Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 2x12 - Boszorkányság

2013. február 26. 15:00 - nyauuuuu

Az idézet a Brémai muzsikusokból való, a rabló beszámolója a szörnyűséges boszorkányról, és végre, ez már valóban Grimm, ráadásul a jól ismertek közül. A nyitójelenet az előző rész zárója, Monroe kilép a hátsó szobából, főrendőr és Juliette csókolóznak, majd a dúvad finom torokköszörülésére kibontakoznak egymásból. Julis felismeri Eddie-t, és hanyatt-homlok elrohan, miközben egy talpig feketébe öltözött motoros ered a nyomába. A teljesen értetlen főrendőr ugyanígy jár. Luxusmernyó áll meg egy hotel előtt, szép lábú, piros cipős nő száll ki belőle, mögé sorakozik egy égetett tenyerű muksó, és mennek felfelé. Főrendőr berongyol a kapitányságra, Wu és Nick beszélnének vele, de ő épp most nem ér rá. Sebaj, Nicknek csörög a zsebe, előbb Juliette hívja, az esti programjáról érdeklődik, merthogy szeretne vele személyesen beszélni. Rögtön ezután Monroe kéri meg nyomozónkat, hogy ugorgyék már be hozzá egy kis csevejre, mielőtt hazamegy, mert fontosat akar mondani. A fekete ruhás motorosok odaérnek a hotel elé, nekik is épp ott van dolguk. A tenyerekbe égetett rombuszok szolgálnak azonosításul, így jutnak be az egyik szobába. És ki várja őket ott a kérdéseivel? Igen, bizony, a mi jó Adalindunk visszatért.

01.jpg

Nick felteszi a kérdést Monroe-nak: nos? Szegény jó dúvad, eleinte próbál terelni, össze-vissza beszél, de aztán csak kiböki: látta Juliette-et csókolózni valakivel. De nem ismeri a részleteket, és lehet, hogy csak lélegeztette szájból szájba. Nick totál kiakad, van ott pillarebegtetés, sóhajtozás és végül elszánt arckifejezés. Monroe nem zárná ki a lehetőséget, hogy ez csak Adalind varázslatának a mellékterméke, de Nicket ez nem hatja meg, eltökélten elrohan, gondolom, a tiszta vízért a pohárba. Főrendőr Juliette-tel telefonál, szerinte el kell ezt intézni, míg a leányzó igyekszik magyarázni a babaruhát, hiszen ismeri Monroe-t, aki Nick barátja, ezért rohant el szó nélkül. Viszont azt akarja, hogy a főrendőr iránt táplált érzései múljanak végre el, és legyen minden olyan, mint rég, bár nem emlékszik rá, hogy az milyen. Leteszi, mert érkezik Nick. Aki erősen elszánt, ahogy az egy Grimmhez illik. Julis in medias res közli, hogy beleszeretett egy másik férfiba, bár nem tudja, hogy miért. De kezd beleőrülni. A nyomozó nem veti le önmagát, az érdekli, ki az a férfi. Mivel Juliette csak terel, így meggondolja magát, és inkább nem akarja tudni, mert már nem tartozik rá – majd angolosan távozik.

Kopognak Monroe ajtaján – én azt gondolnám, Nick menekült hozzá, de –, Juliette kér bebocsátást. A fene tudta, hogy ők ilyen nagy barátok. Merthogy ő meg akarja magyarázni. Főrendőr liftbe száll, de a két randa motoros is melléugrik. A tenyérkéjük itt is azonosítja őket, mert főrendőr rögtön arról érdeklődik, hogy mit akarnak. Hank valami mikrós kaját melegít, mikor kopognak. Ajtót nyit, és velünk együtt ő is csodálkozik, hogy Adalind áll az ajtóban. Folytatnak némi társalgást, a nőci ártatlan arccal bocsánatot kér, Hank meg gyanakszik. Felemlítődik Adalind anyukája, a nőcske azt pedzegeti, lehetett-e Nicknek köze a meggyilkolásához, Hank meg kötve hiszi. Szőkeség feltűnően gyorsan elbúcsúzik (az egész párbeszéd az ajtóban zajlott), mire Hank bemegy, és nyúlna a telefonjáért, hogy Nicknek beszámoljon. Nem jut el idáig, két vadászkopó veti rá magát, elég esélytelennek néz ki.

