Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 5x06 - Hopeless

2013. január 16. 11:00 - Natasha Romanoff

Hol is hagytuk abba legutóbb, mielőtt megkezdődött volna a csodálatos vizsgaidőszak és pihenőre küldtem Szukiékat a külső vinyóra? Bill, Eric, Alcide, Szuki és egy szakállas nyomorék megtalálta Russelt egy Silent Hillre hajazó elhagyatott kórházban, miközben a délutáni 30/80/178 fiatalembert akart elmajszolni. Jason bekerült egy tündér bárba, ahol megtudta, hogy vámpírok ölték meg a szüleit, shocker. Samnek majdnem kinyírták a barátnőjét a Bon Temps-i klu klux klán tagjai. Vámpír Jessica és Tara együtt fedezik fel a vámpírlét örömeit (szex és kaja egyszerre).  És akkor a folytatás.

2.png

Egy kis csetepatéval kezdünk, Russel nem annyira akar elmenni a hatósággal, neki valahogy bejön a kórház koszt. Sikerül végül lefegyverezni, erről ennyit. Főcím után egy kis cicaharc a Fangtasia-ban, Tara ugye ráment Jessica volt pasijára és ezt úgy oldották meg,h földbe döngölik egymást. Már csak egy kis iszap vagy zselé hiányzott rájuk, ízlés kérdése. Vissza a kórházba, Russelt elhurcolják, de ottmaradt még pár ember, akit vacsorára szántak neki, nem értenek semmit csak meg akarnak menekülni már végre, meg persze valami pénzbeli kárpótlást, mert hát mégis emberekről van szó. Erre a hatóságok legjobb megoldása, hogy lemészárolják őket. Szimpatikus.

1.png

Visszatért minden a rendes kerékvágásba, Szuki reggelizik a konyhában, ahol havonta kinyírnak valakit. Alcide is felkelt, ő nem emlékszik semmire, ami a kórházban meg Russellel történt, ugyanis Eric kivarázsolta a fejéből. Ugrunk egyet a vészhelyzet díszletébe, ahol Sam és barátnője szenvednek a virágos, kórházi hálóingben. Megjelenik a csaj lánya is(akiknek a nevére úgy se tudok emlékezni, ha kényszerítenek) a kislány talán Emma. Na szóval a kislány is alakváltó és most a nagyanyjánál lakik, amíg anyu jobban nem lesz. Ez persze nem tetszik Saméknek, mert a nő egy köcsög, de végül is rokon, szóval maradhat. Lafayette meglátogatja az anyukáját, a mai ruhaválasztása egész hetero, kivéve a csillogó Beyonce fejkendőt. Szegény össze van zavarodva, amióta megpróbálta megölni Szukit meg folyton a halott pasiját látja. Anyukája a lehető legjobb tanáccsal szolgál: Jézus szeret téged, szóval don’t fos.

5.png

Szuki visszatért dolgozni, ez is egy érdekes beosztás lehet, még az első évadban folyton bejárt dolgozni, azóta meg néha-néha, ha úgy gondolják meg kell magyarázni, hogy mivel tudja fenntartani azt a nagy házat, a temetővel a kert végében. Megjelenik Jason, aki beszámol a tündéres élményéről, amit azon nyomban meg kell oldani, tehát Szuki, aki ezelőtt 5 perce állt be dolgozni, most szünetre megy. Én is szeretnék ilyen munkát. Visszamennek arra a rétre, ahol a bejárat van, Szuki be is jut rajta, Jason nem, beindult a facekontroll. Hatalmas travi buli zajlik éppen. Kiderítették, hogy azért haltak meg a szüleik, mert egy random vámpír épp arra járt, amerre ők autóztak és vérszagot érzett. A vér egy sebtapaszból jött a hátsó ülésről, ami történetesen Szukihoz tartozott. Tehát az ő hibája az egész, há.

3.png

Alcide meg rájön, hogy vannak golyói, így falkavezérnek akar indulni a helyi vérfarkas gengben. Megint megy a péniszméregetés, hogy ki a keményebb déli suttyó, de végül Alcide nyer, lesznek újraválasztások, a kampányhoz már be is szerezett egy csinos szukát, aki már nem Szuki. Haha. Közben Terry meg a helyes haverja legyőzték a tűzszellemet vagy démont, vagy mi a szar az, a szál még mindig érdektelen.

7.png

Visszatértünk a hatóságok modern-barokk épületébe, Eric és Bill jelentést tesznek, mindenki ünnepel, hogy Russelt elfogták. E jeles alkalomra ki is nyitják a 18. századi 0 negatívot. Úgy döntenek ki kéne nyiffantani az 1000 éves vámpírt, na sok sikert hozzá. Nem csak mert, őt kurva nehéz megölni, hanem mert az egyik legjobb karakter jelenleg, csak nem írnám ki még. Megkezdődik a kivégzési ceremónia vagy mi, Russel közbe lyukat beszél a hasukba, meg káromkodik, meg elmeséli neki mitől áll fel, aranyos. Már nyomná a főnök az Iphonet, hogy beinduljon a robbanás, amikor az valamiért nem működik, abban a pillanatban Russel rátelepszik és beletúr egy karót. Gyönyörű.

Címkék: true blood 18+
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása