Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6391-6392. rész

2013. február 20. 16:00 - nyuszi01

Hanna villantott az előző részben, Petinek guvadtak is a szemei rendesen. Már csak pár epizód, és lesz itt franciázás dögivel. Miklós meglátogatta Nagysanyit Hongkongban, gondolom, az meg nem annyira örült neki, tekintve, hogy épp egy ferde szemű bulát rendelt telefonon. És hát Miklós nem felel meg annyira a paramétereknek. Nóra és Atikám már a hétvégén megesküdnek, Atikám legnagyobb kétségbeesésére. Emellett még Non-Stop Ádi is megcsinálta a feszkót, spanyol csajozós dumákat tanult, erre Kinga begőzölt, és kidobta az ex-bércsődört. Innen folytatjuk.

bk389.jpg

Miklós és Nagysanyi Hongkongban, a hotelszoba ajtajában, mi a francot akar, dumálni. Erre Miklós izomból sípcsonton rúgja Nagysanyit, vagy tökön, nem látni rendesen, mert sötét van. Miklós hajtogatja, hogy megölted a bátyámat, Nagysanyi szerint tisztázhatták volna, hogy melyik testvéréről van szó. És itt kezdődik egy jó kis akciódús catfight a két tesztoszteronbomba (haha) között, ami az „úgy kezdődött, hogy visszaütött” klasszikusra épül.

bk390.jpg

Ezalatt Peti magyarázza a szart Hannának, hogy csak a telefonjáért ment vissza, de Hanna szarik bele, már fel van öltözve, keresse meg a telefonját, és tűnjön el. De Peti még Hanna cicifixét is előbb találja meg, mint a telefonját, sőt, ilyen mondatokkal súlyosbítja a helyzetet, hogy „nem láttam semmit”, amire a csaj persze kibukik, mert hát ezzel a cickók méretére célzott vajon? Tovább folyik a verekedés Hongkongban, Nagysanyi alul fekszik, Berényi rajta, nem tűnik túl kiegyenlítettnek a küzdelem. Nagysanyi mégis feltalálja magát, pont talál egy üres piásüveget a földön, és azzal kicsit sem klisészerűen fejbe bassza Berényit. Az persze ájultan eldől a földön, mire Nagysanyi gyorsan meg is pattan, még az éppen érkező csíkszemű prostit is maga mögött hagyja.

Non-Stop Ádi otthon, jön Kinga, továbbra is mosolyszünet van, Kinga költözködik ki a közös szobából vagy Ádi cuccait költözteti ki, nem tudni. Ismét indul a „most tényleg haragszol?”-kezdetű mantra, már unalmas. Non-Stop Ádi végül kiherélten közli, hogy Kingának igaza van, tényleg egy görény. Hanna üvölteti a zenét, közben hatvanszor kopognak az ajtón, de a kinti ember nem hallja a választ, hogy jöhet. Persze, hogy Gyökér Peti az, még mindig a didik hatása alatt, Hanna viszont már ejtené a témát. Oké, lépjünk túl rajta.

bk391.jpg

Nóra és Claudia a hányászöld színű Nóra-Atikám rezidencián és a libafos színű kanapén, az ügyvédnő rendelte oda a naccsasszonyt, és még Atikám is ott van. Nóra jelenti az esküvőt, Claudia csodálkozik is, nocsak. Claudia Andrásról kezd beszélni, a rendőrség már nem nyomoz, úgy is kell, rontsuk el a jókedvet. Erről elagonziálnak egy kicsit, megverték, de nincs bizonyíték, hogy tényleg megölték volna, és nem magától döntött úgy, hogy lent tágasabb. Nóra hangulata persze a szarral lesz egyenlő, sír meg minden, Claudia szerint meg ne legyen rosszkedvű, most legyen boldog az esküvő miatt. Köszi, Claudia, hogy benéztél és ideszartál a kanapéra, most már kicsattanok a jókedvtől.

