogy Zsömi azért ment haza, mert te odaadtad az alsógatyádat a Pókmajomnak úgy, hogy még ki sem csapattad? Nem hát, mert nem tudtam mi lesz, én pisztolyozni mentem, gatya nélkül távoztam, erről a Biblia is ír valamit, haggyámá. A király a kamerába lepalimadarazza Levit, a többiek előtt meg arról érdeklődik, hogy milyen alapon mondja azt egy udvari bolond, hogy nem nagy tragédia (jesszus, leírni is alig merem) a király ágyasának távozása? Ráadásul még mondogatod is? Bele a világba? Levi a vállát vonogatja, hát én most is leszarom, lapozzunk. Este majd add le a bohócsipkát. A király nem hagyja annyiban, mindenki tudja, milyen jóban vagy Pókmajommal, és Gábort is magaddal rántod, ehhez mit szólsz? Levi a vállát vonogatja.

Szöszit arról faggatják, mennyire jó taktika bekavarni mindenkinek, miközben sokkal fontosabb kérdés lenne a virágtépés mögötti gondolatmenet, eh. Szöszi Alízra koncentrál és ez így is marad, mondja, mindenki röhög. Kriszta, kivonod magad a társaságból, miért? Mert kettészakadt az ország, felség, én meg középen úszkálok a zavarosban. Ne legyen igazam, de ő lehet a mérleg nyelve holnap. Pókmajmon Zsömi lemészárlását kérik számon, hát ez egy ilyen játék, mondja, bántás nélkül nem megy, Zsöminek meg most ezt dobta a gép. Na, ettől kiakad az udvartartás, Kristóf kardot rántana, de a király nyugtatólag int a kezével, egészen finom, apró mozdulat, de a jó kesztyűbábok és jószágok ennyiből is értenek. Nikire bezzeg nem hat a dolog, és csak forszírozza a kérdést, Pókmajom könnyes történetet ad elő, rajta áttapostak korábban, ebből elég.

Szöszikém, odakint Pókmajom vagy Alíz ölébe bújnál? Szöszi nem érti az odakint szót, nem csodálkozunk. Alízéba, mondja, mert nagyon megbízható, feltétlenül Alíz, Alíz, Alíz, Alíz. Oszt mi van Pókmajommal, kérdezi Kriszta, erre csak hebeg-habog a biztonságtechnikai mérnök, Pókmajom a kamerába mondja, hogy ennél a fazonnál szánalmasabbat még sose sehol. Levit baszlatják megint, hogy van az, hogy te mindenkit szeretsz, téged meg nem mindenki? Ki a tököm kérdez ilyen baromságokat, de most komolyan? Levi nem tudja, de úgy véli, hogy talán az zavarhatja a népet, hogy ő leszarja mi van itt bent, öt ember sorsa érdekli, a többit akár le is nyilazhatná egy erre járó hagyományőrző klub, az sem emelné meg a vérnyomását. Azért én azt az öt nevet megkérdeztem volna.

Kristóf nekiesik Levinek, sikerült megtéríteni Gábort is, mi? Levi nem azért jött, hogy stresszelje magát, hanem úszni a mödansziéban, ennyi. Gábor Levi segítségére siet, Kristóf visszaszól, kezd egy parázs vita kialakulni, mivel verekedni nem lehet, azt javasolnám, játsszák le lábteniszben. Vége a Pandorának, Gábor az ebéd mellett védelmezi Levit tovább, Kristófot baszogatja, aki viszont úgy gondolja, hogy nagyon nehéz agyhalottakkal tárgyalni, Gábor ráadásul teli szájjal is beszél, szavait kis sonkadarabok kísérik csendesen. Levi erőtlenül megvédi magát, Pókmajommal csak kvantumfizikáról beszélgetünk, nem taktikázunk. A király eddig bírta, és egy mondattal lezárja a társalgást, ebből elég, én enni akarok csendben, nyugalomban.

Kristóf Jennifernek magyarázza, hogy megy a kiválasztás, a genetikai segg tulajdonosa rácsodálkozik a dolgokra, nahát, itt bárki, bárki mögé állhat? Én akkor téged választanálak, Kristóf, és közben a lábát lóbálja csábítón, szerintem fülig beleesett a Honvédban nevelkedett Lassúbeszédű kalózba. Odalent Gábor a királyt (a királyt!) vonja felelősségre, Kristóf most azért fűti Jennifert, hogy a kiválasztáson te, felség, vagy ő maga Jennifer mögé kerülhessen? Én meg szopjam meg? Korleóne tagad, nem, ugyan már, te majd Alíz mögé állsz, jó lesz. Erre Gábor megsértődik, jóvanakkor, csináljátok, én meg megyek haza, amúgy sincs itt kokain, vagy csak nekem nem ad senki. Korleóne menti a menthetőt, és olyat hazudik, mint Lázár János egy jobb napján, de Gábor nem veszi be, és elrohan.

Korleóne felmegy Jenniferékhez, szar van a palacsintában, Gábor hepciáskodik, nem akar Alíz mögé állni, mert nem bízik benne. A király sem állhat be Alíz mögé, mert kiejti, ajaj. Kristóf azt mondja, hogy akár ő is beállhat Alíz mögé, ez talán megoldás. Isteni szikra pattan ki a király fejéből: megvan a megoldás! Jennifer izgalmi állapotba kerül, a szerkesztők a Keresztapa zenéjét veszik elő ismét, kell is: Alízt meg kell fenyegetni nyíltan, hogy ha nem Szöszit ejti ki, hanem Kristófot, akkor mindent elmondunk Szöszinek, mármint azt, hogy Alíznak kiütése van tőle, és a virágos installációtól a víz is kiverte, szóval ellehetetlenítjük. Kristóf szegény fel sem fogja, hogy ez csak akkor valósul meg, ha ő kiesik, és lelkes támogatója az écesznek. Jennifer láthatóan nincs képben, sebaj. Korleóne még ad egy ukázt villogó szemekkel: ezt csak holnap mondjuk el Alíznak, nehogy legyen ideje utasítást kérni Pókmajomtól.

Odalent Gábor letaknyoskurvázza Jennifert, mert Kristóffal beszél a háta mögött, és szemtől szembe megmondja Kristófnak, hogy egy gerinctelen kis geci, aki hátba támadta. Ezzel azért most nehéz lenne vitatkozni. Gábor továbbmegy, és bazdmeg, ha ez kiderül, és ti tényleg ki akartatok golyózni, akkor nektek végetek. Kristóf a Gangsta's Paradise dallamaira őszintén elmondja, hogy van egy terv, miszerint ő beáll Alíz mögé, de neki ott van Jennifer, a biztosabbik pont. Gábor meg álljon be Alíz mögé, és mindenki jól jár. Gábor erre, teljesen jogosan megkérdezi, hogy ha ez egy annyira naccerű terv, akkor miért nem ti álltok be Alíz mögé? Miért az ő faszával verik itt a kolumb csalánt? Kristóf erre annyit mond, hogy tudod mit, gyökér, ez az egyetlen lehetőséged a maradásra. Hoppácsak. Gábor kiakad, jólvanakkor, majd keresek másvalakit, faszom, Jennifernek meg most megmondom, hogy húzzon a picsába. Gábor szerint egy kamikáze pilótával sem fair egy nappal a bevetés előtt közölni, hogy meg fog halni. Szem nem marad szárazon.

A terasz hányásmentes részén udvart tartó Korleóne megtudja, hogy Kristófnak eljárt a szája odalent, és ugyan a belét is kitaposhatná, de megelégszik egy szimpla lehülyézéssel, és a fejét csóválja hozzá sokatmondóan. Kristóf lázadónak érzi magát, és ezért tette azt, amit, a király explicit parancsa ellenére. Ebből nagy baj lesz. Gábor is feljön, aki azt sérelmezi, hogy kihagyták mindenből, Korleóne próbálja menteni a menthetőt, de Gábor a kamikáze pilóták és klasszikus mártírok szellemét érzi magában, én majd beállok akkor Szandra mögé basszátok meg, Jennifert viszont hasba rúgom búcsúzóul, jobbal, mert az az erősebbik lábam.

A király ezt követően kénytelen Alíznak esni, megbízhatunk mi benned? Alíz elkezd sírni, felség, ne csináld már, hát én hűséges vagyok. De kihez, Alíz lányom, kihez? Alíz azt mondja, hogy Korleóne ne álljon mögé, mert kiejti, mint Barcelona az ukrán bányászokat a béelből, és ekkor jön elő a délután megtervezett fenyegetés. Alíz, ha kibaszol velünk, mindent elmondunk Szöszinek. A szálak nagyon összekavarodtak Kristóf fejében, pedig nekem egyértelmű, mi fog történni. Alíz Bigfootnak sír egy kicsit, nem érdekes. Este buli van, Juan minden létező alkoholt kiönt, Levi és Kriszta táncot jár, borzasztó látvány, na. Levél is jön, most az egyszer el lehet dönteni, ki kivel akar aludni, a szerkesztők ezek szerint felkészülnek a holnapra.

Kriszta Gábort választja, Jennifer Kristófot, Niki Korleónét, Alíz Levit, Pókmajom meg Krisztiánt, így Szöszinek nincs különbejáratú nője, ha ebből nem jön le neki, hogy holnap kibasszák innen, mint macskát szarni, akkor semmiből. Pókmajom menten fel is rongyol Krisztián szobájába, aki éppen zuhanyozni készül, a farkát meglátva a csaj elájul, ez kell nekem, nem a hatalom, mondja, de még tartja magát egy kicsit és kiszalad a szobából. Nem tart sokáig a dolog, öt perc múlva ágyban vannak, Krisztián a kamerába ugyan azt nyilatkozza, hogy félóránál többet nem bír Pókmajommal, de ettől még legyúrja, lesmárolja, megpiszkálja a csúnyáját, kivereti a farkát, majd istenesen megdugja. Legalábbis a zöldes képsorok szerint.

Címkék: éden hotel
336 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ainult Mina 2011.04.07. 08:23:53

Pont így történt.
Azért a csütörtöki párválasztásokat a szerkesztők továbbra sem bízzák a véletlenre, jól is van ez így, biztos sokat kellett fizetni a licenszért.
NB! T69 olyan földöntúli arccal konferálta föl, hogy itten kérem ma este b@szva lesz, mintha az eksönök számától függne a gázsija - vagy a szerkesztők megfenyegették, hogy ha a bentiek nem hajlandók, akkor neki kell bemennie egy gang-bang-re. (Bár ügyvédet perrel, menyasszonyt f@sszal nem lehet fenyegetni, hogy Torgyán doktort idézzük.)

adatpark 2011.04.07. 08:26:50

Jaj, betegre röhögtem magam! Kíváncsi leszek az estére, bízom benne hogy Pókmajomék nem kavarnak és Szöszi megy! A holnapi HV is tutkó jó lesz, eddig ez a biztos!! B-)

petya.bacsi 2011.04.07. 08:29:06

:))))

Ami a VV-nek nem sikerült, az itt rögtön a 19. epizódban sikerült :) Igaz, kb. annyira volt izgalmas, mint a Gigi-Jerzsy páros paplan alatti gimnasztikagyakorlata.

karikaV43 2011.04.07. 08:30:04

Bocs hatodik.Tegnap nem néztem de a poszt úgy is jobb mint a műsor.

fogash 2011.04.07. 08:40:13

azért az szép, hogy tegnap délután a velveten már fent volt, hogy kézimunka fog este történni...

T69 feje meg egész ordenáré volt, amikor a végefőcímet/lekonfot mesélte. Mint akinek nem működik a szemhéja. (ami nem egy madár)

Cuerpo 2011.04.07. 08:51:55

Ha csak valami váratlan nem történik, akkor a tegnap esti levél miatt a mai párválasztásos felállást láthattuk, úgy sejtem.

Zenóbia 2011.04.07. 08:57:54

Ha jól sejtem az összes rendesebb Éden Hotel rajongó kisimult arccal kelt ma reggel, hiszen T69 majdhogynem ki is kacsintott felénk a végén, hogy Legyen Önöknek is szép estéje! - vagy valami ilyesmi mondattal célzott rá, hogy szexeljetek ti is, ha már végre ezek is itt bent.

GL-581 g 2011.04.07. 08:58:06

Jósolok ide is egyet, hátha egyszer bejön! :D

Niki+Ádám, Jenny+Kristóf, Aliz+Gábor, Kriszta+Levi, Szandra+Újsrác/Szöszi, s Szöszi megy.

Maradna két kvartett, meg a Pókmajomék vágóképnek.

És nagyon-nagyon bízom az AMTZPÉSZ jövő heti megalakulásában... :D

Cuerpo 2011.04.07. 09:05:01

@Gliese 581 g: Vaaaagy... Ha Gábor választ előbb, akkor jól beáll Kriszta mögé, majd aztán Levi is, Kriszta jól kiejti valamelyiket, és Szöszi marad jövő hétre is, mekkora lenne már!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 09:06:14

@Gliese 581 g: akkor én is

Niki/Ádám, Jenny/Kristóf, Kriszta/Gábor, Alíz/Szöszi, Szandra/Krisztián és Levi megy haza.

senior Muhaha 2011.04.07. 09:08:57

Ez a kuras max vagokepnek jo, illetve apam varta, de o meg nem netkompatibilis, igy hiaba mondom neki, hogy a tube8-on mindent megtalal es roccoval es kellyvel ugysem vetekedhet itt senki:)
Az irason szetrohogtem magam itt a pesti dugoban:))

Btw.: sixx, nem emlekeztet kicsit Levi teged is a legutobbi survivor nyertesre?:) illetve lesz felidei TAR hogyvolt?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 09:10:42

@sixx: részemről bocsánatot kívánok. Amúgy tegnap az jutott eszembe, hogy ha T69-nek ezt a szerkóját is szó nélkül hagyod akkor biztosan lefizettek, de szerencsére nem így történt :D

Homeoffice 2011.04.07. 09:11:33

Egy kérdés..
Mi van akkor, ha a két csajhoz is két csákó áll?

beacska 2011.04.07. 09:11:37

@senior Muhaha: ki volt a legutóbbi Survivor nyertese? gyanítom, nem magyarra gondolsz...

beacska 2011.04.07. 09:12:26

@Gunther: ez nem valószínű, mert akkor maradna egy csaj üresen, és az utsó nem kockáztatja a tutit a valószínűért.

Solid214 2011.04.07. 09:12:37

Ma reggeli kényeztetés: capuccino, csokis kalács és HV :))) ennél jobban nem is indulhatna a nap. Sixx, istenkirály vagy!!!
Bohumil hol vagy, kommenteljé má Te is!

bate · http://bateman.hu 2011.04.07. 09:12:55

@Benyeszke: Nekem is ez a tippem. Legalábbis erre következtettem a "következő rész" tartalmából összeállításon, amin Gábor és Kristóf veszekedése erősen a kiválasztás utáni murinak tűnt.

Homeoffice 2011.04.07. 09:13:07

@beacska:

Jójó, de elvileg lehetséges.:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 09:14:55

@bate: azt nem tudom, mert ebben az esetben elvileg közvetve Gábor ejti ki Levit akkor ő miért van kiakadva?

Sokorai_Atala 2011.04.07. 09:14:59

Egész langyos tudattal bambultam végig az adást, amikor is T69 megjelent a neon pink ruhában. Komolyan tátott szájjal néztem, mind a színét, mind a ruha fazonját. A stylistot innen is üdvözlöm. Az esztétikai rombolás hatására viszont úgy felébredtem, hogy meg tudtam nézni az SZF-ef.

bate · http://bateman.hu 2011.04.07. 09:17:01

@Benyeszke: Lehet baromság, de lehet ott ő már Jennifert zrikálja majd (ahogy azt be is ígérte), amire Korleóne és a kalóz nekiesnek.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 09:19:54

@Sokorai_Atala: A stylist maga Lakatos Márk. Én őszintén már vártam mikor dob be egy ilyet, bár az eddigi ruhák többsége is borzasztó volt.

GL-581 g 2011.04.07. 09:21:46

@Cuerpo: @Benyeszke: Gyűlnek a tippek, gyűlnek a tippek, izgi lesz az este! :DD

Miből gondoljátok, hogy Gábor Levi nője mögé állna be? Szerintem véletlenül sem ejtené ki a srácot, Kriszta meg nem zavarná el maga mögül a megbízható, ám csekély értelmű Levit.

Remélem, Kriszta rácuppan a két okosfocista srácra, és berángatja negyediknek az idegileg kikészült Alizt (az esti kiborulása egy dolog, de ne felejtsük el, hogy arra még rájött egy romantikus kiskanál-nagykanál koreográfiájú éjszaka a hasát simikéző Csigusszal. :S )

Ha bennmarad a Szerelmes Medúza (ez a gyerek már nem is puhatestű. ez 95%-ban víz), Pocok szerintem a ruháját szaggatva veti le magát a szirtről. :(

teddyde 2011.04.07. 09:23:43

na, úgy néz ki hogy a király újra elemében van, már megy a befenyítés, Levi vagy Pöszi megy is haza, az udvartartás számára mindegy is. (Levi legalább hülye, menjen Pöszi)

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.07. 09:24:46

@bate: @Benyeszke: TÉVEDTEK a vita, amikor Kristóf feljúgja a napágyat, valóban a párválasztás után van, DE LEVI ott ült a háttérben.
Gábor, Kristóf és Levi tehát tuti marad, lespoilerezte magát a Viasat.

Akit nem láthattunk Keresztapus, Szöszi és Krisztián... már csak rájuk érdemes kiesőként fogadni :-)

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.04.07. 09:26:23

sajnos a szerkesztők megint belenyúltak, nyilván azért voltak kíváncsiak, hogy ki kivel hálna önként, hogy a párválasztás sorrendjét kikalkulálhassák, mert ugye az most nagyon nem lesz mindegy!
úgy látom bajban a Don, lázad a Kalóz :)

Ver Sacrum 2011.04.07. 09:26:31

Az istennek se jut eszembe: mi volt a címe annak a nálunk is vetített valóságsónak, amiben párok költöztek egy szigetre, és az volt a kérdés, hogy együtt maradnak-e?

beacska 2011.04.07. 09:26:46

@SAni: én mintha láttam volna Ádámot is...

bate · http://bateman.hu 2011.04.07. 09:27:17

@SAni: Keresztapus ott volt, látni lehet ahogy mutogat és leszánalmasozza Gábort.

Utoljára akkor izgultam így, mikor lelőtték Dzsokit.

GL-581 g 2011.04.07. 09:29:57

@bate: @Benyeszke: Levi ott volt a (valószínűleg) kiszavazás utáni balhénál. Csak három ember nem látszott a felvételeken: Aliz, Szöszi, Újsrác.
Rajtuk kívül mindenki ott tátotta a száját.

Homeoffice 2011.04.07. 09:31:27

@Gliese 581 g:

Magas labda, de lehet hogy Alíz máshol tátotta a száját:)
Én kérek elnézést:)

bate · http://bateman.hu 2011.04.07. 09:31:43

@Gliese 581 g: Akkor gyanítom Szöszitől búcsúzunk az este és bejön a papírforma. Nagyobb kavarást reméltem. :(

digitális körvinkli 2011.04.07. 09:32:40

@sixx: Visszaolvastam pár Éden HV-t. Szerintem sixx a 2.0 verziót nézi, mert ami az én tv-men ment, azokban az adásokban a reklámblokk volt a legváltozatosabb, amit meg itt ír róla az fergeteges. Terjeszteni fogom verhetetlen hasonlatait.
Mindennapi hogyvoltunkat add meg nekünk...

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.07. 09:33:48

@bate: igen, ezen épp nem akadt meg a szemem, de egyértelműen ezt tippeltem volna...
Ne rontsuk el a spekulációt....

bate · http://bateman.hu 2011.04.07. 09:35:27

@SAni: Persze még az is lehet, hogy tévedünk, és nem is a párválasztás után van a balhé (az esti felvételek ellenére sem).

GL-581 g 2011.04.07. 09:38:03

@Gunther: LOL! Tényleg magas labda volt. :D

@bate: A szerkik nem hülyék, eddig még sosem mutattak olyat, ami egyérrtelműen és 100%-ban előrevetítené az eseményeket. Szerintem még akkor is lesznek itt meglepik, ha tényleg Szöszi megy haza.
Pl. nem tudjuk, hogy ki kihez áll. És az is lehet, hogy mindenkinek oda KELL állnia, akinek az ágyába tegnap bebújt (ezzel egycsapásra minden fix párt megbontanának, a jelek szerint senki nem választhatta este a saját párját).
És azt sem tudjuk, min megy a balhé.

beacska 2011.04.07. 09:38:32

@bate: erre én is gondoltam, de szép ruhába voltak öltözve (Kristóf pl. ingbe) és határozottan a KIEJTÉSről beszéltek. És mivel nagyok voltak az indulatok, azt gondolom, nem a múltheti volt, mert arra már aludtak vagy 3-at

lentilky 2011.04.07. 09:39:53

Ahhoz képest, hogy ebben a részben mennyi volt a drámacirkusz, a szerkesztőknek sikerült róla 3-4 olyan pillanatból beharangozót rittyenteni, amiből egy nyugdíjascsoport házivideós nyaralásának egy napi szeletére lehetett számítani. Máskor meg abból is veszekedés nyiszálnak, ami nem is az volt. Hát mi ez, kérem?

bate · http://bateman.hu 2011.04.07. 09:40:12

@Gliese 581 g: Abszolút igazad van. De jó egy kicsit spekulálni a reggeli kávé mellett. :D

Sokorai_Atala 2011.04.07. 09:40:17

@Benyeszke: kösz, de a stlist személye sem menti fel ezt a választást:) Vajon melyik cég a műsorvezető ruha sponzora?
Igazad van, valóban eddig kb. 1 normásis ruha volt rajta. Pedig naponta 2-3-t is bemutat.

bate · http://bateman.hu 2011.04.07. 09:42:11

@beacska: Kristóf nem az egyenfeszítős pólóban rúgta fel a szerencsétlen kerekes padot? O.o

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 09:43:51

"Gábort meg meleg emósnak fazonírozzák a humorérzéküket azért megőrző fodrászok."

:DD Hát mert az is!

Princessbora 2011.04.07. 09:51:26

Árulja már el nekem valaki, hogy Gábor frizurájával mi újság van?! Tegnap a szokásosnál több volt róla a közeli és a haja látványa minden magvas gondolatáról elterelte a figyelmemet. Haj az egyáltalán? Vagy mi a szösz?

borsz 2011.04.07. 09:54:25

Szerintem tévedtek. A kalóz lenyúlta langyifiú szívószálát ezen robbant ki a parázs vita.

beacska 2011.04.07. 09:56:19

@Princessbora: nem tudom, mit látsz Gábor fején (és mit nem), de szerintem kopaszodik a feje búbja, azért húz folyton vmit rá. Erre gondoltál?

lentilky 2011.04.07. 09:56:48

@Princessbora: a hajszobrász sokáig őrlődött, de végül a Top Secreti Nigel-fazont álmodta meg - most még a tömegére dolgoznak egy kicsit, kis türelmet kérnek.

mertcsak 2011.04.07. 09:58:49

eddig ugy gondoltam, Gabor megy, de most mar hajlok arra, h az ujfiu tavozik. Szöszinek igenis maradnia kell :)

toi 2011.04.07. 10:00:01

besza, behu!
sírok a röhögéstől.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.07. 10:00:26

tényleg lehetnének ebben a játékban feladatok, hogy történjen is valami, mert így csak pofáznak.
a feladatok/versenyek győztese meg védett lenne a következő párválasztásnál... kicsit izgibb lenne.
és jobb nők is jöhetnének...

handax 2011.04.07. 10:04:57

Szandra megkavarhatná a dolgokat, ha Krisztián Aliz mögé állna (Aliznak tudnia sem kellene róla), akkor mindegy ki áll még ott az repül. Azaz Ádám2 és Krisztián mozgása sokat számít.
Hiszen minden taktika arra épül (a tegnapi enyém is), hogy Ádám2 tuti Aliz mögött fog állni és Aliznak kellene majd döntenie. De ha Krisztián megy mögé, jön a dilemma. Ha kiejti, annyi Aliznak Szandra szemszögéből. Ha benntartja, a régiek orrolnak meg rá.
Azaz a régiek Ádám2 mellé akarnak állni, ha nem Szandra mögött áll (ha már muszály) és nem Krisztián mellé.

handax 2011.04.07. 10:11:11

@eric: itt most nyilván azért nincs védettség, mert Krisztián helyzete gyakorlatilag biztos.
Ha nem lenne az a Viasat szemében, tuti lenne valami mondvacsinált ötlet, aminek a végén Krisztián kapna úgyis védettséget...

beacska 2011.04.07. 10:11:37

@handax: Szandra nem fog kavarni semmit, csak a bugyiját húzza le. Neki ennyi jutott...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 10:11:43

Szerintem Kalóz meg Jenny tök aranyosak együtt.

beacska 2011.04.07. 10:13:02

@handax: igen, szerintem is, a beilleszkedése viszonylag jól sikerült. Ha automatikusan jönne a védettség, nem lenne oktató-nevelő hatása, hogy fogadják szeretettel az újakat. Ez kvázi jutalom most ;)

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.07. 10:15:29

@handax: én inkább arra gondolok, hogy kevés a cselekmény az egyórás műsorban. és kellene valami feladat, hogy ne csak fetrengjenek és trécseljenek...

egyenes labirintus 2011.04.07. 10:16:30

Pöszi megy, egyértelmű.
Ha mégsem, vállalom, hogy Kristóf előadásában meghallgatom a Háború és békét. :D

reservoir 2011.04.07. 10:16:57

Az megvolt, hogy a Dexter zenéje ment a Pandórázás alatt?

Princessbora 2011.04.07. 10:17:09

@lentilky: Óóó, megvilágosodtam, köszönet érte.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 10:17:35

Szerintem Ádámék már nem foglalkoznak a Pókmajommal meg a sleppjével hanem jobbhíján kiejtik azokat akik a langyos középmezőnyben vannak. A "nem kötelezem el magam egyik tábor mellett sem" egyben azt is jelenti, hogy nem várhatnak segítséget egyik oldalról sem ha gáz van. Ezért fog kiesni Levi szerintem.

Veder1 2011.04.07. 10:19:58

Ahhoz mit szóltok, hogy Aliz Levit választotta első körben? Beszélgettek ezek egyáltalán két mondatnál többet? Lehet a Viasat nem mutatott meg valami háttéralkut, ami már tegnap megtörtént.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 10:20:09

@eric: ha feladatok lennének akkor nem jönne ki ilyen jól a személyiségük...:D Így egész álló nap lehet agyalni

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 10:21:02

@Vödör: hohó erről lemaradtam. ha ezt lebótolták akkor viszont tényleg Pöszi megy ma

taligas 2011.04.07. 10:32:32

A kalóz egyre szimpatikusabb számomra!:)Nem akar kiszúrni senkivel. Csak lehet, hogy pont emiatt fog hamarosan repülni!:( A végén tényleg jól lespoilerezte magát a viasat, mert látszik a szereplőkön, hogy "díszruhába" öltöztek szóval ez tuti a kiszavazás után van. Levi is ott ficeg a sarokban a csini zöld sapkával a fején. Szóval remélhetőleg tényleg ez az egyedfejlődésben megrekedt, puhatestű Szöszi húz a francba.

_Candy_ 2011.04.07. 10:33:25

És ennek amúgy vége lesz valaha? Merthogy a résztvevők száma ugye látványosan nem fogy, viszont egyre csak nő.

Veder1 2011.04.07. 10:35:19

Ha Szöszi megy, akkor Aliz megint jól partvonalra manőverezte magát, jövő héten megint nem lesz biztos párja.

Veder1 2011.04.07. 10:38:17

Bár Bízhat abban, hogy Szalamandrát jobban utálják, és erről meg tudják győzni az új fiút is (nem tudom megjegyezni a nevét, Krisztián, vagy ki)

lentilky 2011.04.07. 10:39:42

@Vödör: Aliznak Szöszi se biztos pár, csak amíg a bentmaradásához kell - aztán dobná az első olyan nuneszért, amelyik látványosan megalázza (lásd Szandarella)

senior Muhaha 2011.04.07. 10:42:06

@beacska: Az amerikai survivorre gondolok es a hasonloan szoke, hasonloan kivulallo fiatal sracra..
Es most mar nem kivanod vissza Danit? Pedig..,...ez az Eden, ahol barmi megtortenhet:))))

handax 2011.04.07. 10:46:10

@Benyeszke: ha lennének feladatok, akkor muszályból egyeseknek többet kellene beszélgetniük a feladat sikeressége érdekében. Így nem kell és lehet kombinálni, hogy a másik mit is gondol rólam, vagy mit gondol arról, amit róla gondolhatok...
@Vödör: háttéralkukkal és azok nem teljesítésével (Aliz/Pitta, Jenny/Gábor)) már tele a padlás :-) Aliz is azt mondta most, hogy benntartaná Ádámot ÁDám2vel szemben, de Ádám kerek perec meg is mondta neki, hogy nem hiszi el...

taligas 2011.04.07. 10:48:43

@Vödör: Miért a Szöszi biztos pár? Lósz@rt. Ez a sunyi alak úgy kidobná az első adandó alkalommal, hogy ihaj. Ennél aljasabb fiú nem valószínű, hogy bemegy az Édenbe, még az új sráccal is jobban jár. Úgy is azt nyilatkozta konspiráló krisztián, hogy nem bírja szalamandrát. Majd együtt kirakják a szűrét. :) Mehet vissza a 15ezres órabérért az utcára.

senior Muhaha 2011.04.07. 10:49:42

@handax: Szerintem felesleges feladatokkal rendszeresen elbaszni az idot, menjen csak a social game:))

Yogibear 2011.04.07. 10:52:02

Köszi köszi köszi...ismét jól indul a nap!
Nem szoktam kommentálni, de szerintem az utolsó képsorokból ítélve Korleóne megy haza...

handax 2011.04.07. 10:54:25

@senior Muhaha: szerintemis: szex verekedés stb sokkal jobb, mint egy sorverseny

borsz 2011.04.07. 10:55:35

@Yogibear: Kizárt... az utolsó képsorokban a Don mondta Ragyigabinak, hogy szánalmas vagy és nem a reptérről skypolt :)

GL-581 g 2011.04.07. 10:56:12

@Vödör: "Ahhoz mit szóltok, hogy Aliz Levit választotta első körben? Beszélgettek ezek egyáltalán két mondatnál többet? Lehet a Viasat nem mutatott meg valami háttéralkut, ami már tegnap megtörtént."

Igen, erre én is gondoltam. Régen volt már blindside (bár ilyen szavakat mi az agglomerációban nem használunk... sőt az agglomeráció szót sem használjuk :DD)
Rea kieése óta nem volt utólagos előzmény-bemutatás, simán megjátszhatnák megint a szerkik.

Lehet, hogy a négy apolitikus ember (tegnap este írtam az ÉH 1x18-ban, hogy mire gondolok), akiket két oldalról is cseszegetnek, végül összefog? Tetszene. :D

standy5 2011.04.07. 10:58:07

@Vödör: Szerintem Aliznak mindegy volt csak ne szöszipöszi legyen :)

Yogibear 2011.04.07. 11:05:19

ajjj...csak a végét láttam a tegnapi résznek. Bár a poszt sokkal jobb mint a műsor maga...

Yogibear 2011.04.07. 11:06:41

@borsz: nem lehet, hogy akkor cuccolt haza, de még előtte lehordta egyik be-nem-hódoló-alattvalóját?

lentilky 2011.04.07. 11:11:56

@Yogibear: hát, sajnos cuccolni is leprás magányban szoktak, sírós zenére és nemtől függően pina-csöcs vagy nézés-gyúrás flashbackekkel tarkítva :)

komiszborisz 2011.04.07. 11:22:25

szerintem is a Don hiányátol volt zaklatott a lassúbeszédű.
tovább megyek :ugy felhuzza magát,hogy a Joseggűvel végigviszik a játékot,tűzön-vizen,pokmajom mérgező köpeteitől sem riadva,keresztül a melegfocisták mezején,a gerinctelen virágosrétjein is,egészen az operenciás tengerig,ahol a showtól rozsdásodó T69-es egy utolsót biccent nekik(de a szemhéjmozgató algoritmus már hibás...)

egyenes labirintus 2011.04.07. 11:28:59

@komiszborisz: Nem lehet, SzilkaNiki az új ágyasa. Csak akkor repülhet a király, ha "makiveretem"Krisztián védett és beáll Niki mögé... erre kicsi az esély.

Szederinda 2011.04.07. 11:29:22

Szászhuszonharmadik.
(ezt a hülye elsőzést meg ovis kézfeltartást nem értem. Én a moderátor helyében szó nélkül törölném a tartalom nélküli kommenteket. Nem színvonal, mellesleg b@szott idegesítő kívülről, kábé általánosban a sulineten még eredeti lehet de itt jó lenne nem találkozni vele. )

Azért azon csodálkozom, hogy senki sem említi Gábor elszólását, amikor este a szabad választásnál megkérdezte sorban a lányokat, hogyan szólította Nikicicit? Niki Belucci? :))))))

bohumil stejskal 2011.04.07. 11:31:43

@Solid214:
bocs-bocs, ma kicsit később értem be dolgozni, és ugye 10-től 11-ig kávészünet, miegymás, 11:30-tól 12:30-ig meg ebédszünet. Szóval csak most olvastam eme kozmikus jelentéssel bíró összefoglalót, és van fél órán reagálni.
Sajnos a tegnapi részről lemaradtam, mint Baumgartner Zsóti a dobogóról. (hiába, szerda a csocsós nap, sorry)
Miért mindig szerdán vannak a legeseménydúsabb részek, azt kurvára nem értem...

Szóval a Pókmajom rárabolt a brére, mint hómlessz a csikkre, nem bírt a vérével. Szokatlan lehetett neki, hogy utána nem gyűrhette be az övtáskájába az ötezrest, viszont nem is másfél literes pillepalackban tárolt kútvízzel kellett utána kicsutakolnia a sunáját (a következő kuncsaft előtt), szóval kicsi, de minőségi előrelépés lehetett a kedvenc kis Spidermonkey-nak... :D

Ahogy levettem, frenetikus cselszövevények meg fondorlatok lesznek ma, de akárki is fog hazautazni, mindenképp lucskosra sírom majd a párnámat, és ha emós vagy gót lennék, akkor folyna is a sminkem, mint egy gangbang-es pornószínésznőnek a tizedik arcraélvezés után. (de mivel "viszonylag ritkán" sminkelek, ez nem fog ma bekövetkezni...) :)

Ja, ezeknek a dzsungelmajmoknak ott nem a Meleg Márk a stylist-ja? Mert akkor legalább a bártender Gábor gyerek is találna magának párt, a forgatások szünetében bezavarhatja a macit a málnásba... :)

Szegény takonygerincű pöszicsávót (direkt kis betűkkel, mint a nemecsek ernőt) meg szerintem már az anyja/apja sem szereti ezek után, amikor kérdezik őket a munkahelyükön, hogy "nem a te ostoba fiad görénykedett ott a viasaton?", kapásból letagadják, tuti nem az ő nevelésük. Hát pöszi, mondj búcsút a műsornak, meg a családi örökségnek is... :))

És most egy (másfél) óra ebédszünet. Bon appetit! :-)

sélli_ 2011.04.07. 11:41:10

Változatlanul I. Korleónénak drukkolok, és nagyon remélem, hogy MA elkezdi a vendettát, kiszórja Pöszit, jövő héten meg a Pókasszonyt.

Tegnap is volt házi-duett... lehet ezek már az őszi X-Faktorra 'gyúrnak'...? Mecsoda énekes madarak vannak itten...

Szederinda 2011.04.07. 11:43:42

@egyenes labirintus: a Don szerintem is marad, és megint van egy új négyesfogat, ha a Lázadó Kalóz is úgy akarja.
A Don új párja, Niki is csak azért nem volt eddig a Don hátára nőve, mert a butuska Katinka kedvéért azt játszották, hogy benntartjuk akit szeretünk, a többieken meg átgázolunk. Ha nem lett volna bent az a sok vizet nem zavaró ágyas, akkor már az elejétől ők bútoroztak volna össze.

Egyébként amikor a Don sértett fejjel előadta a kamerának, hogy ő különb Szalamandránál mert nem képes a saját céljai érdekében keresztültaposni másokon, akkor azért szívesen flashbackeltem volna egyet a Viasat helyében olyan jelenetekkel, ahol a Don éppen mások felett ítélkezik...ez a srác iszonyúan nincs tisztában saját magával szerintem. A Szalamandra bármilyen paraméterekkel rendelkezik is, legalább tudja magáról, hogy kicsoda.
Én nem bánnám, ha a Donékat kiebrudalnák a hotelből, már nagyon poros amit művelnek, egyre kevésbé találom őket szórakoztatónak.
Sokkal érdekesebb lenne megnézni, mit lehetne kihozni rajtuk kívül bármelyik újból. Alízban nem lennék biztos mert szerintem ő csak akkor kel életre ha van rajta nyomás, egyébként nem is értem mit keres a műsorban...
Talán feladatok kellenének, ahol nem csak konspirálni, hanem kooperálni is muszáj lenne. Így, hogy a pofázáson kívül nem csinálnak semmit, a játék elég felszínes, és még hátra van több, mint a fele...

