Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6339-6340. rész

2013. január 16. 15:00 - nyuszi01

„A tények makacs dolgok” – mondta Virág elvtárs. És biza, ez a Barátok közt is igaz. Tény, hogy Atikám és Miklós egyszerre próbálta meg felkutatni Nagysanyit, és az is tény, hogy helyette csak egy pisztolyt találtak a fiókban, amitől Atikám úgy megrettent, mintha legalábbis Kiszel Tünde 3D-s naptárját pillantotta volna meg. Miklós régi ismerősként üdvözölte a stukit, de azért annyira még nem viszkizett be, hogy el is vigye magával. A rendőrök is nyomoznak, Juli pedig azzal próbál nekik segíteni, hogy bevallja: ő tehet András haláláról. Eközben a két kis pisis koncertje is közeleg, be is vannak sózva rendesen, kár, hogy Timike valszeg bukta az egészet a karót nyelt anyja miatt. És ami még ennél is komolyabb, az az, hogy Kinga és Aliz a legnagyobb barinők lettek, csajos napot tartanak, eközben pedig Non-Stop Ádi fejére szarnak látványosan. Na innen folytatjuk, és rögtön meglátjuk, hogy a BK továbbra se túl erős dialógus ügyileg.

bk302.jpg

Juli és a rendőrök ismét, Peti kínlódik, Anyuuu, ne küldd magad börtönbe!!!! A rendőrök örülnének, ha Peti befogná és elhúzna valamerre, maradhat a szobájában, erre Peti azért is eltűnik a gang felé. Juli nagy vallomása erős felütéssel indul, „én vagyok a felelős András haláláért”. A rendőrök kicsit bővebb tájékoztatást kérnek, mire Juli bővíti is a vallomást: Mert miattam. Aha, értjük. Kisbolt, Vilibá exnője és jövendőbelije (alias Bözsi mama) leltározik, Böske rácsodálkozik a tortillára, emmeg mi? A múltkor megkóstolta, és csípős volt. Erről eldumálgatnak Gizikével, élmény hallgatni. Jön Novák, Bözsike itt is bemutatja, mekkora IQ-val rendelkezik: Lacikám, hát maga hogyhogy erre járt? Mert ez az ÉN boltom, Bözsike. Azért az már gáz, ha a főnöknek be kell jelentkeznie a saját üzletébe, hogy figyelem, jövök. Novák persze síkideg, még a leltározás se megy nélküle? De, megy az. Akkor inkább enne egy sült kolbit, de az már a saját lábán indul útnak, viszont a főnök engedélye nélkül még a kuka felé se veheti az irányt. Novák üvöltözik egy sort, majd lelép, a két némber meg fejtheti a helyzetet. Gizike felemlegeti, hogy amikor meghalt a Novák fia, akkor a Laci olyan volt, mint egy zombi. Bözsike ismét beszól egy harmatosat: A zombi az a halott, amelyik járkál, és nincsen szeme? Mire Gizike: Vagy legalábbis világít neki. Kész, sírok, végem van. De erre még rá tudnak tenni egy lapáttal, amikor Bözsike azt elemzi boldogan, hogy a Laci legalább bánatában nem menekül az italba. Mondja ezt egy volt alkesznek.

bk303.jpg

Odafönt Kinga és Aliz csajoskodnak, Kinga odaadja egy felsőjét a legújabb LBB-jének, és kikéri Non-Stop Ádi véleményét is. Ádika a fényképezője helyett inkább a dákóját polírozná, de ezt most nem lehet, ezért látványos szemforgatásokkal tarkítva próbálja jelezni, mennyire unja már a két liba gágogását. Mikor már lecsendesedne a felső-dolog, Kinga bevágja, hogy van ám neki ehhez való fülbevalója is… Non-Stop Ádi kínjában már tányért is törölget, azt hiszem, ez mindent elmond (az alábbi képen a fotóapparát tisztítása zajlik, még mielőtt...).

bk304.jpg

Ismét kisbolt, Vilibá intézi a napi bevásárlást, Gézának viszi a börtönbe. Bözsike két kézzel osztogatja a tábla csokikat is, vigye csak be. De azért elég szar, hogy szakított az Alizzal, és ez is a mi hibánk, Vilmos. Hát az, na de hova szarjak? Andrásra terelődik a szó, Bözsike sopánkodik egy sort, így a Laci meg úgy. Vilibá elmesél egy régi sztorit, hogy az Andriska gyerekkorában gyűjtötte a kiflivégeket, és bevitte a konyhára, legyen belőle mákos guba, mert a Laci azt szereti. Gizikének ez szöget üt a fejébe, lesz itt guba kérem szépen.