02.jpg

Adalind besétál a két feketeruhás által őrzött főrendőrhöz, és örül, hogy láthatja. Sean ezt majdnem elhiszi, főleg, hogy a nő a betegségén csúfolódik. Aztán a tesóra terelődik a szó, aki egyszerűen csak 48 órát ad, hogy megszerezze a kulcsot, mert ha nem, akkor elmondják Nicknek, ki is valójában a százados, meg hogy korábban Marie néni életére tört. Ezzel távoznak, otthagyva főrendőrt a gondolataival. Nick a lakókocsijában ébredezik, Wu telefonál, hogy Hanket agyba-főbe verték előző este, a lakását feldúlták. Hank szerint ketten voltak, talán többen, és betörők lehettek. Nick indul a kórházba. Julis, úgy tűnik, Monroe-nál aludt, mert még reggel is ott beszélgetnek. A nő valójában azért ment pont hozzá, mert még mindig nem hagyja nyugodni, hogy mi is történt a kóma előtti estén, és szeretné, ha ezt Monroe mondaná el neki. Mivel Nick ugye, megmondta, hogy úgysem értené meg. Monroe is húzódozik, végül annyit árul el, hogy Nick szerint Juliette-et megmérgezték, hogy vele kicsesszenek. Csak szeretné megvédelmezni szíve hölgyét az ilyen atrocitásoktól. Julisnak viszont elege van a védelemből, meg abból, hogy folyton sötétben kell tapogatóznia. Viszont hálás Monroe-nak, nem akarja belerángatni a kettejük konfliktusába, úgyhogy inkább távozik.

03.jpg

Hank felébred a kórházban, persze Nick ott van mellette. Próbálna adatokat szeretni a támadásról, de a társa nem nagyon tud részleteket. Elmondja viszont Adalind látogatását. Ebből Nick rögtön leveszi, hogy a boszi az ő kulcsáért jött, sőt, azt is, hogy azért verette meg a csokifiút, hogy ne legyen útban, mikor leszámol Nickkel. Főrendőr egy kopasz úrral társalog franciául, kiderül, hogy megölték a szép pszichopata tekintetű sofőrt, Gustavót, mert Eric (a tesó) intézkedik. És hogy legyen óvatos. Kopaszka meg majd jelentkezik, ha többet tud. Ennek persze kicsi a valószínűsége, mert ahogy leteszi a telefont, egy kopó veti rá magát. Nick ront be főrendőrhöz, beszámol Hankről meg Adalindról. Megbeszélik, hogy elő kell keríteni a nőt. Nick kiadja a feladatot Wu-nak, majd felveszi Monroe-nak a telefont. A dúvad a Juliette-tel kapcsolatos fejleményekbe avatja be, majd dob egy hátast, mikor meghallja, hogy Adalind visszajött. Nick szeretné, ha Julis Eddie-nél maradhatna, így mikor meghallja, hogy már elment, rém idegbeteggé válik. Szerinte lehet, hogy megint a nője a célpont. Azonnal hívni is kezdi, de Julis épp elfelé készül a házából, úgyhogy kinyomja. Kinyitja az ajtót, és na ki áll ott? Hát persze, hogy Adalind.

04.jpg

Nick hazaér, Julis sehol. Körbejárja az egész házat, miközben a nyitva hagyott ajtón egy bakancsos illető óvakodik be. Nick pisztolyt ránt, és majdnem lelövi – Monroe-t. Megtárgyalják, hogy a nő nincs meg, és hogy nem veszi fel – mire Nick ismét próbálkozik. Julis viszont Adalinddal kávézgat, úgyhogy megint nem veszi fel. Adalind részvéttől csöpögve érdeklődik aziránt, hogy vajon az álompár min zördült össze annyira, hogy még a telefont se veszi fel Julis. Nem kicsit elégedetten veszi tudomásul, hogy a praktikái mennyire jól működnek. Azért leadja Juliette-nek a nagy szöveget, nem végződött jól a kapcsolata Hank-kel, ezért Európáig meg sem állt bánatában. Szerencsére kapott munkát egy bécsi családnál, de ott tudta meg azt is, hogy a kedves mamát meggyilkolták. Némi részvét-nyilvánítás után megkérdezi: esetleg Juliskának van valaki más? Arra a válaszra, hogy a helyzet bonyolult, olyan szélesen vigyorog, hogy alig fér el az arcán.

05.jpg

Wu megtalálta a repülőt, amivel Adalind érkezett, de szállodai szoba nincs a nevén. Nick viszont azt szeretné, ha bemérné Juliette mobilját. Főrendőr meg vele akar beszélni, úgyhogy befárad az irodájába. Mikor vészjósló arccal közli, hogy „beszélnünk kell”, én bizony azt reméltem, hogy elmondja az egész hercegesdi-csókosdi-tesósdi ügyet úgy, ahogy van, elvégre Nick értelmes fiú, biztos megérti, és így nem lenne zsarolható sem, de persze nincs ennyi esze. Julisról érdeklődik, mert látja, hogy Nick nincs jól, és megkérdezi, szeretne-e beszélni róla. Mikor Nick mond pár szót, gyönyörű közhellyel válaszol, miszerint ezek a dolgok néha maguktól megoldódnak. Wu érkezik, Juliette a Java-ban van. Tényleg ott ül, és nagy lendülettel magyarázgatja Adalindnak, hogy mi mindenre emlékszik, és mire nem. Adalind épp ráfordul az őt érdeklő témára (lakókocsi), mikor Julis végre felveszi a telefonját. Előbb kiakad azon, hogy Nicket miért érdekli az ő teázása, majd mikor megtudja, hogy Adalindot keresi, inkább odaadja neki a kagylót. Adalind az anyja haláláról érdeklődik, és szívélyesen invitálja a nyomozót, hogy ugorjon be ő is egy kávéra. Leteszi, és azzal a lendülettel tovább érdeklődik a lakókocsiról, Julis meg simán elárulja, hogy egy telepen van. Ekkor egy halom rendőrautó érkezik, Adalind-ot Wu letartóztatja.

06.jpg

Juliette hevesen vitatkozik Nick-kel, nem érti, mire fel az őrizetbe vétel, és amúgy is, Adalind itthon sem volt. Szerinte Nick kihasználta őt, a nyomozó szerint meg csak féltette a nőjét. Julis hangos „ne fárassz már!” kiáltással elviharzik, és képes elmenni főrendőr mellett úgy, hogy nem ugranak egymásnak, nyilván nagyon dühös. Főrendőr odamegy a rendőrautóban üldögélő Adalind-hoz, hogy beszéljen vele. A párbeszédből kiderül, hogy a szőkeség maga akart őrizetbe kerülni, úgy gondolja, ott lesz a leginkább biztonságban. Mert hát hogy is nézne ki, ha meghalna a zárkában, és vele amúgy sem teheti meg főrendőr, amit Kimurával, szóval a százados kénytelen lesz megvédeni őt. Eddie Hank lakására ér, szaglászni kezd, maga elé suttogja: vadászkopók.

07.jpg

Nick kihallgatja Adalind-ot. alibit akar az anyja halálának időpontjára. Adalind Bécsben volt akkor, az anyjával való viszonya meg hol ilyen, hol olyan volt. Nekiáll gúnyolódni azon, hogy Juliette már más férfival vigasztalódik, de Nick csak rezzenéstelen arccal kérdez tovább. A szőke úgy tesz, mintha nem tudná, hogy Hank kórházba került. Nick még megkérdezi, hol szállt meg, ennek révén azt is megtudja, milyen vállalatnak dolgozik Adalind. A nőcske hirtelen vált, és az addigi negédeskedésből komolyra fordít: kell a kulcs, és passz, minden erre megy ki. Nick felpattan és kimegy, arra sem válaszol, hová lett Adalind cicusa. Főrendőr is hallotta a párbeszédet a tükör mögül, így rá is kérdez Nicknél a kulcsra, de persze a Grimm nem fogja kiadni magát csak úgy.

08.jpg

Nick a vállalatnak néz utána, ahol a nő dolgozik, mikor Monroe hívja. Megtárgyalják, hogy vadászkopók, meg hogy az egész az Árulók műve. Ezt erősíti, hogy Adalindot a királyi családok küldték, mert annál a vállalatnál dolgozik, amelyik ideszállíttatta a kardfogút. Nick megkéri Monroe-t, hogy nézze meg magának a csaj szállodai szobáját. Főrendőr a bekasztlizott Adalinddal társalog, és némi pengeváltás után megtudja tőle a lakókocsit, amennyit Julisból sikerült kiszedni róla. Főrendőr gyorsan ki is adja az utasítást, hogy azonnal keressék meg. Monroe bekopogtat a kétszáztizenkettesbe, idióta arccal Leroyt keresi. Az ott lévő kopó nem sokat teketóriázik, közli, hogy rossz helyre jött, és rácsukja az ajtót. Nick elmegy a lakókocsiba, és magához veszi az addig jól elrejtett kulcsot. Monroe csörög, hogy a két vadászkopót találta a szobában, akik megverték Hanket, de szag alapján többen is lehetnek. Nick odamegy, de előbb felszerelkezik a fegyverszekrényéből.

09.jpg

Eddie a leroyos szöveget erőltetve csak bemegy a szobába, végigszámlálja a vadászkopókat, és jól felhívja magára a figyelmet. A kopók kidobják a szobából, majd kis tanácskozás után mennek ők is utána. Monroe valami jól elhagyatott helyre csalja őket, ahol már Nick várja. A négy kopó ki szeretné nyírni szegény dúvadat, de a nyomozó most nem rendőrként van jelen a szituban, a szögecses bézbólütőjével elég hatásosan érvel. Megfektetik mind a négyet, majd az egyetlen nőstény vadászkopót kezdi el faggatni, hogy Adalind kinek dolgozik. Mielőtt a csaj válaszolna (pedig akar), a kevéssé elkábított társa torkon harapja. Gyorsan kizsebelik az összes kopót, Monroe aranyosan elviccelődik azon, hogy minden bizonyítékot és a gyilkos fegyvert is neki kell elrejtenie. Nick berongyol Adalindhoz a zárkába, felelősségre vonja, amiért a családoknak dolgozik. A szőke nem is tagad semmit, sőt, meglebegteti, hogy tudja, ki a portlandi herceg, de sajnos nem mondhatja el, csak a kulcsért cserébe.

11.jpg

Julis birbitéli maga mellett az üres kispárnát, de nem örül, mikor Nick benyit. Pedig a Grimm nagyon határozottan azt közli, hogy nem alszik többet a kanapén. Julis viszont azt nem engedi, hogy mellette aludjon, viszont Nick erre nem is vágyik: csak a cuccaiért jött, mert elköltözik (végre!). Monroe már berendezte neki a vendégszobát. A dúvad hosszas rákészülés után kiböki: tudja, ki Julis szerelme. Merthogy hetekkel ezelőtt felvette, ahogy a százados nyilatkozott a tévében, és bizony, ő a keresett figura. Nick ledöbben, Főrendőr pedig megáll a lakókocsi előtt. Itt a vége, fuss el véle, fél év múlva találkozunk. Addig is mindenféle bónusz-képek, mindenkinek, akit illet.

nickbonusz.jpg

frbónusz.jpg

monroebonusz.jpg

10.jpg

Címkék: grimm
932 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:47:13

@Dogla: A cél érdekében? nanáhogy! Milyen arányra gondoltál? :)

2013.03.21. 22:48:01

@nyauuuuu: És azt tudod-e, hogy az első rész első kommentjét ki írta?
Visszakerestem valamikor, úgy jöttem rá, hogy én :)

2013.03.21. 22:49:32

@aggyistenbiri: Testvéries osztozás??

nautilus64 2013.03.21. 22:50:00

@Dogla: @aggyistenbiri: de azért figyeljetek, Pácsó nem írt semmit :P velem van, nem veletek! (mármint csak remélem) vagy valaki figyeli és nem nyilatkozhat :D

2013.03.21. 22:51:27

@nautilus64: Veled van, ezt már rég tudjuk. De én sem vagyok ellened, csupán a legénységed egy részét foglalnám le :)

nautilus64 2013.03.21. 22:51:45

@aggyistenbiri: @Dogla: vagy csak indok kell, hogy lecsapjatok az embereimre?? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:51:48

@nyauuuuu: El sem hiszem, hogy volt ilyen. :) vissza kellene keresni arra az időre, amikor egymásra talált a csapat és elkezdtünk bandázni :)
(ezek a szmájlik most tényleg maguktól jöttek, jó érzésből, és valódi szeretetből mindannyiótok iránt).
de komolyan.

nautilus64 2013.03.21. 22:52:35

@Dogla: sejtettem! a legénységemre hajtatok! :D

2013.03.21. 22:52:39

@nautilus64: Mint fent említettem, igen :)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:52:40

@nautilus64: Nyilatkozhatok :-)
Nem akarok senki ellen lenni! :-)

nyauuuuu 2013.03.21. 22:53:27

@aggyistenbiri: @Dogla: @Pácsó Ármándó: @nautilus64: Na, akkor a házi feladat hétvégére megnézni a S01E01-et. Hétfőn este (a szokott időpontban) találkozunk az első rész alatt, és ott folytatjuk :).
Én meg elköszönnék, megyek alukálni. További jó legénység-lefogást és elfenekelést. Nau, szerintem Ármándó csak arra vár, hogy kezével a popsidat illethesse, szóval ne legyenek vérmes reményeid :).

2013.03.21. 22:54:08

@aggyistenbiri: Bandázás csak pár része van, bár a heti hogyvót miatt nyilván többnek tűnik. Ha visszanézed az évad elejét, látod, hogy még ott is bőven száz (vagy akár 50) alatt van a kommentek száma.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:55:35

@nautilus64: vagy csak gyáva nyílt színen megnyilatkozni :) van ilyen.
(magában meg már vigyorog és feni a fogát, ja nem, a kezét a fenekeléshez) :)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:55:40

@nyauuuuu: De hát miért mondasz ilyeneket te emberi psziché búvára? :-)

2013.03.21. 22:56:42

@nyauuuuu: Jó éjt!
A visszanézésben benne vagyok, de biztos a hogyvótja alatt akarunk beszélgetni? Ne maradjunk inkább itt? Hm?

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:57:09

Tessék mán mindenkinek frissíteni az írás előtt, mert lehet hogy az illető már válaszolt valamit.

nautilus64 2013.03.21. 22:57:27

@Dogla: de több hogyvolt alatt is beszélgettünk már, de ott még tényleg csak a Grimm-ről, akkor még nem offoltuk szét őket :D

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:58:21

@aggyistenbiri: Gyáva a térded kalácsa! Te, banánhal! :-)

nautilus64 2013.03.21. 22:58:35

@Dogla: pont az lenne a lényeg, hogy ott is legyen komment, mert itt lassan elérjük az 1000-et is

2013.03.21. 22:58:52

@nautilus64: Igen, igen. Azért nem volt annyi hozzászólás, mert nem offoltunk.

2013.03.21. 22:59:24

@nautilus64: Ezt értem. De itt olyan kényelmes. Meleg, megszokott, meg minden :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 22:59:37

@Dogla: de akkor még csak ismerkedett a banda egymással, szép óvatosan körbeszimatolt mindenki mindenkit, futottuk a köröket. Aztán hetek múlva már mindenki szabadon engedte magát, időnként gátlástalanul. Ja, nem, olyan nem volt.

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 23:00:04

@nautilus64: @Dogla: Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy egyesek mikortól vették a bátorságot, hogy ellenkezzenek velem! :-)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 23:00:53

@aggyistenbiri: Én még mindig visszafogom magam. Csak szólok!

nautilus64 2013.03.21. 23:01:22

@aggyistenbiri: és még akkor mások is voltak...

@Pácsó Ármándó: mire gondolsz ellenkezés kapcsán? mikor ellenkeztem én? :)

nyauuuuu 2013.03.21. 23:01:59

@Dogla: Jaj, hát pont az a lényeg! Mindenhol otthonos, ahol mi vagyunk. Ráadásul most megnéztem az első részt, összesen 11 komment van, és ebből egy csomó egész másról szól. Meg arról, hogy van, aki a 11. résznél adta fel. Pedig a 12 volt a fordulópont :).
Na, tanár néni felírja a táblára a házit, nehogy elfelejtsétek, aztán már tényleg eltűnök.
hogyvolt.blog.hu/2012/02/21/grimm_1x01_bevezeto_epizod

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 23:04:47

@nautilus64: Nem biztos, hogy te csak neked írtam. Mindtuggyukkiő!

nautilus64 2013.03.21. 23:05:12

@nyauuuuu: és még az is kiderült, hogy majdnem Gabba lett a hogyvolt író :D

2013.03.21. 23:06:23

@nautilus64: Ezen én is meglepődtem.
Jó az új avatarod :)

nautilus64 2013.03.21. 23:06:36

@Pácsó Ármándó: Ő az akit nem nevezünk a nevén :) Tudjukki :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 23:06:37

@Pácsó Ármándó: Egyébként tényleg, ez igaz. Más HV-ban szabadabb vagy :D

nautilus64 2013.03.21. 23:07:12

@Dogla: nagyon megtetszett ez a kép :)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 23:08:37

@aggyistenbiri: Melyikben Szemfüles?

