Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 25x10 - Whiners are Wieners

2012. november 30. 13:00 - kardigan

Vége a Tandang gonosz hármasának (az elmúlt két hétben azon bénáztam, hogy hogy fordítom le, hogy Axis of Evil anélkül, hogy a tengelyhatalom szót kelljen használni), kiszavazták Artist, méghozzá úgy, hogy Lisa még mindig a Tandanggel szavaz, faszom lelkiismeret. Abi kurvajó, fel van háborodva, hát hiszen ők megbeszélték, hogy mind együtt, és együtt fognak nagyot lépni, egészen fantasztikus ez a csaj, csodálatos elegye az ostobának és a rosszindulatúnak.

01.png

A reggeli első jelenetet konkrétan egyáltalán nem értem, Abi és Lisa beszélgetnek, de így minek, Abi azt mondja, hogy neki milyen szarul esett, hogy Lisa szerint a többiek jobb fejek voltak vele (mindannyian tudjuk, hogy így volt), Lisa meg arról magyaráz értelmetlenségeket, hogy emelt fővel akarta otthagyni őket (hülyeség, nyúl voltál nagyot lépni), ugorgyunk.

A reward challenge nagyon nagyon viccesre sikerül, pedig maga a játék szerintem harmatos. Két csapatban játsszák, mindkét csapatnak van 3 dobja, ezek párosával le vannak rakva három körbe. Egyszerre 1-1 játékos fut, a feladat, hogy mintával felfelé felfordítsák a saját csapatuk dobjait, és mintával lefelé a másikét. Annak jár a pont, akinek mindhárom egyszerre van felfordítva. Amikor elkezdődik a dolog, először azt hiszem, hogy én értettem félre a dolgokat, mert mindenki csak rohangál körbe-körbe - Jeff elmondta azóta egy interjúban, hogy ők sem erre számítottak, a Dream Team amikor végigcsinálta, verekedés lett főleg.

02.png

Mindenesetre a dolog nagyon vicces, Malcolm elfelejt egyet lefelé fordítani, Abi nem ért semmit és a másik csapatét fordítja fel, aztán később Skupin is, inkább verekedtetek volna, mackósajtok. A fiatalok nyernek (Malcolm, Abi, Carter, Pete), és nagyon örülnek is neki, hogy nincsenek ott a vénségek a rewardon, és egyáltalán nem beszélgetnek stratégiát. Carter szőlővel eteti Malcolmot, de édi. Pete szól, ha esetleg elfelejtettük volna, hogy ő okos és atletikus, Malcolm pedig egy igazán komolyanvehető outfitben nyilatkozik - nem akar most stratégiázni, mert mindenki, akivel szövetkezne, odahaza van.

03.png

Abi viszont mikor visszaér, hosszasan dicsekszik és nyafog egyszerre, csodálatos kombó - egyrészt fantasztikus volt és hercegnőnek érezte magát, másrészt fáj neki a hasikája, mennyire kibaszott ostoba vagy te. Azt is bedobja a végén, hogy ő többet nem hajlandó főzni, mert idáig folyton főzött, Malcolm találó szavaival élve Abi has all the social grace of a Mack truck.

04.png

Skupin ecseteli Malcolmnak, hogy majd ha már csak hatan vannak, akkor lehet tervezni a végjátékot - Malcolm bután néz, te olyan sokáig akarsz várni? Igaza van persze, tessék most kitalálni a végét. Lisával meg Denise-szel mennének, Mike elmegy beszélni a barátnőjével, hogy hányadán is állnak. Lisa Pennerrel menne inkább, a veteránellenes jurybe egyáltalán nem hülye ötlet Skupin és Penner közé beülni. Mármint Carter is jár ehhez a dealhez negyediknek, de ő sem hiszem, hogy sok vizet zavarna a döntőben. Penner viszont egy barom, és azt bírja mondani, hogy hát izé, ő még inkább nem ígérne meg semmit, előbb szavazzuk ki Pete-éket. Miért, miért mond ilyet bárki. Mindenesetre így járt, Lisa, Skupin, Denise és Malcolm csinált négyes dealt. Ja és Skupin nyünyög kicsit, hogy ő igazából nem annyira biztos ebben a szövetségben.

