Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 2x12 - Boszorkányság

2013. február 26. 15:00 - nyauuuuu

Az idézet a Brémai muzsikusokból való, a rabló beszámolója a szörnyűséges boszorkányról, és végre, ez már valóban Grimm, ráadásul a jól ismertek közül. A nyitójelenet az előző rész zárója, Monroe kilép a hátsó szobából, főrendőr és Juliette csókolóznak, majd a dúvad finom torokköszörülésére kibontakoznak egymásból. Julis felismeri Eddie-t, és hanyatt-homlok elrohan, miközben egy talpig feketébe öltözött motoros ered a nyomába. A teljesen értetlen főrendőr ugyanígy jár. Luxusmernyó áll meg egy hotel előtt, szép lábú, piros cipős nő száll ki belőle, mögé sorakozik egy égetett tenyerű muksó, és mennek felfelé. Főrendőr berongyol a kapitányságra, Wu és Nick beszélnének vele, de ő épp most nem ér rá. Sebaj, Nicknek csörög a zsebe, előbb Juliette hívja, az esti programjáról érdeklődik, merthogy szeretne vele személyesen beszélni. Rögtön ezután Monroe kéri meg nyomozónkat, hogy ugorgyék már be hozzá egy kis csevejre, mielőtt hazamegy, mert fontosat akar mondani. A fekete ruhás motorosok odaérnek a hotel elé, nekik is épp ott van dolguk. A tenyerekbe égetett rombuszok szolgálnak azonosításul, így jutnak be az egyik szobába. És ki várja őket ott a kérdéseivel? Igen, bizony, a mi jó Adalindunk visszatért.

01.jpg

Nick felteszi a kérdést Monroe-nak: nos? Szegény jó dúvad, eleinte próbál terelni, össze-vissza beszél, de aztán csak kiböki: látta Juliette-et csókolózni valakivel. De nem ismeri a részleteket, és lehet, hogy csak lélegeztette szájból szájba. Nick totál kiakad, van ott pillarebegtetés, sóhajtozás és végül elszánt arckifejezés. Monroe nem zárná ki a lehetőséget, hogy ez csak Adalind varázslatának a mellékterméke, de Nicket ez nem hatja meg, eltökélten elrohan, gondolom, a tiszta vízért a pohárba. Főrendőr Juliette-tel telefonál, szerinte el kell ezt intézni, míg a leányzó igyekszik magyarázni a babaruhát, hiszen ismeri Monroe-t, aki Nick barátja, ezért rohant el szó nélkül. Viszont azt akarja, hogy a főrendőr iránt táplált érzései múljanak végre el, és legyen minden olyan, mint rég, bár nem emlékszik rá, hogy az milyen. Leteszi, mert érkezik Nick. Aki erősen elszánt, ahogy az egy Grimmhez illik. Julis in medias res közli, hogy beleszeretett egy másik férfiba, bár nem tudja, hogy miért. De kezd beleőrülni. A nyomozó nem veti le önmagát, az érdekli, ki az a férfi. Mivel Juliette csak terel, így meggondolja magát, és inkább nem akarja tudni, mert már nem tartozik rá – majd angolosan távozik.

Kopognak Monroe ajtaján – én azt gondolnám, Nick menekült hozzá, de –, Juliette kér bebocsátást. A fene tudta, hogy ők ilyen nagy barátok. Merthogy ő meg akarja magyarázni. Főrendőr liftbe száll, de a két randa motoros is melléugrik. A tenyérkéjük itt is azonosítja őket, mert főrendőr rögtön arról érdeklődik, hogy mit akarnak. Hank valami mikrós kaját melegít, mikor kopognak. Ajtót nyit, és velünk együtt ő is csodálkozik, hogy Adalind áll az ajtóban. Folytatnak némi társalgást, a nőci ártatlan arccal bocsánatot kér, Hank meg gyanakszik. Felemlítődik Adalind anyukája, a nőcske azt pedzegeti, lehetett-e Nicknek köze a meggyilkolásához, Hank meg kötve hiszi. Szőkeség feltűnően gyorsan elbúcsúzik (az egész párbeszéd az ajtóban zajlott), mire Hank bemegy, és nyúlna a telefonjáért, hogy Nicknek beszámoljon. Nem jut el idáig, két vadászkopó veti rá magát, elég esélytelennek néz ki.

02.jpg

Adalind besétál a két feketeruhás által őrzött főrendőrhöz, és örül, hogy láthatja. Sean ezt majdnem elhiszi, főleg, hogy a nő a betegségén csúfolódik. Aztán a tesóra terelődik a szó, aki egyszerűen csak 48 órát ad, hogy megszerezze a kulcsot, mert ha nem, akkor elmondják Nicknek, ki is valójában a százados, meg hogy korábban Marie néni életére tört. Ezzel távoznak, otthagyva főrendőrt a gondolataival. Nick a lakókocsijában ébredezik, Wu telefonál, hogy Hanket agyba-főbe verték előző este, a lakását feldúlták. Hank szerint ketten voltak, talán többen, és betörők lehettek. Nick indul a kórházba. Julis, úgy tűnik, Monroe-nál aludt, mert még reggel is ott beszélgetnek. A nő valójában azért ment pont hozzá, mert még mindig nem hagyja nyugodni, hogy mi is történt a kóma előtti estén, és szeretné, ha ezt Monroe mondaná el neki. Mivel Nick ugye, megmondta, hogy úgysem értené meg. Monroe is húzódozik, végül annyit árul el, hogy Nick szerint Juliette-et megmérgezték, hogy vele kicsesszenek. Csak szeretné megvédelmezni szíve hölgyét az ilyen atrocitásoktól. Julisnak viszont elege van a védelemből, meg abból, hogy folyton sötétben kell tapogatóznia. Viszont hálás Monroe-nak, nem akarja belerángatni a kettejük konfliktusába, úgyhogy inkább távozik.

03.jpg

Hank felébred a kórházban, persze Nick ott van mellette. Próbálna adatokat szeretni a támadásról, de a társa nem nagyon tud részleteket. Elmondja viszont Adalind látogatását. Ebből Nick rögtön leveszi, hogy a boszi az ő kulcsáért jött, sőt, azt is, hogy azért verette meg a csokifiút, hogy ne legyen útban, mikor leszámol Nickkel. Főrendőr egy kopasz úrral társalog franciául, kiderül, hogy megölték a szép pszichopata tekintetű sofőrt, Gustavót, mert Eric (a tesó) intézkedik. És hogy legyen óvatos. Kopaszka meg majd jelentkezik, ha többet tud. Ennek persze kicsi a valószínűsége, mert ahogy leteszi a telefont, egy kopó veti rá magát. Nick ront be főrendőrhöz, beszámol Hankről meg Adalindról. Megbeszélik, hogy elő kell keríteni a nőt. Nick kiadja a feladatot Wu-nak, majd felveszi Monroe-nak a telefont. A dúvad a Juliette-tel kapcsolatos fejleményekbe avatja be, majd dob egy hátast, mikor meghallja, hogy Adalind visszajött. Nick szeretné, ha Julis Eddie-nél maradhatna, így mikor meghallja, hogy már elment, rém idegbeteggé válik. Szerinte lehet, hogy megint a nője a célpont. Azonnal hívni is kezdi, de Julis épp elfelé készül a házából, úgyhogy kinyomja. Kinyitja az ajtót, és na ki áll ott? Hát persze, hogy Adalind.

04.jpg

Nick hazaér, Julis sehol. Körbejárja az egész házat, miközben a nyitva hagyott ajtón egy bakancsos illető óvakodik be. Nick pisztolyt ránt, és majdnem lelövi – Monroe-t. Megtárgyalják, hogy a nő nincs meg, és hogy nem veszi fel – mire Nick ismét próbálkozik. Julis viszont Adalinddal kávézgat, úgyhogy megint nem veszi fel. Adalind részvéttől csöpögve érdeklődik aziránt, hogy vajon az álompár min zördült össze annyira, hogy még a telefont se veszi fel Julis. Nem kicsit elégedetten veszi tudomásul, hogy a praktikái mennyire jól működnek. Azért leadja Juliette-nek a nagy szöveget, nem végződött jól a kapcsolata Hank-kel, ezért Európáig meg sem állt bánatában. Szerencsére kapott munkát egy bécsi családnál, de ott tudta meg azt is, hogy a kedves mamát meggyilkolták. Némi részvét-nyilvánítás után megkérdezi: esetleg Juliskának van valaki más? Arra a válaszra, hogy a helyzet bonyolult, olyan szélesen vigyorog, hogy alig fér el az arcán.

05.jpg

Wu megtalálta a repülőt, amivel Adalind érkezett, de szállodai szoba nincs a nevén. Nick viszont azt szeretné, ha bemérné Juliette mobilját. Főrendőr meg vele akar beszélni, úgyhogy befárad az irodájába. Mikor vészjósló arccal közli, hogy „beszélnünk kell”, én bizony azt reméltem, hogy elmondja az egész hercegesdi-csókosdi-tesósdi ügyet úgy, ahogy van, elvégre Nick értelmes fiú, biztos megérti, és így nem lenne zsarolható sem, de persze nincs ennyi esze. Julisról érdeklődik, mert látja, hogy Nick nincs jól, és megkérdezi, szeretne-e beszélni róla. Mikor Nick mond pár szót, gyönyörű közhellyel válaszol, miszerint ezek a dolgok néha maguktól megoldódnak. Wu érkezik, Juliette a Java-ban van. Tényleg ott ül, és nagy lendülettel magyarázgatja Adalindnak, hogy mi mindenre emlékszik, és mire nem. Adalind épp ráfordul az őt érdeklő témára (lakókocsi), mikor Julis végre felveszi a telefonját. Előbb kiakad azon, hogy Nicket miért érdekli az ő teázása, majd mikor megtudja, hogy Adalindot keresi, inkább odaadja neki a kagylót. Adalind az anyja haláláról érdeklődik, és szívélyesen invitálja a nyomozót, hogy ugorjon be ő is egy kávéra. Leteszi, és azzal a lendülettel tovább érdeklődik a lakókocsiról, Julis meg simán elárulja, hogy egy telepen van. Ekkor egy halom rendőrautó érkezik, Adalind-ot Wu letartóztatja.

06.jpg

Juliette hevesen vitatkozik Nick-kel, nem érti, mire fel az őrizetbe vétel, és amúgy is, Adalind itthon sem volt. Szerinte Nick kihasználta őt, a nyomozó szerint meg csak féltette a nőjét. Julis hangos „ne fárassz már!” kiáltással elviharzik, és képes elmenni főrendőr mellett úgy, hogy nem ugranak egymásnak, nyilván nagyon dühös. Főrendőr odamegy a rendőrautóban üldögélő Adalind-hoz, hogy beszéljen vele. A párbeszédből kiderül, hogy a szőkeség maga akart őrizetbe kerülni, úgy gondolja, ott lesz a leginkább biztonságban. Mert hát hogy is nézne ki, ha meghalna a zárkában, és vele amúgy sem teheti meg főrendőr, amit Kimurával, szóval a százados kénytelen lesz megvédeni őt. Eddie Hank lakására ér, szaglászni kezd, maga elé suttogja: vadászkopók.

07.jpg

Nick kihallgatja Adalind-ot. alibit akar az anyja halálának időpontjára. Adalind Bécsben volt akkor, az anyjával való viszonya meg hol ilyen, hol olyan volt. Nekiáll gúnyolódni azon, hogy Juliette már más férfival vigasztalódik, de Nick csak rezzenéstelen arccal kérdez tovább. A szőke úgy tesz, mintha nem tudná, hogy Hank kórházba került. Nick még megkérdezi, hol szállt meg, ennek révén azt is megtudja, milyen vállalatnak dolgozik Adalind. A nőcske hirtelen vált, és az addigi negédeskedésből komolyra fordít: kell a kulcs, és passz, minden erre megy ki. Nick felpattan és kimegy, arra sem válaszol, hová lett Adalind cicusa. Főrendőr is hallotta a párbeszédet a tükör mögül, így rá is kérdez Nicknél a kulcsra, de persze a Grimm nem fogja kiadni magát csak úgy.

08.jpg

Nick a vállalatnak néz utána, ahol a nő dolgozik, mikor Monroe hívja. Megtárgyalják, hogy vadászkopók, meg hogy az egész az Árulók műve. Ezt erősíti, hogy Adalindot a királyi családok küldték, mert annál a vállalatnál dolgozik, amelyik ideszállíttatta a kardfogút. Nick megkéri Monroe-t, hogy nézze meg magának a csaj szállodai szobáját. Főrendőr a bekasztlizott Adalinddal társalog, és némi pengeváltás után megtudja tőle a lakókocsit, amennyit Julisból sikerült kiszedni róla. Főrendőr gyorsan ki is adja az utasítást, hogy azonnal keressék meg. Monroe bekopogtat a kétszáztizenkettesbe, idióta arccal Leroyt keresi. Az ott lévő kopó nem sokat teketóriázik, közli, hogy rossz helyre jött, és rácsukja az ajtót. Nick elmegy a lakókocsiba, és magához veszi az addig jól elrejtett kulcsot. Monroe csörög, hogy a két vadászkopót találta a szobában, akik megverték Hanket, de szag alapján többen is lehetnek. Nick odamegy, de előbb felszerelkezik a fegyverszekrényéből.

09.jpg

Eddie a leroyos szöveget erőltetve csak bemegy a szobába, végigszámlálja a vadászkopókat, és jól felhívja magára a figyelmet. A kopók kidobják a szobából, majd kis tanácskozás után mennek ők is utána. Monroe valami jól elhagyatott helyre csalja őket, ahol már Nick várja. A négy kopó ki szeretné nyírni szegény dúvadat, de a nyomozó most nem rendőrként van jelen a szituban, a szögecses bézbólütőjével elég hatásosan érvel. Megfektetik mind a négyet, majd az egyetlen nőstény vadászkopót kezdi el faggatni, hogy Adalind kinek dolgozik. Mielőtt a csaj válaszolna (pedig akar), a kevéssé elkábított társa torkon harapja. Gyorsan kizsebelik az összes kopót, Monroe aranyosan elviccelődik azon, hogy minden bizonyítékot és a gyilkos fegyvert is neki kell elrejtenie. Nick berongyol Adalindhoz a zárkába, felelősségre vonja, amiért a családoknak dolgozik. A szőke nem is tagad semmit, sőt, meglebegteti, hogy tudja, ki a portlandi herceg, de sajnos nem mondhatja el, csak a kulcsért cserébe.

11.jpg

Julis birbitéli maga mellett az üres kispárnát, de nem örül, mikor Nick benyit. Pedig a Grimm nagyon határozottan azt közli, hogy nem alszik többet a kanapén. Julis viszont azt nem engedi, hogy mellette aludjon, viszont Nick erre nem is vágyik: csak a cuccaiért jött, mert elköltözik (végre!). Monroe már berendezte neki a vendégszobát. A dúvad hosszas rákészülés után kiböki: tudja, ki Julis szerelme. Merthogy hetekkel ezelőtt felvette, ahogy a százados nyilatkozott a tévében, és bizony, ő a keresett figura. Nick ledöbben, Főrendőr pedig megáll a lakókocsi előtt. Itt a vége, fuss el véle, fél év múlva találkozunk. Addig is mindenféle bónusz-képek, mindenkinek, akit illet.

nickbonusz.jpg

frbónusz.jpg

monroebonusz.jpg

10.jpg

Címkék: grimm
932 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.02.26. 15:29:08

Köszi a hogyvótot!!!
Már nagyon vártuk :)

nautilus64 2013.02.26. 15:35:25

végre, végre, nagyon vártuk! :) mennyi Adalind-os kép... :D
hát ez a rész nem volt akkora durranás mint amire számítottam, többet vártam volna, bár ez az én szociális problémám. :D Julis szokás szerint az idegeimre ment, kicsit erőltetett volt egy-két rész... (pont felvette a századosról készült interjút?).
végül is Monroe-hoz költözött Nick, igaz Hank kórházba került.

2013.02.26. 15:40:03

Adalind hegyek, hogyva legyek :)
Nau mit szólsz a végén a Nick-es képhez? Mintha kicsit morcos lenne, vagy nem is tudom, fura a feje. Illetve lehet, hogy inkább ezt már Biritől kellene kérdeznem?

Nekem amúgy nagyon bejött ez a rész, néha a körmömet rágtam. Tuti, hogy két hét múlva, ha fojtatják odakint, megveszem a netboltban. Egyszerűen nem bírom ki, míg a TV2 méltóztatja elhozni (már ha, ugye).

Amikor a végén Nickék elintézik a vadászkopókat, az rohadt jó rész, nagyon bírom, hogy így együttműködnek.

nautilus64 2013.02.26. 16:15:29

jól játssza Nick az érzelmileg teljesen kimerült embert, szerepe szerint ugye az is. jó kép persze, csak nem nyilatkozok róla. :D teljesen sajnáltam, amikor meg tudta, hogy Juliska megcsalja, szegény feje, nagyon jól döntött, hogy otthagyta azt a perszónát...

azt én is nagyon csípem, amikor összedolgoznak, azért Monroe-t se kell félteni, minden rosszban benne van. :D

nyauuuuu 2013.02.26. 16:27:56

@Dogla: Nick direkt van, hosszasan válogattam, hogy olyan legyen, ahol a lehető legjobban eltérő arcot vág a szokásostól. Ez akkor volt, amikor megtudta Julis szájából, hogy mást szeret.
Köszönöm mindenkinek a dicséretet, és még egyszer elnézést a késésért, mea culpa.

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 17:45:12

Köszi a hogyvoltot és a képemet. Szerintem az a legjobb, hogy Nick végre lelép attól az ostoba Julistól. annak viszont nem örülnék, ha FR lefoglalná a lakókocsit. (A második kép nagyon bejön :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 18:30:25

@nyauuuuu: Köszönjük az eddigieket és a mostanit is. Meg a képeket. Meg a kitartást. Meg a mindent.
(végül csak kihagytad a utolsó hv-ből a tv2esek poénját, pedig ütött) :)
Ez a Julika egy katasztrófa. Még neki állt feljebb minden.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 20:04:10

@Dogla: @nautilus64: ahhoz képest, hogy "nagyon vártuk", nem igazán akarnak szaporodni a hozzászólások :)

nautilus64 2013.02.26. 20:17:15

itt vagyok! :)

mennyire sejtettem, hogy Pácsónak a 2. kép be fog jönni, csak nem mertem írni, nehogy megsértsem :D

nautilus64 2013.02.26. 20:25:58

@aggyistenbiri: 10:47-nél csak meg kell állítani a filmet, és lehet nézegetni :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 20:33:15

@nautilus64: azt majd a Kalapos :D viszont a harci jelenetet 3szor tekertem vissza, annyira nagy volt benne Monroe és Nick :)

nyauuuuu 2013.02.26. 20:43:13

@aggyistenbiri: Nem a tv2 poénja. A netboltból vett példány végén ugyanúgy ott volt, csak eredeti nyelven. Amúgy meg mondtam, hogy kihagyom, lelőtted a poént :). Szóval a készítők ilyen humoros fiúk, hogy a holló csipkézze ki a fülüket.

nyauuuuu 2013.02.26. 20:45:30

@Pácsó Ármándó: Gondoltam, hogy tetszeni fog :). Az én személyes kedvencem a harmadik, ahogy főrendőrt fenyegeti ezzel a teljesen ártatlan kiscica-arccal. Amúgy azért szenteltem az egész rész összes fényképét Adalindnak, mert szerintem a színésznő valami óriásit alakít ebben az amúgy színészi játékban nem túl gazdag sorozatban. Annyiféle álorcát, hamisságot, kettős jelentést tud belezsúfolni magába, hogy le a kalappal előtte. Igazi dög.

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 20:49:01

@nautilus64: Én kedvellek és merjél! :-)

@aggyistenbiri: Szia Piri! Talán csak nem egy fekete párdüszt látok?! Elmacskásodtál?

@nyauuuuu: Tulajdonképpen Adalindból mér van annyi? Nem baj, csak mér?

nautilus64 2013.02.26. 20:49:15

@aggyistenbiri: nem tudsz elégszer bocsánatot kérni :D

nyauuuuu 2013.02.26. 20:51:56

@aggyistenbiri: Egyszer se, nem tettél semmi rosszat. Csak indokoltam, hogy miért nem tértem ki rá.

nyauuuuu 2013.02.26. 20:52:44

@Pácsó Ármándó: Ezt négy perccel a kérdés elhangzása előtt megválaszoltam :D. Pedig elég vehemensen szoktam visszautasítani, mikor azzal vádolnak, hogy olvasok gondolatot is :).

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 20:52:56

@nyauuuuu: Te előbb válaszolsz mint sem megkérdezném!! Még írtam az enyémet lassan amikor te már válaszoltál! Kísérteties! :-)

nyauuuuu 2013.02.26. 20:53:27

@aggyistenbiri: Tetszik a macskád. Olyan biris :).

nyauuuuu 2013.02.26. 20:54:11

@Pácsó Ármándó: Válasz erre is eggyel fentebb található :).

nautilus64 2013.02.26. 20:55:10

megbolondult a blogmotor, nem bír el minket :D

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 20:56:16

@nyauuuuu: Akkor, ha szeretettel gondolok rád, mosolyogsz? :-)

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 21:04:17

Remélem az új részekben már visszajön Rosalee és Monroe eljegyzi :-)

nautilus64 2013.02.26. 21:07:43

@Pácsó Ármándó: Rosalee visszatér, de szerintem az eljegyzés még várat magára, gonoszok ezek az amerikaiak, váratnak minket :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 21:10:03

@nyauuuuu: ugye hogy ugye dehogynem?? ezzel a képpel rátaláltam önnön lelkem tükrére :)

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 21:10:16

@nautilus64: És Nick nem kap új nőt? Valamit tudhat ez a Julis az ágyban, hogy ennyire ragaszkodik hozzá :-)

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 21:11:19

@aggyistenbiri: Ooopsz, ez meg én sejtettem, csak nem mertem írni :-)

nautilus64 2013.02.26. 21:13:39

@Pácsó Ármándó: nagyon kellene már egy új jó nő, hogy még jobban megkeverje a dolgokat, hogy Julis is érezze már magát szarul, nem körülötte forog a világ

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 21:22:56

@nautilus64:@Pácsó Ármándó: Ráférne. még ő volt felháborodva. Kéne egy vetélytárs.

nautilus64 2013.02.26. 21:27:03

@aggyistenbiri: nagyon kellene, az biztos, hogy szép kis hisztit csapott le mindenért, és még őt kell sajnálni, felfordult a gyomrom tőle

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 21:32:16

@nautilus64: @Pácsó Ármándó: ja. és itt visszacsatolnék a Kalaposmacska feltételezésére: ez? a nő? az ágyban? Nem! (természetesen a kétszeres féltékenység szól belőlem). Nem.

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 21:33:10

@nautilus64: @aggyistenbiri: De legalább nincs róla kép :-)

Dogla cica merre vagy? Hajat mosol megint?

nautilus64 2013.02.26. 21:33:49

@aggyistenbiri: még se tudhat annyit, ha végül is elköltözött tőle :)

nautilus64 2013.02.26. 21:35:38

@Pácsó Ármándó: ezért volt hiányérzetem, de nekem inkább Hank képe hiányzott, nem Julisé, annak a válla is elég volt :D

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 21:39:48

@aggyistenbiri: Nehéz a sorsod sötétmacska, nehéz! Én azt hittem, hogy a 12. részre végre vége lesz FR+Julis szerelmének, de nem. Csak húzzák és húzzák és közben nem gondolnak arra, hogy mit érezhet egy csapongó szív! :-)

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 21:43:19

@nautilus64: @nyauuuuu: Most veszem csak észre, hogy a második(hmmm!) képen rajta van az időjelző csúszka, hogy 10.47!! Eddig is rajta volt?
Hogy milyen figyelmes ez a FőMiauuuuu!

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 21:44:53

@nautilus64: Egy Hank tényleg elfért volna. Mondjuk Wu-val közösen. Én bírom a kis vicces ninját is :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 21:45:29

@nautilus64: az elköltözés nem jelent semmit. sajna.
@Pácsó Ármándó: Dogla haja hosszú is és szőke is , pláne ha edzés után is van, időbe telik az ápolása.
@Dogla: na csipkedd magad, beszélgetés van! :D@nyauuuuu: és maga hol van?
és hol van az én Gabba kukacférgem? vajon.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 21:47:34

@Pácsó Ármándó: nem nehéz a sorsom, belenéztem az előzetesbe, ahogy írtam is a múltkor, lesz ez még durvább is :)

nyauuuuu 2013.02.26. 22:00:54

@Pácsó Ármándó: Csúszka véletlen, annyira álmos voltam, mikor írtam-csináltam, hogy nem vettem észre, másnap reggel meg már nem ellenőriztem. De, ahogy az egyszeri suszter mondaná: így se rossz :).
@aggyistenbiri: Dolgozom, drágáim, bár gépen és gép előtt, de csak egy-egy feladat végeztén tudok idekukkantani. Ez persze titeket ne akadályozzon semmiben :D.

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 22:03:35

@aggyistenbiri: Doglának csütörtökön van edzése. Ma lehet, hogy utóvalentínozik :-)
Gabba két hét szabadságon van, majd lesz a napokban egy retró hogyvoltja.

@nautilus64: Megvettem a netbótba a Dájhárdötöt, majd valamelyik nap megnézem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 22:09:45

@Pácsó Ármándó: számon tartod:D mindig is tudtam! lebuktatok, kacsintás ;)
Majd te is meséld el a véleményed az 5ről.

2013.02.26. 22:19:36

Halló! Meggyüttem :)
Sorry, programom volt. Meg holnap is. Csütörtökön meg edzés. Olyan leszek lassan, mint egy miniszter, akihez időpontot kell kérni :)
Na szóval. Ha már Juliska csontjának rágásánál tartunk, természetesen minden előttem szólóval egyetértek, lehúzhatnák már a francba, és jöhetne valami jó csaj helyette. Mondjuk féllény, olyan mint Rosalee. Viszont Rosalee-t egy picit még távol tarthatnánk, csak azért, hogy kiélvezzük azt a helyzetet, ahogy egy Grimm és egy féllény egy fedél alatt lakik. Annyira bírom az együttműködésüket, remélem a készítőknek eszébe jutott ez a poén is.

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 22:20:22

@aggyistenbiri: Te is számon vagy tartva. Az első füzet már be is telt, mert olyan sokoldalú vagy :-)
Oké, bár én sok mindenben fel tudok fedezni valami szórakoztatót. Tudom, nem vagyok erős egyéniség.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 22:23:54

@Pácsó Ármándó: befutott végre a barinőd, boldogságodra :DDD
@Dogla:
vagy mint a sárkánylány? :)
Két pasi egy fedél alatt nem túl felnőttes, inkább olyan kollégiumos,azt az ötletet nem annyira pártolom.

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 22:24:26

@Dogla: Biztos valami hím van a dolgodban.
Milyen poén lenne, ha Nick átköltöztetné Monroehoz a lakókocsit. Vagy odaadná a kulcsot neki megőrzésre. Rosalee nem Eddienél lakik, szóval visszatérhet.

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 22:27:47

@Pácsó Ármándó: Izé, dologban és nem a ... izé ... dolgodban kedves Dolga, izé ... Dogla!

@aggyistenbiri: Meg is zavarta a gondolataimat :-) (Puff neki, 3 szoros féltékenység Birinél)

2013.02.26. 22:33:33

@Pácsó Ármándó: :)) Barátnő van a dologban, nem is egy. Evvan.
Ármándó Te nem nézted meg az előzetest a kövi részről, amit Biri linkelt? A lakókocsis kérdésed miatt kérdezem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 22:36:26

@Pácsó Ármándó: kicsim. már rég lemondtam rólad. ne fussunk felesleges köröket, 2szeres az, nem 3szoros.

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 22:43:35

@Dogla: Nem néztem meg. Egyszerűen nem akarom előre lelőni a poént (szia, Biri!)

@aggyistenbiri: Akkor kidobsz, mint egy megunt zsepit ? Azután az éjszaka után kicsim? Csélcsap!

2013.02.26. 22:47:31

@Pácsó Ármándó: Oké, akkor vigyázok, hogy ne mondjak el belőle semmit. Ezek szerint meg sem veszed a netboltban márciusban, kivárod őszig itthon? Én már beírtam a telefonomba emlékeztetőbe, hogy mikor lesz az új rész kint, és mikor vehetem meg a boltban.

Birikém szuper az új avatarod, bár kicsit sötét miau :)

Nyauuu nem írsz nekem pár sort priviben? A tudodmiről...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 22:49:39

@Pácsó Ármándó: Nem tudok lelőni olyat, ami még akkor nem létezett, amikor én megemlítettem, nem vagyok poéngyilkos.
A második bekezdésedbe belevakultam, nem tudom elolvasni, ezért nézd el nekem, ha nem tudok rá érdemben reagálni. :D

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 22:54:05

@Dogla: Nem veszem, én megvárom a folytatást és majd Nyauuuuu tollából okosodom ki.

@aggyistenbiri: A lelkiismeret és a veszteség csalhatott könnyeket a szemedbe, azért nem láttad Szöszi!

2013.02.26. 22:58:16

@Pácsó Ármándó: Hát ehhez szívből gratulálok, több az önuralmad, az látszik. Én már körmeimet rágva várom a folytatást.

Én leszek egyedül, aki szűk két hét múlva megveszi a netboltban? Vagy?

nyauuuuu 2013.02.26. 23:00:50

@Dogla: Már írtam. Kb. akkor, amikor kérdezted, vagy előtt kicsivel :).

nyauuuuu 2013.02.26. 23:02:27

@Dogla: @nautilus64: @Pácsó Ármándó: @aggyistenbiri: @Gabba: Emberek, meg kell kérdeznem. Akartok-e találkozni, és ha nem, akkor hol és mikor?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 23:05:48

@Dogla: még nem döntöttem. én is szívesen nézem úgy, ha a csapattal ki is beszélhetem utána. nem tudom, olyan kis bizonytalan árva nyunyi lélek vagyok.
@Pácsó Ármándó: ha maga féllény lenne, EGÓnak hívnák a könyvben. a kép mellette a mexikói kalapos macskaság lenne. leírása pedig: nem ellenfél, muris teremtmény. Életben hagyható, egészségre nem ártalmas. Szórakoztató. (is tud lenni)

2013.02.26. 23:08:53

@nyauuuuu: Én benne vagyok. Priviben levelezzük le, hmm??? Alkalmazkodom mind helyszín mind időpont tekintetében.

nyauuuuu 2013.02.26. 23:09:09

@aggyistenbiri: És te milyen féllény lennél?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 23:11:55

@nyauuuuu: Vipera, mi más. ez nem kérdés.
Basszus, rossz avatart választottam.Már cserélem is, elnézést.

nyauuuuu 2013.02.26. 23:12:37

@Dogla: És mi lesz azokkal a tömegekkel, akik eljönnének, csak mivel nem regisztrált felhasználók, nem kommentelnek ide? Őket kirekesztenéd egy blogtalálkozó örömeiből? :D
Jó, aki jelzi, hogy a szándéka megvan, azt megkeresem üzenetben, és ha mindenki megvan, küldünk egymásnak körleveleket jól :D.

nyauuuuu 2013.02.26. 23:13:26

@aggyistenbiri: Ne már, az olyan csúnya! És gonosz is! A feketepárduc sokkal jobban illik hozzád, ki ne cseréld!

nyauuuuu 2013.02.26. 23:16:47

@aggyistenbiri: Hát, ez számomra egyértelmű. Kardfogú, csak legfeljebb valami femininebb megjelenésben. Talán ő a legokosabb pszichopata gonosz a sorozatban :D.
Most viszont elmegyek alszani, mert a munkám mára elfogyott, és holnap is lesz nap. Jó beszélgetést, szép álmokat!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.26. 23:23:06

@nyauuuuu: ...meg akiről a legkevésbé tudtunk meg bármit is, mert annyira rejtőzködős természetű. persze, menj csak aludni :) viszlát holnap :)

Pácsó Ármándó 2013.02.26. 23:40:27

@aggyistenbiri: Mindig így kezdődik, nem ellenfél, szórakoztató, stb. Aztán meg, hol van már, miért késik, mit találjak ki, hogy megint foglalkozzon velem, fél lény vagyok nélküle, stb. Csak gondoltam szólok előre.

2013.02.26. 23:45:28

OFF
Skacok had offoljak egy kicsit. Nyauuu blogjára pillantottam, és megakadt a szemem valamit, amit említett, és rájöttem, hogy én azt nagyon szeretem. Szerencsére volt link is, csatolom én is. 10 percnyi néznivaló, már aki szereti. Én nagyon bírom, hatalmas. Az ötödik jelenetnél sikítozva nevettem.

www.youtube.com/watch?v=3kBhyWBTUeQ&feature=endscreen&NR=1

ON

nautilus64 2013.02.27. 08:38:07

@nyauuuuu: blogtalálkozóra jelentkezem! :)

Gabba 2013.02.27. 10:06:54

@mindenki: tali érdekel, de amíg összeszerveződik, meghívok mindenkit virtuális fagyizni Bagamérihez még ezen a héten :)

Pácsó Ármándó 2013.02.27. 11:52:01

@Gabba: Pisztácia van? Mert tudom, hogy a citromot megette a kutya :-)

@Dogla: Ez nagyon jó!

nautilus64 2013.02.27. 20:16:11

na! mindenki alszik? :D

nautilus64 2013.02.27. 20:51:14

@Pácsó Ármándó: előre megmondtam, én szóltam! :D

nyauuuuu 2013.02.27. 21:10:25

@nautilus64: Én picit vagyok, de csak fél szemmel. Unatkozol? :)

Pácsó Ármándó 2013.02.27. 21:12:02

@nautilus64: még csak a 40. percben járok, de még nem. Az egyetlen plusz pont hogy felismertem Gangszta Zoleet :-)

Pácsó Ármándó 2013.02.27. 21:12:54

@nyauuuuu: Szeretne beszélgetni a kedves ismerőseivel.

nautilus64 2013.02.27. 21:15:47

@nyauuuuu: @Pácsó Ármándó: hát ja, de majd beindulunk valamelyik nap... :D Ganxta Zolee-t nem nehéz felismerni. sajna nem hallgattam Rád, nem kiáltottam fel hangosan, de magamban gondoltam Rád, amikor megláttam a vetítővásznon Zolee-t :D

nautilus64 2013.02.27. 21:31:03

@Pácsó Ármándó: szerintem most egy jó ideig nem megyünk moziba :D

nautilus64 2013.02.27. 21:33:40

@nyauuuuu: @Pácsó Ármándó: na lépek, jó éjt nektek, sziasztok!

Pácsó Ármándó 2013.02.27. 21:33:46

@nautilus64: És a házimozin? Én a "Trouble with the Curve" című filmet.

nautilus64 2013.02.27. 21:34:40

@Pácsó Ármándó: film most nincs porondon, Fringe utolsó évadát kellene már megnézni

2013.02.27. 22:14:04

Helló! Van itt még valaki? :))

2013.02.27. 22:51:51

@Pácsó Ármándó: Téged :))
Megvárattál, elálmosodtam :)
Szerintem alukáljunk! Hm?

Gabba 2013.02.28. 13:51:59

@Pácsó Ármándó: @nautilus64: @nyauuuuu: @aggyistenbiri:
jöhettek fagyizni Bagamérihez, Dogla már volt... :)

nautilus64 2013.02.28. 19:27:04

@Dogla: @Pácsó Ármándó: köhém, csak privátban, jó? megrontjátok a kicsit :D

Pácsó Ármándó 2013.02.28. 19:36:12

@nautilus64: Ööö.. milyen kicsit? Miért olvassa a hv-t ha kicsi? :-)

nautilus64 2013.02.28. 19:56:20

@Pácsó Ármándó: közelebb a 30-hoz mint a 18-hoz :D

Pácsó Ármándó 2013.02.28. 20:03:16

@nautilus64: Ja, hogy Téged? :-)
Szóval Nau, vannak a méhecskék és a virágok! Eddig megvan? :-)

nautilus64 2013.02.28. 20:09:45

@Pácsó Ármándó: igen, eddig talán még elmesélték, de utána elpirulva elbújtam, hogy nem akarom hallani :D

Pácsó Ármándó 2013.02.28. 20:12:13

@nautilus64: Pedig most már lassan ideje lesz megtudnod. És akkor nem ér véget a Dájhárdöttel az este :-)

nautilus64 2013.02.28. 20:18:39

@Pácsó Ármándó: na majd megkérem a 64 tagú legénységet, hogy világosítson fel :D

Pácsó Ármándó 2013.02.28. 20:21:51

@nautilus64: Azért ne ess át a víziló túloldalára! Sok lesz az egy cseppet elsőre :-DD

nautilus64 2013.02.28. 20:24:40

@Pácsó Ármándó: hát akkor mit tegyek? tanácstalanná tettél XD

Pácsó Ármándó 2013.02.28. 20:28:52

@nautilus64: Kezdd eggyel, akit a legjobban szeretsz és menni fog magától minden :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.28. 20:41:07

@nautilus64: majd én felvilágosítalak, kicsim. (már amennyiben elfogadod mindent megtapasztalt öreganyád tanácsát, ez rád van bízva)
az első szabály: Ármira soha nem hallgatsz, mert csak hantázik.
a második szabály: egyezik elsővel.
a harmadik szabály: egyezik az elsővel, másodikkal.
negyedik szabály: túl az első-harmadik szabályon:válaszd ki a 64ből a legszebbet, legokosabbat, és minden menni fog a maga útján.
a lényeg, lányom, ne csak szép legyen, hanem okos is.

Pácsó Ármándó 2013.02.28. 20:44:25

@nautilus64: Szívesen segítek tudod!

@aggyistenbiri: De ezt most miért? Nekem aki utaltam rád a Kk&ko hozzászólásomban?
Amúgy is, nem kell hogy szép legyen vagy okos, szeresse!

nautilus64 2013.02.28. 20:45:08

@aggyistenbiri: ne bántsd Ármándót!!!! nincs okod rá! :D vagy neked már ok se kell? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.28. 20:52:11

@nautilus64: @Pácsó Ármándó: Jézusmáriaszentjózsef és mindenszentek. meg ne egyetek már nyersen. Legalább főzzetek meg előtte láblevesnek, ne menjen kárba a húsom-csontom. Itt mióta nem lehet már szemétkedősen szemétkedni? nekem nem szóltak róla. De oksi, vettem.

nautilus64 2013.02.28. 20:53:34

@aggyistenbiri: csak ne bántsd, ha nincs okod rá, olyan kedves volt :)

Pácsó Ármándó 2013.02.28. 20:55:27

@nautilus64: (Hangok a háttérből: És máskor is olyan aranyos!)

@aggyistenbiri: Mellehúsa és combikája rendel!

nautilus64 2013.02.28. 20:57:53

@aggyistenbiri: de én téged nagyon szeretlek Biri, és nem csinálnék belőled semmilyen levest! :)

@Pácsó Ármándó: ööö, nem hallok semmilyen más hangot :D

Pácsó Ármándó 2013.02.28. 21:19:06

@nautilus64: Majd megjön Doglacica az edzésből és elmondja hogy milyen cukin évelődünk, mint a Jószagú Cickafark vagy a Tarkalevelű Podagrafű :-)

2013.03.01. 07:29:35

Na tessék, egyszer verem be a szunyát sötétedéskor, erre itt garázdálkodtok :))
Cukik vagytok, csak mondom.

Pácsó Ármándó 2013.03.02. 01:26:36

Éjjel fél kettő és mindenki alszik. Ez olyan jellemző :-)

2013.03.02. 07:57:42

@Pácsó Ármándó: Szombat reggel nyolc, és senki sincs itt. Ez is jellemző!! :))

nyauuuuu 2013.03.02. 08:20:02

@Dogla: Én itt vagyok :). Ez is jellemző. Éjjel fél kettőkor mi a bánatot csináltál? Nem tudsz aludni?

2013.03.02. 08:54:46

@nyauuuuu: Na helló! Szerintem Téged várt, azért volt ébren :))

2013.03.02. 08:56:13

@Dogla: Vagy bárkit, aki beszélget vele :) Ahelyett, hogy valami csinos nőt ölelgetett volna :)

Pácsó Ármándó 2013.03.02. 09:01:24

@nyauuuuu: Éppen végeztem valamivel.

@Dogla: A te kívánságod is teljesült (Ölelgessek csinos nőt :-)

2013.03.02. 09:07:03

@Pácsó Ármándó: Hát gratulálok. :)
Üdv szombat reggel. Mit csinálsz ebben a szép időben. Kirándulást ajánlok, vagy bármilyen programot a szabadban!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 09:09:10

@nyauuuuu: @Dogla: @Pácsó Ármándó: én is jártam erre éjjel, de mivel láttam, hogy nincs aktivitás, más elfoglaltságot találtam, zenét hallgattam. És naaná hogy reggel 7-kor sem volt itt senki rajtam kívül, ez is jellemző :D

Pácsó Ármándó 2013.03.02. 09:11:00

@Dogla: Regenerálódom, mert volt egy kis hangulatos borfogyasztás is :-)

@aggyistenbiri: Jellemző! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 09:15:34

@Pácsó Ármándó: hangulatos borfogyasztás itt is lesz ma este, pár barátosné és barátos jön, ma még sütnöm-főznöm is kell, erre még rá kell hangolódnom. (a sütkérezésre). most még bambán kapaszkodom a kávéscsészébe.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 09:19:30

@aggyistenbiri: Ármikám, biztos hogy elég csinos volt az a lány, ha közben itt járkálgattál fenn az éjjel? vagy két ölelgetés közben jelentél meg :)

2013.03.02. 09:24:23

Úgy látom nemsokára teljes létszámban jelen leszünk.
Ármándó, már ki is rúgtad a csajt, hogy itt vagy, vagy nincs ellenvetése, hogy helyette velünk foglalkozol?
Ja, és ezúton javaslom, hogy ezentúl Birinek udvarolj, mert én bizony sem sütni, sem főzni nem szoktam. Az a háziasszonyok dolga. Én másban vagyok jó :)) (Pl. szépen mosolygok, ugye)
Birikém üdvözlöm a kávéscsészéd, én már 8 óta takarítok (mínusz amikor már unom a sikálást, és felpillantok ide).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 09:30:58

@Dogla: A takarítás csütörtök+péntek este megtörtént. Bár ma reggel extra munkát csinált nekem a rosszabbik macska, letépte a konyhafüggönyt és kipakolta a tisztítószeres szekrényt, oda becűgölte a függönyt, és ott aludt. megágyazott magának. Kicsit elbeszélgettem vele, hogy ilyet többet ne csináljon. Szerintem nem érdekelte a hegyibeszéd.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 09:36:25

@Dogla: csak szólok, a háziasszonyok sem kizárólag csak a házimunkában (lásd sütés, főzés, takarítás) a jók :D
eljön még az idő, amikor Te is az leszel, és akkor másként fogod látni :)

2013.03.02. 09:37:35

@aggyistenbiri: Te csináltad jó. Én tegnap este bevertem a szunyát, most meg ugrálhatok, mielőtt megjönnek a vendégek.
Azt a cuki cicádat én is elfogadnám, nagyon aranyos lehet. Kis rosszcsont. Az állatok amúgy nem a gazdira hasonlítanak? :)
Na jó, nemsokára indulok Hozzátok a kerületbe a piacra...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 09:40:36

@Dogla: Viheted a rosszaságot, Neked adom! (nem igaz) Piacra??? vigyázz, ez az első lépés az elháziasszonyodás felé, még most fordulj vissza :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 09:43:57

@Dogla: én úgy tudom, ez a hasonlítás dolog a kutyákra igaz inkább, macskákra nem igazán jellemző. például én sosem éreztem (még) késztetést arra, hogy a tisztítószer tároló szekrényben aludjak. Szóval biztos nem tőlem látta a mintát.

2013.03.02. 09:48:09

@aggyistenbiri: Na jó, de én pipere cikkeket veszek, mert ott olcsóbb. Zöldséges kosárkám még nincs :)
A macskosz jöhet, bármikor vállalom. Mondjuk ideiglenes felügyeletre, ha másként nem adod.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 09:58:46

@Dogla: jaaaaa, ezt nem mondtad, aranyvirág :) így persze más. Ideiglenesen? elgondolkozom rajta. Ha legközelebb valamit rosszat csinál, akkor majd azzal fogom megfenyegetni, hogy "odaadlak Doglának". Nem, ez mégsem jó, mert szétkényeztetnéd, az pedig nem bünti neki.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 10:04:16

@aggyistenbiri: most erről az a sztori jutott eszembe, mikor kistesóm 3 évesen kint játszott az udvaron nyáron +48 fok melegben, és anyukám, rászólt : "gyere be, mert hőgutát kapsz" tesó leült a kerti padra majd visszakérdezett: "Anya mikor kapom már a gutát??!"
Lehet hogy a macska is így lenne ezzel "mikor mehetek már Doglához???"

Pácsó Ármándó 2013.03.02. 10:14:39

@aggyistenbiri: Bízz Ármándó barátod legendás szépérzékében. Nem untatlak a részletekkel, mert Nau64 még csak most jutott túl a méhecskéken és a virágokon :-)

Tudsz főzni is, ezt meg kellene beszélnünk egy hangulatos borozgatás mellett :-)

@Dogla: Nem rúgtam ki, bevásárol :-)
De amúgy is tudod, hogy Ti vagytok nekem itt a legfontosabbak! :-) Is :-)

2013.03.02. 10:18:42

@aggyistenbiri: Jó sztori :)
Azt gyanítom, a macsekot egyszer áthoznád, jelenetet rendezne, hogy haza kell mennie, és várná a visszajövetelt :))
@Pácsó Ármándó: Jól csinálod :)

Ja, míg takarítottam, háttérzajnak ment egy jó kis dokumentumfilm (az első része), az a címe, hogy "Kihalásra felkészülni" (ismeri valaki?). A lényeg, hogy végig "nautilus félék"-et emlegettek benne. Alig vigyorogtam.

Na indulok, pusszantás

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 10:36:25

@Pácsó Ármándó: Te is jöhetsz este borozgatásra + tesztelni a főztömet. Ha itt is akarsz aludni, akkor szabaddá teszem a Domesztoszos szekrényt, osztozhatsz rajta Pocokkal :) de a konyhafüggönyt nem adom.
@Dogla: ismerem, volt már :)
ja nem is referáltam még a múltkori offolásodra, sokszor nézem a Nickelodeont, mert imádom az Aang legendáját (meg is vásároltam), meg most megy a folytatása, a Corra...ott szokott menni, amit belinkeltél, mindig szétröhögjük rajta magunkat. De az én nagy kedvencem a vámpír kakas, majd rákeresek, ha kis szusszhoz jutok.

Pácsó Ármándó 2013.03.02. 11:01:53

@aggyistenbiri: Ó, nagylelkű vagy mint egy kalapostigris!
Azt viszont nem mondtad még, hogy Pocok a beceneved :-)

2013.03.02. 11:41:33

@aggyistenbiri: Oké, majd linkeld be, mert nem ismerem. Nálam még a Madagaszkár Pingvinjei a nagy kedvenc, sokadik hallásra is sikítok a nevetéstől.
@Pácsó Ármándó: Ezentúl Pocoknak szólítjuk, és már nem is különbözik annyira a cica és a gazda.
(Jó kis név, a színéből jött?)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 11:53:54

@Dogla: nem a színéből jött, hanem amikor megérkezett és családtag lett iszonyat pici volt, úgy 15 centi hosszú lehetett, a farkával együtt. PiciPocoknak neveztük, aztán hirtelen megnőtt, ilyenek a gyerekek. Azóta már Mr. Poczok (Pocc) lett belőle.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 11:57:48

@aggyistenbiri: és már nem is miszter, mivel nem úriember, hanem "Te átokfajzat, mit csináltál már megint????" ez úgy kétnaponta elhangzik.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 12:16:17

@Dogla: nálam is :) ezt annyira imádom: én és a JJ:
www.youtube.com/watch?v=mpm-Cisdtpc
szar a felvétel, de kutyafuttában csak ezt találtam, boccsantás :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 12:19:39

@Pácsó Ármándó: nem járult hozzá. mindenféle személyiségi jogokra hivatkozva, meg lenyomozható url és társaira.

Pácsó Ármándó 2013.03.02. 12:22:15

@aggyistenbiri: Rakd fel a képfeltöltés. hu-ra azután linkeld be ide.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.02. 12:25:27

@Dogla: Cluckie the vampire chicken

2013.03.02. 21:07:11

@aggyistenbiri: Na helló. Most mentek el a vendégeim. Neked meg gondolom pont most vannak jelen. Jó sütögetést meg ilyesmit. Beszélgetünk, ha jössz.
Nyauuu hol vagy? Az uccsó mélem ennyire lelombozott? Vagy mi a helyzet?
Ármándó, Drága, csajok hogy vannak? :)

Pácsó Ármándó 2013.03.02. 21:26:06

@Dogla: Boldogok! :-)

Nálad mit kaptak a vendégek? Arra is kíváncsi vagyok mit sütött AB.

nautilus64 2013.03.02. 21:27:54

Oh, nem nezek ide be egyszer, erre kis beszelgetesbol maradok ki. :-(

2013.03.02. 21:28:19

@Pácsó Ármándó: Akkor jó :)
Pizzát. Mi mást? Nálam mindig azt kapnak. Imádják, és megköszönik, hogy milyen jót sütöttem. És van még egy nagy előnye: nagy a választék :)

2013.03.02. 21:28:59

@nautilus64: Látod, gyakrabban jöhetnél. Merre kujtorogsz? Csak nem megint hurkát hamizol? :)

nautilus64 2013.03.02. 21:35:25

A szuloi haz Marci nevezetu macskaja egyszer ket ferfi ember mellol lopott el egy db virslit. :-) Utana meg bunbanoan figyelt a fotel tetejerol, hogy mi lesz most...

nautilus64 2013.03.02. 21:37:07

@Dogla: olvastam a Galaxis utikalauzt :-)

2013.03.02. 21:49:46

@nautilus64: Ez jó. De megnéztem volna a fejét közben:)
Gyerekkoromban nekem is volt egy Marci nevű macskám, imádtam. Nagy kópé volt. Egyszer leszedte a család ebédjének szánt húst az ebédlőasztalról (anyu ott hagyta, még mielőtt megsütötte volna). Úgy bukott le, hogy az asztal alatt kajálta, és magában morgott hozzá :) Jó kis macska-kergetős trappolás lett a vége, de persze a végén ő röhögött a a
A Galaxis útikalauz jó olvasmány? Én eléggé mindenevő vagyok könyvben, most épp a Tetovált lány trilógiát gyűröm.

2013.03.02. 21:50:53

@Dogla: átkozott blogmotor. Szóval "ő röhögött a markába (mancsába)."

2013.03.02. 22:06:06

@nautilus64: Jaj de cuki!!
Ő Marci, személyesen?

nautilus64 2013.03.02. 22:07:02

@Dogla: régen olvastam, most újra olvasom, de szerintem nem rossz.

Előtte Az éhezők viadala trilógiát olvastam, azzal kapcsolatban vegyes érzéseim vannak.

nautilus64 2013.03.02. 22:08:29

@Dogla: személyesen Marci cica a virsli lopás után :D

2013.03.02. 22:09:11

@Pácsó Ármándó: Jó kép :) Amikor megláttam, rögtön erre asszociáltam:

www.dailyhaha.com/_pics/mission_impossible_cat.htm

(Ismerted?)

2013.03.02. 22:10:12

@nautilus64: Zseniális. Nagyon jó, hogy le lett fényképezve. Megvan még őfelsége? Mert őt is bevállalnám Pocok mellé, ideiglenes vagyonfelügyelőként :)

nautilus64 2013.03.02. 22:14:35

sajnos amikor legutóbb otthon voltunk már 4 napja eltűnt, és most se tudom még, hogy hazajött-e már :( már öreg cica volt, sajnos várható volt :(

2013.03.02. 22:16:33

@nautilus64: Szívből sajnálom!!

Pácsó Ármándó 2013.03.02. 22:19:16

@Dogla: Szeretem a pizzát és a nagy választékot! A galaxis útikalauz szuper, nekem a film is tetszett. Még nem láttam ezt a képet :-)

@nautilus64: Kifejező a kép Marciról!

2013.03.02. 22:22:28

@nautilus64: Nagyon cuki!!
Bár gyanítom ez minden macskosznak a kedvenc időtöltése..

Pácsó Ármándó 2013.03.02. 22:26:02

Öt éve nagy volt a nyüzsi az udvaron:
kepfeltoltes.hu/view/130302/IMG_1088_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

@nautilus64: Megkedveltem ezt a szegény fázós Marcit :-)

nautilus64 2013.03.02. 22:26:55

látszik rajta, hogy megölne legszívesebben, ha lenne kedve felkelni :D

nautilus64 2013.03.02. 22:28:23

@Pácsó Ármándó: a sorozat Galaxis útikalauzt láttad már?

2013.03.02. 22:29:53

Macska hegyek, hova legyek :)
@nautilus64: Tomi is cuki!!
@Pácsó Ármándó: Ezek a macskoszok Hozzád tartoznak?

nautilus64 2013.03.02. 22:41:38

én megyek aludni, legyetek jók, jó éjt!

2013.03.02. 22:43:42

@nautilus64: Jó éjt!!
Asszem én is elpályázom.
Csók mindenkinek

Pácsó Ármándó 2013.03.02. 22:47:41

@nautilus64: Azt még nem láttam.
Ezek szomszéd cicák voltak, csak közös az udvar, mivel társasház.

nyauuuuu 2013.03.03. 08:29:57

@Dogla: Vagyok néha, csak eseménydús a hétvége, sok mérgelődéssel. Az utolsó méled cuki, teljesen okés is, majd mindjárt intézkedem is :).

nyauuuuu 2013.03.03. 08:35:33

Na, találkozó-ügyileg Gabba, Biri, Ármándó és Nau értesítve, Dogla már korábban. Van még valaki, aki kimaradt, és jönni szeretne? Most szóljon, vagy hallgasson mindörökké :D.

2013.03.03. 11:10:59

@nyauuuuu: Ha másolatban elküldenéd, örülnék. Ugye :))

nyauuuuu 2013.03.03. 12:11:51

@Dogla: Még csak címeket gyűjtök, ne aggódj, fogsz kapni a rendes levélből mindenképpen! :)

nyauuuuu 2013.03.03. 18:32:03

@Pácsó Ármándó: @aggyistenbiri: Na, már csak ti ketten hiányoztok, lesztek szívesek végre hazaérni, és megnézni a levelesládátokat, most! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.04. 16:08:07

@nautilus64: képek nagyon jók. Éhezőket többször is olvastam, nekem nagyon bejött, ahogyan a Tétova lány trilógia is :)

2013.03.04. 21:29:21

Leültünk, mint a talajvíz!! Nem? :)

nyauuuuu 2013.03.05. 00:36:52

@Dogla: De. Viszont kaptál levelet :).

Pácsó Ármándó 2013.03.05. 12:22:53

@Dogla: Hogy ül le a talajvíz Dogla drága?

2013.03.05. 12:28:07

@Pácsó Ármándó: Felénk úgy, mint az iszap :))

nautilus64 2013.03.05. 18:37:09

majdnem mindenki a találkozó lázában ég, szerintem ezért álltunk le... :)

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 12:01:42

@Dogla: Kezdjetek el beszélgetni és majd bekapcsolódik a többi.

2013.03.06. 12:07:35

@Pácsó Ármándó: Oké. De érdemes lenne bedobni egy csontot, amit lehet rágni. Ötlet?

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 17:11:29

@Dogla: Mondjuk, ööö.. mondjuk, hogy mennyire szeretik a tigriseket a kék szemű lányok! És a zöldek! (Mármint nem a környezetvédő Zöldek, hanem zöld szemű lányok) :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 17:38:17

@Pácsó Ármándó: @Dogla: semennyire. következő téma?
mennyire szeretik a zöld szemű lányokat a kékszemű lányok, és a tigrisek, és az egyéb macskafélék.

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 17:48:49

@aggyistenbiri: @Dogla: Oké, akkor van eddig egy válaszadónk, aki nem tudta helyesen értelmezni a kérdést. Más esetleg?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 18:55:15

@Pácsó Ármándó: ki volt az a kis ostobenkó, aki nem tudta helyesen értelmezni azt az amúgy oly pontosan feltett, valójában minimum kétértelmű kérdését, szenyor? majd beszélek a fejével.

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 18:59:21

@aggyistenbiri: Biri volt az, szenyoRita! Pedig amúgy kedvelhető. Néha.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 19:08:20

@Pácsó Ármándó: Én is rá tippeltem. Biztos megint a csapongása miatt került bajba. Jó, szólok neki. (Nem igaz.) Felesleges, mert egy ámokfutó, senkire nem hallgat.

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 19:13:59

@aggyistenbiri: Szerinted meddig kell még itt jártatnunk a szánkat, hogy D, N, Ny is idetaláljon?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 19:18:38

@Pácsó Ármándó: díjaznám, ha nem sokáig. az agyam kapacitása határtalan, de nem kedvelem, ha szándékosan megpróbálják leszívni egyesek, akik képtelenek a pontos fogalmazásra.
Csajok, gyertek. Várjál, Pácsó, megismétlem másképp:
@Dogla:@nautilus64: @nyauuuuu: gyertek, csak barátocskáim! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 19:21:27

@aggyistenbiri:játsszuk azt, hogy az utolsó mondatban nem oda szántam a vesszőt ahova. így akartam: "gyertek csak, barátocskáim."
igen.így már egészen más az értelme. És így sokkal pofásabb is.

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 20:17:28

Gyertek már lányok, mert szőlő-zöld szemű ismerősöm lassan már minden topikba irkál unalmában.

2013.03.06. 20:38:45

Jelen!!!
Mi újság kedveseim??? Látom, már kóstolgatjátok egymást. Hiányzott már az ostor csapkodásának a hangja :)

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 20:45:29

@Dogla: Szelídek voltunk mint a vadgesztenye! Délbe ebédszüneted van, hogy általában feltűnsz?

2013.03.06. 20:51:52

@Pácsó Ármándó: Úgy is mondhatjuk. A gépemnél kajálok, és olyankor nem dolgozom. Néha sunyiban egy kicsit máskor sem, de ezt ne áruld el a főnökömnek :)
És Te? Mert ma Neked válaszoltam délben..

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 20:57:46

@Dogla: Nekem is kajaszünetem van, de csak csiga mobilnetről tudok olyankor írni.

Más: Ezt NYAUUUUU-nak találtam, szerinted van benne értékelhető tekintet a számára?
www.youtube.com/watch?v=5l3jrR5XMSU

2013.03.06. 21:01:36

@Pácsó Ármándó: Szerintem két kézzel fogja habzsolni :))
@nautilus64: Nekem is :)

nautilus64 2013.03.06. 21:05:04

ja, kell a téma, különben hallgatunk :)

nautilus64 2013.03.06. 21:08:44

@Pácsó Ármándó: a mai elég pörgős, fent volt a főnök! :) így dolgozni is kellett :D

nautilus64 2013.03.06. 21:13:30

@Pácsó Ármándó: nem, Szeged a székhely, mi Pesten hetente csak egyszer látjuk :)

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 21:16:53

@nautilus64: Hú, akkor itt van nálam? Majd mondom neki, hogy emelje a fizetését a flotta egyetlen női kapitányának! :-)

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 21:18:56

Szeretnék egy számot küldeni imádott Pirimnek azzal az üzenettel, hogy "Ifjú szívem örökké érted ég!"
www.youtube.com/watch?v=4aQDOUbErNg

:-D

nautilus64 2013.03.06. 21:34:48

@Pácsó Ármándó: ha Pirinek üzensz ne csodálkozz, hogy ha a többiek nem szólnak semmit :D

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 21:36:23

@nautilus64: Csak ő nem volt itt, gondoltam idecsalom

nautilus64 2013.03.06. 21:37:14

@Pácsó Ármándó: erre a többiek mind itt hagytak :) Dogla is eltűnt...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 21:37:23

@Pácsó Ármándó: ennyire, hangsúlyozom ENNYIRE nem vagy felkészülve a cinkelésből. Majd elgondolkodom valami visszavágáson.
Viszont itt vannak a csajok, őket miért nem kóstolgatod :)@nautilus64: @Dogla: de jó hogy befutottatok, már nagyon vártunk Benneteket :)

2013.03.06. 21:37:53

@nautilus64: Hát igen, kispadon ülünk :)
@Pácsó Ármándó: Duma. Mi csak a gyertyatartók vagyunk, a lényeg, hogy Ti civódhassatok :))

2013.03.06. 21:39:35

@aggyistenbiri: Te. De Ármikám ma csak Téged lát :)) Asszem féltékeny vagyok. És még a házamat sem akarja látni.. Kész, feladom. Levonulok a pályáról :)

nautilus64 2013.03.06. 21:41:14

@Dogla: itt ne hagyj velük! :D

2013.03.06. 21:42:41

@nautilus64: Akkor beszélgessünk párokban. Te velem leszel :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 21:44:29

@Dogla: Ha megteszed, seprűvel kergetlek vissza a pályára! Ne láss bele olyat dolgokba, ami nincs és nem is létezik :)
Nem akartam említeni korábban (de megtettem), hogy Ti akár még jó csapat lehetnétek együtt :D mondta a kerítőbiri.

nautilus64 2013.03.06. 21:45:55

@aggyistenbiri: ja, Ármándó már le is akarta fektetni :D vagy együtt aludni, vagy mit tudom én :D

2013.03.06. 21:46:09

@aggyistenbiri: Szerintem is jó csapat lehetnénk. Ketten együtt, összefogva még zseniálisabban szívnánk a véred :))

2013.03.06. 21:47:54

@nautilus64: Felkelés után gondolt rám (már ha eszébe jutott a keresztnevem), az már egy fél együtt alvás :))

nautilus64 2013.03.06. 21:51:53

@Dogla: na ugye! :D

én itt olyan vagyok, mintha a lányotok lennék :D

2013.03.06. 21:55:05

@nautilus64: :))
Azt észrevetted, hogy most, hogy nem lehet kettesben Birivel, rögtön le is lépett? Ugye...
(Na jó, asszem edzése van.)

2013.03.06. 21:55:57

@Dogla: Ja, most nézem, ahhoz már késő. Akkor csajozik. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 21:57:22

@Dogla: Kihívás! éljen!legyen! a cél érdekében bármit:) Nagyon nehezen válok meg a véremtől, mert nekem is kevés van belőle és de ráadásul ritka is. Nehéz küzdelem lesz. addig is ezt a számot küldöm a bandának, Neked is (a repülőgépek, kicsikét ugye???):
@nautilus64:
@Pácsó Ármándó:
www.youtube.com/watch?v=E6Im23SEa6E

nautilus64 2013.03.06. 22:08:01

@Dogla: vagy csak megijedt ennyi lánytól :)

2013.03.06. 22:09:24

Hm. Köszönöm mindkét belinkelt dalt (Ármándó az övét ugyan Birinek küldte, de azért megnéztem, ha szabad).
Szóval két teljesen eltérő stílus, de a maga módján mindegyik nagyon jó, szívesen hallgattam. Én zenében keveset eszek, de abból sokfélét.

2013.03.06. 22:10:26

@nautilus64: Ja, azért nem jön a talira sem. Pedig, ha tudná, hogy így másnak jut a megtiszteltetés, hogy ennyi lány között egyedüli fiú legyen :)

2013.03.06. 22:11:55

Ármándó ne haragudj, nem piszkálni akarlak. A vére maximum Birinek kell :)

nautilus64 2013.03.06. 22:13:16

@Dogla: vagy már két fiú nem fér el egy csárdában :D

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 22:21:47

@Dogla: Egy kicsit elvesztettem a fonalat. Kinek a vére? És mi van a házaddal? Nálad találkoztok?

@aggyistenbiri: Azért az leesett, hogy a múltkor említetted, hogy a középső neved a trouble (vagymi) és azért kaptad a troublemaker-t?

@nautilus64: Hagyom Gabbát érvényesülni :-)

nautilus64 2013.03.06. 22:23:02

na skacok, holnap újra meló, megyek aludni, jó éjt, sziasztok :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 22:25:01

@Dogla: Te akartál vért szívni, idézzelek? :D 21:46:09
@nautilus64: lány vagyok :)

nautilus64 2013.03.06. 22:26:37

@aggyistenbiri: attól, hogy azt írtad, még hazudhattál :D

nautilus64 2013.03.06. 22:27:51

@aggyistenbiri: o, de akkor írjatok sűrűbben, mert elalszok :D

2013.03.06. 22:28:20

@Pácsó Ármándó: Igen, nálam találkozunk!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 22:29:04

@Pácsó Ármándó: most hogy mondod, eszembe jutott. Biztos megint szanaszét állt a fejem a sokfelé figyeléstől, ilyen van. kösz a számot! :D

2013.03.06. 22:29:07

@nautilus64: Vagy linkeljünk zenéket, attól ébren maradsz?

nautilus64 2013.03.06. 22:30:09

@Dogla: mobilnetet leszívja, nem hallgathatok :S

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 22:32:02

@nautilus64: Nekem csak 100MB van egy hónapra, de az hamar elfogy.

2013.03.06. 22:32:21

@nautilus64: Az kár! Akkor igyál kólát. Én ötkor ittam egy pohárral, legalább éjjel egyik pörögni fogok. És még nem is voltam hajat mosni.

@Pácsó Ármándó: Bizony, bizony! Vidékieknek (most csak nyauuu) ittalvással :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 22:33:19

@nautilus64: ácsi! Nektek soha! Másnak sem, a hazugságra allergiás vagyok, azért merek viccelni vele. Nekem szabad, mert én sosem szoktam.

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 22:35:01

@aggyistenbiri: Neked miért ritka a véred? Nullás?

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 22:36:34

@Dogla: Hohó! Arról az ott alvásról nem volt szó az előzetesben!

nautilus64 2013.03.06. 22:36:36

@aggyistenbiri: értem, értem, bocsánat, kérlek bocsáss meg!

@Pácsó Ármándó: nekünk 3G, de az is hamar le tud menni

2013.03.06. 22:37:25

@Pácsó Ármándó: Naná hogy nem. Akkor illetéktelenek is bejelentkeztek volna :)

nautilus64 2013.03.06. 22:37:52

@Pácsó Ármándó: így már érdekel? :D

nekem 0-ás, de gondolom az enyém nem érdekel :P

2013.03.06. 22:42:08

@nautilus64: Engem érdekel. Az enyém nem tudom milyen típusú, de biztos ritka, mert amikor kórházaltam le kellett adnom magamnak talcsiba, arra az esetre, ha kellene. Úgyhogy kíméletesen szívjátok :)

nautilus64 2013.03.06. 22:43:13

@Pácsó Ármándó: sőt ha úgy lesz még névnapi és szülinapi batyus bulit tartunk :D

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 22:43:51

@aggyistenbiri: Én sejtettem. De néha füllentek. Állítólag, mert én nem hiszem :-)

@nautilus64: Dehogynem, csak Piri említette eredetileg. Ígérem jobban figyelek rád, hiszen vannak hasonló sztárallürjeink (pl.: lábleves) :-)
Apukámnak is nullás van! Hívják mindig vért adni.

Kinek milyen a vércsoportja?

@Dogla: De nekem se mondták

nautilus64 2013.03.06. 22:45:38

@Pácsó Ármándó: azért mondom földim, legalább mi Dél-Alföldiek tartsunk össze :P

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 22:45:53

@Dogla: Egyszer kérdezd majd meg. Szerintem csak azért lehet olyan ritka, mert nagyon édes. Mint Te!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 22:47:00

@Dogla: Illetéktelenek biztos nem, nyauuuuu mindenkivel egyenként vette fel a kapcsolatot. NA DE!!! ha jól látom, áááá, nem mondok semmit :)
@nautilus64: Neked sem :)

2013.03.06. 22:47:31

@Pácsó Ármándó: Mert nemet mondtál a szervezés kezdete előtt. Én nyauuunak ajánlottam fel privát levelezésben, még a szervezés kezdete előtt. Amikor megvoltak a jelentkezők, nekik írta meg. Ha ez a "családias" légkör esetleg meggondolásra késztet, nagyon fogunk örülni. Hm?
És ahogy nau mondja, egyben megüljük az ő szüli-, illetve Gabba névnapját is.

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 22:47:44

@nautilus64: Ja, az a sok rátarti Pösti :-)

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 22:50:14

@Dogla: Néztem a naptáramat, de nincs benne "Gabba" névnap. Naucica mostanában szülizett?

nautilus64 2013.03.06. 22:51:11

@Pácsó Ármándó: igen, igen, április lyány vagyok :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 22:57:35

@Pácsó Ármándó: @nautilus64: @Dogla: Maga hiányzott arról az óráról, amikor a jegyeket és aszcendenseket elemeztük? Nem. Rövid az esze magának. Ha van. :D

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 22:57:49

@nautilus64: Azok igen szemrevalóak :-)

@Dogla: A kólával én is így vagyok. Olyan ritkán iszom, hogy ébren tart. A hajmosás semleges ebből a szempontból :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 22:59:24

Pál Utcai Fiúk koncert lesz! mondta M1. Megyek, ha nem szól bele senki.

2013.03.06. 22:59:27

@aggyistenbiri: Ezt most miért kapjuk? :(

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 22:59:38

@aggyistenbiri: Most ezt mindenkinek tetszett írni, hátha talál? Hogyisvolt? "Ha van!", ugye?

2013.03.06. 23:00:54

@aggyistenbiri: Jó koncertezést! Akkor én meg elügetek hajat mosni.

nautilus64 2013.03.06. 23:01:42

@Pácsó Ármándó: az áprilisi lányok? akkor én erősítem a szabályt :D

figyi már, mi ez az aszcendes? azt hogy kell nézni?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 23:01:46

@Pácsó Ármándó: miért, nincs hajad? Ahan, ezért van a sombrero. Most már mindent értek.

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 23:01:52

@Dogla: Én meg szundítok és szépeket álmodok.

2013.03.06. 23:04:20

@Pácsó Ármándó: Akkor jó éjt Neked!
@nautilus64: Interneten :) Azt hiszem a születésed pontos ideje (órára lebontva) határozza meg. Ha valaki ért hozzá, majd kikeresi Neked. Meg akkor már az enyémet is :)

nautilus64 2013.03.06. 23:05:05

áhá, én leakartam lépni, marasztaltatok, most meg mindenki más akar lelépni :D

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 23:05:40

@aggyistenbiri: Aztat tessék észre venni amit magának írtam kedves: 22:30:24
Van hajam és nagyon selymes

@nautilus64: Nekem azt megmondták, hogy mi az enyém. A horoszpókoknál utánanézhetsz, nem akarlak félrevezetni. Valami plusz befolyásoló tényező

nautilus64 2013.03.06. 23:06:37

@Dogla: itt bukott el a dolog, még anyu se emlékszik a pontos időre :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 23:06:46

@Dogla: Ne már! mondtam a szervezkedésnél, hogy a munkahelyem bármikor berángathat dolgozni. basszus, koncertjegyet sem tudok vásárolni előre.

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 23:08:30

@nautilus64: Nekem is csak az van meg, hogy hajnal 4 körül +- fél óra

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 23:10:21

@aggyistenbiri: Akkor neked valami komoly munkád lehet.

2013.03.06. 23:11:25

@aggyistenbiri: Ezt most mire mondod? Totál szőke vagyok, nem értelek. Azt értem, hogy bizonytalan a megjelenésed, de nem értem, miért írtad ezt a kommentemre. (Szőke vagyok, értelmesíts fel.)

nautilus64 2013.03.06. 23:13:34

@Dogla: ja, vissza kellett néznem, hogy most miért kaptad ezt, de nem jöttem rá, vigyázni kell Birivel :)

2013.03.06. 23:16:18

@aggyistenbiri: Igen látom. "Pál Utcai Fiúk koncert lesz! mondta M1. Megyek, ha nem szól bele senki"
Ezt úgy értettem (én), hogy most PUF koncert van a TV-ben, és azt nézed inkább helyettünk. Erre mondtam, hogy akkor (ha már mindenki pucol), akkor én meg megyek hajat mosni.
Ezek szerint Te teljesen mást akartál mondani :)

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 23:16:32

@Dogla: Annak nem örülnék, ha Biri hiányozna közületek

nautilus64 2013.03.06. 23:18:06

@Dogla: @aggyistenbiri: néha olyan jó lenne tudni, hogy ki mire válaszol...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 23:19:14

@nautilus64: már Te is???? eszem áll meg. :)
nem akarok mondani semmit nyilvánosan, mégis mindenki erre a mondatomra ugrik. :)
@Dogla: @nautilus64: @Pácsó Ármándó: nagyon drágáim! imádlak benneteket és a többi, de most megyek aludni. (meg koncertet visszahallgatni). meleg ölelés mindenkinek :D
(a szerelmeseknek külön):D

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 23:19:18

@Dogla: Ahogy én nézem nincs a tévében PUF koncert

2013.03.06. 23:19:34

@nautilus64: Vagy ki mit gondol, amikor ír. Lehet kötelezővé kellene tennünk a barokk körmondatok használatát ostoba Doglák kedvéért.

nautilus64 2013.03.06. 23:20:11

@Pácsó Ármándó: csak le akar lépni, hagyjad már! :D

2013.03.06. 23:20:15

@Pácsó Ármándó: Ja, most már én is megnéztem a TV újságot.

nautilus64 2013.03.06. 23:21:05

@Dogla: ja, mert mindenki ugrik mindenki írására, miközben senki se akar senkit se megsérteni, érthető, mi? :D

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 23:21:39

Ja, hogy felvette és alvás közben visszahallgatja! Értem már!
Cicák, én tényleg elálmosodtam, legyetek jók!

2013.03.06. 23:22:35

Na kezdünk totál káoszosodni. Bábel 2.
Viszont tényleg elügetek hajat mosni.
Birinek jó éjszakát!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 23:23:02

Hova mert eltűnni az írásom???
kezdem előlről.

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 23:23:28

@nautilus64: Nekem minden harmadikra válaszol. A Biri. Ti drágák vagytok, pusszantás!

nautilus64 2013.03.06. 23:23:38

@Pácsó Ármándó: na és megint bántjuk Birit, pedig csak aludni akar menni

én meg akkor megszárítom a hajamat :) meg utána alszok, pusszantás, szióka (újra)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 23:24:20

de hát megvan, csak egymással beszélgettetek közben:
23.19.14

nautilus64 2013.03.06. 23:25:28

szóval zárjuk le a mai napot, hogy mindenki szeret mindenkit, és senki se sértett meg senkit, ugye? oks? XD

nautilus64 2013.03.06. 23:27:23

@aggyistenbiri: én láttam, és én szejetlek :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 23:32:17

@nautilus64: Én is Téged :) A többieket is, kivéve aki kivétel :)
(persze olyan nincs)
(de, van) :D

Pácsó Ármándó 2013.03.07. 11:44:01

Jó étvágyat kedves Dogla!

nautilus64 2013.03.07. 12:19:54

én még csak reggelizek :D

2013.03.07. 12:38:43

@nautilus64: Ezt hogy sikerült abszolválnod?

2013.03.07. 12:39:21

@Pácsó Ármándó: Ja, én is. Késtem is negyed órát. De legalább reggeliztem :)

Pácsó Ármándó 2013.03.07. 12:47:15

@Dogla: Sokáig mostál hajat? :-)

@nautilus64: Neked is jó étvágyat!

2013.03.07. 13:00:55

@Pácsó Ármándó: Igen. És utána sokáig egy csomó minden mást is csináltam. Míg el nem dőltem, mint egy zsák :)

nautilus64 2013.03.07. 18:27:43

na sikerült megebédelni is pár perce :D

@Dogla: kicsit elcsúsztam, volt meló bőven, így késett a kajálás is...

nautilus64 2013.03.07. 18:59:40

és most lasagne-t csinálok holnap ebédre/vacsorára :)

Pácsó Ármándó 2013.03.07. 19:35:18

@nautilus64: Küldhetnél egy kicsit fénypostán! Nem is tudom mikor ettem utoljára.

nyauuuuu 2013.03.07. 19:38:56

@nautilus64: @Dogla: @Pácsó Ármándó: @aggyistenbiri: Jézusom. A tegnap éjjeli dolgaitokat egy picit sem bírom összerakni. De annyira vacak napom volt, hogy szerintem két legot sem tudnék összerakni :).
Ármándó, kérsz levelet priviben? Vagy így sem érdekelnek a részletek?

nautilus64 2013.03.07. 19:50:04

@nyauuuuu: de legalább a lényeget leszűrted! :D

@Pácsó Ármándó: már a sütőben van, lassan nyithatod :D

nautilus64 2013.03.07. 19:53:58

@Pácsó Ármándó: meg azért voltam ma kicsit belassulva, mert én reggel 7-re járok edzeni, és a 6 órás alvás kicsit kevés volt! :D

nautilus64 2013.03.07. 20:03:55

@nyauuuuu: röviden összefoglalva, Biri kicsit szívta Pácsó vérét, Pácsó kicsit szívta Biri vérét, Dogláét senki se szívta, mert ritka a vércsoportja, az enyém meg 0-ás :D

Pácsó Ármándó 2013.03.07. 21:35:04

@nautilus64: Köszi, igazán ügyes vagy! Nekem 6 órás alvás a hétköznapi maximum. Általában 4-5 órát alszom, kivéve a hétvégét.

2013.03.07. 22:13:09

Helló, kiedzettem magam :)
Nauuu, nekem is küldenél egy falatot? De csak holnapra, mert edzés után nincs hami.
@Pácsó Ármándó: Az alvási szokásaink tök egyformák :)
Biri Drága, hol vagy????

2013.03.07. 22:14:01

Kicsit sok lett az uuuu, de azért a 64-ek főnöke tudja, hogy neki írtam :)

nyauuuuu 2013.03.07. 22:47:27

@Dogla: Nálunk kekszes franciakrémes van csak, de abból rögtön vagy két és fél kiló. Max. abból tudok küldeni egy falatot :).

2013.03.08. 00:01:29

@nyauuuuu: Jöhet!!!
Mondjuk most kár az éhenkórászt játszanom, szombaton megyek rokonokhoz, ott annyi finom eledel lesz, hogy jövő héten lesz mit edzésen meggyónnom :)
Na úgy látom mindenki alukál, úgyhogy én is lépek.

nyauuuuu 2013.03.08. 00:05:20

@Dogla: Jó éjt, szép álmokat!

nautilus64 2013.03.08. 09:02:36

@Dogla: ja, nem bírtam tovább, elaludtam :D pedig reggel nem is jöttem edzeni :D ma talán hamarabb reggelizek :)

nyauuuuu 2013.03.08. 09:20:30

@nautilus64: Nem kell mindenkinek bolond éjjeli pillének lennie :). Jó étvágyat!

Pácsó Ármándó 2013.03.08. 17:14:36

@Dogla: Szerintem ez jelent valamit :-)

@nyauuuuu: Szeretem a krémest is!

@nautilus64: Én minden reggel csinálok egy felülést az ágyban :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.08. 20:05:44

@nyauuuuu: na már most. Ha elfogadsz egy ajánlást. Ne keksszel csináld a krémest, hanem: Kész levelestészta (nem fagyasztott, csak a hűtőpultos, ahol a sajtik is vannak pl). Hozzá a dr Ötker krémes por. Egyszerű, és finomabb a kekszesnél, de még a cukrászdainál is.
@Pácsó Ármándó: köszi.

nyauuuuu 2013.03.08. 20:31:19

@aggyistenbiri: Ezzel a porral csinálom, csak keksszel, mert az úgy nekem egyszerűbb. Nem annyira szeretek vele bíbelődni :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.08. 20:35:25

@nyauuuuu: de legközelebb helyettesítsd e kekszet a leveles tésztával. nem macerásabb, és finomabb. Amúgy meg ki vagyok én, hogy belekotyogjak? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.08. 20:37:04

@aggyistenbiri: hát ki???! a fő-megmondó-mindent-mindig-jobban-tudó:DDD
én a helyedben hallgatnék rám :D

Pácsó Ármándó 2013.03.08. 20:51:37

@aggyistenbiri: Rendezhetnétek a talin krémes kóstolót egymás remekműveiből

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.08. 20:58:52

@Pácsó Ármándó: biztos nem. pont azt beszéltük meg priviben, hogy egyeztetünk, ki mit fog hozni.

nautilus64 2013.03.09. 11:45:56

@Pácsó Ármándó: köszönöm szépen! :)

anyukám is rákapott a házi krémes krémporra, ő is leveles tésztával készíti :)

nyauuuuu 2013.03.09. 15:29:40

@nautilus64: Érdekes ez, én alapvetően semmit sem szeretek zacsiból csinálni, de ez a krémespor olyan finom és szuper és ultragyors, hogy teljesen rákattantunk. Nem mintha nem tudnék én is csinálni krémes-krémet, de azt főzni kell, meg hűteni, ezt meg csak belököm a robotgép alá, és kész is.
És azért csinálom keksszel, mert úgy a gyerekeim is megeszik, mert látják, hogy keksz, amit szeretnek. A "tésztát" nem ennék meg, finnyás kis manók. :) De ha igény mutatkozik rá, a talira viszek levelestésztásat :). Viszont sokkal finomabb sütiket is tudok, olyan igazikat, pl. oroszkrém-torta, feketeerdő-torta, csokimousse-krémes torta, ilyesmik. Nagy barátja vagyok a tejszínes, illetve a csokis történeteknek :).

Pácsó Ármándó 2013.03.09. 21:42:24

@nyauuuuu: Jogos

@Dogla: Dogla drága, hazaértél a rokonoktól? Jól tartottak?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.10. 11:23:40

@nyauuuuu: nekem sem szokásom, de van ami jó, és azt ajánlani is szoktam.@Dogla: hazaértél már? kérjük az élménybeszámolót. részletesen!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.10. 12:20:16

@nautilus64: @Pácsó Ármándó: mert ha féltékeny Ó, akkor ez nagyon nagggyonn kegyetlenség volt Nautilustól, és elhatárolódom :)

Pácsó Ármándó 2013.03.10. 13:26:30

@aggyistenbiri: Meglepett, mert nem emlékszem erre a jelenetre. De tetszik!

@nautilus64: Én is most ettem lazannyát! :-)

nautilus64 2013.03.10. 15:28:56

@aggyistenbiri: @Pácsó Ármándó: kicsit spoiler kép, de hát ezt mindenki tudja... :) és örül neki :)

ma rántott sajt lesz :) holnapra sült csirke

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.10. 16:00:49

@nautilus64: viccelsz, ugye? senki nem kiváncsi a heti menüre.

Pácsó Ármándó 2013.03.10. 16:46:01

@aggyistenbiri: Kimaradt a ":-)", meg ne bántódjon Nau.

@nautilus64: Örülök, köszi!

nautilus64 2013.03.11. 08:27:26

@Pácsó Ármándó: lehet azért maradt ki, mert komolyan gondolta...

csak azért írom, hogy Pácsó ihletett találjon ;)

Pácsó Ármándó 2013.03.11. 12:21:43

@nautilus64: Biztos nem, mert téged is szeret, nem csak engem! :-)

2013.03.11. 19:42:52

Jelen!!
Kivendégeskedtem magam :) Huhh, annyi sütit hoztam magammal, hogy "szomszédasszonyaim" simán átjöhetnétek, fetrengésig kajálhatnánk magunkat. Asszem csütörtökön edzésen sírva fogom meggyónni a rengeteg bűzözést.

Mi újság veletek? Ki milyen jó sorozatot néz így Grimm híján??

Pácsó Ármándó 2013.03.11. 20:43:36

@Dogla: Ha nem jelentkezel, akkor nekem még tv-t nézni sincs kedvem, nemhogy sorozatozni. Aludni sem alszom rendesen és a barna söröm is csak készenlétben bújik meg a hűtő sarkában. És gyúrtam lasagne-tésztát bánatomban :-)

2013.03.11. 20:45:30

@Pácsó Ármándó: Akkor csütörtökig rengeteget egyél, igyál és tévézz, mert péntek-hétfő nem leszek :(

2013.03.11. 20:51:57

És Te, mininálsz a hosszú hétvégén?

Pácsó Ármándó 2013.03.11. 20:56:21

@Dogla: Mininálni valószínűleg nem fogok :-)
Nincs még konkrét tervem, sok függ attól, hogy milyen idő lesz. (A szüleim kb. negyed órára laknak, ha bicajjal megyek.)

2013.03.11. 20:57:41

@Pácsó Ármándó: Jelenleg úgy néz ki jó hideg lesz. Le fogsz fagyni a bicajról :(

Pácsó Ármándó 2013.03.11. 21:01:39

@Dogla: Akkor megyek tömegközlekedéssel. És te milyen sorozatot nézel? Esetleg Grimm-amerikai folytatást?

2013.03.11. 21:09:46

@Pácsó Ármándó: Azt majd akkor, ha meglesz a felirat. A részt már megvettem a bótban.
Milyen sorozatot nézek? Izé, az nagyon hosszú lista lenne. Talán jobb, ha nem kezdem felsorolni :)

Pácsó Ármándó 2013.03.11. 21:21:36

@Dogla: Tudod mi jutott eszembe Grimmékkel kapcsolatban? Ha FR szembe akar szállni a tesójával és hatalomra jutni, akkor nem csak a kincsre lenne szüksége, hanem egy Grimmre is. Persze Nick nem akarja odaadni a lét, de FR-nek érdeke lenne a szövetség, ettől eltekintve

2013.03.11. 21:25:12

@Pácsó Ármándó: A szövetséget én is belengettem már párszor, de többnyire le lettem szavazva. Pedig még logikus is lehetne. Pl. úgy, ahogy Te írod. Rohadtul kíváncsi vagyok, milyen irányba viszik tovább.

nautilus64 2013.03.12. 09:21:53

@Pácsó Ármándó: @Dogla: én meg FR-rel álmodtam, lehet, hogy ez már a vég? :D így jön elő a Grimm hiány? gyorsan kell néznem egy pár részt. :D

mi most a párommal a Bones-ra álltunk rá és kellene nézni a Fringe-t is

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 12:05:52

@nautilus64: :-) És mi történt FR-rel álmodban?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 19:12:07

@nautilus64: ":)" nélkül valóban elég morcosan néz ki az a mondat. remélem, ismerjük már annyira egymást, hogy hozzáképzelted :)
de ha nem akkor most pótolom:
:) :) :):)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 19:13:21

@nautilus64: @Pácsó Ármándó: igen??? erre én is kíváncsi vagyok, elő a farbával :)

nautilus64 2013.03.12. 19:32:22

@Pácsó Ármándó: @aggyistenbiri: lassan már nem is emlékszek, minden olyan zavaros volt... :)

ha az emlékezetem nem csal akkor nyomozás közben bementünk egy Tesco-ba bevásárolni és onnan menünk is tovább :D
nagyjából erre emlékszem

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 19:39:44

@nautilus64: Na igen. Ha engem kérdezne Biri három kérdőjellel és csak egy szelíd tengeralattjáró kapitány lennék (és nem egy konok, ámde szerethető tigris) én is azt mondanám, hogy a tejfölök közt válogattunk a plátói szerelmével álmomban a Tecsóban :-)

@aggyistenbiri: Örülök, hogy hallok felőled.

nautilus64 2013.03.12. 19:42:24

@Pácsó Ármándó: @aggyistenbiri: inkább Nick lett volna :D de ott volt a barátom és hát még se vagyok egy Julis :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 19:42:56

@Pácsó Ármándó: szoktam erre járni, naponta. csak tudok ám csendben is figyelni a háttérből :) hihetetlen. néha magam is elcsodálkozom a visszafogottságomon :)

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 19:45:07

@nautilus64: Látod mennyi mindenre tanítanak ezek a sorozatok! Pl.: Légy hűséges! Lődd le a gonosz féllényeket nyílpuskával! Ne kívánd felebarátnőd kedvencét! :-)

nautilus64 2013.03.12. 19:46:33

@Pácsó Ármándó: bakker az utolsó mondatod kicsit kétértelmű lett számomra :D

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 19:46:59

@aggyistenbiri: Pedig ha megkérdezel felvilágosítottalak volna, hogy nem szabad magad beskatulyázni!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 19:47:12

@nautilus64: na, azt a Juliska dolgot ne bánd egy percig sem! a kisujjadban több élet van, látatlanba megmondom :)
(ünnepélyesen megfogadom, hogy ezentúl bőkezűen fogok bánni az emotikonokkal, nehogy belefussak megint egy olyan félreértelmezhetően bántó helyzetbe, mint a múltkori)
@Pácsó Ármándó: nézd, Pácsó! neked is mindjárt itt van egy:
:-)

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 19:48:34

@nautilus64: Óhatatlanul előfordul, hogy kétértelműen fogalmazok. Nem tehetek róla! :-)

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 19:50:33

@aggyistenbiri: Ki vagy virágozva kedves és általam igen tisztelt Biri! Mi történt? Tavaszodik? :-)

nautilus64 2013.03.12. 19:51:03

@Pácsó Ármándó: jó, akkor nem véletlen volt az a mondat! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 19:53:32

@Pácsó Ármándó: neked elnézik, veled mindig is kivételeztek itt :)))) a tenyerükön hordoznak a csajok (mondjuk teszel is érte)
én -természetesen-nem! nem hordozlak a tenyeremen.
basszus megint kell ide egy OLYAN jel. :)
ki lehet radírozni a fogadalmat? vajon?

nautilus64 2013.03.12. 19:54:36

@Pácsó Ármándó: hajjaj, csak akkor ne legyen már mínusz fok :D

Biri mindig ilyen virágos kedvű :) (kivétel amikor nem, de az erősíti a szabályt)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 19:58:21

@nautilus64: kivétel, mikor felbosszantják, és abból volt rendesen mostanában. Elmúlik, nem okoz maradandó károsodást :)

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 20:00:41

@nautilus64: Aki dél-alföldi és láblevespárti annak illik észrevenni a dolgokat! :-) És maradjon a tavasz!

@aggyistenbiri: Ha te is nyíltan elismernéd a nyilvánvalót (mérhetetlenül kedvelsz) akkor lehet hogy én jönnék zavarba :-)

nautilus64 2013.03.12. 20:02:45

@Pácsó Ármándó: de te egyébként szegedi is vagy? ott születtél?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 20:03:18

@Dogla: Szerintem nem szavaztunk le, vagy de? Nem rémlik, max ellenérveket hozhattunk fel a szövetséggel kapcsolatban. De menő lenne nagyon :) Csak Julcsát ne vegyék be. Bár amilyen értetlen egy teremtés alapból, ez nem is menne.

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 20:05:28

@nautilus64: Egyébként is. Ott. Vagyis itt :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 20:05:52

@Pácsó Ármándó: ez nekem túl magas labda, nem érem el, nem tudom lecsapni :)

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 20:08:26

@aggyistenbiri: Nekem csak Nick által nyerendő haszon nem világos ebben a szövetségben. Megölheti a Hét Házak egyikének fejét?

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 20:10:07

@aggyistenbiri: Csavaros az esze ténsasszony! Nem esett bele a csapdába! Most.

nautilus64 2013.03.12. 20:10:57

@Pácsó Ármándó: jó, akkor törzsgyökeres dél-alföldiek vagyunk :D

hm, talán annyit nyerhet, hogy nem küldenek rá több Kaszást

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 20:19:10

@nautilus64: Lehet. Viszont az is ott van, hogy Nick inkább csak rendfenttartó szempontból került kapcsolatba a féllényekkel és nem azért mert Grimm és piszkálgatná őket. Igazából még a kincs keresésére sem tett semmilyen lépést.

nautilus64 2013.03.12. 20:20:09

@Pácsó Ármándó: mondhatni lesz@rja az egészet :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 20:22:05

@nautilus64: @Pácsó Ármándó: nem biztos, hogy csak ennyit. FR is a jókkal van, és együtt az ö tudásával még több Rosszat likvidálni tudnak, általánosságban is, meg úgy is hogy FR tudja, hogy Nick mire, mikre számíthat még a konkrétan ellene áskálódóktól.

nautilus64 2013.03.12. 20:25:09

@aggyistenbiri: édes ez a hiszékenység, hogy FR a jókkal van :) ő is művelt már sok rosszaságot :D

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 20:26:37

@aggyistenbiri: Én úgy vettem észre, hogy Nau álompasija (FR), csak hatalomra akar kerülni. Ez a "jókkal van" dolgot én nem osztom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 20:26:49

@Pácsó Ármándó: mert nem tudja, hogyan és merre induljon el. kéne neki az útmutatás egy tapasztaltabbtól. csak forgatja a kulcsot a kezei között, és néz. Okosan. (jó, nem okosan, de néz).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 20:29:59

@nautilus64: @Pácsó Ármándó: ellenem vagytok, jó!!! Nau, kérem vissza FR-t, nem érdemled meg, a múltkor is a Tescóba vitted, ahelyett, hogy valami érdemi munkát folytasson világmegváltásban. :)

nautilus64 2013.03.12. 20:30:03

@Pácsó Ármándó: láthattunk is egy részt, amiben erről ábrándozott... mármint a hatalomról

nautilus64 2013.03.12. 20:31:10

@Pácsó Ármándó: min nevetsz?

@aggyistenbiri: tessék, visszaadom, nem is váltottam be :D

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 20:32:18

@nautilus64: Olyan egyformára gondoltunk :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 20:34:03

@nautilus64: nem fogadom el ezt az érvet. az a holmi mindenkiből a legrosszabbat hozta ki. na de utána megitta Adalind anyu nagyon finom nagyon guszta italát, és hopp. átváltozott.
(mesevilágban élek, igaz?)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 20:36:09

@nautilus64: jó! Legyen! én meg visszaadom Nicket. Kicsit gyűrött és néhol hiányzik belőle egy kis darab. De vigyed! :)

nautilus64 2013.03.12. 20:37:54

@Pácsó Ármándó: tudod, dél-alföldiek vagyunk :D ;) de már hagyoma témát, mert kidobnak innen :D

@aggyistenbiri: igen-igen, lehet, hogy megtisztult, de kicsi rá az esély :(

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 20:41:04

@nautilus64: Hiba volt ez a csere!már megbántam! :D

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 20:42:51

@aggyistenbiri: Végül is ragaszkodsz a magad elképzeléséhez ami nem baj.

nautilus64 2013.03.12. 20:46:27

@aggyistenbiri: már akkor megmondtuk, amikor Nick-et akartad :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 20:50:25

@Pácsó Ármándó: Nem azt a kifejezést használnám, hogy "ragaszkodom". Max bízom benne. eddig is volt annyi csavar sztorinként (epizódonként) is.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 20:52:03

@nautilus64: Elvetélt ötlet volt, imádlak Titeket, hogy még bele is dörgölitek az orrom :DDDD

2013.03.12. 20:53:42

Helló Skacok! Eddig Célszemély estét tartottam (de rohadt jó), de jöttem kikapcsolni a gépet, fél szemmel felpillantok a netre, és mit látok: Grimm 2x13 feliratot. A részt már megvettem, most a feliratot is, szóval azonnal meg is nézem. (Köveket ide).
Ki látta már???
Elmeséljem utána? :))) (Persze hogy nem.)

nautilus64 2013.03.12. 20:56:59

@aggyistenbiri: ezért vagyunk, hogy emlékeztessünk a hibáidra :D

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 20:58:13

@Dogla: Szijja Dogla drága! Megmondtad előre, hogy elcsábulsz!

nautilus64 2013.03.12. 20:58:36

@Dogla: meglepődtél, hogy itt vagyunk, mi? :D már kezdtünk hiányolni...

pont most nézed? én csak annyit kérek, hogy meséld el mennyire jó a felirat, gondolkozom, hogy én is megveszem...

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 20:59:38

@aggyistenbiri: Olyan változékony vagy néha, hogy én már nem is veszem komolyan a fordulataidat :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 21:01:45

nautilus64: Mekkora Dög vagy! mondták már??? :D
@Dogla: Na végre:) Akkor Te vagy a legokosabb közülünk :) Pácsó üzeni, hogy a legszebb is :D
de ha elmeséled...nyekk. (ezt én üzenem)

nautilus64 2013.03.12. 21:03:13

@aggyistenbiri: dög? én? egy angyal vagyok! O:)

nautilus64 2013.03.12. 21:04:15

@aggyistenbiri: már késő, szerintem elmélyült a Grimm-ben :D már nem lát minket... ezért kár volt minket felhúznia, hogy itt van :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 21:05:34

@nautilus64: ne ess túlzásokba, ha kérhetném. Majdnem olyan undok tudsz lenni,mint én. Majdnem. :D
és ez dicséret volt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 21:23:51

@nautilus64: @Pácsó Ármándó: lehet hogy menni akar már a blogtalira :) az áprilisban lesz :)

Pácsó Ármándó 2013.03.12. 21:27:56

@nautilus64: @aggyistenbiri: Ó, az jó sokára lesz. Az elseje amúgy is kiesett a húsvét miatt :-)

nautilus64 2013.03.12. 21:28:32

@aggyistenbiri: áprilisban, a szülinapomon lesz :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 21:38:45

@nautilus64: számon van tartva :)
@Pácsó Ármándó: elköszönök tőletek, ilyet se nagyon csináltam még :) viszlát holnap. most tényleg igénylitek ezeket a jeleket??? :)

nautilus64 2013.03.12. 21:42:57

@Pácsó Ármándó: nem is a bolondak napja miatt esik ki? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.12. 21:43:11

@nautilus64: Te biztos, mert egy Dög vagy, lásd fentebb. :)

nautilus64 2013.03.12. 21:46:05

@aggyistenbiri: nanana :D megtartom a jogot ahhoz, hogy dög legyek :P

nautilus64 2013.03.12. 21:48:58

@aggyistenbiri: én meg azokat szeretem, akik szeretik a Dögöket, pussz! :)

2013.03.12. 21:54:39

Nos, gyermekeim, megnéztem. Csak egy idézet írhatja le legjobban, amit a Célszemély egyik hogyvótjából nyúltam: "sűrűbben szórom a bazmegeket, mint pápa az áldást húsvétkor az erkélyéről"
Basszus, basszus, basszus! Nau azonnal vedd meg!! A többieknek kitartás szeptemberig, messze van az még :))

nautilus64 2013.03.12. 22:00:49

@Dogla: vettem, hétvégére betervezve (ha lesz rá időm) :)

nautilus64 2013.03.12. 22:04:31

na én is búcsúzom, jó éjt! :)

2013.03.12. 22:07:03

@nautilus64: Jó éjt!
Én is búcsúzom, megyek vissza Célszemélyt darálni.
Mindenkinek pusszantás!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 19:26:32

@Dogla: @nautilus64: rég járt erre Nyauuuuu. Dogla is csak néha-néha kukkant be.

2013.03.13. 19:49:55

@aggyistenbiri: Itt vagyok szívem csücske :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 19:50:58

@nautilus64: Te, a Célszemély ilyen jó sorozat? anno belenéztem az 1. részbe, de nem fogott meg,konkrétan bealudtam rajta. Most legyek kénytelen pótolni?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 19:52:20

@Dogla: jaj de bambatök vagyok. az előzőt, a célszemélyest Neked szántam ám.

2013.03.13. 19:58:23

@aggyistenbiri: Vettem. Sürgősen ajánlott pótlásra. Az első évad eleje viszonylag kiegyensúlyozott, aztán a 8-9. rész magasságában felpörög. A vége felé pedig már nem bírod abbahagyni. Az első évadot kívülről fújom, minden részt legalább ötször láttam (az gáz?:) Most a második évadot darálom (nemsokára megyek is), és egyszerűen nem bírom abbahagyni, vérvörös szemekkel nézem éjszakába nyúlóan. Még 7 megnézendő rész van. Úgy várom, mint macska a kajaidőt. De persze embere válogatja, kinek mi az ízlése.
Bótban meg tudod venni? Ha nem, szívesen kiírom neked.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 20:04:52

@Dogla: Úgy tervezem,hogy elolvasom a vonatkozó hogyvolt jegyzőkönyveket, ezáltal felveszem a fonalat. Mit gondolsz, elég megbízható az írója? :D :D :D
És utána nézem élesben tovább.

2013.03.13. 20:07:17

@aggyistenbiri: Jó a hogyvolt, de már megjelent a teljes első évad írásban. Szerintem inkább nézd, olvasni ráérsz utána is.

2013.03.13. 20:21:23

@nautilus64: Na helló! Mi a pálya?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 20:25:04

@nautilus64: Helló bébi! (Te Dög)
@Dogla: nem biztos hogy lesz manapság időm a huszonpár rész megnézésére. Már próbálok osztódva szaporodni, előbb-utóbb menni fog. :)
Az mekkora lenne már! Szegény Pácsó! több példányban szemétkedhetnék vele :)

nautilus64 2013.03.13. 20:25:46

@Dogla: épp befejeztem a pakolást, megyünk Debrecenbe hosszú hétvégére :) nálad mizu? látom sorozatfüggő lettél :D

2013.03.13. 20:31:33

@nautilus64: Dehogy lettem sorozatfüggő. Voltam, vagyok és leszek :) Azért is írtam múltkor Ármándónak, hogy nem sorolom fel mi mindent nézek, mert rohand hosszú lista lenne..
Én is utazom a hosszú hétvégén, de majd csak csütörtök este hajigálok be a táskámba pár dolgot :)

@aggyistenbiri: Ha összejön az osztódás, meséld el hogy kell, nekem is jól jönne (bár lennének páran, akik sikítva tiltakoznának, lévén belőlem egy is sok :)

nautilus64 2013.03.13. 20:36:56

@Dogla: hu, ha egyezne az ízlésünk (amit még nem egyeztettünk) jó kis sorozatnézéseket csinálhatnák, én is az vagyok :D

2013.03.13. 20:40:45

@nautilus64: Na majd talin áttrécseljük. De a Grimmből kiindulva annyira nem lehet különböző :) /Szólj, ha láttad az új részt!
Külön felhívnám a figyelmed, hogy várd meg a vége főcímet, mert az utolsó 10 másodperc odabasz egy rendeset./

nautilus64 2013.03.13. 20:44:20

@Dogla: most már muszáj lesz megnéznem! :D

2013.03.13. 20:47:14

@nautilus64: Méghozzá sürgősséggel :)
Na elügetek "Célszemély/hajmosás/Egy gyilkos ügy" - kombó irányába.
Puszi Nektek!

nautilus64 2013.03.13. 20:50:14

@Dogla: pusszantás, én is lépek! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 20:51:22

@Dogla: @nautilus64: akkor ne beszéljük,meg hogy ki mit néz???? Papírmacskák.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 20:52:30

@Dogla: Nézed a Gyilkos ügyet? de a skandináv változott,ugye?

2013.03.13. 20:54:00

@aggyistenbiri: Azt, igen. Magamban csak úgy hívom, hogy Forbry (merthogy Forbrydelsen az eredeti címe :) Mocskos jó. Nézed Te is?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 21:02:08

@Dogla: Naná hogy! Imádom az északi filmeket, sorozatokat. Továbbá:
Mindegy, elkezdem a felsorolást, aztán majd szóltok,ha van átfedés:
Ezeket nézem: Revenge, Gossip Girl, 90210, Criminal Minds, Law and Order, CSI+CSI miami (ezt a kettőt nem túl gyakran), Corra Legendája(rajzfilm). Eredeti fajta Serlok Halomész és Ms Marple. Amazing Race, Survivor. Biztos kihagytam valamit. Ja, és Dr Who :)

2013.03.13. 21:05:18

@aggyistenbiri: Csak a Revenge jelent átfedést, a többit nem nézem. Az eredeti Sherlock-ot láttam és nagyon bírom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 21:19:08

@Dogla: @Pácsó Ármándó: Vajon hol csámborog Maga? És szól-e hozzá a témához?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 21:21:40

@nautilus64: A Dögibébitől is várom a listát :)
Nyauuuuutól is :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 21:24:31

@nautilus64: @nyauuuuu:
Basszameg! a köszönöm lemaradt. annyira a szmájlikra koncentrálok,hogy alap udvariasság elmarad.

2013.03.13. 21:29:22

@aggyistenbiri: Ja, oké. Szóval.
Célszemély, Bosszú, Egyszer volt, Kettős ügynök, Homeland, Egy gyilkos ügy, Ügyféllista, Férjem védelmében, Hawaii Five-O, Dexter, Castle, Burn Notice - legtöbből az aktuális részek bótból megvéve.
Megnézésre vár: Vikings, The Americans, Zöld íjász, Boardwalk Embire, Bron Broen - A híd, Downton Abbey, Médium 7. évad
Így hirtelen ennyi jutott eszembe :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 21:46:28

@Dogla: Egyszer volt, igen, elfelejtettem beleírni. Dextert úgy a 2. évad végén abbahagytam, mert nagyon nyúzták az amúgy is labilis idegzetemet. A többi, ami nem szerepel a közös halmazban, nem fogott meg :(

nyauuuuu 2013.03.13. 21:46:46

@aggyistenbiri: Grimm. :) A zuram mostanság nézi a valahol menő Colombót, mivel én akkor fürdetek gyereket, fél füllel figyelem. Az számít? Régebben több időm volt sorozatozni, akkor a Gray's Anatomy volt a nagy kedvenc, de szerintem már legalább három újabb évad elment mellettem anélkül, hogy akárcsak belenéztem volna. Meg előtte a Vészhelyzet meg a House (tényleg, ez mind orvosos, hát normális vagyok én?!). És nagyjából ennyi. Szégyellem nagyon, bocsánat.

nyauuuuu 2013.03.13. 21:47:30

Ja, és persze Gilmore Girls, ez utóbbi kötelezően minden évben újranézendő, mind a hét évad, egymás után. Imádom.

2013.03.13. 21:50:07

@nyauuuuu: Végre egy "nem sorozatfüggő". Üdítő kivétel vagy errefelé :))

Úgy látom eléggé eltér az ízlésünk, kivétel természetesen a Grimm.

Ármádó, Te mit nézel, Lelkem? Meséld már el!! Hm?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 22:01:26

@nyauuuuu: Na ne viccelj már, betudjuk szakmai ártalomnak,hogy ezekre a sorozatokra buksz :)
Bár a Grey's Anatomy-ért járna egy nagy fekete büntetőpont. :D Borzalmas a Békaszájú főszereplőnő.

Pácsó Ármándó 2013.03.13. 22:05:50

@Dogla: Én alig nézek tv-t. A skandináv Híd az tetszett! De ha nézek akkor: Zálogcsillagok, Amerikai kincskeresők, Ősi idegenek, Raktárháborúk, Lisa Williams médium műsora, Overhaulin

@aggyistenbiri: Az osztódásodhoz meg fel tudok ajánlani egy kisbaltát, hogy érezd a törődést :-)

@nautilus64: @nyauuuuu: Sziasztok lányok!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 22:06:31

@nyauuuuu: a Gilmore is jó sorozat volt, csak néhol már kezdett idegesíteni az anyuka,hogy annyira erőszakosan akart barátnő lenni, és kevésbé anya.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 22:09:27

@Pácsó Ármándó: Ezek kamu sorozatok, kicsicsillag. Nem vezetsz meg minket. a baltát köszönöm. Nem biztos, hogy fogom használni, esetleg majd ellened. Nem,még ellened sem.

Pácsó Ármándó 2013.03.13. 22:12:56

@aggyistenbiri: Akkor maradjunk a hagyományos szaporodási megoldásnál. Velem lehet egyezkedni! :-)
Nekem ezek a sorozatok tetszenek Piri.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 22:18:03

@Pácsó Ármándó: rendben, majd ismertesd pár mondatban (a Híd kivételével, mert azt ismerjük), hátha valami jót ajánlasz :)

Pácsó Ármándó 2013.03.13. 22:23:46

@aggyistenbiri: Majd egyszer, talán. Bocs. Jó éjt!

2013.03.13. 22:38:43

Hát ez rövid itteni jelenlét volt Drága Ármándó. És abból sem a velősebbik fajta :)
Na jó éjt mindenkinek!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 23:02:53

@Dogla: Lehet hogy azért volt velünk olyan kurtán, mert nem beszélgettél vele holott Te hívtad :) Basszus, jut eszembe! holnaptól meg elutazol, azért sem leszel itt! Hiányozni fogsz! Talán ezért morcos a Kalapos.

nautilus64 2013.03.14. 10:10:25

@Pácsó Ármándó: @aggyistenbiri: @Dogla: @nyauuuuu: Pácsó barátomat meg kell védenem, mert jó sokat ismerek és szeretek abból amit felsorolt :) Overhaulin rulez!!! :) nekem inkább a Licitvadászok és a Ki add többet jön be, a Raktárvadászok túl erős nekem, nem szeretem ha ennyire bunkók az emberek :D
Top Gear, Autókereskedők :) ezek voltak az ismeretterjesztők

Biri, te szereted a Dr. Who-t? klasszikusat vagy az újat?

Bones, Fringe, Warehouse 13, Eureka, Egyszer volt, Gyilkos elmék, CSI-ket, NCIS-eket régebben én is néztem, ma már csak ritkán, Két pasi meg egy kicsi, Jóbarátok, és még sorolhatnám :)

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 10:26:23

@aggyistenbiri: Dehogy, dolgom volt!

@nautilus64: Top Gear, Autókereskedők (Ed China a nagy lobonc hajával(!) ) és Licitvadászok rulez!
Látom már ki az igazi barátom itt! :-)

nautilus64 2013.03.14. 11:03:56

@Pácsó Ármándó: Ed China forever! legnagyobb arc, bírom amikor Mike szívassa Ed-et, hogy nem csinált semmit az autóval :D (lehetne több új rész, mert már kezd elegem lenni a sok ismétlésből)
pacsi Pácsó Ármándó :D

(elvitted az 500. hozzászólást!)

este világosodtam meg, hogy nekem van olyan képem amin egy tengeralattjárón vagyok! :D

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 12:31:11

@nautilus64:
Ja, meg a legtöbb autót Mike vezeti, mert Ed nem fér bele :-)

"este világosodtam meg, hogy nekem van olyan képem amin egy tengeralattjárón vagyok! :D "
Mint micsoda? Kapitány? Orrdísz? Vasmacska?:-)

nautilus64 2013.03.14. 13:02:40

@Pácsó Ármándó: gondolkoztam ám azon, hogy lehet direkt csinálja Mike, hogy kicsi autókat vesz :D de nagyon ritkán vezeti Ed a nagyobb autókat is.

mint egy kíváncsi turista, akit érdekel hogy néz ki egy tengeralattjáró belseje :D

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 13:03:48

@nautilus64: És még nem is említettem a Nagy Házátalakítást Ty-jal és az Otthonok 3D-ben című műsort :-)
Az 500-at nem is figyeltem!

nautilus64 2013.03.14. 15:41:11

@Pácsó Ármándó: A nagy házalakítást azt én is szeretem! :) Otthon az önkéntes segítőket csak Hupikék törpikéknek nevezzük! :D a másik műsort nem ismerem

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 18:00:13

@nautilus64: Az a Spektrumon van, 3 eladó házat mutatnak nekik áttervezve és abból kell választaniuk

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 19:12:16

@Pácsó Ármándó: Vagyis "Új otthon 3D-ben", Spektrum Home

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 20:55:44

@Pácsó Ármándó: nem szoktam nézni ezeket, sajnos nem tudok érdemben hozzászólni:)

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 21:07:28

@aggyistenbiri: Ne edd magad, senki sem tökéletes. Ha van valami amit el szeretnél mondani az utókornak, de még nem kérdezték meg tőled, akkor mondd bátran:

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 21:13:25

@Pácsó Ármándó: igen, van. Tökéletes vagyok. :D Azért nem kérdezték meg ezidáig, mert nyilvánvaló :D
(remélem, mindenhova kiraktam ezeket a vidor jeleket)

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 21:17:32

@aggyistenbiri: Nálam nem muszáj kiraknod, mert ezzel akarlak még jobban megkeverni!
Szóval elégedett vagy mind a fizikai megjelenéseddel, mind a szellemi képességeiddel, mind pedig az érzelmi gazdagságoddal?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 21:32:10

@Pácsó Ármándó: Soha nem lehet elégedett az ember, mert az megbosszulja magát, meg nem is fejlődik akkor tovább, valami örök elégedetlenség alapból van mindenkiben. Jól elvagyok a bőrömben és az életemben. Ez elég korrekt így?

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 21:42:40

@aggyistenbiri: És ha belenézel a tükörbe és nem reped el keresztbe mindjárt, akkor magadon végignézve nem gondoltál még arra, hogy az orrod lehetne másabb egy kicsit, vagy túl magas vagy, esetleg lehetne kevésbé nagy a füled vagy ilyesmi. Most csak a külsőségeket nézve. Mert azt ugye nem látod hogy belül mi van. Mert ha látnád, akkor tudnád követni a kaja útját a gyomrodból a belekbe, meg a nyirokkeringésedet is vagy más egyebet ami így leírva is furcsa, de élőben látni még furcsább. Hm?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 21:52:27

@Pácsó Ármándó: Nem, nem gondoltam még ilyenre, és nem is fogok. A tükör eddig a barátom volt, és teszek róla hogy ez megmaradjon a jövőben is. A belsőrészemet meg majd leírja az, aki egyszer szétmetél, és megnézi.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 21:59:00

@Pácsó Ármándó: Valami gond van, Ármándó? Mire fel ezek a kérdések? Gyere, hajtsd a fejed a vállamra virtuálisan és mesélj.

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 22:04:45

@aggyistenbiri: Mert gondolod, hogy felvágnak? Ha leesel egy emeletes házról a tengerbe, akkor lehet hogy meg sem találnak. Vagy sárkányrepülővel belerepülsz egy működő tűzhányóba. Vagy megesznek az fehér egerek. Akkor se.

Hát, ha elégedett vagy a külsőddel az jó! Akkor boldog lehetsz. Vagy rossz a szemed. Mindegy, ugyanaz a végeredmény.
Miben szeretnél még fejlődni?

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 22:07:48

@aggyistenbiri: Csak húzom az időt lefekvésig. (Most kivételesen nem a kettőnkéről beszélek)
Esetleg jön Nau vagy Nyauuuuu és tudtok beszélgetni. Vagy meglátom az üstököst nyugat felé. Csak sok a felhő, meg esik. Szóval ez kiesett.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 22:13:34

@Pácsó Ármándó: Arra céloztam, hogy esetleg erőszakos halált halok, akkor kénytelenek lesznek a szakik megnézni a maradványaimat. a sárkányrepülésnek és az egereknek nullával egyenlő az esélye.
A szemem jól van, köszöni kérdésed, és üdvözöl. A tükrök is, van belőlük egy pár, na ők szintén mind üdvözölnek :)
De most már te is válaszolhatnál az én kérdésemre.

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 22:15:16

@aggyistenbiri: Mi volt a kérdés? Mert a válasz: 42! Minden kérdésre. De te ezt tudod. Meg se kell kérdeznem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 22:19:25

@Pácsó Ármándó: ezt a választ ismerem, olvastam is :) de most kivételesen nem fogadom el! :)
gyerünk, mesélj. Amúgy sem beszélgetett még velem senki "időhúzásként", ki kell engesztelj. Mesélj, hiányzik Dogla?

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 22:28:16

@aggyistenbiri: Nem is tudom. Kedves meg minden, de talán Nau64-gyel jobban egyezik az érdeklődési körünk. Téged meg jó ugratni. De most semmi ilyen. Olvasgatok, megnézem írt-e valaki valamit, olvasgatok, eszem, iszom (lehet, hogy itt a baj :-). De te mér vagy itt? Unatkozol?

2013.03.14. 22:29:42

Na helló! Ennyire szeretnétek házon kívül tudni, hm???
Holnap utazom, mint említettem. (De ahogy most Zalában a helyzet kinéz, lehet, hogy holnap sem.)
Ma ha jól emlékszem nau utazik, és ha elindult, jókora szopóágon is lehet. Reméljük rendben odaért!

Látom szívogatjátok egymás vérét rendesen. Rendet csapjak, vagy húzzak Célszemélyezni? Hm? :))

2013.03.14. 22:30:15

@Pácsó Ármándó: Strigula felhúzva. Csak mondom...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 22:33:01

@Dogla: hellóóóó bébi! micsoda kellemes meglepetés :) ne utazz sehova, nézd a híreket. szerintem a szüleid is meg fogják érteni, ha 1 héttel elhalasztod.

2013.03.14. 22:36:20

@aggyistenbiri: Egy héttel nem, mert ahhoz kicsit drága a buszjegy, hogy pénteken menjek, vasárnap jöjjek. Szerintem ha holnap nem sikerül, akkor vasárnap megyek, kedden jövök. Lévén szerdáig szabin vagyok :)

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 22:36:43

@Dogla: Tudtam, hogy erre előbukkansz! Végre, itt hagyhatom rád Birit! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 22:38:31

@Pácsó Ármándó: Nem unatkozom, sosem szoktam, néha felnézek ide, és belekötök az élő fába (tigrisbe) is, mert ilyen a természetem :D habár van, amikor orrba vernek miatta,mint most is :)))

2013.03.14. 22:39:14

@Pácsó Ármándó: Én szívesen Birizek, Te viszont gyűjtöd a strigulákat Nálam. Semmi kedélyes csacsogás velem, semmi Dogla-hiányolás, jövök - lelépsz. Nem lesz ez így jó, csak mondom :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 22:45:59

@Dogla: @Pácsó Ármándó: Ezeddig Dogla Drágám voltál számára, most meg Nau64 után epekedik. És még én csapongok. Ugyan már. :) Komolytalan a fazon.

Pácsó Ármándó 2013.03.14. 22:47:25

@aggyistenbiri: Ma nem voltál belekötős. Csak olyan értetlenke.

@Dogla: Nem lehet mindig minden rózsaszín vattacukor. Néha kell egy kis hagyma is!
És kihangsúlyoztam, hogy kedves vagy! :-)

nautilus64 2013.03.14. 22:55:53

sziasztok! nagy nehezen ideértünk, az M3-as se egy álom....

Biri nekem nem is válaszoltál :( (segítek, Dr. Who)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 23:00:00

@nautilus64: HÁÁÁHÁÁÁ! Szia! Már elfelejtettem a kérdést. Mi is volt?

2013.03.14. 23:02:29

@nautilus64: Örülök, hogy egészben megérkeztél!!!
Úgy látom én holnap itthon ragadok :(

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 23:04:12

@Dogla: Én rövid időn belül kettő azaz kettő sértést kaptam Pácsótól. nem is igaz, mert kettő és felet. nem várom meg a harmadikat :)

nautilus64 2013.03.14. 23:05:12

"Biri, te szereted a Dr. Who-t? klasszikusat vagy az újat?"

biztos azért kerülted el, mert épp Pácsót védtem meg... :D

nautilus64 2013.03.14. 23:06:13

@aggyistenbiri: nem hogy itt hagyj minket, mert a kalapos sérteget! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 23:08:18

@Dogla: Maradj is itthon, majd bepótolod, a szülők megértik, a szakmájuk a megértés. Én se mertem elindulni kocsival. Vonatra meg nem ülök többet addig, amíg nem tartanak pisztolyt a fejemhez.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 23:16:37

@nautilus64: Várj, a dr Who-ról elég kimerítő értekezést folytattam pont itt a Hogyvolton néhány nappal ezelőtt.
Neked melyik a klasszikus és melyik az új? Az Eccleston és Piper kettős a kedvencem,de a Martha+David Tennant részek is klasszak. A vörös hajú lányos részeket, meg a most aktuális Doktort nem kedvelem, bár kétség kívül izgalmasabbak.

nautilus64 2013.03.14. 23:21:37

@aggyistenbiri: na tessék, ellentétek vonzzák egymást, én Donnát bírtam leginkább, Martha-t nem :D

az újak Eccleston-tól

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 23:21:56

@nautilus64: @Dogla: Dehogy hagylak el benneteket, jó kis társaság ez!

nautilus64 2013.03.14. 23:22:39

@aggyistenbiri: sajna nem találkoztam az értekezéseddel, de öröm találkozni egy nézővel ;)

nautilus64 2013.03.14. 23:27:45

@aggyistenbiri: ugye hogy ugye, megfér itt mindenki! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 23:28:34

@nautilus64: Donna csak egy idő után lett szerethető, de az elején egy sápítozó hp volt. egy idő után már megkedveltem. de az új vörit még nem annyira sikerült. persze, elfogadom. először arra gondoltam, talán a szinkronhangja zavar. de a bbc-n nézve se lett sokkal szimpatikusabb. Rose-t és Marthat azért csíptem, mert az egészet olyan természetesnek vették. Jött a Doc, elvitte őket, kaland. a két vörös lány meg egyfolytában hisztizett. Na, ami ki tud borítani, az a női hisztéria. Vödör hideg víz a nyakukba talán segítene az ilyen típusú lányokon. És milyen sokan vannak ilyen lányok.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 23:30:56

@nautilus64: Basszameg. már megint lemaradtak ezek a jelek, pótolnám:
:) :D :)

nautilus64 2013.03.14. 23:33:41

@aggyistenbiri: utolsó mondatra: ÁMEN :D
a Pondokat én se csíptem, de az új csaj ígéretesnek tűnik :)
volt Rose-ban és Martha-ban is kellő hiszti, nekik is volt stiklijük, amiket nem csíptem... de egyébként egyik kedvencem Harkness kapitány :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 23:37:47

@nautilus64: Nagyon jó fej szerepe szerint, de mint pasi nem az esetem :) Vigyed :)
Még akkor is, ha több kapura játszik :D

nautilus64 2013.03.14. 23:38:57

@Dogla: nem is biztos, hogy indítanak buszokat, az egyik megyében tilos autóval közlekedni... nem biztos, hogy elindulnák a helyedben Nyugat-Magyarország felé. szegény kicsi kocsinkra ráfagyott így is a mosoly, jégréteg volt az elején...

nautilus64 2013.03.14. 23:39:42

@aggyistenbiri: ha így nézzük, akkor nekem David kell! :D

nautilus64 2013.03.14. 23:41:44

@aggyistenbiri: hm, ha így nézzük, akkor a Grimm főszereplője is David... :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 23:43:31

@nautilus64: Nagyon jó döntés, mert nekem meg Eccleston. Megbeszéltük :)
Dogla Drága buszozni akar, bízom benne, hogy hallgat ránk.

nautilus64 2013.03.14. 23:44:44

@aggyistenbiri: akkor ezen már biztos nem veszünk össze, szépen osztozunk :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 23:44:59

@nautilus64: ...aki szintén a tiéd :) már visszacseréltük a pasijainkat :D

nautilus64 2013.03.14. 23:46:03

@aggyistenbiri: ez is igaz, de még mindig nem érzem, hogy 100%-ban elégedett lennél FR mellett :)

2013.03.14. 23:47:14

@nautilus64: @aggyistenbiri: Cukik vagytok. Holnap barátok vinnének le kocsival, de este beszéltük, hogy vszg nem tudunk majd elindulni se. Reggel újra tárgyalunk :) Ha ez kiesik, talán vasárnap nekivágok busszal. Akkorra a közlekedés szerintem már rendben lesz, csak lendületet kellene vennem elindulni. Majd alakul.

nautilus64 2013.03.14. 23:51:38

@Dogla: csak óvatosan! :)

én lépek aludni, jó éjt mindenkinek! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 23:54:06

@Dogla: Annyit kérek, hogy ne kelljen aggódni miattad! Értem?
@nautilus64: pedig elégedett vagyok. Folyton ti akartok lebeszélni róla, pedig
nem_gonosz! megismétlem:
nem_gonosz.

2013.03.14. 23:55:40

@nautilus64: @aggyistenbiri: Jó gyerek leszek, ígérem. :)
Most szerintem én is megyek alukálni, mert edzés volt, fáradt vagyok és laposakat pislogok.

Puszi mindenkinek!!!

Pácsó Ármándó 2013.03.15. 11:25:33

Nálatok mekkora a hó? Nálunk kb. 15cm és még gyöngén esik.

@Dogla: Dogla drága, elindultatok?

2013.03.15. 12:11:15

@Pácsó Ármándó: Szia! Még itthon kuruttyolok. Úgy nézem az M7-esre fel sem lehet menni. Szóval ma nem lesz ebből utazás, ahogy látom. Addig sorozatozok a változatosság kedvéért :) Vagy csak lustálkodom... Hó a kerületben 3-4 cm.
Te mivel töltöd épp az időd?

Pácsó Ármándó 2013.03.15. 13:13:02

@Dogla: Hólapátolás, játék, ebéd, mosogatás, játék

nautilus64 2013.03.15. 13:22:21

Debrecen fele ne gyertek, itt még az útról se takarítják a havat, ma kimozdultunk egy kicsit, de már nem akarok :D

kiváló idő arra, hogy rég elfeledett sorozatokat nézzen az ember :)

2013.03.15. 13:24:18

@nautilus64: Vagy új részeket! Láttad már, amit látnod kell??? Lééééégyszi, legyen már végre valaki, akivel megbeszélhetem!!! :) /Persze csak priviben, nem itt, nyugi/

2013.03.15. 13:25:08

Én amúgy - milyen meglepő - Célszemélyezek. Még 6 részem van, azzal elleszek ma :)

Pácsó Ármándó 2013.03.15. 15:52:05

@Dogla: Nekem van egy teljes 2.évad Trónok harca, de ahhoz hangulat kell, hogy belekezdjek, mert tuti végignyomom az egészet :-)

@nautilus64: Ígérem most nem megyek :-)

@nyauuuuu: Régen voltál már erre!

@aggyistenbiri: Önnek is kellemes napot!

nyauuuuu 2013.03.15. 19:27:53

@Pácsó Ármándó: Az azért van, mert van családom is :). Eljött tegnap este a férjem fia a barátnőjével, és ma estig a cuki háziasszonyt alakítottam. Most elküldtem a "gyerekeket", hogy játsszanak együtt (két húszéves a két lányommal, hahaha, úgy kell nekik), így van egy kis időm gépezni.
Nálunk is kb. 15 cm a hó, de már erősen olvad, és végre elállt a havazás. Nagyon durva ez az idő, főleg annak fényében, hogy a héten már egy szál pulóverben is üldögéltem a teraszon, és nem fáztam.
Végeztél a Trónok harcával?

Pácsó Ármándó 2013.03.15. 19:32:51

@nyauuuuu: Nem kezdtem bele, majd csak akkor, ha olyan hangulatban leszek. Örülök, hogy hírt adtál magadról!

nautilus64 2013.03.15. 20:14:42

@Dogla: nyugi Dogla, a hétvégén meg lesz, aztán priviben jól kibeszéljük ;)

nautilus64 2013.03.16. 07:12:52

@Dogla: igenis kapitány! :D Grimm 2x13 letöltve, felirat letöltve, megnézés halasztva (Forma1 időmérő edzés betöltve :) )

Pácsó Ármándó 2013.03.16. 08:31:10

@nautilus64: Jó reggelt, jó szurkolást! :-)
Van kedvenced?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.16. 11:09:37

@nautilus64: Halasztod a Forma1-ért? Őrült vagy :)
@Pácsó Ármándó: Tényleg, a Trónok harcát én is imádom, és mindjárt itt a 3. évad. Még így is 2szer daráltam le az eddigi évadokat, hogy a könyveket is többször olvastam.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.16. 14:54:16

@nyauuuuu: Hogy sikerült a háziasszonykodás? Láthatunk erre gyakrabban is a jövőben? :)@Dogla: @nautilus64: nem akarok uszítani, de mi az már hogy forma1 fontosabb az új részeknél. én értetlenül állok ilyen nagyfokú dilettantizmus előtt.

nautilus64 2013.03.16. 15:16:37

@Pácsó Ármándó: holnap magyar idő szerint hajnal 1-kor folytatják, az eső miatt nem fejezték be ma :(

@aggyistenbiri: ne uszíts minket össze TE! különben is Dogla itt hagy minket, leghamarabb csak csütörtökön tudom vele kibeszélni, addigra meg megvesszük a 14. részt is :)

2013.03.16. 15:30:24

Helló! Itt vagyok, nem tudtam elutazni. Már megvettem a 14. részt is, épp a feliratra várok.
Nau láttad már, vagy még mindig van érdekes sportesemény a TV-ben? :))

nautilus64 2013.03.16. 15:31:55

@Dogla: most veszem én is, akkor már nézem is a 13-at, úgy is felkelt már mindenki itt a szobában, vége a déli sziesztának :)

2013.03.16. 15:38:58

@nautilus64: Jó szórakozást! Ne feledd, olyan székből nézd, aminek karfája is van, sűrűn fogod szorongatni :)

nautilus64 2013.03.16. 16:45:33

@Dogla: azt a mindenit! :D ment egy e-mail! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.16. 16:45:43

@nautilus64: @Dogla: előbb tisztázzuk, hogy hogyan fogjuk kibeszélni?

2013.03.16. 17:04:38

@aggyistenbiri: Privátban. Ha láttad. Ha nem, akkor nau és én privátban kibeszéljük, és itt meg majd sajnálunk Téged, hogy nem láttad :))

nautilus64 2013.03.16. 17:05:03

@aggyistenbiri: @Dogla: Te is megnézted? mert mi Doglával priviben terveztük, mármint tervezzük ha válaszolt a levelemre...

2013.03.16. 17:07:02

@nautilus64: Válaszoltam, most Te jössz :)

nautilus64 2013.03.16. 17:08:36

@Dogla: válaszoltam, most már Te jössz :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.16. 17:09:07

@Dogla: @nautilus64: megvan, de nem vagyok benne biztos, hogy meg is nézem :( ez olyan rossz a többiekre nézve, akik még nem látták. Még hezitálok.

nautilus64 2013.03.16. 17:11:46

@aggyistenbiri: bennem is volt egy kis hezitálás, de Dogla győzött! akkor Te maradj a többiekkel :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.16. 17:12:22

@Dogla: @nautilus64: Nézzétek meg nyugodtan, sajnálni nem kell. Megvárom az igazi nyílt kibeszélést.

2013.03.16. 17:13:11

@nautilus64: Jelen!!!
@aggyistenbiri: Én a megnézésre szavazok, de hezitálj csak nyugodtan, aztán szólj, ha megvan a végeredmény :)

nautilus64 2013.03.16. 17:18:56

@aggyistenbiri: mi majd Dogla-val meghúzzuk magunkat :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.16. 17:29:18

@Dogla: @nautilus64: nem kell, csak óvatosan beszélgessetek :)

nautilus64 2013.03.16. 17:32:27

@aggyistenbiri: óvatosak vagyunk, hidd el! :)

2013.03.16. 17:51:03

Na kitárgyaltuk, és senkinek nem fájt :))

Pácsó Ármándó 2013.03.16. 18:23:21

@Dogla: Van az új részekben Rozálkám?

2013.03.16. 18:37:40

@Pácsó Ármándó: Van bizony. Pillants csak rá nau avatarjára.

Pácsó Ármándó 2013.03.16. 18:54:45

@Dogla: Jaj de jó! És ha Nyauuuuu ősszel írja a hv-ket, akkor mit fogtok csinálni Dogla drágám?

2013.03.16. 18:59:39

@Pácsó Ármándó: Újranézzük a részeket és elolvassuk a hogyvótokat.

2013.03.17. 09:58:00

Nau Drága, megvan a 2x14 felirat. Úgyhogy én ugrom is megnézni. Jelezd, ha esetleg látod, hogy kitárgyalhassuk :)

nyauuuuu 2013.03.17. 10:10:14

@Pácsó Ármándó: Szerintem ez nem probléma. Bármikor bármiről hosszasan tudtok beszélgetni, egy cseppet sem kell hozzá az, hogy egy sorozat is legyen hozzá :).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.03.17. 10:36:39

@Dogla: @nyauuuuu: h nektek milyen szép avitok van :O

Pácsó is szép azért :)

nyauuuuu 2013.03.17. 10:47:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Te meg teljesen kilógsz innen :). Nálunk belépés kizárólag cicával :). És nem cicamicával.

Pácsó Ármándó 2013.03.17. 12:26:01

@nyauuuuu: Nekem azért jó lenne, ha lenne sorozat. Most Nau64 is változtatott, bár ő sokáig Garfield volt. A torkos :-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Köszi! A tied határeset! Meg túl apró :-)

@nautilus64: Ki nyert? Kimi? Miki?

Pácsó Ármándó 2013.03.17. 21:43:43

@Dogla: Ha elutaztál akkor jó utat és vigyázz magadra!

2013.03.17. 22:13:40

@Pácsó Ármándó: Szia Drága, itt vagyok, nem utazom. Szerdáig láblóga, aztán meló. Asszem inkább húsvétra megyek majd csak haza. Mi újság ott a túlvégen??

Pácsó Ármándó 2013.03.17. 22:24:35

@Dogla: Túl sokat ettem az ünnepek alatt, de nem baj, hétfőn majd lemozgom. Itt mindenki jól van, csak eltűnt valamerre Nau is és Birikém is.

nautilus64 2013.03.18. 10:18:17

@Pácsó Ármándó: itt vagyok, csak sűrűre sikerült a vasárnap! Kimi nyert! :)

@Dogla: szerintem csak este tudom megnézni, de kösz, hogy szóltál! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 19:25:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ne hagyd magad befolyásolni, ugorj be ide bármikor, az avatárod is simán belefér a cicásba :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 19:52:09

@Dogla:@nautilus64:
én is itt vagyok, tegnap dvd nap volt, csak messziről néztelek benneteket :) értékelem, hogy nem vállaltad be a Zutazást, Dogla. Nau, A forma1hez továbbra sem tudok hozzászólni :)

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 20:29:14

@aggyistenbiri: És ahhoz hozzá tudsz,hogy hiányoltalak?

2013.03.18. 20:49:06

Már hiányzott a csipkelődésetek :))

Kinél mi újság?

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 20:51:04

@aggyistenbiri: Ezért maradsz le sok jó dologról, mert nem hiszed el.

@Dogla: Nekem meg az a kedves macskaképed hiányzott :-)
Most jövök edzésről, tele energiával.

2013.03.18. 21:02:54

@Pácsó Ármándó: Én meg most sunnyogtam el az edzést, majd csütörtökön :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 21:03:15

@Pácsó Ármándó: esélyes. Valójában azért hiányozhatok, mert legszívesebben belőlem csinálsz hülyét állandóan, de nincs is ezzel semmi gond. :)
@Dogla: mivel töltötted kénszerű maradásod?

nyauuuuu 2013.03.18. 21:10:20

@Pácsó Ármándó: @Dogla: Hogy én mennyire tisztellek benneteket! Az edzésért, de még az elsunnyogottért is. Én lusta disznó/macska vagyok, még csak eszembe is ritkán jut, hogy mozogni kellene valamit - ilyenkor kimegyek cigizni, és gyorsan el is felejtem, hogy ilyen eretnek gondolataim voltak :). Mit edzetek egyébként (oké, magatokat, de úgy értem, milyen módszerrel)?

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 21:10:27

@aggyistenbiri: Most nem azért, egyszerűen csak hiányoztál. Furcsa.

@Dogla: De neked nem csak csütörtökön van? Hétfőn is?

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 21:13:18

@nyauuuuu: Én ezt: www.kettlebellszeged.hu/

Egyébként napközben is elfáradok, de hiányzik a társaság ami ott van :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 21:14:44

@nyauuuuu: otthon is lehet ám csinálni, ahogy én szoktam :)

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 21:24:06

@aggyistenbiri: Mit csinálsz otthon? Tornagyakorlatok zenére vagy valami mást?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 21:33:06

@nyauuuuu: én is dohányzom. Napi 3-4 szál elfüstölődik. Ha tudjukki felbosszant, akkor képes vagyok elszívni az 5.szálat is.

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 21:33:38

@aggyistenbiri: Mondjuk egy rögbis mellett ez kell :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 21:36:27

@Pácsó Ármándó: ex-rögbis és mára már ex.de nem csak miatta, hanem magam miatt is :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 21:38:37

@Pácsó Ármándó: Igen. Mondanám, hogy leszokóban, de akkor hazudnék. Jól oldja a feszültséget, és jól is esik.

2013.03.18. 21:39:33

@aggyistenbiri: Nem volt kényszerű, mert jobb időben már mehettem volna, de végül maradtam.
Mivel töltöttem az időmet? Szerintem tudod (igen, azzal!), de ez maradjon közöttünk. :)
@Pácsó Ármándó: Hétfőn csak mától lett volna edzés, most akarok a heti kettőre átállni. De meghúztam magam csütörtökön, így nem mertem elmenni, mert ha még jobban meghúzom, heti nullára csökken az edzések száma egy időre.
@nyauuuuu: Semmi extra, alakformálásra járok. 60 perc, minden van benne: bemelegítés, hasizom, comb, vádli, kar - amit a tanár mond. Nagyon szeretem.

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 21:42:37

@aggyistenbiri: Az én véleményem csak egy csepp a tengerben, de ha számít akkor inkább ne.

@nautilus64: Egy Nau is kerestetik a tengereken!

@Dogla: Szintén szívesen látunk!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 21:43:12

@Dogla: ennyivel nem úszod meg! valami info morzsát csepegtess! :)

2013.03.18. 21:44:59

@aggyistenbiri: Itt nem, maximum privátban. Tényleg nem jut eszedbe semmi?? :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 21:48:21

@Dogla: szex?:DDDD
az a legjobb, amikor behavazódik az ember lánya :)

2013.03.18. 21:49:34

@aggyistenbiri: Én a harmadik legjobb dolgot csináltam :))

nyauuuuu 2013.03.18. 21:51:44

@aggyistenbiri: Bevallom: Dr. Csontot nézek. Ne kérdezd, miért, nem tudom. Kapcsolgattam, megakadtam, ottragadtam. Most épp reklám van :). Én is megvetem magam érte.

nyauuuuu 2013.03.18. 21:55:43

@Pácsó Ármándó: Fú. Ez nagyon durva. Szóval azért nem akarsz velünk személyesen találkozni, nehogy összetört szívek maradjanak utánad. Igazán tapintatos vagy :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 21:58:23

@nyauuuuu: Melyikért? szerintem a dr Csont miatt veted meg Magad. Ne tedd, nagyon sokan nézzük, köztük én is:D Naponta 3szor, 4szer. Ha idegesebbek vagyunk,akkor még 5ször is megnézzük.
Vannak akik naponta 20szor is képesek megnézni. Vagy még többször. Mi még nem tartozunk az ilyen elvetemült rajongók közé.

nyauuuuu 2013.03.18. 22:01:05

@aggyistenbiri: Jézusom. Annyira azért nem jó. Én csak szimplán lusta vagyok dolgozni is, és ilyenkor bármilyen ok elég jó ahhoz, hogy lógni lehessen :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 22:04:18

@nyauuuuu: azt vetted hogy a dohányzásról beszéltem igazándiból? :)

nyauuuuu 2013.03.18. 22:08:45

@aggyistenbiri: Ja?! Azt hittem, a Dr. Csontról. Cigizni én kb. 10 szálat szoktam naponta, ha nagyon rohadt esetekkel találkozom, akkor 15-20 is becsúszik. És amikor valakik a nemdohányzásról meg a példamutatásról prédikálnak, olyankor mindig a mokaszinokról szoktam elmélkedni :D.

nyauuuuu 2013.03.18. 22:13:43

@aggyistenbiri: Na jó, beszólogatni főleg olyanok szoktak, akiknek fogalmuk sincs a munkámról. És azt szoktam nekik mondani, hogy tegyenek meg két mérföldet az én mokaszinomban, és akkor mondják azt, hogy nem szeretnének rágyújtani :). Aki még így is beszólogat (egyébként jellemzően nem a soha nem dohányzók, hanem a leszokott dohányosok ilyenek), azoknak szoktam mesélni egy-két részletet, persze a titoktartási kötelezettség betartásával, csak úgy, mutatóba. Kevés olyan van, aki utána is szövegel :D.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 22:15:23

@nyauuuuu: jó, hogy félreértettél az előbb,fegyvert adtál a kezembe Ármándó ellen :D

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 22:16:23

@nyauuuuu: Én szeretem a dr.Csontot! Dr. Temperence olyan aranyosan antiakármi :-)

A látszat ellenére nem testépítés (izomtömeg növelés), inkább a mindennapokban használható erőt fejleszti, meg az olyan fontos mélyizmokat amelyekről nem is tudtad hogy vannak, de segítségükkel javul a mozgásod :-)

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 22:19:52

@aggyistenbiri: Cicám a te életet remélem, hogy nem olyan kemény, mint Nyauuuuu-é! Szokjál le lécci.

Én sohasem dohányoztam, életemben összesen egy szál cigit szívtam el azt is két részletben 7-8 év különbséggel, apukám sokáig dohányzott, de már leszokott.

nyauuuuu 2013.03.18. 22:20:15

@Pácsó Ármándó: Betűmániás lévén végigolvastam a belinkelt oldal ismertetőjét. Szép, használható izmokat csinál, és optimális irányba tolja el a testsúlyt (vékonyak híznak, vastagok fogynak), ha jól értettem. Azaz te tökéletes pasas vagy :).
Kivéve persze, hogy olvastam már olyan gasztrobloggerről, aki tényleg és igazán és komolyan csinálta, heti háromszor, ennek ellenére nem lett soványabb egy kicsit sem :D.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 22:22:26

@nyauuuuu:Ennyit láttál tapasztaltál pszichológusként? az ember azt gondolná, hogy a pszichiáteré durvább.

nyauuuuu 2013.03.18. 22:25:50

@aggyistenbiri: A pszichiáteré durvább. Tényleg.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 22:30:56

@nyauuuuu: Nagyon elmentünk komolyba:)
Ne tegyük :D

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 22:32:02

@nyauuuuu: A fogyáshoz szerintem 10-15% ban járul hozzá a rendszeres testmozgás. öbbi 85-90% az, hogy mit -mikor-mennyit eszel. És nem vagyok tökéletes természetesen :-) De ez igazából nem is célom :-)

Ó, Biri pszichiáter?

@aggyistenbiri: A munkád miatt is dohányzol?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 22:34:50

@Pácsó Ármándó: nálunk senki nem dohányzik a családban, soha nem is volt "divat" és én is csak keveset. tudom, a kevés az nem nulla.Egyelőre nem fogok leszokni, akármennyire csúnyán is néznek rám. :D

nyauuuuu 2013.03.18. 22:35:03

@aggyistenbiri: Jóvan :). Akkor megyek aludni. Sorozat végetért, én elálmosodtam, te meg elmagyarázhatod Ármándónak, hogy vannak keményebb dolgok a pszichiáterkedésnél :D.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 22:41:48

@nyauuuuu: @Pácsó Ármándó: nem fogom :) inkább én is elmegyek pihenni :) még fiatal, úgysem értené meg :)

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 22:42:21

@Dogla: Én sem maradok már fent kedves Dogla. Meg most már félek is írni, mert rögtön belelátnak a fejembe és megfejtenek :-)

2013.03.18. 22:43:03

Akkor jó éjt mindenkinek. Én kukorékolok még pár órát. Pusszantás!

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 22:44:06

@aggyistenbiri: Nálad biztos nem fiatalabb csak más az élete, mások az életfeladatai. Állítólag és szerencsére:-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 22:46:01

@Pácsó Ármándó: Eddig is belelátott mindenki :)
@Dogla: Mit fogsz nézni? :) Ajánlj valamit :)

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 22:49:23

@aggyistenbiri: Piszok! Próbáld ki az arzént :-)

2013.03.18. 22:53:09

@aggyistenbiri: Tudod Te azt! :))
Na jó ajánlok. Célszemély :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 22:53:31

@Pácsó Ármándó: mint a szőke nős viccben?
-dr úr, mérget ettem, meghalok?
-a méregbe mindenki belehal
-dr úr mit tettem, most miattam mindenki meghal?!

2013.03.18. 22:54:52

@aggyistenbiri: Ezt még nem hallottam. Hatalmasat röhögtem :)

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 22:57:32

@aggyistenbiri: Igazából túlzásba estem azzal az arzénnal. Már bánom, hogy említettem. Mert kaptam ezt a rettentően sz@r viccet.

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 23:01:35

@Dogla: Ha neked tetszett drága, akkor jó volt! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.18. 23:03:50

@Pácsó Ármándó: Van ilyen... az ember mond valamit, és ezzel elindít egy lavinát, ami nem feltétlenül felel meg a várakozásának. másra számít, ehelyett sz.r vicc lesz a végeredmény. történt már ennél rosszabb is a világtörténelemben. nemde.

nautilus64 2013.03.19. 09:38:18

na helló, nem gondoltam, hogy beindult az este... :D

én is szeretem a Bones-t, akkor vessem magam le egy szikláról Pácsó barátommal? :D (de este inkább Légi katasztrófákat és a Pokoli macskákat néztem :) )

Pácsó Ármándó 2013.03.19. 22:17:27

@nautilus64: Pokoli macskák? Az meg milyen sorozat?
Én csak a kalóz macskákat ismerem Nau barátnőm: kepfeltoltes.hu/view/130319/kaloz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2013.03.19. 23:16:09

@Pácsó Ármándó: A Pokoli macskák tök aranyos sorozat, egyszer nézd meg. Ha jól emlékszem az Animal Planet-en megy. Ugye?
Ez a kép hatalmas, de tényleg kancsi szegény?

Pácsó Ármándó 2013.03.19. 23:30:50

@Dogla: Szerintem nem, csak odatartottak valamit neki, hogy figyeljen a fényképezőbe. Cuki, nem?

Pácsó Ármándó 2013.03.20. 13:30:16

Úgy látom ma senki sem ebédelt. Jellemző! :-)

nautilus64 2013.03.20. 15:14:29

@Pácsó Ármándó: ja, idáig céges "közgyűlést" tartottunk :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 18:49:34

@nautilus64: Ebédszünet nélkül? Negyed négykor nagyon éhes lehettél akkor már :)

Pácsó Ármándó 2013.03.20. 20:36:24

@aggyistenbiri: Én is ezen gondolkodtam, csak nem ilyen szőrös szívűek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 20:42:38

@Pácsó Ármándó: általában szokott lenni nagyon finom pogi és egyéb péksüti, de az csak arra jó, hogy elverje az ember lánya étvágyát, ebédnek nem nevezhető. reméljük,legalább ennyit ehetett a Tengeralattjárós Kapitánylány :)

Pácsó Ármándó 2013.03.20. 20:47:33

@aggyistenbiri: Aggódok érte, nehogy éheztessék! És a kedves Dogla is bekukkanthatna ide. Meg Nyauuuuu fővezérasszony.

Nálatok szokott lenni ilyen értekezlet izé pogácsával és ásványvízzel?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 21:01:26

@Pácsó Ármándó: szerintem pár perc, és megérkeznek. jó, legyen fél óra.

szokott lenni, de nagyon jó taktikát dolgoztam ki rá, hogy éppen csak beugrok, pár percet maradok és már futok is tovább.
és a pogijukat is megtarthatják maguknak.

Pácsó Ármándó 2013.03.20. 21:09:34

@aggyistenbiri: Ezek szerint te megteheted. Ilyen voltam én benzinkutasként a katonaságnál. Ha volt valami 25km futás vagy egész napos beöltözködés vegyvédelmi gumiruhába, akkor nekem mindig tankolni kellett és nem értem rá ilyen úri huncutságokra.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 21:14:39

@Pácsó Ármándó: na ezen megint nagyot nevettem, mert humoros volt (illetve lett volna, de mint tudjuk, nekem olyan nincs).

az én taktikám is hasonlóan elterelős.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 21:45:57

@Pácsó Ármándó: Már legalább kétszer vagy talán többször én kérdeztem körbe a Csajokat, hogy ki hol van, most te jössz.

Pácsó Ármándó 2013.03.20. 22:12:08

@aggyistenbiri: Dogla akkor jön ha civódunk, Nyau 11 után, Nau meg összevissza

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 22:23:35

@Pácsó Ármándó: próbálom intézni.

@Dogla: Cicvarek, ma nincs kedvem civódni, de Te hiányzol innen! gyere már!
@nautilus64: :céges összejövetel után felüdülés a társaságunk, Te is gyere már!
@nyauuuuu: Te pedig mindannyiunk példaképe vagy, már csak emiatt is itt meg kell jelenj időnkét. kötelező protokoll (de utálom ezt a kifejezést) :)

Pácsó Ármándó 2013.03.20. 22:50:31

@aggyistenbiri: Van valami amivel enyhíthetném a csalódottságodat te szorgalmasan próbálkozó lányka?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 22:55:29

@Pácsó Ármándó: Köszönöm kedvességed, de várakozás közben el tudtam magam foglalni cikkek olvasásával, azóta is itt háborgok magamban. Beteg ez a világ, Ármándó.

Pácsó Ármándó 2013.03.20. 22:59:10

@aggyistenbiri: És bűnös, Biri csillagom, bűnös.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 23:01:20

@nyauuuuu: @Pácsó Ármándó: igazándiból Nyauuuuu véleményét szívesen kikérném ezzel kapcsolatban, ez gyomorforgató és felháborító eset:
comment.blog.hu/2013/03/20/jaj_szegeny_eroszaktevok_most_mi_lesz_veletek

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 23:05:50

@Pácsó Ármándó: Egyetlen Ármándóm. (már ha megengeded) bűn és bűn között nagy különbség van. Te sem vagy ártatlan bárány, én sem vagyok egy ártatlan Biri.

Pácsó Ármándó 2013.03.20. 23:19:19

@aggyistenbiri: Köszönöm az őszinte megszólítást, csak ezért vagyok még ébren. Való igaz a különbség! Bár nem vagyok ártatlan bárány, azért igyekszem úgy viselkedni, hogy a bűneim csak aprók és viszonylagosak legyenek. Nem is olyan nehéz ez szelíd természetemnél fogva. Rólad ugyanakkor nem tudok semmi olyat elképzelni amit egy kis toleranciával ne lehetne megbocsájtani. Amúgy is hajlamos vagy az öndicséret helyett (aminek terhét sokszor leveszem formás vállaidról) önmarcangolásra, szóval én fenntartással kezelem azt a "bűnös Biri" jelzős szóösszetételt.

2013.03.20. 23:44:01

Drágáim, öröm volt olvasni benneteket! Gépnél voltam ma, csak dolgom volt, ezért sorry, hogy nem jöttem a hívásra. Jó éjt, és puszi mindenkinek!

nautilus64 2013.03.21. 09:05:25

hát a reggeli meg volt, és olyankor jó sokáig bírom, így az ebéd/vacsora 6-kor volt már otthon. ilyenkor nincs szünet, csak a főnök evett pizzát! :D

mostanában egy 1000db-os puzzlén dolgoztunk a párommal, az foglalt le esténként, de tegnap este kiraktuk, úgy hogy most már talán lesz időm esténként :)

nautilus64 2013.03.21. 17:31:12

nem kis meló volt :)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 18:09:15

@nautilus64: Hát ez tényleg nem! Gratula! Ti is a szélét (sarkokat) rakjátok ki először és onnan befelé vagy valami jellemző részletnél kezdtek?

nautilus64 2013.03.21. 18:40:46

@Pácsó Ármándó: először mindig a széle, az az én feladatom általában, utána nekem jár a könnyebb része, a jellegzetes dolgokat rakhatom ki, jelen esetben a Tardis-t :)

nautilus64 2013.03.21. 18:45:28

@aggyistenbiri: ugye hogy ugye, kaptam :)kaptam Tardis bögrét is :)

nautilus64 2013.03.21. 19:11:21

@aggyistenbiri: lemértem, pontosan fél literes :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 19:16:00

@nautilus64: Tökéletes! Utánajárok majd a beszerzésének :) és persze köszi az infot :)

nautilus64 2013.03.21. 19:17:17

@aggyistenbiri: mi az amazon.co.uk-ról rendeltük, de volt ajándék kuponunk

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 19:28:42

@nautilus64: @Pácsó Ármándó: ha telefonálni nem is, de hatalmasakat utazni előre-hátra az időben azt igen, és személyesen találkozni telefonálás helyett a régi és új emberekkel, az sokkal bulibb:)...És még a mostaniakat hívják okostelefonnak a buták :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 19:51:45

@nautilus64: nagyon szívesen, csak ezzel az a baj, hogy egyszerre csak egy csajt vesz fel. :D esetleg megdumálhatjuk, hogy kié legyen a páros, kié a páratlan nap. :)nem mellesleg az sem mindegy, ki a Doki éppen :) Én Ecclestone-nal utaznék :)

nautilus64 2013.03.21. 19:58:53

@aggyistenbiri: affene, akkor találkozunk valamikor :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 20:00:39

@Dogla: Cicvarek, számíthatunk rád ma? légyszi! :)@nyauuuuu: Te is beugrasz, ugye? ide is rakok egy légyszi-t, szmájlival :D

nautilus64 2013.03.21. 20:02:24

@aggyistenbiri: Dogla edz :) nem tudni mikor várható :)

Pácsó barátom tűnt el

nautilus64 2013.03.21. 20:03:23

@aggyistenbiri: David :) Grimm, Doctor Who, az mindegy, David az enyém :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 20:05:05

@nautilus64: túlságosan hasonlít a pasis ízlésünk :) Ármándó Kisbogár még itt volt a jóelébb, nem tudom hova kolbászolt el azóta.

nautilus64 2013.03.21. 20:06:00

@aggyistenbiri: nem csipálja a Doctor Who témát :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 20:06:19

@nautilus64: Megvan, kitaláltam! Ő edzi Dogla bébit! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 20:07:36

@nautilus64: Feldobtam egy másikat, hátha ráharap :DD

nautilus64 2013.03.21. 20:11:25

@aggyistenbiri: próbálkozni mindig lehet :D

megnézném, ahogy Pácsó aerobikozik XD

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 20:15:37

@nautilus64: neeee! az olyan férfiatlan (van ilyen szó? furcsán néz ki leírva. mindegy, most már van).
gyorsan elfutok lecsutakolni magam, mert időközben végeztem a mai adagommal, és szagos müge vagyok :)
(ez meg nagyon nőietlenül hangzott, de letojom) :)

nautilus64 2013.03.21. 20:21:00

@aggyistenbiri: semmi gond, barátok közt vagy :D

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 20:25:12

@aggyistenbiri: Bernie Ecclestone-nal? Miért, Szereted a Forma-1-et?

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 20:28:18

@nautilus64: Én már belinkeltem mit edzek. Dogla cicát persze megmozgatnám :-) Is :-D

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 20:29:45

@nautilus64: Azt írta Biri egyetlenem, hogy Ő Ecclestone-nal utazna. Nem szoktad őt elolvasni?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 20:32:30

@Pácsó Ármándó: Ahan! és még én vagyok az értetlenke :) Christopher lesz az :)
"Dogla cicát persze megmozgatnám :-) " na, EZT elhiszem :D

nautilus64 2013.03.21. 20:33:23

@Pácsó Ármándó: remélem csak vicceltél, mert már Biri kifejtette mit gondol a Forma1-ről :D

őrá gondolt: www.imdb.com/name/nm0001172/

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 20:37:28

@aggyistenbiri: @nautilus64: Ez egy igen barátságos tekintetű ember. Még sose találkoztunk. Birikémnek tetszik vagy inkább kedveli?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 20:38:42

@nautilus64: ismét köszi :)
@Pácsó Ármándó: ma szét leszel cinkelve, úgy néz ki :) végre, akasztják a hóhértot!
:)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 20:43:13

@aggyistenbiri: Nekem Nau barátom, de hogy Te is jól érezd magad (ami nekem mindig kiemelt szempont) hát tessék, próbálkozhatsz :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 20:43:20

@nautilus64: Igen. Nem mértem le az időt, de kábé 10-12 perc volt. Funkcionális fürdős vagyok, nem az a mécseses-habfürdős fajta. Legyek?
@Pácsó Ármándó: Is-is. Nem egy Főrendőr, de megteszi helyettesként.

nautilus64 2013.03.21. 20:44:27

@aggyistenbiri: @Pácsó Ármándó: én nem akasztok senkit, csak felvilágosítok :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 20:47:37

@nautilus64: Te nautilus, Te!!!! pont ezt a képet kellett ide belinkelned?! Átokfajzat vagy! :D
itt a jó kép, e:
www.imdb.com/media/rm870029568/nm0001172

nautilus64 2013.03.21. 20:49:51

@aggyistenbiri: brühühühü, én csak belinkeltem a profilját :D

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 20:52:07

@aggyistenbiri: Nau képén emberibb volt, én arra szavazok!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 20:57:15

@nautilus64: De azt nem így szokás csinálni, hé! itt úgy néz ki szegény, mint egy homeless (semmi bajom velük).
Okés, fel vagy írva a Rosszak Listájára, figyelek, és majd ha alkalmas lesz az idő, elaltattam a gyanakvásod, váratlanul visszavágok. És igen, ez fenyegetés volt, nem ígéret. :)

nyauuuuu 2013.03.21. 20:59:00

Szép estét! Vagyok picit, de csak érintőlegesen, tegnap is beájultam este fél tízkor, ma is eléggé esélyes.
Én egy másik dokit ismerek, ennél fiatalabb, angolabb arcú, sokfogú. Nem tudjátok, ő ki lehet? Szép pszichopata, barna szeme van.
Az a bögre abszolút musthave. Tökéletes.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 21:00:00

@Pácsó Ármándó: @nautilus64: erre a cinkelésre eléggé rápacsáltam. szorosan összezártok ellenem vállvetve :) nem baj. Ármándó is ott van az R.L-en (mondjuk le sem került róla, néha a helyezése változik, de masszív tag) :)

nautilus64 2013.03.21. 21:05:41

@aggyistenbiri: bakker egy hullámhosszon vagyunk :D

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 21:07:14

@aggyistenbiri: Majd én (és 64tagú legénysége) megóvjuk Naut! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 21:07:27

@nautilus64: Tök ugyanazokat a képeket linkeltük be Nyauuuuunak. :)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 21:09:05

@nautilus64: Jól összegondoltatok!! :-) Mindjárt jön Nyauuuuu és azt mondja: Egyikseaz!

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 21:10:52

@nautilus64: Csak Biri erősködik az 50 kilójával, persze viccből. Valami listát emleget. Persze viccből. Erre írtam én. Persze viccből :-)

nyauuuuu 2013.03.21. 21:11:59

David Tennant a nyerő, köszönöm, csajok. Nekem ő jött be, igaz, az egész dokis sorozatból kb. részenként öt percet láttam (valaha valamelyik adó hétvégenként úgy ebédidő-tájt adta, a férjem mindig előtte ült, míg én főztem-terítettem, és akkor kaptam el belőle pár morzsát). Egészen használható sorozatnak látszott, azóta is tervezem, hogy egyszer megvásárolom az internetboltban, de valahogy sosem került rá sor (ja, meg amúgy is van vagy hat, megnézetlen sorozat, ami itt várja, hogy egyszer időm legyen rá. Gyanítom, el kellene törnöm a lábamat hozzá, annyit meg nem ér).
Mi jót csináltok, azon túl, hogy Ármándót szivatjátok?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 21:13:24

@nautilus64: Ezt már eddig is észrevettem :) írtam is a közös pasis dolognál :DDDDDDDD
Ecclestonet csak azét választottam, hogy meghagyjam neked a fiatalabbikat, Tennant, holott őt is imádom. Ez kicsit hasonlít a Grimmes kedvenc pasijainkra :)
@Pácsó Ármándó: Nem is volt kérdés, hogy megvéded, egy hős vagy :)
Csak engem nem véd meg senki :DDD
(jobb is, nem is tudnék mit kezdeni ilyen számomra életidegen helyzettel) :)

nautilus64 2013.03.21. 21:14:13

@Pácsó Ármándó: ja hogy én is rákerültem a listára? brühühü :D

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 21:15:08

@aggyistenbiri: Csillagom, csak szólj ha bántanád magad és ott vagyok!

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 21:16:01

@nyauuuuu: A másik pedig angolosabb így ránézésre.

nautilus64 2013.03.21. 21:16:32

@aggyistenbiri: szóval Te is buksz a David-ekre, figyelni foglak :D

én megvédenélek, ha nem kerültem volna rá a rosszak listájára... :)

nyauuuuu 2013.03.21. 21:18:50

@Pácsó Ármándó: Akkor én nem tudom, milyen az angolos :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 21:18:53

@nautilus64: Kiradíroztalak a listáról, mert téged csak ceruzával írtalak fel.
@nyauuuuu: Jó hogy szakítottál időt a hülyeségeinkre :) Már épp itt volt az ideje! :D

nyauuuuu 2013.03.21. 21:20:31

@nautilus64: Semmi közöm a David-ekhez, továbbra is csak a pszichopata tekintetek tudnak lenyűgözni. Speciel ennek a David-nak az van, de ez pusztán a véletlen műve. Lehet, hogy ez csak művésznév :).

nyauuuuu 2013.03.21. 21:21:30

@aggyistenbiri: Nem hülyeség az, és többet is jönnék, de vagy dolgoznom kellene (mint most is), vagy megdönglök a fáradtságtól. Az én koromban már nem kéne ennyit éjszakázni. Ti még fiatalok és bohók vagytok, bírjátok :).

nautilus64 2013.03.21. 21:22:08

@nyauuuuu: a Tennant az az, nem az igazi neve(ha jól emlékszem), és csak vicceltem :)

@aggyistenbiri: ajánlom is! én jó kislány vagyok :)

nautilus64 2013.03.21. 21:26:55

@nyauuuuu: hajjaj, szegény vénlány, szeretsz minket olvasni, mi? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 21:29:48

@@nyauuuuu: vitatnám. ha itt a komment-társaidnak lennének gyerekei, ők se viháncolnának itt esténként :)
@nautilus64: attól, hogy te azt állítod magadról, még nem jelenti az, hogy jó kislány vagy. Szerintem nagyon nem vagy az!:)

nyauuuuu 2013.03.21. 21:30:41

@nautilus64: Aha :). Néha olyan érzés, mintha elmennék egy egyetemi buliba, és csak néznék ki a fejemből, hogy de aranyosak ezek a fiatalok :).

nautilus64 2013.03.21. 21:32:59

@aggyistenbiri: nem nyilatkozom! :)

és valóban kettesben élünk a párocskámmal, így van időm szétoffolni egy posztot :D

nyauuuuu 2013.03.21. 21:36:29

@aggyistenbiri: Gyerekek fél kilenckor alszanak alapesetben. Igaz, mire ez megtörténik, általában éveket öregszem :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 21:36:56

@nautilus64: +1

jut eszembe:
kedves Mindenki:
mikor kapok felmentést a szmájlik használata alól? :D

nautilus64 2013.03.21. 21:39:40

@aggyistenbiri: soha, én soha nem adok rá engedélyt, mert könnyen magamra veszek dolgokat, így félre fogom érteni a mondataidat :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 21:45:57

@nautilus64: Jogos! (nem, nem az). Egy ideje minden hozzászólásomat át kell vizsgálnom sűrű fésűvel, hogy kiraktam-e ezeket a JELEKET. :)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 21:46:39

@aggyistenbiri: Igazából én se, ne legyen már könnyebb neked.

@nyauuuuu: Ez szubjektív :-)

nautilus64 2013.03.21. 21:46:49

@aggyistenbiri: jajj már, csak két billentyű nyomással több :D

nyauuuuu 2013.03.21. 21:51:16

@aggyistenbiri: Mért zavarnak annyira? Én azt vettem észre, hogy már kézírásban is ingerem van folyton kitenni őket (igaz, tíz-húsz évvel ezelőtt még vidáman elvoltunk nélküle).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 21:53:26

@nautilus64: ellenkezik a természetemmel, na. nem vagyok szmájlis típus, csak a ti kedvetekért kezdtem el használni. éppen ma meséltem valakinek (név nélkül) hogy még a végén betörtetek/megneveltetek engem.

@Pácsó Ármándó: opssz. valaki visszakerült a lista élére, milyen kár érte. Igen, te.

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 21:56:05

@aggyistenbiri: De én szeretek nálad az első helyen lenni. Még hogy második? A Birinél? Soha! :-)

nautilus64 2013.03.21. 21:56:56

@aggyistenbiri: legalább van valami hasznunk :)

@Pácsó Ármándó: mindegy miben, csak első legyél Birinél, mi? :D

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 21:59:53

@nautilus64: Innen indulok és majd bedolgozom magam a bőre alá. Vagy fölé. De közel. Mindenképp :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:01:42

@nyauuuuu: azért, amit a kapitánylánynak írtam. nem én vagyok. nekem az olyan tinis. mint a rövidítések: "naon, vaok" és társaik. az emberek legyenek kedvesek alapul venni azt, hogy senki nem akarja őket szánt szándékkal megbántani, ha valakinek nyers vagy karcos a "humora" (ami például nekem nincs, mint tudott, Ármándókám), akkor oda nem illik egy szmájli, mert elveszi az egésznek az értelmét, hangsúlyát. várj, azért rakok egyet, mert még nem kaptam felmentést :) :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:04:33

@Pácsó Ármándó: ...Ha már az agyamba nem tudod, mert azt csak a vitrinben tartom, díszként, ugyehogy? és akkor közkívánatra: :DDDDD

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:06:48

@aggyistenbiri: Van egy kis igazság abban amit Piri mond. Én például tök megszoktam már tőle azt, hogy így ír. Meg vigyorjel nélkül sokkal drámaibb egy poénos beszólás. Persze ismeretlenekkel társalogva egy kicsit bántónak tűnik először.

2013.03.21. 22:07:02

Na helló, Drágáim! Megjöttem edzésből. Végigolvastalak benneteket, amit itt rosszalkodtatok, és csak lesek.
Jó pasikon osztoztok, mi?
Nekem hagytok valamit, hm?
És meg is tornáztatnátok?
Fertő!!! :))

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:08:10

@aggyistenbiri: Velem maga ne vigyorogjon mint a tejbetök. Megkapod az egyéni/személyes felmentésemet!

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:09:03

@Dogla: Ja de jó! Itt van Dogla, én mehetek :-)

nautilus64 2013.03.21. 22:13:14

@Pácsó Ármándó: sehova!köpönyegforgató! egyszer így, másszor úgy? Biri minden, mi? jó én hozzá vagyok szokva a hangulatjelekhez, ez van, ez kell szeretni!

nautilus64 2013.03.21. 22:16:02

szia Dogla! már hiányoztál! :) neked azt a pasit adom, akit csak akarsz :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:18:01

@Dogla: Mi aztán ugyan nem, csak azt hittük, hogy Ármándó az edződ.

Jó pasikon nem osztozunk, felosztottuk őket kapitánylánnyal, Nauuuuunak csak segítettünk őket beazonosítani.

Ármándó meg csak lógott velünk, és igyekezett (sikeresen) felkerülni a Rosszak Listájára.

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:20:18

@nautilus64: Azért szóltam neki a múltkor, hogy nálad használja, mert tudom igényled.

Lehet, hogy nincs is itt Dogla? Csak a macskája taposott rá véletlenszerűen a billentyűzetre? :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:22:13

@nautilus64: bocsikabocsika! naon sajnaa vaok, de le vagy szavazva! Nyauuuuuu is elengedte a hangulatjelek használatát, nem csak Ármándó Országos Haverom, hahh!
le a szmájlikkal :DDD
Esetleg ha Neked írok, csak akkor fogom használni ezentúl. Vaaagy...akkor sem :D
(de, neked mindig dobok majd)

nautilus64 2013.03.21. 22:22:27

mikor lesz már 800? :D

nautilus64 2013.03.21. 22:24:41

@aggyistenbiri: akkor nem használsz, ennyi, nem halok bele

802-re ajándék annak, aki még nem látta

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:25:09

@Pácsó Ármándó: lehet hogy ezt az avatart is a macskája készítette.

nautilus64 2013.03.21. 22:25:36

@Pácsó Ármándó: Dogla megijedt, hogy itt hagysz minket, ha ő itt van, ezért lelépett! vagy hajat mos...

nautilus64 2013.03.21. 22:26:35

@Dogla: nem rossz pasi, de meghagyom neked :)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:28:00

@nautilus64: Én még nem láttam, köszi Nau-t-ilus-64!

2013.03.21. 22:29:18

@nautilus64: Hajat szerdán és vasárnap mos :)

@aggyistenbiri: Ha lenne, minden nap a billentyűzeten tappancsolhatna, és naponta háromszor avatart cserélhetne :) De sajnos nincs macsekom. Esetleg a Tiédet lízingelhetnéd pár napra. Bár mondjuk múltkor is mondtad, hogy nem adod. Kár.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:30:36

@nautilus64: Hallo, ha megsértődtél, akkor megharagszom!
az utolsó előtti, orrszarvús teremtés melyik részben volt? nem ugrik be.

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:30:39

@Dogla: Tessék mán beszélgetni itten!

@aggyistenbiri: Ezen elmosolyodtam!

@nautilus64: Olyan kis szeszélyes nem?

nautilus64 2013.03.21. 22:32:15

@Dogla: jé, én is :) bár mostanában felborult a szerda, vasárnap koncepció :D

2013.03.21. 22:32:28

@Pácsó Ármándó: Akkor maradsz??

@nautilus64: Ez nagyon szuper! Nekem az utolsó fazon tetszik. De az atlétás az cudar. Neked??

nautilus64 2013.03.21. 22:33:31

@aggyistenbiri: én? megsértődni? nem, csak hisztizek! :D de egyébként azt csinálsz amit az eszed kiad (ahogy anyukám mondaná :) )

nyauuuuu 2013.03.21. 22:35:02

@aggyistenbiri: Amikor az oroszlánok gladiátorokat fogdostak össze. Megnézzem a számát is, vagy így már emlékszel rá? A szép fekete izmos srác volt ilyen orrszarvú.

nautilus64 2013.03.21. 22:36:29

@Dogla: a Kincsesmadár rajz gyönyörű, az tetszik a legjobban

2013.03.21. 22:37:18

@nyauuuuu: Az szuper rész volt. Ott tudtam, hogy végleg maradok a sorozat mellett :) De a fazonra én sem emlékeztem. Hát igen, a hogyvótírással a retinájába ég az embernek minden apró morzsa, ugye??

nautilus64 2013.03.21. 22:37:34

minden 100 kommentben kell azért Grimm téma is :D

2013.03.21. 22:37:55

@nautilus64: Tényleg, a is szuper!

nyauuuuu 2013.03.21. 22:38:30

@aggyistenbiri: Bár már megelőlegezted magadnak, de azért megerősítem: leborulván érveid előtt, fel vagy mentve. Én amúgy sem vagyok sértődős alkat, egy réges-régi fórumon úgy kaptam e-mailben figyelmeztetést valakitől, hogy vegyem már észre, hogy xy szántszándékkal sérteget folyamatosan, ne legyek már vele olyan kedves meg megértő. Viszont engem is rettentő sokszor félreértettek ezek nélkül a vackok nélkül, úgyhogy én már évekkel ezelőtt betörtem. A szarkazmus és az irónia olyan dolgok, amik hangsúllyal remekül érzékeltethetőek, de betűvel kevésbé.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:39:21

@nautilus64: Hisztizel??? És feleselsz??? Ármándó, egy elfenekelés kellene itten! Én lekötöm a 64 fős legénység figyelmét, te pedig intézkedj, légy szíves.
De fájjon is ám (kicsikét), ne csak paskolgatás legyen.

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:39:38

@Dogla: Egy kicsit.

Nekem felülről a 6. tetszik. Teljesen elvetemült a képe.

nyauuuuu 2013.03.21. 22:40:33

@aggyistenbiri: Megkerestem, még képet is lőttem anno róla, úgy tűnik, tudtam, hogy kérdés lesz később :).
hogyvolt.blog.hu/2012/04/30/grimm_1x12_veres_jatek

2013.03.21. 22:40:46

@aggyistenbiri: Biri Drága, a 64 fős legénység figyelmének lekötésében részt vehetnék? :))

2013.03.21. 22:42:38

@nyauuuuu: Azt látod, hogy kemény két komment van a linkelt hogyvót alatt? Én megjegyeztem valamit, Te válaszoltál :)) Ma már szinte hihetetlen, nem??

nautilus64 2013.03.21. 22:43:01

@aggyistenbiri: @Dogla: na azért csak óvatosan, szívós egy legénység, még ha már alszanak is :D

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:43:35

@nyauuuuu: Ezt éppen ma mondtam én is valakinek, hogy írásban azért erősen megcsappan a lehetőségek száma, hogy szándékunkat érzékeltessük.

nyauuuuu 2013.03.21. 22:44:52

Azért elmondanám, hatalmas csalódás, hogy abban a részben írd és mond, kettő komment van, az egyik az enyém, a másik Dogláé. Ti többiek, hol voltatok akkor?!

Mozgalom kell. Minden héten újranézünk egy-egy részt, és jól odakommentelünk a hogyvoltja alá. Ha így megy, akkor itt lesz vagy tízezer az új részig, a többieknél meg olyan is van, ahol nincs komment!

nyauuuuu 2013.03.21. 22:46:00

@Dogla: Nagy szellemek, épp ezt fejtegettem az előbb :). Csak te sokkal gyorsabb vagy. Actival helyett kénytelen leszek aactival 50+-t szedni lassan, hogy lépést tartsak veletek :).

nautilus64 2013.03.21. 22:47:09

@nyauuuuu: én benne vagyok, nosztalgiázzunk :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:47:13

@Dogla: A cél érdekében? nanáhogy! Milyen arányra gondoltál? :)

2013.03.21. 22:48:01

@nyauuuuu: És azt tudod-e, hogy az első rész első kommentjét ki írta?
Visszakerestem valamikor, úgy jöttem rá, hogy én :)

2013.03.21. 22:49:32

@aggyistenbiri: Testvéries osztozás??

nautilus64 2013.03.21. 22:50:00

@Dogla: @aggyistenbiri: de azért figyeljetek, Pácsó nem írt semmit :P velem van, nem veletek! (mármint csak remélem) vagy valaki figyeli és nem nyilatkozhat :D

2013.03.21. 22:51:27

@nautilus64: Veled van, ezt már rég tudjuk. De én sem vagyok ellened, csupán a legénységed egy részét foglalnám le :)

nautilus64 2013.03.21. 22:51:45

@aggyistenbiri: @Dogla: vagy csak indok kell, hogy lecsapjatok az embereimre?? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:51:48

@nyauuuuu: El sem hiszem, hogy volt ilyen. :) vissza kellene keresni arra az időre, amikor egymásra talált a csapat és elkezdtünk bandázni :)
(ezek a szmájlik most tényleg maguktól jöttek, jó érzésből, és valódi szeretetből mindannyiótok iránt).
de komolyan.

nautilus64 2013.03.21. 22:52:35

@Dogla: sejtettem! a legénységemre hajtatok! :D

2013.03.21. 22:52:39

@nautilus64: Mint fent említettem, igen :)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:52:40

@nautilus64: Nyilatkozhatok :-)
Nem akarok senki ellen lenni! :-)

nyauuuuu 2013.03.21. 22:53:27

@aggyistenbiri: @Dogla: @Pácsó Ármándó: @nautilus64: Na, akkor a házi feladat hétvégére megnézni a S01E01-et. Hétfőn este (a szokott időpontban) találkozunk az első rész alatt, és ott folytatjuk :).
Én meg elköszönnék, megyek alukálni. További jó legénység-lefogást és elfenekelést. Nau, szerintem Ármándó csak arra vár, hogy kezével a popsidat illethesse, szóval ne legyenek vérmes reményeid :).

2013.03.21. 22:54:08

@aggyistenbiri: Bandázás csak pár része van, bár a heti hogyvót miatt nyilván többnek tűnik. Ha visszanézed az évad elejét, látod, hogy még ott is bőven száz (vagy akár 50) alatt van a kommentek száma.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:55:35

@nautilus64: vagy csak gyáva nyílt színen megnyilatkozni :) van ilyen.
(magában meg már vigyorog és feni a fogát, ja nem, a kezét a fenekeléshez) :)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:55:40

@nyauuuuu: De hát miért mondasz ilyeneket te emberi psziché búvára? :-)

2013.03.21. 22:56:42

@nyauuuuu: Jó éjt!
A visszanézésben benne vagyok, de biztos a hogyvótja alatt akarunk beszélgetni? Ne maradjunk inkább itt? Hm?

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:57:09

Tessék mán mindenkinek frissíteni az írás előtt, mert lehet hogy az illető már válaszolt valamit.

nautilus64 2013.03.21. 22:57:27

@Dogla: de több hogyvolt alatt is beszélgettünk már, de ott még tényleg csak a Grimm-ről, akkor még nem offoltuk szét őket :D

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:58:21

@aggyistenbiri: Gyáva a térded kalácsa! Te, banánhal! :-)

nautilus64 2013.03.21. 22:58:35

@Dogla: pont az lenne a lényeg, hogy ott is legyen komment, mert itt lassan elérjük az 1000-et is

2013.03.21. 22:58:52

@nautilus64: Igen, igen. Azért nem volt annyi hozzászólás, mert nem offoltunk.

2013.03.21. 22:59:24

@nautilus64: Ezt értem. De itt olyan kényelmes. Meleg, megszokott, meg minden :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:59:37

@Dogla: de akkor még csak ismerkedett a banda egymással, szép óvatosan körbeszimatolt mindenki mindenkit, futottuk a köröket. Aztán hetek múlva már mindenki szabadon engedte magát, időnként gátlástalanul. Ja, nem, olyan nem volt.

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 23:00:04

@nautilus64: @Dogla: Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy egyesek mikortól vették a bátorságot, hogy ellenkezzenek velem! :-)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 23:00:53

@aggyistenbiri: Én még mindig visszafogom magam. Csak szólok!

nautilus64 2013.03.21. 23:01:22

@aggyistenbiri: és még akkor mások is voltak...

@Pácsó Ármándó: mire gondolsz ellenkezés kapcsán? mikor ellenkeztem én? :)

nyauuuuu 2013.03.21. 23:01:59

@Dogla: Jaj, hát pont az a lényeg! Mindenhol otthonos, ahol mi vagyunk. Ráadásul most megnéztem az első részt, összesen 11 komment van, és ebből egy csomó egész másról szól. Meg arról, hogy van, aki a 11. résznél adta fel. Pedig a 12 volt a fordulópont :).
Na, tanár néni felírja a táblára a házit, nehogy elfelejtsétek, aztán már tényleg eltűnök.
hogyvolt.blog.hu/2012/02/21/grimm_1x01_bevezeto_epizod

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 23:04:47

@nautilus64: Nem biztos, hogy te csak neked írtam. Mindtuggyukkiő!

nautilus64 2013.03.21. 23:05:12

@nyauuuuu: és még az is kiderült, hogy majdnem Gabba lett a hogyvolt író :D

2013.03.21. 23:06:23

@nautilus64: Ezen én is meglepődtem.
Jó az új avatarod :)

nautilus64 2013.03.21. 23:06:36

@Pácsó Ármándó: Ő az akit nem nevezünk a nevén :) Tudjukki :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 23:06:37

@Pácsó Ármándó: Egyébként tényleg, ez igaz. Más HV-ban szabadabb vagy :D

nautilus64 2013.03.21. 23:07:12

@Dogla: nagyon megtetszett ez a kép :)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 23:08:37

@aggyistenbiri: Melyikben Szemfüles?

@nautilus64: Hű, ez jó avi!!

nautilus64 2013.03.21. 23:30:08

@Dogla: @aggyistenbiri: @Pácsó Ármándó: elcsendesedtünk! mindenki bealszik lassan?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 23:32:43

@nautilus64: zenét hallgatok, de közben nézlek benneteket :)

nyauuuuu 2013.03.21. 23:33:59

@nautilus64: Csak halkan súgom meg: átmentek az első rész alá. Téged meg itt hagytak. Csúnyák, ugye? :(

nautilus64 2013.03.21. 23:34:13

@aggyistenbiri: én Rendőrakadémiát nézek, de szerintem ha ilyen aktívak maradunk, akkor elmegyek aludni :) holnap is lesz nap, jó fáradt leszek! jó volt beszélgetni! jó éjt!

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 23:35:14

@nautilus64: Én bealudtam, de Biri zenét hallgat itt mellettem :-)

nautilus64 2013.03.21. 23:35:20

@nyauuuuu: na neeeeee, ezért harag lesz ám! a kicsinek senki se szól???

2013.03.21. 23:39:18

@nautilus64: Ármi átment, én meg bekóstáltam, hogy hova szalad :)
Bocsi, azért tűntem el, mert megvenném az internetboltban az első évadot, de lelassult a bolt, újra kellett indítanom magam. Közben totál beálmosodtam.
Ha nem gond, elköszönök! Jó éjt mindenkinek!
@nyauuuuu: Látom csak nem bírsz aludni :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 23:40:48

@nautilus64: ki ne találd már, hogy elhagytunk, megkaptad Te is a házit nyauuuuu-tól, Dogiciccel egyből át is pattantunk.
@Pácsó Ármándó: pedig fejhallgatóztam, és nem is a hálóban, felébresztettelek? nem tudtam, hogy ilyen rossz alvó vagy, ne haragudj rám nagyon. Penge hallásod van, próbálom majd ezt is észben tartani.

nautilus64 2013.03.21. 23:47:50

én is lépek aludni, jó éjt mindenkinek! sziasztok!

Gabba 2013.07.02. 20:10:27

@nyauuuuu: még két nap és folyt.köv. !
(ugye?)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.02. 20:17:50

@Gabba: Hutt, az ÉN istenem áldjon meg! ha ezt a kommentet nem küldöd el, lemaradok. Végig azt hittem, hogy a 2-3 nap múlva esedékes esemény a blogtalitok lesz. Hála.

nyauuuuu 2013.07.02. 20:37:10

@Gabba: Bizonyám! Én már teljesen várom :).
@aggyistenbiri: Pedig már több helyen volt róla szó, hogy csütörtökön jön a folytatás. Nem figyelsz eléggé :D.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.02. 20:53:34

@nyauuuuu: nem, valóban nem. pont erre nem figyeltem, elaltatták a gyanakvásom, őszi kezdésről beszéltek.
újra kell néznem a legutolsó részeket, hogy frissítsem magam.

Pácsó Ármándó 2013.07.02. 20:58:01

@aggyistenbiri: Mert mindig csapongsz. Ez tudott! :-)

2013.07.02. 20:58:41

@aggyistenbiri: És ráadásul csütörtökön !) éjfél után adják, élmény lesz fennmaradni. Már ha TV-ben nézed.
Szerintem én is újra nézem, hiába láttam már egyszer.
És hát természetesen olvasom, amikor lesz hv.
Tényleg Főcica, Észlelés uccsó két rész hv jön majd, vagy most Grimm a téma?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.02. 21:03:07

@Pácsó Ármándó: most írtam, mert elaltatták a gyanakvásom az őszi kezdéssel, te gyagyás! :) széttéplek. tényleg, azért az egy brutál harc lenne, ha egyszer tigris és párduc összecsapna. vajon ki győzne? Micimackó.

Pácsó Ármándó 2013.07.02. 21:05:43

@aggyistenbiri: Már megint sok tesztoszteront ettél nyuszikám! :-)

nyauuuuu 2013.07.02. 21:14:40

@Dogla: Észlelés természetesen be lesz fejezve, hogy mikor megy adásba, az nem tőlem függ, de a kilencediket reményeim szerint még ma feltöltöm (több mint félig kész van már, és hosszú még az éjszaka :D), a tizediket meg csütörtökön. Szóval mire Grimm lesz, addigra épp végére érek :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.02. 21:19:31

@nyauuuuu: @Pácsó Ármándó: mi a SzentSzőr már ez? több fronton támadnak, többen és több poszt alatt? mivan? céltábla van a homlokomon? (nem, nem a seggemen, mert sosem fordítok hátat!)
:)

2013.07.02. 21:25:31

@Pácsó Ármándó: Hát ha ennyire cuki nyuszi, megeszem a sapkámat :)

Pácsó Ármándó 2013.07.02. 21:27:56

@aggyistenbiri: Csak régen foglalkoztam már veled :-)

nyauuuuu 2013.07.02. 21:30:36

@aggyistenbiri: Igyekszünk gondoskodni a kielégítő szórakoztatásodról :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.02. 21:34:01

@Pácsó Ármándó: @nyauuuuu: egyáltalán nem vagytok aranyosak :D velem igazán nem kell foglalkozni, folyton belém köttök. Ez valami kézimunka szakkör?

nyauuuuu 2013.07.05. 01:03:04

Bár valszeg én vagyok az egyetlen, aki "élőben" nézi, szeretném megjegyezni, hogy a manóba, a manóba és még egyszer: a manóba. Tök álmosan ültem le megnézni, úgy voltam vele, hogy ha elalszom rajta, akkor sincs gond, majd ha írom, megnézem - erre totál felébredtem, és ezer a pulzusom, és teljesen felpörögtem. Ez egy naggggggyon jó rész volt!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.05. 06:10:48

@nyauuuuu: délután loholok haza és jól megnézem, és remélem jóóól ki is tárgyalhatjuk. de jó lesz!:)

Pácsó Ármándó 2013.07.05. 06:12:15

@nyauuuuu: Csatlakozom! Én is éltem mikor néztem és nagyon, de nagyon jó rész volt! Monroe szuper, Rozálka tündéri és a többiek is éltek. Még Julis is megmozdult :-)

2013.07.05. 07:19:32

@nyauuuuu: @aggyistenbiri: @Pácsó Ármándó: És ez még csak a kezdet! Szerintem én is visszanézem, hogy ki tudjuk fecsegni. Meg hát majd visszaolvasom, ugye :)

nautilus64 2013.07.05. 09:05:00

@aggyistenbiri: én szeretlek, nem támadlak! :)

nézmár Dogla! tied a 900. komment :D

nyauuuuu 2013.07.05. 09:53:23

@aggyistenbiri: @Pácsó Ármándó: Jézusom, ti kinyitjátok a szemeteket és máris nyúltok a géphez? :)
Kitárgyalást szerintem tartogassuk az adott poszt alá, ha lehet. Nagyon fogok igyekezni vele.

Pácsó Ármándó 2013.07.05. 10:58:32

@nyauuuuu: Te meg le sem fekszel, csak a számítógép, csak a számítógép. Nálam két lehetőség közül választhatsz: 1, Mikor felkelek munkába indulás előtt megnézem a környék időjárását a neten
2, Piri felkeltett, hogy "Tigrisem nézd már, Nyauuuuu írt a grimmhez"! :-)

nautilus64 2013.07.05. 21:40:59

@Pácsó Ármándó: nyauuuuu éberen figyeli minden megmozdulásunkat :)

nautilus64 2013.07.05. 22:07:42

@Pácsó Ármándó: alszik azért néha szerintem :D

nyauuuuu 2013.07.05. 23:12:28

@nautilus64: @Pácsó Ármándó: Nem is. Sokat alszom, csak mivel nem kelek hajnalban, ezért sokáig fennmaradhatok. Viszont ezért tudok gyorsan grimmet írni nektek :D.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.06. 09:08:43

@nyauuuuu: @Pácsó Ármándó: semmi pánik, majd itt kommenteljük az újat is, gond egy szál se. akkor kezdem is :DDDD
(á, nem is, kivételesen szót fogadok nyaunak, igaz hogy belebetegszem, de ne izgasson senki se)

nautilus64 2013.07.06. 11:50:38

@nyauuuuu: Pácsó szerint nem elég gyorsan... :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.06. 12:03:14

@nautilus64: irtó kíváncsi leszek a feltöltött képekre, mivel lelkileg elég megterhelő rész volt ez számomra, és tartok tőle, hogy nyau tovább fog majd kínozni. szólni nem mertem neki előre, mert nyúl vagyok és ha ő mondja...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.06. 12:05:35

@aggyistenbiri: sejtettem.
holnap hajnal 3.20-kor lesz az ébresztés, tigris. reggelit felejtsd el. a kávét is.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.06. 12:10:45

@Pácsó Ármándó: 12:05:35 hozzászólás neked szólt. ez tudott.

nyauuuuu 2013.07.06. 13:41:23

@aggyistenbiri: Tudom, hogy nyúl vagy. Mondd, milyen képeket akarsz/nem akarsz? Ugyan már majdnem kész vagyok, de a kedvedért csinálok másmilyeneket, ha azok nem felelnek meg, amiket lőttem. A nyusziknak mindent :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.06. 13:49:02

@nyauuuuu: micsoda??? még nem vagy kész vele? Tudod mit, nem is szólok bele, menjen minden kép, amiket kiválasztottál, és majd jól megmondom a magamét.
Mikorra időzíthetem?

nyauuuuu 2013.07.06. 13:55:38

@aggyistenbiri: Nem, még nem vagyok kész vele. Írod inkább te? A magamét megmondani én is biztos gyorsan és hatékonyan tudnám :).

A hogyvoltokat én csak írom, a blogot nem én szerkesztem, úgyhogy fogalmam sincs, mikorra kerül adásba. Egyszer csak :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.06. 14:10:26

@nyauuuuu: Te kezdted írni, és jól is van ez így. Tökéletes. Ugye nem kell megint és újra mosakodnom amiatt, hogy nem használok szmájlikat, és időként el is felejtem kipakolni, mert ismerjük már annyira egymást?

Pácsó Ármándó 2013.07.06. 15:53:14

@nautilus64: Hát nem, de szerintem a hogyvoltokat Nyauuuuu csak írja, a blogot nem ő szerkeszti, úgyhogy fogalma sincs, mikorra kerül adásba. Egyszer csak. :-)

@aggyistenbiri: Ne ébreszd fel az alvó tigrist, csak ha felkészültél a következményekre. [:-)]

@nyauuuuu: Hát ha lehet még kérni, akkor Monroe&Rozálka és Miss Schade kép legyen benne. FR csak átváltozva :-)

nyauuuuu 2013.07.06. 17:37:23

@Pácsó Ármándó: Elkéstél a kívánsággal, már "leadtam" :). Monroe+Rozálka együtt, Rozálka külön van, viszont FR átváltozva és anélkül is (összesen négyszer a különböző fényképeken), mivel nagy rajongótábort tud maga mögött :). Adalind most kimaradt, ami alá kommentelünk, ott épp elégszer szerepel. Van viszont több Nick is, meg még Julis is kapott képet. És Monroe külön is. Ja, és az egyetlen új állatka is szerepel. Próbáltam mindenkinek a kedvére tenni :). (Ja nem, Hank és Wu egyáltalán nincs, de majd legközelebb.)

nautilus64 2013.07.06. 17:45:44

@nyauuuuu: minden képért és az új hogyvoltért is köszönet előre (Nick-esekért és Monroe-ért meg főképp) :)

nyauuuuu 2013.07.07. 10:39:56

@nautilus64: Nézz e-mailt, légy szíves, és írj választ, kérlek. Köszönöm!

nyauuuuu 2013.07.07. 10:41:32

Ha valakit a read-only üzemmódban működő rajongók közül érdekel a Grimm-találkozó, legyen szíves sürgősen írjon nekem üzenetet. Vagy a bloghu-n keresztül, vagy regisztráció hiányában a nyauuuuu (öt darab u van benne) kukuc g m a i l pont komra. Köszönöm.

W.Jack. 2013.07.07. 19:05:19

@nyauuuuu: Előre elkezdek mosakodni: ha a helyzet ilyen marad, akkor úgy érkezek a talira, hogy az új évad abszolút nézetlen lesz még részemről, de majd meséltek akkor :)

Pácsó Ármándó 2013.07.07. 19:44:24

@nughop: A hogyvoltokat elolvasod majd előtte?

W.Jack. 2013.07.07. 20:46:25

@Pácsó Ármándó: Ha lesz(nek) addig, akkor természetesen. Engem nem zavar, ha előbb olvasom, és utána látom :)
A (momentán) korlátozottan rendelkezésre álló szabadidőmet a gyerkőccel töltöm, amibe belefér az olvasás, vagy a bánya megnézése vele együtt, de a Grimmek nézése már semmiképpen :)

Gabba 2013.07.08. 22:49:41

mivel nyauuu szabadságolta magát, jelzem helyette, hogy a poszt kedden 13:00-kor fog kijönni
süti beállítások módosítása