Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x14 - Érzékelés

2012. november 29. 14:00 - fuszulykavirág

Azzal kezdjük az eheti részt, hogy minden szereplőnk megkapja a meghívóját Emily és Daniel eljegyzési bulijára, tűz és jég a téma, ugye emlékszünk, hogy az első részben ennek a partinak egy részletét láttuk. Victoria reggelire David Clarke videóit nézegeti, meg a lányát bosszantja, egy átlagos nap a Grayson házban. Emily szintén az apja videójával szórakozva tölti a reggelt, az apaság téma leleplezésére készül. Nolan figyelmeztetné, hogy óvatoskodjon kicsit, de Emily eltökélt, pláne most, hogy Victoria azt állította, David Clarke megerőszakolta őt. A leleplező videót Amanda nevében postázza Charlotte-nak, még jó, hogy Igazi Emily végleg eltűnt a képből.

1.JPG

Jack még mindig vacakul van, Amanda nem válaszol a hívásaira, Nolan egy fal méretű tévével akarja vigasztalni, de kevés sikerrel jár az akciója. Jack meg akarja találni Amandát, a meghívót az eljegyzési partira pedig dühösen vágja a szemétbe, és így bukkan rá véletlenül a lakásban maradt egyetlen videófelvételre, amit az író faszitól loptak el. Ez a videó pedig éppenséggel egy interjú Amandával. A hatalmasoknál is vannak hatalmasabbak: a válás hírére Grayson nagypapa tűnik fel a történetben, aki nem venné jónéven, ha a vállalkozás látná kárát a családi perpatvarnak. Jack hagy egy utolsó üzenetet Amanda számán, amit Emily hallgat meg, a megtalált videóval fenyegeti egy kicsit, meg az író házának a felgyújtásával. Az a helyzet, hogy elég dühös a fiú, de azt hiszem, ez érthető.

Emily kiakad az elhagyott videó miatt, szerencsére Nolan a segítségére siet. Majd ő visszaszerzi a kazettát, Emily úgyis mindig csak bántja szegény Jack fiút. Ezzel se lehet nagyon ellenkezni. Victoria (illetve Ashley) szervezte meg a fotózást az eljegyzés örömére, a résztvevők mind fehérben feszítenek. Victoria igyekszik elásni a csatabárdot Charlotte-tal, de kedvenc lánya nem éppen együttműködő. Daniel is befut, menyasszony – vőlegény, közös fotók. Közben kiderül, hogy Emily már régóta tervezgette Daniel behálózását, igazi kis megfigyeléseket tartott. Conrad kiosztja asszonykáját, hogy mégis miért rángatta bele a nagypapát a válásba, de Victoria nyilván így akarja biztosítani a tisztességes válást. Ha Conradnak folyton félnie kell az idősebb Grayson haragjától, akkor nem lesz itt botrányos tárgyalás, csak peren kívüli egyezség.

2.JPG

Victoria a jegyeseket is szívesen látja a vacsorán a nagypapával, mutassuk meg, milyen szép család vagyunk! Nolan apróbb akadályba ütközik a kazetta visszaszerző akción, jelesül Jack nem adja ki a kezéből a felvételt. Innentől Emily veszi át a projektet, azt már ki is derítette, hogy a 10 éves korában készített interjúja van rajta. Emily meglátogatja a végre már eltűnt Igazi Emilyt, és ráveszi, hogy hívja fel Jacket, és találkozzanak egy motelben. Ja, meg hozza magával a kazit. Victoria megérkezik a Potyautasba, hogy Charlotte-tal és Declannal ebédeljen, eléggé idegennek fest abban a környezetben. Charlotte így vág éppen vissza az apjának, amiért az lepattintotta.

3.JPG

Ashley meglátogatja Conradot, a vendégei listáját szeretné, ami még nincs meg. Conrad viszont készséggel kioktatja a lányt, hogy rossz Graysonnál várja a nagy lehetőséget a kitörésre. Jack megjelenik a megadott címen, dühös, kiabál, dráma, meg minden. Igazi Emily próbálja visszaszerezni tőle a kazit, de nem kapja meg, Jack úgy van vele, hogy elmész te az anyádba, én ezt bizony megtartom, ha már olyan fontos. Emily Jack után küldené az alteregóját, de Igazi Emilynek elege lett a játékból. Akkor hát nem lesz más megoldás, Nolan kis kütyüje megmágnesezi majd a kazit, így az elfelejt mindent, amit valaha rögzítették rá, és ezzel vége lesz ennek az ügynek is.

4.JPG

A családi vacsi az este főeseménye, Emily gondosan a házba juttatja a Charlotte-nak címzett csomagot, benne David Clarke vallomása az apaságról. Victoria és a Papa kivételesen jó barátok, kicsit perverznek is tűnik a dolog. Papa nagyon szeretné, ha nem lenne csúnya válás ebből. Jack átmegy Nolanhez, hogy meglessék a kazit, és közben olyan szépeket mond a barátságukról, hogy Nolan úgy dönt, a fene se fogja tönkretenni neki a videót, lássa csak, amit látnia kell. A videón a 10 éves Amanda arról beszél, hogy van az a csúnya néni, a Victoria, és ő biztosan igazolja majd az apukája ártatlanságát, mert ők bizony szerették egymást. Jacket eléggé megviselik a látottak, majd kiderül, mennyit rakott össze az egész történetből.

5.JPG

Conrad bocsánatot kér Charlotte-tól amiért olyan undok volt vele, apa és lánya (khm-khm) újra egymásra találnak. Emily is látja a megható pillanatokat, ezért hirtelen úgy dönt, hogy mégse kell látnia a videót a huginak. Victoria rajtakapja, amikor visszalopja a DVD-t, de egy esküvőszervezős hirtelen hazugsággal kivágja magát a lány. Jack visszamegy Igazi Emilyhez, majdnem rátöri az ajtót, pedig csak beszélgetni akar. Igazi Emily nem enged neki, de telefonon lebassza Emilyt, hogy amúgy miért engedte neki megnézni a felvételt, eddig mintha nem erről lett volna szó. Emily sajnos nem tud érdemben foglalkozni a kérdéssel a Grayson vacsi miatt, Igazi Emily meg úgy dönt, hogy Jack után rohan.

6.JPG

Graysonék összejövetelének hívatlan vendége Jack lesz, aki beront, és leordítja Victoriát, amiért hagyta, hogy az a szerencsétlen kis Amanda úgy elkallódjon, mert fontosabb volt neki, hogy elrejtse a viszonyát David Clarke-kal. Jack elviharzik, Grayson Papa meg érdeklődik, hogy ebből amúgy mi igaz? Daniel siet az anyja védelmére, hogy az nem az ő hibája volt, mert hát ugye az erőszak. Conradnak elege lesz az egész cirkuszból, megmondja Charlotte-nak, hogy ki is az ő igazi apja valójában, Danielnek meg azt, hogy nem volt semmi erőszak, csak egy hosszadalmas viszony. Búcsúzóul Grayson Papa és Conrad vitatkoznak még egy sort, az öreg szívesen látná Danielt Conrad helyén a vállalatban.

7.JPG

Emily még megbizonyosodik róla, hogy Jack épségben hazaért, Daniel meg többet egy szavát se hiszi el az anyjának, és elindul megkeresni Charlotte-ot. Őt éppen Declan vigasztalja a Potyautasban, de elég vigasztalhatatlan a lány, hacsak azt az üveg tequilát nem számítjuk. Emily még lebassza Nolant, amiért Jack látta a videót, majd hazaérkezve azt találja, hogy a padló alatti kis rejtekhelyét kifosztották, és az eljegyzési meghívót hagyták benne, meg egy RSVP kártyát, hogy Miss Emily Thorne jelen lesz az eseményen. Naná, hisz ő a menyasszony. Vagy ez Igazi Emily lenne? Főhősünk némileg fenyegetve érzi magát ennek a résznek a végére, jövő héten folytatjuk!

Címkék: bosszú revenge
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W.Jack. 2012.11.29. 16:06:15

Köszi a posztot, különösen azt, hogy némileg megmagyaráztad most számomra a végét, mert egy pillanatra nem néztem oda, és elvesztettem a fonalat, hogy ki is hagyta ott azt a meghívót :)

fofofo 2012.11.30. 21:55:49

most fejeztem be a maratont, bepotoltam mindent az elso resztol. eddig azt hittem, ez valami bena sorozat (en az olimpia alatt vegig kulfldon voltam, nem lattam az elozetest). aztan veletenul beleneztem. koszi nagyon a posztokat, teljesen kepben vagyok, csak parszor vesztettem el a fonalat:-) meg mindignagyon tetszik, ahogy irsz. 14 reszt olvastam vegig egyben!

fuszulykavirág 2012.12.03. 23:24:17

@fofofo: én se vágtam neki nagy reményekkel ennek a sorozatnak, de mostanra egészen hozzám nőtt :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.12.05. 20:44:44

@fuszulykavirág: mindig lerágom még a lábujjaimról is a körmöt, amíg nézem. a mai részt is marhára várom már, ja már megy, de csak holnap nézem meg. jujj mi lesz itt ??!! mindig is bírtam az ilyen "jól kitolok - jól megbosszulok" történeteket :)
süti beállítások módosítása