Yogibear 2011.04.07. 11:45:14

@komiszborisz: ajvé...így legyen...mondta a Király (a.k.a. Korleóne)!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.07. 11:52:09

Én annyira kíváncsi vagyok a mai esti műsorra, hogy bárcsak este lenne már.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 12:02:12

@RAMBO: én is tökre kíváncsi vagyok. Otthon meg ki vagyok röhögve egy darab pasi és két darab macska által hogy lázba tud hozni egy ilyen műsor...hát szorri de ez van

beacska 2011.04.07. 12:03:56

@Benyeszke: egész egyszerűen én egyiknek sem adnék vacsorát, osztand úgy röhögjenek ;DD

egyenes labirintus 2011.04.07. 12:11:35

@Szederinda: Akkor nem baráTozunk, mert szerintem meg kolumbiai vakok között, a félszemű Don a király. Pókmajom egy 15ezer forintos ribanc, nem több,ahogyan azt a pörgős nyelvű Kalóz is elmondta...mondjuk én annyit senem adnék érte, bár kétségkívül szórakoztató jelenség. Pöszin lesz a szopóálarc...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.07. 12:18:09

Kezd piszkosul kiábrándító lenni az egész korleone-bagázs. Az egy dolog hogy az udvartartás összesített IQ-jára ráver az a szerencsétlen madárpók -hívjuk Footloose-nak-, de hogy még Korleóne se bírjon tanulni a saját hibáiból...?!!!! Kezdődött a "rá se bagózunk az újakra" akcióval, aminél harmadszorra jól meg is szívták, mint a torkosborz.

Az eddig oly híres stratégiáiról meg kezd kiderülni, hogy kalap kakit nem érnek. Egyszerűen nem sikerül felfognia, hogy megváltoztak a viszonyok, már nem ő a Puppetmaster a süketek, bénák, vakok társaságában. Egyszerűen muszáj több oldalról bevédett taktikai terveket kovácsolni, mert van már bent pár ember, akik képesek s hajlandók önállósítani magukat, borítva ezzel az egész tervet. Hülye! Hülye! Hülye!
Már egy Gábor a szimpla kiakadásával képes tönkrevágni a tutibiztos tervet.... Ádám, kedves, téged se bíztak volna meg, hogy nyerd meg a Sivatagi Vihart. Argh, ekkora csalódást! :/

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.07. 12:29:43

HÉ tegnapi adás záróképsoraiban milyen szer hatása alatt volt? Azok a félig csukott pillák, a réveteg tekintet.... ritka bizarr. Ez a nő tényleg azért ment ki, hogy koksszal szétcsapassa magát?
Biztos Stohltól kapta a tippet, annak Survivoros tevékenykedése során.

will 2011.04.07. 12:30:00

oszt ma meg láttam a rakparton Éden Ádámot egy fekete Passatban. Private jettel jött haza pár órára, gondolom.

handax 2011.04.07. 12:31:35

@neccharisnyás útonálló: nem látom ezt ilyen rossznak. Továbbmehetnének úgy is, hogy Niki mögé Ádám, Gábor meg nézne nagyot, mikor Kristóf melléáll és Jenny kiejti Gábort. De a cél nem csak a túlélés, hanem pusztuljon a férgese (Ádám2 is). Gyakorlatilag azt hibázták el, hogy Gábornak nem úgy adták elő (Jennyt is bevonva a meggyőzésbe), hogy nincs más dobása, csak ha Aliz mögé áll, hanem összeveszéses szarkavarás keveredett ki egy egyszerű ügyből.

Szederinda 2011.04.07. 12:33:12

@neccharisnyás útonálló: érdekes párhuzam, eddig nem is gondoltam erre...lehet benne valami, hogy ott elkapatják egy kicsit magukat.
Sztem nem biztos, hogy koksz, lehet, hogy csak békésre szívta magát a stábbal, mondjuk azt sem illik munka közben :)

DJBZS 2011.04.07. 12:35:39

Szerintem a legnagyobb hiba lenne Don és csapatának Szöszit kirakni, mivel Pókmajom a következő kiszavazáson erről úgyis gondoskodni fog, addigra tele lesz a hócipője csigusszal, és Alízka nyávogását sem fogja tovább elviselni...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 12:38:50

@neccharisnyás útonálló: ugyan ugyan csak szerette volna rávenni a nézőket, hogy szexeljenek egy ilyen szenvedélyes összefoglaló után...ennyire tellett tőle.

handax 2011.04.07. 12:42:57

@DJBZS: ezt csak úgy érhetné el, ha maga mögé állítaná Ádám2-t és Krisztiánt küldené Aliz mögé, akitől megrettenve az ellenoldal Aliz mögé szánt tagja máshova állva kiejti önmagát. Vagy Aliz megrettenve nem merné kiejteni Szandra kegyeltjét.

A következő szavazáson meg nőtöbbség lesz, ott kell elintézni Szandrát.

senior Muhaha 2011.04.07. 12:43:03

@handax: Gábor egy agresszív fasz, tegnap ez kiderült végre, de mellé még olyan szinten idegesítő is ez a sokat makogok, de az istennek sem tudok semmit kimondani egyszerűen stílus, hogy ütném az ezüsttálcával legszivesebben miatta. Egy igazi hülyegyerek az, ráadásul a nőket konkrétan semmibe veszi...jah, persze, mert akkora homár, hogy az alaszkai rákhalászoknak elég lenne meritőhálótleengedni a kifogásához!:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.07. 12:43:05

@Szederinda: Óigen! A "Niki Belucci"-n én is felröhögtem. A népeknek valahogy nem esett le. :)))

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.07. 12:46:02

Azt hiszem, ha van olyan, hogy közutálat, akkor Pöszi esik ki.

handax 2011.04.07. 12:47:21

@senior Muhaha: akkor nem értem Ádámot. Elég beszélni Jennyvel, Jenny hajlik is arra, hogy Kristófot válassza majd. E logika szerint mindegy, hogy Gábor vagy Ádám2 esik ki.
Szerinted akkor az egész kavarás fölösleges Ádám/Kristóf szempontjából? Nyilván nem véletlenül akarják Ádám2-t kiejteni...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.07. 12:48:42

@Benyeszke: Jó, akkor most kérdés az urakhoz:

T69 fejét, mozgását látva kinek marad még virgonc és tettrekész Jancsika?

DJBZS 2011.04.07. 12:49:42

Ha lenne egy kis drámai érzéke a stábnak, megint fiút kéne beküldeni, vagy egy olyan csajt aki zsánere Krisztiánnak. Ezt a feszültséget még fokozniuk kell !!!

DJBZS 2011.04.07. 12:51:37

@will: biztos már mind itthon vannak, hiszen Pókmajom nyilatkozott, miszerint a 15 perces beleülés = petting

biohazard 2011.04.07. 12:54:32

Miért Pókmajomnak hívjátok Kalán nénit.

GL-581 g 2011.04.07. 12:55:36

@will: A műsor felvételről megy. Két hónap alatt forgatták le, tavaly őszel-télen. Kb. december közepén tértek haza a szereplők.
És a játékosoknak nincs "hétvégi szünet", csak nekünk nyújtják el ennyire a műsort, heti 4+1 adással.
Tehát a játékosoknak négynaponta kiválasztás, komoly lehet. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 13:00:50

@neccharisnyás útonálló: én már korábban is írtam, hogy ismerek olyat akinek bejön Horváth Éva. De tényleg.

egyenes labirintus 2011.04.07. 13:01:38

@neccharisnyás útonálló: Uh,ok, leesett... egyébként T69 rulez, csak a legjobbakat neki, mint ahogy BunkóPesta javasolta... :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.07. 13:03:09

@egyenes labirintus: Kelj-fel-Jancsi..... így már érthető az eufemizmus?

@Benyeszke: Valakinek Voksán Virág is bejön. A többség mégis vonyítva menekül, azt a papucsszájat látva.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.07. 13:04:32

@Benyeszke: LOL de a teste egy gibboné. Azoknak vannak hosszú, nyújtott végtagjaik.

biohazard 2011.04.07. 13:08:58

@Benyeszke: Igaz, de Kalán nénire is! Főleg amikor kontyban van.

Robi86 2011.04.07. 13:14:47

Na érdekes fordulatok ezek mondtam én hogy Jennifer és Kristóf együtt lesznek .. Mondjuk ez a Gábor rosszabb mint egy emos ez ilyen agresszív-_- emos féle ..Meg amúgy is kiejtette Norbit ami nem nagyon tetszett Jennifernek ugyhogy Gáborka mehet haza !!!De sztem Jenniferre nehéz idők várnak Gábor miatt . Ádám a király inkább hagyja h a barátja vigye vásárra a bőrét ő meg lazán beáll Nikihez .

Szederinda 2011.04.07. 13:17:19

@egyenes labirintus: syntax error. Én egy szóval sem emeltem piedesztálra senkit :)

oscar dirlewanger 2011.04.07. 13:22:51

aki kopt keresztet tetováltat a tarkójára, rossz ember nem lehet!!szandra the best!!!!

Szederinda 2011.04.07. 13:23:19

@senior Muhaha: jaja, FELIRATOT Gábor deák alá, tényleg makog :)
Kaphatnának olyan feladatot, hogy bejön egy beszédtechnika tanár pár napra és az kap védettséget a kiválasztás aktusa elptt 1 perccel, aki a legnagyobbat fejlődik a héten :)))

Kabbe (törölt) 2011.04.07. 13:23:29

a mercy fuck-ra tegyenek 98-as karikát, mert nagggyon rúsnya egy látvány az ottan

Szederinda 2011.04.07. 13:24:29

@oscar dirlewanger: áh, szerintem ez a csaj nem olyan bonyolult, ezt ő ankhnak szánta, látta a Múmiá-ban, hogy az menp egyiptomi szimbólum :D

AUEROLUS 2011.04.07. 13:24:56

Továbbra is 100x jobb, mint a műsor:) Az adásokat csak néha-néha sikerül megnéznem, de nem veszítek semmit, itt úgyis szórakoztatóbb olvasni, mint ott nézni:)

will 2011.04.07. 13:26:13

@Gliese 581 g: tudtam, hogy felvétel, gondoltam villogok kicsit a celebspotting eredményeimmel.

Solid214 2011.04.07. 13:28:58

@bohumil stejskal: :)))) hát ez kész :))
nagyon jólesett ez így az ebéd utáni szénhidrátbambaság leküzdése közben :))

senior Muhaha 2011.04.07. 13:32:15

@neccharisnyás útonálló: Pl. nekem, de igaz, hogy nem is jancsikanak hivom! Jancsika ?! OMG!:)))
A legjobb testu magyar colop szerintem, aki egyebkent meg okos is. A legnehezebb egyebkent egy ilyen klimaban kepernyokepesse varazsolni barkit is... 89%- os para az kemeny!

egyenes labirintus 2011.04.07. 13:33:11

@neccharisnyás útonálló: Euf...mi? Mi falun nem használunk ilyen kifejezéseket. Inkontinenciánk lesz tőle.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.07. 13:37:57

@senior Muhaha: Beszivárog a fémszerkezet illesztékein, mi?

@egyenes labirintus: Fúúúj!!! Nemmísz innét! Há mingyá szádba tömök 3 darab tenaléjdit! Teeee, kistérségi virágember! :)))

tvsc 2011.04.07. 13:39:37

A királynét megölték, de a király nem fog meghalni! I. Korleóne von Budapestensis helyett Szöszi távozik

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.07. 13:40:27

Mellesleg, remélem a mai kieső kap egy búcsúsimogatást Footloose egyik pinduri, szőrös lábijától emlékbe. T69 gúnyos vigyora mellé.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.07. 13:41:23

@tvsc: Ádám nem csak bélbajos, már pestises is? :)))

mafos 2011.04.07. 13:51:59

"ez kell nekem, nem a hatalom" :D Zseniális.
Gábor a hisztikriszti, meg a Kriszta szerintem még lehet párban, sőt. Levike meg beállhat a tölcsérfejű mostohalány mögé, Krisztián majd beáll Alíz mögé, oszt mindenki boldog, senki nem görénykedett(és Ádám2 megy haza).

ŰberManci 2011.04.07. 14:01:29

@bohumil stejskal: Hűha, jó az időbeosztásod, gyanúsan hasonlít az enyémre. Nálunk dolgozol? :D Bár én még csak most megyek majd ebédelni, de ez most mindegy.

Szerintem nyáloncsúszó pöszicsiga megy haza, én tuti láttam a Dont a bejátszásban.

Leginkább tegnap este azon voltam kikészülve a végén, hogy pöszi ÖLELGETI Alizt! Basszus, hát ennyire ember nem lehet nemistudommitmondjak, amikor teljesen egyértelműen úgy kirúgta Alizunk, hogy lába nem érte a földet. Mondjuk Alizt sem értem, már nem kell megjátszania magát, a helyzet egyértelmű. Mért nem mondta neki, hogy ölelgesse az állólámpát? Anyámborogass.

GL-581 g 2011.04.07. 14:10:07

@will: Jaa! :D Akkor sorry, félreértettem. :DD

@neccharisnyás útonálló: LOL! Valakinek a korábbi, Post-It cetlis ötlete is megfogott, emlékezetessé tenné a Szöszibúcsúztatást. :D

Amúgy szegény Pocok sírdogálása ennyire nem indított meg senkit? :( Szegény úgy tűnik, tényleg kivan, fellázadt a zoknibáb. És a barinője, Zoknibáb2-Bigfoot is: mekkora kottát tolt, mikor a beszélgetésük közepén "Aliz utána gyere fel!" szöveggel megjelent Kristóf! :D Lesz ebből még AMTZPÉSZ, én mondom! :DD

Krisztának esett le először, hogy eddig bármi történt, Aliz vagy így, vagy úgy, de mindig a farok csupaszabbik végén volt, amikor tenni próbált a kiejtése ellen, rögtön leárulózták és lemegbízhatatlanozták (áh, ilyen hosszú szavakat se használunk mink itten :S ).

Persze minden együttérzésem ellenére fenntartom, hogy a sírás a Donék előtt, pláne a kipakolás Krisztának, bár őszinte volt, mégis tökéletes helyen és időben történt taktikai szempontból. Ebből még lehet bármi, hajrá Pocok! :)

Egyébként rájöttem, hogy nem is baj, hogy benn van Szöszi, akár maradhatna is (bár Aliz sósavat rendelne a reggeli pirítós mellé, az tuti). Kell egy udvari bolond, egy olyan közös nevező, akit még az ellenségek is totál egyetértésben utálnak és röhögnek ki. :)

Pesta után jött Pöszmösz, remélem, a jövő héten beküldenek egy újabb mókamestert...

Pipkó 2011.04.07. 14:12:44

A mai Velvet is megemlékezik Póki és a koreográfus fiatalember szerelmének beteljesüléséről, hozzáadva még egy létfontosságú információt a csávó életrajzához, miszerint:

"A 25 éves fiú 7 évig focizott, most tánciskolája van..." muhahhhaaa

Szóval úgy tűnik korai volt az öröm Krisztiánunk focimentes múltjával kapcsolatban. Ez a fotballtényező elég fontos faktor lehetett a kiválasztási folyamatban:))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 14:13:20

Remélem Pöszi olvassa a blogot annak ellenére hogy már nem kommentel..vagy már lehet hogy leugrott a Szabadság hídról. Vagy még mindig azt hiszi hogy Alízzal rendben hozhatja a dolgokat :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.07. 14:17:40

@Pipkó: Már mondtam, de ismétlés a tudás öreganyja: a műsor pontosan illusztrálja, miért tart OTT a magyar foci, ahol!

Alíznak meg csodálom a kitartását. Már rég nyugtatókon élnék, ha nem rúgdalhatnám meg Pöszit, hogy takarodjon a közelemből. Jó, elismerem, a Villa alekinnyója még nála is irritálóbb.

VR6 2011.04.07. 14:30:12

Ma nem is olvastam még a kedvenc szókapcsolatomat: "szakadár retek"...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 14:42:18

@Pipkó: "A mai Velvet is megemlékezik Póki és a koreográfus fiatalember szerelmének beteljesüléséről"

Be szépen fogalmazád meg aztat, hogy Pókmajom lustán kiverte az új gyereknek :DD

sandokan 2011.04.07. 14:54:36

@eric: azt hiszem útelágazáshoz értünk. Én és ez a jobb sorsra hivatott műsor. Ez így kevés lesz, nekem biztosan. Azt komolyan gondolták, hogy több hónapon keresztül arról szól a műsor, hogy a sok cserkész ki mögé áll és semmi másról?

1, don befenyít, terrorizál, kihirdeti a halálos ítéletet, aztán a két bérgyilkos, hétbőrű kalóz, meg lábtörlő alíz végrehajtja a kivégzést.
2, az új srác meghunyászkodik, míg a friss pipi hús nem adja magát, felveszi a kesztyűt, de "ezzel alá is írja a halálos ítéletét". Könyörgöm ezt már háromszor v négyszer eljátszották. Valami mást nem lehetne?

Mondom én, hogy ennek semmi köze a stratégiai játékhoz és nem csak az ismeretlen szabályok miatt, ez pusztán egy magyaros szappanopera. Tehetségtelen kereszty ellenére, azért többet vártam volna a forgatókönyvíróktól. Tévedtem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 15:00:28

@beacska: nem jó megoldás, mert amíg esznek addig legalább csönd van :D

Lygia 2011.04.07. 15:01:56

Az Origón megjelent egy két soros cikk, Viharos párválasztó címen, a képen Levi, Szöszi és Krisztián állnak megszeppent fejjel. A cikk lényege pedig, h az eredmény a régi játékosokat is meglepte. ????

dr. Mutyilufi Dr. 2011.04.07. 15:08:52

"a többit akár le is nyilazhatná egy erre járó hagyományőrző klub"

:D:D Hát ez jó

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 15:13:06

@Lygia: szerintem a kép teljesen semmitmondó, annyit jelent, hogy ők abban a pillanatban még nem választottak.

Jamesboci 2011.04.07. 15:16:25

ez a ki ki mögé áll...tudja valaki követni?

Lygia 2011.04.07. 15:16:34

@Benyeszke: Lehet, de mivel a három esélyesről van szó + Szöszi és Levi elég aggodalmas fejet vágnak, gyanús...Bár ha közülük vki kiesik, azon nem lepődik meg senki.

egyenes labirintus 2011.04.07. 15:22:53

@Benyeszke: Így van. És az is kiderül a képről, hogy Krisztián vakarja a farkát (Jancsika), mert rettenetesen viszket neki az esti móka után. Úgy csinál mint ha nem ezt tenné, pedig de.

sandokan 2011.04.07. 15:23:49

@Lygia: Aki látta a mai adás beharangozójában szereplő műbalhét, annak azt hiszem elég világos, hogy ki fog kiesni. Milyen amatőr dolog már így megvágni valamit. eh.

DR.version · http://m-12.blog.hu 2011.04.07. 15:33:17

gyerekek ez a musor nagyon jooooo, a VV mehet a francba

sandokan 2011.04.07. 15:39:44

@Lygia: próbáld valahol megnézni, nevet nem írhatok, mert az ugye spoiler lenne.

Billy a kölyök 2011.04.07. 15:47:19

Az Origós fotón Krisztián rózsaszín pólója is elég gáz, de hogy még egy bőrkabáttal is védekezik a hideg ellen a a zord trópusokon, az mindent visz. Már csak Gábor gyapjúsapkája hiányzik a fejéről.
Egyébként a „Viharos párválasztó” címnek én sem tulajdonítanék jelentőséget, mindig ilyen hatásvadász címeket adnak.

ratrider02 2011.04.07. 15:56:35

Gondolkodjatok!
Viharos= szar volt az idő, vihar volt.
Ennyi, ne a történésekre gondoljatok, hanem a körülményekre. Trópusokon vannak

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 15:58:10

@egyenes labirintus: úgy látom ez a Jancsika dolog nem hagy nyugodni. :-)

Ditti82 2011.04.07. 15:58:16

@Billy a kölyök: "Viharos, esős, szeles estén tartották az Éden Hotel ötödik hetének párválasztó ceremóniáját." Gondolom ezért volt a bőrkabát.

oscar dirlewanger 2011.04.07. 16:00:08

@Szederinda: nem-nem, szerintem az elnyomott egyiptomi kopt keresztényekkel akarja kifejzeni szimpátiáját a szandi!!!

oscar dirlewanger 2011.04.07. 16:03:44

@Szederinda: nem-nem, szerintem az elnyomott egyiptomi kopt keresztényekkel akarja kifejezni szimpátiáját a szandi!!

egyenes labirintus 2011.04.07. 16:04:03

@Benyeszke: Botrányos név! Feleségem ilyet mondana, asszem inkább kint alszom a macskákkal... :)

GL-581 g 2011.04.07. 16:08:07

@Benyeszke: "Remélem Pöszi olvassa a blogot annak ellenére hogy már nem kommentel..vagy már lehet hogy leugrott a Szabadság hídról. Vagy még mindig azt hiszi hogy Alízzal rendben hozhatja a dolgokat :-) "

Persze, hogy azon dolgozik! Csak azért, mert hazajöttek, miért adná fel? Az igazi és őszinte szerelem nem ismer határokat! Most taktikát váltott, és ikebana helyett szárított madárpókból és döngölt kávézaccból készít kedves kis bizsukat.
Emellett egy ízléses és kifinomult, zenés-képes projecten is dolgozik, mellyel visszahódíthatja Alizt. Itt megtekinthető az első változata: www2.b3ta.com/i-love-you/

@sandokan: Na igen. Pont ezért érzem úgy, hogy ma nem a "ki" lesz a legizgalmasabb kérdés, hanem a "hogyan". :D

Eruka 2011.04.07. 16:19:54

@taligas: szerintem Aliznak igenis Szöszi most jó választás lenne abból a szempontból, hogy azzal Szöszit igencsak lekötelezné, és eléggé magához láncolná. Puhatestű ugyan a csávó, de az evolúciós létrán felette álló kétéltű (Szalamandra) rendesen pofára ejtette, szóval nem hiszem, hogy annyira bátran húzna más muffok felé egyhamar.
Aliz lennék, akkor csiga ide vagy oda, de őt választanám, mert azzal biztosítom magam pár választásig. Később meg majd alakul... :)

Lygia 2011.04.07. 16:36:10

@version: Egyetértek. Én csak azért néztem bele, h majd jól leszólom, de sikerült teljesen rákattannom. :-)

sandokan 2011.04.07. 16:39:06

@Gliese 581 g: Irigyellek, hogy ilyen simán túl lépsz ezen a kapitális hibán, de ezzel vajon mi volt az okosok szándéka?

Mert olyat, hogy a műsorkészítők egy kiszavazás előtt megmondják ki esik ki, még nem láttam. Ok, hogy nem történik bent semmi, na de akkor is. Akkor már inkább mutassák be a személyzetet, hol és hogyan élnek, mit csinálnak, bánom is én, csak ne mondják már meg előre a távozó személyét.

Egyébként a hogyan kérdésedre a válasz, persze ez most csak tipp, három vagy négy új pár.

Eruka 2011.04.07. 16:52:49

@sandokan: lehet, hogy én nem figyeltem eléggé, és most már sztem nem is kutatok utána, de nekem a beharangozóból nem volt egyértelmű, hogy 1, ez a kiválasztás után van. 2, hogy elszólták volna magukat.
Mondjuk ha így van, és Kristóf reakciójára gondolok, akkor a Don ment.. (bár azt írtátok többen is, hogy ő ott volt).
Mindenesetre így, hogaszondja az eredményen a régiek is meglepődtek, én már nagyon kíváncsi vagyok, vajon mi fog történni ma este. Izgi! :DD

lentilky 2011.04.07. 17:00:57

@Eruka: valószínűleg Aliz inkább lenne pinyáta egy 100 fős kolumb zsúron, minthogy Szöszit magához láncolja...ezzel az erővel Pestát is maga mellett tarthatta volna (persze, nem teljesen egy lap, de az irritáció kezd hasonló lenni), őt is kötelezhette volna bármire.

Egyébként a csajok közül eddig Miss Popinak volt a legstresszmentesebb az élete (leszámítva azt a Pestás estét, amikor egy fújtató gyárkéményt kellett leszerelnie).

Eruka 2011.04.07. 17:13:55

@lentilky: hát persze benne van. kérdés, hogy Alizka biztosra akar e menni egy darabig, vagy a kicsi lelkére hallgat, és beválaszt valami bizonytalant.
Mondjuk én még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem ő fog dönteni, ugyanis nem fog mögé állni 2 pasmag, hanem Kriszta lesz a hóhér... Levi vagy Gabi, Gabi vagy Levi? (Huba vagy Szameg? :D)

ŰberManci 2011.04.07. 17:16:17

@Eruka: Szerintem nem láncolná magához, hanem bebizonyosodna Pöszmeteg szemében, hogy azt csinál Alizzal amit akar, tehát legközelebbi alkalomnál dobná is, ahogy meglát egy új p*nát.

ŰberManci 2011.04.07. 17:19:04

Mondjuk az biztos, hogy nem véletlen volt a tegnapi, "mindenki aludjon akivel csak akar". Az lesz a szép, ha ma meg azt mondják, hogy senki nem állhat a mögé, akivel aludt. De valami lényege volt a dolognak az biztos.