bk392.jpg

Non-Stop Fater várja Ádám nevű fiát a ház előtt, ammeg meséli, hogy a Kinga kivágta, mint macskát szarni. Fater reméli, hogy nem a csajozós dumák miatt, az csak vicc volt, hát jó vicc volt tényleg, ezért lett vége a Kingával. De Ádi inkább nem fejtegeti a témát, nem ez volt a fő oka a szakításnak. Az egész Aliz miatt van, ő akarta, hogy őszintén beszélgessen a Kingával, erre persze kiderült, hogy ő nem akar hosszútávú kapcsolatot, míg Kinga igen, szóval az egész projekt el lett baszva. Ennyit az őszinteségről. Szóval most szünet van, de Fater szerint ha tényleg szeretik egymást, akkor megint összejönnek majd az utazás után.

bk393.jpg

Ezalatt Kinga is ezt elemzi Aliznak a kocsmában, tök jó, ugyanazt a sztorit megismerjük a másik szemszögből is. Tipikus csajbeszélgetés, minden pasi disznó, főleg az Ádám, Aliz egyetért. Sose fog megváltozni = sose szerette Kingát. Milyen jó, hogy én is csaj vagyok, és ismerem ezt az észjárást. Elmondhatom: nem mindig célravezető ez a leegyszerűsítés. Ahogy véget ér az értékes eszmecsere, Aliz lehuppan KicsiSzabi mellé, aki persze egyből nekiesik, hogy húzzon a vérbe, miatta lelépett a csaja. Aliz szarakodik még egy kicsit, végül KicsiSzabi otthagyja.

bk394.jpg

Egy homályos és vadidegen csaj hellózik, mire rájövök, hogy Miklós éledezik a kómából. Jó erős lehetett ez a vodka. A csaj vérbeli szakmabeliként elkezd „manizni”, és nyújtja a kezét. Nem semmi firma, a semmiért kér manit. Miklós persze nem érti, milyen mani, mi a fasz van? A semmiért fizessek? – kérdezi, mire a csaj bólogat, alig bírja visszatartani a röhögést. Na jó, Miklós fizetne, de a pénztárcáját már cseszheti, Nagysanyi azt is elvitte szuvenírként. Szóval problem van, már megint Miklós állt a fasz rossz oldalán.

bk395.jpg

Aliz fut Non-Stop Ádiba a ház előtt, Aliz egy egyszerű „szia” helyett lebaszással indít, miért kellett így viselkedned a Kingával? Ádám mentegeti magát, a Kinga kidobta, de erről is persze nem ő tehet. Aliznak lelkiismeret-furdalása van, mert ha nem mondja Non-Stopnak, hogy legyen őszinte, akkor nem borult volna ki a bili. Ádi erre egyből odavágja, hogy Aliz nem is a Kingát sajnálja, hanem magát, meg túl nagy az egója, egyszóval a lelkébe tapos a kis IQ-fighternek, szóval Aliz csak olyan lájtosan bokán rúgja Non-Stopot, aki úgy szenved, mintha egy kicsit fentebb találták volna el, és megjegyzem, lehet, hogy az célravezetőbb lett volna. Ádi küldi vissza Alizt az oviba, erre jól összevesznek, nem is akarják látni egymást.

bk396.jpg

Juli a villában üvöltözik a gyerekkel, már megint kupi van. Csengetnek, egyet lehet találni, ki az. Nahát, csak nem Atikám. Csak de. Nem zavarok? Nem. De közben kurvára igen. Juli nem engedi be, csak az előszobáig. Atikám mondani akar valamit, mégpedig az esküvőt, mintha Julit baromira érdekelné. Juli nem fog elmenni, mert gyászol. Persze, az Atikámmal való románcát. Atikám még mondana valamit, de Juli szarik rá, és azzal a lendülettel kivágja Atikámat, aztán még kicsit simogatja magát a kis kardigánjában az előszoba jótékony homályában.