05.png

Az immunity challenge megint szakaszos-kiesős, és most a lehető legrosszabbul is jön ki, pedig maga a pálya elég szexi. Egy hosszú kötél van összevissza rátekerve mindenféle Dolgokra, és azon kell egy bólyát végighúzni. Az első fordulóban egy viszonylag pici cölöpépítményen, utána öt embernek egy hosszú rúdon, amin egyensúlyoznak is közben, a végén pedig háromnak a tengerben lévő stégen meg hajón meg tudomisén min még. Szóval elméletileg remekség, gyakorlatilag Abi és Pete kiesik az első fordulóban, Carter, Denise és Skupin döntőzik, és végtelenül nem érdekel senkit, mi lesz, de a nazális fiú örül magának.

06.png

Abitől szabadulna mindenki, 3-3ban fogják osztani a szavazatokat, hogyha mégis villantaná az idolt, akkor ne szívják meg, ha viszont újraszavazás, akkor mindenki Abire. Pete és Abi futnak egy kört a biztonság kedvéért, nyilván ők is tudják, hogy hogy fogják osztani a szavazatokat, és így egy darab embernek kell csak velük szavaznia. Mindenkinek előadják a szpícset, nem-nem-nem, és akkor jön Skupin. Skupin gondolkodik, hát ezért kellett neki a challenge előtt bizonytalannak lennie a szövetségben, értem, kedves szerkesztők, ez itten a feszültség pillanata.

07.png

Penner megbeszéli a többiekkel a szövetségben, hogy ugye hozzátok is odamentek Pete-ék, és ugye szerintetek is hülyeség a dolog, Malcolm kicsit aggódik és szigorúan néz Mike-ra. Abi a tribalen zseniális, szia bébi nyünyögéssel kezdi, hát milyen csinos Artis a zöld ingben, nyünyünyü. Jeff azt az illetlen kérdést teszi fel Malcolmnak, hogy ez vajon nem a szavazatok gyűjtéséről szól-e, Abi pofát vág. Pete, milyen érzés a legfelülről legalulra esni - kit érdekel a válasz, mikor RC elégedetten vigyorog és tapsol.

08.png

Abi, bogaram, szégyelled magad a legutóbbi tribal miatt? Igen, nagyon szégyellem magam, mondja színtelen hangon. Jeff dob neki mentőövet, nem lehet, hogy ez valami kulturális különbség? De, az lesz az, mert az angol nem az anyanyelvem (RC pofát vág), és esetleg parasztnak tűnhetek. Ennél persze jobban körbetáncolta a dolgot, mert nyilván sosem mondana magára rosszat, de fogok én azzal szórakozni, hogy az óvatoskodásait fordítsam. Főleg, hogy mindenki minimum vigyorog, Denise konkrétan felröhög, ez kérem baromság, találkoztam mindenféle nem angolul beszélő emberekkel, és nem akkora faszok, mint ez itt.

09.png

Jeff még kínozza egy darabig, amiből kijönnek olyan vicces dolgok, hogy Abi mindenfajta hangsúly nélkül azt mondja, hogy I'm very emotional right now, a félresikerült botoxkezelésekről szoktak ilyen vicceket elsütni, mikor emberek faarrccal közlik, hogy Nagyon_dühös_vagyok. De már kezd egészen emberi arcot ölteni, mikor Jeff Denise-hez szól, hát nem Abit a legjobb a döntőbe vinni? Dehogynem, de az egy másikfajta játék, ha az ember azt viszi, akit senki nem bír - na erre Abi felcsattan, hogy őt nem szeretik? Na most már tényleg ki vagyon borulva, gyűlnek a könnyek a szeme sarkában, hát őt mindenki utálja. Denise kezdi magyarázni, hogy nem utálatról van szó, csak egyszerűen végtelenül frusztráló, amikor reward utána azt mon... de Abi csak Abi marad, és nem hagyja, hogy megsajnáljam egy pillanatra is, ötször vág Denise szavába, aki háromszor kéri meg, hogy hadd fejezzen be egy kibaszott mondatot.

10.png

A végére már bőg, és Pete-nek mondja, hogy milyen bruálisak voltak, de bocs, nem, végtelenül nemérdekel a lelkivilága. Kijátssza az idolt nagy hüppögve, Pete megy haza, kicsit halovány rész volt ez az előzőek után.

Címkék: survivor
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása