Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 1x05 – Tüdő in da hauz

2013. február 26. 09:00 - Chat Géza

Na, múltkor csak egy paraszthajszál választott el minket attól, hogy egy újabb embert veszítsünk, de hálistennek Jónő Vickyben több a tartás, mint Tüdőben, hogy holmi háta mögötti picsogásért lelépjen a gecibe. De az éjszaka folyamán is csak ezen kattogott a pici agya, már amennyire tudott gondolkodni, attól a rengeteg felestől, amit az esti buliban dühből, huzira magába küldött. Így a reggeli első gondolata kapásból az volt, hogy pakol és már megy is haza, mert ennél csak rosszabb lesz a helyzet. Míg Vicky honvágyasra gondolkodta a pici magát az éjjel, addig Naffaszú Gaz és Pszicho Charlotte franciáztak egy kellemeset. De ez titok.

1.jpg

Anna telefonál, Jófaszi Greg felveszi, de a lényeg, hogy Bazmeg Sophie és Pszicho Charlotte azonnali hatállyal vágja puccba magát és jelentkezzen be melóra. Bazmeg Sophie azt se tudja hol van, de azért tisztességgel beáll melózni. A két csaj valami vurslin szórólapozik, de a női ösztönük megsúgja, hogy valami gebasz van otthon. Fújha. Bezony, Vicky már az anyjának rinyál a telefonba, a faszik meg csak értetlenkedve pislognak, hogy nehogy má’n ottmaradjanak négyen a két csajra, mert a XXI. században továbbra sem menő a szafaládé parádé, hé! Vicky hirtelenbe találkozik is a mutterral meg a hugival, akik kicsit kimossák az agyát, hogy nem kell elmenekülni a probléma elől, vagy valami hasonló szülői hegyi beszéddel operálnak, egyelőre hatásosan.

2.jpg

Naffaszú Gaz és Metrós Jay is melóba vonulnak az éjszaka. Anna ki is adja parancsba, hogy a szülinapi bulin – amin jelenleg dolgoznak, csak mert ebben a nyolc percben szarrá vagdosták a szerkesztők az anyagot – köntös alatt semmi álsónázer, amolyan skót szoknya feelingben kell vergülődni. Naffaszú Gazra egyből ráakaszkodik valami puma, aki kiszagolta a méretes krinolint, Jay is lőtt magának azért valami kétpálcás, csúnyácska, kiéhezett, könyvklubos sunettit. Jaynek ugyan nem sikerül bezavarnia a macit a málnásba, mert Naffaszú indián megzavarta az akciózásban, de a számát mindenestre benyelte a nyesedéknek, biztos ami tuti alapon.

3.jpg

Otthon a lányok veszettül malmoznak és kérdezik Vickyt, hogy mi vót tegnap az a kiborulás, meg ’nehogy má haza menjél kisanyám’ jelleggel mondják neki, hogy bocs bazmeg, de ezt még a totál idióták is kiszagolják, hogy az egészbe csak a bazmeg volt az őszinte. Vicky se tudja, mit kezdjen magával, szarik bele a világba, míg Bazmeg Sophie konkrétan letaszajtja a trónról a Világ Királya Leo DiCapriót, mert hoci ide a világválságot, ezek után még azt is, meg a világbékét is simánszki elintézi.  Ennek fényében a ma esti terv: csajos parti álnéven iszonyat okádék mód babaszni. És a jó vágóknak hála máris ott vagyunk, hogy a lányok már otthon tanyáznak, mert a bulizást azt öt másodpercbe sűrítve kapjuk.

4.jpg

Reggel van. Figyelem! Tüdő IS BACK! Uram teremtőm. És nem szarozik minden szobába bepofátlankodni.  Hát nem volt egy tűzijátékkal megfejelt karnevál a fogadtatása, de hát ez van, ezt kell szeretni. Anna telefonál, hogy salsa táncórára kellene vonulnia Jónő Vickynek, Metrós Jaynek, Naffaszú Gaznak és Pszicho Charlottenak.

5.jpg

De még mielőtt bármi is történne, a zsenik lezúznak a partra. De ugye flamózni is kell. Az étteremben van pasztinák, úgyhogy Charlottenak adott is a menü. Vicky valamiért újfent szarul érzi magát, úgyhogy hazatakarodik a Geordie házba. A szobájában búslakodik, ami nem méltó egy ilyen tündér violához, ugyebár.  Jófaszi Greg megy is hozzá, hogy legyen már egy kicsit vidámabb, de nem is sejti, hogy a vesztébe rohan a marhája. Vicky kicsit antiszoc, úgyhogy pápát int a kedves barátnak,de a dráma ott tetőzik, hogy a főnökasszonynak is beint telón keresztül, hogy nincs az a mennyiségű jó angol váltó, amiért elmenne most salsa órára. Anna nem ad engedélyt meghunyászkodni, de Vicky zokszó nélkül rábassza a kagylót.

6.jpg

Bazmeg Sophie megint megoldja a problémát. Megmondja a frankót Jónő Vickynek, hogy fejezze abba a picsogást, ne legyen már ekkora drámakirálynő, aggasson magára valami csini rucit és nyomás nyakalni a dzseggermájsztert. Iggen fasza ez a családi buli, aminek meg is lesz a végeredménye. Vicky épphogy nem mélytorkozza le Jayt a táncparkett kellős közepén. Bazmeg Sophie pedig úgy végzi ezt az estét, mint a legelsőt és négykézláb kúszik a nagy fehér porcelánbuszig, hogy jól betüsszenthessen a perem alá. Vicky Metrós Jay ágyában alszik, de semmi maszatolás, mert ugye azt már kipróbálták, hogy milyen az, ha ”járnak” és olyat biza egyikük sem akar. Csak úgy simán heftülni meg nem dukál Vickynek. Már bocsánat. Naffaszú Gaz amúgy embert próbáló hasmenésben szenved. Meg is játsza az Angol beteget, ahogy ilyenkor kell. Pszicho Charlotte be is vállalja a (le)ápolónő szerepét. Az esti buliba is csak épphogy tiszteletét teszi.

7.jpg

A Tüdő reggel szobáért kuncsorog, de senki sem osztozkodik vele szívesen egy légtéren. Köllemetlen, na, de majd csak lesz valami. Irány újfent partiba vágni magukat, iszás, táncolás, miegyebek. Egyedül Tüdő nem érzi a bugit a lábában, sőt, ettől a búvalbaszott arckifejezéstől az egész terem partihangulatát is kinyírhatná, ha nem lépne le azonnali hatállyal. A Geordie házban már a pasiját hívja telón és elárulja, hogy mintha a legelső éjszaka kiverte volna Naffaszú Gaznak. Sírás és hisztiparádé öt percben, a faszija megunja sehova sem vezető károgást és rábassza a telefont. Reggel újabb telefon Tüdő és palimadara között. Beígérik egymásnak, hogy az esti bulin majd ütköznek. Úgy is lesz. Tüdő faszija színre lép, aki annyira zavarban érzi magát, mint mormon hittérítők az Október feszten. Ja, mert amúgy a drágalátos barátosnéja, egy másik faszinger felé kacsintgat, úgyhogy a tinédzser lamúr az itt és most, a kamerák előtt zátonyra fut. Tüdőnek választania kell jelenlegi fickója vagy a kötöttségtől mentes, párkapcsolati béklyót mellőző önfeledt szórakozás között.  Nem nehéz a döntés. Lekoccolhatsz faszikám!

Címkék: geordie shore
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D4M13N 2013.02.26. 12:50:04

Ismét remek iromány.
És köszönöm hogy csak olvasni kell és nem ég ki az agyam a nézésétől:)
süti beállítások módosítása