Eruka 2011.04.07. 17:29:50

@ŰberManci: naggggyon jó! ez akkora húzás lenne, hogy táncra is perdülnék örömömben!
zseniális stratégia! :)))

Eruka 2011.04.07. 17:31:58

@ŰberManci: lassan meggyőztök! :)))

handax 2011.04.07. 17:51:47

@ŰberManci: ez így kevés: Krisztián és Ádám2 van így szarban, mások nincsenek. Mert mi is történt?:
"Kriszta Gábort választja, Jennifer Kristófot, Niki Korleónét, Alíz Levit, Pókmajom meg Krisztiánt, így Szöszinek nincs különbejáratú nője"

De ha azt mondanánk, hogy ahhoz kell menniük, akikkel az elmúlt 4 napban nem aludtak együtt (azaz 3-3 nő maradt mindenkinek, lehet Krisztiánnak 4), az már csavar.

parttalan 2011.04.07. 18:33:11

Alíz és Kriszta jó nő, a többi viszont nem hogy nem az: hányadék.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 19:50:03

@ŰberManci: Hű az tök jó lenne, akkor nem tudom mit csinálnának az okosok és a kevésbé okosok.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 19:51:07

@egyenes labirintus: itthoni közvéleménykutatás után jelentem, hogy valóban borzalmas...

egyenes labirintus 2011.04.07. 20:08:05

@Benyeszke: :) hát nagyot csodálkoztam volna ha az ellenkezője derül ki.

Szederinda 2011.04.07. 20:34:45

Emlékszik egyáltalán valaki, hogy Pöszi milyen nickkel kommentelt? :))

Egyébként én azon csodálkoztam, hogy a 98%-os páratartalom mellett Niki mégis képes fél centi vastag szemhéjtust elviselni magán. Meg egyáltalán, a helyükbne talán ki sem szállnék a medencéből, csakis a szükségleteim miatt.

nataline 2011.04.07. 20:53:50

Amúgy Szandrácska tényleg mindig ugyan abban a farmershortban és fekete pólóban van mióta benn van, vagy csak én látom úgy?

lentilky 2011.04.07. 21:25:47

hát akkor, jó estét, jó szurkolást!

GL-581 g 2011.04.07. 21:28:25

Az elején T69 mögé oda volt vetítve a dzsungel? Elég furán nézett ki. :D

Vackorkörte 2011.04.07. 21:31:15

istenem, ezeket a zenés blokkokat kihagyhatnák az összefoglalóból :S

Répatorta 2011.04.07. 21:36:06

T69 talán legnormálisabb kinézetét láthattuk a felkonf alatt. Emberi volt!

Ditti82 2011.04.07. 21:38:37

Aliz eléggé kétszínű...

will 2011.04.07. 21:39:21

"én erőltetem? Mikor virágból szívet csinálok az ágyra???"
Na, hát pont akkor.

lentilky 2011.04.07. 21:40:54

aztakrva! ezek villámgéppel fokozzák a feszkót!

Redrotka 2011.04.07. 21:42:55

Mire készül Levi?????????????
"ma a párválasztásnál nagyot alkotok" ??????

Vackorkörte 2011.04.07. 21:44:35

@Redrotka: nem kriszta mögé áll.. úúúúú :D

Ditti82 2011.04.07. 21:45:10

@Redrotka: Kiejteni nem tud senkit szerintem.

GL-581 g 2011.04.07. 21:45:28

@Ditti82: Túl sok választása sosem volt. :(

@will: Na, azon nekem is elkerekedett a szemem. Ez az ember tényleg félkegyelmű! Ez nem hülye, ez már veszélyesen elborult. :D

Viszont Aliz nem mosolyog. Szokatlan...

Levi lesz a meglepi? O.o
Lehet, hogy az AMTZPÉSZ úgy módosul, hogy Kriszta+Gabi, Aliz+Levi? Aaaaz derék! :D

Redrotka 2011.04.07. 21:45:54

"felkínálja" Krisztát a Gabijának?Ő meg beáll Szandrához?

Redrotka 2011.04.07. 21:46:41

Ja ,tényleg,Alízhoz :-)

Répatorta 2011.04.07. 21:52:48

Gábor feje nagyon gáz (eddig valahogy nem tűnt fel)
Na induljon a vérengzés...

Madár Fokker 2011.04.07. 21:55:50

A T69-est sikerült szaloncukornak öltöztetni. Szerintem ez az eddigi legjobb magyar valóság-show. A hogyvoltokkal és a kommentekkel együtt pedig egészen zseniális.

GL-581 g 2011.04.07. 21:55:59

Pókmajom miért dobálja ennyit a haját? Bepállott az esőben és szellőzteti?

Vackorkörte 2011.04.07. 21:58:28

Alíz mennyire röhög :D

GL-581 g 2011.04.07. 21:58:40

Éééés igazam lett! :DDD

Éljen az AMTZPÉSZ !

Répatorta 2011.04.07. 22:01:02

@Ditti82: Aliz mindig vigyorog... De ezt szeretjük benne (sosem tudom, mit gondol, mit akar)

Répatorta 2011.04.07. 22:01:45

Szerintem Pöszi megy.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.07. 22:01:47

Aliz hogy remeghetett, hogy nem áll be második fiú hozzá... :))) Most már vigyorog teleszájjal :))))))

GL-581 g 2011.04.07. 22:02:24

@Ditti82: AMTZPÉSZ = A Megtelő Tökű Zoknibábok Pókmajommentes Érdekvédelmi Szervezete ;)

Levi, Kriszta, Gabi és Aliz. Tegnap este jutott eszembe ez a felállás. De én azt hittem, a két csaj találja majd ki...

Tanát Úr 2011.04.07. 22:03:20

Sokkal normálisabb lenne,ha sorsolnák a helyszínen a párválasztás sorrendjét!

candyperfumegirl 2011.04.07. 22:03:54

Szóval Gabesz kiakadt Lassúbeszédűre meg Korelónéra, hogy az ő bőrét akarják vásárra vinni, erre eljátszatja ugyanazt országos cimborájával, kettős mérce rulez.

Levi "a párválasztó ceremónián alkotok egy nagyot" megnyilvánuilásán még most is röhögök. :D

És igen, naná, hogy nézem... :)

GL-581 g 2011.04.07. 22:04:40

@Répatorta: Mosolygós Gyilkos, egyem a szívét. :D Ahány embert ő már hazaküldött...

Ditti82 2011.04.07. 22:05:33

@Gliese 581 g: Köszi. :) Én maradok a klánnál. :D

Répatorta 2011.04.07. 22:05:52

Szerintem a sorrend a mostani esetben nem változtatott volna a választásokon.
A műsor menetét irányítják. Ezt tudtuk eddig is. Nincs ezzel semmi baj.

Ditti82 2011.04.07. 22:07:03

Szöszi miatt borul úgy ki Kristóf? :O

Mr. Moody (törölt) 2011.04.07. 22:08:17

A férfi nem szégyene ez a Szöszi

Van arca azt mondani, hogy Alízban csalódott :))

Szerencsétlen gyerek

Répatorta 2011.04.07. 22:08:48

Pöszi ennyire naiv??? Nem verte át senki (Aliz), csak éppen nem vette észre magát.

will 2011.04.07. 22:10:43

"nem túlzás a kép?" erről marad nekem emlékezetes ez a túljóember.

Mr. Moody (törölt) 2011.04.07. 22:10:57

"Nem szívesen hazudok, nem szívesen kavarok"

PRICELESS :)))

Ditti82 2011.04.07. 22:12:13

Ja hogy Jenni miatt borul ki Kristóf. Így már világos. :)

will 2011.04.07. 22:12:55

Kristóf az előrelátó, elkezdi csépelni Gábort teljesen tét nélkül??

will 2011.04.07. 22:14:23

Gábor vajon korrupcióval nyerte meg a Bár tendert? :)

Répatorta 2011.04.07. 22:14:28

Gábor nem normális. Azt gondolta, hogy itt örök kapcsolatok vannak?
Megy az anyázás rendesen...

Ditti82 2011.04.07. 22:14:36

Remélem 2 hét múlva Gábor csomagol.

will 2011.04.07. 22:15:33

Leviben van valami Csillagpatrik ambíciózus jelleméből... hozzá Beavis fizimiskája.

bög 2011.04.07. 22:16:08

hú de primitív ez a vita

will 2011.04.07. 22:17:44

@Ditti82: akármilyen ellenszenves, de még az ő érvelése a legnormálisabb: senki sem mert ALiz mellé állni.

Ditti82 2011.04.07. 22:19:14

@will: Mert nem bízik meg benne senki.

bög 2011.04.07. 22:19:46

@will: kristófék meg nagyon elítélik ezt a fenyegetőzést, amikor nem ők csinálják. Hetekig sziszegtek az újakra a haverjaival, hogy kicsinálják őket, ha kiejtenek valakit közülük.

GL-581 g 2011.04.07. 22:19:48

@Répatorta: Igaz.

Jenny viszont percről percre antipatikusabb. Tipikus buta kiscsaj, akinek csak akkor nagy a pofája, ha erős emberekre csimpaszkodik.

GL-581 g 2011.04.07. 22:22:02

@bög: Jaja! Tegnap még Alizt akarták zsarolni.

Mr. Moody (törölt) 2011.04.07. 22:23:56

"Bennem lett volna három vodka leütöm" :))

Na küldjék a lányokat jövő héten

Répatorta 2011.04.07. 22:24:22

A két csapat létszáma: 5-5. Lecsapnak az új emberre biztosan.

Répatorta 2011.04.07. 22:25:14

Ki jött be a végén???

lentilky 2011.04.07. 22:25:57

miafaszlesz, lehet beacska kívánsága teljesül :D?

Atok 2011.04.07. 22:26:15

Visszajon a Szoszi vedettseggel :D

will 2011.04.07. 22:26:16

még pár hét, és ezek egymás fejét tűzik szívószálakra, és amarettoszirupból csíkot húznak a szemük alá. Ádám lesz a legyöngült legyek ura.

Ditti82 2011.04.07. 22:26:40

Ki érkezett vajon?

candyperfumegirl 2011.04.07. 22:28:04

Lehet, hogy visszahozzák BunkóPistát, hehe.
Mondjuk azt a fordulatot is meghúzhatnák egyszer, hogy lány ÉS fiú jön, senki ne érezze magát biztonságban.

beacska 2011.04.07. 22:29:03

@Gliese 581 g: nekem már többedszerre tűnt úgy! azt vártam, hogy egyet lép hátra, és csak a kapálódzó lábait látjuk :DDD

GL-581 g 2011.04.07. 22:29:25

Ó, Szent Dani visszatér? :D

teddyde 2011.04.07. 22:29:37

annyian kérték itt Danit... ;)

beacska 2011.04.07. 22:29:46

@Redrotka: sárgarépakupacra készül. jó nagyra

Móka na 2011.04.07. 22:29:57

na en nem lattam segitene valaki?

Fellalas :Pokmajom -Krisztian, Nikki-Don, Jenni-Kristof, Kriszta-Gabor,Aliz- Levi es Szoszi ment az utso par miatt? Es bejott valami regi arc???

Répatorta 2011.04.07. 22:30:21

@teddyde: de erről ők akkor nem tudhattak (hacsak nem időutazók)

beacska 2011.04.07. 22:30:49

@Gliese 581 g: nem. pótcselekvés - zavarja, hogy nem tudja, mi történik

sertra linne 2011.04.07. 22:31:22

Ilyet szól a Szöszi: "én túl jó ember vagyok ide"

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 22:32:50

Ez a Gábor micsoda egy patkány, már bocsánat. És folyamatosan részeg vagy ennyire tud beszélni józanon is?

Hátha Dani lesz aki visszajön!!

És éljen végre a Kalóz-Jó Segg páros! :D

Solid214 2011.04.07. 22:34:01

Levit kezdem nagyon bírni :)))) igaz, hogy az ottani esti hőmérséklet (celsiusban) magasabb, mint az IQ-ja, de tényleg szarik az egészbe, csak jól akarja érezni magát.
Végülis, a Bibliában is benne volt, hogy "boldogok a lelki szegények" :) ő meg követi a tanítást...

teddyde 2011.04.07. 22:34:31

@Répatorta: ez az éden hotel, ahol BÁRMI megtörténhet

beacska 2011.04.07. 22:34:36

nnna, ki jön? látta vki???

NE MONDJÁTOK, HOGY DANI AZ, MERT HA NEM, HÉTFŐN TEMETÉS LESZ!!! az enyém :(((

Répatorta 2011.04.07. 22:35:25

Gábort nem értem.
Ő ejtette ki Jenni mellől Norbit (védett volt, nem volt választása), így lett a párja. Akkor most mit pampog, hogy "dobták"? Nem volt holtomigla-holtodiglan.

Még jobban klikkesedett a társaság.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 22:36:13

@sertra linne: jaja, ez a gyerek vajon tudathasadásos??
"Én nem tettem semmi olyat, hogy kiejtsen"
"Én nem szeretek kavarni"

Azt hittem rosszul hallok.

Móka na 2011.04.07. 22:36:33

Nem akar nekem valaki valaszolni hogy mi tortent elore is koszi

Répatorta 2011.04.07. 22:37:30

Nem hiszem, hogy SzentDani lenne. Túl nagy lökés lenne az alap társaságnak.
(én bírtam a madárlesőt)

Savafan 2011.04.07. 22:37:50

szerintem is Dani jött be. gyanús volt, hogy Korleone nagyon indult a bejárat felé::)

a másik furcsa, jól láttam, hogy a jövő heti pandora alatt még nem volt extra ember? mert amikor a T69-es a két sáv között állt, akkor még nem voltak 11-en

beacska 2011.04.07. 22:38:07

egyrészt Szandra mit bazsalyog? a héten lósz*rt sem tett a "szent célért"

Gábor mit van kiakadva? erről szól a játék. Szegényem még túl új itt...

És Levi és Gábor mikor jön rá, hogy MEGTETTÉK, AMIT MEGKÖVETELT A HAZA...ill. a Don...akkor mit pofáznak???

Nalbi99 2011.04.07. 22:38:15

@beacska: Én is úgy láttam, de nem 100%, csak 90%:-(

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 22:38:57

@Solid214: és az is benne van, hogy piáld zsibbadtra magad minden másnap és sugárban hányj le az erkélyről? :D
Vagy az, hogy add a gatyád az első csajnak aki szobára hív :D

beacska 2011.04.07. 22:39:50

@Móka na: az új párok: Ádám-Niki, Kristóf-Jenny, Krisztián-Szandra (dugásra hivatkozva), Gábor-Kriszta, Levi-Alíz...és Szöszi ment haza.

és este volt egy nagy ordibálás is

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.07. 22:39:55

@Répatorta: szerintem se Dani. De aki jött barna pólóban volt.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.07. 22:39:57

@beacska: annak látszott és szerintem a Don másnak nem örülne így, ismerős kell legyen!
Dani csak barátságtalan volt, letelt a bünti ezért? :)))
Hú... de akkor kié lesz Niki? :)

nagyadam666111 2011.04.07. 22:40:54

Dani megy vissza:
Viasat3 videón ha kikockázod a képet, akkor pont ez a póló van rajta: velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/03/16/danikiesikeee/

foxglove (törölt) 2011.04.07. 22:40:57

@Benyeszke: Akkor az ÚjDani. Vagy nemtudom.

beacska 2011.04.07. 22:41:12

@Savafan: nnna, majd kimerevítjük mindkét képet!!!

csak tegyék már fel!!!

hűűűű, de izgatott vagyok!!!

lentilky 2011.04.07. 22:41:55

@Benyeszke: akkor egyet biztosan lehet tudni: nem Márk öltöztette fel

Móka na 2011.04.07. 22:42:17

@beacska: Nagyon köszönöm, közben billentyűzetet is átállítottam, Gábor volt a sértett gondolom. :D, tuti pasi jött vissza? Akkor nem Danny lenne logikus, rá nem kellett sokat költeni :D.

beacska 2011.04.07. 22:43:53

@Móka na: inkább Kristóf volt a sértett: számonkérte Gáboron, hogy miért fenyegeti meg a nőjét. és aztán egymásnak estek: Kristóf-Gábor élesben, Ádám-Levi umca-umca. Néha Jenny is beleszólt.

beacska 2011.04.07. 22:44:33

@mosoly73: örült? nem meglepődött??? fura volt az a grimasz.
De sokan felugrottak, az tuti!!

sertra linne 2011.04.07. 22:44:45

Egyébként miért is támadta Ádám a Gábort a párválasztó után? Jól értettem, hogy azért, mert önállóan mert gondolkodni, miután egyértelmű lett neki, hogy a Jennifer mást választ? (Mondjuk a Gábor parttalan dühét nem értem teljesen, hiszen mindenképpen lett volna párja - gondolom, azért az benne volt a levegőben, hogy a Szöszi fog menni; bármilyen közösség kivetette volna magából.) A Jennifer meg mit kavart már olyanokkal, amiket nem is mondott a Gábor, csak odaképzelte?!

Móka na 2011.04.07. 22:45:27

@beacska: Hát én nagyon remélem, hogy Dani jön, kedvenc :D, funklub tag vagyok én is :D. Majd visszanézem a részt szombaton :).

Tanát Úr 2011.04.07. 22:46:43

Az Éden Hotel műsorának eddigi legnagyobb beszólása:
Szöszi Alízról-egy szerelmes nő bosszújának áldozata vagyok !
Aki visszajött,az 100% Dani,de ne örüljünk,biztos,meglesz a böjtje!Lehet,hogy visszakapja Nikit alapból és a Don újra szarban lesz...

beacska 2011.04.07. 22:48:01

@sertra linne: egyrészt Ádám inkább a Kristóf mellet a Jennyt védte inkább, én ennek láttam.

Jenny rögtön a beszélgetés után EZT mondta Nikinek. Vagy mi nem láttunk mindent, vagy jogos volt, hogy Gábor kiakadt a szóhasználaton: Gyere ide Jenny!!!...

Savafan 2011.04.07. 22:48:15

és Krisztián végén miért említett védettséget? csak nem kap valaki:)
és, ahogy a pókmajom igazgatta a kiválasztásnál a haját... folyamatsoan azt basztatta és vigyorgott. csak úgy, ahogy ő tud:((

sertra linne 2011.04.07. 22:48:29

@Tanát Úr: hehe, szerelmes nő bosszúja...... ez priceless (vagy inkább félelmetes)!

beacska 2011.04.07. 22:49:06

@Móka na: áááá, biztos nem ő, csak jó ezzel poénkodni ;DD (nagy legyintés)

a funklubbunkról nem is beszélve ;DD

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.07. 22:49:26

@beacska: Szerintem örült, "ezt nem hiszem el" felkiáltással. Izgulok, hogy jól vettem-e az adást. De szerintem ez a póló volt az, amit feljebbi címen látszik!
Ha nem akkor szemüveget kell cserélnem!
Legyen neked Dani! :)

Móka na 2011.04.07. 22:49:35

@Tanát Úr: Dehogy lesznek bajban Don marad Nikki-vel és Dani Krisztát választja... ezt sokan már értik, Gábor megy...

sertra linne 2011.04.07. 22:51:01

@beacska: igaz, nem tudhatjuk, mi hangzott el, csak amikor erről vitáztak, megint bevágták a fenyegetős jelenetet, és abban megint nem volt az, hogy "odakint megkeserítem az életedet".

Móka na 2011.04.07. 22:51:24

@beacska: Jajaja engem, mint nem követetőt, teljesen összezavartatok, egy este és már semmit sem értek :D, pedig pakolnom kellene ehhehehe

makijoe 2011.04.07. 22:51:50

imádtam ezt a részt. gábor átvette a sötét király helyét, szandra lecsúszott a királynői pozícióból de még mindig megmaradt futónak, kristóf, a szolid bástya kissé helytelenül használta a királyi többest, dzseni nem képes felfogni, hogy ő csak egy világos paraszt, a családom pedig már épp meg akart lincselni a sakk-metafora miatt mikor gábor is bástyákról kezdett beszélni.

és ha a disney-herceg haj, baltaarc és a magassága nem tették volna eddig a kedvencemmé, most még jobban az lett, kellett már ez a kis konspirálás a hotelba.. őfelsége szerintem joggal fél a trónfosztástól, nem mostanában fog megtörténni, de a palástot már kezdheti levetni, komoly ellenzék alakult ki.

szandra vidámságát én sem értettem nagyon, megkúrták taktikából, ennyi történt vele..

dzseni viszont őszintén kiakasztott ezzel a gábor elárult dologgal, ő nem csinált semmit.. hát múlt héten ha jól emlékszem kriszta megkérdezte gábort hogy mit tenne ha mögé állna. gábornak már akkor is mindegy volt, dzseni örökre közömbös maradt volna neki szerintem (lévén női nemi szervekkel rendelekzik), simán kisegíthette volna krisztát is hogy legyen egy új szövetségese.. pl itt maradt gábor 'lojális', amit nagyra értekelek benne.
meghát aranygénű kislány megszólalása hogy 'el volt rendezve miért nem jó' felbecsülhetetlen.. :D miért tér el valaki a regulától felfoghatatlan neki.

és mi volt ez a ha gyűlölnélek nem lennél itt duma? ha gábor nem mulya a védettsége alatt, bárkit kiejthetett volna, és illett is volna kalózkát vagy a bábmestert eltüntetni (habár a dülledtszemű bankárkirályt bírom). sejtettem hogy intelligencia szintjén a napi blikk színvonalasabb a hotelraboknál, de azért csak alámúlják az elképzeléseket :)

korleóne vágytól csillogó szemű futását látva pedig tuti hogy dani poroszkál vissza. szerintem legalábbis. és nem látta valaki, levi könyve most így az originál biblia vagy a gyerekeknek szóló képes változat? abból ugyanis kimarad a ne paráználkodj parancsolat asszem (a célközönség nem tudná értelmezni), lehet ennek köszönhető levi laza hozzáállása a parancsolatokhoz..

meglátszik hogy anya korán ment lefeküdni és nem tudtam vele megbeszélni ezt a végtelenül izgalmas epizódot.

beacska 2011.04.07. 22:52:54

@Savafan: nekem úgy tűnt, csak a szabályokkal ismerkedik. Úgy néz ki, végre vki, aki kellően komolyan veszi a védettség lehetőségét. Szegény, még nem tudja, hogy ő már "régi", ő nem kap, csak legfeljebb pezsgőt.

Tanát Úr 2011.04.07. 22:53:32

@Móka na: Nem hiszem,hogy ne nehezítené meg HÉ ezt az elméletet,túl szép lenne...

beacska 2011.04.07. 22:56:18

@makijoe: köszönjük az eszmefuttatásodat...mondanám, hogy hozzánk mindig fordulhatsz, de anyát azért ne cseréld le bután ;DDD

Savafan 2011.04.07. 22:58:20

még egy dolog amit nem értek. korleone miért nem mondta gábornak amikor számonkérte tőle, hogy miért nem mert beállni alíz mögé, hogy neki előző nap megmondta, hogy akkor kiküldi. mert megmondta, a kalóz is ott volt.

sandokan 2011.04.07. 23:00:19

@candyperfumegirl: "kettős mérce rulez"

Te most miről beszélsz? Kétszer is elmondta a mindjárt leverem tudathasadásos tapló klánnak, hogy azért állt levibetyár a hóhér mögé, mert azt tudták, hogy alíz biztosan maradonát fogja választani. egyébként meg az egész kényszermegoldás volt, mert a popsi lebukott, az agyatlan kalóz meg elszólta magát. Lehet, hogy nézed, de hogy nem érted amit látsz az biztos.

Már korábban is írtam niki belluccival kapcsolatban, hogy az rendben van, hogy egymásnak hazudnak, az a játék része, de a kamerában miért?

Amúgy 5 párcsere egy hét alatt, ja. ez mennyire reális már?

tessloff 2011.04.07. 23:02:49

Szöszi nagyon gáz volt, de jókat lehetett röhögni a kavarásain. Remélem találnak hasonló balféket, mert az, hogy folyamatosan agyalnak, és a szórakozást már elfelejtik, kezd lehangolni.
Szerintem...Dani.

sandokan 2011.04.07. 23:08:46

Azért az általam is sokszor lesajnált gábor, ha nehezen is, de tegnap, meg ma mondott néhány nagyon kemény dolgot a klán tagjainak.

A hiénák nem is a popsi megfenyegetése miatt támadták be, remélem, mert az már beteges lenne, hiszen ők egészen eddig ezt csinálták mindenkivel. Tényleg, nem is emlékszem, olyan új emberkére, akit a don+kalóz páros nem fenyegetett meg.

george35 2011.04.07. 23:09:04

Biztos hogy Dani jön! Nézzétek meg a rövid snitten a pólóból mi látszik, és itt milyen van rajta mosaictv.hu/upload/files/8_o__eden_hotel_-_kapott.jpg

:)) Vöröstó forever

beacska 2011.04.07. 23:09:08

@sandokan: mi a bajod a párcserékkel?
-Ádám NYILVÁN új csajt keres
-Niki alig várta, hogy Kata helyére léphessen
-Kristóf-Jenny már nagyon látszott
-Kriszta-Levi halva született ötlet volt (ahogy Gábor-Jenny is!!!)
-Alízről ugye ne is beszéljünk
-A nagy taktikusnak meg jut a maradék :DDD

egész héten ezt jósolgattuk itt...

sandokan 2011.04.07. 23:18:34

@beacska: kedves beacska, ma délután magam is 3-4 cserét jósoltam a forgatókönyv szerint, de ez akkor sem reális.

meg azt is megmondtam, hogy ma megint alíz lábtörlő lesz a kivégző. és lám ő lett. ami nem azt igazolja, hogy én milyen okos vagyok, hanem, hogy a forgatókönyv mennyire átlátszó és egysíkú. a durva pedig az, hogy ezt még valaki izgalmasnak tartja, hehe.

mertcsak 2011.04.07. 23:20:52

verzik a szivem Szöszi miatt :( balfaszsagai ellenere is o volt a liebling

beacska 2011.04.07. 23:21:05

@sandokan: ha a hehe-t nem írtad volna a végére, még "érdemben" válaszoltam is volna rá...

beacska 2011.04.07. 23:22:44

igen, most megint néztem dülledt szemekkel. Dani pólóját adta rá kétségtelenül a stylist, de elég aprónak tűnt...hmmm...nem élem bele magam...

Savafan 2011.04.07. 23:25:10

@beacska: norbira gondolsz? a magassága nekem is szöget ütött a fejemben de neki nem örült volna korleone. illetve a póló is danié. igaz van ilyen póló kisebb méretben is:) pláne dani hamarabb ment mint norbi, így akár a maradékból fel is öltözhetett:)

Répatorta 2011.04.07. 23:25:56

@sandokan:
Volt 3 fix pár és 2 csajra 3 fiú. Nem tudom, mi ezen a meglepő és előre elrendeltetett forgatókönyv. Nagy meglepi nem történt.

sandokan 2011.04.07. 23:26:39

@beacska: látom te vagy a helyi királylány, bocs, készítsd a zacskó mogyorót, vajon most kihez dobja daniradiátor. érdemben mi, szánalmas vagy.

Savafan 2011.04.07. 23:27:46

a tegnapi részben is felnűnt, hogy jó néhányszor kikockázzák a piákat. ha tudják mit nem fognak bemutatni miért azt a fajta löttyöt küldik be? nincs olyan amit mutathatnak helyette? mert az ugró gyors állat sapka és cucc mindig látszik. ezért nem öltöznek csíkosba és pipásba. miért nem lehet kikockázatlan italt bevinni nekik?

sandokan 2011.04.07. 23:29:53

@Répatorta: olvasd vissza mit írtam délután. pontosan arról beszélek, hogy nulla meglepetés van ebben a műsorban, ami a kiszavazásokat illeti, csupa ismétlődő helyzet. még a két kivégző is mindig ugyanaz. ennyi.

az meg akkor sem reális, hogy 5 párból mind az öt felbomlik. ennek mennyi már az esélye, semmi.

Ditti82 2011.04.07. 23:30:29

@beacska: Dani pólója tuti. Akár lehet ő is. HÉ is arra célzott, hogy ilyen még nem volt és el sem hiszik, hogy megtörténhet.

beacska 2011.04.07. 23:34:52

@Ditti82: jaaa, vki más pólóját veszi fel ;D
pedig alsógatya volt már!

najó, megyek alunni, hétfőn minden kiderül!

ill. nem is biztos, hisz szerdán szokott lenni a Pandóra...:(((

Ditti82 2011.04.07. 23:37:30

@beacska: És akkor 1 napra rá párválasztás? :O

Répatorta 2011.04.07. 23:38:24

@sandokan: A történések ismeretében nem volt semmi meglepő. Az 5 párcsere sem. Az érdek viszonyok nagyon megváltoztak. Ha egy erős játékos lép, akkor ezzel lavinát indít. Don lépett Kristóf nőjéhez, tehát Kristóf lépett más mögé és így tovább.
Az, hogy kiszámíthatóak a mozgások, nem feltétlenül szerkesztői mozgatás eredménye.
A valószínűség meg szinte soha nem nulla ;)

beacska 2011.04.07. 23:40:08

@Répatorta: meg hát a szerkiknek sikerült az előzetessel elbökni a poént, így aztán nem volt más dolgunk, csak kitalálni, ki ki mellett MARAD bent. sajna :(((

Ljubica 2011.04.07. 23:51:42

@beacska: szerintem is nagyon aprócska Daninak. Kicsit lányosan is mozog...
Zsömike túl vad ötlet lenne...? Niki arca mindenesetre ökölbe szorul, első meglepetésében.
Még egy: akárhogy számolom, ahogy a Pandora doboz körül ülnek, 11-en vannak:
Ali/íz, Kristóf, Pókmajom a megbocsáthatatlan szandijában, Niki, Gábor, valaki (szerintem lány, a lába alapján, bár...), Krisztián (Danny-stílusú feltűrt gallérú pólóban), Ádám, Kriszta, Jennifer, és talán Levi (?)

Répatorta 2011.04.07. 23:54:12

Azt nem igazán értem, hogy Levi miért volt annyira büszke magára (mármint, hogy most valami meglepőt húznak). Az egyetlen megoldást választotta, hogy újdonsült barátjával (Gábor) bent maradhassanak. Nem volt nehéz Pöszivel szemben vállalni a megmérettetést Aliznál, a rizikó minimális volt.

Ditti82 2011.04.07. 23:59:01

@Ljubica: Tényleg, Gábor mellett, csak a lába látszik.

tessloff 2011.04.08. 00:02:40

@Répatorta: nekem Levi szimpi volt kezdetben, de most olyan langyi lett. Azért, mert puncit kapott pár napja kissé elszállt magától.

rafijo 2011.04.08. 00:39:38

@sandokan: Nem csak a párválasztás lehet izgalmas. Én például kíváncsi voltam, hogy agyhalott Gáborral min vesznek össze.
Várható volt, hogy ki hová áll, de van ott pár ostoba, ezért semmi sem biztos. Mivel kevés infót kapunk, ezért a Levi-Aliz jó viszony nekem nem jött át eddig. Lehetett volna egy Krisztián-Levi-Pókmajom végszó is. Főleg, ha a dugás esetleg rosszul sült el :)

rafijo 2011.04.08. 00:44:48

Gábor olyan egyszerű, mint a faék. Kidobta Jenni barátját és utána elvárja, hogy kitartson mellette. ÁÁÁÁÁ
Az volt a szerencséje, hogy bent volt Szöszi és ezért a klán nem akart mást kiejteni. Szerintem Kristóf már bánja, hogy őszinte volt vele. Tegnap szidtam ezért rendesen.

tessloff 2011.04.08. 00:50:49

Ádám-Niki olyanok nekem, mintha legalább 20 éve házasok lennének.Nikivel kapcsolatban olyan érzésem támad néha, hogy ő egy olyan főmadam féle ott.

horee6 2011.04.08. 00:51:40

Szerintem a Levi-Gábor páros eltaktikázta magát. Gábornak kellett volna Aliz mögé állnia. Így Levi megbántotta Krisztát, már nem haverok, Gábort meg így is, úgy is lecseréli Kriszta, mert a Klánhoz húz.

Donéknak jár a faszkorbács, ők ugatnak, hogy Gábor befenyítette Popsit, közben ők szinte minden új bejövőt megfenyegettek. Gábort a védettsége miatt, a Pókmajmot is, Alizt is. Az ilyen sunyi kis köcsögöket nagyon nem komázom.

Donék megerősödve jöttek ki ebből a hétből, van egy nagyon stabil négyesük,és Kriszta is hozzájuk húz. Levi és Gábor összebalhézott velük, de ők csak Alizra számíthatnak fixen. Talán a dugósokkal lehetne szövetkezniük, Pókmajom még kapható is lenne rá, de a csávó egyenlőre nem tudni mit akar.

Ha ebben a helyzetben MadárDanit dobnák vissza a szerkesztők, akkor nagyon eltolódna a súlypont a Klán irányába. remélem nem ez lesz és irtják egymást kellemesen.

tessloff 2011.04.08. 00:57:24

@horee6: ha behoznak egy új nőt, aki ráadásul szereti a kukit, Krisztián dobja azt a rusnyaságot, és beáll/befekszik a másikhoz.
Dani kidobása olyan mondvacsinált dolog volt. Generáltak egy műbalhét, hogy aztán vissza lehessen hozni, mondván tanult az előzőekből.

horee6 2011.04.08. 01:03:07

Azért a Don is hibázik bőven. Ha kicsit finomabban adagolják be Gábornak a Popsi-Kalózpárost, akkor valószínűleg rá tudták volna beszélni Alizt Gáborra. De nekik persze erőből kellett megoldani a dolgot, még jó,hogy Gábor berágott. Így viszont szereztek egy fix ellenséget. Mondjuk valószínűleg Gábor nem tényező, mert Kriszta dobja az elő adandó alkalommal.

Amúgy abból amit láttunk, Gábor sem egy észlény, sejthette volna, hogy Popsi sokáig nem akar vele maradni, szóval felkészülhetett volna a manőverre.

horee6 2011.04.08. 01:10:55

@tessloff: maga az a tény, hogy egy kiesett játékost hoznának vissza, nekem alapból nem tetszene, de most szerintem a Klán olyan erős, hogy ez a lépés teljesen feléjük tolná a hatalmat. Kriszta lepöckölné (amúgy is le fogja) Gábort, és lenne 3 fix párosuk. Jelen helyzetben akárkit kinyírhatnának. Amúgy meg kicsit bosszant a benti Dani-mánia. Mi a túrós f@szt csinált ott az a szent? Lelőtték, avassák szentté, oszt gyüjjön haza!

Mondvacsinált ok? Lehet, de mindenkinek egy élete van, nincs reload. Szerintem. Hétfőn majd meglátjuk,mert Éden hotel, bármi megtörténhet,meg hasonló baromságok...

GL-581 g 2011.04.08. 01:22:16

@beacska: Ne aggódj, a szerkik elolvasták a kommentjeidet, beültették Danit abba az időgépbe, ami Krisztának és Katának szállítja a farmerruhákat óvodás koromból, és visszaküldték tavaly novemberbe. :D
Magas, vékonylábú srác, akinek Ádám úgy örül, mint hülyegyerek a kartonmikulásnak. Ez szerintem Dani legtökéletesebb definíciója. :)

De akkor ez azt jelenti, hogy megint srác megy ki?

És melyik régi kap védettséget? Szandra és Ádám reakciója alapján szerintem a Mókus-őrs alias Party-őrség (AMTZPÉSZ) valamelyik tagja: Aliz vagy Levi a két tippem.

Vajon csak Dani jön, vagy más is? Lesz hirtelen halál?

És, ami a legeslegfontosabb kérdés az egész jövő héttel kapcsolatban:
Darabos Beszédű Darabosat Hányó Táncoslábú Korrekt Levente mellett Pocoknak végre megadatik egy olyan hét, amikor se szopnia, se görcsölnie nem kell? :D

Úgy megérdemelné már szegény Aliz... tényleg olyan már, mint egy egyfős kivégzőosztag, mindig részt vesz valaki elveszejtésében (Rea, Pesta, Szöszi - szerintem hárommal ő a rekorder). Ari volt a puffogása Jennynek, hogy "a végén meg majd úgy megyek ki, hogy én voltam itt a démon, aki minden pasit kihajt". :DD Mosolygós Gyilkos, ironikus, de egész jó név...

Egyébként ti gondoltátok volna, hogy ez a két piás futballista együtt kiad egy értelmes embert, értelmes gondolatokkal? :DDD Beváltották az AMTZPÉSZ-ről szőtt álmaimat, és olyan elegánsan, széles mosollyal, és a szellemes "mert mi csak nyaralunk" fricskával, hogy le a kalappal mindkét gyerek előtt! Szerintem az sem biztos, hogy a két csaj tudott róla egyáltalán...

@Ljubica: Lehet. Mindenesetre a legatomabb poén az lenne, ha BunkóPesta és KergePöszi kézenfogva visszasétálnának, egy-egy izmos védettséggel. :DDD

Tanát Úr 2011.04.08. 20:59:44

@Gliese 581 g: Ha Dani jön vissza,akkor szerintem még 2 lányt is beküldenek 1,max.2 napra,aztán 1-1 kiesik,valaki meg védett lesz.
Akár...
süti beállítások módosítása