bk305.jpg

Megint Juliék, Juli még mindig kínlódik, kerülgeti a forró kását. Miért gondolja, hogy Ön a felelős? Mert én vagyok a felelős. Végül csak elmondja, hogy félredugott, András megtudta, üzenetet is hagyott. Hol az üzenet? Ki lett törölve. De mit mondott? Hát hogy mondjam, hogy nem igaz. Na, ezen a témán el is rugóznak egy darabig, mire rendőr úr csak belekérdez: na és ki volt a szerencsés, akivel megosztotta ágyikóját? Nem mondom meg. Indulna a barchoba, de Juli kiborul, hogy ez már nem számít. De a rendőr szerint igen, mert neki lehetett indítéka eltenni Andrást láb alól. Ó, igen, már csak ez hiányzott, hogy Atikám is rács mögé kerüljön. Na de ott még nem tartunk.

Peti rohan a gangon, Zsófiba fut, nagyanyám (!!) merre van? Zsebpénz kéne. Aha, persze. Gondolom, a mutert akarja bemártani, Zsófi viszont komolyan veszi, adjak pénzt? Nem kell. Akkor legalább az irodába menj be, ne a muskátlik között ülj. Peti el, jön Kinga és Aliz, megsétáltatták Kinga felsőjét. Zsófi gúnyolódik egy sort, azt hittem, ez a stílus csak neked áll jól, célozza be Kingát. Aliz szegény olyan gyenge fejben, hogy nem esik le neki, aszondja: Miért, nem jó? Zsófi szerint mint egy trampli. Azzal el is tipeg, mire Kinga csak legyint, és behúznak Alizzal a lakásba. Gizike otthon mákos gubázik, a két csaj egyből rámozdul, jön Non-Stop Ádi is, ő is kér gubát. Hát, a végén Nováknak nem marad, úgy tűnik. Gizike is felismeri Kinga felsőjét Alizon, mire Aliz kiborul, hogy mégis mennyit hordta ezt a Kinga? Örüljön, hogy legalább a szagán nem érezni, mennyit hordta… Gizike szerint Ádikának tetszik Alizon a felső, főleg, hogy Kingával tökre hasonlítanak egymásra. Szőkék, vékonyak, hosszú combúak, egyszóval Ádika típusai. Ezen Kinga persze besértődik, csak azt nem értem, miért.

bk306.jpg

Bözsike kapja el Non-Stop Ádit az udvaron, folyik a budi, Gizike kő ide, ő csak rácsap és bamm, máris el van hárítva a probléma. Ádika egyből elköpi, hogy Gizike most nem ér rá, mert főz. Mákos gubát. Bözsike egyből vágja, kinek készül a guba, szóval a budi annyira nem fontos. Ezalatt egy asztallal arrébb Nóra és Atikám szenvednek Mátéval egy snitt erejéig, mert már váltunk is Juliékhoz, ahol a félrekúró nej magyarázza a bizonyítványát. Ne keressék meg a szeretőjét, mert neki semmi köze hozzá. A rendőr persze befenyíti, hogy akkor ő deríti ki. Juli erre bekamuzza, hogy senki nem ismeri, ő is csak az utcán (!!!) ismerte meg. Ez túl magas labda, Juli, ne akard, hogy lecsapjam.

bk307.jpg

Kapcsolunk a szenvedő Novákhoz, Gizike csenget nála, hozta a gubát. Laci pont leszarja, rakja be a hűtőbe. De azért csak elindul a nosztalgia, utoljára gyerekkorában evett ilyet. Gizike rácsodálkozik a disznóólra, ami Laci lakását jellemzi, ugyanez volt Csaba halálakor is, emlékszünk még. Laci otthagyja Gizikét, mire a nő kábé elájul a hűtő szagától. Visszaugrunk Kingáékhoz, ahol a két nő fényképeket nézeget, mind szőke csajokról és Ádámról. Jön is a vezérhím, szóval indul az inkvizíció, hogy is van ez a szőke vékony nőkkel? Ez a típusod? Itt jegyezném meg, hogy akkor mi van azokkal, akiket pénzért tologatott? Ott azért volt pár fekete bögyös-faros. Kinga beindítja a magas cét, te nem is velem jársz, hanem egy típussal! Na mármost azt nagyon megköszönném, ha valaki leírná nekem kommentben, hogy mi lehet a nagy probléma azzal, hogy az Ádámnak a szőke vékony csajok jönnek be, és hogy a Kinga miért érzi ezt személyes sértésnek. Lapozzunk is, mert unom.

bk308.jpg

Gizike takarít egy szál semmiben Nováknál, jól nekivetkőzött, még a bögyeit is kipakolta a kirakatba, mert úgy az igazi. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve még a szoknyát is lerakja, és itt már csak reménykedni lehet, hogy a bugyogóját azért magán hagyja. Bár nem tudom, ki az, aki sötétkék, fehér csipkés selyemkombinéban áll neki lakást ganajozni, de ez a BK, szóval meg se szólalok. Ezalatt Peti gondolkodik Claudia irodájában, jön is a nagyi, te meg mi a bánatot csinálsz itt? Anyám fel akarja adni magát a rendőröknek.

bk309.jpg

Kinga és Ádám még mindig kínlódnak, de a csukott szobaajtó már nyílik is, Kinga el is mondja, mi bántja: Ádika csak a külsőre bukik, állandóan csak dugnak, de nem beszélgetnek. Mondjuk, ennek a fordítottja se épp ideális. Ezen elég hamar túllendülnek, indul a nyáladzás, meg tán a dugás is, lapozzunk.

bk310.jpg

Juli egyedül otthon, Claudia töri rá az ajtót. Juli épphogy magához tér, az anyja máris osztja, te megőrültél, édes lányom? Börtönbe mész te is? Nem elég, hogy már a fél ház ott van? A gyerekeidre nem gondolsz? Julinak persze nem oszt lapot, mint ahogy Zsófinak se anno, de azért Juli csak közbeszól: nem fognak lecsukni. Claudia egyből felveszi a Jézushaver figurát, oh, akkor jó. De Juli azért tartogat még meglepit a muter pacemakerének: elmondtam valamit, amit nem kellett volna. De ezt még nem tudjuk meg, mit (oké, már tudjuk, de Claudia még nem), mert kapcsolunk a kisboltba, ahol Bözsike és Vilibá sikeresen jó helyre csaptak a buditartályon, és az már nem folyik. Mondjuk, kíváncsi lettem volna egy jó kis szökőárra, amihez ki kell hívni a vízvezetékszerelőt, és akkor Novák is szívgörcsöt kap menten, de majd legközelebb. Vilibá ekézi egy kicsit Gizikét, nem ért az a buditartályokhoz, meg a főzéshez se, mire Bözsike vágja oda az élest: Gizike mákos gubát sütött Lacinak. Huh, csak nehogy Laci ételmérgezést kapjon. Elpufogtatnak még pár közhelyet, aztán jót nevetnek.

bk311.jpg

Atikám irodája a helyszín, olyan sötét van, hogy még egy vakond is eltévedne. Claudia csukja kettőjükre az ajtót, Atikám már be is van szarva. Claudia mondja is a fontos infókat, a Juli köpött, hogy viszonya volt, de téged nem mártott be, nyugi. Majd te bemártod magad, vallomást teszel, és minden meg lesz oldva. Atikám persze mentené az irháját, minek bolygatni, amit nem muszáj, ugye. Claudia persze alkalmazza a pszichológiát, azt akarod, hogy a rendőr derítse ki? Gizike is biztos elgondolkozik majd, mit kerestetek a padláson, meg Nóra is biztos sejtett valamit. Szóval húzás vallomást tenni.

bk312.jpg

Ismét Novák lakása, és Gizike kombinéban. A padlót nyalja fel éppen, amikor kijön Laci a szobából izompólóban, amit már a múltkor is egy elbaszott ötlet volt felvenni, és kockás gatyában, azt hiszem, örökre a retinámba égett a kép. Először jól megnézi Gizi hátsó felét a kombinéban, aztán rászól, hogy mi a fenét csinál. Gizike szabadkozik, hogy így meg úgy, meg hát ő a szoknyáját nem akarta tönkretenni, azért vette le. És igen, shakespeare-i fordulatként Vilibá is befut végszóra, jött sörözni, de helyette meglátja Novákot és Gizikét egy szál semmiben, és biztosan jól félreérti a helyzetet.

Címkék: barátok közt
12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.01.17. 07:50:37

Szanalmasan ocska ez a sorozat!
Ocska szineszek, szar levilagitas, fos diszlet, hiteltelen az egesz koncepcio.
Kb a Szomszedokkal van egy szinten. Stilustalan, igenytelen, muanyag instant vacak. Nem eri meg az idot sem amit ezrek raforditanak hogy megnezzek.

Ilyen igenytelen a magyar tevenezo tarsasag azon resze is akik nezik, nyomonkovetik ezt a kritikan aluli baromsagot.

Zka77 2013.01.17. 08:35:40

@vágtázó halottkém: rendkívül eredeti és szuper hasznos hozzászólás, ilyet még soha senki nem írt, a világ máris felvilágosultabb lett ennek köszönhetően, örök hálánk érte!

zbzbzb 2013.01.17. 08:54:56

@vágtázó halottkém: valld be, hogy te is nézed, nyugodtan. meg fogsz könnyebbülni, meglátod.

hanshotfirst 2013.01.17. 09:15:44

@vágtázó halottkém: Ha ennyire ócskának tartod, akkor miért foglalkozol vele?

hannamontanna 2013.01.17. 09:45:32

Azt gondolom, az előző két-három részt más írhatta, mert visszatértek a kínba-cs*szett dialógusok. Ennyi se füle-se farka dumát, komolyan halálra idegesít..... és hogy miért nézem? Reménykedem. Mint a lottó ötösben. Legalább a személyiséghez hűek maradhatnának. Az hogy Alíz egy agyatlan liba, azt tudtuk. Azt is, hogy Timike is az. De hogy Alíz és Kinga milyen érdekes kölcsönhatásban vannak. Ezek járni fognak. Amúgy Alíznak honnan van pénze shoppingolni? Dolgozik? Kimaradtam valamiből?

hanshotfirst 2013.01.17. 10:07:00

@hannamontanna: Alíz a kisboltban dolgozik azt hiszem... vagy azóta kirúgták?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.01.17. 10:26:02

@vágtázó halottkém: uhh. Már majdnem megijedtem, hogy a mai kritikádból kimarad a "fos" szó. :)

hannamontanna 2013.01.17. 10:26:25

@hanshotfirst: Ja igen... csak rég láttam ott. Mindig Gizi és Bözsi folytat magasröptű eszmecserét ott......:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.01.17. 10:31:46

@hannamontanna: én is ezen gondolkodtam. Az előző hetek epizódjaihoz képest, ezek a mostaniak valahogy elképesztően blődek (már amennyire ezt a sorozatot tudjuk úgy nézni, hogy közben nem motoszkál folyamatosan ez a szó a fejünkben).

Mintha a sok fölösleges, töltelékszereplőnek nem tudnának mit adni a szájukba (mármint szavakat - bár Kelemen Annától nyugodtan elleshetnének néhány trükköt, ellaposodás ellen), és teljesen értelmetlen párbeszédekkel és jelenetekkel töltik azt az időt, amikor Miklós éppen elvonultan bosszút forral magában, amit értelem szerűen nem látunk.

Arra meg most jöttem rá, hogy Attilának mindig egy töltetlen savanyú cukorka van a szájában forgatások alatt, és attól beszél és "mimikál" úgy, ahogy.

hannamontanna 2013.01.17. 12:24:43

@pushpang (univerziális határeset): No igen...pedig reményt keltő volt az előző pár rész, már arra gondoltam: na egy kicsit elmegy krimibe és érdekes lesz, de elszúrták. Alíz-Kinga dialógusnál csak azért nem sikítok kínomban, nehogy felébresszem, aki alszik.... Letépem az arcom, annyira rossz. Ez a Timike is mikor lett ilyen hülye? Szereplő váltás előtt csak affektált, de most beképzelt, hazudik, nyafog, átveri anyját-apját. Miklóst még nem sokan verték át csak ő. Komoly.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.01.17. 12:46:25

@hannamontanna: Az Alíz-Kinga páros egyszerűen kínos. Nem is értem ezt a vonalat... két közel harmincas nő (mert a sorozatban is azért kb. ennyi lehet a koruk) nem viselkedik így, akármennyire is cuki öribariknak érzik magukat, vagy tévedek?
Timike meg átesett a ló túloldalára... hogy stílusos legyek. :) Még megérjük, hogy bepasizik és terhes lesz, meglásd! :D
Azt azért jól csinálták -eddig-, hogy M. nem adta ki az infót, hogy konkrétan tud J&A liezonjáról.

hannamontanna 2013.01.17. 12:58:31

@pushpang (univerziális határeset): ...eddig. Amúgy én Mikinek drukkolok...:-) És hiányolom András gyerekeinek a reakcióját is. Érted...meghal az apjuk és még csak nem is tudják. Meg aztán Zsófi is veri magát, eddig egész szimpi volt míg meghúzta magát, erre teljesen logikátlanul másképp viselkedik. Olyan, mintha az egyik sztorit írná valaki, aztán jön másvalaki, aki el sem olvassa mi történt eddig, és ír valami mást. Szétesik az egész... Beszélget két ember barátságosan, aztán egyszercsak fene tudja miért, utálják egymást. Aludni nem tudok az idegtől...:-DDDD
süti beállítások módosítása