bk397.jpg

Peti és Hanna a friss fürdőszobás András-kéróban, Peti mutatni akar valamit, ajjaj, csak nem az oviban is bevált, „ha te is megmutatod, akkor én is megmutatom”-játék következik? Hanna is ettől fél, már most közli, hogy nem kíváncsi Peti lógó pöcsére, de nem erről van szó. Peti valami übergáz gyerekkori videót játszik le a Hannának, valami iskolai színjátszókörös fellépés, ahol ő lánynak volt öltözve. Hát ez innen nézve tényleg nagyon gáz, de érdekesebb lenne, ha ez nem évekkel ezelőtti videó lenne, hanem mondjuk előző napi. Hanna már tolná fel a jutúbra, de Peti szerint ilyet még véletlenül se.

bk398.jpg

Claudia érkezik az irodába, Balázs az igazgató székben pöffeszkedik, Miklós nincs itt, kiment egy építkezésre. Továbbra is falaz a faternak, Claudia pedig beszélni akar kedvenc sógorával. Elég hamar feladja, látja, hogy Balázs úgyse mondja el, de ahogy elmegy, Miklós egyből hívja a kedves fiát. Balázs lebassza, hol volt eddig, mindenki őt keresi, stb. Miklós tesz rá magasról, és halálra vált hangon pénzt kér a fiától. Diktálja a címet is, hova küldje, a hotel címét mondja be, Balázs meg ledöbben, hogy Hongkongban van. Ezt a jelenetet meg nem teljesen értem, mert Balázs, gondolom, nem postán fog készpénzt küldeni Hongkongba, sőt, átutalással se érkezik meg egyből, szóval nem tudom, hogy az elküldés és a megérkezés közötti holtidőben Miklós mit fog csinálni pénz nélkül.

bk399.jpg

Hanna és Linda a kocsmában angoloznak, Hanna el van ábrándozva teljesen, akkora hatással volt rá Peti lányruhában. Nem tudom, ha ennek a csajnak ilyen fétise van, komolyan el kell gondolkozni rajta, milyen gondokkal küzd. Még a rendhagyó igéket is leszarja, Linda látja rajta, hogy valami gáz van. Hanna elmeséli a sztorit, Linda nem érti, neked megmutatta a videót? Aha. Linda persze besértődik, hogy ez elvileg szupertitkos, és mi köze a Hannának hozzá. Hanna kamuzik egy kicsit, csak véletlenül a kezébe akadt a videó, és véletlenül lejátszotta. De inkább mesélj csak, Linda, mi a hide-nak a harmadik alakja? Ezen konkrétan felröhögtem, merthogy ez nem egyetemi anyag, pláne nem a jogon tanítják, hanem általános iskola hatodik osztályban. Azt meg már említeni se kell, hogy Linda nem tudta. Szerintem nem csak a színészt cserélték ki, hanem a karakter agyát is.

bk400.jpg

Gitár és kappanhang, ez egyet jelenthet: KicsiSzabi. Ebben megerősít a szar dalszöveg is, most már tényleg érik egy X-Faktor a gyereknek. Aliz is hazaér, tovább folytatják egymás csesztetését, elég uncsi már. Aliz meséli a Kingát, aggódik érte, az Ádámmal szünetelnek, és ez nem jelent jót. KicsiSzabi szerint Aliz akadjon le mások magánéletéről, mert gáz lesz. Csengetnek, Olívia az, KicsiSzabi már örül, de a csaj nem romantikázni jött, hanem a Géza miatt. Na, indul a buli.

Peti és Linda futnak össze az udvaron, Linda epés megjegyzéseket tesz, milyen jóban vannak a Hannával. Hallja a videót is, de őt nem is érdekli, már nem is vagyunk haverok, de ti a Hannával többek vagytok. Rokonok. Vagyis majdnem. Linda éles logikával arra jut, hogy Hanna Petinek a mostohanagynénje. Mondom, hogy a régi Linda az agyát is vitte magával. Végszóra jön Hanna is, Linda erre gyorsan lelép. Peti inkább nem kommentálja a dolgokat.

bk401.jpg

Balázs pénzt számol az irodában, mint egy kis Jockey. Vilibá ront be, jött takarítani. Jó tanácsokat is osztogat a vödörből, zárja magára az ajtót, ha pénzt számol. Vilibá a kiürített kukával el, Balázs pedig bezárja az ajtót kulcsra, aztán hívja fatert. És hoppá retikül, jön a fenyítés, ugyan megvan a pénz, de addig nem lesz küldve, amíg Miklós el nem regéli, hogy mit keres a világ másik felén. Miklós persze totál ideg, pofa befog, pénz elküld, kapise? Balázs zsarolni próbál, szerinte Hongkongnak köze van András halálához. Miklós szerintem kénytelen lesz elmesélni, mi mindent tud.

bk402.jpg

Non-Stop Ádi próbál barátkozni Kingával, lehet, hogy megveszik a képeit, amiket majd Dél-Amerikában csinál. Kinga leszarja, de nem is baj, mert jön Aliz, olyan hírei vannak, hogy ihaj. Olívia jött, még mindig nyomoz Géza után, pedig már kirúgták, de nem ez a lényeg. Géza lelépett a dutyiból, szökésben van. Kinga egy erős „MIVAN?”-nal nyit, Non-Stopék kicsiny fia pedig most csinált maga alá az arckifejezéséből ítélve. Érik az a pofon, Ádi fiú.

Címkék: barátok közt
16 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2013.02.21. 08:43:46

Basszus ez annyira izgalmas, és a szerda estiről megint lemaradtam. Ha tegnap derült ki a Juli-Ati eksön, én mataharit követek el... vagy harakirit. Valaki segítsen.....!

mézescsók 2013.02.21. 12:38:46

@hannamontanna: Sajnos nem derült ki. Reménykedj, nemsokára fog, mert szerintem Juli alig várja már, hogy véletlenül elszólhassa vagy egyébként szándéktalanul elárulhassa a TITKOT. Amit különben eddig elég jól sikerült elsumákolni: ebben a sorozatban eddig még mindenki tudott mindent. Ezt a liezont eddig a galambokon kívül csak Claudia, Miklós, Balázs tudja konkrétan, Petinek sejtése van, de Nórában is lassan ébredezhetne már a gyanú. Juli önváddal turmixolt gyászát meg egyáltalán nem hiszem el.

A tegnap estéről csak annyit, hogy a forgatókönyvírók ismét csúcson voltak. Gézánk meglépett a börtönből, a zsaruk állítólag utána is eredtek, de valaki azt mondta, hogy á, nem haza ment, ezért aztán otthon nem is keresik!!! Ez roppant életszerű.
Szóval nem maradtál le semmiről, amiről esetleg mégis, az még egy körömollót sem érdemel.

hannamontanna 2013.02.21. 13:22:32

@mézescsók: Köszi, nagyon megnyugodtam. Valami érthetetlen módon egy nagy elégtételt várok ettől a lebukástól, de az eddigiek alapján Nóra nem fogja Julit leköpni, Atikámat meg kiherélni , hanem elgondolkodó tekintettel rezzenéstelenül tudomásul veszi, hogy ezek ketten a padláson és egyéb helyeken nászoltak.... De akkor vajon mi üthetett szöget a fejébe, amikor bögyörészte az ikermakkokat? Számos izgató megválaszolatlan kérdés...... :-)))

mézescsók 2013.02.21. 14:30:09

@hannamontanna: Azért vár mindenki, vagy majdnem mindenki elégtételt a lebukástól, mert mindketten (Juli és Attila) eddig úgy viselkedtek, mint két erkölcsi obeliszk. Juli pl. kiakadt Zsófin, Attila pedig Miklóshoz képest mutatta magát kifogástalan úriembernek. Alapból semmi bajom azzal, ha valaki félre...(persze csak addig, amíg nem én vagyok az érintett valamelyik pozicióban), mert ilyesmi előfordul, de azért kisebb arcot várnék el.

Nórának nyilván van lelkiismeretfurdalása a Miklóssal való összeborulás miatt, de a fapofánál többet várok tőle, végülis mindkettőben megbízott. Nóra a barátnője volt, megosztotta vele minden nyüglődését, Attilát pedig szerette. Leköpni nem fogja, de valószínűleg leteríti a valóság.Ami valamivel jobban izgat, hogy hogyan magyarázza meg a dolgot Claudia, aki ismerte a történteket és bár próbálta megakadályozni, de azért mégiscsak alájátszott az eseményeknek valahogy. Kiváncsi vagyok Petire is, szerintem Őt is megdöbbenti a dolog.

Az ikermakkoknál úgy érzem, Nórán átsuhanhatott valami balsejtelem: ugyan, miért akadtak ki ezek ketten egy kis vacak miatt? Viszont ugyanazzal a lendülettel el is felejtette, hogy van valami ezzel a makkal, később pedig eszébe fog jutni.
(Lehet, hogy nekiállok selejtezni a fiókjaimban!!!)

hannamontanna 2013.02.21. 14:58:35

@mézescsók: Hátha találsz ikermakkot..? :-))) Mondjuk Nóra már csak azért is gyanakodhatna, mert a legelején Atikám amúgy is Julit szemelte ki, tehát tudja hogy tetszik/tetszett neki. Ahhoz képest, hogy itt mindenki mindenkivel kavart már, mégis mindenki mindenkivel jóban van és megbocsátott. Kinga Zsófinak, Zsolt Zsófinak, Szabi Kingának, Kinga Ádámnak, Géza Alíznak, stb. stb...itt mindenki be van tépve szerintem....

mézescsók 2013.02.21. 15:24:38

@hannamontanna: Ikermakkot nem, de pl. egy söralátétet Londonból, körben felirattal: "A gyepet nézem, talán a gyepet. Mozdul a fű. Szél vagy zápor talán, vagy egyszerűen az, hogy létezel, mozdítja meg itt és most a világot!"

Arra nem is emlékeztem, hogy Atikámnak Juli jött be először. Sőt, arra sem, hogy melyik is került előbb a sorozatba. Talán Juli? Bár szerintem nemcsak én felejtettem el, hanem Nóra is. Különben hogy jöttek ezek össze? Attila csak azért kezdett el kavarni Nóra körül, hogy Miklóst bosszantsa?

hannamontanna 2013.02.21. 16:03:05

@mézescsók: Londoni söralátét, és Pilinszky... jobb mint az ikermakk..:-)))

..vagy Julinak jött be Atikám??? Nem tudom. De azt tudom, hogy Nóránál már Atikám volt neje is lakott a gyerekeivel, úgyhogy elég fárasztó pali.... Nóra meg egy birka. Az ügyvédek nem ilyen birkák...

mézescsók 2013.02.21. 16:09:43

@hannamontanna: Nóra sokat megélt már Attila mellett, majdnem annyi zűrt, mint Miklóssal, csak Attila simább modorú, meggyőzőbben adja elő a jófiút, amire Miklós nem is igen törekszik.
Van egy tippem: még 1-2 hétig elhúzzák a lelepleződést.

hannamontanna 2013.02.21. 16:26:32

@mézescsók: ...vagy nyár közepe..? :-))) Átmennek a Gizi-Novák-lábashal témára, vagy Bözsi-Alíz szájkaratéra, sőt még Balika is kakaskodik apuval egy keveset, akkor sose jutunk el a kifejletig.. főleg még Géza is visszaíródott... Ebben a sorozatban senki nem bűnhődik. Á, évek is eltelhetnek..:-DD

hannamontanna 2013.02.22. 09:03:36

Jó reggelt.... újfent lemaradtam a tegnap estiről, de barátnőm elbeszéléséből értesültem...: szóval igazából megint nem történt semmi, bejött a Gizi-Novák-lábashal vonal - inkább a skandi jött volna be vazz..- kavargatták a langyos sz*rt, és hosszú tetves fél óra után a csúcspont: Atikám megfutamodása, és vége főcím. Barátnőm azt mondta, hogy azt kezdi érezni, amikor Cingár szaxizik ... Istenem de jó, hogy nem láttam.... Az, hogy a mélypont überelése, az nem képzavar...??

almirena 2013.02.23. 09:32:44

Szerelmes (?) asszonyok rémálma, hogy a herceg majd a szeretőjét védi. Megadták a népnek amit akartak, Nórát leszúrták és még meg is forgatták benne:
1. Nem lesz esküvő!
2. Mer nem szeretlek!
3. A Julit!
4. Hagyd békén őt!
5. Takarodj a lakásból, úgyis mindjárt idecuccolok és nem kell tovább hallgatnom, hogy szűk kosztümben kopog a padló!
6. Örülj neki, hogy ezalatt a másfél év alatt néhányszor még kielégítettelek mikor rámmásztál.
7. Még a háromgyerekével is Juli, mint Timike, akit nem kell többet balettre, meg franciára hordanom, valamint a hányásból összeszedni, mialatt te a Miklóssal kavarsz.

hannamontanna 2013.02.23. 14:43:26

@almirena: Wáháhá..:-)))))) ez nagyszerű összefoglalás volt. Na de végül is ki számított arra, hogy egyszer, csak egyetlenegyszer a bűnös/ök elnyerjék méltó büntetésüket???? Óriáási. És erről még Miki is lemaradt. Ezt a kitolást, hogy ebből kihagyták!!!

nyuszi01 2013.02.23. 15:56:55

hát igen, én is valami durvábbra számítottam.... de remélem lesz még azért utóélete a dolognak, pl Miklós részéről, hiszen most már büntetlenül meggyomrozhatja Atikámat :D

zitoka 2013.02.24. 00:21:51

Miklósnak pénz Western Union-nal megy... 3-6 óra alatt megkapja. :)

mézescsók 2013.02.25. 10:20:34

Számomra a sorozat egyik legszimpatikusabb figurája Nóra, ezért aztán végtelenül sajnálom, hogy az egyik legnagyobb szívást neki írták a forgatókönyvírók. Ráadásul - szerintem - eléggé megerőszakolva a hétköznapokat.
Olyan van, hogy valaki az esküvője előtt jön rá, hogy talán nem kéne. Ez volt anno Julival, mert már akkor bimbózott a románca Attilával. Nem tipikus, hogy az ember férjhez megy valakihez (Juli Andráshoz) csak azért, mert olyan jó ember, holott tudja, hogy se teste, se lelke nem kívánja.
Az is előfordul, hogy valaki pont a rokonával (ez sógor - sógornő felállás) kezd, de azért ez sem tipikus.
Léteznek hosszan tartó, eltitkolt viszonyok, kétlem, hogy aki egy ilyenben van, ráadásul hót szerelmesnek tartja magát, az esküvőt szervez egy másikkal (Attila). Ez a" megnősülök, hogy elfelejtselek" ötlet egy óriási baromság volt.

Ebben a sztoriban Nórának szerintem nem a Juli és Attila viszonya a legkínosabb - az előbb írtak ellenére sem -, hanem az, hogy hülyének nézték és azt is csináltak belőle. Ráadásul ezt a szituációt nem lehet jól kezelni.Akár tombol, akár összeomlik, szánakozni fognak rajta, annál pedig rohadtabb érzés kevés van.

hannamontanna 2013.02.25. 14:41:53

@mézescsók: Ennél rosszabbul majd csak akkor fogja érezni magát, amikor összejön Zsolttal és megbánja. Mert hogy megbánja, az biztos. Egyébként hülyeség pont Nórából ilyen agyatlant csinálni, aki minden bánat után gondolkodás nélkül lefekszik valakivel.... Dehát mit várunk...?
süti beállítások módosítása