@nautilus64: Hű, ez jó avi!!

nautilus64 2013.03.21. 23:30:08

@Dogla: @aggyistenbiri: @Pácsó Ármándó: elcsendesedtünk! mindenki bealszik lassan?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 23:32:43

@nautilus64: zenét hallgatok, de közben nézlek benneteket :)

nyauuuuu 2013.03.21. 23:33:59

@nautilus64: Csak halkan súgom meg: átmentek az első rész alá. Téged meg itt hagytak. Csúnyák, ugye? :(

nautilus64 2013.03.21. 23:34:13

@aggyistenbiri: én Rendőrakadémiát nézek, de szerintem ha ilyen aktívak maradunk, akkor elmegyek aludni :) holnap is lesz nap, jó fáradt leszek! jó volt beszélgetni! jó éjt!

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 23:35:14

@nautilus64: Én bealudtam, de Biri zenét hallgat itt mellettem :-)

nautilus64 2013.03.21. 23:35:20

@nyauuuuu: na neeeeee, ezért harag lesz ám! a kicsinek senki se szól???

2013.03.21. 23:39:18

@nautilus64: Ármi átment, én meg bekóstáltam, hogy hova szalad :)
Bocsi, azért tűntem el, mert megvenném az internetboltban az első évadot, de lelassult a bolt, újra kellett indítanom magam. Közben totál beálmosodtam.
Ha nem gond, elköszönök! Jó éjt mindenkinek!
@nyauuuuu: Látom csak nem bírsz aludni :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.21. 23:40:48

@nautilus64: ki ne találd már, hogy elhagytunk, megkaptad Te is a házit nyauuuuu-tól, Dogiciccel egyből át is pattantunk.
@Pácsó Ármándó: pedig fejhallgatóztam, és nem is a hálóban, felébresztettelek? nem tudtam, hogy ilyen rossz alvó vagy, ne haragudj rám nagyon. Penge hallásod van, próbálom majd ezt is észben tartani.

nautilus64 2013.03.21. 23:47:50

én is lépek aludni, jó éjt mindenkinek! sziasztok!

Gabba 2013.07.02. 20:10:27

@nyauuuuu: még két nap és folyt.köv. !
(ugye?)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.02. 20:17:50

@Gabba: Hutt, az ÉN istenem áldjon meg! ha ezt a kommentet nem küldöd el, lemaradok. Végig azt hittem, hogy a 2-3 nap múlva esedékes esemény a blogtalitok lesz. Hála.

nyauuuuu 2013.07.02. 20:37:10

@Gabba: Bizonyám! Én már teljesen várom :).
@aggyistenbiri: Pedig már több helyen volt róla szó, hogy csütörtökön jön a folytatás. Nem figyelsz eléggé :D.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.02. 20:53:34

@nyauuuuu: nem, valóban nem. pont erre nem figyeltem, elaltatták a gyanakvásom, őszi kezdésről beszéltek.
újra kell néznem a legutolsó részeket, hogy frissítsem magam.

Pácsó Ármándó 2013.07.02. 20:58:01

@aggyistenbiri: Mert mindig csapongsz. Ez tudott! :-)

2013.07.02. 20:58:41

@aggyistenbiri: És ráadásul csütörtökön !) éjfél után adják, élmény lesz fennmaradni. Már ha TV-ben nézed.
Szerintem én is újra nézem, hiába láttam már egyszer.
És hát természetesen olvasom, amikor lesz hv.
Tényleg Főcica, Észlelés uccsó két rész hv jön majd, vagy most Grimm a téma?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.02. 21:03:07

@Pácsó Ármándó: most írtam, mert elaltatták a gyanakvásom az őszi kezdéssel, te gyagyás! :) széttéplek. tényleg, azért az egy brutál harc lenne, ha egyszer tigris és párduc összecsapna. vajon ki győzne? Micimackó.

Pácsó Ármándó 2013.07.02. 21:05:43

@aggyistenbiri: Már megint sok tesztoszteront ettél nyuszikám! :-)

nyauuuuu 2013.07.02. 21:14:40

@Dogla: Észlelés természetesen be lesz fejezve, hogy mikor megy adásba, az nem tőlem függ, de a kilencediket reményeim szerint még ma feltöltöm (több mint félig kész van már, és hosszú még az éjszaka :D), a tizediket meg csütörtökön. Szóval mire Grimm lesz, addigra épp végére érek :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.02. 21:19:31

@nyauuuuu: @Pácsó Ármándó: mi a SzentSzőr már ez? több fronton támadnak, többen és több poszt alatt? mivan? céltábla van a homlokomon? (nem, nem a seggemen, mert sosem fordítok hátat!)
:)

2013.07.02. 21:25:31

@Pácsó Ármándó: Hát ha ennyire cuki nyuszi, megeszem a sapkámat :)

Pácsó Ármándó 2013.07.02. 21:27:56

@aggyistenbiri: Csak régen foglalkoztam már veled :-)

nyauuuuu 2013.07.02. 21:30:36

@aggyistenbiri: Igyekszünk gondoskodni a kielégítő szórakoztatásodról :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.02. 21:34:01

@Pácsó Ármándó: @nyauuuuu: egyáltalán nem vagytok aranyosak :D velem igazán nem kell foglalkozni, folyton belém köttök. Ez valami kézimunka szakkör?

nyauuuuu 2013.07.05. 01:03:04

Bár valszeg én vagyok az egyetlen, aki "élőben" nézi, szeretném megjegyezni, hogy a manóba, a manóba és még egyszer: a manóba. Tök álmosan ültem le megnézni, úgy voltam vele, hogy ha elalszom rajta, akkor sincs gond, majd ha írom, megnézem - erre totál felébredtem, és ezer a pulzusom, és teljesen felpörögtem. Ez egy naggggggyon jó rész volt!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.05. 06:10:48

@nyauuuuu: délután loholok haza és jól megnézem, és remélem jóóól ki is tárgyalhatjuk. de jó lesz!:)

Pácsó Ármándó 2013.07.05. 06:12:15

@nyauuuuu: Csatlakozom! Én is éltem mikor néztem és nagyon, de nagyon jó rész volt! Monroe szuper, Rozálka tündéri és a többiek is éltek. Még Julis is megmozdult :-)

2013.07.05. 07:19:32

@nyauuuuu: @aggyistenbiri: @Pácsó Ármándó: És ez még csak a kezdet! Szerintem én is visszanézem, hogy ki tudjuk fecsegni. Meg hát majd visszaolvasom, ugye :)

nautilus64 2013.07.05. 09:05:00

@aggyistenbiri: én szeretlek, nem támadlak! :)

nézmár Dogla! tied a 900. komment :D

nyauuuuu 2013.07.05. 09:53:23

@aggyistenbiri: @Pácsó Ármándó: Jézusom, ti kinyitjátok a szemeteket és máris nyúltok a géphez? :)
Kitárgyalást szerintem tartogassuk az adott poszt alá, ha lehet. Nagyon fogok igyekezni vele.

Pácsó Ármándó 2013.07.05. 10:58:32

@nyauuuuu: Te meg le sem fekszel, csak a számítógép, csak a számítógép. Nálam két lehetőség közül választhatsz: 1, Mikor felkelek munkába indulás előtt megnézem a környék időjárását a neten
2, Piri felkeltett, hogy "Tigrisem nézd már, Nyauuuuu írt a grimmhez"! :-)

nautilus64 2013.07.05. 21:40:59

@Pácsó Ármándó: nyauuuuu éberen figyeli minden megmozdulásunkat :)

nautilus64 2013.07.05. 22:07:42

@Pácsó Ármándó: alszik azért néha szerintem :D

nyauuuuu 2013.07.05. 23:12:28

@nautilus64: @Pácsó Ármándó: Nem is. Sokat alszom, csak mivel nem kelek hajnalban, ezért sokáig fennmaradhatok. Viszont ezért tudok gyorsan grimmet írni nektek :D.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.06. 09:08:43

@nyauuuuu: @Pácsó Ármándó: semmi pánik, majd itt kommenteljük az újat is, gond egy szál se. akkor kezdem is :DDDD
(á, nem is, kivételesen szót fogadok nyaunak, igaz hogy belebetegszem, de ne izgasson senki se)

nautilus64 2013.07.06. 11:50:38

@nyauuuuu: Pácsó szerint nem elég gyorsan... :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.06. 12:03:14

@nautilus64: irtó kíváncsi leszek a feltöltött képekre, mivel lelkileg elég megterhelő rész volt ez számomra, és tartok tőle, hogy nyau tovább fog majd kínozni. szólni nem mertem neki előre, mert nyúl vagyok és ha ő mondja...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.06. 12:05:35

@aggyistenbiri: sejtettem.
holnap hajnal 3.20-kor lesz az ébresztés, tigris. reggelit felejtsd el. a kávét is.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.06. 12:10:45

@Pácsó Ármándó: 12:05:35 hozzászólás neked szólt. ez tudott.

nyauuuuu 2013.07.06. 13:41:23

@aggyistenbiri: Tudom, hogy nyúl vagy. Mondd, milyen képeket akarsz/nem akarsz? Ugyan már majdnem kész vagyok, de a kedvedért csinálok másmilyeneket, ha azok nem felelnek meg, amiket lőttem. A nyusziknak mindent :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.06. 13:49:02

@nyauuuuu: micsoda??? még nem vagy kész vele? Tudod mit, nem is szólok bele, menjen minden kép, amiket kiválasztottál, és majd jól megmondom a magamét.
Mikorra időzíthetem?

nyauuuuu 2013.07.06. 13:55:38

@aggyistenbiri: Nem, még nem vagyok kész vele. Írod inkább te? A magamét megmondani én is biztos gyorsan és hatékonyan tudnám :).

A hogyvoltokat én csak írom, a blogot nem én szerkesztem, úgyhogy fogalmam sincs, mikorra kerül adásba. Egyszer csak :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.06. 14:10:26

@nyauuuuu: Te kezdted írni, és jól is van ez így. Tökéletes. Ugye nem kell megint és újra mosakodnom amiatt, hogy nem használok szmájlikat, és időként el is felejtem kipakolni, mert ismerjük már annyira egymást?

Pácsó Ármándó 2013.07.06. 15:53:14

@nautilus64: Hát nem, de szerintem a hogyvoltokat Nyauuuuu csak írja, a blogot nem ő szerkeszti, úgyhogy fogalma sincs, mikorra kerül adásba. Egyszer csak. :-)

@aggyistenbiri: Ne ébreszd fel az alvó tigrist, csak ha felkészültél a következményekre. [:-)]

@nyauuuuu: Hát ha lehet még kérni, akkor Monroe&Rozálka és Miss Schade kép legyen benne. FR csak átváltozva :-)

nyauuuuu 2013.07.06. 17:37:23

@Pácsó Ármándó: Elkéstél a kívánsággal, már "leadtam" :). Monroe+Rozálka együtt, Rozálka külön van, viszont FR átváltozva és anélkül is (összesen négyszer a különböző fényképeken), mivel nagy rajongótábort tud maga mögött :). Adalind most kimaradt, ami alá kommentelünk, ott épp elégszer szerepel. Van viszont több Nick is, meg még Julis is kapott képet. És Monroe külön is. Ja, és az egyetlen új állatka is szerepel. Próbáltam mindenkinek a kedvére tenni :). (Ja nem, Hank és Wu egyáltalán nincs, de majd legközelebb.)

nautilus64 2013.07.06. 17:45:44

@nyauuuuu: minden képért és az új hogyvoltért is köszönet előre (Nick-esekért és Monroe-ért meg főképp) :)

nyauuuuu 2013.07.07. 10:39:56

@nautilus64: Nézz e-mailt, légy szíves, és írj választ, kérlek. Köszönöm!

nyauuuuu 2013.07.07. 10:41:32

Ha valakit a read-only üzemmódban működő rajongók közül érdekel a Grimm-találkozó, legyen szíves sürgősen írjon nekem üzenetet. Vagy a bloghu-n keresztül, vagy regisztráció hiányában a nyauuuuu (öt darab u van benne) kukuc g m a i l pont komra. Köszönöm.

W.Jack. 2013.07.07. 19:05:19

@nyauuuuu: Előre elkezdek mosakodni: ha a helyzet ilyen marad, akkor úgy érkezek a talira, hogy az új évad abszolút nézetlen lesz még részemről, de majd meséltek akkor :)

Pácsó Ármándó 2013.07.07. 19:44:24

@nughop: A hogyvoltokat elolvasod majd előtte?

W.Jack. 2013.07.07. 20:46:25

@Pácsó Ármándó: Ha lesz(nek) addig, akkor természetesen. Engem nem zavar, ha előbb olvasom, és utána látom :)
A (momentán) korlátozottan rendelkezésre álló szabadidőmet a gyerkőccel töltöm, amibe belefér az olvasás, vagy a bánya megnézése vele együtt, de a Grimmek nézése már semmiképpen :)

Gabba 2013.07.08. 22:49:41

mivel nyauuu szabadságolta magát, jelzem helyette, hogy a poszt kedden 13:00-kor fog kijönni
süti beállítások módosítása